Arbete, ryggskott och grillning


Jag får skriva om hela inlägget, suck! Jag vaknade av mig själv hyffsat tidigt. Tog det lugnt framför datorn medan det var jättefint väder ut. Jag låg och njöt lite av allt var klart med lägenheten. Jag hade kunnat lämnat in nycklarna om det inte vore för att de hade lunchrast på AB bostäder. Det var inget att göra åt och jag åkte iväg till jobbet runt klockan halv två. Jag hade ingen fortsatt bra dag kan jag säga. För när jag böjde mig ner för att tvätta händerna small det till i ryggen och jag föll nästan ihop. Jag fick ryggskott och kunde varken stå, sitta eller gå! Det var riktigt hemskt. Pappa fick komma med Voltaren T till mig och jag överlevde arbetsdagen. Som tur var den inte så lång och jag tänkte inte ge mig för lite ryggvärk. Klockan sju slutade jag och åkte genast för att hämta upp Robin, systrarna Brandt och Simon. Vi åkte till stugan, där de andra av familj och vänner befann sig. Vi grillade gott kött och åt en massa tillbehör till. Det blev även lite grillad banan till efterrätt. Det var ur gött och trevligt men jag åkte hem hyffsat tidigt då jobbet väntade. Plus att ryggen var långt ifrån okej, alla fick serva mig under kvällen. Det är väl i för sig lite lyxigt men jobbigt.







Ge mig mer grillkvällar!





malin♥


IKEA JÖNKÖPING


Sov förjävlgit denna natten också. Jag förstår inte, trodde jag skulle få sova bra här. Vet inte vad det beror på länger. Det är jävligt irriterande och jobbigt. Jag drömmer mardrömmar vilket gör att jag är orolig och trött när jag vaknar. Jag blev telefonterrad under morgonen. Det var min syster som ville ha med mig till Ikea med henne och mamma. Fast jag var inte så jättesugen på att gå upp då jag var trött och hade drömt hela natten. Fast det var bara att pala sig upp och göra sig klar. Jag var inte snabbast hästen  stallet, så att säga. Syrran kom och hämta mig. Mamma, syrran och jag åt frukost på McDonald's innan vi åkte vidare till Ikea i Jönköping. Jag ska erkänna att jag låg och sov i baksätet hela vägen dit. På Ikea handlade jag inte så värst mycket. Vad har jag och handla till egentligen? Det blev lite till pappa och Annelie. V åt mat på ikea, jag tog mig en kycklingfilé med pommes och bearnaisesås. Såklart blev det en cheesecake till efterrätt. Nu påminner det mig att mamma betala, får kolla om hon vill ha pengar för det.


Väl hemma klippte jag min pappa. För att göra det lite roligare, gjorde jag ränder på sidorna, haha! Pappa tyckte det blev cool, även om han inte riktigt våga erkänna det. Hängde med Annelie och pappa till affären för at handla lite gott. Det fick bli en Ben & Jerrys cookie dough. Resten av kvällen vilade jag mig då ögonen gjorde ont. Isa har gjort sig bekväm med att ha mig här hemma och vilar gärna i min säng.









Familjen i grund och botten!





malin♥


Sista lasten av flytten


Natten var ett helvete, den bestod bara av mardrömmar och jag sov ingenting. Drömde om ett hotell, spökhotell i något varmland. Jag mådde dåligt när jag vakna men det gick inte göra något annat än att åka till lägenheten och börja plocka på det sista. Som tur kom mamma över och hjälpte mig med det mesta. Jag flyttade de sista lådorna från källaren. Sen kom mamma och syrran för att hjälpa mig med de saker som skulle till second hand och tippen. Vi var klara så att lägenheten och förrådet var tomt klockan två. Det kändes lite konstigt och känslorna om verkligenheten kommer smått. Annelie började smått med städningen. Jag åkte hem till mitt nya hem och satte mig en stund vid datorn för att vila lite. Någon timme senare plockade jag lite på mina grejer som stod överallt i huset. Pappa och jag hade vårat första bråk. Han ville att jag skulle städa först men jag ville äta före, efterosm jag inte hade ätit något under dagen. Som tur var det inte så farligt, jag är en aning äldre nu och kan stå på mina egna ben och tycka ttll mer. Sen måste man väl alltid lyssna på sina föräldrar, mer eller mindre. Dega mer eller mindra innan sängen väntade. Jag var himlans trött och hoppades på en godnatts sömn..




När ska man få sova gott?





malin♥


Flytten!


Väckarklockan ringde många gånger under morgonen men jag orkade inte gå upp. Kanske var det så att jag inte riktigt vill flytta ifrån min längenhet som jag tycker om så mycket. Men ska man vidare i livet får man ta tag i det och göra det som krävs. Jag fick ta mig upp, tog mig bilen fram till stan för att äta på fiflers. Få lite mat i magen innan all flytt började. Tror klockan var halv tre på eftermiddagen när första lasset gick med alla stora grejer. Det var sängen, byrån och de sista borden. Det åkte även med några kartonger med saker jag behöver i min vardag. Det är otroligt mycket skit man har samlat på sig som ska ner i lådor. Hela dagn gick åt att flytta alla kartonger och dylikt. På kvällen fick jag krypa ner i min säng i Elins rum hemma hos pappa och Annelie. Jag var helt slut fysiskt efter all lådflyttning jag fick göra alldeles själv och trodde att jag kunde få mig en god natts sömn..




Känner mig duktig efter allt




malin♥


Annandag påsk


Vaknar upp tidigt för att fixa en massa grejer och det slutar med att Johanna och jag åker iväg och äter. Det tråkiga var att jag var sugen på fifflers men eftersom det var röddag var det inte öppet. Så vi drog till Sibylla och åt god mat. Vi satt där en stund och tjöta. Till efterrätt fick det bli en McFlurry daim orange, mycket god. Sen fick det bli lite jobb.




Imorgon smäller det!




malin♥


Påskdagen


Jag hade ställt klockan på elva. Jag ska nämligen möta Tommy idag klockan halv ett på eftermiddagen. Vi mötes utanför Hemköpt dock inte när vi skulle för Tommy var sen. Det var inte jag för en gångsskull. Vi gick in på hemköp och köpte oss en massa gott. Vidare till stadtsparken och satte oss där. Vi satt och prata, hade det hur mysigt som helst. Ni kan inte ana hur mycket Tommy beyder för mig och hur mycket jag saknar honom. Vi ringde även upp en av våran goding Britta. Det märktes att hon och jag inte pratat med varandra på länge, i telefon dvs. För vi babbla på som bara den och Tommy satt bredvid och sucka lite för att det tog sådan tid. Fast han fick allt prata med Britta han med. Jag fick sedan säga hej då till Tommy och önska honom lycka till. Han ska åka iväg och bli en man. Dvs åka iväg på militärutbildning.





Jag cyklade vidare till Sarah men hon var inte hemma så jag fick cykla hem. Syrran plockade dock upp mig innan jag ens hann in i lägenheten. Vi åkte hem till henne och Robin. Jag la mig på soffan och blegade lite på tvn. Var inte på topp humör då natten var lång och sömnen desto mindre. Syrran och Robin satte igång och städa och gapa en massa. Så det blev inte så mycket vilande för min del. Strax innan klokcna sex, tror jag det var. Blev vi upplockade av Johannes och Mariette. Vi drog till affären för att köpa inör kvällens grillning. Jag köpte mig massa gött. Hittade mig även en låda med rafaello. Finns det något godare? Man kan bli en aning besatt av dem dock. Vi grillade, åt god mat, tittade på tv och film. Sen fick det bli att åka hem för att ta det lite lugnt. Det är så skönt med egen tid i min soffa. Saknar min soffa redan nu.







Vänner, familj och egentid!




malin♥


Påskafton


Jag vaknar av att mamma ringer mig. Jag har hyffsat trött eftersom jag jobba kväll dagen innan. Mamma ville komma och hämta mitt bord. Jag fick allt säga till henne att komma om tjugo minuter. Det enda jag behövde göra när hon kom var att öppna dörren. Hon och Andreas tog bordet och gick. Det börjar bli tommare och tommare i min lägenhet. Vet inte riktigt hur jag kommer att ta det. För tillfället tänker jag inte riktigt på hur det kommer att bli och hur jag kommer att reagera. Jag gjorde mig klar och blev upphämtad av Sarah. Vi cabbade ner på Sarahs ford och åkte iväg till Kållandsö för att hämta Robin. Vi blev bjudna på fika och jag gosade med deras små kattungar. Det är synd att man är allergisk. Annars hade man väl tagit med en hem. Tur i oturen?! Vidare hem till mamma för att äta påskbord Sarah hade lagat. Självklart fick vi påskägg av våran mamma. Det får vi varje år, man blir aldrig för gammal. Fick även ett sms från min plastmamma, det fanns Det blev lite deg framför TVn innan jag drog hem.








 Hann knappt innanför dörren innan Majzzen och jag bestämde för att ta en runda på inlinesen. Det var supergött väder och de kändes bra att åka lite igen.





Hemma igen satt jag vid datorn och dega. Kunde inte bestämma mig om jag skulle sitta hemma eller dra ut på bravader. Det var inte förän klockan nio jag bestämde mig för att dra ut. Åkte hem till Majzzen och började dricka. Vi hade det jättetrevligt, prata, lyssna på musik och åt popcorn. Runt klockan tolv fick vi för oss att hälsa på Emilia och Quyen. Vi missa det flesta och jag var kvar längst. Jag låg hemma i sängen klockan halv fyra, det blev en lång påskafton för mig del.









