Jag lever!

Ville bara säga lite snabbt att jag har en hel del att göra och jag återkommer självklart så fort jag hinner!



Hörs senare!


malin♥


Försök tio

Det börjar bli en hel del försök för att komma ikapp. Just nu har jag hamnat i Quyens vardagsrum igen. Han spelar och jag knappar lite här.


Trettonde juli, jag sov så länge som möjligt. Ingen mening med att stressa en bakfull tisdag. Jag pallade mig upp väldigt sent och ställde mig i duschen. Gjorde mig klar i lung och fin takt. Jag cyklade till pappa för att försöka få lite mat i magen. Vi åkte till affären och handla på oss lite smaskigt. Vi gjorde även chokladpuddig, fy vad smaskigt det är. Jag cyklade hem sent och hoppades på att uppdatera klart bloggen men icke sa nicke. Hade hoppas på att jag skulle få gjort lite hemma. Det sluta med att jag prata med Sofia på msn och snacka med Quyen genom skype i hundra timmar. Verkligen jätteroligt att få tillbaka kontakten med Sofia. Även alltid lika roligt att tjöta med Quyen.







Ja, jag kan erkänna att jag är chokladberoende!




malin♥


Försök nio

Nu har jag flyttat mig till köket, matbordet för att vara exakt. Jag har ätit en Big one och druckit iskall coca-cola. Quyen står och slavar vid disken, haha!


Tolfte juli, jag vaknar av ett samtal från Quyen. Han vill åka till misco och köpa lite grejer. Jag behöver köpa minne till datorn. Men eftersom jag stressade så glömde jag kolla vad min datorn hette och där med blev det inget minne. Vi tog en sväng i alla möjliga affärer där borta, så som ÖoB m.m. Sen skulle vi möta upp Gustav, Basse och Sara men när vi var på väg skicka de att de gick mot stan. Vi var gôr sugna på att bada så vi åkte till min pappa som var på Båtgården och bada med Annelie och Isa. Fast såklart stannade vi på systemet innan och köpte lite gott till kvällen, MÅNDAX. Vi tog oss ett dopp och Quyen gnällde lite över att det var blött och kallt. Efter vi gottat oss på pappas stora filt åkte vi vidare. Quyen åkte till sin mamma och jag åkte hem för att göra mig klar. Inväntade Sara och gjorde mig klar. Sara kom runt halv sju kanske och vi började kvällen fint. Vi fick skjuts av min syster och mamma till Sofia. Där var alla andra. Vi satt och tjöta och hade det väldigt trevligt. Blev inskjutsad av Albin runt halv tolv kanske? Vi tog ut pengar och gick in på stadt. Där var det bastu. Aldrig varit med om att det har varit så varmt, det droppa t.o.m. ifrån taket. Man mådde väl as kalas o inte så kalas i värmen. Blev torngrillen efter stadt och efter det väntade sängen!
















Tack för en varm och underbar kväll!




malin♥


Försök åtta

Just nu sitter jag hemma hos Quyen, han spelar wii och jag sitter här och uppdaterar. Meningen var att jag skulle åka inlines med Majzzen idag men så blev det inte, ännu.

Elfte juli, i mina anteckningar för denna dagen står det slö. Skulle kunna tänka mig att jag låg framför tvn hela dagen lång. Har för mig att jag smsade Johanna men fick inget svar eftersom hon låg och sov. Visst var denna dagen rolig och läsa om. Jag gjorde säkert något mer denna dagen. Säg till om du vet något.




Vila är rätt gött ändå!



malin♥


Försök sju

Jag måste ta mig lite i kragen. Måste göra ett ryck både i lägenheten samt här på bloggen. Just nu sitter jag här i underkläder och funderar på vad jag ska gör härnäst. Fick erbjudande om att jobba lite ikväll men tyckter att det räcker med att jobba 45h denna veckan.


