Ge aldrig upp..




Ta vara på kärleken!



malin♥


Ladies and Gentlemen!

Snabbskriva eller ingående? Skriver jag ingående blottar jag mig på internet fast om tjugo år kan jag gå tillbaka och läsa vad jag kände och gjorde under denna perioden i mitt liv. Något jag vill minnas eller något jag måste minnas. Ska man kunna glömma och förtränga sitt förfluta. Är det bra att minnas bra och dåliga minnen eller ska man utvecklas, glömma och leva i sitt happy-land. Nu låter det som jag har gjort något allvarligt, haha. Jag kan säga att det inte har hänt något eller det kommer inte hända något utan jag sitter vid datorn och funderar lite bara.


För en dryga en vecka sedan... den tjugotredje juni. Jag hade ställt klockan på elva, Quyen och jag skall handla inför midsommar. Jag vaknade klockan elva och slog en pling till Quyen. Han ville sova en stund till och jag sa att jag skulle ringa igen vid halv tolv. Skönt tänkte jag och tog mig lite sovmorgon, jag också. Sluta med att jag vaknade fem i tolv och tjugo sekunder senare ringer Quyen och undrar hur det går för mig. Det var bara att göra sig klar i räser fart och sedan åka och hämta upp Quyen. Vi åkte först till tempo för att köpa köttet. Det blev såklart honung och curry snitzel för min del. Vi handlade resten på Hjertbergs. Blev en hel del småplock att grilla men det är bara gott. Efter allt handlade blev vi hungriga och vi åkte hem till mig och vi lagade korvstroganoff. Quyen åkte vid tre till jobbet och jag iväg till min pappa. Kommer inte riktigt ihåg vad jag hade för ärende men jag satt där en stund och syrran kom även förbi.







Blev sedan skjutsad på pakethållaren av syrran till mamma. Det var inte igår man blev skjutsad och satt på en stenhård pakethållare och studa upp och ner. Fläsk på röva har jag mer nu än då men inte fan hjälpte det som stötdämpare. Hemma hos mamma åt vi lite godis, titta på tv och tjöta en massa. Jag fick med mig min bok som jag glömde i deras bil under Örebro resan. Mamma visade sina nya glasögon och såklart provade både Sarah och jag dem.








Väl på väg hem ringde jag Gustav och frågade om han ville med mig till systemet. Fixade aldrig det under dagen och som tur var det "kvällsöppet". Det var bra tomt på hyllorna och jag hade någorlunda flyt då jag lyckades hitta lite flaskor jag ville ha. De stod inte på sina ordinarie platser. Träffade Majzzen på parkeringen och vi stod och tjöta ett tag. Åkte sedan hem och gjorde inte ett skit!







VARNING FÖR KÄNSLIGA LÄSARE!


Tjugofjärde juni antar jag att jag ska printa om. Även om det inte finns så mycket att skriva. Jag vaknade tidigt på morgon då jag började halv sju. Jag startade dagen men att må så in i helvete illa. Jag spydde inte en utan två gånger innan jag åkte iväg till jobbet. Mysigt värre hoppades jag på att det skulle gå över. Sån tur hade jag inte utan mådde nästan värre på jobbet då det luktar rengöringsmedel och dylikt på morgonen. Inget som min mage tyckte om utan jag fick då gå och spy. Fick då inse att jag var tvungen att gå hem. När jag kommer hem innanför dörren springer jag till toan och spyr ytterligare en gång. Tar med mig spyhinken till sängen och sov sedan bort hela dagen.






Midsommarafton, den tjugofemte juni. Jag vaknade med träningsvärk samt värk i magen, antar att det har med gårdagen att göra. Jag mår ganska okej och tar mig till jobbet. Jag jobbade från halv sju på morgonen till kvart i sex på kvällen. Stressade hem och gjorde mig klar. Fixade även en cykel till Quyen på väg hem. Stressad som fan cyklar jag iväg för att möta Quyen. Vi cyklar till Sandra och när vi väl är där upptäcker jag att jag hade glömt två av de tre viktigaste sakerna. Vattenpipan och kameran hade jag glömt! Det var illa men vi klarade oss bra utan ändå. Kvällen bjöd på massa mat, singstar, tjöt och "händelser". Tråkigt att en del av folket fattades men vi fick lite besök av annat också.










Gustav och jag sov hos Sandra och vi somna väl vid fyra, halv fem. Vi hade även fått idén att vi skulle åka till McDonalds och äta frukost. Eftersom jag var fortfarande full när vi vakna vid nio gick vi iväg. Vi hann precis och jag fick min bagel. Sara kom och gjorde oss sällskap. Vi gick hem till Sandra och låg ute i solen och spela lite spel, dega. Cyklade hem och sov under hela dagen, jobbade natten. Brände upp hela mig under denna dagen också, inte så mysigt.










Vaknade runt tre kanske, datum är tjugosjunde juni. Jag slänger iväg ett sms till pappa och undrar lite snyggt vad det blir för mat. Han skulle grilla flinta och det kan jag inte motstå. Pappa tände grillen och jag skjutsade iväg Robin till resecentrum, kommer tillbaka och börjar smaska. Isa dreglade som aldrig förr vid matbordet.







Jag gick hem och fortsatte med mitt tvättande och på natten åkte jag och jobba för sista gången innan semestern.




Jag var helt slut i morses och kastade mig i sängen. Satte på tvn lite för att kunna varva ner lite. Annars känns det som man kastar sig ut för ett stup med ryggen före. Jag har några problem och bekymmer. Jag sov så förbannat dåligt, jag drömde hela tiden och drömmarna fick mig att må dåligt. Jag vaknade kvart i fem på eftermiddagen och hade lätt kunnat sova vidare men jag måste försöka vända tillbaka dygnet. Hann vara vaken i cirka en halvtimme innan Basse och Gustav kom på besök. Vi ringde Sandra och satt sedan och vänta på att hon skulle komma. När Sandra dök upp gick vi till affären och handla en massa gott. Gick till Roma och beställde en sallad och vi alla satte oss utanför mig och hade det mysigt. Sara kom en stund efter vi ätit upp. När solen gick ner vid husen gick vi in och började planera inför Tysklandsresan. Vi kom inte fram till något slutgiltigt svar men med oss blir allt i sista minuten i alla fall. Alla åkte hem förutom Sara och såklart satte vi på en film. Sara åkte hem för en stund sedan och jag har suttit här och uppdaterar samt funderat lite över livet.

















Äntligen semester men vet jag hur man har det?




malin♥


Återkommer

Jag kommer återkomma inom kort! Som ni ser är semestern här snart!




Puss på er!



malin♥


Sommar och sol

Vilken härlig dag med kanonväder!

Denna dagen startade väl inte så underbart. Jag slutade sju i morses och satte mig på cykeln och cykla hem. Väl hemma träffa jag mina snygga dörrbytare och jag var inte piggast. Det värsta var nog att jag var så förbannat trött och inte kunde sova. Dörrbytarna väsnades så att det ekade i huvudet och sen så skulle vaktmästaren självklart klippagräset utanför. Jag vaknade hela tiden och blev bara mer och mer frustrerad. Vid två orkade jag inte längre försöka få mera sömn utan gick upp och försökte planera dagen. Sandra och Gustav undrade om jag skulle med till stan men det orkade jag inte riktigt. Bestämde med Sandra att vi skulle åka inlines efter de varit på stan. Istället fick jag ett sms från pappa och frågade om jag ville ha mat. Eftersom det är bekvämare och trevligare att bara åka och äta middag med familjen tackade jag såklart ja till middagen. Under middagen blev det väldiga diskutioner om hur bra cabbe-väder det var. Såklart sluta det hela med att familjen åkte en sväng i Oldsmobile;n och jag var den som körde!!!








När klockan var sex fick jag ett samtal från Gustav om att Sandra och han stod utanför min dörr. De skulle överraska mig med att dyka upp men det var jag som överraska dem med att jag inte var hemma. Jag började köra hemåt och mötte där efter dem hemma hos mig. Jag satte på mig inlines och vi tog oss en lång sväng. Såklart hamna vi på McDonald's. Jag tog mig en paj och de andra åt mat.  Satt där en stund innan vi åkte hem till mig och dega. De åkte hem runt kvart i tio och jag satte mig vid datorn och började kludda på detta inlägget. Blev avbruten strax innan tio då min chef ringde och fråga om jag kunde komma ner och jobba en stund. Öm, ja vad säger man om inte, jag kommer strax. Så jag jobbade till halv ett igår natt. Sen var det bara att åka hemåt för att få sig lite sömn!












Snart midsommar, snart semester!




malin♥


Äntligen lite fixat

Får printa lite om gårdagen då jag aldrig hann det igår innan jag cyklade iväg till jobbet.


Jag vaknade ganska sent, sov väl si sådär tolv timmar, visst är det härligt. Jag gjorde mig klar ganska snabbt för att åka iväg till pappa. Där jag skulle hämte lite filmer, slänga in en tvätt och äta lite grillad fläskfilé med grillad potatis och/eller grillpotatissallad. När jag väl hade ätit och tvätten snart var klar fick jag en snilleblixt. De skulle byta min ytterdörr. Jag hade varit smart och hängt den gamla nyckeln i kedjan då de kom in men jag hade fanemig inte tagit med mig den nya nyckeln så jag kom in sen när dörren var bytt. Herrejävlar det var bara att kasta sig på cykeln och hoppas på det bästa. Väl hemma igen hade de kommit så långt att den nya dörren var på men listerna var inte fixade.


(gamla dörren)

(Nya dörren, bilden blev suddig för jag blev rädd när någon var påväg)



Satte mig vid datorn och pusta ut. Bestämde med Johanna att äta/ta en glass på McDonald's. I kön på McDonald's träffade vi Lisa och Jessica. Såklart satte vi oss med dem och tjöta en bra stund.






Efter maten/fikat tog vi oss några varv runt stan. Upptäckte att det var halva priset på Gina Tricot så vi hoppa in där och jag hittade mig ett på byxor. Nästan gratis!





Väl hemma igen hann jag inte göra mycket innan Quyen ringde. Han ville ha lite sällskap, så jag satte mig och åkte till McDonald's igen och tog mig en glass. Hade tänkt att hämta min bok hos mamma också men jag hann tyvärr inte det för min pappa fick tummen ur röva och sa att han och Isa var på väg hem till mig. Jag har väl tjatat sen jag flytta in om mina krokar och på de senaste att jag behöver ha upp mina hyllor jag köpt. Härligt härligt men tyvärr var inte skruvdragen eller min pappa på topp så jag fick inte upp hyllorna över sängen. Det värsta var nog att jag ville ha upp min gardinvajer men ena fästet gick inte att skruva upp och jag äger inga tänger. Så pappa fick ta med sig fästet hem och jag får vänta på bättre tider. Som tur fick jag upp hälften av alla grejer. Annelie kom även en sväng. Vet ni vad hjärtat gjorde, jo hon diskade åt mig. Pinsamt var det men jag var så jävla trött på skiten att jag fick svälja min lilla stolhet och vara grymt tacksam! Satte mig sedan en sväng vid datorn när de hade gått hem. Sen hade  jag tänkt och ta mig en powernap men jag var för uppspelt och låg och tänkte på allt annat. Vid kvart i tolv cyklade jag iväg till jobbet..



(före)

(efter)


(före)

(efter)




Lilla Isa fick smaka på min Mc flurry smarties, haha!






Jag har inte orkat att läsa igenom och rättat min dåliga svenska så ni vet :)




malin♥


Örebro

Tänkte ta igen lite och skriva om gårdagen. Den blev inte som jag hade planerat men när fan blir det så egentligen?!


Vaknade vid klockan åtta av att min mamma ringde. Hon undrade om jag skulle med till Ikea i Örebro. Jag sa nej eftersom då skulle vi behöva åka i två bilar och böka. Jag tyckte det var onödigt eftersom jag redan har varit på Ikea två gånger denna månaden samt att jag var mega trött och ville hellre sova. La på telefonen och fick sova ungefär tio minuter till innan mobilen ringde igen. Den här gången var det min syster. Hon började tjata på mig om att jag skulle åka med. Så för att få slut på all tjöt fick jag helt enkelt gå upp och göra mig klar för att åka med. Jag hann ta mig två goda toast innan vi åkte iväg på den långa resan till Örebro. Det jag sysselsatte mig med i bilen var att sova, tjöta lite och läsa lite. Väl framme gick vi in på Hööks, en hästaffär. Där inne slösade jag bort femton minuter av mitt liv. Då menar jag verkligen slösa! Sen var det Ikea som gällde. Örebro var en aning mindre än de Göteborg och Jönköping, vilket var en liten besvikelse. Fast i mitt fall ska jag väl säga tur, då jag inte spenderade mer pengar än vad jag egentligen har. Jag köpte mig gardiner, matta och en matlåda. Självklart åt vi inne på Ikea och jag tog mig en läskig kycklingmeny! Det var mycket gott men den såg rosa ut så jag hade lite problem med att äta den innan jag smakade på den.









Såklart fanns det även lite affärer runt om och jag hittade mig ett par jeansleggins för 99,50 kronor på Bikbok. Väl hemma i Lidköping träffade jag Gustav och Sara. De kom hem till mig och vi gjorde väl inte allt för mycket. Gustav gick hem ganska tidigt. Sara och jag gjorde det vi göra bäst, titta på film och äta gott! Det är mycket trevligt enligt mig!







Jag måste tvätta min bil snarast!




malin♥


HOTTA BOYS!

Vill bara dela med mig av att är två snygga killar som håller på att byta min dörr.



Det är som sagt sommar med känsla ;)



malin♥


Hitta och starta

Vaknade först vid tio, gick på toa och kände mig inte riktigt motiverad till att gå upp och städa så jag la mig i sängen och sov vidare. Jag låg dessvärre och drömde om alla möjliga konstiga grejer och händelser. Inget ovanligt för min del men jävligt uttjatat! Vaknade flera gånger under förmiddagen men kom inte upp förän klockan var ett på eftermiddagen. Satte mig en stund vid datorn. Plockade lite i den rena tvätten och slängde in lite mat i ugnen. När maten väl var klar satte jag på en film och käka. När vi filmen var slut började jag smått städa och när klockan var tjugo i sju kom Johan och hämtade mig, med tvn i baksätet. Det skulle äntligen bli av. Johan och jag flyttade isär för sisådär ett år sedan nu och det är inte förän nu tvn återkommer till sin riktiga ägare, min pappa. Fast.. bättre sent än aldrig. Under dagen har jag även hittat min bilnyckel som varit borta i några dagar och min bilstereokontroll som har varit borta i ett x antal månader. Fick även igång Brittas externa hårddisk som inte ville starta för fem öre för någon vecka sedan. Direkt från tv avlämningen blev jag upphämtad av Ida, Sandra och Pierre. Vi skulle åka fram till stadsträdgården för att titta på de band som spela. Det regna och banden var inte riktigt min smak. Timo Räisänen var inte som jag hade förväntat mig. Önskar att det var Green day som spela istället. Det tråkigaste var nog att man inte träffa en enda jävel som man kände någorlunda.








Ska man hänga med mamma & co till Ikea imorgon?!




malin♥


Lite snabbt

Jag sitter här nu mega trött. Har jobbat hela dagen igår och idag. Efter jobbet idag fick jag där emot ha räser fart in i duschen och göra mig klar. Majzzen hämtade upp mig vid klockan sju och sen åkte vi till Basse. Där grillade vi och jag drack min härliga rosa pantern. Majzzen var med till klockan tio, han skulle sedan iväg till jobbet. Dragen och trött resulterade att jag somna i Basses soffa medan de andra sjöng singstar. Vid ett fick vi sätta oss på cyklarna och cykla hem i spöregnet. På vägen hem förlorade vi Gustav då han fick punka på cykeln. Var tvungen att printa lite här och värma upp låren lite innan jag la mig under täcket. Mycket rolig kväll idag!



Imorgon ska jag total storstäda!



malin♥


Dregeeeel....

Just nu bubblar nog vår-och sommarkänslorna i mig. Vart jag än vrider och vänder mig ser jag snygga boys. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Flörtade som aldrig förr när jag stod i kassan idag. Vad skulle jag göra? Det kom ju bara naturligt till mig när de var så förbannat snygga. En byggarbetare hade en makalös snygg kropp som jag inte kunde sluta titta på. Jag måste nog skärpa till mig lite i vilket fall.

Idag har det inte hänt så himlas mycket. Jag gick upp vid halv tio och satte mig en stund vid datorn. Vid tio fick jag ett brev i brevinkastet. Det var mina nya nycklar till min nya dörr, som ännu inte kommit upp. Det stod med nycklarna att det skulle komma ett brev såfort de visste vilken dag de nya dörrarna skulle smällas upp. Gjorde mig klar och cyklade iväg till jobbet runt en halv elva. Jobbade från elva till åtta idag. Nu är jag väl hemma igen. Ska väl snart kasta mig i duschen och sen får jag laga en matbit så jag kan ha med mig lite mat till jobbet imorgon. Borde egentligen äta lite nu med men klockan är mycket och jag är inte hungrig. Det värsta är att jag är mer sugen på godis eller glass. Fast jag ska egentligen sluta med godis, glass och dricka eftersom det är inte nyttigt för fem öre. Jag vill inte vara fetmabollen på stranden varje år, livet ut.



Dagdrömma lite i duschen kanske? HAHA




malin♥


Resten av veckan..

Vaknade lördagen med feber, världens ondaste hals och värkande kropp. Inget att göra åt, det var bara att sätta sig på cykeln (då bilen inte startar) och cykla iväg till jobbet. Plågade mig igenom dagen och när jag kom hem la jag mig i sängen och tittade smått på tvn. Sov för det mesta.


Söndagen var inget undantag, jobbet som gällde. Sista dagen innan ledigt. Det var bara att kämpa emot sjukdomen, som även hade utvecklats sig till rinnsnuva och slemhosta. När jag äntligen slutade öste regnet ner så jag fick ringa pappsen. Som fick komma och hämta mig. Fick mig lite mat hos honom och cyklade sedan hem och la mig i sängen.


Vaknade under hela natten då jag mådde som sämst. Hela måndagen var förjävlig. Jag orkade absolut ingenting. Quyen kom förbi en liten stund runt elva och kollade till hur jag hade det. Pappa kom sedan vid två med pizza och höll mig lite sällskap. Han gick hem vid fyra och jag låg och sov till och från hela dagen.


Ställde klockan på tio idag men jag vaknade tidigare. Min feber var borta men hostan är värre. Lungorna gör ont men jag har mer energi i kroppen. Jag hade ett möte klockan elva och efter mötet fixade min pappa en ny sidospegel till min bil samt mixtra lite med ljudet. Direkt efter hämtade jag upp Johanna, vi åkte och fika på Henrys. Nästan i vilket fall, Johanna åt och jag fikade. Vi tog oss en sväng på ÖoB, Hemkompaniet och Elgiganten innan vi tog oss en glass på McDonald's. Åkte hem för att sitta här och uppdatera. Trodde jag skulle få träffa Quyen en liten sväng nu på kvällen men han mådde inte bra så det blev inget med det. Jag vill där med tillägga att jag har tråkigt!!!!







Sängen ropar lite nu då jag ska jobba imorgon.



malin♥


BALEN!

Vaknade inte av väckerklockan denna morgonen utan vaknade av att Malin ringde och sa att jag skulle börja för tio minuter sedan. Försov mig för första gången på detta jobbet, JÄVLA SKIT. Jag började jobba halv nio istället för åtta. Jag var seg hela dagen och kroppen hängde inte riktigt med. När jag väl slutar åtta får jag hundra samtal och sms. Min syster ska ha min väska och jag ska fixa fram den. Exploderar av ilska och sen så startar inte bilen heller. Det börjar spöregna och jag blir bara mer irriterad. Bilen startar och lyckas rulla hem. Sen stendör den och jag får stå ute i spöregnet medan jag väntar på mamma som ska hämta upp mig samtidigt som mitt paraply ligger i pappas bil. Väl framme kastar jag mig ur bilen och går i spöregnet as förbannad och känner varför kroppen varit seg denna dag. Inte för att jag har försovit mig utan för att jag börjar bli sjuk. Det gjorde inte saker bättre för mitt humör. Väl framme hittar jag syrran men inte Sara, Basse, Sandra eller någon annan jag kände.







När väl studenterna hade gått in till Stadt åkte jag hem till mig tillsammans med Basse. Vi gjorde inte så mycket och runt sju kom Gustav. Basse och Gustav gick iväg mot Sandra medan jag gick hem till min pappa för att äta. Fick sedan skjuts av Annelie till Sandra och kom fram exakt samtidigt som Basse, Gustav och Sara. Trevlig kväll fast jag började få feber och kände mig väldig tråkig och dålig. Under kvällen fick vi även besök av Britta, Carro, Lucy, Robin och Frans. Jag åkte hem vid tio då Annelie, pappa och Isa kom och hämta mig. Fick mig en milkshake från McDonald's och kastade mig direkt i säng.












Hade velat göra om den här dagen... till det bättre!




malin♥


More to come..?

Vaknade sent på torsdagen. Jag kommer inte riktigt ihåg vad som hände riktigt. Jag tror jag fick besök av Sara och Basse vid klockan ett. De hade varit på stan. Gustav kom strax därefter och klockan två började jag tvätta. Medan en av tvättarna åkte vi fram till stan och handla på systemet då vi kommit fram till att det blir lite festande till helgen. För alla andras del utom min. Vi köpte även lite godis och satte oss framför tv och datorn. Jag vet inte riktigt vad vi gjorde för att fördriva tiden. Det sluta med att vi tittade på Twilight när Gustav hade åkte i alla fall. Jävlar vad den filmen är bra. Efter filmen fick jag kasta mig i sängen då jag skulle börja jobba klockan åtta dagen efter, för att efter dra mig snabbt till stan för att titta på balen. Eftersom det aldrig blir som man planerat fick jag besök mitt i natten. Quyen kom förbi efter han hade slutat och vi tjötade väl halva natten innan han åkte hem. Inte bra att vara ifrån sina kompisar förlänge. Jag om någon tjötkärring borde i vilket fall veta att det kommer explodera med ord om man inte pratar på ett tag. Jag fick stå mitt kast om man säger så.







Ge mig killar med smaskiga kroppar och vacker insida!!!




malin♥


Student -10

Får väl fortsätta medan jag fortfarande har orken i fingrarna att skriva.


Onsdagen den nionde juni vaknade jag lite hastigt på morgonen för att dra iväg ett sms till min mamma. Hon hämtade upp mig och vi sprang en massa ärenden på stan samt fixa en snabb lunch. Vi åkte hem till mamma och började blåsa upp balonger och dylikt. Robin kom en sväng och hjälpte till. Han fick även sin present från mig, en lila, fin, kortärmad skjorta. Såklart fick han även presenterna från Sarahs och min mamma.






Klockan började rinna iväg och jag fick åka hem och göra mig klar inför utspringet och kalasandet. När jag väl var klar var det dags att åka fram till skolan och ställa sig och glo samt vänta på syrrans tur. Lyckades springa fram och få några kort på själva utspringet men såklart ska jag ha klantat mig och glömt minneskortet hemma. Jag kan då endast ta fyra ynka kort. Vilket suger väldigt hårt och jag har tur att Sandra var på plats också som plåta allt annat. Sen har man släktningar m.m. som fotar Sarah. Tittade en sväng på kortegen runt stan. Plågades så in i bomben av mina skor att jag inte rörde mig en milimeter efteråt. Mamma fick hämta mig på plats och blåsorna växte i skorna medan jag satt i bilen. Herrejisses vad jag måste gå in de skorna. Fick skjuts till pappsen där vi firade först. Smörgåstårta och kakor. Vid halva åtta fick Sarah och jag dra oss mot mammsen för att möta upp andra halvan av släkten. Där hon även fick sina presenter ifrån mig. Ännu mer smörgåstårta plus efterrätts tårta. Ja, jag var väldigt mätt men inte trött på smörgåstårta. Tog t.o.m. med mig lite smörgåstårta hem för att smaska på dagen efter. Skjutsade iväg Sarah runt tio och åkte tillbaka till pappa för att fortsätta firandet. Gick hem sent i den kalla natten.








Voila, studenten över!




malin♥


Uppdatering!

Här ska det printas... eller inte.

Måndagen den sjunde juni vaknar jag ganska tidigt och bestämde mig för att luncha med Johanna. Såklart blev det på Henrys och en liten sväng på stan innan jag åkte iväg till jobbet och jobba.




Tisdagen den åttonde juni, jag vaknar ganska tidigt denna dagen med och var helt uttråkad. Mötte upp Johanna och Jessica på stan. De käkade lunch och jag tog mig en liten fika. Sen var det jobbet som gällde.








Fina sommarväder



malin♥


Äntligen gott folk.

Nu har jag tillfrisknat lite, jag orkar i vilket fall uppdatera någon dag av de hundra!


GREEN DAY, ett minne för livet. Jag ställde klockan på sju för att komma upp och packa inför Göteborgsresan. Fem i nio kom Basse, Sara och Sandra till mig. Vi tog pappas bil som jag hade hämtat dagen innan för att hämta upp Britta ute i Vinninga. På vägen kommer jag på att jag hade glömt något att ha på mig på söndagen samt något att sova i. Som tur åkte vi tillbaka till stan så jag kunde springa upp och hämta det lite snabbt. Vi tog oss sedan lite toast, milkshake och vatten på vägen från McDonald's. Det enda tråkiga var att vi inte hade några bra skivor, var är Gustavs roadtrips skivor när man behöver dem. Jag körde hela vägen och det gick bra inne i Göteborg även om både jag och de andra i bilen inte trodde det. Väl framme Göteborg parkerade vi bilen och götta oss en liten stund på hotellet












Sen var det dags att leta lunchställe som tog oss en bra stund. Väl mätta och belåtna tog vi oss en drink på hotellet. Ni ska bara veta hur förbannat snygg och sexig bartendern var. Han var lite blyg också så vi hade jättekul med att skämta lite med honom. Han blev lite smått generad men vågade skämta tillbaka lite.






Sen fick vi skutta vidare till Ullevi där kvällen skulle göras. Tyvärr var sexpartyt inställt och systemet stängt men det var ingen idé att ha sura miner. Det blir ju aldrig som man har planerat i alla fall. Konserten var helt otroligt och fan vad jag älskar Green day ännu mer nu. Var klantig och tog inte med mig kameran 









Efteråt ställde vi oss i en MEGA kö för att köpa en t-shirt. Såklart så var t-shirten man bestämt sig för slut när man kommer fram. Det var bara ta en annan och se glad ut.








Trötta som fan gick vi inte ut och festa utan vi gick till McDonald's för att ta oss något att äta...









..för att sedan gå tillbaka till hotellrummet för att dega och tjöta en massa skit! Underbar dag med mina tjejer!!








Vi vaknade ganska tidigt av Sandras alarm. Jag ska inte ljuga och säga att jag vakna av alarmet. Jag vet att jag låg och tänkte, fy vilken avslappnande musik! Vaknade inte för fem öre av den utan somna nästan bara in ännu djupare medan de andra vakna. Vi gick sedan ner för att äta den smaskiga hotellfrukosten. Jag tog till mig tre fulla tallrikar, gissa om jag var mätt sen. Pricken över it satt antingen Jenny eller Susanna Kallur bredvid och åt sin frukost. Vi gick upp igen för att packa ihop det mesta.













Efter utcheckningen var det fullrulle på stan.











Innan hemgången stannade vi såklart en sväng på älskade Ikea. Vi tog oss även en mega fika där.










Kommer inte riktigt ihåg när vi åkte men vi stannade såklart på Bögens och käkade. Det är så förbannat gott!!










Brittas grannar:








Green day<3




malin♥


Usch

Jag vet att jag inte har uppdaterat och det blir det ingen nu heller. Jag har varit på min syster student och sen har jag jobbat samtidigt som jag är sjuk. Så jag orkar ingenting för tillfället!!


Återkommer så fort jag är frisk igen!



malin♥


Förlåt!

Jag orkar och hinner tyvärr inte uppdatera de närmaste dagarna. Förhoppningvis skriver jag lite på torsdag mellan tvättarna.


Imorgon (idag onsdag) är det syrrans student!


malin♥


Remember!

Nyvaken! Känner att jag får skriva lite idag om det ska bli av. Denna veckan är fylld med mycket jobb, Sarahs och Robins student och allt fix inför.


Tisdagen hann jag skriva lite om, början på dagen i vilket fall. Jag tvättade nästan hela dagen och åkt sedan bil till Sandra för att hämta upp henne, Sara, Basse och Gustav. Vi åkte vidare till Coop i Skara för att köpa lite godis inför filmen. Jag hittade mig även en ny tvättkorg, då den förra gick sönder för jättelänge sen. I försig fick jag en liten söt av Britta som jag har haft undertiden men eftersom jag tvättar så sällan får inte allt plats. Vilket resulterar till att tvätten ligger överallt i min lägenhet. Efter coop åkte vi till biografen, anledningen till att vi gick i Skara var för att de bygger om i stan och är där med stängd. Filmen var helt okej men för min del kunde det vara mer att Samantha var Samantha om man säger så.  Efter filmen åkte alla hem och jag vet faktist inte vad jag gjorde när jag kom hem. För om jag känner mig själv gjorde jag något eftersom klockan inte var så jättemycket.





Onsdagen åkte jag inlines till och från jobbet. Jag jobbade ett kortpass. Efter jobbet mötte jag upp Sara vid Lidåkersplan för att titta på studentbrännbollen. Träffade en massa folk och stod mest och tjöta med Sarah och Robin.






Vid slutet gick Sara och jag hem till min pappa och käka grillat. När vi ätit åkte vi till Birgers och tog oss varsin monster glass! Efteråt dega vi hemma hos mig.





Tordagen började jag jobba tidigt och efter jobbet fick jag ett snabbt besök av Quyen. Jag gick sedan vidare till min mamma för att fira mamma (för morsdag) och Andreas J som fyllde år. Käka lite pizza och tårta. Sen åkte jag hem till Quyen och vi kollade på filmen Oceans thirteen.

Fredagen började jag också tidigt och efter jobbet gjorde jag inte allt så mycket. Jag var ganska trött men det hindrade mig inte från att ta en promenad till Quyen för att se en film! Kommer inte ihåg vad den hette men den var lite läskig, om jag ska var ärlig somnade jag lite då och då.



GREEN DAY <3



malin♥


GÖTEBORG - GREEN DAY

Idag händer det. Förlåt att jag inte skrivit, jag har jobbat och sen tagit igen mig samt umgåtts med nära och kära. Uppdatering kommer väl så småning om. Fast idag ska jag åka ner till Göteborg för att gå på sexparty, GREEN DAY och festa. Hotell är bokat och på söndagmorgon kommer jag äta god hotellfrukost!!


HA DET BÄST! Speciellt min Johanna (och Quyen) som är hemma och jobbar!



malin♥


IKEA I GÖTEBORG

I söndags hann jag inget annat än att jobba och försöka somna så fort som möjlgit! På måndagen ringde mobilen klockan kvart i åtta. Jag snoozade två gången utan att jag själv var medveten om det. Kvart över åtta gick jag upp och gjorde mig klar. Fem över halv nio gick jag ut och blev upplockad av Gustav och Sara. Vi hämtade sedan upp Basse och Sandra för att sätta hos på Donken för att äta lite frukost. Mmm.. bagel är så förbannat gött! Vi träffade även Johanna som var där en sväng. Sen var den en biltur till goa Göteborg men såklart stannade vi och köpte godis på vägen.




Vi åkte till Ikea Kållered först där jag spendera det mesta av mina pengar. Finns en del saker som jag skulle behöva så det får väl bli en sväng dit nästa löning?! Efter IKEA åkte vi in till Göteborgs centrum och gick runt där och jag hittade mig en bikini, helt jävla otroligt!



vägen hem tog vi oss en kissepaus och glasspaus på donken i Vårgårda.





Väl i stan igen åkte vi till stadsparken för att sätta oss för att njuta av vädret. Det blev att lekte på den nya lekplatsen istället för att sitta och tjöta i parken.







När vi hade lekt klart satte vi oss istället vid älven och snacka lite. Fast innan det var vi på Shell för att Sara skulle tvätta framrutan.



Solen gick ner och vi åkte till donken för att fika och dricka milkshake! Efter McDonalds skiljde vi oss åt. Gustav och Sandra åkte hem och Basse, Sara och jag åkte hem till mig och dega.






Somna på direkten när de åkte hem, var en aning trött kan jag säga. Meningen var att jag skulle upp tidigt och gå på stan med Sara, Basse, Sandra och Majzzen fast så blev det inte sov till klockan halv ett idag! Nu håller jag på och tvätta.. sen får jag nog sätta mig på cykeln till Sandra.




Tack för en helt underbar dag ♥ Detta får vi helt klart göra om snart! Vi hade helt hysterisk kul i bilen så att jag inte kunde sova som var planerat.




SEX AND THE CITY TVÅ IDAG!!



malin♥