Bowling, middag och fest!


Lördagen den tjugosjätte februari

Somna hyffsat tidigt igår och kom inte ur sängen förän runt klockan ett. Jag sov lite för mycket men ni som följer min blogg vet att jag inte sover utan drömmer. Det var helt sjukt denna natten. För det första hade jag världens längsta och tjockaste fläta i håret. Det var mitt egna hår och det var sjukt snyggt. Jag var även sjuktgrymm på att slåss, smidig som ett katt alltså! Jag åkte med min mamma mot Lundsbrunn och jag har ingen aning om vilka som satt i baksätet. Det var hunkar i vilket fall som var mina kompanjoner för detta "uppdraget". Vi hamnade mitt i skogen där det stod en massa gamla kyrkor och borgar. Vi går in och hittar en skola. Det var i början av 2000-talet. Jag skulle leta efter något i denna skolbyggnad och det var sjukt stort och jättesvårt att hitta. Men jag kommer vidare in i skolbyggnaden i den delen lärare hade sina personalrum och kontor. Jag fick slåss mot några lärare, som var i mutant-liknande fighters. Sen mister jag minnet lite. Jag hittar det jag letade efter och fick även med mig en elev. Ja, han var supersnygg och jättetrevlig och ja, kemin mellan oss fanns. De som känner mig sitter nog bara och skakar på huvudet samtidigt som de skrattar. När jag kommer ut i byggnaden med mitt gods och snyggingen träffar jag mina andra medarbetare och vi ska nu hitta tillbaka till skolingången. Där vi ska bli upplockade av min mamma som är vår chaufför för kvällen. Den smarte i gänget meddelar vägen och vi börjar gå uppför världens backe, jag vaknar.



Från sängen till datorn. Där satt jag och planera min dag. Strax innan klockan tre skulle syrran och Robin hämta upp mig för vi skulle till Annelie&Sarahs jobb för att lämna Annelies present som äntligen kommit på posten. Annelie blev överraskad och mycket glad av besöket och presenten. Hon fick en spökvandrig i Göteborg eller Stockholm för en kväll. Robin och jag promenerade hem till mig. Vi satt framför tvn och datorn till klockan fyra. Då gick vi ut till Johanna, Robin åkte hem och Johanna och jag till bowlinghallen. Jag hade tidigare vid datorn tackat ja till att bowla och äta middag med Johannas familj och vänner. Jag var stand-in för Alex. Jag måste säga att jag vann i den gruppen jag spela i - Johannas familj. Jag hade verkligen jättekul. Vidare till Italia och åt en godmiddag. Jag tog en kycklingrätt som jag inte kommer ihåg vad den hette, kunde knappast uttala den heller. Det tog inte så jättelångt tid heller att få maten vilket är ett plus. Middagen och sällskapet var helt fantastiskt.







Vi skiljdes åt och jag åkte hem och gjorde mig klar inför utgång med Wester. Mamma hämtade upp Sara och mig för att skjutsa oss till Wester. Vi var hos Wester halv tio och drickande startade. Det var lite andra folk där som jag knappt sett tidigare i mitt liv. Sånt är alltid roligt och som tur blev det aldrig någon pinsam tystnad. Halv elva kom Robin, Tängan och Frans för att hämta Sara och mig. Vi fem åkte till bowligen och de tre pöjkarna spela lite biljard. Jag har nog aldrig skrattat så mycket i mitt liv då Tängan sköt en biljardboll på killens röv vid det andra bordet. Det var såklart inte med meningen. Vidare från bowligen till stadt. Dansade en hel del och klockan två promenerade Sara och jag till McDonald's. Beställde lite mat och fick sedan skjuts av Saras mamma hem.













Impulsaktiviteter är bäst!





malin♥


I min ensamhet


Fredagen den tjugofemte februari

Idag dimper lönen in på konton och det är aldrig fel. Såklart ska man även betala lite räkningar så allt får man tyvärr inte behålla allt. Jag har dock inte så många hyror och dylikt kvar att betala. Jag har nämligen sagt upp min lägenhet och ska vara inprincip hemlös fr.o.m. den 1 maj. Jag kommer väl bo mesta dels hos pappa. Fast allt kommer vara nerpackat och jag ska vara beredd på att lämna staden för nya äventyr. Blir nog en hel del resor till mina vänner i världen om jag själv får bestämma. Sen kanske Sandra och jag har lite planer för sommaren, hihi.

