Hemma igen - skriver snart

Jag är äntligen tillbaka, i torsdags egentligen. Har inte hunnit skiva och kommer inte göra det nu heller. Full rull hela dagarna. Återkommer snart, så fort jag har tid.



Pusselipuss



malin♥


Nervös söndag

Gårdagen bjöd inte mer på än att jag gjorde mig en potatissalladsmacka. Titta på film, låg och rullade tummarna i sängen och sedan "somna". Drömde lite om jobbet och sen hamna jag i slagsmål utanför, haha.

Jag vaknade av alarmet klockan nio och snooz'a till tio. Som tur ringde syrran precis när sista signalen hade varit. Hon ska bo här medan jag är borta. Jag har nu packat klart och det enda jag ska göra är att försöka lugna nerverna och vattna blommorna. Jag är så nervös så att det är helt sjukt. Mår t.o.m. illa så nervös är jag, okej, lite hunger kanske spelar in i det hela. Jag har sovit dåligt så det får bli en sväng till maggan för att köpa mig en islatte. Jag ska köra dit så jag måste vara piggare än piggast. Hoppas detta kommer gå fint..




Önska mig lycka till!



malin♥


Pissig lördagkväll

Jag har nog inte känt mig såhär ensam sedan jag flyttade till min lägenhet. Vet inte riktigt vad det är med mig. Jag har packat klart allt inför Stockholm, rättare sagt allt som går att packa. Under dagen har jag köpt strumpbyxor, strykt mina skjortor hos pappa och blegat på film hos pappa. Tvättat har jag också gjort under hela dagen. Bara tråkiga saker förutom filmen, fast den var inte världsbäst direkt heller.


Förbannat tråkigt har jag och är hungrig också. Sitter och diskuterar lite med lillsyrran om hennes nya förälskelse. Hur kan man tycka om någon utan att känna personen. Att man från andra fått reda på hur den personen är, kan man på så sett måla upp en bild om personen och bli kär. Kanske har det med åldern att göra. Jag skulle aldrig kunna bli kär eller säga att jag tycker om en person på ett romantiskt sätt utan att känna honom. Det känns helt fel och vad är det då man tycker om, sin fantasi. Vad är det som gör att man fångas av någon på stan, utseende är väl inte allt och hur stark personlighet ska man inte ha om man ska "stråla" ut den. För min egna del börjar det nog med vänskap för att sedan kunna utveckla det. Fast hur seriöst är en 14-årings förhållande om man jämför mot en 21-årings. Sen har nog en 21-åring olika slags förhållande för olika ändamål, haha. Se nu så tråkigt jag har att jag sitter här och printar som en jävla nörd. Nej, om man skulle dra lite i fryslådorna och slå lite i kylskåpsdörren för skoj skull.



Vad fan gör folk?!



malin♥


Mardrömmar

Vaknade för en stund sedan, sitter just nu och väntar på Britta. Hon borde dyka upp snart i vilket fall. Tänkte bara säga att jag sov dåligt. Såfort jag kommer till det stadiumet där man drömmer blir jag fast där. Denna natten drömmde jag om att vi var ett gäng på sjön och en jävligt hungrig och arg haj kom. Några av oss lyckades fly fast när jag som var sist på land igen upptäckte jag att någon hade skjutit alla förutom en utav de som hade lyckas ta sig till land. Jag hann aldrig lösa mysteriumet utan vaknade. Jag misstänkte han som överlevde. Tror jag har lite problem..




Måste fixa allting inför Stockholm idag!



malin♥


Pärmen, Hej och Hej då.

Sitter fortfarade och lyssnar på samma låt. Jag har blivit lite besatt men är det inte lättare att drömma än att ta tag i verkligheten? Jared är så jävla snygg men varför blev han på tre minuter det snyggaste jag kunde tänka mig för studen.  Kanske för att jag just nu står i ett ganska viktigt vägval i mitt liv. Jag har ingen aning vad som är den rätta vägen och jag har inte ens någon aning om vilken jag vill ta. Jag har levt de senaste veckorna med att leva för timmen, ja, inte ens för dagen. Ta allt lite som det kommer, utan en minsta tanke på konsekvenser. Jag sover allt sämre och drömmer en hel del mardrömmar, vilket är skit jobbigt. Jag vill i alla fall ha en god natts sömn. Vad fan är det för fel på mig?! Börjar få lite minipanik över att det bara är två och en halv personer kvar av i Lidköping från och med tisdag/onsdag. Med halv menar jag att Basse spenderar mycket tid i Göteborg och har redan påbörjat sin flytt dit. Som tur har man funnit mera nära vänner. Vägval var det...


Idag vaknade jag av mitt alarm vid elva, snooz'a till tjugo över tolv. Segade mig tills klockan blev kvart i två, då åkte jag i väg till Karro. Vi gick igenom pärmen och snacka lite om Stockholm. Kom hem senare än vad jag trodde, ringde Basse och Gustav. De kom ca tio minuter senare och vi satt och tjöta en hel del med Sandra på skype innan Britta kom. Vi promenade till Roma då alla nästan dog av hunger. Det blev tre kebabtallrikar och en kycklingkebabrulle. När alla var klara satt vi alla och gnällde om våra gravidamagar. Alla var så förbannat mätta att vi nästan sprack, se så det kan gå. Självklart var vi tvungna att gå till maggan för att köpa lite gott. Vi hade planerat att se en film men det blev inte så. Vi pratade mest med Sandra genom skype. Nästan som gamla goda tider. Gustav och Basse gick hem vid halv tio och fem minuter senare kom Sara. Blev en hård kram till Gustav då han flyttar imorgon. Sara stannade en stund och vi hann prata om allt möjligt samt välja ut min garderob till Stockholm. Vilket är mycket viktigt då man endast får ha finkläder. Haha, försök att hitta det i min garderob. Iförsig består allting av svart så omöjligt är det nog inte. När Sara åkte hem la sig Britta och jag i soffan och prata om allt mellan himmel och jord. Kan knappt beskriva med ord hur underbart det är och hur mycket jag har saknat det. Britta åkte hem vid två och nu sitter jag här och tankarna flyger i mitt huvud. Borde sova då Britta och jag ska gå på stan imorgon.









Helt sjuk vad man älskar sina kompisar!




malin♥


Bilfixning, studier och deg

Sitter vid datorn, Britta har nyss åkt hem. Jag lyssnar på Jared Letos härliga röst samtidigt som jag drömmer om hans kropp.


Nu får det bli att skriva om gårdagen istället för att drömma om härliga manskroppar. Jag vaknade av ett telefonsamtal från min pappa. Det roliga är att han frågar om jag sover, jag svarar "nej" och direkt säger han "jo det gör du". Varför ens fråga då? Anledningen till att jag var så trött var för att drömde världens skräckfilm. Om jag någon gång gör film ska jag utveckla den drömmen. Jag har nog aldrig vaknat så uppskrämd och på min vakt. Jag ska väl snart kolla upp det. Har lovat mig själv att börja träna den 30e augusti och framåt. Blir inte min sömn bättre med träning ska jag till farbror doktorn. Tillbaka till dagen, pappa sa att han var i garaget och att vi fick komma dit. Jag ringde upp Quyen som egentligen skulle vara vaken och redan sprungit spåret, låg och sov, haha. Gjorde mig klar och blev upplockad av Quyen. Vi tog en sväng förbi mekonomen och Mcdonald's. Åkte hela vägen till Götene och mekade med Quyens bil. Han bytte olja och lampor. Eftersom han var klantig och köpte fel lampa fick vi ta mekonomen när vi kom hem igen. Han bytte på parkeringen utanför mekonomen så nu har han bara två saker kvar på bilen.. Fick skjuts hem och jag la mig en stund på soffan för att vila lite. Quyen kom förbi en stund senare och hjälpte mig med mina studier. Sara hänka på en stund senare. Härligt att träffa henne då det var hundra år sedan. Tjöta en hel del och jag blev klar med pärmen, ÄNTLIGEN! När Quyen åkte hem satte Sara och jag på en knepig film som vi inte riktigt fick grep om, aja tidsförtriv med socialtumgänge.



Inte många dagar kvar.. PANIK!



malin♥


Skövde

Sitter framför datorn och äter korv i bröd. Hade tänkt att skriva lite om onsdagen så jag inte halkar efter igen. Jag vaknade ganska sent då jag nästan satt uppe hela natten framför datorn. Segade lite och tog det lugnt, studade lite då jag ligger en aning efter. Åker på söndag som sagt men som tur är provet inte förän på torsdagen så jag kan plugga lite där borta också. Vid halv fyra cyklade jag till mamma då jag var bjuden på middag och tjöt. Åt så att magen nästan sprack. Klockan fem cyklade jag hem, bytte skor och ställde mig vid roma. Jag blev upplockad av Johanna som hade Alex, Benjamin och Lillen i baksätet. Vi alla åkte iväg till Mediamarkt i Skövde. Johannas stereo som hon hade lämnat in på lagning gick inte att laga så hon skulle få välja en ny. På vägen hem satte vi oss först på McDonald's där de andra åt och jag tog mig en äpplepaj. Jag märkte att jag inte är så förtjust i pajen längre, vilket är tråkigt då de har tagit bort allt annat fika. Drömde om min morotskaka häromdagen, måste baka det snart. När vi satte oss i bilen gick det vilda diskutioner om milkshake så det fick bli en lyxmilkshake på max. Snacka om att jag inte åt upp den och mådde rumpa hela vägen hem. Det är så mättsam och fet så det är helt sjukt. Ska sluta med godsaker om det inte är popcorn eller hemmabakat. Längtar redan till julbaket, haha.










När vi kom hem blev det bara Johanna och jag kvar i bilen. Så vi fixartjejer började dra ut den gamla stereon och in med den nya. Dock fick vi ta en sväng till min pappa för lite eltejp. Vi fick igång allt och det lät riktigt bra. Pappa hjälpte även Johanna fixa den ena lyskonsollen som inte satt i ordentligt, vilket gjorde så backljuset tjuvlös. Min farbror Hans kom förbi på parkeringen också med en höna han hade fått från sin sambos bror. Självklart blev det lite strög runt i stan. Kom hem ganska sent och satte mig och uppdatera bloggen och studa yttepyttelite. Skrivit fyra gånger på denna inlägget!











Underbart att umgås med Johanna igen!




malin♥


LISEBERG!!

Bara två dagar kvar att skriva om, sen får det bli att studa!


Tisdagen den sjuttonde augusti

Vaknade av alarmet klockan åtta. Ingen sömn på min semester inte. Jag gjorde mig klar och åkte iväg för att tanka bilen. Usch vad bensin är dyrt. Åkte förbi jobbet för lite frukost till Sandra och mig. Jag sa även hej då till Albin som gjort sin näst sista dag. Sorgligt nu när en massa på jobbet lämnar oss. Hämtade upp Sandra och åkte iväg till Göteborg. När vi närmar oss Göteborg bestämmer vi oss för att åka till det lilla Ikea med hjälp av googlemaps på Sandras telefon. Haha, det var en tur för sig och hjälp vad läskig den var. Roligaste kommentaren var "Får vi åka här?". Vi hittade på första försöket så allt gick bra. Väl framme kastade vi oss i en av sofforna och låg där ett tag. Allmänt dega runt på Ikea, jag köpte mig en ny lampa till storarummet. Den är lite annorlunda, inte alls lika stor som den första. Vi avslutade Ikea med en Ikea-måltid, alltid lika gott.








