Födelsedagsfirande!

Det är ingen vanlig idag för det är dotterns födelsedag. Hon blir hela elva år gammal. Jag fick sovmorgon, mamman spenderade morgonen med barnen. Jag vaknade upp lite senare, gjorde mig klar och åkte till Criss. Vi skulle åkt till ett köpcenter med inomhusskridskobana men vi hann inte med det. Hon fick en ny tid att vara hemma så vi drog till Washington sqaure istället. Vi tog oss en kaffe och drog runt i affärena. Jag köpte mig en varm ny julinspirerad latte. Den var egentligen inte ny, stod på reklamen, äntligen tillbaka. Den var god som tur var. Är inte så förtjust i varmt kaffe. Jag är mer islatte typen. Jag hittade inte så mycket i affärena heller.






Klockan sprang iväg och vi åkte hem. Jag var hemma en liten stund innan jag åkte till skolan för att plocka upp mina två. Sa grattis och resan hem bestod av mycket prat och skratt. När vi kom innanför dörren mötes dottern av sin gris. Iklädd i en partyhatt och en skylt med dottern på och text som sa grattis tjejen min. Det var super gulligt och alla skratta hysterisk.






Vi slöade lite under tiden tills maten var klar. Maten var super god och efteråt öppna hon alla sina presenter. Hon fick hur mycket presenter som helst. Jag hade köpt henne en hot/cold patch, en vetekudde i mysig tyg format som en gris och en bok om en gris vid namn Olivia. Hon blev mycket glad och ja, hon älskar grisar och rosa. Pippo grisen var hysterisk i all presentpapper som blev lämnat på golvet. Han lekte glatt i pappershögen tills han började äta det. Då fick vi ta bort det. Till efterätt blev det jordgubbs/rabarberpaj, SUPERGOTT! Amerikanskpaj slår svensk!








Grattis, hoppas du hade en bra födelsedag!







malin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback