En, två eller hundra drinkar

En aning för mycket igår kanske men som Sara säger igår var igår och idag är idag. Vill bara smälla till mig på käften känns det som, få lite vett i skallen och vakna upp.

Imorgon händer det äntligen om min pappa inte allt för sur. Annars får mamma hjälpa mig. Jag kommer fr.o.m. imorgon att bo i min egna lägenhet. Fast jag tänker inte ta segern ut i förskott i för sig. Det lyckas alltid hända något. Måste egentligen sova men känner att jag inte kommer att kunna göra det. Är alldeles för ivrig och förväntansfull.



FÖRLÅT, JAG BER OM URSÄKT! 


malin♥


Långledig

Äntligen är man ledig plus lite friskare. Dagen började med att jag vaknade efter cirka 15 timmar sömn och kände mig mycket piggare! Näsan och så är fortfarande tät men kroppen mår mycket bättre, nergosad i sängen och sömn gör allt. I vilket fall, jag hade fått ett sms av Basse han ville ta fikan vid halv ett. Jag sa att jag precis hade vaknat och skulle höra av mig när jag var klar. Precis innan jag hoppade in i duschen fick jag ett sms av Johanna. Det hela slutade med att Basse, Johanna, Sandra och jag tog en fika/lunch på Henrys. Smaskigt förutom dammsugaren! Kommer aldrig köpa en dammsugare på Henrys igen. Efter fikat/lunchen drog vi en runda på stan och framnäsköpcentrum (som det heter). Basse gick tillbaka till skolan och vi tjejer åkte till det nyöppnade Netto i stan. Jag köpte mig enbart godis och en coca-cola, YEY vad nyttigt. Det var mycket folk och då blir inte jag så sugen på att gå runt och knö för att kolla på små grejer. Vi drog såklart en sväng på elgiganten och hemkompaniet också. Johanna köpte en as snygg lykta. Sandra fick sedan skjuts hem för hon skulle ha främmat och jag drog hem en snabb sväng till min pappa och Annelie. För att sedan dra hem till Johanna för att glo lite på tv med henne. Vid sju åkte vi och hämtade pappas dammsugare så jag kunde dammsuga min sågspåniga lägenhet. Innan vi drog till lägenheten satte vi oss på sibylla och käka.

Nu är allting på g i lägenheten och i helgen ska jag flytta varesig tapeterna sitter uppe eller inte. Nu har jag ju även dammsugit lite men kunde inte dammsuga i storarummet. Johanna och jag studerade lite och diskuterade hur jag kunde ha mina möbler och så. Blir nog lite lättare senare när möblerna väl är där. Vid nio på kvällen eller något tog vi oss en glass på McDonald's. Tror jag även glömde en tia på disken där, aja. Resten av kvällen/ halva natten låg vi i Johannas soffa, dega och tittade på tv, tjöta en hel del gjorde vi också :) Mycket trevlig dag!! Det enda tråkiga var att Britta sms:a och sa att hon inte kunde/ skulle komma hit över helgen.


PÖSS HEJ !


malin


Sjuk

Nu ligger jag här åter igen i sängen med datorn. Det är inget annat jag orkar göra tyvärr, idag är jag ännu sjukare och jag hoppas jag vaknar frisk imorgon. Det är bara imorgon kvar sen så är jag ledig i några dagar. Det ska bli underbart skönt. Får nog ta och leta upp den dära nässprayen igen så jag kan andas någorlunda genom näsan. Jag vaknade nog bara fem gånger under natten av att jag hade andnöd och att jag behövde snyta mig. Idag kändes det som att jag inte hade sovit något fast jag somna klockan nio, kroppen var helt slö och hjärnan hängde inte med för fem öre, synd om alla som arbetar med mig. Idag ska jag försöka sova klockan åtta så jag är lite mer utvilad.

Godnatt på er!


malin


Bita ihop!

Ännu en jobbdag förbi. Idag är jag mer förkyld än i går, hittade lite nässpray förut så nu kan jag andas genom 1½ näsborre! Det är så irriterade när man bara kan andas genom en. Dagen gick hyffsat fort, kändes gött att sluta halv fem istället för halv sex ida. Mamma har även lämnat in tapeterna och det åt mig. Tydligen så påbörjades golvläggningen idag och ska vara klart på onsdag. Tapetserarna/målarna ska vara klara på fredag, så på fredag eftermiddag är nog allt klart. Förhoppningsvis har även städarna varit där och tvättat fönstrena och fläkten också. Kom på att det var ett problem till som ska fixas, som tur kan jag bo där medan de fixar det. Det är en fuktskada under diskbänken. Även en panelbit i köket som ska limmas dit. HAHA fan vilken problem-lägehet jag fick.

Imorgon är det arbetet som gäller igen. Annars händer det nog inte allt för mycket. Sms:at lite med Britta idag, det var ett tag sedan. Hon kommer hit till helgen! :)


Fika med Basse på torsdag.


malin


Vilken (skit) dag

Den här dagen började dåligt även fast jag hade lagt upp den bra igår kväll. Det vill säga att jag gick och la mig tidigt för att komma upp och vara pigg&glad. Jag snoozade till tio i sju, börjar halv åtta och såklart ska man vara där innan man börjar. Jag hade varit klantig och inte gjort frukost eller matlåda. Så jag bli jättesen för att få ihop tacos, hundra lådor till allt. Fick även ihop två smörgås med potatissallad.. kan ju säga såhär att det hela slutade med att jag hade potatissallad i hela växelspaken och sätesvärmarknapparna. Man kan även säga att jag har nog aldrig använd så många fula ord under tio sekunder. Jag fick slänga ut allting med händerna.. blev inte så bra när man kör på en 90-väg. Hade såklart tvättserveter i bilen så jag fick ta det värsta när jag var framme, i raketfart. Sen har det bara rullat på hela dagen, d.v.s. varit en massa folk på jobbet. När man väl får sluta får man reda på att en mycket god vän till släkten/familjen dog i morses. Nu tycker verkligen jag att denna dagen kan vara över om det inte kommer några goda nyheter. Imorgon är det jobb som gäller igen ..


Ne nu ska jag ta mig något att äta!


malin♥


Jobb jobb.. kalas!

Sitter här vid datorn lite innan jag ska sova. Är jättemegadunder trött. Kunde verkligen inte sova i natt av någon anledning. Jag började halv åtta imorses och det gör jag även imorgon. Det är kalas hemma i Vinninga för min syster.. en aning sent men men. Kan man inte så kan man inte.

Igår hade jag det as trevligt. Sara, Sofia och jag gick och käka god smörgås på Henrys. Jag fick verkligen små äta då deras toast inte var klar inom 15 minuter. Vi satt där och tjöta ett bra tag. Efter det blev det en runda på stan. Jag köpte mig ett armband. Sofia åkte hem och Sara och jag åkte till min lägenheten och kolla läget. Det står fortfarande skit kvar. Glömde av att ringa eller glömde och glömde, gav dem ytterligare en dag på att fixa bort det. Byggarbetarna har ställt in golvet så nu har jag sett det. Allt blir nog kanon bra när det är klart sen.


Ne nu får jag säga godnatt innan jag stupar, bryr mig inte om att släkten är kvar.

malin♥


Tapeter

Idag vaknade jag klockan tolv ungefär. Låg kvar ganska länge i sängen innan jag klev ur den varma atmosfären. Vid en klockan tre på efter middagen åkte jag in till stan. Jag hämtade min post och kolla läget i lägenheten. Ser ut som jag kommer att slå en pling imorgon med till besiktningskillen. Det stod tre sopsäckar med skit, fönstrena var sketna och fläkten över spisen var klibbig. Whoppie, ne men jag tycker om en städningsfirma har varit där och städat så ska det fan vara städat ordentligt. Jag blev ju även lovad om att saker och ting skulle bli kastade. Jag rev av en liten bit tapet i sovalkoven så jag skulle veta vad som matchade till. Jag ska få tapetsera om sovalkoven. Jag kommer dit till deras kontor och får sitta och titta i de dära pärmarna och det hela sluta med att jag var så velig att jag får nu tapetsera om hela storarummet. Hahah, de kallar nog mig tjötkärring och gnällkärring nu. Skulle inte kunna tänka mig att jag är så omtyckt i vilket fall. Fast det fanns verkligen inget som passade till de tapeterna och de tyckte lite synd om mig att jag inte kunde flytta in direkt osv. Eftersom de stängde för dagen fick jag ta med min pärmarna hem för att bestämma mig. Jag har verkligen beslutsångest.

Mötte upp Johanna senare på kvällen vid lägenheten, vi luskade ut vem som hade bott där (snarare Johanna luskade ut vem det var).* Kollade runt lite och diskuterade. Trevligt att träffa henne lite, då jag inte kunnat göra det när jag jobbat kväll.


Imorgon blir det fika med Sara och Sofia!


malin


Saras dag

Idag fyller Sara 20 år



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

malin


Helg för min del

Sitter hemma igen i Vinninga. Nu är jag ledig i två dagar för att sedan jobba lördag och söndag. Halv trökigt att jobba helg men det ger mer pengar.

Idag har jag inte gjort allt för mycket, sov så länge som möjligt och sedan gjorde jag mig klar inför jobbet. Ringde till besiktningskillen idag också. Under denna eller nästa vecka kommer de att tapetsera i sov-alkoven. Så imorgon ska jag välja tapet :)

Ne nu ska jag sova så jag kan komma upp i någorlunda tid.


malin


Inflyttning?

Hej på er allihop! Jag kan säga såhär, den här dagen gick inte som planerat eller tänkt. Jag ligger i min säng som förtillfället ligger på golvet med mammas laptop i knät i VINNINGA!! Kanske kan börja från början?

Jag vaknar ganska tidigt, hoppar in i duschen och borstar tänderna ect. Sarah och jag åker in till ab bostäder klockan 11:30 då de inte hade ringt mig. Jag hade ingen aning om nycklarna hade kommit in men de hade ju tills klockan 11 på sig att lämna in dem. När vi väl kommer dit visar det säg att hon precis hade lämnat in dem.. eller ja de två av fyra nycklarna hon hade. Så jag skulle få nytt lås till både dörr och postlåda. Wihi tänkte jag bara, inte hela världen. Sen kom ett till och sen så... Ja då hade det inte varit en full besiktning på det hela. För när han var där igår höll hon på att städa osv. Men hon på ab bostäder sa att det troligen var fint städat. Det enda som gick runt i mitt huvud var ordet TYPISKT!! Aja inte så mycket att göra åt, jag fick lite telefon nummer och så. Vi plockade upp Sandra och mötte upp Annelie och pappa i lägenheten. Vilket katastrof säger jag bara. Det första jag känner är stanken av ostädat hem. Jag kliver in i storarummet och ser en soffa. Gnuggar ögonen och tittar upp igen. Såg inte fel, en jävla soffa. Vi börjar kolla runt och funderar på vart någonstans det är hon har städat. Det låg grejer kvar överallt, t.o.m. ett mjölkpaket i kylskåpet. Allt är bara snuskigt och sketet. Jag plockar upp telefonen och börjar ringa. Både vaktmästaren och han besiktarkillen kom. TADA imorgon kommer städfirman och städar samt slänger all skit som ligger kvar. Vill bara tillägga att de har försökt komma i kontakt med de förra ägarna. På måndag kommer golvläggare och lägger golv i hela lägenheten, då parketten var skadad osv. Alla lås är bytta. Måste ringa lite imorgon om tapeterna och brandalarmet samt under diskbänken. Så någon gång under nästa vecka kan jag flytta in igen. KUL VA? Nere i förådet var det knöööökat med grejer som åker till tippen! Det har verkligen inte varit min dag idag. Kanske kan tillägga att jag glömde alla mina nycklar på jobbet så jag var tvungen att väcka hela huset när jag kom hem nu vid halv två. Får ställa klockan på tjugo i sju så jag kan ringa och kolla så de ligger där. Gött att skriva av sig måste jag säga. Vi hörs kanske btw har jag löst internetgrejen, mamma äger ju ett mobiltbredband :D