Åkte iväg på den läskiga vägen, trodde vi åkte fel men helt plötsligt öppnade sig filen och vi kunde köra in i rätt fil. Vi svängde in till parkeringshuset bredvid Liseberg och parkera. Fick vänta lite med pensionärena utanför innan de öppna. Sen startade världshistorians bästa Lisebergsdag med Sandra. Det var inga köer och vi åkte flera saker mer än en gång. Vi hade tid över till att spela och ta det lugnt. Vi åt oss jättemätte på kvällen från Burger King. Sandra fick precis efter idéen om att åka hanghai. Vill bara säga, vi lär aldrig göra om det. Magen intryckt och illamåendet kom snabbt. Vi åkte uppskjutet direkt efter för att få ner maten ordentligen i magen, det funka. Sandra vann massor medan jag spela bort en massa. Jag vann iförsig första priset på bilar men det var det enda. Jag skulle vunnit stjärnvinsten på kexchoklad men jag fick fnatt och tog inte mitt nummer så Sandra tog det istället. Vi gick även Gasten och vi kunde inte sluta skratta. Vi gick med fyra eller fem 16-åriga killar. De var verkligen livrädda och hoppa till för minsta lilla. Han som gick framför mig var nog värst, han skrek mest i vilket fall. Sandra hoppa till en gång men annars gick vi bara och skratta åt killarna. Måste även tillägga att Sandra blev prickad av allting som fanns på Kållerado, hon var verkligen jätteblöt och lillkillen med mamman kunde inte sluta skratta. Skratta bäst som skratta sista, mamman fick en stråle i skrevet så det såg ut som hon hade pissat ner sig. Dagen var helt underbart rolig!!!















Otur i spel och tur i kärlek?




malin♥


Semester med möte, lunch, vila och studande

Snart ifatt.. då finns det inga ursäkter kvar!


Måndagen den sextonde augusti

Vaknade av alarmet denna semester dag. Det var möte på jobbet som väntade. Bra att komma upp i tid och kunna få något gjort. Mötet gick ganska fort och efteråt hängde jag med Quyen för att meka med hans bil. Blev dock inte så då OKQ8 har stängt av alla sina bilhissar i hela Sverige. Fick bli en middag på Henrys istället. Denna gången blev det min goda macka med kycklingröra. Vi tog oss en liten sväng på stan och jag hittade ingenting, lite tråkigt men bra för plånboken. När klockan blev tre åkte Quyen till jobbet och jag åkte hem och sov en stund. När jag vaknade runt klockan åtta igen på kvällen satte jag mig vid datorn. Vid datorn studade jag lite samtidigt som jag blogga.



Finns det något skönare än att ta sig en tupplur på dagen?



malin♥


Jobb, söndagsmiddag och återträff

Kan jag inte bara vara världsbäst på att studa?


Söndagen den femtonde augusti

Gick upp tidigt då klockan ringde och jobbet kallade. Det var en sån där allting-går-sönder-och-går-åt-helvete-dag på jobbet denna dagen. Visst är det helt fantastiskt. När jag slutade åkte jag hem till mamma för söndagsmiddag, som numera är en tradition. Får väl se hur ofta man pallar sig dit. Stannade väl i cirka två timmar innan jag åkte hem igen för att möta upp Sandra. Hon skulle hämta alla sina grejer hon glömt kvar hos mig. Det var både Ida och Sandra som kom hem till mig. Vi satt och tjöta en stund innan de åkte igen för att handla. Jag cyklade sedan hem till Quyen för att träffa honom igen efter hans London resa. Vi degade framför film och tjöta en hel del. Vi tog oss en Mc chicken jr på McDonald's mitt i natten också.



Härligt med SEMESTER igen!!



malin♥


BAKIS!

Jag kommer inte loss ifrån datorn..


Lördagen den fjortonde augusti

Vaknade runt klockan två med huvudvärk och det första Knutsson gjorde när han vakna var att sätta på musik. Som tur var huvudvärken inte så farlig. Jag var hyffsat seg och låg för det mesta i sängen. Knutsson åkte hem runt fyra kanske? Jag gjorde mig då i ordning för att cykla iväg till pappa. Där träffade jag Robin och syrran också. Käkade spagetti och köttfärssås som satt mycket fint. Gjorde inte allt för mycket där och på kvällen hängde jag med dem ut i Oldsmobilen och cruisa. Vi hann däremot inte ta så lång sväng för min farbror ringde och behövde någon rem av något slag till bilen för den hade stannat. Vi åkte runt i stan och leta på mackar men fanns ingen rem. Så vi fick sätta oss i volvon och åka för att bogsera hem dem. Därefter åkte jag hem och satte mig framför datorn. Hann sitta där i cirka fem minuter innan Sandra ringde på dörren. Hon hade kommit för att tjöta lite och hämta lite grejer hon lämna hos mig igår. Det roliga var när hon åkte hem igen hade hon inte tagit med sig något utan lämnat ännu mer grejer. Det är så härligt att ha Sandra i stan igen. Hon finns här och man kan träffa henne nästan vilken tid på dygnet om man så vill.



Bakisdag med bakistjöt är alltid lika roligt!



malin♥


FEST HOS MIG!

Studa var det... japp blogga va?!


Fredagen den trettonde augusti

Oturs dag? Jag städade hela natten samtidigt som jag prata med Knutsson, gick och la mig runt sju på morgonen. Jag ställde klockan på tolv då jag skulle börjar tvätta. Det fick bli att sova mellan tvättarna. Fick runt två besök av Robin, som hjälpte mig att diska. Jag gjorde iordning på tvätten under tiden samtidigt som jag lagade mat. Strax efter fyra kom Sandra och hämta upp mig och Robin. Vi åkte fram till stan där Sandra och jag gick in på systemet och köpte gott. Robin däremot gick in på hemköp och köpte redbull. Alla åkte hem igen och jag städade det sista innan jag hoppade in i duschen och gjorde mig klar. Jag hann precis, helvete vad stressad jag var. Mitt hem glänste och var i ordningplockat i ca fem timmar. Festen kom väl igång ordentligt runt nio och det resulterade till trasiga gardiner och en trasig lampa i köket samt storarummet. Jag hoppas alla hade kul för det hade i alla fall jag. Jag hade väl dock inte så jättekul när jag blev inputt i köksbänken med höften före och fick as ont. Sånt är livet. När de andra gick ut la jag mig i sängen och sov. Jag var en aning trött då jag inte sovit så mycket plus alkohol. Fick dock senare besök av Knutsson igen. Vi satte på en film och somna.














Jahapp, blir aldrig som man tänkt sig!




malin♥


Kort och gott - jobbat!

MÅSTE STUDA.. ge mig energi!


Måndagen den nionde augusti
Tisdagen den tioende augusti
Onsdagen den elfte augusti
Torsdagen den tolfte augusti


Den enda jag gjorde var att jobba, sova och äta! Torsdagen var lite annorlunda, det var 100 gånger mer att göra så vi fick lite extra hjälp om man säger så!




Ibland kan det bara bli så!




malin♥


Middag, pärmen och Quyen

Borde egentligen studa lite men varför ska det vara så svårt?



Söndagen den åttonde augusti

La mig vid nio på morgonen och vaknade runt tre på eftermiddagen av telefonen. Mamma och syrran ville att jag skulle komma på middag. Så det var bara att pallra sig upp och göra sig klar. Cyklade iväg och åt indiskkycklinggryta med ris och bröd. Runt halv sex åkte jag iväg till Karoline och vi gick igenom pärmen. Vi var väl klara runt halv tio. Jag åkte då hem till Quyen och vi dega framför tvn lite. Närmare klockan tolv åkte vi till jobbet, käka lite och hämta de nya schemat. Åkte hem till Quyen igen och körde lite Jepardy.



Nervös som en gnu!



malin♥


Fika och fix!

Det närmar sig allt!


Lördagen den sjunde augusti

Fick ställa väckarklockan då vi skulle vara hos Majzzen runt tolv. Möte upp Sandra och dem på stan strax innan vi gick till Majzzen. Hos Majzzen fikade då vi firade honom lite i efterhand. Vi tog igen en massa tjöt och hade det jättetrevligt och mysigt. Vi åkte runt tre då vi alla hade något annat att göra. Pappa kom hem till mig och hjälpte mig sätta upp mina hyllor m.m. Quyen kom även förbi en sväng och vi umgicks ett tag. Mot natten åkte jag till jobbet igen och jobba.










Äntligen är hyllorna uppsatta!




malin♥


Film och middag på campingen

Skriv, skriv och skriv!


Fredagen den sjätte augusti

Elin och jag vaknade ganska sent. Vi fick besök av Johanna lite senare. Elin gick hem någon timme senare. Johanna och jag åkte till McDonald's och käka lite. Jag tog mig nog bara en milkshake och mådde väl si sådär efter den. Efter lunchen åkte vi hem till mig och dega. Vi satte på en film senare mot kvällen och såg bara halva då vi hade bestämt för att äta på Campingen. Vi tog med oss Quyen och åkte till campingen. Jag tog mig en kycklingtoast med pommes. När vi hade ätit halva maten kom Anders och gjorde oss sällskap. Han beställde lite mat också, så satt vi där och tjöta ett tag. Maten var otroligt god och mättsam. Vi skratta otroligt mycket när det var en 45+ som stötte på Anders, sen blev vi dock lite oroliga. Trevlig kväll och när klockan blev tolv åkte Johanna och jag. Johanna åkte hem och jag drog mig till jobbet och jobbade hela natten.








Mycket trevlig utekväll!




malin♥


ULLARED!

Nu sitter man här igen och försöker på att komma ikapp.



Torsdagen den femte augusti

Tjötade som sagt med Quyen genom skype hela natten och fick därmed ingen sömn. Han hämtade mig runt sex och vi åkte till McDonald's för att äta frukost. Satt där ett lite tag innan Sandra, Beatrice och Ida kom och gjorde oss sällskap. Jag absolut älskar bagel! När alla hade ätit upp åkte Quyen hem och vi andra åkte iväg mot Gekås, Ullared. Jag sov hela vägen ner, inte så konstigt kanske. Jag har nog aldrig stensovit så hårt i en bil någon gång i mitt liv. Väl framme så fick jag mig en chock, så mycket folk! Vi fick parkera en bra bit bort. Väl inne var det mycket folk men ändå inte så jätteknökat som jag trodde. Handlade på mig en hel del, som vanligt. Mitt uppe i handladet gick vi och åt mat. Jag tog mig en Calzone, pizza.







Handlade vidare och vi tog oss en sväng inne på sexshoppen, någon spel/film butik och netonnet också. Hittade inget i någon av de butikerna. Sandra och jag stod en lite stund och skratta i sexshoppen, vi klämde på en stressboll som var designad som ett bröst. Haha, den kändes fan verklig. På vägen hem stensov jag igen och missade maten. Så väl hemma var jag hungrig. Fick bli en smörgåstårta med Quyen. Elin kom och gjorde oss sällskap. Jag visade allt jag hade köpt och Quyen åkte hem. Elin sov hos mig så vi tjöta, titta på tv och allmänt dega. Jag hade köpt mig en massa pärmar som vi fixade med.








Älskar verkligen Ullared!




malin♥


Sova, tvätta, jobba och skype med Quyen

Äntligen inne på augusti!


Söndagen den första augusti

Inte piggast denna dagen, usch är för gammal för att festa två dagar i rad. Det enda jag gjorde denna dagen var att dega och tvätta.


Måndagen den andra augusti

Vaknade och gjorde mig, cyklade iväg till syrran. Hälsa på henne, kissen och blev bjuden på mat.








Tisdagen den tredje augusti

Denna dagen såg lika dan ut, endast arbete.



Onsdagen den fjärde augusti

Jobbade denna dagen med och när jag kom hem på natten satt jag och tjötade med Quyen genom skype hela natten.




Tänk vad dagar bara går förbi!



malin♥


Fotbollsgolf och grillfest

Får bli något inlägg till, ögonen slocknar snart.


Lördagen den trettioförsta juli

Vaknade i ett hav med chips av väckarklockan. Tittade upp och insåg att jag inte sov hemma. Smsa till Sandra ute i soffan och sa att vi behövde ta oss hem. Sandras mamma kom trettio minuter senare och hämta upp oss. När jag kom hem var det bara att göra sig klar inför nästa händelse. Quyen hämta upp mig, vi åkte till systemet och jag köpte mig lite smått och gott till kvällen. Svårt att plocka ut saker att dricka när man fortfarande kände av sömnbristen och bakfyllan. Vi hann inte göra så mycket än ta med oss en cheese på vägen till busstationen. Satte oss på bussen till Götene och fy fan vad dyrt det är med enkel biljett på västtrafik. Tror jag betala 63 kronor för en resa till Götene på fyra mil. Väl framme gick vi till hans syster där vi satte oss i bilen på direkten för att åka till Lundsbrunns fotbollsgolf. Kan säga att för min del gick det skit eftersom jag inte var på topp. Alla andra hade fotbollsskor förutom jag. Kom inte sist som tur var, var bara något poäng från att slå Quyen. Jag hade lätt spöat honom om jag var ordentligt med i matchen. Vi åkte tillbaka till Quyens syrra och sambo för att tända grillen och invänta folket igen för lite grillfest. Quyen och jag grillade kött och till efterrätt grillad banan med glass. Jag drack väl inte så fruktansvärt mycket men var ändå lite full när vi åkte hem på kvällen/natten. Hade en underbart rolig dag.








Mina bollar gick antingen till höger eller till vänster!




malin♥


Jobb, middag och fest!

Nyss kommit hem ifrån Liseberg! Får väl skriva lite här så jag kan printa om nutiden snart.


Fredagen den trettionde juli

Vaknade tidigt, studsade iväg till jobbet och jobbade mina nio timmar plus lite till. Hämtade upp Sandra och åkte raka vägen till systemet. Köpte oss lite gott till kvällen och åkte hem på direkten. Började göra mig i ordning och fick under tiden besök av Quyen. Vi åt min goda lasagne och tjöta lite. Quyen åkte hem och Sarah kom och hämta mig. Vi åkte till roma för att hämta min mat och sen plocka vi upp Sandra. Hon skulle hämta sin mat på Lai thai och jag hoppade samtidigt in på hemköp och köpte lite gött. Sen blev det raka vägen hem till Knut, där vi skulle bada och grilla. Jo tjena, var skit väder så vi satt inne och söp oss redigt fulla. Vet inte riktigt vad vi gjorde men kvällen och natten var rolig och det sluta med att jag somna i Knuts säng med ett halvt kilo chips och Sandra ute i soffan. Wallgren och Dennis fick för sig att gå in till stan, helt otroligt.








Fest med (f.d) klassen är alltid lika speciellt




malin♥


Jobb och lasagne

Måste sova snart då jag ska gå upp klockan åtta imorgonbitti.


Torsdagen den tjugonionde juli

Jobbade på dagen och när jag kom hem lagade jag lasagne och pratade med Sandra genom skype hela kvällen. La mig tidigt då jag var mega trött.



Tänk vad fort en dag kan gå..



malin♥


Jobb, handla och bio

Snart får jag väl ändå gå och lägga mig!


Onsdagen den tjugoåttonde juli

Vaknade tidigt då jag skulle började jobba halv sju. Efter jobbet åkte jag och hämta Quyen, vi åkte till affären. Jag storhandlade mat. Quyen gnällde väl hela tiden på mig då jag gick runt och tog min tid. Det var väl kanske sista gången jag tog med mig Quyen på storhandling om jag inte vill vara lite dum mot honom och plåga honom i affären. Väl hemma igen bjöd Quyen mig på mat som hans mamma hade gjort. Smakade väldigt annorlunde, vet inte riktigt vad det hette. I sista minuten frågar han Johanna och mig om vi vill gå på bio i Skövde, Inception. Vi sätter oss i bilen och åker iväg med räser fart. Kommer fram i tid och får bra platser. Filmen var bra men slutet var väl si sådär. Som tur är Leo bra 'gubb'-snygg. Efter bion var det sängen som gällde, illa kvickt eftersom jobbet väntade imorgonbitti.