Vidare till dagen, jag jobbade fantastiska nio och en halv timme. Under hela passet funderade jag på om jag skulle gå ut eller vara hemma. En del skulle ut och en del skulle jobba. Jag visste inte riktigt vad jag ville. Kände bara att kroppen var lite seg och att fötterna värkte. Jag har sovit mycket dåligt och lite denna veckan så det tar väl ut sin rätt nu.


Väl hemma satte jag mig vid datorn och kände att egentid är bannemig härligt. Det fick bli att inte göra ett skit. Barck var nära på att övertala mig att gå till en fest men rumpan satt lite fast i stolen. Jag degade och hade lite planer att titta på x-men filmerna men runt klockan nio fick jag sms från syrran. Hon ville bli hämtad om en timme. Så jag fick agera som fylletaxi. Jag plockade upp de innan tio så jag hann hoppa in på maggan och köpa lite gott till mig själv. Skjutsade de till McDonald's och sen hem. Det sluta med att jag gick med dem upp och glodde på lite tv. Jag åkte hem klockan tolv och var hur trött som helst. Satte på The O.C eftersom det var skit på tvn. Somnade ifrån de på cirka två minuter. Mitt i natten fick jag sms från Wester som meddela att han var på väg till Lidköping och ville festa imorgon.




Behöver mer egentid!




malin♥


Jobb, skype och utemiddag


Torsdagen den tjugofjärde februari

Vaknar upp tre minuter i sex och har turbofart, 9 minuter över sex står jag utanför Emilia och plockar upp henne. Då var jag ändå helt klar, ibland säger det bara swish! Jobbade hela fantastiska nio och en halv timme innan jag befann mig hemma igen. Såklart startade jag datorn och där satt Sandra online, vi skype'ade. Det trasslade i början, jag fick inte igång min mic först. Sen brusade det lite då och då. Fast det var inget som störde oss, vi babblade på.





Tjugo över sju var jag tvungen att säga hej då till Sandra. Jag hade middagsdejt med jobbarkompisarna på Troja klockan halv åtta. Vi var nio stycken och jag beställde mig en cappricciosa med kebabkött på. Jag fick dock leta efter kebabköttet, en aning snålt! Fast den smaka bra och sällskapet var mycket trevligt. Vi prata och skratta högt, vi stannade till elva på kvällen. Middagen betalades av jobbet då vi hade varit duktiga!








Vi hade ännu inte tröttnat på varandras sällskap utan drog vidare till McDonald's och tog oss en glass. Händelser på vägen dit, Viktor, Amanda och Matilda hade parkerat sina bilar på Gamlestans parkering, som låser parkeringen halv elva. Jag skrattade över hela Skaragatan för vi skämtade om det. Väl framme vid entrén fick vi vända och hämta upp dem. Väl under glassätandet slutade Erik jobbet, han gick ut och kom sedan in för att fråga om någon hade startkablar. Vilket jag fick i julklapp, så jag erbjuder mig att hjälpa honom. Startar min bil och inser att jag inte fått med mig dem ut till bilen, de ligger i hallen, SMART! Som tur hade Andreas kablar och vi försökte oss på´t. Vi fick igång bilen men inte länge. Erik fick ge upp och ringa sin pappa. Så kan det gå om man lämnar helljusena på..








De bästa arbetskamrater man kan ha!




malin♥


Jobb och middag hos pappsen


Onsdagen den tjugotredje februari

Började jobba halv sju idag igen, åter igen ett extra långt pass pga. sjukdomar. En händelserik dag som sluta med att man spenderade tolv timmar på jobbet. Jag pratade äntligen lite om mina framtidsplaner. Är det okej nu att skriva att jag funderar på att sluta mitt jobb och bli au pair i USA?! Fick dock mig en liten chock och vi ska då allt fundera lite på vad jag vill göra med mitt liv. Det är alltid så att hjärnan säger något och hjärtat något annat. Jag har en regel på att alltid följa hjärnan då den är smartast fast nu börjar hjärtat trötta på hjärnan och de börjar sluta att kommunicera och demonstrera i olika former. T.ex. jag blir sjuk för att hjärtat demonstrerar men hjärnan säger till en att gå till jobbet och jobba i alla fall. Åter igen till dagen, trött och sliten åkte jag hem till pappa för att äta lite. Det blev smaskig köttfärsgrotta, potatis och sås. Tanken var även att prata lite med Sandra men hon var inte hemma, så det blev inget med det. Jag tjötade lite och Elin kom senare hem. Innan jag åkte hem började Elin och jag bråka, på skoj alltså. Hon ville inte att jag skulle gå och ställde sig ivägen. Jag började då kittla henne och hon är hysterisk kittlig (vilket gör att jag saknar att kittla lilla britta, mohaha). Hon håller i en vattenflaska och ligger på golvet, skrattar hysteriskt och jag bara kittlar henne mer. Slutar med att hon häller vatten över sig. Hon försöker då spruta vatten på mig med vattenflaskan, klen som hon är tar jag vattenflaskan och häller mer vatten över henne. Klockan blev mycket och jag var tvungen att åka hem för att få lite sömn i vilket fall..





Familjen betyder!





malin♥


Jobb och tacos med Johanna


Tisdagen den tjugoandre februari

Vaknade runt kvart i sex och åkte till jobbet cirka tio över sex. Jag var så lycklig över att jag hade satt i min kupévärmare, behövde inte skrapa några rutor och det var varmt och skönt i bilen. Rena lyxen enligt mig då det var -16 grader ute. Jobbade härliga 9,5 timmar fast denna dagen jobbade jag med Johanna! Det var jättelänge sedan vi jobbade ihop. Jag kommer fortfarande ihåg den första gången vi jobbade ihop. Jag tyckte hon var rolig att jobba med, väldigt snäll och lugn. Hon hade även långt och nästan svart hår. Det var tider det. Johanna och jag slutade samtidigt idag och vi satt kvar en liten stund på jobbet och tjöta lite med våra älskade jobbarkompisar. Våra magar kurrade och vi bestämde för att äta middag ihop. Vi åkte hem till mig och försökte klura ut vad vi skulle äta. Det fanns inget som lockade i mina förråd så vi åkte iväg till Hjertbergs. Efter en hel del jamsande kom vi fram till tacos. Det var evigheter sedan jag åt det och det satt fint i magen. Vi titta på lite tv och prata. Vi båda var slöa och frös!








Mys i vardagen!



malin♥


Städning och nya smaker


Måndagen den tjugoförsta februari

Låg i sängen länge och drömde, så dagen försvann lite. Gick upp och började plocka en hel del i lägenheten. Jag diskade och hade mig. Tog mig en paus och titta lite på tv i ca en timme. När jag började dammsuga sms Elin att hon behövde bli hämtad på stan. Efter några mess fram och tillbaka åkte jag till stan för att hämta henne. Vi stannade till på Willy's för att jag behövde handla lite till min ekande kyl och frys. Jag köpte mig lite nytt för att smaka på, bl.a. kexchokladblåbär och Ramlösa svartvinbär. När jag hade städat klart var klockan hyffsat mycket och jag satte mig en stund framför tvn och smaka på mina nya inköp. Jag hade även en giffelpåse som jag satt och gluffsa i. Ramlösan var inte så god, var konstig i smaken men kexchokladen däremot var mycket smaskig. Tagit på mig ett extra pass imorgon tisdag då många är sjuka på jobbet, sängen tidigt. Inte för att jag somna eller sov bra...









Få tummen ur röva NU!



malin♥


Tillbaka på jobbet


Söndagen den tjugonde februari

Vaknade runt elva på dagen, segade lite och tog det lugnt innan jag åkte iväg till jobbet. Hemma igen, vände jag dygnet helt, var klarvaken till minst klockan tre på natten.



Trögt att komma tillbaka, eller?



malin♥


Avskedsfest för Evelina


Lördagen den nittonde februari

Näst intill frisk och har idag semester. Känns bra att vara hemma men ändå ha betalt. Jag vaknade hyffsat sent och gjorde mig i ordning inför kvällens bravader. Klockan fem på eftermiddagen gick jag i -18 grader till affären, köpte mig den nya lokan, vattenmelon&citron då alkohol dödar mitt penicillin. Köpte även en bukett med tulpaner till Evelina. Finns inget att köpa till en person som ska flytta utomlands och inte alls får med sig så mycket packning. Så hon fick tulpaner som är fina för henne innan hon åker. Det var trotsallt svenska tulpaner! Förfest hos Johanna efter affären, där även Sandra var. Vi fick lite senare besök av Pösen, Andreas och Oliwer. De andra började supa och jag fick bli chauffören för kvällen. Runt klockan åtta drog vi till Evelina, vi var först men det dröjde inte länge förän det kom folk, en hel del faktiskt. Vi hade kul och jag prata väl inte så mycket om man jämför denna nyktra kväll mot en onykter sådan. Jag satt där och smutta på lokan, den var väl helt okej. Det blev en sväng på bowlingen där jag bl.a. träffa Marcus. Det var nog den enda som jag kände denna utekväll. När bowlinghallen stängde åkte vi förbi McDonald's för att köpa lite slödrick för att slutligen tillbaka till Evelina. Vet inte vad klockan blev när jag skjutsade hem Sandra och Andreas. När de åkte hem tog Johanna och jag oss ett strög på torgen. Vi fick även skjutsa tillbaka Oliwer och Pösen till Evelina, de hade inte festat klart.












Lycka till Evelina!





malin♥


Sjukveckan hos pappa!


Måndagen den fjortonde februari

Som vi alla vet är det alla hjärtans dag och det är idag två år sedan jag "förlovade" mig med mina två bästa kompisar - Britta och Sandra. Det är två år sedan vi alla tre var singlar för första gången samtidigt. Denna dagen blev absolut inte som jag trodde. Medan alla andra i världen fick rosor och choklad fick jag penicillin. Jag var super dålig och min mamma ringde vårdcentralen då jag envisades om att inte ringa för att det skulle gå över. Jag fick en tid halv tre och jag kan säga att ja sov hela förmiddagen. Jag hade verkligen jättehög feber och var helt borta under förmiddagen. Jag har nog inte varit så dålig så länge jag kan minnas, lite läskigt. Tjugo över tre fick jag skjuts av min farbror och pappa. Jag kröp in på vårdcentralen och la mig ner på soffan i väntrummet. Jag orkade inte sitta upp. Blev strax därefter inled i ett undersökningsrum. Där jag sov tills läkaren kom. Undersökningen gick snabbt och jag fick penicillin i tio dagar. Så som jag fatta det hade jag feber, öroninflammation (med vätska i örat), svullna körtlar i hela halsen (en av dem var jättestor och tog upp 2/3 av svaljet), muskel- och ledvärk (influensa liknande). Kunde inte ens borsta håret, skrek som en stuken gris för att hårbotten var så öm. Varför inte allt på en och samma gång. Jag blev dömd till att inte träffa folk i tre dagar pga. smittorisken.




Vidare ner till apoteket för att hämta ut mina hästpiller, stora som in i bomben. Skickade ett sms till pappa att komma och hämta mig. När jag kommer utanför vårdcentralen ser jag min farbror, pappa och Sandra i bilen. Jag hinner komma ungefär fem steg utanför vårdcentralen när jag spyr världens pöl. De tre i bilen skratta samtidigt som de sjönk ner av skam. Jag var alldeles för trött för att skämmas framför de 12-15 människorna som såg mig. Jag har nog aldrig känt en sådan snabb reflex för att spy.  Den kom på direkten, ingen förvarning eller något. Satte mig i bilen bredvid en magsjuk Sandra. Hon hade blivit hämtad hos en kompis av farbror och pappa. Vi båda blev avsläppta hos pappa och Annelie. Vi la oss i varsin säng och sov bort dagen med undantag Sandra som sprang till toaletten då och då för att spy.




Tisdagen den femtonde februari

Kan säg att jag sov bort denna dagen, orkade ingen annat. Jag hade så förbaskat ont i kroppen, kunde varken sitta, stå eller ligga ner utan att det värkte. Kan säga att magen började smått kurra, inte kunnat äta något pga. att jag hade så ont i halsen.



Onsdagen den sextonde februari

Samma som gårdagen med undantag att det kändes som jag hade utvecklat liggsår. Magen började bli riktigt grinig och det fick bli en varma koppen för att stilla hungern.



Torsdagen den sjuttonde februari

Sov bort denna dagen med, mot kvällen började äntligen penicillinet göra sitt. Idag trottsade jag halsen och åt riktigt mat. Jag orkade senare på kvällen sitta med Elin köket och baka cheesecake. Den blev mycket god! Vi åt även lite kex på kvällen. Elin åt med äcklig sill och jag med philadelphia. Det slutade med att hon smakade på mitt kex och jag på hennes. Jag höll på dö av sillen, fy i bubblans vad äckligt det var. Koncistensen, smaken - ja allt var vidrigt!







Fredagen den artonde februari

Började äntligen piggna till fast örat var inte inte helt okej, minsta lilla ljud skärde i örat på mig. Sov och åter sov. Självklart tittade jag på en del tv också. På kvällen var jag tillräckligt pigg för att åka hem. Fick även besök av Johanna runt elva på kvällen. Kändes otroligt bra att vara lite social igen plus att jag inte träffat Johanna på länge.




Klättrat en hel del på väggarna!





malin♥


Mysdag blev sjukdag


Söndagen den trettonde februari

Vaknade lite lätt och låg kvar i min sköna säng, tjöta lite med Sandra. Fint väder men kallt idag med. Sen blev det frukost, yoghurt från Brittas present och självklart lite godis. Vi var inte uppe på benen länge innan vi la oss framför Sandras dator igen och nöta film igen med en massa gott. Helt fantastiskt hur skönt det var bara att inte göra någonting. Vi tittade på transporter och drömde oss bort, Jason Statham är sjukt sexig! Det är en man i mina ögon. Han har kroppen, rösten och ögonen. Det återstår ju bara om han har någon bra personlighet. Vilket är det viktigaste i det hela konceptet.








 När alla filmer var slut började vi pyssla med Brittas present eller rättare sagt Sandra pysslade. Mitt öra började värka ordentligt och kroppen började ge upp. Det small till riktigt och jag somnade i Sandras säng och mådde bara sämre och sämre. Tiden började rinna iväg och febern steg. När klockan var sex gjorde jag ett tappert försök till göra mig klar, ställlde mig i duschen och duschade nog i en halv timme tror jag. Packade lite snabbt och sen la mig på min säng och virade in mig i täcket. Väntade på att Sandra skulle bli klar, jag skulle skjutsa henne till Andreas. En person som jag ivrigt hade velat träffa denna helgen men som inte blev av. Jag körde sedan den långa vägen hem, vilket var en mardröm. Jag vill aldrig göra om det. Det var verkligen hemskt att köra bil när jag var så dålig, jag blev bara sämre ju närmare hem jag kom. Trodde jag skulle tappa koncentrationen och köra av vägen eller krocka. Hemma i Lidköping fick mamma skjutsa mig till pappa och där däcka jag i soffan. Mitt i natten fick jag inse faktum att jag var super dålig och inte kunde jobba, ringde och sjukanmälde mig.








Helomvändning!




malin♥


Bakisdag med Sandra


Lördagen den tolfte februari

Vaknade samtidigt som Sandra, hennes mobil ringde. Det var Britta som ville prata lite men hon lät oss sova en liten stund till, så skulle vi ringa upp när vi var lite mer vakna. Sandra och jag, vi är av samma skrot och korn. Vi gick upp lite senare och bara dega. Växlade lite från datorn till tvn. Det är otroligt hur bra det kan kännas. Att bo så långt ifrån varandra och inte alls prata lika ofta som förut. Fast när vi träffas är det som tiden har stått still mellan oss, allt känns så bra och vi kan prata om allt. Vi är bekvämma i varandras sällskap och allt känns naturligt som att vi nästan bor ihop och träffas varje dag. Det är underligt hur äkta vänskap fungerar och jag älskar det. Sådan kärlek får mig att växa inuti och må så fantastiskt bra. Sandra var super gullig och gjorde mat till mig. Vi hade ätit frukost innan, pizza samt godis från Brittas present och såklart drack jag Loka päron, vilket är ett måste för min del dagen efter en utekväll. Sandra tog en tugga av sin brieost till frukost, som var med i Brittas "survival-kit".








Det var otroligt fint väder i Jönköping och vi hade balkongdörren öppen. Kallt var det så jag satte mig och sola ansiktet genom den öppna balkongdörren på golvet invirad i täcket. Tiden rann i väg och vi trallade iväg till affären. Vi hade fått bakpotatis av Britta så vi behövde bara köpa något till och något att dricka. Vi stod vid köttdisken ett bra tag och jamsa. Vi hittade kycklinghjärta, fy bubblans. De var lika stora som vindruvor (de med kärnor) och såg skit vidriga ut. Jag skulle aldrig steka mig 500g kycklinghjärta och äta! Vi köpte oss kyckling, bacon och philadelphia. Såklart köpte vi oss "lite" chips, ostbågar och coca-cola också. Sen så fick jag en liten fundering när vi stod vid mjölken och osten. Sa rakt ut till Sandra, åt du bara ost i morses? Hela affären stannade upp och kolla på oss. Sandra svara helt lugnt ja och vi gick vidare. Jag gick bredvid och bara skratta åt hela situationen. Antar att det inte är lika roligt att läsa om det som att vara med om det. Hemma hos Sandra började vi med maten och den blev lagom klar till Melodifestivalen Sandra tvingar mig att titta på.











Förstår mig aldrig på hur svenskafolket röstar, förstår inte hur Christian Walz inte kunde gå vidare. När Melodifestivalen var slut bunkrade vi upp för rena filmkvällen a la Sandra&Malin. En bild säger mer än 1000 ord. Vill bara tillägga Britta, det fattades en noblesse i asken!











Finns det något bättre?





malin♥


Party i Jönköping


Tänkte printa lite nu när jag äntligen är på fötter igen! Borde egentligen skriva på annat men man gör det som är minst viktigt jämt av någon konstig anledning.



Fredagen den elfte februari

Jag
åkte förbi syrran och hämtade mina lösögonfransar samt en sväng på systembolaget. Fick besök av Britta innan hon lämna landet. Hon presenterade Sandra och min "survival-kit" vi fick av henne, Britta är bäst! Hon känner oss innan och utan till så hon visste precis vad vi behöver när hon åker. Vi satt i soffan och prata en massa. Sen skulle vi båda bege oss och vi fick stå och säga/krama hej då vid garagen för att inte blåsa bort. Känslan var mystisk och jag ville väl inte riktigt tänka eller känna efter heller. Tog mitt pick och pack, satte mig mammas bil och åkte iväg till Sandra i snöstormen. Det gick hyffsat bra att köra, det värsta var mellan Falköping och Mullsjö. Jag såg inte vägen framför mig och jag tror banne mig att jag körde i diket några gånger. Fast det var inget mot vad en lastbil hade gjort. Den hade glidit över hela körbannan och gjorde så jag fick sitta i 1 km lång bilkö i en hel timme. Det var bra tråkigt och jag var därmed inte framme i Jönköping förän klockan åtta på kvällen. Vi åt pizza och började förfesta hos Sandra, Johan hade vi även hämtat upp på vägen till pizzerian. Gottade oss lite från Brittas present och hade en underbar kväll. Vi gick in som V.I.P. på Centrum och dansade fan röva av oss.












Roligt att vara med min älskade Sandra igen!





malin♥


Sjukstuga

 
Jag lever, näst in till i vilket fall. Jag kommer återkomma snart för att skriva om min underbara helg i Jönköping med Sandra. Men först ska jag bli en aning bättre, för tillfället går jag på penicillin och bor hos pappa.





Massagen blev ännu en gång uppskjuten!





malin♥


Jönköping here I come!


Snart ska jag ut på äventyr igen men först tänkte jag skriva lite om gårdagen. Tjugo över sex kom pappa och hämta mig, skjutsade mig till Café&Bar. Där mötte jag upp Majzzen, Johannes och Britta. Jag beställde vitlöksbröd med tzatsiki till förrätt, Oxfilétoast med pommes och chilisås till varmrätt och Vaniljglass med kanelkolasås till efterrätt. Allting smakade fantastiskt gott och vi prata och skratta hysteriskt. Allt kändes så bra, allt var bekymmersfritt. Man blev sexton år igen och kände att livet väntar runt hörnet. Vi var där till halv tio ungefär och mådde gott. Det blev såklart en sommersby pear till middagen. Johannes körde sedan Majzzen hem till sig och Britta och jag fick skjuts hem till mig. Johannes åkte hem till Louise och sig. Väl hemma hos mig började det verkligen slå mig, sista kvällen med Britta i Sverige på ett väldigt bra tag. Att man inte längre är sexton år utan tjugoett och livet väntar inte längre, utan vi måste ta tag i det om man ska ha något. Vi satt och prata det sista minuterna innan Brittas mamma kom och hämta henne. Alla känslor är så blandande och jag ska allt hitta ut i den gråaskala.







Vidare till dagens datum. Jag vaknar upp dreglandes på kudden, om ändå förkyldningen kan släppa så kudden slipper vara blöt när man vaknar. Jobbigt att andas genom munnen istället för näsan. Jag måste påstå att jag sov hyffsat bra inatt. Jag vet att jag drömde om jobbet och den var lite halv konstig som vanligt men inget som gjorde mig irriterad, fustrerad eller så. Vet att det var en snygg kille med i bilden som jag ville ha, fast han var lite ond. Snart ska jag packa lite inför min resa till Jönköping. Jag väntar fortfarande på svar från Majzzen. Måste även ta en sväng förbi syrran och systemet innan avresan.









Så var man tillbaka i verkligenheten igen




malin♥


Flextid


Ställde klockan på kvart över sju, skulle försöka komma till jobbet klockan åtta. Fast så blev det inte riktigt, jag stämplade in tretton minuter över nio. Spelade ingen roll när jag jobbade eftersom jag skulle bara fixa grillbladen. Det tog mig en och en halv timme. Iväg till mammas jobb för att hämta upp henne. Vi skulle iväg och titta på en lägenhet vid De La Gardie skolan. Det var en vindsvånging, 2 r o k, 82 kvm. Det var nästan så jag blev lite kär i lägenheten. Mamma ska väl snart bestämma sig, då får jag spendera lite tid där oftare. Vi åkte för att handla lite mat och till middag blev det en fifflersmacka hemma hos mamma med sällskap av Sarah också. Klockan två åkte jag hem och började med min tvättning, buhu. Nu mellan tvättarna målar jag mina naglar svarta!








Ikväll blir det god middag med älsklingar!




malin♥


Jobb, städ, pappsen och lasagne


Fötterna värker och jag är hyffsad nöjd. Jobba härliga tio timmar idag och efteråt fick jag äntligen ett städryck. Jag fick i ordning överallt och diskade allt. Klockan var åtta när jag var klar och jag kände att jag behövde komma ut lite. Jag kom på att min cykel stod hos Johanna B, vilket den har gjort i två veckor nu. Så man kan säga att det var på tiden att hämta den. När jag gick över Fredriksdalskolan sa det pang. Vinterns första vurpa! Sur som jag var tittade jag på vad jag hade ramlat över. En helt blank is-"vattenpöl" hade jag ramlat av/på. Den var verkligen helt plan så det fanns ingen möjlighet att jag skulle ha fått fäste med skorna. Jag kände ingen smärta förän jag hade gått cirka tio meter, då började värka rejält i armbågen och höften. Gick av mig smärtan, satte mig på cykeln och cykla hem till pappa. Tjöta lite med dem, rulla chokladbollar med Elin och titta lite på tvn. Klockan tickade iväg och magen började att kurra. Käkade frukost vid halv tio och ett päron runt halv tre. Satte igång med min Lasagne som jag har sagt att jag ska göra i tre dagar nu. För tillfället ligger den i ugnen och luktar ljuvligt. Ska snart sätta på en film och bara dega. Skulle egentligen vara ledig imorgon men pliken kallar. Blir väl i två timmar ungefär om jag har tur. Har en hel del att fixa under morgondagen.




Tårar väntar imorgon!




malin♥


Bubblande energi


Vaknade på soffa, blev inget tv tittande för min del. Jag kröp vidare till sängen och sov mina resterande timmar där. Sen begav jag mig till jobbet och jobba mina härliga nio och en halv timme. Istället för att åka hem satte sig Johanna B, Emilia och jag i personalrummet, testa den nya maten och tjötade en hel del. Det bästa med hela ens jobb är arbetskamraterna. Nu sitter jag här, precis sett klart det nya avsnittet från Greek. Duschen nästa och ta en promenix till Johanna för att se hur hon bor. Tanken var att Britta skulle komma hit men jag har smittat henne med mitt virus så hon ligger hemma och är sjuk.






I morses var man seg, nu bubblar det i en av energi!




malin♥


Röda ögon


Jag förstår inte varför jag ska ha så svårt att sova. Jag sover dåligt och lite. Jag vaknade flera gånger under natten. Tror även att jag har hostattacker som väcker mig. Mitt undermedvetna väckte mig när de hörde att CSI Miami var på tvn. Jag hade nämligen somnat ifrån tvn. Jag drog mig ur sängen när klockan var kvart i sex. Emilia kom och hämta mig tio över sex. Jobbade hela nio och en halv timme, nu sitter man här. Jag skulle laga lasagne men jag var alldeles för hungrig och lat så ska göra den imorgon istället. Idag fick det blir ravioli i tomatsås. Inte det godaste men det får helt enkelt funka. Den var med i pappas "survival-package".





Huvudvärken smyger på mig...




malin♥


Tvätta...ojsan!


Klockan ringde så fint och jag drog mig ur sängen. Jobbade i nio och en halvtimme för att sedan åka hem och sätta mig på rumpan. Jag gjorde inte många knop. Satt mest och tjöta med Quyen på msn. Jag hade tänkt att jag skulle tvätta men jag hade varit så klantig och bokat på dagen, då jag jobbade. Jag kan dock inte påstå att jag blev ledsen av att det inte blev någon tvättning. Jag var verkligen mega trött. Sen runt halv åtta kom Annelie på besök. Det var trevligt och vi tjötade en hel del, sånt man behöver göra lite då och då. Sen fick det bli sängen för min del.




Vilken lättnad jag känner.. ♥CAPPIE♥




malin♥


Hos mamma och sen hos pappa


Nu sitter man med ömma fötter hemma hos pappa. Jag var tidigare hos mamma och hälsa på, åt lite gott och prata med alla som var där. Emeli hade nämligen permission. Såklart jobbade jag härliga tio timmar idag också. Denna dagen var mycket speciell och extra trevlig med en timmes sömn på hela natten. Jag kunde verkligen inte somna, skit irriterande. Tillbaka till att jag var hos pappa. Eftersom vi åt mat hos mamma blev det fika hos pappa. Han hade fått ett litet bakryck, troligtvis där jag har fått mitt intresse? Blev lite blåbärskaka med vaniljsås och nu väntar vi på att chokladbollsgegget ska stelna så vi kan rulla lite bollar, ska bli mycket smaskigt.



Nu väntar film med pappa, Robin och Sarah




malin♥


Lunch med mamma och syrran


Sitter för tillfället hos Sarah och Robin. Runt halv ett kom mamma och hämtade upp mig. Vi hämtade Sarah och satte oss på Henrys. Mamma tog sig en bakpotatis med skagenröra och syrran och jag tog oss en kycklingtoast. Självfallet tog vi oss tårta till och denna gången fanns det ungefär fem olika tårtor att välja mellan. Jag kan lätt erkänna att jag smaka på allihopa. Satt där ett bra tag och prata om allt möjligt. Tog oss en liten sväng på stan och sen handlade vi på Hjertbergs. Sarah, Robin och jag ska laga tacos ikväll. Så det blir en lugn kväll för min del. Jobbet väntar imorgon klockan halv sju.





Hostar snart upp mina lungor




malin♥


Fika och tjockmys med dreggel


Jag har vaknat flera gånger under natten, förmiddagen och eftermiddagen. Ena gången var jag helt genomsvett och trodde jag skulle drukna eller något. Det konstiga var att precis när jag skulle slita bort ett av de tre täckena rös jag till och började helt plötsligt frysa igen. Det är bra underligt att vara sjuk ibland. Klockan tre ringde Britta till mig och kolla så jag var vaken och dubbelkollade att jag skulle hämta henne. Jag drog mig upp ur sängen, gjorde mig klar och åkte iväg för att hämta Britta. Vi mötte upp Sofia utanför 3B. Jag köpte mig en fanta, mini toast och en morotskaka. Det satt mycket fint och vi hade verkligen jättetrevligt. Det är inte ofta man träffar lilla Tussen. Efter den långa fikan gick vi till Conny för att Britta skulle införskaffa sig ett nagellack till Enya, som avskedspresent. Sen var det dead fish state i min soffa som gällde för mig och Britta. Fick ett besök av Annelie, Sandra och Bella. De snodde tillbaka deras 120 cm säng. Så numera får jag sova på min älskling igen, 90 cm sängen. Jag har insett att jag är singel och kommer vara det ett tag till så det gör inget med en liten säng. När landskampen var över gick vi iväg till Maggan och köpte oss gifflar, ugnsbakade chips, chokladpuddig, banan och grädde. Britta bokade sina tågbiljetter och sen satte vi på en smaskig film med en hel del godingar i och gotta oss i muskler och allt vi köpt. Detta sköljdes ner med en cider för min del och en öl för Brittas.










J är Brittas och A.J är min!





malin♥


Toppen av sjuk-karriären..


Jag kan säga att det var ännu värre idag. Jag kunde inte prata och luftrören bara viner. Luften kommer inte riktigt in eller ut som det ska. Kroppen klarar inte av att hålla en jämn temperatur heller utan inom feminuter kan jag ha gått från att svettas till att skaka tänder ett fler tal gånger. Hemskt som det var tog jag på mig mina kläder, bet i det sura äpplet och åkte iväg till jobbet. När klockan var halv två på natten låg jag äntligen i min säng igen och somnade på direkten.




Tre täcken och väckarklockan ställd på klockan femtonnollnoll




malin♥


Luftrörskatarr ?


Jag vaknade upp av känslans som en sumobrottare satt på mina lungor. Min hals var rasligare än någonsin men det var bara att göra sig klar och åka iväg till jobbet. Det var bra slitsamt och när jag väl var hemma somna jag på direkten.




Bestäm dig - varmt eller kallt?




malin♥