BRÖLLOPET

Klockan sju kommer min syster och stör min sömn. Vet inte om jag lyfte på ögonlocken. Troligtvis inte för jag var verkligen supermegadunder trött. Alla skällde på mig från klockan sju till klockan tio då jag sega mig in i duschen. Jag gick därefter runt som en sengångare medan min mamma hade panik. Jag blev klar i tid och jag hann t.o.m. ändra skovalet och hämta dem hemma hos mig på väg till kyrkan.

Jag svor som aldrig förr när vi fick stå utanför kyrkan och vänta på att det skulle börja. Skit taskigt att vi inte fick gå in och vänta. Klockan ett ringde klockorna i Råda kyrka och melodin började spela och jag började sakta gå fram. Kände mig inte så nervös men allt gick bra. Ceremonin gick fort och jag gick fram en gång för att hålla bröllopsbuketten medan de byte ringar. Vill bara tillägga att det var två trappsteg och inte ett, mer säger jag inte med de som var med vet vad jag menar. När vi väl var ute igen kastades det ris som hejsan. Fotografering skedde och jag hade kramp i mungiporna...!

Tillbaka
till Vinniga för att äta salladsbuffé, chokladtårta, godis och presentöppning. Allting var super gott och min mamma är super lycklig. Tackar Sandra, Sara och Britta för sällskap under hela dagen!Lyckad dag även om jag vantrivdes i det mesta jag hade på mig!


malin♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback