Halloween

Happy Halloween eller ska man säga glad Halloween? Jag sitter här själv i min lägenhet och ska snart iväg till jobbet. Så här såg även förra årets Halloween ut för mig. Skit tråkigt medan alla andra umgås och har det trevligt. Fast jag fick en liten "realitycheck" igår hur det kan vara när man går ut och träffar allt folk. Folk man vill och inte vill träffa. Fick hämta syrran utanför stadt igår och jag var lite glad över att jag inte gick ut och festa. Det kunde ha gått bra sett, eller inget alls? Ingen idé att sitta och tänka på det förflutna, det borde jag av någon veta. Fast ändå gör jag det. Jag sover dåligt som fan nu och det blir nog bara värre och värre. Mitt huvud exploderar snart för nu har huvudvärk, antar att det beror på sömnbristen. Vad är det mitt undermedvetna grubblar på? Jag vill veta, så jag kan glömma och få sova lika bra som jag gjorde förut.






Allting på samma gång!





malin♥


Byggare-Malin

Jag har halvt som halvt fixat gardinerna igen. Satt upp min magnet i köket och kroken sitter återigen på sin plats! Jag kan gott och sagt säga att jag har jobbat och sovit de senaste dagarna, förutom idag torsdag. För idag åkte Sarah, Andreas och jag för att hälsa på Emeli.










Snart är lägenheten hel igen, är jag?





malin♥


Städ och socialt umgänge

Har sovit hyffsat bra under dessa lediga dagar. Har haft lite svårt att gå upp utan motivation fast jag har ändå kommit upp före elva på förmiddagen. Vilket är för min del ett stort plus. Idag vaknade jag runt halv elva, elva. jag började plocka lite. Diskade inte klart vilket gör mig frustrerad. Jag dammsög och tvätta golvet så nu luktar det citron i hela lägenheten. Martin kom runt fem och vi tittade på film. Efteråt satt vi och snacka lite samtidigt som vi titta på tv och spela lite kort. Runt kvart i nio gick han hem och jag gjorde mig lite mat. Det var roligt att träffa Martin igen, var väl ett halv år senast om inte mer. Han åker snart iväg och jag är så avundsjuk på honom. Satt under kvällen och fundera över mina framtidsplaner.




Tiden går men inget händer under tiden




malin♥


Däckbyt, vänner och familj


Vaknade av min väckarklocka klockan nio. Om jag säger att jag gick upp ljuger jag. Klockan tio över nio ringde pappa och sa att jag skulle gå upp och göra mig klar. Om jag säger att gick upp då, ljuger jag. Klanten sa att vi skulle höras om 30-60 minuter och då tar jag tillfället i akt och sover längre. Fem över halv tio gick jag upp, så det var inte allt för sent. Gjorde mig klar och gick sedan och hämta mina vinterdäck. Första omgången till bilen tog jag kapslarna och ett däck, lite kramp i handen. När jag väl stod och titta på mina tre kvarstående däck vägrade jag gå fler gånger. Så jag tog alla tre och rullade iväg. Jag var en aning svettig när jag kom fram till bilen. Jag lugnade ner mig och körde iväg till pappa i garaget. I garaget var även Hans, Isa, Vilda och Molle. Hans är min farbror och de andra är hundar. Hans, min pappa och jag bytte däcken, fixa lampan i min panel och även basen som hade lagt av. Fick lite skäll av pappa om hur bilen såg ut, jag behöver städa och tvätta bilen! När jag skulle rulla tillbaka däcken var jag så lat att jag gav mig fan på att rulla alla fyra däcken samtidigt. Det gick och jag fick mycket beröm på vägen av alla möjliga folk, hihi.



Väl hemma igen skulle jag skutta iväg till stan för att möta Britta men Quyen hann att höra av sig. Det hade varit tyst från honom hela morgonen så hade inte riktigt koll på läget om han sov eller träna. Jag hade en överraskning till honom som jag skulle lämna över. I vilket fall, han på besök och vi tjöta lite. Tog även en sväng till affären för att inhandla lite frukost för Quyens del. Vi fick besök av Britta som blev trött på stan. Vi satt och tjöta lite och Quyen åkte sedan iväg till jobbet men innan det skulle han vara lite rolig och slå mig på armen. Vilket resulterade till att jag halka av mina sockar och blev fälld av tvbordet och ramla pladask på golvet. Lyckades dock bli fångad av datalådans ena sida och fick ett jack över ryggen. Jag mådde fantastiskt och la mig på soffan bredvid Britta. Vi låg framför tv en bra stund och bara var. Britta och jag är världsbäst på att dega och det glädjer mig. När väl Britta lämna mig var jag inte själv länge utan åkte iväg till Robin och syrran. Vi bestämde för att åka ut till pappa i stugan och hälsa på. Vi hämtade upp Elin, satte oss på Mcdonald's för att äta liten middag mot min vilja. Trevligt med en lite utemiddag med en del av familjen.








Mätta och belåtna gav vi ut oss på äventyr för att hitta Annelie och pappas stuga. Vi åkte som tur inte fel någon gång utan hittade tack vare Elin och mobilen. Läget var otroligt bra och det var en söt liten stuga. Det ska nog allt bli jättebra och trevligt att hälsa på dem under sommarn. Vi var där ett tag, syrran gjorde en fläta på mig och Elin spela yatzi med Annelie. Avslutade kvällen men att hälsa på Lasse i hans nya hem, det var svinit kallt ute.















Sitter i min ensamhet och funderar allt för mycket!






malin♥


Trollhättan och familjekväll

Vaknade av min mobil, gick upp och gjorde mig klar. Johanna smsade mig och sa att hon var klar. Jag skyndade mig och betalade mina räkningar och dylikt för att få en översikt på månadens ekonomi. Det ser inte lika bra ut som förra månaden men får väl snåla in lite mer. Det värsta är att julklappshandeln snart ska börjas och då kan man inte snåla. När jag var klar åkte jag iväg till Johanna för att hämta upp henne. Jag stannade på hennes parkering för att försöka mig på batterifästet. Fick nästan hjärnblödning och lät det va. Johanna och jag åkte iväg till Överby i Trollhättan för att shoppa lite. Jag kom hem med en full mage med tacos och pizza, en kjol, två nagellack och ett par nya leggings. Jag vill inte säga vad som hände mina leggings i fredags. Det var trevligt att åka på en tripp till affärena med Johanna, tiden bara flyger iväg. När jag väl hade lämnat av Johanna igen åkte jag till pappsen för att hälsa på lite. Där satt jag hela kvällen och var social. Hjälpe även Elin med sina glosor också. Vet dock inte om jag var till så stor hjälp. Tror inte jag passar som lärare, vad än Håkan sa. Ska dock försöka klura ut mitt yrke snart.










Äta sig mätt på vänner och familj?





malin♥


Familjemiddag och shopping


Britta och jag vaknade sent och vi gjorde ingenting tills vi var absolut tvugna. Britta åkte hem tjugo över ett och jag traskade iväg till min mamma. Skönt att gå lite men inte i regnet. Väl framme började middagen. Pasta med pumpa, bacon, fetaost och sallad. Jag har nog ingen kommentar till middagen. Efteråt åkte vi iväg till Elins esplanad i Skövde. Jag köpte mig en klänning. Tittade lite på skor men hittade inga sköna. När vi väl åkte hem igen så käka syrran och jag var sin sallad ifrån Roma. Hon åkte hem strax därefter och nu sitter jag här. Jag känner mig lite konstig. Jag känner mig som ett tomtskal. Jag har en del saker som står framför mig men förtillfället står allting still. Jag har ingen vilja, ingen ork. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag har inte ens fixat min dator helt. Jag ska snart till Stockholm och jag känner mig inte redo för fem öre. Just nu händer det saker som undangår mig. Saker händer och jag är medveten om det fast ändå reagerar jag inte. Ta ett dåligt exempel som femtioöringarna. Jag visste att det skulle hända och var medveten om det samma dag men lämnade jag in mina femtioöringar, nej. Jag tar inte tag i saker och ting längre. Jag har ingen ork eller motivation. Jag har en känsla över att min dåliga sömn är den största anledningen till att det har blivit såhär.











Jag längtar tills detta livskapitlet är slut





malin♥


Bakisdag med Britta och Sara


Vaknade ju som sagt med fylleångest. Britta och jag gjorde inte många knop utan låg och dega sönder hela eftermiddagen. Sara hakade på senare på dagen och vi tittade på tv och film. Senare mot kvällen reste vi på röven och gick till Maggan och Roma. Köpte mig en väl behövlig cola, gifflar och en gott&blandat påse. Delade en cappricciosa med Britta också. Sara åkte hem senare på natten och Britta sov över en natt till.




Hatade, älskade bakisdag!





malin♥


Oplanerad hemmafest

Sarah kom och hämtade mig, vi åkte till stan och satte oss på Henrys. Vi åt var sin kycklingtoast. Jag kan inte riktigt förstå hur god en toast kan vara egentligen. Vi satt en stund och snacka om allt och ingenting. Sandra kom och gjorde oss sällskap och vi handlade lite kläder. Jag köpte mig en tröja och en tunika.






Vi alla tre åkte sedan iväg för att hämta Britta i Vinninga. Tog oss en sväng på systemet och sen åkte Britta och jag hem till mig. Vi började göra oss klara inför kvällen. Sandra och Sara kom därefter och festande började. Runt åtta fick vi lite mer besök och meningen var att vi skulle gå ut. Fast det blev aldrig så och jag var nog lite för påverkade för att klara en ute kväll, fan alltså. Dagen efter vaknade jag på min madrass med världens fylleångest. Det var ett tag sedan jag vaknade med den känslan. Det är inget jag tycker om och det enda man får göra är att acceptera läget, göra det bästa av situationen, aldrig mera göra om det och stå för det.











Så det kan gå - sängen, gardinerna, kroken, kameran och Barcks ben.





malin♥


Dag två på ledigheten


Nu sitter man här vid datorn, klockan är faktist inte så mycket på dagen. Jag har faktiskt vara vaken ett litet tag nu. Det är skönt att komma upp i tid för en gång skull. Jag har väl sovit sådär inatt, har drömt en hel del. Någon dröm var även lite obehaglig och jag vaknade till. Igår åkte jag iväg till Skara och träffa Safaa. Vi tog oss en fika, det blev en morotskaka för min del. Jag saknar verkligen jobbets morotskaka. Såklart tog vi oss en promenad till Ica, ett måste. Jag köpte mig ett nytt lypsyl då jag tvättade mitt i tvättmaskinen igår morses. Sen blev det en sväng hemma hos safaa, vi glodde på tvn och tjöta. Jag åkte hem ganska tidigt för att fortsätta med min städning. Blev avbruten klockan nio då det var lyxfällan. Jag var tvungen att se det då Safaa berätta att en av dem var en MAN, en riktigt karl man vill ha! Haha, Safaa och jag sms:ade under hela programmet och jisses vad jag skrattade. Igår kom den första snön och jag var tvungen att sätta på lite julmusik. Jag glömde även säga att Elin kom på besök två gånger under gårdagens för- och eftermiddag!








Snart jul!!




malin♥


Dag ett på ledigheten

Nu sitter man här och har uppdaterat allting, känns bra. Jag ställde klockan på sju imorses för att gå upp och tvätta. Jag tror vi alla vet om att jag snoozade bort en timme. Fast jag har skött mig tvättning i vilket fall. Just nu ligger allt i torktumlaren eller hänger på tork. Till frukost blev det en chokladboll som blev över från gårdagen. Till middag ska det bli hemmalagadkebab, pommes frites och kebabsås. Det ska bli mycket smaskigt men innan jag börjar med maten ska jag göra ett ryck här hemma. Får se hur mycket jag hinner med innan jag ska iväg till Skara för att ta mig en fika med Safaa. Sen får vi se vad som händer mot kvällen.






Ge mig en energikick!




malin♥


Fem tidiga jobbdagar


Lördagen den sextonde oktober

Sov jättedåligt och jättelite. Jag kunde inte somna och när jag väl sov de tre timmarna drömde jag igen. Jag blir så frustrerad. Det är förbannat jobbigt och jag måste verkligen snart ta tag i problemet eftersom jag inte mår bra av det. Denna dagen var en lång dag och när jag väl kom hem satt jag vid datorn i en kvart, gjorde mig klar och gick och la mig i sängen klockan sju. Jag stendäckade, vaknade dock klockan ett på natten och var pigg. Så där var min sömn förstörd. Låg och drömde från två till kvart över fem på morgonen.




Söndagen den sjuttonde oktober

Sov som jag gjorde och dagen var lite seg. När jag kom kan jag inte komma på något annat än att jag gick och la mig tidigt och repeterade gårdagens sömn, förbannat tråkigt och jobbigt.