Vart är alla kycklingar?




malin♥


Långfredagen


Jobbade dag denna dagen, var hemma runt klockan halv sex. Jag fick skjuts av min mamma hem eftersom hon hade lånat min bil till hennes flyttning. Jag tog världens längsta dusch och bara allmänt dega. Var hemma hos min mamma och kolla hur det blev där. Hälsade på min pappa en liten sväng och åt lite mat. Majzzen ringde mig runt klockan nio och frågade vad jag gjorde. Han plockade upp mig hos pappa och vi åkte till affären. Vi köpte oss lite gott, åkte hem till mig och fixade en film. Vi hade glömt att köpa dricka så vi fick åka till Shell eftersom det var ett av de enda ställena som var öppna. Utanför träffade vi på två killar som fråga oss om vi kunde köpa ut snus. Jag kunde inte sluta att skratta åt dem. De tyckte nog vi var taskiga som inte köpte ut och bara stod och skratta åt dem. Majzzen pratade lite med dem medan jag bara skratta. Hem till mig igen för att ligga i soffan och mysa för sista gången. Filmen var jättebra och jag älskar Jason Statham.




Myspys bland lådorna!




malin


Skärtorsdagen


Vilken skärtorsdag, det enda jag gjorde var att jobba och sen åkte hem till pappa för lite mat. Umgicks med dem och titta lite på tv. Sen var det bara att åka hem för att gå och lägga sig igen. Väntar jobbet så väntar jobbet.



Att göra massa när inget blir gjort





malin


GUSTAV!


Idag jobbade jag bara ett kortpass. Jag plockade upp Gustav efter jobbet. Äntligen får man träffa och umgås med honom igen. Det blev tyvärr ingen lång stund men man får ta vara på det lilla. Vi köpte oss glass, gick strandpromenad och tjöta en massa. Vi gick även till Johannesberg och titta på de söta små kycklingarna. Fy vad söta små dunbollar kan vara. Det var vi och alla småbarn som var fascinerade av de små liven. När klockan blev sex gick Gustav hem och jag gick till affären. Det var verkligen kanon väder så jag köpte mig grilltillbehör och grilla själv hemma hos pappa. Det satt för himla fint med grillat marineratkött, färska champinjoner, potatissallad och mango. Blev några cruising varv i Oldsmobilen med pappa innan det blev nana kudden.





Har bilder på mobilen - sladden nerpackad någonstans!





malin♥ 


Mariestad


Denna dagen skiljer sig lite från de andra. Idag jobbade jag nämligen i Mariestad medan de hade personalmöte. När de var klara åkte jag tillbaka till stan för att fortsätta att jobba på min arbetsplats. När jag hade jobbat klart åkte jag hem till pappa för lite mat innan sängen väntade återigen.



Få mer ansvar!





malin♥


Möte och introduktion


Klockan åtta hade vi personalmöte och när det var slut fortsatte jag att jobba. Jag hade min andra introduktion för de nyanställda tillsammans med Daniel. Det gick lite lättare denna gången. Daniel och jag gjorde lite planeringar för framtiden gällande allt på jobbet. När jag slutade åkte jag hem till pappa för lite käk innan sängen väntade.




Mycket arbete framför mig.




malin♥


Safaa i Skara


Jag vaknade hyffsat tidigt och mådde hyffsat bra. Jag hade ärligt talat ställt klockan men det var för att jag skulle med bussen till Skara. Klockan halv tre satt jag hungrig på bussen till Safaa i Skara. Safaa mötte upp mig vid busshållplatsen, Katedralskolan. Vi gick till City gross, så nu har jag varit där för första gången. Jag köpte mig den nya Harry Potter filmen för 99 kronor, mycket billigt. Min mage tog oss till McDonald's i Skara för att äta lite. Köpte mig lite mat och en liten glass. Mätta och belåtna gick vi hem till Safaa för att röka lite vattenpipa och umgås. Jag är inte så bra på att röka eftersom jag aldrig gör det annars. Safaa skratta åt mig när jag då och då fick hosta lite. Det var jättebra väder så det var superskönt att sitta på hennes balkong. Vi blev lite gottisugna och bakade en jättegod kaka. Till kakan satte vi på filmen Trassel. Jag skratta så åt hennes kameleont. Innan jag tog bussen hem blev jag bjuden på mat! Vi var lite sena så maten gjorde att vi fick håll när vi sprang till bussen, haha. Jag behöver träna!










Våren är här!!



malin♥


Dansfesten


Jag fick ställa klockan för att komma upp i tid. Johanna och jag skulle fram till stan för att köpa lite gott till kvällen och för studen till våra magar. Det fick bli underbara Henrys toast. Jag tog den sista kycklingtoasten. Den är verkligen något jag kommer att sakna när jag åker väster ut, när det gäller mat. Vidare hem för att göra sig klar inför kvällen, jag har lite svårt att hitta kläder nu när det mesta är nerpackat. Efter många om och men om vem som skulle komma till vem, kom Johanna hem till mig. Jag gjorde mig klar och vi började drickandet runt klockan fem. Efter några glas kom vi på att vi inte hade ätit och fick snabbt ta oss en tripp till Roma för att ta en kebabtallrik. Fortsatte drinkandet hos mig med Johanna och Matilda, som äntligen hade slutat jobbat och gjort sig klar. Runt klockan kvart i åtta åkte vi till Karoline för att dra i gång festande rejält innan dansfesten. Det var roligt att träffa lite nytt folk för en gångs skull.



Quyen var sugen på att hänga med ut så klockan elva åkte vi och hämta honom. Vi drog direkt till dansfesten och jag ska erkänna att jag inte dansade så mycket. Satt för det mesta i baren och tjöta. Det var roliga samtalsämnen, att det alltid blir det? De flesta drog hem lite tidigare men Quyen och jag skulle på efterfest hos Karro. Det var bara ett litet problem, vi gick och när vi var framme var det dött. Så vi frös ihjäl medan vi väntade på att taxin skulle komma och hämta oss. Jag hade nämligen ingen jacka då jag hade lagt det i Matildas bil och hon var en av dem som åkte hem tidigare. Bra trötter när jag kom hem så det var bara att kasta sig i sängen!


















Fest i all ära!







malin♥


Miniflytt, bogsering, intervjuer och introduktion


Jag fick allt ta och ställa klockan på klockan tio. Så jag kunde komma upp i tid för att flytta lite möbler. Sarah kom och hämta mig klockan fem över halv elva. Vi skulle iväg till Secondhand för att Sarah hade reserverat ett bord. Tanken var att vi skulle lämna bordet hemma hos Sarah, köpa lite dricka för att sedan plocka upp pappa utanför hans jobb klockan kvart över elva. Så blev det inte utan vi hämtade bara bordet och köpte dricka. Vi fick åka hem till pappa, packa in alla i bilen och åka till Sarah för att lämna av bordet. Snabbt till jobbet igen för att hämta kärran och hem till mig för att börja lasta på lite grejer. Lite möbler jag inte längre behöver utan lånar ut på obestämd tid. Vi hann/ orkade inte flytta den stora byrån i min hall. Det får bli att låna in några starka män för att lyfta det vidundret. Vi skulle vidare till Götene för att lämna och hämta lite skit. Vilket jag inte kunde göra för att jag fick ett telefonsamtal från Johanna. Hennes bil hade lagt av mitt i ÖoB rondellen. Måste bara tillägga att när vi åkte till jobbet för att hämta kärran åkte vi förbi bilkön som var bildad av Johanna.


Jag fick bogsera Johannas bil till Volvos parkering. De fick gå in och boka en tid till Johannas pärla, som hon i och för sig sa att hon hata för stunden. Jag skjutsade hem dem och jag gjorde mig klar inför jobbet. Det som stod på schemat var intervjuer och introduktion. Det var första gången jag hade introduktion men det gick hyffsat bra. Jag hade känningar av migrän så texten jag skulle läsa rörde på sig. Det var lite jobbigt men som tur hade jag Daniel med mig.





Mycket på samma dag - whiplash ?





malin♥


Som vanligt


Jag tror inte jag gjorde något annat än att jobba denna dagen. Jag vet i för sig att jag vakna tidigt och jag kanske satt och skrev lite på min ansökan. Slängde iväg ett sms till min viktigaste referens. Det var en lättnat från mitt bröst. Ska snart sätta mig ner och skriva klart skiten och planera in en dag för lite fotografering.




Ta sig lite i kragen




malin♥


Ärenden och N.A.B.I.T


Jag behöver av någon konstigt anledning ingen väckar klockan längre utan kommer upp ändå. Jag behöver inte slita mig upp utan kliver piggt och glatt ur sängen klockan nio. Jag brukar vakna första gången runt klockan åtta och skulle lätt kunna gå upp men jag unnar mig lite sovmorgon. Jag gjorde mig klar och packade lite. Slängde in lite säckar och dylikt i bilen. Jag körde hem till pappa och lasta av lite. Det börjar kännas mer och mer verkligt att jag kommer att flytta. Iväg till affären för att panta alla flaskor jag ägde och för de köpte jag mig en stor godispåse. Jag träffade även Jessica med Othelia i affären och även en arbetande Quyen. Jag spenderade stor tid i affären till bara att tjöta. Det finns inget bättre än att vara lite social. Vidare hem för att knappt sitta på röva. Johanna och jag åkte iväg och tog oss en pizza. Mätta och belåtna åkte vi till mammas jobb för att byta bil. Avslutade med en glass på McDonald's. Hem igen för att göra mig halvklar inför kvällens bravader. Klockan fyra fick jag kasta mig i bilen igen och skjutsa mig bror till läkaren. Körde hem igen för att göra mig hel klar. Precis när jag drog det sista mascara draget ringde min bror. Han var klar och ville ha skjuts hem.


Jag skjutsade hem Andreas och hämtade upp mina arbetskollegor Malin, Johanna och Emelie i samma veva. Vi skulle först till jobbet för att möta upp resten av arbetsledarna. Vidare till Mariestad för att ha möte, middag och spela bowling med Skara och Mariestad. Maten var mycket god, det var fläskfilé, potatisgratäng, kycklingfilé, bearnaissås och sallad. Mätta och belåtna spelade vi bowling och jag var riktigt på g. Jag vann över alla, första serien fick jag 176 poäng. Jag kommer inte ihåg hur många strikar jag fick på raken men det var några stycken. En i mitt lag hade spelat innan och var tävlingsinriktad, jag kan säga att hon blev faksiskt arg/irriterad. Jag hade jättekul och vi var hemma runt halv elva. Jag var mycket trött och kastade mig i sängen efter ett litet tag framför datorn.













Att ha roligt med arbetskamraterna





malin♥


Inför framtiden


Vaknade av att mamma ringde mig runt klockan halv nio. Jag kom inte upp förän klockan nio. Ungefär tjugo minuter ringde hon på dörren. Vi fortsatte där vi slutade med packningen. Snart är hela lägenheten i kartonger. Vi tog en sväng till tippen och slängde en massa. På vägen hem hämtade vi lite mat, för min del blev det en smaskig Fifflersmacka. Vi åt hos mamma och det blevinte ås långvarig visit eftersom mamma skulle börja jobba klockan tjugo över ett. Jag fick skjuts till pappa och Annelie. Vi pratade lite om flytten och hyrning av kärra osv. Fikade med dem och tog mig en kopp kaffe, vilket jag inte skulle göra för jag blev otroligt rastlös. Jag sprang inprincip hem och väl hemma satte jag mig ner för att blogga lite och skriva på min ansökan. Fast jag hade så mycket förtryckt energi att jag körde fast. Hade ingen insperation alls, så det blev pannkaka av det. Jag kom i för sig en liten bit på vägen men inget jag var nöjd över. Jag pratade lite med Sandra och Britta under tiden och det var ljuspunkten. Snart blir det sängen för nu när jag går upp tidigt blir ögonlocken tunga tidigt!









Plötsligt händer det... aldrig?





malin♥


En hårdarbetande kvinna


Jag blev väckt av jobbet och fick börja jobba tidigare. Såklart blev det så att jag fick arbeta lite extra efteråt också. Fast det gjorde inte så mycket. Daniel och jag planerade lite inför påsken med de nya. Jag åkte direkt efter jobbet till ÖoB för att köpa lite mer kartonger och engångstallrika m.m. för att ha något att äta på. Hann knappt hem innan jag var tvungen att börja rulla ut sommardäcken på parkeringen. Sommardäcken måste på, vill inte slita mer på vinterdäcken. Pappa kom för att stå att peka. Han har fortfarande ryggskott, tror jag bäst jag vill på. Fast jag fick verkligen lära mig och känna på hur det var att byta däcken. Elin hjälpte mig lite också. För att vila kropp och själ lite åkte jag med pappa, Elin och Isa en sväng i Oldsmobilen. Hängde även med dem hem. Jag fick äta lite mat och spenderade kvällen framför tvn med Annelie. Gick hem sent och somnade på direkten.









Snart Malin, snart Malin!




malin♥


Rundtur i Göteborg och flyttpackning


Jag vaknade runt halv nio av någon konstig anledning. Jag har väl äntligen vänt tillbaka dygnet ordentligt. Det är mycket ovanligt att jag vaknar av mig själv så tidigt utan att se ut som döden själv. Jag titta lite på tv och väntade på att de andra två skulle gå upp. Klockan halv tio blev det god frukost, vi gjorde oss klara och drog ut i det underbara vädret. Först gick vi till Slottsskogen, titta på de flesta djuren. Det var super mysigt och solen lyste på. Tanken var att jag direkt från Slottskogen skulle åka till stationen och sen hem. Fast vi glömde av tiden och jag hann inte med mitt tåg. Jag fick ta tåget tre timmar senare. Vi tog tillfället i akt och gick in på Botaniska trädgården. Timmy berätta mycket om blommorna, växterna och träden. Jag hade även turen att de hade öppnat upp hela växthuset, vilket de bara har en gång per år. Vi tog oss självklart en fika och satt och sola lite på berget. Det var superskönt och jag kände hur kroppen började bli mer och mer avslappnad. Jag behöver göra sånt här oftare då min vardag är en aning stressig. Klockan två minter över tre satt jag på tåget hem.


Mamma hämtade upp mig på Lidköpings resecentrum och vi åkte hem till mig. Vi började packa så nu lever jag mer eller mindre i kartonger. Jag fyllde även en massa svarta sopsäckar med skit. Jag förstår inte hur mycket jag har samlat på mig. Packade ner alla mina skor och har aldrig förän nu insett att jag har en hel del par med skor. Jag har inget förutom klockorna kvar på väggarna och även gardinerna ligger nerpackade. Kan säga att det känns lite mer ensamt samtidigt som det känns att USA är ett steg närmare. Jag fick senare när mamma hade åkte lite besök av Elin. Hon kollade igenom lite kläder som jag skulle slänga och sen åkte vi till McDonald's för att få lite mat i magen. Det är det enda stället som har öppet länge.