Tioende juli, Quyen ringer och väcker mig. Han kommer och plockar upp mig cirka fyrtio minuter senare. Vi åker några svängar i några affärer, vilka kommer jag bannemig inte ihåg. Vet i vilket fall att vi hämtade upp Johanna innan vi åkte till systemet. Shoppade lite inför kvällen och lämna efteråt av Johanna hemma hos henne. Quyen och jag köpte oss en baugette och en god röra för att käka. Vi satte oss på han balkong med fläkten i bott och gotta oss. Det var så förbannat varmt och då orkar man knappt röra sig. Sen var det dags för Quyen att åka till jobbet och jag gick hem för att ta en powernap inför kvällen. Fast så blev det inte, Majzzen ringde och fråga om jag ville åka och bada en sväng. En varm dag som denna säger man inte nej till ett dopp. Vi åkte till Villabadet och gissa om det var kallt. Det var svinkallt, verkligen krampande kallt. Vi doppa oss jättesnabbt och stod sedan bara med fötterna i. På vägen hem stannade vi på Läckögrillen, Majzzen åt och jag tog mig en milkshake. Väl hemma gjorde jag mig klar i räser fart. Sofia och Kajsa hämtade mig strax efter sex och vi hämtade Linda för att åka till Hjertbergs och handla mat till grillningen. Det blev gött kött med potatissallad, champinjoner, vitlöksbröd och melon. Såklart blev det en och en annan snaxpåse också. När maten var inhandlad var det raka vägen till Kållandsö för att festa. Kvällen var mycket trevlig och det bjöd på grill, brännboll, singstar och en massa tjöt. Sådana kvällar måste göras om. Quyen kom senare på kvällen och jag åkte med honom hem senare under natten/morgonen. Skönt att ligga i sin egen säng när man är full och en aning bakfull.

















Tackar för en jättetrevlig dag!




malin♥


Tillägg!!

Glömde en sak den sjätte juli. Jag blev faktist väckt av Quyen runt tolv. Vi åkte till Carpart och lämna in hans bil. Han fick punktering härom dagen (veckan) och fick därmed köpa ett nytt däck. De monterade det nya och under tiden tog vi oss en promenad. Först till Hjertbergs för att köpa något litet att äta för att sedan promenera till McDonald's där jag tog mig en milkshake och Quyen sin kaffe. Vi hann aldrig sitta ner utan vi fick gå direkt tillbaka då bilen var klar. Därefter åkte vi hem på varsina håll och jag drog vidare till mina föräldrar.


Quyen såg lycklig och lättat ut då däcket var fixat!


malin♥


Försök sex

Känner mig inte så trött än så det kanske blir ett eller två inlägg till denna dag. Jag ska bara försöka komma ihåg allting. Har knappt tagit några bilder, illa.


Nioende juli, fick ett sms om att jag skulle vara klar om en kvar. Fick rusa upp och göra mig klar. Sara och hennes mamma kom och hämta mig och Gustav utanför mig. Vi åkte sedan till Råda och plocka en massa jordgubbar. Jag plockade 2,5 kg till mig själv. Hade en aning ont i ryggen då jag valde att offra ryggen före mina halvdåliga knän. Såklart ville vi ha chokladdoppade jordgubbar så det fick bli en sväng in å Hjertbergs för att köpa choklad innan vi åkte hem.







Hann precis doppa klart jordgubbarna innan Sara kom hem till mig. Vi satt och funderar lite på vad vi ville äta innan vi kom fram till att vi ville ha sallad - med kebab. Det fick bli en Roma-sallad och ta aldrig sockerärtor i. De är jätteslemiga och slabbiga. Som tur var de lätta att plocka ur och salladen var god igen. Vi bestämde oss för att glo på en film och Johanna gjorde oss sällskap. Det blev New moon! Vi hann dock aldrig se klart den innan vi var tvungna att åka iväg till bion för att möta upp Sandra och Gustav. Johannas stereo i bilen hade gett upp, den ville inte stänga av sig och lät konstigt så hon fick rycka ur den innan hon åkte iväg. Vi plockade ut våra biljetter för Eclipse (Twillight 3) och tog oss en sväng till Hemköp för att köpa lite gott till bion. Satte oss i den nya biosalongen som får många plus, tycker speciellt om dryckhållaren jag fick leta efter varje gång, haha. Filmen var mycket bättre än tvåan och man kan inte sluta att dregla över "Jacob". När vi kom ut ifrån biografen hade jag fått ett sms från min pappa. Han ville att jag skulle köra lite Oldsmobile. Inget man tackar nej till utan Johanna och jag gick hem till min pappa. Det blev en lång sväng och vi hade väl skjutsat hemma alla gubbar vid kvart över två på natten.






Ge mig min alldeles egna Jacob utan varulvgrejen!




malin♥


Försök fem

Nu sitter jag här och försöker att komma i kapp. Jag lyckas alltid hamna efter och jag vill egentligen skriva om denna dagen!!


Åttonde juli, denna dagen är en aning svart. Jag vakna sent som attans. Majzzen och jag bestämde att vi skulle titta på en film ihop. Alla ville vara social denna dagen så det sluta med att Johanna, Sara och Gustav även kom hit. Johanna drog dock efter hon hade gjort två skivor till "firmafesten". Vi andra spela spel och tittap åtv under tiden. När Johanna åkte hem satte vi på en film. Vid elva på kvällen åkte Majzzen till jobbet och vi andra till McDonald's och käka lite mat! Där även Quyen var och strax därefter döck Johanna upp och munnarna gick i ett!!






Trevligt att träffa alla möjliga på en och samma dag!


malin♥


Försök fyra

Kommer i vilket fall inte komma ikapp idag men är på god väg i alla fall. Tänka tänka..


Sjunde juli, vaknade mycket sent. Sovit bort många timmar och förmiddagar under min semester. Jag plockade lite hemma innan jag fick besök av Basse och Gustav. De var inte hos mig jättelänge men vi hann och prata en hel del. Mina öron blödde väl nästan, kan man säga. Jag cyklade sedan iväg till pappa, för att grilla mina kycklingfiléer som jag varit sugen på i flera dagar. Fy vad smaskigt det var, jag grillade, kokade potatis och gjorde Café de Paris-sås! Säger bara en sak, en kvinna klarar allt! Allt blev gôr gött och alla blev nöjda och glada. Jag tog mig friheten och grilla en banan också. Klena i lite sirap och käka med glass!! Cykla hem sent på natten och glodde en hel del på tvn!








Grillat är gott!!




malin♥


Försök tre

Fårse hur mycket jag orkar klämma ur fingrarna idag. Fast nu har jag gett er lite att läsa och titta på i vilket fall.


Sjätte juli, minns inte så himlas mycket av denna dagen. Jag vet att jag åkte hem till mamma. Där blev jag bjuden på ris och indiskkycklingröra. Tjöta en hel del och sen drog jag till pappsen. Var där ett tag och sen gick jag nog hem och inte gjort ett skit. Någon som vet om jag gjorde något annat, skriv en kommentar!








Deg kväll antar jag!




malin♥


Försök två

Sitter här efter en händelserik dag. Borde sova men känner att jag behöver skriva lite samt göra mig själv väldigt trött. Nu ska det grävas i minnet igen. Synd att jag inte har använt kameran flitigt, det brukar hjälpa en del att friska upp minnet med.


Femte juli, om jag ska vara ärlig kommer jag inte ihåg vad jag gjorde på dagen. Jag sov länge och sen vid klockan fem gick Quyen och jag på en promenad. Vi köpte oss lite gott på vägen och gick sedan runt i stan och även längst med stranden. På kvällen tog vi oss en sväng med bilen och letade matställen. Slutade med att vi hamna på Läckögrillen tio minuter innan det stängde. Vi fick bara en portion med hälfta/hälfta! Moset tog slut och kändes lite väl taskigt och tvinga dem göra nytt. Quyen förstökte även ta kort på en mega fet spindel som jag inte ens våga titta på!








Filmkväll är alltid lika trevligt!!



malin♥


Försök ett

Nu sitter jag här i värmen. Har sovit bort största delen av dagen och nu försöker jag göra lite nytta. Vi får väl se hur det går, är mer sugen på att titta på en film och bara dega. Jag har även bestämt mig att läsa lite innan jag går och lägger mig igen. Nu ska vi gräva lite i minnet och se vad jag kommer ihåg.


Andra juli, helvete vad tiden går. Den får gärna stå still ett litet tag tills jag har fått ordning i huvudet. Jag skulle tippa på att jag gick upp sent denna dagen. Prata lite i telefon med Carro i ca tjugo minuter eller så. Jag vet inte riktigt vad jag gjorde mer tills jag fick besök av Quyen. Han skulle hämta sin klockan om jag inte minns fel. Vi tjöta lite och sen kom Sara, Gustav och Sandra och hämta mig. Quyen åkte hem och vi andra till campingen. Där skulle vi spela lite äventyrsgolf. Det var mycket folk och vi fick spela banorna lite huller och buller för att vi inte ville vänta i evigheter på halvfulla gubbar. Under golfen kom vi fram till att vi skulle åka till Carro i Kristianstad nu ihelgen. D.v.s. att det blev dagen efter på morgonen.











efter golfen åkte vi runt lite i stan, stanna vid den nya lekplatsen och sen åkte alla hem och började packa. Under natten låg jag och vände och vred mig. Kunde verkligen inte sova och när jag väl somna vid fyra låg jag bara och drömde en massa skit.








