Gilles äckliga pepparkaksdeg

Detta inlägget borde ha kommit lite tidigare då det även kommer innehålla en varning!

Sjunde december

Känn på denna... vaknade i hyffsad tid och kom till jobbet svintidigt och cyklade t.o.m. Jag kan chocka folk och mig själv. Jobbade mina plågsamma nio timmar. Finns det något mer underbare än att spedera tio timmar på jobbet? Om man ändå kunde vara arbetsnarkoman som totalt dyrkade/ älskade sitt jobb. Det hade underlättat en hel del kan jag säga. I vilket fall ska jag åter gå till dagen. När jag hade slutat hade jag fått ett sms från Johanna om jag ville hänga med till Madde och baka pepparkakor. Vem säger nej till något sånt, inte jag i vilket fall och jag hade tvättid med världens största tvätthög. Det är mycket roligare att spendera dagen med underbara människor än tvättstugan där man får kasta sig på nyckeln för att kunna tvätta på sin bokade tid. Men shit vad jag flyger i väg med skrivandet. Kanske blir så när man varit utan den ett tag? Det är ju trostallt två inlägg på en dag. Har inte en koll, vågar inte ens titta hur mycket jag ligger efter. Aja, väl hemma hos Madde öppnade vi GILLES färdiga pepparkaksdeg och började gavla och ha oss. Såklart smakar man på den och den smaka starkt och glögg?! Ursäkta men senast jag åt pepparkaksdeg så smaka den fan inte så! För att inte tala om hur den smakade när den hade varit i ugnen, vi fick slänga allt för det smaka förjävligt. Madde ringde senare för att få reda på att det hade blivit produktionsfel fast de hade inte återkallat dem. SÅ VARNING FÖR GILLES PEPPARKAKSDEG! Trevligt hade vi när vi satt vid Maddes köksbord och tjöta! Vi åkte hem ganska sent för att hämta upp Johannas Alexander, för att ta en måltid på McDonald's. Åkte hem för att sova sönder.. Inga bilder idag heller tyvärr 


Sjutton dagar kvar..malin♥


The big bang

Hej gott folk. Jag lever fortfarande och så gör mitt internet. Telia fixade problemet utan att meddela mig, återkommer om detta. Har fortfarande en hel del förtryckta känslor om detta!

Sjätte december

Jag vaknar sent, ovanligt? För guds skull det är ju tyvärr inte det. Jag har en aning panik till jobbet. Det var torrt och fint så jag kör som vanligt, det var ju trots allt fem plus grader. När jag väl kommer till ljunghedsrondellen svänger inte bilen, det enda bilen gör är att glida. Glida på vadå? Allvarligt jag kan fortfarande inte förstå det hela när det var så torrt och fint samt plusgrader. Jaja i vilket fall det hela avslutades på några sekunder då jag "krocka" med rondellen. VILKEN SMÄLL! Däcket var helt skevt, allvarligt däcket hade även flyttat sig tio centimeter bakåt. Hjulet styrde sent och jag hamnade lite i chock då jag bara åkte vidare till jobbet. Jobbade mina timmar och sedan ringde jag pappsen som fick komma och titta. Hade du kört den bilen hem igen? Jag skulle inte gjort det men blev fan illa tvungen. Lyckligtvis är jag tidsoptimist och hade ingen panikångest över att jag inte lagat maten till kalaset som börjar om två timmar. Det hela toppades med att jag inte hade köpt allt? Är man bakis i affären kan det inte bli rätt . Hem igen för att möta upp Robin och Sarah i min lägenhet. Till min lycka hade de fixat i ordning ifrån kalas igår. Tacka jag dem? Fick min present som jag har tittat på nu i de senare dagarna. Det var en film jag absolut måste ha i mina ägodelar. Var mycket tacksam men vet inte om jag visade det i stundens hetta. Mina gäster kom senare och de var inte alls många eftersom nästan alla var sjuka. Billigare för mig och mer presenter som inkommer titt som tätt. Det bjöds på mat och efterrätt. Kalaset gick bra och jag gick och la mig direkt efter då jag skulle upp och jobba tidigt som attans dagen efter (7/12-09). Tog inga bilder idag heller av någon konstig anledning. Skulle tänka mig att det var för att jag var så trött och sönder stressad. Får slå mig själv om några år då jag vill minnas att jag fyllde tjugo! Bilder på min bil kommer så småning om...


Arton dagar kvar..


malin♥


JULAFTON!

Det är Telias jävla skit som har lagt ner och de vet inte vad felet är. WHOPPIE! Därför har jag inget internet för tillfället.