Fy vad bio är mysigt!



malin♥


Promenad, torpet och Oldsmobile

Borde egentligen sova men .. näh är för pigg.


Tisdagen den tjugosjunde

Vaknade inte så jättepigg men fick även denna dagen ett telefonsamtal. Det var Quyen, han ville ta en promenad. Så han kom över och vi gick iväg en sväng. På vägen ringde syrran och fråga om vi skulle åka till mamma på torpet för att grilla. Quyen och jag blev upphämtade vid åhlénsparkeringen av syrran. Vi alla tre åkte iväg och mamma blev glad. Vi grillade jättegott kött och till fick vi färskpotatis med hemmagjord kantarellsås från kantareller mamma plockat i skogen under dagen. Såklart blev det efterrätt och lite godis. Jag hade tänkt att studa lite men vi gjorde annat i stället, så som skjuta lite med ett "gevär" på en pricktavla. Var så skönt att bara ligga på filten och höra tysnaden och lugna ner sig lite. Vi åkte senare på förkvällen hem till pappa. Tjöta lite och det ledde till att vi bestämde oss för att ta ett strög med Oldsmobilen. Åkte runt i stan och runt halv elva gick Quyen och jag av vid honom och gick in för att titta lite på tv och ta det lugnt.






Härlig sommardag!



malin♥


Stan, tjöt och måndax

Inte ens inne på augustidagar än.. men det kommer väl.



Måndagen den tjugosjätte juni

Vaknade ganska sent fast blev väckt av Johanna som ville äta och gå på stan. Inget man säger nej till. Vi åkte fram och tog oss en toast på Henrys. Tog oss en sväng på stan och jag hittade mig ett färgglatt linne på Stadium. Åkte hem igen och började göra mig klar inför kvällen. Snackade med Quyen genom skype under hela eftermiddagen. Johanna gjorde mig sällskap runt klockan sex och runt tjugo över sju cyklade vi iväg till Emma där även Sandra B och Oliwer var. Under kvällen kom och gick det en hel del personer. Slutade med att Johanna och jag cyklade iväg till stadt runt halv tolv. Väl där inne är det samma visa, varmt och knökat med folk. Blev torngrillen efteråt och sen sängen.






Hahaha!



malin♥


Lunch och jobb

Korta och lätta då blir jag snart klar. Dåligt med kort må jag säga, har varit jättedålig på det i sommar.



Söndagen den tjugofemte juli

Vaknade upp i min säng med alla kläder på och tre snarkade personer i min soffa. Alltid lika trevligt att ha nattgäster. En efter en åkte hem, jag gjorde mig klar och cykla iväg till syrran. Vi lagade god mat, tjöta lite och titta på tv. Klockan tre åkte jag till jobbet och började jobba halv fyra. Super kul på jobbet denna dagen.



Vad hände med att man var med kompisar tjugofyra/sju ?



malin♥




Lunch, jobb och besök

Får väl printa några inlägg för att sedan gå och lägga mig framför tvn i sängen.


Lördagen den tjugofjärde

Vaknade väl hyffsat tidigt, inte så farligt bakis. Samtal från Quyen och vi bestämde oss för att äta lite gött. Kom inte riktigt ihop vad vi åt för det hade jag inte skrivit ner. Åkte sedan till jobbet för att jobba. Var klar ganska sent och när jag kommer fram till min port sitter Sandra, Barck och Tommy på bänken bredvid. Skulle egentligen åkt till Sofia men det blev ändrade planer. Sandra, Barck och Tommy fick komma in till mitt stöka hem mot min vilja. Vi satte på en film och degade. Slutade med att alla låg och sov.




Skit bra film men ingen av oss som såg hela!



malin♥


Fredagen med camping

Hade tänkt att ta igen lite förlorade bloggdagar. Lyckas alltid sätta mig i dessa situationerna, senaste gången var väl vid jul. Det värsta är väl att jag inte skiter i dagarna utan måste skriva ner dem. I försig kommer det bli roligt för en själv när man läser allt detta om många år.


Fredagen den tjugotredje chansar jag på.

Jag vaknar tidigt då jag ska jobba dagskiftet. Efter jobbet hämtade jag upp Quyen och vi åkte till systemet. Jag handlade lite gött inför kvällen. Quyen och jag umgicks en stund lite innan jag gjorde mig klar inför kvällen. Satte mig på cykeln och cykla iväg till Sandra. Mamma ringde på vägen och fråga vad jag gjorde. Hon ville att jag skulle komma på besök under nästa vecka. Fick mig en lite utskällning också då hon hörde de klirrande flaskorna. Finns väl ingen mamma som tycker om att sina barn dricker. Hemma hos Sandra blev det bara Sandra, Biffen, Barck, Pierre och jag från klassen och extra var Crispo. Vi drack och hade det trevligt för att sedan dra oss mot Campingen. Satt där väl ett tag och sen begav vi oss hemåt. Skapade väl mig en snarare pinsam situation innan jag gick hem.








Att jag alltid lyckas.. hahah!



malin♥


Ojsan!

Happ då ligger man efter lika mycket igen om inte mer. Jag återkommer så snabbt jag kan, mycket som händer och snurrar i mitt huvud. Snart har jag en semestervecka så då får jag ta tag i bloggen m.m!



Idag åker Johanna till Polen och imorgon åker Quyen till England!



malin♥


Mario galaxy på wii

Får väl skriva detta inlägget och sedan kasta mig i sängen framför tvn.