Tredje juli, jag fick mig två timmars sömn. Helt underbart tänkte jag men som tur skulle jag inte köra utan kunde då planera in lite bilsömn. Jag packade det sista och kunde t.o.m. göra lite frukost till mig själv. Detta händer inte allt för ofta.





Strax efter klockan sju stod Sara utanför mig. Vi hämta först Gustav och sen Sandra hemma hos dem själva. Första gången vi stannade var i Jönköping, där vi köpte oss lite gott och en liten present till Carro. Vi hittade även Hello Kitty bindor!! HAHAH!





 Vidare far vi och jag "sov" i bilen. Jag drömde det mesta om Gustav om hur han irriterade mig. Jag vaknade lite irriterad och fick snabbt inse att det var en dröm och inte verklighet.








Väl framme, checkade vi in Carros hem och drog snabbt till stranden. Vi åkte hela vägen till Åhus brygga där det fanns alla möjliga folk. Det var en beachvollyboll-tävling och jag trodde jag skulle känna mig som en tjock jävla padda. Fast när jag kommer fram ser jag alla möjliga olika storlekar och färger. Pusta ut lite och behövde väl inte gömma mig allt för mycket i handduken. Vattnet var inte fräschast men vi doppade oss i vilket fall. Låg och tjöta och träffa Carros pöjk för första gången.












Vi åkte tillbaka till stan och hoppade in på Ica maxi där vi köpte mat för kvällen. Han i kassan var söt och flörtade väl med mer än halva våran grupp. De är väldigt flörtiga där nere i Skåne. Tjock körv och franskhotdogbröd fick det bli. Det var mycket gott och under kvällen förtärde vi mycket alkohol och vattenpipa. Jag skämde ut mig som vanligt. Åhus till Martin & Martin som gällde, jag banga ur i kön och det hela sluta med att Sara och jag spenderade kvällen på bryggan samt stranden.












Mådde inte super under natten men klara mig fint. Vi vaknade i en bastu, dvs. Carros lilla lägenhet hade förvandlats till det. Vi gjorde iordning oss fort och drog iväg till McDonalds där vi åt. Jag åt väl inte så himlas mycket då min mage kändes som en tvättmaskin. Vi tog oss även en milkshade deluxe på Max. Där även han i kassan flörta. Även fast jag hade pilotglasögonen, var bakis och sliten.











Stannade tyvärr inte så mycket längre utan sa hej då till Carro och brummade iväg. Vi stannade återigen i Jönköping. Sandra hämta sin post och därefter blev det en fika på Ikea.







Hemma igen gjort jag väl inte allt för mycket innan det blev senkväll. Då åkte Johanna och jag till McDonalds och tog oss ett mål innan hon började jobba! Mycket trevligt att ta igen en massa.



Tackar tackar för en trevlig helg!!



malin♥


Håller på

Började på ett inlägg så det är på inkommande fart... Fast nu blir det nog sängen i alla fall, framför en film eller två.




Quyen, jag och skype i nästan två timmar!


malin♥


Borde, skulle och måste.

Lata jag har väl tagit lite semester. Orkar inte uppdatera bloggen och känner inte riktigt något tvång över det heller. Jag vet att jag kommer få ryck någon dag snart och uppdatera om allting. Men under tiden får ni ha tålamod och vänta.



Tankar och funderingar!


malin♥


Strax tillbaka

Hej allt gott folk. Har varit borta nu i helgen och jag kommer skriva om det så snart som möjligt. Fast innan det ska jag försöka få mig en god natts sömn och lite lugn och ro.



Tankar yr runt i mitt huvud!


malin♥


Fortfarande semester

Helt otroligt skönt och underligt är det att vara ledig, klagar inte! Denna fina morgon (torsdag) vaknade jag av min väckarklocka men tryckte lika snabbt på snooze knappen. Gustav ringde sedan och kollade läget. Jag fick då studsa upp och göra mig klar då han sa att han skulle komma hem till mig. Väl när klockan var kvart över tolv skulle vi åka iväg. Quyen skulle egentligen också med men han fick dessvärre förhinder. Gustav och jag handla lite gott på Maggan innan vi åkte hela vägen till Kinnekulle. Härlig väder med lite vind. Vattnet var kallt så vi badade väl inte lika mycket som jag hade hoppas på men skråen vad skönt det var där borta. Jag fick slappna av och bara ta det lugnt, mer sådana dagar behöver jag. Jag måste lära mig varva ner, ta dagen som den kommer och inte ha några bekymmer. Vi stannade till typ fem på eftermiddagen.







