J*VLA, F*N, SK*T

Fan fan fan.. säger då bara det. Några ungjävlar har gjort sönder ena sidospegeln. Är så jävla sur över det att jag skulle kunna explodera. Toppen på allting ska jag få parkeringböter, DOCK inte helt mitt fel. Det får jag leva på då jag känner mig som en tickande bomb! Allting ska alltid vara skit bra för att sedan bli totalt skit. Folk som styr och ställer, huvud som exploderar och ingen ork över till det viktiga.

Idag har jag i vilket fall lekt frisör på Robin och Sarah. Diskat lite av min mega disk, plockat i ordning pyttelite och äntligen slängt alla miljoner glasflaskor som lukta sur alkohol. Sen har jag fan inte hunnit mer eller snarare inte orkat att göra mer. Funderar på att gosa ner mig i soffan och skita i allt som gäller städning etc.


Tack för att ni läser min skit! :D


malin♥


Måndag igen då!

Blev väckt av telefonen idag, det var jobbet. De undrade om jag ville jobba 15:30-01:15 istället för 11:00-15:00. Tur i oturen skulle jag hämta min nya soffa klockan fyra så jag kunde inte börja i tid, så det hittade någon annan istället. Jag var duktig och cyklade till jobbet idag. Det tar inte så mycket längre tid och det är fan hundra gånger skönare. Det enda tråkiga är att jag inte har fixat musik att lyssna på, på vägen. Men jag är så tankespridd nu för tiden att jag har miljoner tankar att gå igenom. Jag funderar på om jag inte drömmer lika mycket som jag gjorde förut. Jag brukade alltid drömma en massa och komma ihåg det. Äh, jag kanske börjar bli senil. Men men, jobbet gick bra och när jag kom hem gjorde jag inte allt för mö. Jag åkte nästan direkt till mammas/pappas jobb för att det är där kärran står. Som jag skulle ha för att kunna flytta soffan. När jag väl går in på Em möbler och frågar hur fan det går med min soffa. Den skulle ha kommit förra veckan!!! Nehe de hade skickat den sent förra veckan från Danmark så den kommer på mitten av denna veckan. Fy fan vad sur jag blev. Jag vill ha den NU NU NU NU!!!! Sen försökte de även lura mig på femhundra spänn men jag var så jävla sur att jag var på direkt om det. Lura och lura, blev tydligen fel i datorn sa dem. Jaja fick åka hem igen och sura vidare. Vet inte riktigt vad klockan var men på kvällen drog jag till Quyen. Vi tittade på Watchman och The Proposal. Watchman var en knepig film som varken var bra eller dålig, den har inte riktigt sjunkit in än. The Proposal är väl som vilken vanlig "tjejfilm" som helst, d.s.v. man vet vad de kommer att säga och hur filmen slutar. Ändå tittar man på sådana filmer och tror att man är en hopplös romantiker.


VART FAN ÄR MIN LADDARE TILL KAMERAN?!?!

malin♥


Halvslö dag

Vaknade sent som vanligt. Börjar undra om jag någonsin kommer kunna vakna tidigt utan att ställa klockan. Det vore bra så jag kan få mer gjort på en dag. Det är inte mycket jag får gjort men lite mer i såfall. Jag skrev en matlista ch inköpslista. Alltid praktist, då blir det inte så att man ska göra t.ex. köttfärsås och det saknas tomatpuré. Jag är nämligen sämst på att gå i en affär och plocka bra på måfå, eller vad det heter. I vilket fall, Elin (min minsta lillasyster) kom klockan fyra på eftermiddagen. Hon har höstlov nu och hon ska därför sova hos mig. Ingen höjdar kväll blir det väl eftersom jag ska jobba klockan elva imorgon till klockan tre. Eftersom det ekade i mitt kylskåp åkte vi till affären och handlade. Jag handlade på rejält tyckte jag men fan vad överraskande billigt det blev ändå! Sånt blir man otroligt glad över. Vi åkte hem och Elin hjälpte mig att diska mega disken, samtidigt som jag gjorde maten, potatis, sås och rådjurskött. Fy fan vad gött det var... lite svartvinbärsgelé till, mycket smaskens. Jag kom på när potatisen hade börjat koka att det hade fan varit godare med potatisgratäng, men men man kan inte få allt. Under kvällen satt jag vid tvn och Elin spelade förbryllt The Sims3. Vi tjöta en hel del också, vad nu en 20-åring och en 13-åring kan prata om. Mycket trevligt i vilket fall, vet att det blir fler gånger.


Kändes nästan som att jag var bakis idag med ;D


malin♥


Bakis - Oja!

Vaknar första gången vid klockan åtta och märkte att jag fortfarande var full. Skit, det var bara att somna om igen. När man vaknar vid tolv igen känner man bara doften av alkohol. När man väl tittar upp ur sängen ser man hur lägenheten ser ut som ett bombnerslag. Shiet det var flaskor och burkar överallt! Pärlor, reklamvisitkort och chips på golvet och disk till dess förjäves. Sen har även folk glömt? en massa cider och öl. Det tog mig en timme innan jag ens orkade börja plocka. Huvudet var inte på topp! Är det nu man säger aldrig mer? Fast man vet att nästa gång slutar det med att man super sig full i alla fall. Äh man är ju bara mänsklig. Senare på eftermiddagen/kvällen kom Sara hit och vi bestämde oss för att tjocka oss och vara allmänt lata. En äkta bakisdag. Majzzen kom och hämta oss vid nio kanske? Vi åkte och hämtade mat, vill helst inte skriva vart men.. aa det blev McDonald's ÅTER IGEN! Satte på en film och Majzzen var nog den enda av oss tre som inte såg den. Han låg och stensöv i soffan. Jag ska vara ärlig och säga att jag inte heller såg hela, somna lite då och då. Efter filmen drog Sara hem och jag tittade lite på tvn. Jag orkade inte väcka Majzzen och sen somna jag. Vid tre ungefär vakna vi båda och Majzzen åkte hem och jag gick och la mig. Underbar degar dag!


Imorgon måste jag till affären, ekar i kylskåpet!



malin♥


FESTBILDER

Här kommer det lite bilder från kvällen!!















Enjoy!


malin♥


Skövde & Fest

Klockan fem i halv tio satte jag mig i bilen och började köra iväg till Johanna. Upptäckte att jag körde på reserven och fick tanka, för 12:24 kr/l, fy fan. Hämtade upp Johanna och Sara och vi åkte till McDonald's. Tog oss en frukost och tjöta. Vid halv elva åkte vi iväg till Skövde. Vi hann precis parkera och gå in i Commerce-huset när Britta sa att hon var framme. Vi möte upp henne på Vero Moda. Vi gick en bra sväng inne i Commerce-huset och åt även McDonald's en gång till. Jag hittade mig en klänning på Gina Tricot som jag skulle ha senare på kvällen. Ingen praktisk klänning då jag varken kan dra upp eller ner dragkedjan själv. Vi åkte även till Elins esplanad, där jag köpte mig ett par nya skor. På media markt fick jag ett "super" erbjudande på en tv. Fan att soffan kommer på måndag, var bra sugen på den. Vi får väl se vad tomten kommer med i år! När vi väl var hemma igen fick jag halvt panik fixa iordning där hemma och sen kasta mig in i duschen. Johanna och Britta var och hämta mat. Var hungrig och det är inte bra att festa på fastande magen. Full blev jag ändå, hahaha jag är en määäästare på att skämma ut mig själv, FAN säger jag bara! Det mest pinsamma var nog mina fylle-sms, denna gången var nog värst av alla då min mobil har cp:at ur och inte visar vem jag får sms från utan det står bara numret även fast jag har de inlagda. Jag har verkligen svarat på dem osnyggt. Ja, ja kul hade jag och det var en härlig blandning av människor!! TACK FÖR ALLA FINA PRESENTER!!!!!


Korten får ett eget inlägg


malin♥


Händelserik dag!

Jag vaknade strax innan tolv och kom på att jag hade tvättid. Tog på mig mjukisbyxor och en tröja över t-shirten och sprang ner för att hämta nyckeln. Idag skulle fan ingen sno min tid!! När jag väl går upp igen står min "vaktmästare" och moppar trappuppgången. Bra pinsamt då jag inte ens har borstat håret eller något! Han fråga hur det var och hur det kändes i lägenheten osv. Var nog inte direkt så super trevlig då jag skämdes ihjäl och bara ville gå in i min lägenheten. Fixade med tvätt och gjorde mig sedan klar. Hade fika dejt med Johanna och Sandra klockan två. Var egentligen planerat att jag skulle städa men Johanna och jag brukar alltid förstöra våra planer om städa och tvätta bilen! Vi gick till Henrys och åt. Jag fick min goda smörgås i ett annat bröd och Johannas och Sandras ost&skink toast var slut så de fick testa champinjoner&vitlök toast. De lät inte så lyckliga när de åt. Vi avslutade med en fika såklart!



Efter mat&fika gick vi en liten sväng på stan. Sandra gick till sin mormor för att vara där innan hon skulle klippa sig. Johanna och jag fick åka hem till mig då jag skulle vara ute ur tvättstugan klockan fyra. Såfort jag hade slängt upp all tvätt stack vi till Elgiganten och det. Vi besökte även Hjertbergs, Em möbler och OnOff. Jag har nog bestämt mig för en 46" tv. Har varit stora diskutioner om vilken storlek jag ska ha på tvn, antingen 40", 42" eller 46". Jag är lite ljud och bild galen, ni ska bara se min dataskärm. Lite pinsamt stor men jag älskar den!!! Vi var även på McDonald's och käka lite. Jag var krånglig och tog en Cheeseburgare med fullkornsbröd och utan gurka!



kvällen kom Sarah och Robin på besök. De lämnade av lite grejer och hämtade en av mina två micro'sar. Från började hade jag ingen och det hela slutade med att jag hade två stycken, inom två dagar. Första dagen kom mamma med en och dagen efter kom pappa med en. Det är i sådana tillfällen man önskar att ens föräldrar pratade med varandra. Precis när Sarah & Robin åkte hem kom pappa med en 120 säng och en kontorstol. Han och jag skulle byta för han var i behov av en mindre. Så nu Sandra har jag din favvo-stol här! Måste verkligen städa och slänga ner den gamla sängramen i källaren men jag hamnade här istället. Jag ska nog diska innan jag går och lägger mig. Jag ska hämta upp Johanna och Sara imorgon strax innan halv tio på morgonen, vi ska till Skövde och shoppa lite. Lönen kommer nu inatt och imorgon ska vi festa. Dock måste jag snåla då jag ska till Ullared på tisdag och då vill man ha mö pengar att spendera!! Blir nog en hel del julklapps handel skulle jag kunna tänka mig. Farsdag och mammas födelsedag är i november också. Usch vad pengarna rullar iväg. Just det jag imorgon får jag nog min nya soffa!!!!!



SHOPPA, STÄDA, GÖRA MIG IORDNING... jag hinner nog allt, vadå tidsoptimist *-)



malin♥


Fredag, Lördag, Söndag, Måndag, Tisdag & Onsdag

Jag vaknade vid klockan två då jag vägrade gå upp tidigt. Jag hade bestämt mig för att ta igen lite sömn, vilket är totalt omöjligt men men. Jag började städa som en galning. Jag skulle nämligen ha förfest här, inget jag kom på själv men gick med på idén! Det var det minsta jag kunde göra då jag inte kunde hänga med ut. Kunde, kunde jag väl men ingen smart idé då jag skulle började klockan halv åtta på lördagsmorgonen. Jag är absolut ingen morgonmänniska, vilket suger ibland. Kommer inte riktigt ihåg när de kom, de skulle egentligen komma klockan fem för att diskutera resan men det hände aldrig. Förfesten var rolig, de blev fulla och vi alla satt och snacka. De drog kanske vid en halv elva. Då kröp jag ner i sängen och försökte sova, grannen hade också fest hörde jag.




Lördagen var lite småtrög men den gick ganska snabbt förbi ändå, det var helgevent på jobbet men det var ändå inte knökat med folk. Lite tur i oturen eller vad är det man säger om sånt! Senare på kvällen fick jag lite besök av Quyen och precis när han gick ringde Johanna. Hon undrade om jag ville med ut och ströga. Inget man säger nej till! Var helt underbart roligt att träffa Johanna då jag inte hade träffat eller pratat med henne på ett bra tag. Tycker inte om att vi inte har samma helgen.. men men sånt kan det ju bli ändringar av.




Söndagen började också klockan halv åtta och denna dagen gick också ganska hyffsat fort! Jag arbetade och sen gjorde jag nog inte annat än att sova. Det finns nog inget bättre än att sova!!



Måndagen startade klockan halv sex på morgon. Jag började jobbet halv sju. Var meningen att jag skulle cykla till jobbet men så blev det inte riktigt så. Efter jobbet umgicks jag med Sara. Vi åkte till Willys och köpte godis, 39:90 kr/kg. Det var mycket billigt!! Hon åkte hem vid tio och jag gick och la mig.



Tisdagen startade också klockan halv sex på morgonen och efter jobbet som slutade klockan fem på eftermiddagen kom lite folk. D.v.s. Carro, Micke, Sara och Basse samt Sandra genom skype. Vi satt hela kvällen och diskutera resan och precis innan alla åkte hem kom vi fram till Bulgarien. Jag ville dock till Marocko eller Tunisien men blev nerröstad. Sara åkte hem sist och vi satt vid datorn och käkade godis! Vi tittade på BRÖDERNA FLUFF. Vilka minnen och jävlar vad man skrattar. Somnade hyffsat sent. Blev tyvärr ingen cykel till jobbet idag heller, vilken latmask jag är.



Onsdagen startade klockan kvart över fem på morgonen. Bra tidigt men jag ville verkligen cykla till jobbet! Om jag kommer upp i tid har jag ingen ursäkt. Jag hann t.o.m. parkera bilen rätt, d.v.s. på den gatan jag stod på får man inte vara parkerad mellan 08:00 till 12:00 på dagen. Det var frost och det hela slutade illa. Jag såg inte allt mycket och jag körde på en jävla grushög!!! Har ännu inte tittat på bilen om det har hänt något. Usch skulle gråta om extraljusen eller något är trasigt. Dagen började skit och slutade inte som planerat. Jag fick jobba över en timme och var inte hemma förän strax efter sex. Jag hade tvättid från 14:00-21:00 och när jag kommer ner har något snott min tvättid. Jävla balle, jag stod nere i källare och väntade på jäveln i 40 minuter. Jag blev bara surare och surare för varje minut som gick. När han väl kom fick han sig en utskällning och han stammade t.o.m. Skiter i om jag blir kallad bitch för fan vad respektlöst det är att sno andras tvättid. Jag hade ändå lite tur i oturen då det fanns en ledig tid mitt på dagen imorgon onsdag. Vilken dag... På kvällen fick jag besök av Quyen, vi glodde på film, Ace Ventura & Matrix.


LÅNGLEDIG!!!

malin♥


Härlig torsdag

Denna dagen började kanske inte perfekt. Jag fick sms av Sandra som det stod att jag skulle gå upp och göra mig klar. Det hände inte direkt, jag somnade om. Låg och höll mobilen i handen och vaknade efter det tredje sms:et. Jag var en aning trött efter gårdagen, som var mycket speciell. Jag studsade senare upp, smsade Sara som också skulle med till stan.. fast hon slutade inte jobbet förän klockan två. Så jag la upp en B-plan. Sandra var sugen på fifflers och vi hade bestämt och att fika. Det fick helt enkelt bli mat vid tolv och fika sedan klockan två då Sara kommer. Allt blev bra och proppmätt blev man. Vi drog även runda på stan men jag hittade inget roligt.



Direkt efter stan drog vi hem till mig. Kollade på lite utlandsresor samtidigt som jag sprang upp och ner till tvättstugan i källaren. Fy vad bra det gick att tvätta! Överraskande lätt.. eller inte. Det var lite krångligt men jag chansade och lärde mig hur allt funkade. Det jobbiga var att lampan i torkrummet gick sönder och jag såg därmed inte ett skit. Det enda som är kvar är att det ska in i garderoberna! Vid halv åtta kanske (?!) drog vi till Maggan och köpte lite godis och dricka. Sandra mötte strax därefter upp Johannes och Sönegård vid Roma. Sönegård stannade inte alls länge. Vi satte på filmen Jekyll + Hyde, inget att hurra för. Filmen var bara seg och inte alls någon skräck. Hade förväntat mig en bra film med mycket slakt i, då omslaget är på en blodig operationssax typ. Sara och Johannes drog direkt efter filmen då de ska upp och jobba imorgonbitti, Basse drog strax därefter och Sandra var kvar längst. Vi satt och tjöta samt titta på tv. MYCKET TREVLIGT. Nu är klockan snart tolv och jag är inte alls trött. Borde gå och lägga mig då jag ska börja halv åtta i helgen och halv sju måndag till onsdag. Jag är en kvällsmänniska och det tar på mig att gå upp tidigt, därför bör jag gå och lägga mig tidigt så jag kan få en massa sömn.





Fick ett mms av Britta häromdagen.. de hade fått lite snö i Jönköping. Tänkte dela med mig av den underbara bilden.



Fredag imorgon och jag är ledig!


malin♥


Cykla iväg snart

Sista dagen innan helg eller i vilket fall min helg. Det enda jag har gjort de senaste dagarna är att jobba. Ska bli underbart gött med lite ledigt. Tråkiga är att man jobbar lördag, söndag, måndag, tisdag och onsdag sen också. Det är bara att ladda nu när man är ledig d.v.s. vila ut totalt och var super social!! Imorgon har jag min första tvättid här i huset, ska bli spännande om jag fattar maskinerna. Annars får jag väl åka hem till mormor och tvätta eller något. Så svårt ska det inte vara så jag klarar nog det.


Ne nu får jag nog göra mig klar så jag kan CYKLA iväg till jobbet!



malin


Vecka 42

Nu är det endast denna och nästa vecka kvar tills jag får min sköna soffa. Den jag har nu hatar jag, den är liten och obekväm. Idag vaknade jag hyffsat tidigt, tjugo över tolv. Klockan är nu tjugo över ett och allt jag har gjort är att duscha och börjat med maten. Idag börjar jag jobba klockan halv fyra och jag ska cykla om vädret tillåter. Ska kolla upp det så fort jag orkar. Har inte mer att tillägga, hörs imorgon troligtvis.


Ge mig torsdag


malin♥


Städa och fixa

Snälla kan någon ge tillbaka min dygnsrytm?! Jag somnar sent och stensover till minst klockan två på eftermiddagen. Jag är så oerhört trött att jag inte ens kan tvinga mig upp. Jag vaknade klockan två (igår). Då satt jag vid datorn och försökte ge mig lite lust till att städa. Jag lyckades plocka lite.. sitta lite vid datorn.. plocka lite. Så höll det på ett tag tills jag blev klar. Sen var det bara att dammsuga och tvätta golvet. Det gick hyffsat snabbt. Runt klockan åtta på kvällen kom Elin, Isa och pappa. Pappa hjälpte mig med att sätta upp mina högtalare till datorn och sen hann vi inte så mycket, det tog tid med att fixa med kablarna och man får inte borra allt för sent på kvällen. Meningen var att vi skulle fixa en spik i hallen också men jag har ingen hammare, så det gick inte så bra.

Halv tio cyklade jag i väg till pappa för att hämta filmen Män som hatar kvinnor. Måste ju verkligen se den när alla pratar gott om den. Klockan tio kom Quyen hit.. hungrig. Så vi var inte alls kvar länge hos mig innan vi drog till McDonald's. Jag fick sitta och titta på honom när han käka eftersom jag redan hade ätit. Sen åkte vi åter igen hem till mig och titta på filmen Män som hatar kvinnor och Man thing. Båda somna någon gång under Man thing och vi vakna ungefär klockan halv fem och då åkte Quyen hem. Jag slängde mig i sängen och somna på direkten.


VOLBEAT - I ONLY WANNA BE WITH YOU



malin♥


Efter bröllopet

Var hemma ganska sent, hade tvättat lite hemma hos mamma också! Man får ju passa på.. ha ha ha. När jag väl var hemma i mitt egna hem i stan plockade jag i ordning lite och åkte sedan till pappa för att hämta min nya dvd+ljud till TVn. Sandra, Sara, Britta och jag hade bestämt att vi senare på kvällen skulle ha degarkväll hos mig. Så då tänkte jag att det vore gött att titta på en film med bra ljud. Man kan lugnt säga att jag är lite ljudgalen av mig. Vid kanske kvart/tjugo över nio kom Sara och strax därefter skickade Sandra sms och sa att hon var alldeles för trött för att orka göra något annat än att sova. Tur att hon är här i en hel vecka annars hade hon fått komma ändå. Britta kom ca tjugo minuter efter det att den pinsamma fotbollsmatchen sluta. Vi satt och tjöta och Sara och jag satt och gnällde om hotell. Vi satt kanske i en timma och kolla på utlandssemester. Vid tolv satte vi på Patrik 1,5. Vet inte riktigt vad jag ska säga om den filmen. Efter filmen drog Sara hem och jag satte mig en stund framför datorn för att sedan gå och lägga mig.





Trevlig avslutning på dagen(förutom att Sverige förlorade)

 

malin♥


BRÖLLOPET

Klockan sju kommer min syster och stör min sömn. Vet inte om jag lyfte på ögonlocken. Troligtvis inte för jag var verkligen supermegadunder trött. Alla skällde på mig från klockan sju till klockan tio då jag sega mig in i duschen. Jag gick därefter runt som en sengångare medan min mamma hade panik. Jag blev klar i tid och jag hann t.o.m. ändra skovalet och hämta dem hemma hos mig på väg till kyrkan.





Jag svor som aldrig förr när vi fick stå utanför kyrkan och vänta på att det skulle börja. Skit taskigt att vi inte fick gå in och vänta. Klockan ett ringde klockorna i Råda kyrka och melodin började spela och jag började sakta gå fram. Kände mig inte så nervös men allt gick bra. Ceremonin gick fort och jag gick fram en gång för att hålla bröllopsbuketten medan de byte ringar. Vill bara tillägga att det var två trappsteg och inte ett, mer säger jag inte med de som var med vet vad jag menar. När vi väl var ute igen kastades det ris som hejsan. Fotografering skedde och jag hade kramp i mungiporna...!





Tillbaka
till Vinniga för att äta salladsbuffé, chokladtårta, godis och presentöppning. Allting var super gott och min mamma är super lycklig. Tackar Sandra, Sara och Britta för sällskap under hela dagen!







Lyckad dag även om jag vantrivdes i det mesta jag hade på mig!


malin♥


Jobb&bowling!

Denna dagen började verkligen inte bra. Jag försov mig för första gången till jobbet. Fan vad jag hatar att göra det, så pinsamt och pissigt. Jag fick verkligen panik och var på jobbet på mindre än tio minuter. Tur att jag bor i stan annars hade det tagit en stund till. Jag började dagen 06:43 istället för 06:30. Dagen rullade på och jag blev bara tröttare och tröttare. När klockan var fyra på efter middagen var jag så övertrött att jag hade överskottsenergi av någon konstig anledning. Halv fem slutade och jag var fortfarande uppe i varv med en klump i magen av nervositet. Mitt medarbetarsamtal började klockan fem, eller nej det blev försenat med tio minuter. Mötet gick bra och efteråt känns det lite pinsamt att man var nervös. Väl hemma igen slog tröttheten med dunderfart, jag la mig på sängen och stensöv. Mina kompisar ringde och sms:ade mig men jag antar att jag svara på endel sms och samtal för vissa sms hade jag läst och några missade samtal hade jag. När klockan var kvart över sju halvvakna jag och ställde mig i duschen. Vet inte vad klockan var men när jag precis hade fått på mig underkläder kom Sara, Sandra och Britta. Det var bara att göra sig klar och försöka vakna. Vi var på bowlingen cirka sju minuter i åtta. Vi började bowla klockan åtta. Det var mycket roligt och trevligt jag vet dock inte om jag visade det bra?! Trött som en jävla åsna var jag resten av kvällen. Ingen alkoholdryck kunde man hälla i sig heller. Bröllopet var imorgon men det var inte problemet, jag skulle ta mig till Vinninga med min bil. Strax innan tolv hade vi tröttnat, vart var allt folk man kände egentligen? Jag åkte hem med Britta och började packa ner allt jag skulle ha med och drog senare till Vinninga. Väl där var jag as hungrig och inte alls trött!? Men vart man än tittade i det huset var det mat man inte fick äta.. än. Hitta mig en pimpim påse som jag åt upp. La mig i soffan och sov med en filt. Jag frös så jag höll på att dö. Vid klockan fem på morgonen orkade jag inte längre frysa mer och la en kuddhög på mig själv.


Lite bilder från kvällen..









Så jävla trevligt med tjejkväll!



malin♥


Harrys

När jag kom hem efter jobbet i torsdags så hoppade jag in i duschen och gjorde mig iordning inför utgången till Harrys med jobbet. Jag åkte vid fem över halv sju till min pappa för att hämta mitt skärp men inte fan hittade jag det! Letade som en galning och sprang runt i höga klackskor.. jisses behöver motion och vana att gå i de skorna  för fy! Fem i sju stod jag utanför Quyen för att han skulle åka med mig. Vi åkte till Harrys och mötte upp de andra, tur att vi inte var sist! Väl där inne åt vi mat, jag åt en mycket god kycklingtoast! Klockan nio var det music-quiz och mitt lag kom sist! Haha men det var as svårt. Många frågor om band och dylikt från 70-talet. Efter allting åkte Quyen och jag till jobbet, han käkade och jag hämtade medarbetarsamtals-pappret och fyllde i det. Vi satt en stund med Malin och Markus. Glömde helt av klockan och var hemma strax efter tolvslaget.


Lite bilder från kvällen..





Hade jättetrevligt!


malin♥


Upptagen

Förlåt att jag inte har präntat lite skit här men har varit upptagen med andra saker och just nu orkar jag inte skriva allt jag har gjort. Klockan är trots allt kvart i tre på natten och jag borde verkligen sova. Mina ögon svider och ögonlocken är mycket tunga.

Återkommer troligtvis imorgon. Det som står på schemat imorgon är städning, uppsättning av högtalare samt fixa med det nya dvd/ljudet till TV.



JAG ÖVERLEVDE BRÖLLOPET!



malin


Kidnappning

Idag har det varit ring&sms-så-mycket-som-möjligt-när-Malin-sover-dag! Det värsta är att jag inte riktigt vet vad jag säger eller skriver. Jag vet att jag tjöta till mig en extra timme till att sova och göra mig klar på i vilket fall. Klockan tjugo över tolv blev jag kidnappad av Sara och hamnade i Skara hos Carro. Vi spenderade dagen bra, eller? Vi tjöta om det förflutna och åt en flötig pizza. Påminn mig om att jag är skyldig Carro pengar, sitter dock och funderar på om jag kan dra av tjugo kronor från bildinsättningen på Sandra när hon fyllde år. Får väl diskuteras, åkte ju även gratis fram och tillbaka med Sara. Usch jag är fan fattig denna månaden och det pissiga är att soffan som jag har spenderat mina pengar på inte kommer förän i slutet i månaden! Fast det possitiva är att jag kan festa med den gamla och lyckas hålla den nya fräsch...




När jag väl kom hem igen sms:a jag Johanna. Vi mötes upp utanför Maggan, köpte oss lite gott och gick hem till mig och titta på Grey's anatomy. Nu är det slut och jag ska hoppa i säng för att sova. Ska upp tidigt imorgon, börjar klockan halv sju med Quyen och kanske någon mer? Det är ju nästan så man saknar jobbet lite nu när man har varit ledig ett tag... ?! Hahaha...



Imorgon blir det Stadt efter jobbet!



malin


Ryck

För cirka tjugo minuter sedan fick jag ett städ-ryck. Jag diskade min jättedisk och torka rent på bänkar och sånt. Det jag hade planerat för imorgon. Orginalplanen var ju att jag skulle gjort det i måndags men de som känner mig vet att det tar sin tid. Jag hatar att ha stökigt men jag mår ändå inte dåligt att ha stökigt för jag blir "hemmavan" alldeles för fort. Imorgon ska jag gå upp tidigt så jag somnar tidigt på kvällen. Anledningen till detta är för att jag öppnar på torsdag, d.v.s. börjar klockan halv sju på morgonen. På morgonen ska jag dammsuga och tvätta golvet. Jag är dock mycket sugen på att göra det NU men klockan är alldeles för mycket, tyvärr. Måste egentligen sova men jag är inte trött för fem öre. Det är säkert bara för att jag sov för mycket idag.. eller igår, äh ni fattar vad jag menar. Oj shiet vad mycket jag har skrivit om ingenting. Avslutar allt med lite bilder.







Bild ett: Mega disken, fick inte med allt på bild.
Bild två: Denna bänken var full med jord och skit.
Bild tre: Soffvyn, (FULA)mattan ligger där enbart för att det inte ska eka så mycket. Den ska så fort som möjligt in i garderoben.


Ska jag sova eller glo på film?



malin♥


Mer krydda

Idag vaknade jag otroligt sent, vet inte om jag vågar skriva att jag vakna halv tre på eftermiddagen. Vet inte riktigt varför jag sover över tolv hela timmar. Det känns inte riktigt normalt men jag kan inte sova normalt när det är runt fullmåne. Fråga mig inte riktigt varför men jag har för mig att det har något med magnetismen att göra. I vanliga fall brukar jag inte kunna somna och om jag gör det sover jag inte alls länge. I alla fall det första jag gjorde var att starta datorn och började uppdatera det mesta som fanns på datorn. Det är otroligt tråkigt att sitta och vänta på att allt ska bli klart och starta om datorn hundra gånger om. Vid tjugo i fyra snackade jag med Johanna på msn och hon undrade om jag ville med till Skövde. Hur många gånger säger man nej till det? Det var bara att uppdatera klart och hoppa in i duschen. Men som sagt blir det inte som man tänkt sig. Alex som var på ett möte innan tyckte det sedan blev för sent att dra till Skövde när han väl kom hem så Johanna kom till mig istället. Vi gjorde väl inte allt för mycket, dega framför TVn och gick till Maggan för att handla lite gött. När vi kom tillbaka började jag med maten. Potatis, hemmagjorda biffar och gräddsås. Det började inte bra för mig, måste först och främst köpa mig en "plåtskål" eller vad man ska säga. Jag tyckte jag krydda mycket i den jävla färsen men fan heller. Det smakade fan inget nästan. Knorr borde också krydda sin gräddsås mer, iförsig var jag så klantig att lite pulver åkte utanför men va fan så stor skillnad ska det inte vara. Nu vet jag till nästa gång att jag ska krydda som in i helvete!! :) Det är ju trots allt ett halvår sedan jag lagade mat. Vem vet jag kanske har dödat Johannas och mina smaklökar.. eller skyller vi på jobbet Johanna? :D

Vi tittade på tv och allmänt tjöta. Vi såg plastikoperationer och skrek till en del gånger. Mina grannar undrar nog vad jag är för människa. Som jag har uppfattat är de på samma våningsplan som mig bor det en ganska ung kille och en lite äldre kvinna. Båda är mycket tysta av sig, förutom killes ringklocka. När den ringer låter det som att det är min som ringer. Jättejobbigt och pinsamt då jag har öppnat för en av hans kompisar. Snacka om att kompisen såg chockad när jag, dörren bredvid öppnar för att titta ut och kolla vem det är för att sedan stänga dörren illa kvickt.

 

-MUMMA, JOHANNAS ORD!


malin♥


Ledig = städa

Äntligen ledig efter en helgs arbete. Det var tänkt att jag skulle städa och fixa i lägenheten men som sagt blir det fan aldrig som jag har tänkt mig. Igår efter jobbet drog Quyen och jag hem till mitt stöka hem och bara slappa. Det var trevligt att vara social utan att behöva titta på klockan så man inte kom för sent till jobbet. Tråkigt att det var mitt i natten och inget bra på tv eller möjligheten till att spela lite musik.

Jag vaknade vid två på eftermiddagen av att min pappa ringde. Han ville att jag hämtade Sarah på Kållandsö. Snäll som jag är, (HAHA) gör jag det och vi åkte hem till mig. Pappa kom en sväng och hjälpte mig sätta upp några krokar så jag har något att hänga min jacka i hallen samt handdukar i badrummet på. Var meningen att vi skulle sätta upp några tavlor och så men jag hade inte laddat min skruvdragare. Äger tyvärr ingen hammare heller. Sen fick jag skjutsa min syrra till Vinninga och där fick jag prova strumpbyxor och så inför bröllopet. Gick ut i förrådet och hämtade lite skit jag hade glömt att få med mig. Tog en sväng till pappa och hämta en dammsugare och lite annat skit. Det hela sluta med att jag hade så mycket skit med mig hem att jag hade kramp i armarna innan jag kommit till ytterdörren. Jag är så lat att jag vägrade gå två gånger som egentligen var smartast och enklast. Nu är klockan halv nio och jag har inte ens börjat med min städning, helvete också!


Britta
var här häromdagen och det var väl behövligt, fy vad jag saknar den gamla tiden. Vi träffades jämt och nu är det fan inte ens en gång i månaden. Tur att du kommer på lördag igen.

Nu kommer det lite bilder...

 

Tyckts om min "lilla" tv-kontroll?


Nej nu måste jag städa!!

malin♥


Naknekocken?!

Idag lagade jag mat i underkläder bara för att jag kunde. Helt underbart att vara själv i sitt egna hem. I natt sov min syster Sarah och hennes pöjk Robin hos mig. De hade varit på stadt och festat. Våran mamma kom vid halv tolv och hämtade dem. Igår jobbade jag eftermiddag/kväll och missade Sara och Carros 40(20+20) årsfest. Vilket känns mycket tråkigt, det är ju inte varje dag ens kompisar fyller 20 år. Efter jobbet stod Sofia, Johanna och Madde och vänta på mig. Vi åkte sedan och ströga runt i stan. Vid ungefär halv tre åkte Madde och Sofia hem och det var bara Johanna och jag i hennes bil. Vi ströga kanske i 40 minuter till och sen parkerade vi bilen hos Johanna och jag gick hem i kylan. Usch det var -1 grad när jag gick hem i min vårjacka.


Imorgon kommer Britta hit!!


malin


I'm back

Det var inte allt för länge ni slapp mig. Jag har äntligen mitt egna hem och internet. Det gick ganska fort att flytta. Det är uppackningen som tar tid. Jag har problem med vart allt ska stå eftersom jag har sålt alla min hyllor och så. Vilket ger mig en anledning till att åka till Ikea. WHIIIHIE. Jag kommer även snart att lägga in lite bilder på lägenheten, så fort jag orkar. Jag ska jobba hela helgen så vi får se hur pigg jag är.

Måste diska och förbereda inför maten. Tyvärr något man får göra själv nu för tiden. Tack Johanna för en mysig tv-kväll i förrgår! Vi blegade på Grey's A med en massa chips, dipp, godis och dricka. Tackar även dig, Madde, Sofia och Tindra för en ur trevlig dag igår! God mat, tjöt och lite lek.


Märk den 23:e i kalendern!


malin