Tjugoandre juli, vaknade tidigt då jag började jobba klockan halv sju på morgonen. När klockan var halv sex på eftermiddagen var jag klar och kunde åka hem. En timme senare kom Quyen hem till mig, vi åkte och handla lite. Slutade med att vi tog en pizza och medan vi vänta åkte vi hem till Quyen och hämta hans wii. Vi käkade sedan pizza hemma hos mig och spela mario galaxy.




Älskar tv spel..



malin♥


Tvätt och regn.

Ögonen börjar svika mig, jag har knappt gjort något idag och ändå är jag trött.



Tjugoförste juli, vaknade ganska sent. Satte mig vid datorn och tjöta lite med folk. Syrran frågade om jag ville komma på middag. Sånt säger man väl knappast nej till. Jag hade världens tvätthög som jag tog med mig också. Mammas tvättstuga är i princip ledig jämt. Skönt att få kläderna tvättade och mat i magen. Efter middagen fick vi erbjudande om att åka och bada med pappa, Isa och Hero. Inget vi sa nej till och vi gick hem till pappsen. Jag var så godissugen att jag letade upp lite i hans skafferi innan vi åkte. Vi hämtade upp Dick på vägen och åkte till Båtgården och tog oss ett dopp. Lekte lite kasta boll med Isa och Hero i vattnet. Åkte ganska snabbt tillbaka till pappa, jag gick tillbaka till Sarah för att fixa med min tvätt. Efter det var tanken att jag skulle gå till Sara där även Gustav var men det började spöregna. Verkligen ösa ner och det slutade aldrig heller. Så det blev att jag fick hoppa att gå dit och vänta ut regnet och sedan åka hem för att sova.



Jobbet väntar på morgonkvisten!



malin♥


Pizza, deg och bloggande

Små korta inlägg blir det, tyvärr har jag även varit as dålig med kameran nu under sommaren.



Tjugonde juli, tog mig en rejäl sovmorgon. Segade hela dagen och mot kvällen kom Quyen och hämta upp mig. Vi tog oss en promenad och jag köpte mig en Big one- pizza. Vi gick hem till Quyen och jag la in min pizza i hans ugn. Han spelade lite wii, diskade och jag bloggade under tiden och hoppades på att jag skulle komma i kapp. Fast som ni förstod gjorde jag aldrig det och det blev bara värre. När klockan närmade sig tolvslaget slog vi på en film och dega framför den.



Slappar och fixar-dag, nästan!


malin♥


Tillbaka till verkligheten

Har bestämt att jag ska dra mig till tv vid tio i två tiden. då det finns något se värt.


Nittonde juli, jag vaknade hyffsat tidigt och spenderade där med förmiddagen med Quyen. Vi gjorde inte allt för mycket och vid två, halv tre cyklade jag till pappa för lite middag med hela familjen. Mycket trevligt och nu i efterhand kommer jag inte ihåg vad vi åt, kommer ihåg att det var gott och jag åt väldigt mycket. Kan det ha varit någon stark kycklinggryta med nudlar? Vid tre åkte jag till jobbet. Det var verkligen ingen drömstart på jobbet kan jag meddela. Det var bara bita ihop och kasta sig i sängen när man kom hem.




Om man ändå hade sommarlov!



malin♥


Pizza och socialtliv.

Skit på tvn är det jag försvarar mig med, även om jag skulle kunna göra annat. Lalalala!



Artonde juli, sista semesterdagen. Vaknade runt tolv och satte mig framför datorn och slöa lite. Gjorde mig klar och cyklade sedan till Wennerbergsbron för att möta upp Sandra. Vi cyklade vidare till Pizzeria Victoria, där vi mötte upp Tommy. Vi stod en liten stund och vänta på vår sista middagspartner, Britta. Jag beställde mig en Calzone med kebabkött i, den var god. Vi satt och tjöta ett bra tag och tog igen förlorad tid. Fick bli en glass till efterrätt på Birgers där även Carro, Johan och Gustav döck upp. Britta hängde med Carro och Johan på halva deras färd. Vi andra knallade vidare och det slutade med att Tommy åkte hem och vi tre som var kvar gick hem till Gustav. Han letade upp sitt kubb och vi gick och hämta Tussen. Tvingade ut henne på ett spel med kubb. Det var Tussen och jag mot Gustav och Sandra. Gissa vilka som vann båda gångerna! Sista gången blev jag lämnad också, så jag vann halvt själv. Tussen skulle nämligen med sina föräldrar och handla. När vi hade spelat klart la vi oss i gräset på en filt och njöt av vädret. När det sedan blev lite kallt drog vi oss. Sandra och Gustav åkte hem och jag cyklade vidare till Quyen. Främst för att hämta en av min nit till min väska. Såklart blev det lite tv tittande och tjöt.

















Helt underbar sommardag!




malin♥


Klipp, klipp.

Får väl bjuda på en till då jag varken vill titta på tv eller städa. Borde egentligen studa men vem är sugen på det när man är sjuk?


Sjuttonde juli, jag vaknar upp i Dennis nittiosäng med Knutsson och Sandra vid min sida. Tre personer i en liten säng är inget att rekomendera. Som tur var jag inte så bakis och runt ett cyklade Sandra och jag hem. De andra gick och käka pizza. Jag tog mig en liten powernap och fick senare besök av Quyen. Jag hade lovat att klippa honom så det var bara att sätta igång med hans hästman till hår. Fast innan jag började klippa var vi i affären och köpte lite gött och äta. Blev en av Quyens och min specialitet, baugette med en god röra. Efter maten och klippningen blev det nog en eller två filmer.











Fundera på frisöryrket? Hahah nej!




malin♥


Skövde igen.

Får bli ett inlägg till och efter det får det bli en liten städning eller glo på tv. Jag kan nog gissa vad det blir.


Sextonde juli, klockan ringde tjugo över åtta på morgonen. Jag gjorde mig klar och blev upphämtad av pappa, Annelie och Sarah. Vi åkte till Skövde för att Sarah skulle göra sitt teoriprov för körkortet. Hon hade missat teorin första gången och sedan klarat uppkörningen. Så hon fick en återbudstid i Skövde. Vi lämnade av Sarah och åkte till Commercehuset och glodde lite. Vi åkte tillbaka för att hämta henne, hon såg inte så glad ut när hon kom ut men när hon närmade sig bilen gjorde hon tummen upp. Hon var helt till sig och kunde nog inte riktigt förstå att hon hade klarat skiten. Vet hur precis hur man känner sig, man förstår inte riktigt förän man sitter där själv i bilen. Vi åkte vidare till Biltema och Mediamarkt m.m. Jag köpte mig nog inget, hittade inget jag inte hitta igår. Vi åkte hem till pappa och satt där ett tag. Min faster och ingifta farbror kom på fika. Vi bestämde oss för att äta lite och tyvärr blev jag nerröstad för McDonald's. Syrran körde och vi träffade Quyen utanför, tjöta lite. Vi åt hemma hos pappa och jag stannde ett litet tag. Sen gick jag hem för att planera lite inför kvällen. Jag fick ringa efter skjuts till systemet. Syrran och Robin hämta mig och jag sprang in lite snabbt på systemet och handla lite gött. Vi åkte till McDonald's igen då jag tog mig en milkshake medan Robin och Sarah åt då de inte åt förut. Fick skjuts hem och gjorde mig snabbt klar innan Sandra kom. Vi började festa på direkten och tjöta en hel del. Vi fick även lite besök, först av Britta som stannade med oss hel kvällen. Sen av Basse och Gustav som inte stannade en så lång stund. Runt tolv eller ett kom vi iväg till campingen Sandra, Britta och jag. Träffade en massa gamla klasskompisar. Vi stod för det mesta utanför och när det stängde vid klockan två åkte Britta hem. Vi andra gamla klasskompisar drog vidare till Dennis. Där satte vi på film efter film. Jag kan säga att jag inte kommer ihåg alla då jag kan ha somnat någon gång under natten.












Kvällen/natten fick mig att känna mig som sjutton år igen!




malin♥


Fika, Skövde och film!

Får väl försöka ta igen lite nu när jag har lite energi.


Femtonde juli, jag vaknade av väckarklockan. Hade bestämt att fika med Johanna. Vi tog oss en middag på Henrys istället. Jag kan inte riktigt förstå hur gött det är, helt sjukt. Vi tog oss en sväng på stan och jag shoppade lite. Köpte mig ett par jeans, ett armbansset, en t-shirt och ett par short. När väl klockan var tre hämtade vi upp Paulina utanför Johanna. Vi bestämde oss för att åka till Skövde. Johanna skulle lämna in sin bilstereo och jag var shoppsugen. Det spöregnade hela vägen dit men allt gick fint. I Skövde köpte jag mig en väska och en påse med mina goda surarband!! Vi åkte tillbaka till mig och glodde på en film. Var mycket trevligt dag och alltid lika roligt att bränna pengar.









Tog oss en lyxshake på Max också!




malin♥


Mycket snack och lite verkstad

Skrivit nu att jag ska uppdatera. Själva grejen var att jag hade planerat mycket att göra idag men har inte riktigt orkat. Mår inte så as kalas nu. Jag har jätteont i halsen och hostar slem som aldrig förr. Det är redan första Augusti också, skit vad tiden går fort.


Fjortonde juli, jag ställde klockan på cirka halv tolv. Jag gick upp och plockade lite i hemmet. Jag gjorde mig klar och strax efter ett kom Basse hem till mig. Vi lagade potatis, bacon och löksås. Löksåsen blev lite misslyckad men den gick att äta i alla fall. Vi segade och tjötade innan klockan blev fyra då vi åkte och hämta Sandra utanför sitt jobb. Vi hämtade även upp Sara och sen lämnade vi av Sandra och Basses cyklar på vägen till Läckö. Vi hoppade även in i på Hjertbergs och missade där med att få möjligheten att gå in och titta inuti Läcköslott. Vi blev så sena att det stängde och vi fick nöja oss med trädgården. Får åka dit en ledig dag och glo lite. Efter Läckö fikade vi på Spiken och satt där ett tag och tjöta. Spelade lite minigolf på Spinkens banor. Jag fick mig en udda kommentar när jag skrek för hårt om ett skott jag gjorde. Gubben som var raggare sa, aldrig hört ett fruntimmer som har sagt att det är för hårt. Vi gick i väg och köpte mig och Sandra en rökt sik som blev kvällsmaten. Jag körde hem alla och var väl hemma en halvtimme innan Quyen kom och gjorde mig sällskap. Han och jag åt siken med potatissallad. Han skulle jobba dagen efter så han stannde inte så länge. Vi hann i allafall ta igen lite tjöt. Jag drog vidare till pappa då jag fortfarande hade semester. Väl där satt jag och tjöta lite med Sandra, hennes kompisar och Annelie. Annelie och jag bestämde oss för att ta med Isa på kvällsdopp. Vi åkte till Båtgården och jisses vad gött i vattnet det var. Vi tog oss tre dopp innan vi åkte hem. Det var inte förän det sista doppet Annelie doppade sig helt, för första gången detta året. Vi åkte hem till pappsen igen. Jag stannade en lite stund till innan jag gick hem igen för sängen.




























Härlig med utflykter!



malin♥