På hemvägen svängde vi in i Truve och plocka till oss en massa jordgubbar! De var så underbart goda att man nästan fick orgasm, jag skämtar inte.








Åkte hem till mig för att vänta in Sara. När Sara kom ville jag bada mer så vi tog bilen till Villa badet och kasta oss i. Det var banne mig tre gånger kallare i stan än på Kinnekulle.





Snabbt hem igen för att mysa ner oss i soffa och glo på lite tv och film. När de åkte hem plockade jag lite här hemma. Man får passa på att göra sånt när solen gått ner och värmen är okej för att städa. Upptäckte även att min solskyddsspray inte var så bra. I för sig var den bra men man missade väldigt lätt och nu har jag brännskor, fläckvis! ALDRIG MER SPRAY!!!!









Aldrig varit såhär svårt brännskadad i mitt liv, fläckvis!!!





malin♥


Tiden går på semestern

Vaknade sent denna dag med, onsdag siste juni. Jag har väldiga problem med att sova, vet inte riktigt varför. Fast vet jag någonsin varför jag inte sover bra? Tycker jag borde sova bra nu på semestern men icke sa nicke. Just nu för tillfället är det nog som värst. Har problem med att somna samt med att sova bra, usch inte kul. Vädret var lite mulet och min plan var att städa. Behöver jag skriva hur det gick? Jag cykla till pappa och åt spagetti & köttfärsås istället. Elin och jag cykla till ÖoB, shoppa lite nödvändiga grejer. Så som schampoo, campingstol och tvättmedel. På vägen såg vi en gullig liten skat-bebis som hade ramlat/ ner putt ifrån hemmet i trädet.






Väl hemma igen försökte jag på mig att sova lite, jag var lite trött och mådde väl si sådär. När jag vakna igen kurrade magen lite och hjärnen var sugen på lite socialtumgänge. Smsade Johanna och fråga om hon var sugen på lite mat. Vi åt på... McDonald's! Såklart åkte vi runt lite i stan och kolla läget för att sedan slänga oss i min soffa och titta på en dålig film. Vi brukar ha den oturen att titta på filmer som har mycket spänning och sen total suger i slutet. Det är som att de sliter och jobbar ihjäl sig med filmen och sedan tröttnar mot slutet och bara skriver dit, The end. Förlåt men vissa filmer är verkligen sådana.





När jag hade skjutsat hem Johanna, parkerat bilen och var på väg in såg jag en lite kotte. Han stannade, tittade på mig och sa med ögonen. Skynda dig och ta kort då, jag har bråttom. För så fort jag hade fått tre bilder och kände mig klar fick han fart på de små benen. Jisses, han sprang som en liten söt galning.






Hjärta och hjärna sams?! HAHA



malin♥


Semesterdag nummer två

Vaknade mycket sent denna dag. Hade ställt klockan på tolv för att komma upp i tid samt möte de andra på stan. Stensöv och hörde inte alarmet, smsen eller när de ringde. Så snäll är jag. I vilket fall så var jag mega trött och de andra var på stan. De ville dra och bada och jag var hungrig. Resultatet blev att jag drog och åt med Johanna och Jessica på sibylla. Sen blev det en glass på McDonald's i väntan på svar från vart de andra befanns sig.








Sen var det raka vägen till Villabadet efter svar. Jag kastade mig i sjön och tog premiär doppet. Det var inte allt för varmt. Svinkallt om jag ska vara ärlig.








Vi stannade inte så länge utan åkte till Vero Moda och shoppa lite. De hade medlemsöppet med en massa rea. Massa rea vore kanske att överdriva och det mesta var ingenting att ha. Jag köpte mig ett armbandsset och ett par trosor. Upptäckte sedan när jag kom hem att jag hade köpt för stora trosor, jävla skit också! Fick strax därefter ett sms från Gustav. Vi tog en sväng runt om i stan och dega lite.







Efter den långa promenaden gick vi hem till mig och titta lite på tv.




Sömnlösa nätter!!!




malin