Äta med plast på papper!




malin♥


Intervjuer och Göteborg


Idag hade jag ställt tre alarm. Jag tänker inte försova mig denna dagen. Kajsa var gullig och hämta upp mig, hon började också klockan åtta. Daniel och jag hade intervjuer hela dagen. Jag slutade klockan tio i fem och utanför stod mamma och vänta på mig. Hon skjutsade mig till resecentrumet. Jag fick först åka buss till Trollhättan för att sedan vänta på tåget därifrån till Göteborg i 45 minuter. Jag sov för det mesta under resan. Jag fick åka spårvagn själv hem till Basse och Timmy. Som tur hade jag lite hjälp från Basse på telefonen så jag inte klev på fel. Under spårvagnsresan ringde Britta. Vi båda satt på spårvagn fast inte i samma land. Det är alltid lika roligt att prata med henne. Vi är så olika fast förstår varandra så himlans bra. Jag undrar hur det kommer sig.

Vid spårvagnsplatsen möte Basse upp mig. Vi började kvällen med att hälla upp en glas vin. Det satt helt rätt. Vi gick sedan ut och tände grillen. Det är så mysigt och gott att grilla. Det var årets första grillning. Vi grillade "bajskorvar" och grillspett. Jag hade med mig kameran men när jag satte på den sa den att det inte fanns något minne. Det fick bli att svära högt, jag hade glömt minneskortet hemma. Jag fick ta mentala bilder istället. Vi drack vin, åt god mat och satt för det mesta framför tvn. Vi var så tråkig att vi däcka på soffan. Dagen hade varit för lång för oss alla. Fast vi hade det roligt och mycket trevligt. En riktigt hemmakväll med mys, prat och vin som man då och då behöver.




Flänga överallt till de människor man älskar




malin♥


Trollhättan, Inlines & Tacos


Vaknade klockan nio, helt av mig själv. Jag var helt chockad eftersom jag var hyffsat pigg. Jag låg en lite stund och funderade på om jag skulle somna om. Tankar som, vad ska jag sysselsätta mig med och hur lång blir inte dagen egentligen. Jag blev en aning arg på mig själv eftersom så tänker en lat människa, fast jag kanske inte var helt vaken. Klockan kvart över nio ringde Britta. Hon hade precis fått tag i Kanye West biljetter och vecka trettiotre befinner jag mig i Bergen. Det ska bli så underbart roligt. Jag längtar redan som attan. Jag gick i vilket upp och satte mig i pyjamas vid datorn. Jag hade tänkt att börja med ansökan så jag kan bli klar någon gång. Fast hann bara se vad som hade hänt på facebook när mamma ringde och fråga om jag ville med till Trollhättan. Jag kunde inte riktigt tacka nej. Så jag gjorde mig klar och mamma kom och hämta mig. Sarah kunde inte så det blev bara vi två. Jag hittade mig ett par shorts och ett par örhängen. Jag har nämligen på de senaste fyllorna tappat bort minst ett örhänge. Vilket är bra irriterande. På hemvägen fick jag ta mig en lite tupplur i bilen. Jag klarar inte riktigt av att vara vaken en hel dag.



Vi hämtade upp Sarah och köpte oss varsin Hemköps sallad och mumsa på. Därefter tog jag mig en promenad hem. Tanken var då att jag äntligen skulle börja med ansökan men istället började jag packa inför morgondagen och deklarerade. Det var iförsig inget ovärt att göra men jag vill bli klar med ansökan NU! Jag blev himlans rastlös och tog på mig mina inlines och drog ut på en sväng. Jag åkte hem till Sarah och Robin som planerat. Vi skulle ha taco och filmkväll. Det var riktigt gott med tacos, som var ett bra tag sedan och väldigt mysigt att sitta på en stenhård soffa och titta på tv. Det är sådana stunder man kommer att sakna när man inte längre bor i Lidköping eller Sverige för den delen. Runt klockan elva satte jag på mig mina inlines igen och åkte hem. Det var så roligt att åka igen att jag tog mig en liten omväg på vägen hem. Nu sitter man här, jag har packat klart och fixat skjutsen inför morgon dagen. Jag älskar impuls resor! Jag jobbar till klockan fem och elva minuter över går tåget till Göteborg, hem till Basse.




Göra roliga saker hela tiden istället för tråkiga måsten!






malin♥


Safaa


Jag vaknade första gången runt klockan halv fyra. Det var min mamma som hade smsat fel. Inte okej från hennes del. Jag somnade om man hade några minst sagt underliga drömmar. Jag måste diskutera detta med Britta snarast. Jag behöver någon som kan analysera på djupa vatten. Jag blev sedan väckt av mamma nummer två, den som jag fick för några års sedan, min plastmamma. Jag lovade att hänga med till tågstationen för att skicka med Elin till Göteborg. Det räckte inte med att jag bokade det lilla livets biljetter utan fick gladeligen se till att hon kom på tåget. Jag fick även ha en liten snabbgenomgång om hur det ser ut på resecetrum runt om i världen. Allting kommer gå bra och Elin kommer växa som människa. Jag tycker det är super viktigt att lära sig nya saker och begå lite misstag inom rimliga gränser.







När jag kom hem plockade jag iordning lite och drog en omgång med dammsugaren. Jag måste säga att jag är stolt över mig själv. Borde egentligen diska men det var inte tillräckligt mycket för att få mig att diska. Klockan fem över ett åkte jag iväg till stationen igen men denna gången för att hämta upp Safaa. Äntligen säger jag bara, så mycket vi har pratat om att vi måste träffas igen har det inte blivit av förän nu. Vi jobbar så olika att vi konstant går om varandra. Vi har som tur lyckas klämma in denna dagen. Vi började med en lunch på Lai thai. Det var inte lika gott som vanligt fast det var som tur fortfarande gott som attans. Jag älskar deras vårrullar. Vi satt nog där inne i två timmar och tog igen en massa missad tid. En runda på stan för att köpa min bok "The brocode" och sen avslut hemma hos mig där hon fick sin present. Vi drog såklart till ICA och köpte ingredienserna till våran specialar marängsviss. Gjorde iordningen den och satte oss framför filmen He's not just that into you.








Vi hann aldrig se klart filmen utan klockan blev för mycket och min telefon ringde. Johanna behövde låna mina startkablar då hennes bil inte starta. Jag skjutsade Safaa till resecentrumet och mötte upp Johanna. Jag gjorde inte så mycket förutom ringde min pappa för lite tips. Till slut gick bilen igång och alla åkte hem. Jag tittade klart på filmen och skrev lite på min ansökan. Kunde inte hålla mina fingrar borta ifrån min nya bok och läste hela 115 sidor och garvade som aldrig förr. Uppdatera klart bloggen och sen kasta mig i sängen för imorgon ska jag skriva på min ansökan och äta middag hos Sarah&Robin.








En pling till Britta blev det idag!






malin♥


Brudshow


Vaknade tidigt och hörde hur det smattrade mot fönstret. Tänkte inte cykla i skitväder så jag tryckte på snooze knappen och somna om en liten stund till. Jag hade ställt tre stycker klockor för att inte försova mig. Jag kom iväg i tid och dag var igång. Jag kom inte undan övertid idag men men. Jag åkte hem och kastade mig i duschen. Äntligen är jag lite ledigt. Strax innan klockan sex kom Robin och Sarah för att låna min bil. Fattar inte varför jag sa ja, det brukar jag aldrig göra. Jag tycker inte om att låna ut min bil. Strax efter klockan sex kom Annelie och hämta mig. Vi skulle till De La Gardie för att titta på florist tvåornas brudshow. Det var mycket fint och man blir lite fundersam över sitt bröllop. Jag ska nog bannemig gifta mig mot alla odds. Det kommer vara ett stort pampigt bröllop. Väl hemma igen plockade jag lite här hemma för att sedan slå ner röva vid datorn. Jag ska strax lägga mig i min soffa och blega på tvn, njuta av min sista tid som ensamboende. Borde skriva det sista på ansökan men ögonen börjar bli riktigt tunga och jag ska upp hyffsat tidigt för att se till att Elin kommer iväg till Växjö.





Fullrulle!




malin♥


Mamma OCH pappa!


Jag vaknade i tid och satte mig på CYKELN till jobbet. Så himlans stolt över mig själv. Det krävs en hel del självdiscplin. I vilket fall när det gäller mig. Jobbet gick väl hyffsat smidigt, blev att jobba över lite idag. Klockan har en tendens att ticka iväg när jag egentligen ska sluta. Iväg från jobbet hem till mamma för att umgås lite och äta mat. Det blev fisk, något jag inte äter i vanliga fall. Jag måste däremot erkänna att min mamma känner mig och hade även stekt kotletter till mig ifall jag inte fick i mig fisken. Jag tog en lite bit av båda eftersom man bör äta fisk, helst tre gånger i veckan har jag för mig. Mamma som packar som aldrig förr, hon flyttar under påskhelgen. Vi blir alltså grannar i en vecka!

Mamma hade hittat lite grejer som var pappas, som Sarah hade lämnat hos mamma. Så jag cyklade förbi pappa på vägen hem. Fast där kan jag nog aldrig vara en kort stund. Blev så att jag blev kvar en bra stund. Jag åt väldigt många bullar som Sandra och Elin hade bakat. De var mycket smaskiga. Jag fick även träffa Sandras nye pojkvän. Min familj bara växer och växer. Jag längtar tills den växer i generationer. Ska bli roligt med en massa barn! Jag blir bara mer och mer barnsugen. Fast än så länge är min tid inte kommen. Runt klockan kvart över nio åkte Sarah, Sandra, Simon och jag till Hjertbergs. Jag skulle köpa mig en chokladhare men de hade ingen så det blev en toblerone. Var en aning sur på Sarah som skulle komma tidigare så jag kunde få min hare från Lidl, GAAH!




Ge mig en chokladhare!!!





malin♥


Skit måndag - eller?


Vaknar upp, ja, klockan fem i halv sju. Jag har alltså fem minuter på mig att göra mig klar, befinna mig på jobbet och stämpla in. HELVETE, jag har alltså försovit mig, igen! Vad är det här, vad vill min hjärna säga mig? Det är alltså så att jag stänger av klockan utan att jag är medveten om det. Jag blir på så dåligt humör också, jag blir så himlans förbannad på mig själv. Man försover sig inte till jobbet och det får inte hända, speciellt inte inom tre dagar. Jag gick och sura på mig själv hela dagen. Fast jag måste säga att jag var super speed'ad, jag var ombytt och instämplad fem över halv sju. För att ge en liten bild av mig själv, jag borstade tänderna och tog på mig samtidigt. Jag borstade INTE håret och hann ta lite mascara. I sista minuten slängde jag med en ny, ren skjorta. Det blev sen så att jag jobbade över någon timme eller två. Blir lite roligare nu när man får utvecklas på jobbet. Jag var hemma sent och orkade inte röra mig allt för mycket. Jag gick och la mig runt klockan tio, tittade på Ballar av stål och somnade strax därefter.




Humörsvängingar!!




malin♥


Arbetsledare OCH hårfrisörska


Klockan ringde lite tidigare för att jag skulle cykla till jobbet. Inte för att det blev så. Jag tänkte att jag skulle hem till pappa direkt efter jobbet och fick till det att jag då måste åka bil. Det är inte så att han bor så mycket längre bort så jag skulle helt klart kunnat cykla till jobbet men istället gick jag och la mig en stund till på morgonen. Jag var i tid idag som tur var, hatar att komma försent. Jobbet gick som det gick och jag åkte hem till pappa. Såklart blev det en måltid och lite efterrätt för att sedan klippa Annelies hår. Det blev mycket bra och vi testade äntligen min specialar sax. En sån sax man har för att tunna ur håret, den har massa "tänder". Annelie och jag åkte även iväg för att hämta Elin i Örslösa. Sandra var även hemma när vi kom hem. Så en massa tjöt och skratt blev det. Annelie och jag tittade även på lite youtube klipp och jag skrattade så jag hade kramp i magen. Fick bli att träffa Sandras nya pojkvän samt vovve i dörren innan jag åkte hem för att sätta mig här. Blir att kasta sig i min gosa t-shirt och sängen för imorgon väntar jobbet halv sju igen.




Få kläm på de vakna timmarna!




malin♥


Försova sig och sova?


Jag vaknade prick klockan halv sju när jag skulle börja. Det var bara att ringa till jobbet och meddela att jag var på väg. Tjugo minuter senare stämplade jag in. Det var turbofart må jag säga. Det kändes som hel dagen var förstörd bara för att man försov sig. Det var bara att göra det bästa av det och när jag slutade var jag helt död. Det fick bli att slå pappa en pling och kolla vad det blev för mat där. Det blev god lövbiff, specialhasselbackspotatis och bearnaisesås. Pappa hade varit i farten igen och bakat äppelkaka med vaniljsås. Så det fick det bli till efterrätt. Vi tittade på tv ihop och jag somnade i soffan. Vaknade igen klockan åtta och åkte hem. Satte mig lite vid datorn och sen kastade jag mig framför tvn i sängen. Jag tog på mig min goooooosigaste t-shirt som knappt är en t-shirt längre p.g.a. att det är så trasig.




Gå på överskottsenergi




malin♥


Lunch, flytt och mys


Jag hade ställt klockan på elva men kom inte ur sängen förän halv ett. Tanken var att Johanna och jag skulle träna men det var ingen som orka. Jag kände mig verkligen jättesleten. Johanna och jag tog svängen förbi jobbet. Det var numera första april och dags för mig att sätta upp de nya födelesdagslistorna. Det blev lunch på Henrys och vi satt nog där i nästan en timme. Kycklingtoasten var slut så det fick bli en ost&skinka. En sväng på stan var självklart och jag hade tänkt köpa de beige chinos från Stadium men de var såklart slut. Hem igen för att möta upp pappa, Sarah och Robin. Jag skulle äntligen bli av med lite skit från källaren. Fast det sluta med att de bara tog två sängar och en madrass. Johanna och jag drog till ÖoB för att shoppa lite. Jag köpte mig flyttlådor för att Sarah och mamma har redan börjat tjata om att jag inte har börjat packa. Hur kommer det sig att jag har blivit tidsoptimist bland alla tidspessimister?







Johanna och jag började rota bland min gamla skit fast jag kom inte så långt. Johanna låg i soffan och titta i skolkataloger och jag rota runt och insåg att jag kunde slänga nittio procent av allting, suck! Klockan sprang iväg och magen kurrade. Runt klockan sju var det familjemiddag hos pappa med spagetti och köttfärssås. Jag stannade inte länge utan åkte hem tidigt. Sarah och Robin åkte hem med mig och plockade lite i mina lådor och fick med sig en massa skit. Mindre grejer för mig att packa helt enkelt. Majzzen och jag hade smsat under kvällen och han kom hem till mig. Vi åkte till Hjertbergs och handla oss en massa gott. Vi tittade på en film och lite tv för att somna framför den. Majzzen somna först och vakna först, runt fyra snåret. Han väckte mig och sa hej då.








Alltid lika mysigt!




malin♥