Det blir aldrig som man har tänkt sig...


malin


En ynka dag

Det är endast en dag kvar tills lägenheten äntligen är min. De har tills klockan elva på sig imorgon, förhoppningsvis lämnar de in nyckeln någon timme eller så innan. Det tråkiga är om de har slarvat med städningen kommer det ta några timmar innan jag kan flytta in. Jag börjar jobba klockan halv fyra imorgon på eftermiddagen och innan jag börjar vill jag att min säng ska stå där! Så jag kan sova i stan och slippa köra på den ill-trökiga Skaravägen.

Just nu sitter jag här .. borde packa lite kläder och så men det händer inte så mycket :D Jag sitter och tänker, äh det kan jag ta imorgon. Ikväll kommer min mamma skruva isär min sängramen så jag kommer att få sova på golvet. Imorgon ska jag koppla ur datorn så den är flyttklar. Gud vad roligt, jag kommer troligen inte ha något internet förän 1 oktober. Vi får väl se hur jag klarar mig. Tur att man fortfarande har musik på datorn i vilket fall.

Tänk er 15 hela dagar utan internet!


 malin♥


Överby

Jag trodde verkligen att jag skulle få sova ut idag men nej nej. Jag blev väckt vid nio på morgonen av både mamma, Sarah och Robin. De skulle till Överby och jag skulle tydligen med. Jag fick till kvart i tio på mig... vi åkte vid fem över tio. Jag kan lugnt säga att jag var trött. Fick ta mig en cheeseburgare&vatten på Mc Donald's i Lidköping innan vi åkte iväg till Trollhättan. Under dagen hittade Sarah och jag våran klänning som vi kommer att ha som tärnor på mammas bröllop. Min mamma ska gifta sig den tionde oktober med hennes sambo Andreas. Vi köpte förutom likadan klänning, likadana örhängen och halsband. Så nu har jag spenderat mer än vad min budget tillåter men vad gör man. Leva lite extra fattigt nästa månad. Min mamma handlade lite små saker till henne så som strumpbyxor m.m. Det enda Robin handla var nog mat och en extra coca-cola :) I bilen hem stensöv både Robin och jag, helt otroligt då min syster övningskörde hem.

Vid åtta åt vi hemmagjorda-pannbiffar, potatis och egengjord-brunsås, MUMS! Vi tittade på filmen A tale of two sisters (från min box). Vet inte om jag tyckte den var bra, fick ju nästan huvudvärk av allt tänkande. Den var mycket förvirrande och i slutet gick allt så snabbt mellan olika scener. Jag kan inte förklara filmen utan att förstöra den. Men har man lite tid över i livet kan man se den :)


malin


Fika ♥

Fick helt klart ställa klockan då jag på lördagen skulle möta upp flickorna på torget klockan tolv. Var väl inte fräschast i världen den dagen. Som tur slapp jag ta mig till stan då Ida var chaffis och körde mig och Sandra till stan. Vid Rådhuset möttes Sandra, Sara, Sofia, Britta, Carro och jag. Vi bestämde oss att fika på Henrys men det var såklart fullt. Vi lyckades dock hitta en plats på Söderströms. Endel köpte frukost och jag köpte mig bara fika! Som endel kanske vet är jag absolut ingen frukost människa. Det är nu på senare dagar jag har börjat ta mig lite flingor&yoghurt innan jag åker till jobbet för att inte avlida av hunger efter någon timmes arbete. Det tråkiga är att jag verkligen får tvinga i mig det. Detta är då jag börjar tidigt!! Tillbaka till den trevliga lördagen. Det var roligt att alla kunde komma, vi satt och tjöta ett bra tag och man inser hur mycket man missat i de andras liv när man inte bor i samma stad eller bara inte har pratat på ett tag. Detta måste verkligen göras om! Efter fikat gick vi på stan en stund och en efter en åkte hem.





Klockan 18:00 började kalaset hos pappa för min syster Sarah. Hon fyllde år i slutet av augusti men det är inte förän nu alla kunde. Det blev mumsig tacos, massa godis och kakor! Trevligt att träffa släkten igen :)


 

malin


Fredag

Fredagen blev inte så tokig ändå! Jag hade bakat kladdkaka dagen innan som jag fikade på jobbet. Hoppas du tyckte om den Johanna! Det tråkiga var att jag inte fick nyckeln till min lägenheten men nu vet jag i vilket fall att jag får den på tisdag klockan elva. Efter jobbet åkte jag hem och käkade mat och gjorde mig klar in för kvällen. Jag tog verkligen vatten över huvudet när jag lockade håret. Det tog evigheter och jag kom inte hem till Sandra förän klockan åtta på kvällen. Det var hur roligt som helst att träffa Sandra igen. Vi satt vid datorn och drack, fy vad det väcker goda minnen! Vi sjöng även singstar med Sandras föräldrar. Vi var så sega att vi aldrig kom till bowlingen innan det stängde. I försig var det även Hampus fel, han var bra seg han med. Vi mötte upp honom vid Wennerberg. Vi drog istället till Gabbes och träffa lite folk. Vid två gick vi till torngrillen och köpte en pita (jag rättare sagt) Var hemma hos pappa vid en tre på natten och sov i Sandras (syster-yster) säng :)


Tack Sandra för en mycket trevlig kväll!


malin


VARFÖR?!

Varför ska det alltid hända mig? Igår när jag kom hem på kvällen och skulle ta på min underbara sköna t-shirt som jag har som pyjamas så...





...går det en jättestor spindel på den. Jag skriker såklart till och spindel blir minst lika rädd och hoppar 2 cm upp i luften och hamnar på rygg. Mohaha den dog ca 20 sekunder senare mosad på golvet. Den dog på typ tredje försöket.. råkade mosa kroppen först och benen kröpvidare, bra vidrigt! Vill bara meddela att jag sov i en annan t-shirt inatt och den vanliga hamna i tvätten :)




malin


Onsdag

Dagen började med att jag vaknade víd två på eftermiddagen. Så gick det med mitt "vakna i någorlunda tid". Jaja, jag fick sova ut i vilket fall. Jag tittade på ytterligare en skit film från min box, Tales of terror. Det skulle vara 33 små kortfilmer men det fanns bara 11 stycken på min dvd. Det var fem minuters obehagliga kinesfilmer. Första handla om en hiss. En tjej sa hej då till sin pojkvän klockan två på natten. Hon tryckte ner hissen, som åkte både upp och ner. Till slut så plinga hissen och där i stod det en massa läskiga folk. De skulle ner sa det och hon sa att hon inte skulle med för att det såg fullt ut. Hissen åkte ner, hon tryckte åter igen dit hissen och den kom uppifrån, tom. Hon gick in i hissen och i en metallist såg man alla de som nyss hade åkt i hissen. Sen började jag titta på Man thing, såg ungefär 40 minuter innan Majzzen sms:a och fråga om jag ville hitta på något. Jag gjorde mig klar och åkte in till stan. Vi åkte upp till råda och gick 5 km. Var gött men fan vad jag måste ut och gå mer!







Efter den härliga promenaden köpte vi hallon och dricka. Vi åt glass (som vi redan hade sedan innan) med värmda mosade hallon framför tvn.






