Hjulafton


Sista juni, vart tar tiden vägen. Ja, som alla andra dagar, jobbet väntade. Fast det var mer efter jobbet det blev intressant. Det var Hjulafton i stan. För er som inte vet var det är – googla. Jag cyklade fram till Sandra och Sara. Vi gick runt där och kolla läget lite. Köpte oss en liten godisbit och tittade lite mer. I godiskön träffade jag på en liten Alessandro också men han var inte så pratsugen. Han skulle vara med på någon aktivitet. Vi stannade inte så länge utan sängen längtade efter mig hemma.

 

Herkules är jävligt ballt.



malin


Att göra inget..

En lång dag på jobbet igen och väl hemma tror inte jag gjorde så mycket mer. Visst är jag tråkig! Jag spenderar mycket tid med min dator, ändå bloggar jag inte – dåligt!

 

Ta tag i allting, NU!



malin


Vaken och jobbet


var det dags att palla sig till jobbet igen, en hyfsad lång dag gjorde att man blev trött i benen och huvudet. Nu är man själv den som bestämmer och tar besluten för restaurangen, läskigt. Hemma igen så gjorde jag nog inte så mycket. Försökte sova igen lite efter gårdens långa dag. Kom inte hem så tidigt om jag ska vara ärlig, eller jo det var tidigt på morgonen?!

 

Nattmänniskan vaknar



 

malin


Papper och prat


Äntligen ledig för en gångs skull, känns det som i vilket fall. Jag fixa nog med en massa papper och dylikt inför min au pair resa. Jag kan inte ens beskriva med ord hur mycket jag längtar. Jag längtar till något jag inte har någon aning om. På kvällen fick jag dock gå ut en sväng, lille Alessandro tvingade ut mig. Jag hängde med honom en sväng och snacka lite, alltid trevligt.

 

Helt plötsligt




malin


Att inte orka

Jobb, jobb och jobb. Det enda jag gjorde denna dagen med. Farfar fyllde år men jag okade inte gå dit. Inte direkt som han firar mig heller så jag mådde inte dåligt över det. Har fortfarande inte tagit igen mig efter den dåliga sömnen i helgen. Vad jag önskar att jag var ledig varje helg.

 

Att sova dåligt är min dåliga grej



malin


Midsommardagen

Mindre mysig midsommardag. Dagen gick super seg på jobbet och jag var supertrött . Har bara mig själv att skylla fast det var värt det. Alltid roligt att träffa Tommy också, som ”jobbar” flera mil ifrån mig. Kan säga att när jag kom hem efter jobbet sov jag !

 

Ta igen lite sömn!



malin


Midsommar


Nu ska jag ta tag i mina skrivproblem. Tur att det går att datumstyra inläggen, annars hade det blivit jobbigt.  Jag har varit med om massor och det är den här tiden jag verkligen vill minnas men det har varit fullt upp konstant, nästan i vilket fall. Jag kommer att ha glömt av hälften så har jag skrivit att jag inte gjorde något men t.ex. var med dig, rätta mig gärna.


Det var jobbet som gällde idag också. Som tur var det inget långt pass. Jag jobbade från klockan nio till klockan tre på eftermiddagen. Under arbetspasset pratade jag med Moa och vi bestämde oss för att spendera midsommar ihop. Båda jobbar tidigt på midsommardagen. Jag åkte direkt från jobbet till affären för att inhandla det vi skulle ha under kvällen. Lite grillat och jordgubbar såklart. Åkte hem och gjorde mig klar. Jag var seg som fan och velade flera gånger tillbaka vilket resulterade i att jag missade skjutsen och fick ta cykeln, så jag kom försent. Fast det är ingen ovanlighet att jag är seg och bli lite viktig-sen. Jag var väl hemma hos Moa strax efter klockan sju. Vi började grilla samtidigt som det började regna men vad vore en svensk midsommar utan en regnskur? Köttet blev klart men inte svamparna och de, så det fick hamna i stekpannan. Vi åt såklart färska potatisar och hade smaskigsås till. Klockan gick och vi pratade en massa, verkligen super mysigt med lite musik i bakgrunden. Vi kände verkligen hur mer och mer sugna vi blev på att festa. Det är lite surt att jobba midsommardagen, jag jobbade samma pass förra året med. Men vi bet i det sura äpplet och höll oss nyktra. Dock hindrade det inte oss från att åka med Viktor ut till en sommarstuga på en fest. Det var trevligt att festa med lite annat folk än vanligtvis. Vi stannade inte jättelänge utan drog oss mot stan runt klockan ett. Vi fick skjuts till campingen. Där fanns bl.a. Tommy! Vi snackade lite med honom och hans kompisar för att sedan hänka på till en efterfest vid Fredriksdalskolan. Det blir aldrig som man tänkt sig. Väl hemma med Moa sovandes bredvid mig klockan tre. Wiho, det blev tre timmar sömn. Fast det var inte det värsta. Det värsta var att jag drömde om en spindel i mitt tak. Att den hängde över mig. Jag vakna av att jag stod och peka i taket och totalt illtjöt. Det var hemskt, jag var så uppjagad och rädd. Fick gå och lägga mig igen då Moa sa att det inte var någon där utan att jag drömde. Gissa om vi skratta åt det lite senare på dagen.



 

Hel mysig midsommar





malin


Finbesök från Norge


Jobbet som gällde under dagen. Sen var det bara att rusa hem. Jag ringde Britta och vi bestämde oss för att äta pizza med min familj. De hade tydligen inga goda pizzor i Norge så då får man passa på att äta det här i Sverige. Vi smaskade och åt samtidigt som vi tog igen lite snack. För att få lite ensamtid och kunna snacka om allt tog vi oss en liten strandpromenad vid skogshydddan och Villabadet. Känns skönt att få prata ut och få höra om hennes liv i Norge. För att maximera tiden plockade vi upp Tommy och nin för en lite dejt på donken. Åh, allting kändes jättebra. Vi satt där en bra stund och efter det var det hem till sängen som gällde, tillbaka till verkligheten.











För någon sekund stannade tiden!





malin


Trötter


Idag var det möte som gällde klockan åtta på morgonen. Sen ska jag erkänna att jag kom hem och la mig i sängen. Det fick bli att sova lite under dagen. Jag var tråkig och sysslade inte med allt för mycket.



Allt för tråkig ibland




malin♥


Jobb och CSO-middag&minigolf


Lite extra jobb för att få lite saker fixade i tid. Direkt efter jobbet var det bara att åka hem snabbt för att byta om. Det var minigolfspelning och middag med jobbet, vi som hade klarat CSO'n. Klockan tio i fem hämtade Sofia och Viktor upp mig. Vi åkte till skogshyddan och mötte upp de andra. Vi spelade lite minigolf, jag kom trea! Det gick verkligen skit på vissa banor. Jag vill tillägga att vi körde de svåra. Johanna Boström vann och spöade alla. Det blev en baguette med antingen skagen eller kycklingröra på skogshyddan. Jag valde såklart kycklingrröran och det var gott. Vi satt där en stund och tjötade en stund innan vi bestämde oss för att åka hem. Under bilfärden bestämde vi oss för att ta en glass på birgers. Lidköpings godaste glass och en massa mer prat. Hem för att prata ännu mer med min goding Britta. En dag man gottar sig i andras sällskap.











Allt detta ska man lämna ..?





malin♥


Glass innan jobbet


Jag hade som sagt väldigt svårt att somna och jag vanade flera gånger under förmiddagen. Jag vaknade även till när jag fick ett sms från Andreas. Han hade hängt med till Lidköping och ville ha något att slösa lite tid med medan Matilda var och jobba. Jag föreslog en glass på Birgers. Det var gött att sitta i värmen och äta den godaste glassen i stan. En promenix runt i stan för att avsluta en lunch från hemköp vid Lidan. Vi åkte sedan till jobbet för at vänta på att mitt pass skulle börja och Matilda skulle sluta. Jobbet gick bra och jag var hemma sent.











Vissa dagar är segare än andra





malin♥


Från Kungsbacka till Lidköping


Fick äntligen sova ut, eller nästan. Gick upp seg som attans klockan tolv. Vi hade en mysig frukost tillsammans. Alla var fortfarande jättetrött så vi la oss på hög i soffan. Nej, nu ska jag inte säga alla, Matilda och Andreas var pigga. De ville hitta på något och tillslut pallade vi oss ur soffan och spela lite kubb. Det var killarna mot tjejer och jag tänker inte skriva vilka som hade tur att vinna. Jag fick i samma veva ett telefonsamtal från USA, mitt första. Tyvärr fick jag be henne att ringa upp, fanns ingen sändning för fem öre därborta i Kungsbacka. Det var bra irriterande. Fast på ett sätt är det skönt att få lite semster och ingen kan ta kontakt med en. Efter matchen började vi packa ihop våra grejer. Vi drog till en pizzeria och åt den sista måltiden ihop på mycket länge. Vi sa hej då till alla och började vår resa hem. På hem resan stannade vi i Vårgårda och tog oss en glass. Vi träffade de som satt i den adra bilen hem till Lidköping. Satt och tjöta därborta ett tag och hade det trevligt. Klockan tickade och vi fick fortsätta hemåt. Jag blev avsläppt och kastade mig in. Jag var bra trötter men ändå kunde jag inte somna. Låg och vände mig i sängen, tittade lite på tvn då och då. Sen vid tre tiden fick jag även ett sms från en oväntad person. Så det blev även lite smsande fram och tillbaka innan jag somnade runt halv sju tiden.












Plötsligt händer det!





malin♥


KUNGSBACKA


Upp tidigt för att packa inför resan till Andreas i Kungsbacka. Klockan elva hämtade Moa och Viktor upp mig. Vi drog till McDonald's för att möta upp de andra som skulle med till Kungsbacka. Det blev lite käk innan vi satte oss i bilen för att åka iväg till kungsbacka. Vi tappade bort de andra på vägen för att vi tankade och tog en sväng ill på McDonald's i Allingsås. Jag köpte mig en milkshake. Jag höll även på att dö då en grön spndel kröp fram bredvid mig. Det blev ramaskrik i bilen och tillslut lyckades Moa få ut den med en orm i tyg, Sixten eller vad den nu hette. Jag sov från och till i bilen. Var inte den piggaste tjejen efter lite sömn och kvällen hos Sandra igår. SDet blev sedan lite trassel i Kungsbacka, vart vi skulle möte upp resen av folket och Andreas. Tillslut efter att vi väntat vid jet, utanför freeport mötes vi inne på Ica Maxi. Vi sprang runt och leta en massa mat som vi skulle äta ikväll. Det blev en massa gott och jag köpte mig även kinapuffar, den röda påsen. Vi åkte hem till Andreas och alla slog sig när i soffan. Alla var trötta och vi blega en del på tv. Startade sedan igång med drickandet och grillandet. Vi åt jättegod mat och kvällen bjöd på mycket skratt. En del fick det lite mysigare än andra, haha. Jag somna tillslut i Andreas föräldrars säng bredvid Linda och Erik. Jag låg i mitten och lev mosad lite då och då, Eik sucka och Linda snarka.
















Älska äventyr!





malin♥


Balen och hos Sandra


Jobbade en sväng innan Johanna kom och hämta mig. Vi drog fram till stan för att se Moa och resten av de studenter som skulle gå på balen. Moa var jättefin och jag höll på att frysa ijäl för att det var så kallt. Tyckte ynd om studenterna då vädret inte var så bra och regnade lite då och då. Alla var jättefina och man drömmer sig lite bort till sin egna student och bal. Det var tider det.







Hem snabbt för att göra sig i ordning inför kvällen hos Sandra. Vi spelad lite spel och drack några cider. Det var jättetrevligt och jag hade väldigt roligt. Fick bli en promenix hem vid klockan två.










Leva livet!






malin♥


Röntgen


Klockan ringde och jag åkte iväg för att plocka upp syrran Sarah för att hon skulle hålla mig sällskap på sjukhuset. Jag fick vänta i cirka 40 minuter innan jag fick gå in. Det tog knappt fem minuter innan jag var klar. Det var skönt att få det gjort. Var lite spänd på hur det var att bli rötgad. Inom tre veckor får jag svar. Tillbaka till jobbet för att jobba lite. Hemma igen hann jag inte att göra så mycket. Jag åkte sedan för att hämta Sandra, vi drog till Basse. Vi tog oss en promenad runt i stenhammar, tofta och villa. Det var mysigt vid stranden och skrattade en hel del. Satte oss sedan på Basses altan, dippa lite chips och grönsaker. Vi hade det jättemysigt och trevligt, sånt måste göras om. På vägen hem såg Sandra och jag en älg. 









Finns fortfarande en första gång till något!





malin♥


Studenten!


Grattis min älskade Moa. Jag hoppas din dag var helt perfekt. Tråkigt att jag missade stundernas utspring och kortegen. Det fick bli att åka hem till Moa för att fira henne hemma istället. Johanna hämtade upp mig när jag slutade klockan sju. Var inte det roligaste att åka direkt från jobbet men vad gör man inte för lilla Moa. Som tur hade även Johanna min kamera med sig under utspringet och kortegen, så man får lite kort på det man missar.













Tre hela år sedan för en själv!






malin♥


Läkarundersökning


Jobbade lite innan jag åkte till Guldvingen. Jag fick en läkarkandidat så det tog sin lilla tid, blev som två undersökningar eftersom han fick hämta sin handledare också. De verkade inte riktigt veta vad som har hänt med ryggen. Det fick bli att få en röntgentid. Nu går det framåt i vilket fall men jag hoppas på att ryggvärken snart går över. Jag vill inte ha några skador som jag får leva med resten av livet. Snacka om att jag kommer hata mig själv.




Då var det klart, nästa!




malin♥


Skojar du med mig?


Jobbade lite idag igen. Fick även ringa till guldvingen för att få en ryggundersökning. Det behövs göras nu när jag även var med om den lilla händelsen igår. Det var som tur inte i så hög fart så det blev aldrig någon bältesryckning eller så. Utan jag gled lite smått in i henne eftersom jag hängde mig på bromsen och försökte svänga så mycket som möjligt. I vilket fall ringde de upp mig nio timmar senare. Jag fick såklart prata med samma sköterska jag hade förra gången som sa att jag inte hade ont. Hon var vresig och vägrade in princip ge mig en tid. Sluta med att hon kunde ge mig en vecka senare. Jag var svin irriterad igen! När jag kom hem ringde jag sjukupplysningen som hjälpte mig jättemycket och var jättetrevliga. Hon fixade även så jag kunde få en läkarundersökning imorgon på morgonen hos Guldvingen.





Solstrålar genom de mörka molnen!




malin♥


KROCK!


Jobbat fram till klocka sex. Satte mig i bilen ch började min resa hem. När jag kommer till rondellen åker en gammal kärring ut mitt framför mig i rondellen och stannar. Ja, varför inte parkera mitt i en rondell när du slängt dig ut framför mig så jag får hänga mig på bromsen och tutan?! Så det sluta med att min höger framkant satte sig i hennes vänster bakkant. Svinsur som jag blev var jag på väg ut ur bilen för att gå och fråga vad i helvete kärringen syssla med började hon köra iväg. Vad i helvete, tuta på henne och fick köra efter henne. Hon åkte en bit och ställde sig sedan på en busshållsplats. Jag klev ur bilen och var fortfarande as förbannad. Hon fatta inget och hon hade inte samma uppfattning som mig men hur mer uppfattning finns det på att stanna mitt i en rondell? Vi ringde polisen men de ville inte komma. Vi fick åka hem och fylla i försäkringspapprena för oss själva. Jag tänker inte betala en spänn och de ska hon ha klart för sig. Inte mitt fel att hon inte vet hur man ska bete sig i en rondell. Tanken var att jag skulle åka till Sandra, Sara och Gustav men var verkligen inte på humör. Jag fick även ondare i ryggen som fortfarande inte blivit bra. Fast sen slog tanken mig att jag inte orkade sätta mig på akuten i flera timmar. Det fick bli att vila i sängen och sura klart för mig själv. Vill tillägga att jag har super bilen som fick mindre skador!






EN SUR KARAMELL!





malin♥


Hemfärd och Gekås


Vi hade ställt klockan eller rättare sagt Sara ställde klockan. Hon väckte dock oss inte utan vi fick vakna lite smått av oss själva. Jag vaknade när Sara packade de sista. Vi gjorde oss klara och de andra hade dukat upp frukost när jag kom ut från toaletten. Det var sup mysigt att sitta och käka frukost de sista vi gjorde tillsammans för denna gången. Sen började färden mot Gekås. Vi körde lite fel i Kristianstad med det ordnade sig som tur var. Jag körde hela vägen till Gekås. Vi var där inne och handlade på oss en hel del. Sandra handlade för mest och Sara för minst. Jag köpte mig en massa bra att ha grejer, schampoo, lite underkläder och dylikt. På vägen hem fick jag byta, orkade inte köra mera. Jag satte mig i bak och stendäckade. Sov tills vi kom till Bögens. Det blev lite käk och jag sov sedan vidare en bite till. Det går även lite fortare hem om man sover. Det var otrolgit skönt att vara hemma igen. Bytte tillbaka bilen med mamma och körde hem för att möta upp min kära familj. Det fick bli att ta det lite lugnt och ladda upp inför jobbet imorgon.










Borta bra men hemma bäst!




malin♥


Deg och grill i Kristianstad


Jag vaknade upp någon gång vid klockan nio. En aning trött, det enda. Drack lite loka och låg kvar i soffan, tvn var på. Sandra, Sara och jag låg och blängde på tvn under förmiddagen och fick besök av Johan också. Alla somnade till och från i soffan. Carro kom ut någon efter klockan tolv. Hon gjorde oss sällskap i soffan, vi rörde oss inte utanför soffan förän efter klockan fem. Det var helt fantastiskt skönt att få slappa en halv dag. Bara ligga där titta lite på tvn, sova lite, vila lite och prata lite. Det kallar jag semester. När klockan var runt halv sex startade vi grillen. Det blev lite allt möjligt, marinerat kött, tjocka korvar. Vi hade en massa gott till och till efterrätt blev det grillad banan. Vi degade resten av kvällen och planerade in en resa till Gekås i Ullared. 








Härligt att komma bort!




malin♥


Kristianstad


Alarmet ringde alldeles för tidigt. Jag kännde mig ändå ganska flexibel. Jag lyckades packa och göra mig klar. Kändes inte riktigt som jag glömde något, huvudet var med. Jag fick först åka till mammas jobb för att byta bil. Det är mycket bättre att åka i en bil som går bättre och har en helt fungerande stereo i bilen. Det enda jag glömde var mina skivor i min bil, suck. Vidare till jobbet för att jobba en sväng. Jag skulle bli klar klockan kvart i tio men hann inte riktigt. Jag var utanför jobbet cirka klockan tio över tio. Jag hämtade upp Sandra och vi åkte fram till systemet för att kolla om mitt flak Somersby päron hade kommit med varorna. Som tur hade varorna kommit och jag fick min dricka. Sandra och jag tankade bilen och plockade därefter upp Sara. Resan ner mot Kristianstad var på börjad. Jag kunde pusta ut och kände att jag äntligen var ledig och att vi var på väg. Vi stannade i Falköping och åt på. .McDonald's. Det fick bli en sallad för mig.







Bilfärden fortsatte, vi stannade även i Jönköping. Sandra skulle hämta upp sitt PS2 med singstar i sin lägenhet. Sandra tog över ratten och jag satte mig i passargerarsätet och sov in princip hela vägen ner. Jag behövde verkligen den tuppluren. Vi parkerade utanför Carro och började packa ur bilen. Det låg en pizzeria precis bredvid hennes ytterdörr och de bagarna var jättetrevliga. De fråga vart vi var ifrån och frågade om vi skulle vara där en vecka. Jag förklara lugnt att vi var tjejer och har packat för en helg. Vi installerade oss hos Carro, tog oss en kaffe. En tjejhelg kräver lite godis och tillbehöver så vi drog iväg till affären. Mitt i affären ringer Cultural Care upp, mitt au pair agentur. Jag har blivit antagen och vi körde en intervju på svenska och engelska. Så jag sprang omkring i affären och svara på en massa frågor på både svenska och engelska. Jag var så nervös att jag inte tänkte på hur folk reagera i min omgivning. Mina kompisar däremot gick runt och skämta med mig. Det gick som tur bra och jag fick med mig både godis, tuggummi och dricka ut. Magarna kurrade så vi tog med oss pizza hem till Carro. Det var inga små pizzor i Kristianstad.






Mättna och belåtna började vi göra oss i ordning samtidigt som vi började dricka. Det droppade in lite folk då och då. Festen var igång, vi sjöng lite singstar och hade det jättetrevligt. Runt klockan tolv drog vi oss ut mot krogen. Vi var V.I.P så vi slapp den långa kön och kunde gå rakt in. Sånt är helt fantastiskt gött. Sandra och jag tog oss en drink det första vi gjorde, en strawberrydaiquiri. Den var helt underbart god. Glaset var inte så högt med shiet så bred, den tog aldrig slut Vi dansade en hel del och pratade lite med skåningarna. Det var mest Sandra och jag som höll ihop under kvällen. Vi gick däremot hem ihop och däckade tillsammans i Carros jättesoffa.













Jag älskar mina tjejer!






malin♥


Att få tid till annat


Idag gick jag upp ganska sent och gjorde inget annat än att slappa innan jobbet väntade. Det var kvällspasset som gällde idag. Jag fick under rasterna skriva packnings lista inför Kristianstad och snacka med Sandra genom telefonen. När jag kom hem var jag jättetrött och orkade inte packa något. Det fick bli att ställa klockan tidigt imorgon så jag hinner med allting. Det blir först en sväng till jobbet innan jag kommer iväg till Kristianstad.




Snart blir det lite ledigt!




malin♥


Ännu mera jobb


Kan säg att jag började jobba klockan sju på morgonen och var hemma vid sju på kvällen. Efter sådana dagar orkar man inte göra mer än att slappa tillsammans med sin käraste dator. Tror inte jag gjorde något annat, nu sähär i efterhand!




Snart kommer en förändring!




malin♥


Karnevalen


Jobbet väntade som vanligt. Skulle egentligen jobba från klockan tio på morgonen till klockan sju på kvällen men jag behövdes tidigare under morgonen så jag fick byta pass. Det blev ett 8-17 pass istället och jag kunde drmed vara med och se på karnevalen. Jag åkte fram med Elin och Annelie. Det är alltid lika roligt att se vad de har hittat på i år. Efteråt tog jag det lugnt innan sängen väntade.













Längtar tillbaka till gymnasietiden!





malin♥


Nationaldagen


Jobbadet väntade en liten sväng under förmiddagen. Det var skönt att sluta tidigt. När jag kom hem hade jag två studsande systrar på mig. De har varit lediga från skolan ett tag nu och var väldigt rastlösa. Vilket ledde till att de hoppa på mig och tjata om att vi skulle hitta på något. Varmt som det var bestämde vi oss att åka för att ta premiärdoppet i sjön. Vi packade väskan, plockade upp Emma och Simon. Vi åkte till Kjällstorp lite utanför stan då de har privatiserat Sjölunda. Det var inte varmt i vattnet men jag var ändå den första som doppade mig. Det blev ett dopp för mig, däremot doppade jag hela mig. Jag la mig sedan på stenstranden och försökte sola med solskyddsfaktor 30. Tiden rann iväg och vi åkte hem för att laga kvällsmat. Vi bestämde oss för Tacos. Vi fick även besök av den sista syrran Sarah. Hon var den som åt utan att hjälpa till. Om jag ändå kunde få min syskonskala att smälta ihop lite mer. Jag måste erkänna att jag saknar min bror massor. Pratar inte lika ofta med honom, då ska jag säga att det var knappt något förut så ni kan tänka er hur lite det är nu. Jag träffar inte honom så mycket heller. Jag ska ta och ändra på det innan jag åker. Han har ändå funnits vid min sida under mina 21½ år. Kvällen blev natten och sängen kallade. Tillägger att tacosen smakade otroligt bra, var riktigt sugen på det för en gångs skulle. Det var ett tag sedan jag åt det.











Familjetider!





malin♥


Sol med Majzzen och jobb

 
Jag vaknade efter cirka sex timmars sömn. Tog det hyffsat lugnt. Fixade med Andreas present. Majzzen och jag skickade lite sms fram och tillbaka. Vädret var fint så vi bestämde oss för att umgås lite i solen. Han kom hem till mig. Jag hade precis grillat klart en massa mat medan jag samtidigt gjorde mig klar eftersom jag gått runt i pyjamas. Vi åt en god middag, tog oss en promenad till Matilda för att lämna Andreas present. Efter det la sig Majzzen och jag i trädgården för att sola samtidigt som vi tjötade. Såklart blev det lite fika med dammsugare och singoalla. Det var super mysigt och helt underbart att får träffa Majzzen igen. Äntligen har min plastmamma och plastsyrrorna fått träffa honom också. Jobbet kallade klockan fem!




Mys med min Majz är kärlek!




malin♥


Avskedsfest för Andreas


Vaknade upp och gjorde mig klar. Alla i familjen åkte till stugan medan Sandra och jag åkte till Hjertbergs. Jag köpte mat inför eftermiddagen. Det är grillning med jobbet som gäller, avskedsfest för Andreas. Jag handlade på mig en hel del gott, kött, potatissallad, ärtskott, minimajs, champinjoner och vitlöksbröd. Köpte lite extra så det blev en matlåda till kvällen/nattens arbete. Jag kom till Matilda lite tidigare för att fixa med presenten. Det jobbiga var att Andreas var ännu tidigare. Fast jag fick inte igång usbminnet i alla fall så det sket sig och Andreas fatta inget. Grillen tändens och folk började droppa in. Vi blev en hel del och det är alltid lika trevligt. Synd att man inte kunde stanna hela kvällen då jobbet väntade. jag hann med att ge den andra presenten och äta efterrätt som Andreas bjöd på. Det var glass såklart, den pöjken älskar glass. Det är sjukt hur mycket man kommer sakna den pöjken. Vidare till jobbet där det var full rulle hela natten. Jobbade till klockan tre och direkt efter drog Erik och jag tillbaka till festen. Där var det inte lika mycket full rulle. Vi stannade inte så länge då de gick och la sig. Jag drog hem för att sova i min underbara säng.
















Arbetskamraterna!





malin♥


Ledig med ärenden


Vaknade tidigt, var super hungrig och fixade en lunchdejt med Johanna. Jag blev upplockad av Johanna och hennes mamma. Vi åkte först till cheapy för att Birgitta skulle ha lite kantsten. Sen var det en sväng på torget innan toasten på Henrys. Vi väntade in Matilda som vi skulle ta en sväng på stan med. Vi köpte present till Andreas som nu ska lämna oss. Vilket påminner mig om jag är skyldig Matilda pengar. Vi köpte ett armband och ett usb, som vi ska lägga in alla tagna bilder på allihopa. Jag blev sedan hem skjutsad och pappa, Elin och jag tog en sväng i Oldsmobilen. Jag fick köra! När klockan närmade sig tolv på kvällen åkte Johanna och jag till jobbet. Det var Andreas sista dag.









Mohaha!




malin♥


Middag och bio


Jobbade ett kortpass men fick mycket gjort. Sen var det hem för att göra sig klar inför Skövde. Tanken var från början att Moa och jag skulle gå i stan. Det var hyffsat fullt på Baksmällan två i stan. Så blev det så att Johanna och Petra ville med så då fick det bli Skövde för att vi skulle kunna sitta ihop. Det är inte heller roligt att sitta längst fram i den lilla salongen här i stan. Jag hade ännu inte hunnit äta något sedan jobbet så vi bestämde oss för att äta ute ihop. Vi fick plocka upp en haltande Moa på resecentrumet, hon kom direkt från Göteborg. Väl framme i Skövde satte vi oss på Kebabhouse. Jag tog mig en kycklingkebabtallrik då de inte hade Calzone. Hur kan en pizzeria inte ha Calzone, det undrar jag. Det var hyffsat gott och redigt mätt blev jag. Jag hade ont i magen så mätt var jag, magen putade ut värre än vanligt. Jag ska erkänna att jag har gått en del. Fast jag måste ha förlåtat muskler då kroppen är flötigare men fortfarande får plats i kläderna. Vi hann med den tidiga bio och filmen vi såg var Baksmällan del två. Helt fantastisk rolig och bra. Jag måste se ettan igen snart. Det var trevligt och mysigt med bio. Jag tycker om att gå på bio känns som man får ut mer av filmen på något konstigt sätt. Sen var det hem för att mysa lite med familjen innan sängen väntade.




Snart blir det bio igen!





malin♥


Sommarn på g?


Vaknade runt klockan fyra på morgonen, eller snarare halv fem. Jobbet väntade klockan fem, månadsinventering. Dagen gick hyffsat fort och jag var mega trött när jag kom hem. Det fick bli en tupplur till kvällen. När jag väl vakna igen satt jag och myste på terrassen med familjen.




Sommarvärme i luften!




malin♥