Måndagen den artonde oktober

Sov
dåligt som sagt och dagen var en aning seg. Som tur har man bra arbetskamrater som underlättar en hel del. När jag kom hem tog jag mig en lång dusch och cykla hem till pappa. Där jag fick spagetti och köttfärssås. Satt och prata med dem en stund. Sarah och Robin kom även förbi en sväng. Robin hade skjutit och styckat ett rådjur. Eftersom man är systeryster fick man en färs och ett stek. Säger man stek? Det var en stor god köttbite i vilket fall. Sen var det hem till sängen som gällde. Jag sov lite bättre denna natten men ändå inte bra.




Tisdagen den nittonde oktober

Vaknade och segade iväg till jobbet. Väl hemma satte jag mig datorn och fick strax därefter besök av Elin. Hon hjälpa mig lite här hemma och jag lagade potatismos och korv i tunnbröd. Det var mycket gott och Elin och jag satte oss vid tvn och käka lite mat. Snackade lite och sen drog hon hem för att hon skulle iväg till bowlingen och bowla lite. Jag la mig tidigt för att ge mig goda chanser till en godnatts sömn.





Onsdagen den tjugonde oktober

Blev
inte riktigt som jag tänkte mig. Jag kunde inte somna, låg och vred mig i sängen jättelänge. Ringde även upp Quyen en sväng för att tjöta lite. Jag är en telefonmänniska som gillar att tjöta i timtal i telefon. Sov väl cirka fyra och en halv timme under natten, en timme drömfri kanske? Dagen var lugn och jag flumma runt i mitt trötta huvud. Väl hemma igen satte jag mig datorn och dega sönder. Tog mig en lunchlåda från min frys, en cider från kylen och satte mig även en stund framför tv. Härligt att ta det lugnt. Vid kvart i elva kom min syster och hämta mig. Vi åkte till McDonald's och hon köpte sig lite mat, hon hade jobbat. Själv fick jag mig en liten cola av syrran, var inte sugen på något annat. När klockan var kvart över elva var jag mega trött och fick kasta mig i sängen!






LEDIG I EN HEL VECKA! - stänga av mobilen.





malin♥


Fix och sällskap med chokladbollar


Fredagen den femtonde oktober

Vaknade
tidigt av ett sms från systembolaget, mina varor hade kommit. Som Britta sa, vuxenpoäng till Malin. Smsade senare Sara och kollade om hon ville ta en sväng på stan. Vi tog bilen fram och gick mina ärenden sen så kom Britta in till stan och vi lunchade på 3B. Skulle tagit oss en fika men vi bestämde oss för att göra chokladbollar hemma hos mig sen. Vi åkte hem till mig vid halv fem på eftermiddagen. Jag fixade med min datorn lite i sista minuten för att sedan dra till misco för att kolla hur jag skulle göra. Jag fick ett tips och kom hem utan någonting, billigast så? Fick i vilket fall igång datorn och var överlycklig. Vi tog oss då en promenad till Sarah och Robin för att lämna datorn och kolla in lägenheten. Stannade inte där allt för länge för vi skulle till maggan och köpa lite grejer till chokladbollarna. Sara åkte hem en sväng och Britta och jag gjorde inte så mycket framför tvn och datorn. När väl Sara kom tillbaka gjorde vi chokladbollar och satte på en film. Britta fick snilleblixten att koppla min externahårddisk till min tv. De åkte hem ganska sent.




Älskar att vara ledig




malin♥


Tacokväll med arbetskamrater


Torsdagen den fjortonde oktober

Vaknade sent och gjorde inte allt för mycket. Jag älskar att dega på "morgonen". Fast jag borde ställa klockan för att göra sånt för hela dagen försvinner. Runt tre kom i vilket fall Johanna hem till mig. Vi låg i soffan och tittade på tv. Vi skulle åka iväg innan halv fem för att hämta bord hos min mamma, som vi skulle ställa hemma hos Sofia. Så vi hade bord och stolar till alla under tacokvällen. Fast innan Johanna och jag kunde åka iväg skulle vi sätta in mitt nyladdade batteri i bilen. Det tog en stund längre än vad jag hade tänkt mig och jag blev fly förbannad. Fast jag kunde inte gräva ner mig i min ilska då jag skulle umgås med folk senare. Vet inte om jag har mognat eller om jag har börjat att lagra min ilska som jag gör med andra känslor. Det jobbiga är om det exploderar någon dag. Jag har inte blivit riktigt arg på länge dvs fly förbannad och det skrämmer mig lite. Jag hoppas på att jag har mognat. Har på den sista tiden varit lite vilsen om vad jag är för person. Jag har ändrat mig en del och vissa saker är bra och andra dåliga. Tillbaka till dagen, jag fick inte fast mitt batteri och åkte ändå när tiden rann iväg. Arg på den uppfann skiten med metallbricka som skulle skruvas fast med en pinne, 3 kilometer ner i skiten. Även arg på min pappa som inte kom och hjälpa mig då han var den som skruvade loss mitt batteri. Planera lite bättre som han alltid brukade säga till mig. Jag hade pratat med honom några timmar innan och bad honom höra av sig när han var på väg hem ifrån garaget. Var det någon som ringde, nej!