malin♥


Heldag med Johanna

Idag vaknade jag av mobillarmet klockan kvart i elva.. snooze:ade tills klockan var halv tolv. Johanna kom vid en tio i tolv. Jag var såklart inte klar så Johanna fick komma in en sväng. Vi åkte sedan till spökstaden som Johanna säger. Det fanns mycket snygga och billiga soff-modeller men färgerna var bajsbrun eller orange/röd. Så det blev ingen soffa där. Vi var en sväng på Jula och Coop också. På Coop köpte jag två filmer, en coca-cola och Ahlgrens rosa rattar. As coola, jag fick dock inget kort då jag åt upp dem hos Johanna senare på kvällen och slängde påsen. De stödjer rosa bandet, rosa rattar :) Efter Skara drog vi till Em möbler där jag provsatt soffan ytterligare igen. Så nu är den beställd i vilket fall. Soffan och nackstöden kommer vecka 43. Jag kommer säkert ha sådan otur att den blir försenad! Vi var på ÖB och där jag köpte mig en handtvål, badskum (kommer ju ha badkar) och Malaco klubbor. Vi tog oss en glass på Mc Donald's, Cornetto choklad. Vi träffade även Majzzen på stan, mycket trevligt att träffa honom. Var ett litet tag sedan jag träffade/pratade med honom. Vi ska snart dra igenom Sagan om ringen trilogin, måste bara hitta filmerna hos min pappa. Klockan åtta åkte vi hem till Johanna och titta på Idol 2009. Vi blev sittandes framför tvn och tjöta och titta på godingen Gordon Ramsay.

Några av mina inköp idag:




TittadeRomasanta som fanns ur min box, rena skiten. Den var inte äcklig för fem öre! Med den storyn som det byggde på kunde de göra den hundra gånger värre. Den var byggd på en sann historia så mer blod och spänning önskar jag. Den handlade om en man som förförde kvinnor och dödade de med tänderna, han var schizofren och trodde han var en varg/varulv. Inget jag rekommenderar att se direkt..

Ledig imorgon med, ska bli underbart skönt. Hoppas jag vaknar i någorlunda tid imorgon. Jag funderar på om jag ska se en film nu ikväll eller imorgon. Klockan är redan tio över ett och jag behöver egentligen vända tillbaka dygnet då jag börjar klockan 06:30 på torsdag. Sandra kommer på fredag också! Ska bli mycket roligt, vi ska antingen supa och gå ut eller supa och packa upp mina grejer! Hoppas jag får nycklarna på fredag!



malin


Degdag

Idag är man äntligen ledig och det visste verkligen kroppen om.. jag vakna vid en tjugo i fyra på eftermiddagen! Känner bara hur dagen har försvunnit lite. I för sig var mina planer för denna dagen att inte göra ett sket! Jag ska snart öppna min 12 kalla kårar- box för att börja mitt filmtittande (så fort mamma har kommit hem med mitt godis!).

De senaste dagarna har jag inte gjort något än att jobba. Jag har vaknat runt elva-tolv och gjort mig klar och sedan åkt till jobbet. För att sedan komma hem och lägga mig. Nu måste jag verkligen socialisera mig under de två kommande dagarna. Imorgon ska jag till Köpstan i Skara med Johanna!♥

Nu är det inte alls långt tills jag flyttar. Antingen kan det vara fyra dagar eller tio dagar. Men jag ska nog inte panik flytta utan från början få bra i ordning och packa upp allting så det blir bra. Åh vad jag längtar, det ska bli så gött och ha sitt eget hem igen. Denna gången är det verkligen enbart mitt!



malin


Carolines dag

Idag fyller Caroline 20 år



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!


 

malin♥


Jönköping

Usch vad dålig jag har varit på att uppdatera!

I onsdags åkte jag ungefär tjugo över nio in till stan för att hämta Johanna och Basse. Vi tog en frukost på Mc Donald's i stan då det inte fanns något gott hemma i Vinninga. Stackars Johanna som hade varit duktig och ätit en smörgås! Basse kämpade med det glödheta kaffet och hybridrökade innan vi satte oss i bilen igen. Vi åkte sedan den långa vägen till Jönköping. Vi fick en super bra parkering precis utanför ikea. Bredvid oss stod en ny Audio A4 med en gammal tant i. Johanna tappade nästan hakan och jag började skratta, det var nämligen punktering på ena däcket! Basse skratta också men han var nog glad över att han fick röka igen! Vi hann gå igenom övervåningen innan Sandra kom. Vet inte riktigt vad klockan var men vi gick inte snabbt igenom i vilket fall. Det var verkligen ingen som gick tomthänt ifrån ikea, vilket jag skulle tänka mig vara mycket svårt.



Efter Ikea gick vi och åt tacos & pizza buffé. Tacosen var god men pizza var däremot stenhård! Sen gick vi igenom hela A6 och det enda jag köpte var nog en nit-trisslott, en coca-cola och en mascara. Vi körde vidare till Biltema-Mio-Jula-Media markt. Jag blev mycket besviken på Biltema i Jönköping men Media markt däremot är rena himmelriket! Jag köpte mig en box med skräckfilmer samt Scooby Doo2 (den otecknade).






Såklart skulle vi se hur lilla Sandra bor! Blev lite nervös när jag såg hallen men när man kommer in i hennes rum blir det en helt annan sak. Hon har gjort det jättefint! Vi stannade en stund och tjöta och titta på tv, mycket trevligt. Vi var hemma sent.




malin

 


Tisdagen

Jag hann mycket mer än vad jag trodde. Det enda som inte blev som jag hade tänkt mig var att jag glömde breven och kunde därmed inte posta dem. Pappa blev sjuk och jag slapp köra Oldsmobilen till garaget dock fick jag hämta min syster på sjukhuset vid tio över nio på kvällen och åka hem till Vinninga. Inget har hänt, hon har sin praktik där. Jag somnade hyffsat tidigt!

Igår (onsdag) var jag på ikea. Eftersom jag tog några kort fixar jag inlägget förhoppningsvis imorgon! Just nu hinner jag då jag lagar mat och förbereder mig för jobbet. Ska innan jobbet lämna tillbaka pappas bil.



malin♥


Redan september

Kan inte riktigt förstå vart sommarmånaderna tog vägen. Inte för att det har varit något höjdar väder så har man ändå kunnat hoppas på fint väder under de månaderna. Nu är det bara inse att hösten är här och börja planera julklappar om man ska vara klar i tid!


Lördagen blev inte riktigt som planerat men ändå. Jag åkte med min pappa och min kusin i Oldsmobilen tills min pappa klockan 23:00 slängde in handduken. Jag blev inte chockad men jag hängde med min kusin som skulle skjutsa mig hem. Sara hängde med en sväng. Vi gjorde inte allt för mycket men vi träffa lite roligt folk och jag var hemma vid en halv tre på natten.

Söndagen var inte så jättehändelserik heller. Jag vakna ca klockan 14:50, stensov tolv timmar. Jag misstar att jag fick en lätthjärnskakning i lördags.. då jag var klantig och ramla ur sängen med Isa (en stor hund) över mig och dunka i huvudet i stengolvet. Jag försvann i ca två sekunder. På kvällen drog jag in till stan och hämta lite grejer jag hade glömt hos min pappa i lördags. Åkte sedan till Majzzen för att titta på The Matrix Revolutions och tjocka oss med dricka, lösgodis, chips, popcorn och glass :D

Måndagen bjöd inte så mycket förutom sömn och jobb. Jag jobbade klockan 06:30 - 15:00 och efter jobbet lämnade jag av Elins t-shirt hos pappa och klockan 16:00 mötte jag upp pappa vid hans jobb och diskutera bilbytet och var hemma vid en tjugo över fyra. Då la jag mig i sängen för att vila lite innan maten blev klar. Stensomna och vakna igen vid 20:30. Gick upp och tacka min mamma för att hon lät mig sova.. eller inte! Fick värma maten i micron och satte mig en stund vid datorn och la mig sedan i sängen och somna igen.


Tisdagen den första september. Idag har jag planerat en massa men det verkar inte bli lika mycket som jag hoppas på.. sätter mig vid datorn och inte gör ett skit. Fast jag är ju tidsoptimist så jag har inte panik än.

Detta skall jag försöka hinna med idag:

  • Uppdatera bloggen
  • Göra mig klar
  • Posta brev
  • Tvätta bilen
  • Prata med Johanna & Basse om när vi åker imorgon
  • Skriva på el-kontrakt
  • Mäta i pappas bagageutrymme
  • Lämna Oldsmobilen i garaget och skjutsa hem pappa
  • Byta pappas volvo mot min volvo
  • Titta på Scooby Doo filmen :)
  • Lägga mig tidigt!



Haha jag kommer nog inte hinna klart allt detta idag men jag kan alltid drömma!


malin♥