GOOOOOD JUL PÅ ER ALLIHOPA


jag återkommer!


malin♥


Windows 7 suger ?

Hej mina kära läsare. Sitter för tillfället inte vid min dator då den är allergisk mot windows 7?! Jag installerade det och slutade med att ljudkortet inte funka och att jag enbart hade internet i några få timmar. Därför har mitt sociala liv samt bloggen blivit lidande. Men så fort jag har internet eller xp igen ska jag uppdatera som aldrig förr. Det är sjukt att man kan sakna att sitta att printa här.


Puss på er


malin♥


Bakis-kalas

Alla mina hjärnceller är numera döa!


Femte decemer

Jag vaknar i min soffa.. p.g.a. att Sarah och Robin har ockuperat min säng. Illa nog fick jag ställa klockan tidigt för att börja städa. Jag var så klantig och bestämde att ha kalas klockan tre på eftermiddagen dagen efter jag hade haft tjugoårsfest. Kalla mig klantig, jag förtjänar det. Mådde skit och 3/4 av släkten hade ringt och sagt att de inte kunde komma p.g.a. sjukdom. Det värsta var att jag inte hade handlat till kalaset heller så bakfull som ett as, tvingar jag med Robin till affären och handlar för fulla muggar. Det som bjöds på var marängsviss. Blev ett billigt kalas då vi inte blev så många. Det blev heller inte så långvarigt. Efter kalaset drog jag med mammsen till affären och handla inför kalas nummer två som inträffar imorgon söndag (6/12 -09). Kvällen spenderade jag framför tvn och gjorde inte ett sket. Så som det ska vara när man är bakis!! P.g.a. min bakfylla tog jag inte ett enda kort från kalaset, vilket jag ångrar nu..djupt.


Nitton dagar kvar..


malin♥


TJUGO HELA ÅR

Hajjemen gott folk, nu har jag existerat i tjugo år. Åldersnoja kan man tydligen få vid denna ålder också. Hoppas fan det är normalt. Känner att jag inte borde ha det fast jag ändå har det. Jag känner mig mer pressad att lista ut vad jag vill bli, slå mig ner med en man och fundera på familjelivet!? Iförsig är tjugo inte så mycket om man jämför hur länge man kan leva. Fast nu på senare tid har man fått lära sig att inte ta något för givet. Sandra lust och hoppa fallskärm denna sommaren? Vi ska inte längre utomlands och då har man pengar att lägga på det. Nej nu får jag sluta fundera och leva livet. Ju senare man kommer på vad man vill bli desto mindre tid har man på sig att tröttna på det yrket! Det är dock värre med familjelivet då man kan missa sina barnbarn osv. växa upp om man blir russin för fort, dvs. om man blir för gammal. Mitt mål i livet är ändå 25 år, då är jag nog så redo som jag någonsin kommer att bli för att skaffa barn. Det är inte säkert att man har någon där vid sin sida och mina syskon tycker att det är alldeles för gammalt. Om de fick bestämma, likså min mormor skulle jag föda om en månad! Äh på den fronten känner jag ingen panik, ännu. Jag lever bra själv i mitt egna hem och jag funderar på om jag någonsin kommer att kunna bo med någon, eller vad säger du Britta? Säger då iförsig bara .. det blir fanemig ALDRIG som man har tänkt sig.


FJÄRDE HELT UNDERBARA DECEMBER

Jag vaknade hyffsat tidigt och låg kvar ett bra tag kvar i sängen då mina ögon värkte av sömnbehov. Britta hade redan skuttat iväg till frissan och köpt med sig lite godsaker. Vi började göra iordning den underbara frukosten för att upptäcka att jag inte ägde någon osthyvel, pinsamt. Jag har inte ägt någon ost eller ätit ost under de två månaderna jag har bott här. Som tur var Sandra på väg till mig och vi fick tag i henne precis innan hon lämnade hemmet. Hon fick med sig en osthyvel så vi kunde få god gräddost på mackan.

 

När vi hade ätit och tjötat klart drog vi fram till stan för att inhandla lite på systemet m.m. Möte lille Tommy på stan också, honom har jag inte träffat på år och dar känns det som. Hittade mig ett linne på Gina som jag även fick rabatt på eftersom det enbart fanns ett kvar, lycka. Var meningen att Sandra och jag skulle äta på Lai Thai men det blev inte så p.g.a. att vi inte var hungriga och klockan hade börjat ticka iväg. Väl hemma igen fixade jag det sista och började sminka mig. Sarah och Robin kom en timma innan alla andra. Sofia och Basse var de första och sen rullade det bara in folk. TACK SÅ JÄTTEMYCKET FÖR ALLA FINA PRESENTER. Jag hade jätteroligt och festen slutade inte förän klockan 04:00, ungefär.

Tjugo dagar kvar..


malin♥


20 år om 24 timmar

Snart öppnar systemet sina dörrar för mig, eller mena jag godtar mig i kassan?


Tredje december

Vaknade tidigt för att åka iväg till jobbet. Var så otroligt sleten, ögonen var nog inte öppna. Kommer inte riktigt ihåg hur jag kom till jobbet men vet att jag körde bil. Mötet gick bra och vi fick läxa till nästa gång. Skriver det här för att jag ska komma ihåg det. Finns det något värre än att glömma av det och sedan komma på det när man drar upp dörren till jobbet?! Under mötet ringde det en massa och var sjuka, så det sluta med att jag jobba 17:00-01:15. Skit taskigt mot Britta som ska komma till mig i eftermiddag. Efter mötet åkte jag hem och städade som en galning, vet inte vart jag fick den energin ifrån för det enda jag kunde tänka på var min säng och hur underbart det vore att sova. Strax innan klockan ett kom Johanna och hämtade mig. Vi åkte till Jysk och jag köpte mig en födelsedagspresent till mig själv. När man lever som en singelkvinna får man unna sig själv mycket mer! Jag köpte mig en matta som kommer på bild lite längre ner. Vi möte sedan upp Madde för att ta en fika på Söderströms, mysigt och jättetrevligt. Sen var det tyvärr jobbet som gällde men fy vad trevligt det var att jobba med Johanna!! Vi stängde ihop och när klockan slog tolv snöade det. Skämde ut mig inför en gäst genom att skrika, JOHANNA DET SNÖAR!! Helt överlycklig. Det snöade för första gången på min födelsedag på säkert sex år, helt otroligt. Åkte hem till min Britta som låg och sov på min soffa. Väckte henne och tjöta nästan hål i hennes huvud. Jag var inte trött för fem öre och det var ett tag sedan jag träffade Britta. Eftersom det var min födelsedag fick jag öppna mina presenter från henne, TACK SÅ JÄTTEMYCKET! Massa bra saker och min garderob fick ett ordentligt ansiktslyft. Somnade mycket mycket mycket sent...


Tjugoen dagar kvar..malin♥


Fortfarande 19 år...då!

Ni ska bara veta hur mycket min hjärna arbetar nu. Jag får tänkta hårt för att komma ihåg vad jag har gjort de senaste dagarna, jag vet, jag får skylla mig själv.


Andra december

Pissetrött vakna jag sent och åkte iväg till jobbet. Hann dessvärre inte göra något annat. Hemmet såg ut som ett bombnedslag och jag ska ha fest och kalas till helgen. Magen knöt i mig. Jobbet gick fint och jag var hemma tidigt och kasta mig i sängen för att återigen glo på tvn. Hade skit svårt att somna, för jag var inte trött. Möte imorgon klockan nio.


Tjugotvå dagar kvar..malin♥


Äntligen december

Jag kanske kan komma ikapp om en vecka eller två. Med lite tur.


Första december

Idag var de jobbet som gällde men innan det åkte jag fram till stan för att möta upp Basse. Vi gick och käka toast på Henrys. När vi väl hade ätit upp kom Johanna och Jessica och gjorde oss sällskap. Vi satt där as länge och bara tjöta, finns det något bättre?! Strax innan jag åkte till jobbet drog vi en sväng på Åhléns. Allting gick bra på jobbet och jag var hemma sent för att glo på tvn. Hade väldigt svårt att sova och anledningen till att jag inte blogga var för att min dator är cpig. Jag måste installera om den innan den dör helt. Tyvärr har jag inga bilder från dagen.


Tjugotre dagar kvar..


malin♥


December i ett naffs?

Onej det får bli lite så att jag bloggar en dag i taget. Fårse hur mycket jag kommer ihåg. Jag har jobbat ihjäl mig samtidigt som jag har fyllt 20 år och blivit latare än någonsin! Kanske ska börja med att skriva klart 30:e november.

Trettionde november

Var ledig och skulle gå en runda på stan med Basse. Dock blev det inte så eftersom det var sista chansen för mig att få på vinterdäcken på bilen så jag kunde köra under vinterhalvåret. Det pissiga var att min mobil var stendö så jag kunde inte få tag i Basse. Pinsamt värre. Mer gjorde ja nog under den dagen eftersom jag kom iväg sent till garaget.


Tjugofyra dagar kvar..malin