Stressade iväg och fick åka flera vändor p.g.a. att vi inte fick med oss mat, spel eller annat vi var tvungna att ha. Jag glömde såklart kameran och fick svära lite åt mig själv. Taco kvällen startade klockan sex och Johanna och jag var på jobbet innan för att plocka upp lite folk som inte hittade till Sofia. Fy bubblan vad trevligt det är att träffa sina arbetskamrater privat och bara tjöta. Man känner dem så väl fast ändå inte, vet inte riktigt hur man ska förklara det. Det är spännande och få reda på hur det är i deras lite. Det flesta är nu yngre än mig, förut var jag med i den yngre generationen. Jag är nog fortfarande det men det känns som jag är med den "äldre generationen". Jag delade in alla i fyra grupper och satte de olika på att steka, hacka, hälla upp och duka. Det gick bra att vara många i Sofias kök och vi alla är vana att vara på mindre ytor. Kan inte påstå att vår arbetsplats har så stora öppna ytor. Det var en hög volym på prat tills maten var klar och alla började äta, då blev det knäpptyst. Alla vi vet vad matro är, haha! Efter maten spelade vi musicquiz, twister och med andra ord. Mitt lag vann! Vid kvart över tio drog alla hem och jag satte mig framför Robins lilla dator hemma hos mig.






Otroligt trevlig kväll!




malin♥


Två dagar i en jobbsmäll


Tisdagen den tolfte oktober

Ställde klockan, åkte till jobbet och jobbade.


Onsdagen den trettonde oktober

Denna
dagen hade en liten twist, jag lagade spagetti och köttfärssås.




Livet mer än jobb?




malin♥


Tar tag i livet med alla måsten

Ska väl snart ta mig ett superryck och fixa allt på min "ToDolista", haha. Får väl börja med att blogga om veckan jag har missat. Bakar samtidigt chokladbollar!


måndagen den elfte oktober

Sov ut inte riktigt ut denna dagen tyvärr. Utan vid tjugo över tolv jag åkte iväg i pruttbilen (pappas [Sarahs fr.o.m. 19:e okt] fordcabbe -89) Vi skulle möta upp Sofia utanför Willys för att handla inför tacokvällen med jobbet. Johanna och jag var dock tvungen att åka förbi jobbet för att hämta upp den sista pengen. Sofia blev lite otålig men vi var inte så sena i alla fall. Vi handlade i överflöd till tacokvällen. Kan säga att det är svårt att handla tacos till nitton personer. När vi väl hade handlat åkte vi hem och la in alla kylvaror i min kyl. Johanna och jag åkte till stan för att ta oss en toast på Henrys. Tog oss efter lunchen en sväng på stan. Sen är det lite luddigt i mitt minne men vi köpte senare på kvällen lite gott. Jag skjutsade hem Johanna och åkte hem till min syrra. Där satt jag en bra stund och tjöta. Det är alltid lika trevligt att dega framför tvn med sällskap.



Gifflar!!




malin♥


Snabbt och lite svar

Uppdaterar när jag har tid igen plus att jag slänger med lite bilder.

Svar till Sandra.

Hon höll i några stora knivar och en skål plötsligt tippa ner mot backen. Tog då båda händerna mot varandra för att rädda skålen. Vilket resonerade till att hon satte knivarna i handen! Så är det jag har förstått det hela.

Nu ska jag äta min mat och njuta av att inte göra ett skit.




Bara tre dagar kvar




malin♥


Extra jobba och söndagsmiddag


Söndagen den tionde oktober

Jag ställde klockan på tio men snooze'ade i cirka en timme. Ringde min mamma och bad om skjuts. Jag hade tagit ett extra pass för att bli av med ett annat. Vilket ger mig en veckas ledighet och det är det värt. Efter jobbet fick jag stå ute och vänta på att Sarah, Robin och Annelie skulle komma och hämta mig. Medan jag vänta körde Quyen förbi och erbjöd skjuts. Det var tur att jag åkte med Quyen annars hade jag fått vänta i cirka 15 min till. Jag åkte hem till pappsen och umgicks med dem hela dagen. På kvällen gick jag hem för att förbereda inför middagen. Jag bjöd hem pappa-delen av familjen på söndagsmiddag, tacosoppa. Det var hur mysigt som helst och vi pratade och hade oss. Annelie och jag tog oss en rosapanter till maten. Vi tittade på lite tv och de lagade även min vajer som mina gardiner hänger på vid sängen. Så nu är det mysfaktor tio i min säng. När alla åkte hem hängde jag med Sarah och Robin till donken och tog oss en fika. Jag fick även med mig Robins lilla dator, tack för lånet!



Familjen betyder!




malin♥


Katastrofdag

Lördagen den nionde oktober

Jag vaknar av mig själv, haha. Nej, jag vaknar av ett telefonsamtal. Jag bjöd nämligen Sarah och Robin på middag, eftersom jag hade massor av spagetti och köttsfärssås kvar. Det var trevligt med lite sällskap till maten och de hade även köpt med sig dricka och fika. Skulle sätta på min dator och det funkar inte, skärmen får ingen signal/bild och inte heller tvn. Blev svinförbannad men hann inte kolla på det mer. Vi bestämde att jag skulle hänga med Sarah och Robin hem för att kolla på deras lägenhet och fika lite mer. Jag tog min bil till dem för att sedan kunna åka direkt till jobbet. Väl när jag parkerar och stänger av bilen märker jag att det är något fel. Så jag försöker starta bilen igen, tror ni det gick? Nej såklart inte. Så jag får ringa till pappa som får komma med startkablar och hela köret. Pappa åker hem igen för att han skulle iväg till sin nya stuga. Mamma kommer för att lämna av lite grejer till Sarah. Jag ber henne om skjuts till jobbet då min bil är paj. Tanken var att vi skulle ta min bil till min parkering, koppla ur batteriet och sätta det på laddning och sedan skjutsa mig till jobbet. Vi hann parkera min bil men det enda mamma gör är att veva ner fönstret och säger att vi måste åka in till akuten. Robin hade ringt och sagt att Sarah hade skärt sig allvarligt och måste åka in. Så jag får hoppa in i bilen och vi åker och hämtar min syster och Robin. Medan vi åker i illfart till sjukhuset får jag ringa till jobbet och säga att jag kanske blir lite sen. Jag hann i tid och det enda jag kunde tänka var hur det gick men tankarna spreds lite när busslast efter busslast med människor kom! Var bra trött när jag kom hem, hade ingen dator att sitta vid heller. Pratade sedan med min mamma och jag fick reda på att det hade gått bra med min syster, hon hade fått sy sex stygn och återbesök på måndag.



SKIT DAG RENT UT SAGT!!




malin♥


Möte, jobb och jobb.


Torsdagen den sjunde oktober

Vaknar av alarmet och kvart i nio blir jag upphämtad av Johanna. Klockan nio började mötet. Jag åt en god bagel och drack en varmchoklad. Väl hemma igen gick jag och la mig igen. Jag var så förbannat trött. Hoppade över maten och sov till klockan halv tre. Åkte till jobbet och jobbade, väl hemma igen satt jag en stund vid datorn för att sedan gå och lägga mig igen.



Fredagen den åttonde oktober

Vad jag minns är att jag ställde klockan på ett och gick då upp. Sover dåligt igen på nätterna och det stör mig så in i bomben. Jag lagade spagetti och köttfärsås i mängder. Kvart i tre åkte jag iväg till jobbet igen för att jobba. Väl hemma igen gick jag och la mig nästan på direkten. Jag kan inte påstå att det hjälpte mig att somna fortare!




Ibland består bara livet av en massa måsten




malin♥


Uppdatering utan bilder

Jag får skriva om det förflutna innan det blir allt för mycket. Jag har fortfarande Robins dator och därmed får jag bjuda på bilderna senare.


Onsdagen den sjätte oktober

Jag vaknade av ett sms från Majzzen. Eftersom jag sov/nyvaken var jag seg på att svara så han hann ringa upp. Vi bestämde att vi skulle äta på Lai Thai och att han skulle hämta upp mig i hans nya bil. Hans bil var riktigt nice och gick bra. Jag vill också ha en ny bil. Maten var jättegod på Lai Thai och jag åt mig bra mätt. Vi satt där ett tag och prata om allt möjligt. Vi får väl se vad framtiden har att erbjuda. Vi gick även en sväng på stan för att kolla på röda hänglsen och en vinterjacka till Majzzen. Vilket påminner mig om att jag ska fråga hur hans helg i Gbg var. Efteråt skjutsade Majzzen hem mig då han skulle iväg till jobbet. Jag cyklade hem till mamma och tjöta lite. Sen fick det bli att cykla hem till tvättiden och tvätta. Städade lite under tiden men av någon konstig anledning tröttnar jag på det. Jag fick sedan lite besök av Johanna. Vet inte om vi tittade på film eller vad vi gjorde.



Älskar sociala lediga dagar





malin♥


Att bygga själv..

Jag tog mig min hammare, hämtade spik och virke. Allting gick jättebra då det fanns massa virke och spik att hämta. Jag klarade även av hämta allting själv. Det var när jag väl skulle börja spika ihop allting det gick som det gick. Jag hade ingen som hjälpte mig att hålla ihop det hela för att kunna slå spiken i virket.




Lägga upp eller lägga ner?





malin♥



Hos Sarah och Robin

Jag är hos min syster och Robin i deras lägenhet. Robin surar och Sarah tjatar om mat. Vi har suttit framför tvn och tjötat hela kvällen. Ser väl ut som vi får ta en tripp till McDonald's, det enda stället som har öppet i denna lilla stad. Det märks att jag börjar bli trött då jag sitter och skrattar åt allt. Jag ska dock vara uppe en stund till då jag ska jobba kvällsskiftet de två närmaste dagarna. Syrran och jag har suttit och blegat lite på utlandssemester, vore härligt men vi får väl se.


 

Jag har visst kommenterat min systers blogg - http://sahaaras.blogg.se





malin♥


'Ledig' från dator och bil

Hej allihopa, jag sitter för tillfället hemma vid Robins dator som jag har fått låna. Min dator har gått sönder, troligtvis grafikkortet. Så jag kommer att få öppna min plånbok då det inte bara är datorn som jävlas utan även min bil. Batteriet är kasst, hoppas jag. Antingen är det kasst eller så är det något som drar ur det. Blir att testa med ett nytt batteri. Som tur får jag låna syrran/pappas bil då hennes hand är halv trasig, tajmat?


Allting finns på min dator så jag får ligga lite efter med uppdateringarna. Jag ska nog börja skriva ner vad jag har gjort så jag har något att skriva när min dator är fixat.




Ledig måndag imorgon!




malin♥


Mega deg dag



Tisdagen den femte oktober

Vaknade rund tre skulle jag tro. Hade stora planer för denna dagen men jag var så förbaskat slö. Tommy och jag låg hela dagen i min soffa och glodde på tv eller film. Vi lyfte på röva någon gång då vi gick iväg för att hämta pizza och köpa lite godis. Annars gjorde vi minsta lilla och det behövde jag verkligen. Jag somnade lite då och då, var väl inte det perfekta sällskapet men fy bubblan vad skönt det vara att inte göra någonting.




När man har som mest att göra, sover man.




malin♥


Social och ledig


Måndagen den fjärde oktober


Jag vaknade av väckarklockan och stressade mig iväg för att hämta Safaa på resecentrumet. Vi pratade om att laga mat eller äta ute. Jag var så förbannat trött att jag inte orkade laga mat. Så vi singlade slant om kinamat eller Rhodos. Det blev Rhodos och jag tog mig en kebabtallrik. Vi satt där ett bra tag och bara tjöta, mest om jobbet skulle jag tro. Efter en sväng på stan åkte vi till ica för att köpa oss lite gött. Det blev till en megamarängsviss. Det blev verkligen suuuuper god och till den satte vi på en jätterolig film. En perfekt kväll.






När Safaa åkte hem satt jag en stund vid datorn, helt uttråkad. Smsade Johanna och fråga om hon ville sitta på jobbet och tjöta lite innan hon började. Så vid kvart i tolv satt jag på jobbet igen och tog mig något litet och åt samtidigt som jag tjötade lite med Johanna. När hon väl började halv ett var tanken att jag skulle åka hem och lägga mig. Jag hade ju dock vänt på dygnet och var pigg som attan och var rätt så rastlös. Smsade Tommy och fråga vad han gjorde. Som tur haffade jag honom precis innan han gick och la sig. Hämtade upp honom och vi båda åkte iväg till Knutsson och hälsade på honom på jobbet. Vi satt väl där resten av natten och bara tjöta en massa skit. Vid kvart över fem på morgonen åkte Tommy och jag hem till mig och satte på en film, jag somnade ca en halvtimme in i filmen.






Vilken härlig dag/natt!!





malin♥


Johanna och jobb


Söndagen den tredje oktober

Jag sov till tre och sen ringde jag Johanna. Hon kom på besök, tanken var väl att vi skulle träna men de stänger tre på söndagar så det sket sig. Då jag var en aning hungrig åkte vi till Venezia och käka. Åh det var super gott med krispig och tunn pizza. Såsen är bra stark också vilket uppskattas av mig. Efteråt gjorde vi inte så mycket, dega för det mesta. Tanken var att jag skulle vara ledig men det blev inte riktigt så. Jag jobbade 22:00-04:00.





Man är bara ung en gång!






malin♥


Jobb gånger två!


Lördagen den andra oktober

Redan oktober och tiden bara flyger förbi. Denna dagen gjorde jag inte mer än att jobba. Jag jobbade mitt pass och tog sedan största delen av nattpasset, minut en timme. Jag var en aning dö när jag kom hem, fast ändå uppe i varv. Sex på morgonen slutade jag.




Bara att tuta och köra!




malin♥


ÄlskBritta och jobb


Fredagen den förste oktober

Britta kom till mig och vi myste framför tvn och ett avsnitt med Kungarna av Tylösand. Herregud vilka människor det finns i världen. Tänker dock inte yttra mig om det. Det var mysigt att umgås med Britta igen, synd att vi inte hann en film. Vi får göra det snart. Fick köra hem henne vid tre då jag drog mig mot jobbet.




Vart är äntligen fredags-känslan?




malin♥


Jobb och fika - chock?


Torsdagen den trettionde september

Jag vaknade av väckerklockan, tog bilen till stan och mötte upp Johanna och Vera. Vi tog oss en lunch på Henrys, toasten smakade fantastiskt! Vi pratade om allt möjligt och det känns ändå som vi har en del att ta igen också. Blir lite annorlunda när man pratar lite svenska och engelska. Alltid kul att få igång sin engelska som ligger och dammar i huvudet. Såklart blev det en sväng på stan innan jag åkte iväg till jobbet.




Mitt liv med två ord - fika och jobb




malin♥


Skriva - öm?


Onsdagen den tjugonionde september

Jag har inte så mycket minne av denna dagen men jag tror jag spenderade den hemma hos min pappa. Umgicks lite med familjen och tog det lite lugnt. Någon annan som vet?




Dåligt minne - senil?




malin♥


Ta tag i livet?

Halkat lite efter och jag har inte varit smart att skriva ner vad jag har sysslat med. Fast det viktigaste ska jag nog komma ihåg!


Tisdagen den tjugoåttonde september

Vaknade av väckarklockan, blev upphämtad av Johanna. Vi åkte iväg och tränade på badhuset. Underbart att röra på sig, synd att vi inte hinner med det så ofta. Direkt efter träningen mötte vi upp Madde och Sofia för en snabbfika. Det blev en morotskaka för min del och lite tjöt. Johanna och jag åkte vidare till Skövde och shoppa. Vi åt även middag på Max och det var nog sista gången för min del. Jag tycker verkligen inte om Max kött eller smak på deras dressing. Vi hade i vilket fall en trevlig dag och jag köpte mig suraband, rosabandet och sockar. Kollade även på ett par stövlar med en hög klack. De var lätta och gå i men hur ska jag kunna använda dem i vinter och det är snorhalt? Är det då värt att köpa dem. Får fundera vidare på saken, är även sugen på att köpa en skinnjacka också. Väl hemma sen hann jag bara sitta vid tvn en stund. Fick hoppa in extra för att de inte hade någon skiftledare på kvällen. Sen fick det bli sängen i min ensamhet.







Köpa eller inte köpa?




malin♥


Tar igen mig själv

Just nu har jag en lite paus i livet från allt :) Jag återkommer så fort jag kan.



Puss på er!



malin♥