Slöeri och Carro!

Var vaken sent igår och vaknade sent. Jag gjorde inte så mycket denna dagen. Jag slöade och fixade med lite saker. Jag hamnade framför tvn igen. Klockan sprang iväg snabbt. Caroline loggade in på sin skype och jag ringde upp henne. Timmarna bara sprang iväg. Vi hade hur roligt som helst. Första gången vi prata och såg varandra sen vi sa hej då på min avskedsfest i augsti förra året. Det är helt sjukt hur fort tiden går. Ändå känns det inte som man har varit ifrån varandra. Man känner varandra och har så mycket att prata om. Halva natten försvann och det blev inte så mycket filmtittande för min del. Hann däremot se lite av det nya punk´d med Justin Bieber. Jag kan säga en sak och det är att jag inte kommer att följa det. Även om man får sig ett skratt. Bjuder på en bild somCarro tog på oss, även om jag ser förjävlig ut!







ÄLSKA SKYPE





malin

Elena och söveri

Idag skulle jag laga mat till Elena och mig. Såklart ska det bli köttbullar, brunsås, lingon, FÄRSKpotatis och rivna morötter. Till det blir det påskmust och efterrätt blir chokladbollar. Elena skulle komma klockan ett men det blev lite senare. Hon kom inte ifrån jobbet i tid. Jag var i ute i godtid så jag behövde inte stressa utan kunde glatt bara hålla maten varm och vänta. Det var riktigt gott fast det smakar ju aldrig riktigt som hemma. Det var riktigt trevligt att ha middagsbesök. Elena stannade inte länge eftersom hon skulle vidare till Seattle. Hon ska senare med hennes polare från Seattle åka till San Francisco. Hon har en veckas semester. Jag måste säga att jag längtar till jag har semester, en vecka i Miami med min mamma. Jag tvättade alla mina kläder och grejade med det. När det sista var i torktumlaren gick jag och gosa mig ner i soffan där uppe. Jag satte på en film och somnade. Jag var helt slut. Jag var allmänt sleten. Jag hade inte sovit många timmar och hållt med maten och tvätten. Tanken var att jag skulle på middag hos Criss men det blev aldrig så. Hon svarade inte på mitt sms förän jag hade tagit mig lite smirnoff ice. Jag sket i det, orkade inte riktigt heller. De skulle ut och äta istället för trevlig spansk hemma middag. Jag drog på några filmer till och hade mysig hemmakväll med massa gott. Skypa en sväng med Sandra också!







Proppmätt svensk nöjd mage!





malin

Bio IMAX - The hunger games

Vaknade upp sent, har numera vänt på dygnet. Jag gjorde det jag gör bäst på, dega. Jag vilar fortfarande mina vrister och hoppas på det bästa. Jag blir lite galen men vad är inte bättre än att skypa lite. Jag skypade med min lilla goding Leah och syrran. Tiden försvinner så fort i skype. Man kan sitta i timmar och det känns som minuter. Vad pratar man om och hur kan tiden ens gå så fort. Elena och jag bestämde för att gå på bio, The hunger games. Jag vet att familjen vill att jag ska läsa boken innan. Men jag har verkligen ingen tid till det, innan den slutar gå på bio. Nu ljög jag lite, jag har all tid i världen men jag har inte orken att ge den tiden till att läsa. Jag är inget fan av att läsa. Boken måste vara riktigt bra för att jag ska fastna och ge det den tiden den förtjänar. Finns några få böcker jag har lyckas att dra mig igenom. Elena kom hem till mig och vi åkte vidare till bion utanför Lloyd center. Den har en såkallad IMAX biograf. Det ska vara bättre ljud och bild tror jag. Jag är inte helt säkert med det ska väl vara riktigt surround sound system. Det var inte riktigt värt de pengarna. Det kosta lika mycket som att gå på vanlig bio hemma. Filmen var bra, helt klart sevärd men jag trodde den skulle vara råare. Så familjen har pratat om den trodde jag det skulle bli en slaktarfilm med många tvistar. Fast så var det inte riktigt. Boken har nog mer detaljer och ger lite mer kräm. Jag trodde att slutet skulle få en bra vridning och hoppa nästan till av lycka men ropa aldrig hej förän du hoppat över bäcken. Vi kom hem sent och jag satt väl en stund vid datorn och dega innan jag kröp ner i sängen för att sova.




Leva som man hade all tid i världen!





malin

Soffan, skype och chokladpudding

Idag vaknade jag upp senare. Vet inte om det gjorde mig så lyckligare. Vädret är verkligen skit och det påverkar humöret och ordentligt mycket. Vare sig man vill det eller inte. Idag orkade jag inte göra ett skit. Jag var hemma hela dagen. Jag vet inte vad jag gjorde som gjorde att tiden försvann. Jag tittade på några filmer. Satt i soffan och lyssna på musik. Jag funderade väldigt mycket över min framtid och dylikt. Vad jag vill göra och vad jag vill ändra. Man hinner tänka en hel del här börta. Vilket är mer eller mindre bra. Jag hade inte tid med det förut. Det värsta är att man går igenom alla sina känslor också. Jag låter töntig nu men att jag verkligen frågar mig själv hur jag känner för saker och ting. Jag har alltid bara förtryckt skiten, speciellt om jag tycker det är ledsamt eller jobbigt. Jag är inte den som gråter, jag surar hellre. Jag skypade med både pappa och syrran under dagen. Det är lika roligt att se lilla Leah men även min syster. Vi har kommit varandra väldigt nära. Vi pratar om allt möjligt och vi har inte alltid samma syn. Vi är så olika när det gäller vissa saker. Jag är den som är ute och reser och hon startar familj. Vilket är bra, för då kan man njuta av varandras framgångar. Jag älskar även att diskutera med någon som har en annan syn på saker. Jag älskar min syster. Till kvällsmat blev det lite rester från tacosen och till efterrätt blev det svensk chokladpuddig. Den smaka inte riktigt som jag ville. Amerikansk mjölk och grädde smakar absolut inte svenskt men äckligt var det INTE.







Tänkeri AB






malin

Lloyd center och svensk tacos

Vaknade upp klockan sju idag igen. Såklart klev jag inte upp utan låg kvar, bara för att jag kan. Grisen vaknade senare än mig idag också. Han hade däremot vaknat någon gång under natten och förstört hans säng och en handduk samt tuggatsönder toarullen. Det var stoppning från hans säng överallt. Jag glömde helt att ta kort på det också. Det var en roligsyn och han får skylla sig själv. Jag gjorde mig iordning och drog iväg till Lloyd center. Jag letande i förstahand efter shorts. Kollade mesta dels efter sommarkläder. Man ska aldrig åka och leta efter saker för då hittar man det aldrig. Jag kom därifrån med tre par svindyra trosor från Victoria´s secret. Åkte till Target vid mig och hittade mig ett par shorts. Ett par billiga som jag inte riktigt bryr mig om de går sönder eller jag glömmer dem. Nu har jag i vilket fall två par i Miami. Ska köpa mig ett par nike träningsshorts också. Förhoppningsvis blir det väl lite träning i Miami. Eftersom jag fick hjärnsläpp i affären häromdagen fick jag dra en runda till mataffären. Det jag fick hjärnsläpp om var hur mycket köttfärs jag skulle ha. Jag visste hur många gram jag behövde men det blev helt fel när jag sa i pound till han i disken. När jag kom hem gjorde jag tacos till mig själv. Det satt för himla gott. Jag har saknat tacos så sjukt mycket. Jag åt majs på burk för första gången sen jag kom hit. Det var sjukt gott. Tryckte mig två stora wraps. Mådde sjukt dåligt sen. Jag är inte van att äta lika mycket längre. Slappade framför tv och tittade väl på en film eller två. Tiden rullade iväg och jag börjar mer och mer vända på dygnet. Varför gör man alltid det när man är ledigt. Jag är i försig en nattuggla så det är väl inte sååå konstigt.







Inget passar, inget är snyggt! Dunderklumpen!





malin

En del ärenden

Jag vaknade klockan sju, bra störande. Jag var inte supertrött men valde att ligga kvar ändå. Jag gick upp runt halv nio och då låg grisen fortfarande och sov, fantastiskt! Jag åt frukost och gjorde mig klar. Jag kollade lite på min lapp som jag hade skrivit. Jag hade lite att fixa och titta efter. Så jag tog på mig mina skor och åkte först i väg till posten. Där postade jag lite grejer åt mamman. Sen åkte jag till en skoaffär och hittade mig ett par svinsnygga sandaler som jag köpte mig. De blir perfekta i Miami. De var konstigt nog sköna och lätta att gå i. Fast det får bli att gå in dem innan så man inte får skoskav av remmarna. Måste även erkänna att jag hitta dem på rean och gav 140 sek för dem. De kostade 460 kr från början. Jag älskar att handla på rean här. Drog runt lite i andra affärer och kollade lite. Jag gick sen in i alkoholbutiken och köpte mig en Licor 43. Såklart fick jag visa mitt leg och flörta lite med killen i kassan. Han såg riktigt bra ut. Jag blir dock alltid lika stum och får bara fram korta svar när de är gulliga och pratar med en. Jag sätter mig alltid i bilen och skrattar åt mig själv. Fan att jag alltid ska bli sån. Jag vet att de kommer prata med en, för folk pratar alltid med mig i alla affärer. Vare sig det är kunder eller arbetare. Sprang in i mataffären och köpte till mina svenska maträtter. De hade ingen smirnoff så jag fick springa in på Fred Meyers på vägen hem. Har hittat en smirnoff ice som är snuskigt god, raspberry burst. Rekommenderar den starkt. När jag kom hem lagade jag spagetti och köttfärssås. Elena kom över en sväng efteråt och vi hyrde film, The sitter. Jag garva så jag höll på att dö. Vi båda gjorde det.







Underbara semester!






malin

Semester!

Klockan ringde halv sju på morgonen. Jag var en aning trött då det blev sent igår. Familjen och jag käkade frukost ihop. Det blev en halv snabb en när vi skulle åka klockan sju. När vi plocka ihop frukosten fick jag en kram från sonen, bara sådär. Kan man bli annat än superlycklig. Han är som min lillebror som jag aldrig haft. Jag har aldrig bara sådär fått en kram av min bror. Väldigt sällan jag kramar min bror. Ska nog allt krama ihjäl honom lite när jag kommer hem. Jag satt i bak med barnen när vi åkte till flygplatsen. Jag kramade alla hej då och sen satte mig i bilen och körde hem i det fina vädret. Det kändes lite underligt. Nu var jag alldeles själv med djuren i det stora huset. Fick reda på att det var våffeldagen. Så jag fick såklart göra mig lite våfflor och smaska på. Jag satte mig ute på terassen och åt mina våfflor. Jag skypa med båda mamma och pappa. Chattade med en hel del och lyssnade på musik. Det kunde inte bli bättre i sommarvärmen. Bestämde även att dra till Cheesecake factory och äta middag med Elena. Jag degade i solen tills Elena kom. Vi åkte till Washington mall och gick runt och kolla lite. Jag hittade inget direkt. Provade lite grejer men inget som satt riktigt som jag ville. Vi käkade god mat och jag tog en drink till maten. Elena körde så det gjorde inget att jag tog en. Vår servitör trodde absolut inte jag var över 21 och hon fick en chock när jag var äldre än hennes dotter. Alla tycker jag ser superung, vet inte riktigt varför. Jag tycker då inte det är så roligt. Det blir väl roligare när jag blir några årtionde äldre. Vi tog med efterrätten hem till mig. Vi tittade på en film hos mig och allmänt slappa. Vovvarna ligger i mitt rum och vaktar mig.







Kanon start på semestern






malin

Flygplats och bio

Fick ställa klockan så jag inte kom hem till Fille försent. Jag skulle skjutsa henne till flygplatsen och innan de skulle vi äta lunch ihop. Jag hann även snacka med Andreas en sväng innan jag åkte iväg till Fille. Det är alltid lika roligt. Fille packa det sista och jag fick hjälpa henne lite. Hjälpa henne med att inte ta med sig för mycket. Hon är för söt när det gäller det. Vi åt pizza till lunch, underbart gott! Tjöta och sen drog iväg till flygplatsen. Jag parkerade och hängde med henne in och hjälpte henne checka in. Hon var lite nervös men samtidigt förväntansfull. Vi kramades hej då och jag åkte hem. Det var underbart väder så det första jag gjorde var att tog på mig sommarkläder. Jag satte mig ute med datorn, lyssna på musik och sola. Familjen höll på förfullt med att förbereda sig inför deras resa till Costa Rica. De höll på att packa och tvätta. Jag satt i lugn och ro ute och njöt. Vi åt middag ihop och umgicks lite innan de gick och la sig. Elena kom till mig runt halv nio snåret. Vi drog vidare till Vancouver i Washington, som ligger ungefär en halvtimme härifrån. Vi gick bion Sherlock Holmes två. Anledningen till att vi åkte till Vancouver var för att det var en av de två bioarna som visade filmen. Den kom ut före jul. Jag gillade filmen, speciellt slowmotion scenerna. Jag köpte mig även min första popcorn på bion. Första gången jag var sugen på det och jag kunde äta det. Var hemma sent och kröp ner i min goa säng och lyssna på lite musik och snacka med syrran lite kort innan jag somna.



Härlig sol på en lördag






malin

SVENSKT PÅSKBORD!

Sonen var hemma från skolan idag eftersom han hade jetlag. Han gjorde en massa läxor som han hade fått. Jag skypade med Sandra. Vi pratade om allt möjligt och tiden försvinner i ett naffs. Jag gjorde lunch och spenderade även lite tid med sonen. Sonen och jag åkte sedan iväg till skolan för att hämta upp de andra. Han skulle även kolla i upphittade saker, så han inte hade glömt något. Skolan skänker nämligen iväg sakerna innan loven. Det var sista dagen innan springbreak. Vi firade det med att fika på Sesame donuts. Jag kan säga att det satt fint men äckligt. Jag vill egentligen inte innerst inne proppa i mig sån skit. Jag vet hur mycket bättre jag mår utan den. Fast hjärnan med sockerberoendet vill stoppa in den. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte tyckte den var god. Väl hemma igen degade vi och umgicks. Elena kom och plocka upp mig strax efter sju. Vi åkte iväg till IKEA och mumsade som aldrig förr. Det var gott och jag blev så äckligt mätt som jag ska bli. Fick förklara lite grejer om maten och kan man annat än att sakna familjen och släkten mer. Det är alltid dem som sitter bredvid en när man bombar i sig all mat. Roliga var att de hade julskinka på påskbordet. Jag var inte ledsen över det eftersom jag missade julbordet. Tråkigt att de inte bjöd på påskmust till maten bara. Jättemycket mumsiga efterrätter som kladdkaka, tårta och semla. Jag glömde såklart min kamera. Äcklig mätta åkte vi till mig och hyrde film. Vi såg en bra magifilm med mumsiga killar i. Pappan fixade så vi hade bra ljud och såg till att vi hade det bra. Han är bara för snäll. Snackade lite med Fille på skype också.



Fredagsmys till MAX





malin

Sonens hemkomst

Såg till att dottern kom iväg till skolan. När jag tittade ut genom fönstret var jag glad över att jag inte var den som körde. Det hade snöat som bara den under natten. Kan man bli något annat än deprimerad. Jag är redo för vår nu. Påskliljorna har t.o.m. blommat över här. Pingstliljorna är snart utslagna. Jag har inte haft en riktigt vinter men jag är ändå över den. Jag kände mig lite fast i huset med all snö. Jag vågar inte riktigt ge mig ut och glida ner med mina sommardäck. Jag segade och började få mer och mer panik över påskbordsbiljetterna. Jag behövde åka till IKEA så jag kunde köpa biljetter och garantera mig en svensk påskmiddag imorgon fredag med Elena. Jag tog mig en lång dusch och rakade även benen. Denna gången rakade jag verkligen BENET igen. Att jag alltid ska skära mig ordentligen. Det slutade aldrig att blöda heller. Fick efter ett tag stoppa papper i sockan för att det funka inte med blåster. Måste säga att det var bra irriterande. När mamman kom hem var det fortfarande en massa snö ute. Jag frågade henne om hur vägarna var. Det var lugnt. Det var såklart mest snö här och det hade smällt bort på alla andra vägar. Så jag gav mig iväg till IKEA för att köpa lite biljetter och godheter. Köpte mig påskmust till familjen och mig. Råkade få med mig lite choklad också. Det fanns tydligen massa biljetter kvar till påskbordet som tur var. I andra städer hade det blivit utsålt snabbt. Hem igen för att lämna av grejerna och sen direkt till skolan för att plocka upp barnen. När vi kom hem hade sonen äntligen kommit hem från skolanresan i Australien. Han var en liten pepparkaka. Jag fick en jättelång kram! Vi fick höra allt om resan under middagen. Som det även serverades SVENSK béarnáissås Jag skjutsade även dottern till och från fotbollsträningen. Jag hjälpte även till att paka en äpplepaj, vilket är sonens favorit efterrätt. Kvällen försvann fort.






Alla vid matbordet igen!





malin

Galen bilverkstad

Såg till att dottern kom iväg till skolan. Var super trött av någon konstig anledning. Jag gjorde inte många knop igår men ändå är jag fortfarande trött. Jag kunde däremot inte gå att lägga mig igen. Jag skulle möta upp pappan på bilverkstan. Vi skulle lämna in den andra stora bilen. Som de lämnade in för någon vecka sen. De lagade bromserna men nu luktar det som bilen brinner när man kör med den. Så de ligger på och så var det något mer fel. I vilket fall, jag plockade upp pappan utanför. Det tog lite längre tid än planerat. De ville att han skulle betala igen för något de laga för några vecka sedan, vilket såklart pappan inte ville göra. Vi åkte hem och jag tog det lugnt. Var fortfarande seg och trött. Skypa lite med pappa. Sarah och Robin var där en liten sväng också. Så fick se min lilla gullunge, mosters goding Leah. Pappan här kom upp och sa att vi var tvungen att åka iväg till bilverkstaden igen. De krångla och vi fick köra bilen till en annan verkstad. Var en massa krångel med de hela. Vi lämnade alltså in bilen på tillverkarens bilverkstad men fick köra till en som fixa alla möjliga. Det blev lite dötid innan jag skulle plocka upp dottern på skolan. Så jag gick lite i affärer och hittade mig ett par underbara pissetöffler. Det var ett par addidas tofflor med massage piggar i. Supersköna och ska använda dem flitigt i Miami till stranden. Tog mig en kaffe, plockade upp dottern och åkte vidare till The Mac club. Jag fick inte heller med Harry. Lånade dotterns historiebok om Amerika. Jag var pigg tills jag kom in i poolrummet. De hade dragit på värmen och det fanns inget syre. Jag somnade i boken. Det var verkligen som jag blev nersövd. Jag kunde inte hålla ögonen öppna. Jag fick världens chock när vi gick ut och jag andades in syre igen. Jag blev pigg på två sekunder. Som att inget hade hänt. Det var bara pappan, dottern och jag hemma idag. Vi åt hemmagjord pizza och spelade banana scrabble. Det gick inte så jättedåligt för mig, även om det var på engelska. Det är verkligen bra övning men de ger en lite frustration. Jag är dålig på sådana spel på svenska. Det är alltså nästan som wordfued.






Dagens verklighet




malin

Slöeri för att jag kan

Latmasken inom mig har slagit igenom. Jag har inga lektioner längre. Jag såg till att dottern kom iväg till skolan och gick och la mig. Jag kunde inte riktigt vakna till utan låg länge och sösa i sängen. Kom upp efter tolv och gjorde lite övningar i gymmet. Jag laddade ner lite tränings appar till min surfplatta. Jag plockade upp dottern efter lacross träningen åkte till ett ställe och käka för att sedan ta henne till fotbollsträningen. Inget som stoppar denna elit idrottaren. Hon är min idol. Hon tränar jättemycket och sköter skolan utmärkt. Jag gjorde däremot inte så mycket mer än att plocka upp henne efter skolan. Vi åt middag och umgicks lite innan det var sängdags. Någon har börjat att spendera ännu mer tid med mig. Det är såklart Gandalf vi pratar om..






Vrida tillbaka tiden ett snäpp!






malin

Boot camp och supernatural

Dags för sista boot camp för denna termin. Jag måste anmäla mig till nästa termin. Jag vill inte leva utan boot camp men jag måste inse att nästa termin är min sista. Dagen flöt på och när jag kom hem hämtade jag posten. Paket från min älskade pappsen kom. Han är allt för snäll, tack så mycket. Skicka en massa godsaker till mig. Nu när hälften av tiden är gjort har man gått ner i en liten svacka. Man saknar en massa svenska saker. Så för att trösta sin svenskasaknad gör man såklart mat. Nästa vecka ska jag vara ensamhemma med djuren. Så då ska det lagas en massa svenskmat. Såklart gottade jag mig med godisen medan jag nötade Supernatural. Jag fick precis igång säsong sju som ännu inte har sänds klart än. Jag såg alla avsnitt som har sänds på tvn. Så nu får jag gott vänta på ett avsnitt varje fredag. Det är verkligen tortyr då jag gillar att titta på mer än ett avsnitt i taget. Det går inte riktigt att få nog av det. Måste även säga att jag mår fruktansvärt bra när jag hör deras säsongsavsluts låt. Var tvungen att lägga till den på min spotify lista och nöta den också. Funderar lite på vad jag är för människa. Jag får mina små beroende. Jag får en idé och kör det ut till max, tills jag tröttar helt och hållet. Lagom är inget ord för mig och ändå är jag svensk.






Göttegrisen nummer ett!





malin

Marangsviss

Sega som attans vaknade vi upp och drog till Washington sqaure. Där köpte vi oss frukost på starbucks och satt där och mumsa. Har glömt av hur gott det är med en god panini, toast liknade. Tanken var att vi skulle åka till IKEA men det visade sig att påskbordet enbart var den 23e mars. Så det var ingen idé att åka dit. Jag hittade mig däremot en tröja på Vans affären i Washington sqaure mall. Halva dagen försvann och vi skiljdes åt. Jag åkte hem och umgicks med familjen. Det var morfars sista dag med oss för denna gången. Så jag passade på att göra maränger till marängsvissen. Marängsvissen var mycket uppskattad. Morfarn sa att han var mycket ivrig för att se vad jag skulle bjuda på nästa gång han kom. Han är som mig, älskar efterrätter. Ur mysigt, jag saknar min morfar! Tänk om jag kunde få baka till min egna morfar och prata en massa. Jag gosade ner mig tidigt i sängen. Jag har inte sovit så mycket nu i helgen och det känns. Hatar när jag känner mig trött och grinig.






Maränghit!





malin

St Patricks day

Jag var olydig och inte bar något grönt. Jag hade däremot turen att inte bli sparkad. Fille och jag åt frukost med familjen. Vi var duktiga och åt havregrynsgröt. Efter frukosten drog vi vidare till target för att köpa lite grejer. Fille köpte sig bl.a. hårblekning, slingpaket. Så det sysselsatte vi oss med hemma hos mig. När vi var klara drog vi vidare till en sportaffär. Fille ska ta tennislektioner nu i vår och ville titta på rack. Klockan sprang iväg och vi var tvugna att åka hem till Fille. Hon skulle jobba under kvällen. Så medan barnen sover tittar vi på film och äter gott. Jag köpte god glass och Fille hyrde filmen footloose. Det var inte riktigt min typ av film, gav mig inte så mycket. Vore däremot fel och säga att den var dålig. Vi snackade massa framtidsplaner och det känns alltid lika gött efteråt. Jag sov över hos Fille. Blev en hel del tv tittande innan vi somna. Jag somnade först idag igen, helt otroligt.


Vilja tusen saker samtidigt!




malin

Tjockisdag!

Vakna upp till en underbar fredag. Jag fixade iordning frisyren för sista gångeen och kunde äta en bagel till frukost. Underligt att äta bagel igen. Den smaka bra men nu var det inte bara creamcheese på den utan även skuldkänslor. Attans alltså men jag får se det som en bra sak. Skjutsade barnen till skolan och tittade på showen för sista gången. Detta var deras bästa framtrände av dem alla. Fanns dock en unge som jag störde mig på som överdrev för att personens föräldrar var där. Värsta var att föräldrarna skrattade och uppmuntrade det dåliga beteendet. Vilket gjorde mig ännu mer förbannad. Jag fick reda på att jag inte var den enda som hade blivit irriterad av detta. På vägen hem köpte jag med lite bakgrejer som jäst, grädde och mandelmassa. Köpte mig även en frappuccino och en kaka. Väl hemma hade mamman målat en jättefin bild på svartatavlan. Det var en gratulation för både mig och dottern. Till mig för att jag klara 60 day challenge och dottern för att varit en utmärkt Sally i pjäsen. De berätta att de var stolta över mig och att jag gjort ett bra jobb. Jag blev lite generad och fick mig ett egoboost. Det känns himla gött att jag har klarat det. Jag trodde allvarligt talat inte att jag skulle göra det. Jag är trotsallt sjukt sockerberoende och en av världens största gottegrisar. Tydligen är min envishet starkare än sockerberoendet. Jag kan säga att kaffet jag drack gav mig världens koffein och sockerkick. Jag var som en duracell kanin. Jag satte igång med att baka semlor. Familjen har sett fram emot detta sen fettisdagen. Jag skypade äntligen med min älskade Basse också. Vi bestämde flera dagar i rad men det blev aldrig av. Det var alltid något som dök upp. När vi la på ringde nästa upp och så fortsätte det. Jag prata med mamma, pappa och Britta. Dagen blev bara bättre och bättre! Jag mår alltid som bäst när jag får prata med de från Sverige.





Jag bakade klart semlorna och alla var imponerade. Jag gjorde mig iordning inför kvällens middag. Vi hade bestämt för att gå ut och äta på cheesecake factory. Jag fick önska! När dottern kom hem från skolan smaskade vi på en halv semla. Vi ville inte bli för mätta innan middagen och efterrätten. Satt i allrummet och umgicks lite innan vi åkte iväg till restaurangen. Det tog oss tjugo minuter innan vi fick vårt bord. Under den tiden gick vi och titta på den nya ipaden, såg påskharen samt tog oss en drink i baren. Jag fick en strawberry dauquiri och den gjorde mig varm. Socker, koffein och alkohol i mängder var rena lyckoruset. Jag fnittrade en hel del under middagen. Maten var utsökt och Felicia gjorde oss sällskap under efterrätten. Jag tog mig en underbart god wild bluberry cheesecake. Jag kan inte ens förklara hur god och mättande den var. Det kändes som att jag skulle explodera. Jag tog mig även en persikadrink till maten. Det var riktigt god men min mage blev riktigt full. Familjen åkte hem efter middagen med Fille och jag tog en sväng i köpcentrumet. Vi hitta inget utan åkte iväg till bion för att gå på 21 jump street, biopremiären. Det är en film man måste, hysterisk rolig! Fille sov över hos mig och jag somnade först för en gångs skull, haha.







En av de bästa dagarna på länge!





malin

Sista Stabilityball och The challenge

Ledig från att köra barnen till skolan, fixa frisyren och titta på showen. Jag behövde se till att dottern kom upp och fixade frukost till henne. Jag gick gott och la mig igen för att gotta mig i sängen med min vän datorn. Jag studsade iväg till Stabilityball runt tjugo över elva snåret. Det var lite tråkigt att det var sista gången. Jag får se om jag tar klassen nästa termin. Jag plockade upp dottern från skolan och skjutsade henne till Rose Garden. Där var resten av familjen. De hade biljetter till basketturneringen som pågår mellan alla College/University i USA. Jag följde inte med och åkte hem för att gotta mig i att det var sista dagen på utmaningen genom att ha lite egentid.



Tankar flyger..




malin

Sista Zumbalektionen

Frisyren fixades idag igen. Den blev riktigt bra idag och alla var super nöjda. Jag fick se pjäsen idag också. De går bara bättre och bättre för dem nu. Morfarn och jag åkte hem ihop. Han får mig verkligen att sakna min morfar. Jag fick aldrig chansen till att lära känna min morfar. Han lämnade oss alldeles förtidigt. Jag drog vidare till sista zumbalektionen. Jag hade fortfarande träningsvärk från tidigare träning i veckan. Mina fotleder värker sjukt mycket. Fast det var inget vad de gjorde under lektionen. Jag trodde att jag skulle börja gråta. Jag har aldrig känns så stark värk i mitt liv. Jag höll på att ramla ner på golvet. Jag klarade knappt att stå upp men p.g.a. att det var sista lektionen plågade jag mig igenom lektionen. Det plågeri på hög nivå. När jag kom hem prata jag med mamman. Vi kom fram till att jag har överansträngt/inflammation i mina muskelfästen, leder. Jag kunde inte gå ordentligt och trapporna ska vi inte ens prata om. Så det får bli att ta det lite lugnt så allt kan läka. Tur att jag bara har en stability ball och boot camp kvar. Plockade upp barnen på skolan. Vi stannade och åt lite donats på Sesame donats. Jag fick som vanligt titta på när de åt. Väl hemma hände inte mer än att jag städade mitt rum, dvs. plocka i ordning på kläder osv.



Undrade när det skulle komma..






malin

Snö såklart

Finns det något värre än att vakna upp och det är täckt med snö. Värre är väl att jag inte har bra däck på bilen och jag ska köra. Annars är väl snön inget dåligt. Som tur var mamman hemma och vi fick alla åka i en bil. Bilen med bra däck på. Vi var tvungen att fixa håret på dottern också. Hon fick åka till skolan med spolarna i håret och vi fick fixa det sista i klassrummet. Det blev mycket bättre än gårdagen. Jag såg pjäsen för första gången idag. Riktigt imponerad av dottern. Hon är lite småblyg men hade ett stort sångsolo och gav allt. Solen låg på och jag kunde ta mig till stability ball. Ingen skulle hindra mig, inte ens sommardäck. Det var verkligen stor skillnad på vädret när jag åkte dit och när jag åkte hem. Skönt att det försvinner snabbt här borta. Inte som i Sverige direkt. Plockade upp dottern. Körde iväg henne till fotbollen. Ikväll fick vi middagsgäster. Det var en gammal jobbar kompis till mamman. Som hon är mycket god vän med fortfarande. De påminnde mig om det svenska folket. Roliga, lätta och min sorts humör! Det var en sjukt trevlig middag med otroligt mycket skratt. Jag fick sitta röd som en tomat lite då och då. Min familj generade mig genom att prata en massa gott om mig. Jag är så dålig på att ta emot komplimanger. Efteråt mådde mitt självförtroende så gott. Kunde inte sluta le när jag kröp ner i sängen för att sova.






Älska, älska, älska!






malin

Hår, träning och mys

Vaknar upp och får fixa håret på dottern. Tur att det bara var övning med kostymerna idag. Håret blev inte alls lika bra som igår. Fult blev det inte men inte lika snyggt. Hon fick hur mycket beröm som helst för hår. De tyckte det var jättecoolt och att hon såg precis ut som Sally. Det var roligt att det blev en sån hit. Jag drog vidare till boot camp. Det var en stenhård träning. Mina ben skakade när jag kom hem. Kändes otroligt gött och det gick riktigt bra att träna. Plockade upp dottern och åkte till swimteam. Satt där och läste min Harry. Hem för att äta god mat och umgås med familjen. De åt lite efterrätt och jag fick glatt ta en grekisk yoghurt. Innan jag somnade gott i min säng blev det något avsnitt av Supernatural.



Kan inte sluta att titta..






malin

Lovely familyday

Vaknar av mig själv klockan sju men somnar alltid om. Jag har inget behov att gå upp så tidigt på helgen. Jag vakna till ordentligt runt halv nio. Knallade inte ur sängen förän klockan halv tio. Gjorde mig frukost och fick höra att vi snart skulle åka. Jag hade planerat att äta frukost och sen ta min skypedate med Basse. Hade helt glömt av att vi skulle åka iväg på simtävling. Kastade i mig frukost. Sprang upp och ringde upp Basse på skype. Fick förklara situationen samtidigt som jag tog på mig kläder. Fick prata lite med honom i vilket fall. Att det ska vara så svårt för oss att få lite tid. Sprang ut till bilen och satte mig i baksätet för en gångs skull. Skönt att bara sitta och titta i bilen. Vi åkte till Oregon city för att se tävlingen. Dotter gjorde mycket bra ifrån sig. Hon är så otroligt duktig på allt hon gör. Så stolt över båda "mina ungar". När tävlingen var över drog vi till Brigde port. Det är ett område med massa affärer och restauranger m.m. Som en liten miniby med allt. Vi åt lunch ute och jag tog min en smaskig liten sallad. Börjar bli lite trött på det. Jag är inte trött på goda sallader men såna tråkiga jävlar som man känner är tråkiga att äta och smakar inget förutom som vanligt gräsmatte gräs. Hoppas ni får idén. Vi gick från lunch stället till bion. Barnen fick deras godis och jag fick leka med tanken om godis. Det lockar inte alls lika mycket. Det enda som lockar är bakelser och kakor. Vi såg filmen Lorax 3D. Det var en fin berättelse med bra budskap. Klockan rann iväg och tanken var att jag skulle träffa Fille nerei downtown. Fast jag hann inte det för att klockan blev för mycket. Det får bli en annan dag helt enkelt. Väl hemma igen fixade vi med lite grejer. Vi umgicks och lagade mat ihop. Det var sonens sista måltid med familjen innan han åker iväg till Australien med skolan. Dottern ska även ha uppvisning av deras teater, Peanuts (Snobben). Dottern ska spela Sally. Så mamman och jag fick exprimentera med hennes hår. Det blev riktigt bra och hyffsat likt. Nu behöver jag bara göra det fyra dagar till på morgonen! Krävdes superstarkt hårgelé och danshårspray för att få till det som vi ville. Får inte glömma att sätta i spolarna i håret och nio miljoner hårnålar.






Badar i kärlek!






malin

Full rulle m bl.a. möte

Vaknade halv nio och kickade lite på facebook och dylikt innan jag gick ner för att äta frukost klockan nio. Jag träffade då morfar för första gången. Jag har såklart sett honom i skype och dylikt när familjen har pratat med honom. Han var en jättetrevlig man. Jag gjorde mig klar och väntade glatt på Elena. Hon skulle köra oss två till mötet. Vi skulle bowla med hela gänget på P(ortland) S(tate) U(niversity). Det är ett bra möte enligt mig. Jag spöade alla på första rundan rejält. Fille och jag var överlägset. Jag fick hur många strikar på rak som helst. Fick jag inte strik fick jag spärr. Jag hade världens flyt. Det jag inte hade flyt med var att de bjöd på mat och fika. De bjöd på pizza och cupcakes. Det blev inte så mycket ätade för min del. Det gjorde lite ont i mig och jag var så nära att skita i min utmaning och fuska. Som tur är jag envis som en åsna och lyckades hålla mig. Jag har inte kommit så långt för att fuska nu. Vi prata lite om skatt innan vi avslutade mötet. Jag ska deklarera och betala skatt här i USA. Jag undrar lite hur det ska gå till. Som tur har jag frågat pappan om hjälp så det ska nog gå bra.


Större delen av alla au pairer drog till Washington sqaure. Fille och jag var inget undantag. Vi stannade dock vid Chipotle grillen innan så jag kunde köpa mig lite mat. Jag kände mig mer eller mindre utsvulten. Vi lullade omkring i köpcentrumet. Det var svårt att gå så många. Vi var runt femton stycken. De smakade på något äckligt, tror det var root beer blandat med glass. Endast två stycken tyckte det var gott. Jag kunde dock inte smaka på det men har lovat min värdfamilj att smaka på det innan jag åker hem. Det är något väldigt amerikanskt. Det har ett namn men kommer inte på vad. Det är något i stuk med root beer float. Elena, Fille och jag tröttnade på resecentrumet och drog till bion istället. Vi gick på A thousand words. Den var som alla andra filmer. Det går att gissa vad som händer. Den hade ett bra och fint budskap. Kurr i magen efter filmen så vi åkte till The old spaghetti factory. Snart är jag nog stammis där. De har en så himlans god B(acon)L(ettuce)T(omato) sallad där. Fick även hör att jag ser absolut inte en dag över tjugoett. Det är ingen här borta som tror att jag är tjugotvå. Alla blir lika chockade. Jag fick även visa legitimation för filmen Project X som har arton årsgräns. Vad är det här? Kaffe och kaka efter filmen för att bara sitta och tjöta. Nästa helg kan jag också fika, ÄNTLIGEN!







Underbar dag med underbart folk!






malin

Sol och Ghostrider 2

Vaknar upp till ännu en vacker dag. Solen skiner och fåglar kvittrar. Det ger mig lite minnen om älskade Sverige. Jag skjutsade iväg barnen till skolan. Kom hem och käkade frukost. Efter frukosten snackade jag med mamma. Vi bokade biljetter till Universal stuidos och Island of adventures i Florida. Vi köpte gå före i kö-pass och inträde. Det kostade ungefär 1400 sek person. Det får det vara värt. Vi ska hinna med så mycket som möjligt. Tiden flyger iväg och snart får jag träffa min mamma i underbart väder.


Snackade med syrran och lilla Leah i skype efter mamma. Jag måste erkänna att det känns fortfarande lite overkligt att jag är moster. Det är en stor sak och det är underligt att min LILLAsyster har fått barn. Jag har börjar få lite blandade känslor om att jag missa graviditeten och den första tiden. Fast hur cool kommer hon inte tycka att jag är som har bott i USA. Hon kommer inte minnas något om att jag inte fanns där från början ändå. Jag hade ångrat mig mer om jag var borta när hon var större. Tiden nu är väl den som är missbar om man kan skriva så. Den största ångesten är helt klart om jag inte hade åkt alls. Tänk om jag hade missat allt här borta i USA. Jag ångrar absolut inga beslut jag har tagit men det är klart man kan ha känslor om det. Allting ska helt enkelt gå upp och ner. Solen drev i vilket på de glada tankarna. Jag tog mig en springtur. Inte ute som jag borde utan på löpbandet. Jag har ingen musik om jag springer ute. Vilket gör att jag kan öka tempot och försvinna i mina tankar om allt annat förutom att jag springer. Jag tycker nämligen att springa är sjukt tråkigt. Speciellt om man tänker på själva rörelserna osv. Därför ska man ha tv eller musik dunkandes i öronen och man är i en helt annan värld.



Svettig och äcklig efter en ordentlig springtur satte jag mig på altanen. Jag uppdatera bloggen lite och lyssnade på musik. Jag satt där och fundera på allt och inget. Jag har även börjat att googla på utbildningar. Ja gott folk, jag funderar på att sätta mig i skolbänken igen. Jag vet att jag vill läsa på högskola men problemet är bara vad jag ska läsa. Jag ska nog allt klura ut det. Än så länge har jag tid till att fundera och drömma. Det var ungefär tjugo grader celcius och stekande sol. Jag satt i shorts och sporttopp. Idag brände jag mig lite och bättrade på rejält med fräknar. Plockade upp killarna från lacross och hem igen. Vi käkade snabbmiddag och gjorde inte så mycket mer. Elena kom till mig strax efter nio. Vi drog vidare till bion för att se Ghostrider 2 i 3D. Vad har jag att säga om den. Den är verkligen inte som ettan. Filmen är helt annat. Kan inte säga om den var bra eller dålig. Ettan är helt klart mycket bättre. Det var bara Elena och jag som såg den. Vi hade en hel biosalong för oss själva. Den har visats här ganska länge nu. Det är anledningen till att de var så få som såg den. När jag kom hem hade även deras morfar kommit hit från Missouri.







Tänker så det knakar






malin

Vårväder!

Vaknar upp och solen skiner i mitt rum. Solen går numera upp före jag vaknar. Vilket är ungefär kvart över sex. Såg till att barnen kom iväg till skolan och tog mig en tupplur. Vet inte varför jag gjorde det. Jag behövde det inte men bara för att jag kunde gjorde jag det. Drog iväg till träningen, stability ball. Tråkigt att vara inomhus när det var så fint väder. När jag kom hem gjorde jag iordning en tacosallad och satte mig ute på altanen. Jag satt där tills jag skulle plocka upp barnen. Lyckades få lite färg och fräknar. Nu snackar vi om färgen röd. Jag blir inget annat än bränd och återgår till min ljusa färg. Plockade upp barnen från skolan. Väl hemma umgicks jag med barnen och titta väl mer eller mindre på när de gjorde sina läxor. Titta lite på supernatural med sonen. Han säger att det är så töntigt men ändå hoppar han upp på min säng och tittar på det med mig. Undra om det är jag eller supernatural som är bra, haha.






Hoppet om våren smyger sig på!




malin

Supernatural & pistagenötter

Skjutsade iväg barnen till skolan i bra väder. När jag kom hem åt jag min goda frukost. Jag älskar numera min frukost. Jag äter havregrynsgröt med kanel och grekiskyoghurt. Ibland mixar jag ner lite äpple. I började var havregrynsgröten en mardröm men nu älskar jag det. Älskar är kanske ett starkt ord men jag gillar verkligen min frukost. Får inte glömma mina pannkakor också. De är inte lika goda men funkar helt klart. Skypade med både mamma och pappa idag. Såklart gjorde jag det inte samtidigt. Det vore en syn för gudarna. Zumba träning som gällde. Det är riktigt roligt och jag svettas som en gris. Vilket jag anser är bra. Det dåliga är att det är en spegelvägg i träningsrummet. Njuter inte av att se flöta mig studsa runt där som en galning. Plockade upp dottern från skolan och åkte iväg till swimteam. Jag läste min älskade Harry. Den femte boken går snabbare än vad jag har tänkt mig. Den är riktigt bra ibland och jag minns inte att den var så lättläst. Jag tyckte den var superseg och lite små tråkig i början, när jag läste den på svenska. Snabbt hem för att äta middag med familjen. Jag bunkrade sedan upp världens skål med pistagenötter. Tog med mig skålen upp på mitt rum och satte på supernatural. Det är för tillfället min drog, pistagenötter tillsammans med Supernatural. Tur att nötterna är nyttigare än godis.







Dregel..







malin

Iskaos!

Vad är det man ser när man kommer ner. Jo, att det har snöat under natten.. Mamman ringde från jobbet och sa att det var massa snö på vägarna. Jippi, det kunde inte bli bättre, eller? Vi satte oss i bilen och körde iväg. Jag körde väldigt sakta då jag mer eller mindre har sommardäck på min bil. Vi gled lite på våran gata. Så jag gav mobilen till barnen och sa att de fick ringa kompisarna vi plockar upp att de får gå upp för deras uppfart. Jag tänker inte ligga i deras björnbärsbuskar för en andra gång. Jag rullar smått fram och känner bara hur bilen inte riktigt har grepp. Det har snöat, regnat, blaskat till sig och så frusit på det. Det var rena skridskobanan. Precis innan korsningen där vi svänger till kompisarna är det en kurva. Jag rullade så försiktigt men fick ändå lite smått sladd på bilen. Jag tar det lugnt och lyckas glida mitt i vägen och hoppades att vi inte skulle få möte. Precis runt hörnet ligger inte en bil utan två bilar i diken. Den kurvan var ren is. Jag var superstolt och lycklig över att jag klarade vi. Vi kom fram till korsen och ser att de hade stängt av vägen. Vi fick parkera bilen vid vägen korsningen. Det är som en liten parkering precis bredvid korsningen. Jag fick ringa till pappan och kolla vad vi skulle göra. Jag visste ingen annan väg till kompisarna. Visste inte ens om vi kunde köra ner. Värst av allt var att jag fick gå ur bilen i mjukisbyxor med pyjamas t-shirt utan jacka. Gå fram till poliserna som satt i sina bilar och blocka den avstängda vägen. Det var bra pinsamt ska jag säga. Jag fick reda på att det låg flera bilar i diket och att jag inte kunde komma ner till kompisarna. Som tur var deras mamma hemma och kunde ta en annan väg till skolan och jag fick köra mina. Jag kröp fram till skolan. Vägen blev som tur bättre ju längre ner från berget jag kom. Det var en milimeter snö vid skolan och plusgrader. Jag körde tillbaka hem och som tur var solen på min sida och snön smälte som smör i solsken. Fast när jag kom fram till korsningen var vägen fortfarande avstängd till kompisarna OCH min väg hem. Det var förstårligt när det låg två bilar i diket. Jag fick glatt ta en annan väg hem. Tur att jag har bott här ett tag nu så jag vet hur jag kan ta mig hem på flera sätt. Det tog sitt lilla tag att ta hem men det får det göra i sådana här situationer. Vägarna var jättefina när jag skulle iväg till Stability ball som tur var. Det var skönt att få träna då jag hade haft ofrivilliga mycket uppehåll förra veckan. Spenderade eftermiddagen med mamman och sonen. Plockade upp dottern och kompisen från fotboll.





Vädergudarna i sitt esse?





malin

Eget boot camp

Skuttande upp ur sängen! Haha, inte direkt. Jag var inte så värst motiverad för måndagmorgon. Trampade på och skjutsade barnen till skolan. Fixade mig i ordning inför boot camp och åkte iväg. Något som inte var motiverad var vår tränares bil. Den gick sönder på vägen. Inte för att vi fick den informationen på direkten. Vi körde igång själva. Vi körde lite mix av de uppvärmningar vi hade. Sen hade han inte suddad ut torsdagens träning från tavlan. Så vi gjorde det och la till lite grejer. Det blev en riktigt bra träning. Det var roligt och hårt. Skönt att få en liten twist på dagen. Annars har mina måndag i princip sett likadana ut sen slutet av september förra året. Väl hemma segade jag och umgicks med sonen. Åkte vid klockan sex för att plocka upp pappan och kompisen på flygplatsen. Vi åt middag och fick höra om hans resa. Det blir som extra krydda på familjemiddagen när någon har varit borta. Familjemys innan sängdags.



Gilla omväxling!





malin

Portland Timbers VS. AIK

Jobb som stod på schemat denna söndag. Jag fick se att barnen gjorde sig i ordning, skjutsade till fotboll, fixa snack och laga middag. Kanon väder även idag. Jag hann dock inte sitta och gotta mig i solen idag dessvärre. När jag plockade upp tjejerna från fotbollsmatchen, lämnade jag av sonen som skulle till Lacross träning. Tjejerna och jag skulle iväg till arenan och titta på fotboll. Det var det svenska AIK som möter Portlands Timbers. Jag tyckte ingen av laget spela bra. De gröta bara och tabba sig hela tiden. Då var tjejernas landslag match, Canada VS. USA mycket roligare att titta på. Timbers gjorde ett mål i det första fem minuterna och inget mer blev det från något av laget. Jag som sa att AIK var bra fick skämmas lite att de förlora. Tjejerna åt pizza och glass som man ska göra. Alla runt oss satt och drack öl. Det är precis som på film. Försäljare som går runt i pupliken och säljer godis, öl och chips. Timbers hejarklack var otroliga. De hördes nog över hela Portland. Det var en upplevelse för livet i vilket fall. Magen kurrade som bara den när matchen var över. Så vi bestämde att åka till The old spaghetti factory för att äta. Det var en tjejmiddag och vi hade riktigt kul. Dottern var nog väldigt trött, för hon fick världens överskotts energi. Hon satt och skratta högt och i bilen sjöng hon hysterisk och kunde inte sluta. Det blev lite huvudvärk på det. Som tur fick jag fick jag massa egentid när jag kom hem. Det var sängen direkt som gällde, skola imorgon.






Once in a lifetime!






malin

Vårväder och massa tid.

Drog mig ur sängen och gick ner för att äta lite frukost. Min mage kurrar alltid numera på morgonen. Jag har aldrig varit en frukostmänniska. Solen sken ute och det var riktigt vårväder. Då kan man inget annat än att bli motiverad. Det jag gjorde var att sola lite på altan Jag tog med datorn ut och lyssnade på musik samtidigt som jag bara satt där och njöt. Tiden flög förbi och jag gick senare in då det blev lite kyligt. Jag bänkade mig framför Supernatural. Jag hade tänkt att träna lite. När jag var på väg att slänga på mig träningskläderna kom mamman hem och sa att vi skulle ut och äta. Jag fick snabbt som attans hoppa in i duschen och göra mig klar. Jag fick beröm för min snabba dusch. Vi åkte till ett nytt ställe. Jag beställde lammkebab och fick peta bort det mesta men det gjorde mig inte så mycket. Utmaningen är snart över! Vi drog hem och satte på en film, Tower heist. Jag hann dock inte se hela utan åkte till Starbucks för att möta upp Fille. Vi tjötade lite och drog till Fred Meyers. Jag köpte lite kläder till lilla Leah. Vi drog vidare till bion för att se Project X. Vem vill inte vara på en sån film. Fille och jag skrattade som galningar. Klockan var närmare ett på natten när filmen var slut så vi sa godnatt och åkte hem till oss själva.





Awesome movienight!





malin

Magont och supernatural

Äntligen fredag. Vad är det jag gör om inte äta lite för mycket jello och får jätteont i magen. Jag försökte att träna med det gick inte så bra. Kramperna i magen gick inte att gå bort. Tur att jag hann träna lite i vilket fall. Det enda jag behövde göra idag var att skjutsa barnen till skolan. Så jag kunde ligga i min säng med magont tillsammans med supernatural och tycka synd om mig själv. Det blev inget socialt med denna fredagen. Det gjorde mig inte så mycket för att jag höll mig syselsatt men magonten kunde kvitta. Jag tycker inte om jello lika mycket nu i vilket fall. Grädden på moset var när jag glömde stänga min dörr och mina tuggummi blev uppätna av hunden. Jag blir så himlans trött på skiten. De ska alltid stöka ner mitt rum och äta upp mina godheter. Vid de tillfällen saknar man sin egna lägenhet. Såklart skulle det bli kaos när jag mata djuren. Slutade med att hunden bet grisen i trynet! Det sprutade blod överallt!!





Skitfredag






malin

Omväg i snön

Snöoväder idag igen. Det smälte bort under gården men kom mer under natten. Jag fick ta bilen med dubbdäck. Så jag kom iväg till skolan med barnen. Det slutade aldrig snöa under morgonen. Så mycket snö på marken som idag har jag nog inte sett här borta i Portland. Det kan ha varit mer då jag låg sjuk men hade inte så stor koll då. Tittade inte ut så mycket då jag låg pall i sängen. Jag fick köra en omväg till skolan. För att komma fram säkert. De hade stängt av några vägar också men inget som påverkade oss. Det tog lite längre tid att komma till skolan men som tur kom vi inte försent. Jag handlade lite på hemvägen. Värst av allt var att jag handla bagel till dottern. Det är lite plågsamt eftersom jag inte får äta dem själv. Som ni vet älskar jag rostad bagel med philadelphiaost på. Jag skulle till pilates men de hade stängt vägen jag brukar åka på så jag stannade hemma istället. Jag ångrade mig lite men fick lite träning gjort hemma som tur. Usch, superlat har jag varit denna veckan. Plockade upp ungarna från skolan och plockade upp dottern från swimteam. Hände inte så mycket mer denna kvällen, spendera den med familjen!






Mycket här är lite hemma..






malin