Trötter

Sitter här och är mega trött. Idag har jag inte gjort allt för mö mer än att jobba. Quyen och jag stekte pannkakor, inte lite heller. Han har blivit riktigt bra på att steka pannkakor även om det inte ligger i hans natur, haha. Vi drog sedan till jobbet vid tre och börja jobba halv fyra resp. fyra. Slutade kvart över ett och nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan kasta mig i sängen. Imorgon blir det cykeln till jobbet. Utbildning idag och imorgon.



Tre jobbdagar utav sju


 

malin♥


En fullspäckad tisdag

Vaknade av att telefonen ringde i morses, det var Malin som ville att jag skulle börja tidigare. Istället för att börja klockan tio började jag halv tio. Jag slutade härligt nog klockan ett. Då fick jag ett samtal av Johanna som ville hitta på något. Jag plockade upp henne på solhagsvägen och vi åkte till Willys. Jag storhandlade, då menar jag verkligen storhandla. Jag handlade mat för 700 spänn. Snart inga pengar kvar men mat lär jag ha i minst en och en halv månad. Känns bra att jag inte kommer svälta. Tack Johanna som hjälpte mig med korgar och påsar. Väl hemma igen studsade jag in i duschen och vi åkte till Sandra för att plocka upp henne. Johannas bil blev färdig lagad idag så självfallet åkte vi till Volvo för att hämta Johannas pärla. Vi åkte till Johannas parkering för att möta upp hennes mamma. Vi fyra tog oss en glass på Birgers och efter det begav jag mig hem. Jag började städa som en galning tills jag blev avbruten av Johanna vid klockan fem. Vi hämtade upp Sandra och tog oss en lång sväng runt i stan med Johannas bil för att sedan placera rumpan på Läckögrillen. Åt smaskig mat och tog en liten rundtur igen. Hem igen för att återuppta storstädningen. Vid nio skrev Johanna på msn.. hon var uttråkad. Hon kom hit och vi satt och tjöta lite tills vi bestämde oss för att ta glass nummer två idag, på Donken. När vi kom dit precis när Sarah slutade så såklart satt vi där i lite mer än en timme, trevligt trevligt. Tog oss sedan några varv runt i stan och sen fick det bli hemdags. Jag satte mig vid datorn för att uppdatera här. Ska nog diska det sista innan jag kastar mig i sängen. Jag kommer nog somna på tre sekunder så trött jag som jag är för tillfället.






Två jobbdagar av sju.



malin♥


Jobbvecka, hela veckan.

Måndagen startade med att jag jobbade klockan elva till klockan fem. När jag kom hem mådde jag jättedåligt och tog mig en lång tupplur som jag var i stort behov av. Vaknade vid halv åtta och var lite smått hungrig och sugen på något gott. Tog med mig Johanna till Donken. Tog mig min specialare, cheeseburgare med fullkornsbröd & utan gurka samt en marängsviss. När Johanna och jag satte oss fick vi sällskap av Sarah som hade rast. När hennes rast var slut kom Albin, Johanna B och Carl och satte sig med oss. Det slutade med att vi satt där från klockan kvart över åtta till kvart över elva. Vi hade förbannat roligt och skrattade så det ekade där inne på Donken. Lite pinsamt men vad gör man när någon berättar något hysterisk roligt. Johanna och jag tog oss några varv runt stan efter maten för att sedan var budbärare åt Jessica och Sofia. De ville ha var sina marängsviss. Utanför Jessica såg vi bamsekatten!!! Vi stannade hos Jessica en stund innan vi åkte hem för sängen.




En jobbdag av sju.



malin♥


Tänk, Malin tänk.

Den härliga söndagen. Jag vaknade svintidigt av någon konstig anledning. Helt rastlös fick jag gå till min pappa för att hämta min mobil som jag glömde dagen innan. Tog mig en kort promenad och sedan hem igen för att få tag lite i folk. Quyen och jag tog oss en promenad till Birgers och tog oss en glass. Direkt efter åkte han hem till sina föräldrar för att fira honom lite. Fick även en blåsippa av Quyen.



Sara och jag började smida planer så fort jag kom hem. Vi bestämde oss för att laga lite mat och göra något kul. Det fick bli hemma hos mig eftersom jag även hade tvättid. Hade blivit lite bökigt att cykla hem var 40:e minuter för att slänga in en ny tvätt och hänga upp/slänga in det rena i torktumlaren. Sara kom hämtade upp mig och jag fick med mig mina pantflaskor till affären som jag skulle ha pantat för cirka fem månader sedan, men men. Vi köpte oss kött, potatis, bearnáisesås och vitlöksbröd. Vitlöksbröd är våran specialité, eller vad säger du Sara?! Vi prata om att äta klockan två, det blev vid klockan fem. Såklart blev det även efterrätt, chokladpudding med grädde!! Gustav kom även en sväng och vi tre spelade lite kort, tjöta och titta på tv.

 


När Gustav gick hem spelade Sara och jag Wii, heeeela kvällen lång.






Trevlig söndagsmiddag med spelkväll.


malin♥


Använd minnet

Lördagen skrev jag heller inte så mycket om. Jag vaknade hyffsat tidigt för att åka iväg till stan för att äta på Henrys med Quyen (födelsedagsbarnet). Jag älskar fortfarande kycklingtoasten och Quyen uppskattade den också. Vi tog oss även en sväng på stan för att sedan dra hem. Jag hade allmänt tråkigt och sms:ade Johanna. Vi åkte och tog oss en glass på Donken. Johanna började sedan jobba klockan halv fyra så jag tog mig en promenad till pappa. Satt och dega länge i solen och planera dagen lite med pappa. Det slutade med att vi skulle ha mini grillfest. Vi tog bilen till affären och handlade på oss en massa. Åkte hem och tände grillen. Syrran och Robin kom strax därefter och senare på kvällen precis innan maten var klar kom min farbror och hans sambo. Jag stannade inte jättelänge då jag var trött efter att ha gått upp tidigt. Mycket trevlig dag..





Dåligt med bilder när man glömmer kameran och har dåligt batteri på mobilen!




malin♥


återblick

Tänkte skriva lite om i fredags om jag fortfarande kommer ihåg vad som hände. Jag vaknade ganska tidigt för att möta upp Sara, Basse och Gustav på stan. Jag köpte födelsedagspresent till lille Quyen och ett skärp till mig själv. Vi tog oss även en fika på Henrys för ovanlighetens skull. Vi bestämde även att vi skulle ha lite grillkväll hos Sara och sedan fortsätta kvällen/natten hos mig.





Jag åkte hem efter stan och väntade på att Quyen skulle komma till mig så att vi kunde dra till affären för att köpa lite mat inför grillningen. Det blev kött, potatissallad, vitlöksbröd och minimajs. Himlans gott!




Efter en hel del skratt och snack drog vi hem till mig för att röka lite vattenpipa, spela spel och sjunga singstar. Licor 43 gjorde min kväll. Tack för en rolig och trevlig dag..










Alltid lika härligt att vara ledig



malin♥


HUVUDVÄRK

Mår skit och bajs.. världens huvudvärk, kroppen värker och febern knackar på dörren. Jag återkommer så fort jag orkar och hinner. Jag jobbar nämligen alla dagar denna veckan.



GODNATT!!



malin♥


Efterlysning av mobilen

Tänkte uppdatera allt jag missat men insåg att mobilen är borta. Antagligen ligger den hos pappa då jag var där igår kväll på lite grillfest. Anledningen till att jag behöver mobilen är för att alla bilder ligger där. Får väl uppdatera lite senare på kvällen.



Idag vaknade jag tidigt, klockan nio!


malin♥


Pigg och glad med socker

Vaknat lite tidigt, snart ska jag till Henrys och käka lite mat med födelsebarnet. Igår blev det grillning och alkohol.. skriver mer senare!


Helt underbart väder idag!



malin♥


HELG FÖR HELA SLANTEN

Hoppas vi på i vilket fall. Kanske får hoppa in extra imorgon, vem vet? Lönen hoppas vi blir bra så ikea snart händer. Idag har jag jobbat och cyklat har jag gjort hela jobbveckan. Jag har varit duktig! Fast jag kunde nog vara lite snabbare med att pumpa däcken. Jisses vad det gick idag, cykeln rullade som aldrig förr. Skulle nog pumpat första jobbdagen istället för sista. Denna dagen gick lite snabbare än de andra, jag körde skift till klockan tio och sen slutade jag klockan två, 2½ timme tidigare än de andra dagarna. Cyklade hem och gjorde inte ett skit, helt underbart. Ska bli gött att vara ledig imorgon, ska möta upp Gustav och Basse klockan ett på torget. Ska shoppa lite hade jag tänkt. Ikväll får det bli att vila upp sig med en chokladkaka och en film.



Lön om fyra timmar, om inte mindre!


malin♥


Snart helg!

Jag glömde att skriva att jag fick blommor av Sara, Basse och Gustav i söndags. De satt i min dörr när jag kom hem från pappsen. De var bara knoppar när jag fick dem men de slog ut dagen efter.





Idag har jag jobbat och imorgon ska jag jobba. Sista dagen imorgon och det ska bli skönt. Jobbar även 2½ timme kortare imorgon än de andra dagarna. Jag är verkligen jättetrött och jag ska snart gå och lägga mig för att kunna gå upp imorgon.



Snart lön!!


malin♥


Skärpning

Jag är mega godissugen och jag orkar inte att gå till affären för att köpa något smaskigt. Sen har jag inte råd att lägga pengar på godis heller. Jag har inte ätit godis på länge nu faktist om man inte räknar med det lilla i glassarna jag har ätit det sista. I vilket fall så krisade det verkligen för ca tjugo minuter. Jag lyckades hitta lite glass i frysen. Inte vilken glass som helst heller utan den mjölkfria jag köpt till Robin för hundra år sedan. Den är baserad på sojaprotein eller var det var. Tänkte att så farligt kan det inte vara och jag var verkligen socker/godissugen. Tog mig några skedar och höll på att spy. Fy fan, det må ha smakat päron, vanilj och jordgubb men inte glass. Den goda mjölk/gräddesmaken existerade inte på milsavstod. Det blev som mjöl i käften och det spelade inte längre någon roll hur godissugen jag än var.. det gick inte ner!



Om jag bara kan få godisbegäret under kontroll!



malin♥


Dagarna rullar på..

Idag är det tisdag och jag tyckte nyss det var fredag kväll?! Lördagen umgicks jag med Gustav och Sara som sagt. Vi degade och tittade på film, finns det några bättre en seg lördagkväll. Jag började jobba tidigt på söndagmorgon och efter jobbet runt klockan sex cyklade jag hem till pappsen och tog någon kall och åt middag. Otroligt lyxigt och bekvämt. Städning stod på schemat men jag kom hem sent då Sarah var hos pappa också, då har det en tendens till att bli en del tjöt.



Jobbade hela måndagför- och eftermiddag. På kvällen kom Quyen hem till mig och han hjälpte mig steka pannkakor. Han var bra för att aldrig ha stektpannkakor någon gång. Han småpajade bara ca tre stycken. Sen blev det lite varm o'boy och kaffe framför tvn.

Idag har jobbat till halv fem och efter jobbet gjorde jag rent hos Merlin. Diskat som en galning och nu är det inte så mycket kvar. Imorgon kommer det några gubbar hit och mäter min innerkant på ytterdörren. Vi ska få nya ytterdörrar om ca 6-8 veckor. Ska bli gött eftersom de vi har nu är som papper, man hör allt. Musiken blir högre i trappuppgången än inne i lägenheten, megafondörr! Nu sitter jag här mätt och belåten, ska diska det sista och plocka lite i tvätten så det ser bra ut imorgon när de kommer.



Godissugen och fattiglapp hör inte ihop, skit också!



malin♥


Fredagen

I fredags vaknade jag ganska sent för att möta upp Quyen på en liten promenad i det fina vädret. Jag köpte mig en glass, daimstrut. Den är förbannat god. Quyen åkte vid klockan tre till jobbet och jag gick hem till min pappa. Där vi åt god mat och tjöta för att sedan avsluta med god chokladpuddig. Meningen var att hela familjen skulle samlas och äta middagen men Sarah blev försenad då hon hennes samåkningsbil brann, haha. Allting gick bra så ni vet. Jag åkte senare vidare till Nicole där det var fest. Jag var nyker och trött då jag skulle jobba dagen efter. Hos Nicole var det blandet med folk och jag hade i vilket fall mycket roligt. Det hände lite olyckor och en del spillande kan jag säga. Jag satte mig på cykeln och cykla hem då de andra gick ut.


Det blev inte så många bilder jag trodde.. alla kom inte med på bild!









Jobb, jobb, jobb!!



malin♥


Seg och trött

Vilken dag säger jag bara, kommer skriva om fredagen om någon dag. Idag har jag jobbat som aldrig förr och efter jobbet fick jag besök av Gustav och Sara...


Återkommer såfort jag fått lite extra sömn!


malin♥


Vilken V50-dag!

Vaknade av telefonen klockan halv åtta, mamma ringde och sa att Guldvingen skulle ringa om tjugo minuter. Hon tyckte jag skulle vakna till lite innan jag pratade i telefon. Det är väl inte så att jag mumlar och inte riktigt förstår när jag sover? Haha, jag halv sov tills de ringde. Jag fick komma på direkten så det var bara att gå upp och göra sig klar. Jag var så lat att jag satte mig på cykeln och cykla iväg. Det är nog precis 50 meter till dörren. I vilket fall, jag var klar ca klockan nio. Då gick jag och köpte mig en liten frukost och gick hem. Jag var så jävla trött och borta att jag glömde av cykeln. Jag satte mig vid datorn och började skriva med Johanna. Hon hade redan varit uppe i ett x antal timmar. Hon fick nog världens chock när hon såg mig logga in och var vaken. Vi bestämde att hon skulle komma hem till mig och jag gick och tog mig en tupplur. Johanna var hemma hos mig ca halv elva. Vi satt och dega lite och tjöta för det mesta. Vid elva drog vi fram till stan och åt på Henrys. Det är sjukt vad god kycklingtoasten är. Sen gled vi runt i stan, hamna på donken och satt där i två och en halv timme. En efter en som vi kände kom och satte sig hos oss. Det enda vi åt var en glass. Johanna och jag fick en tussilago av Jocke!







Efter glassen drog vi hem till mig igen och jag slängde in min tvätt. Jag hade världens tur dag, båda tvättstugorna var lediga. Jag tog tillfället i akt och ockupera alla tvättmaskiner. Alla mina kläder gick på första rundan. Andra rundan körde jag sängkläder och mitt täcke! Jisses vad bra allt blev. Jag kontaktade sedan min pappa för att dra och hämta min megabyrå hos mamma. Han hade världens sämsta dag i vilket fall, Johanna kom på vart skon klämde. Pappas bil hade inte gått igenom besiktningen idag så han grina på allt och alla. Det var ett himla körande fram och tillbaka. Jag testade och bära byrån men den vägde fanemig bly så Robin och pappa fick bära skiten. Jag rullade mina däck till släpet. Väl hem igen efter allt bärande, handlande och borttappning av mobilen åkte Johanna och jag till donken igen. Jag skulle lämna en nyckel jag fick med mig, haha. Satt där i ca en timme och åt smaskig happy meal med fyra nuggets. Åkte panik hem igen för att ta ur allt i torktumlaren innan de stängde av strömmen. Skjutsade hem Johanna och hem igen för att gå och hämta cykel-jäveln. Nu sitter jag här, har plockat lite i tvätten samt fixat lite med byrån. De små ska till pappa någon dag och det hoppas jag blir snart. Det står ganska mycket i vägen i köket.





En sak som har hänt idag också är att hela stan har börjat köra nya volvobilar. GE MIG EN V50 NU! Jag fattar inte, de var ganska sällsynta här i stan men idag såg vi minst 30 stycken. Jag blir bara mer och mer sugen på den! Om man ändå haft pengar i överflöd ibland.





Vad sa jag inte om vädret, klart solen gömde sig i en massa moln idag. Bättre ska det inte bli och det tro fan det, jag är ledig. Vi får hoppas på bättre väder nästa helg då jag är långledig.



Imorgon ~ middag hos pappsen och fest på kvällen!!



malin♥


Tryck delete

Denna dagen kunde ha kvittat, helt ärligt. Även om vädret var bra lyckades det inte rädda mig. Jag var på dåligt humör hela dagen. Hade inte spelat någon roll om jag var på jobbet, jag var så jävla borta. Det börjar hända en hel del på jobbet nu, tror vi. Det är bara och vänta och se. Vad har jag mer att tillägga? Jag hoppas det blir bra väder imorgon också då Johanna och jag äntligen ska spendera lite tid! Det var alldeles för länge sedan. Jag har även tvättid imorgon, otroligt nog! Självklart kommer allting  säkert att krocka.


Står på mina bara knän och ber gång på gång om förlåtelse. Jag börjar tröttna på det och det handla om att komprimissa. Väger inte ett nej mer än ett ja? Sura över små saker kommer vi alla långt på, eller inte! Jag känner mig så jävla töntig att skriva ner det här men du ville inte prata med mig. Tack o hej.



Det kurrar i min mage, jävla skit.



malin♥


Ännu en dag med fint väder

Gudarna försöker säga mig något. Gårdagen var fint och det enda jobbiga var väl att jobbet inte flöt på riktigt som man ville. Cyklade till och från jobbet igår, behöver pumpa däcken. Idag vaknade jag av att det ringde på dörren helt hysteriskt och jag var inte piggast på att gå upp i pyjamas och öppna men efter två minuters intensivt ringande gick jag upp och öppna. Det var min gårdsvärd Bengt, bra pinsamt. Jag hade glömt nycklarna i dörren igår natt. Han gav mig dem och sa till mig att gå och lägga mig igen. Jag var så trött och pissenördig igår när jag kom hem så mitt huvud hann inte riktigt med och glömde nycklarna i låset. Himlas tur jag hade och fy vad jag älskar att Bengt finns nu. Jag kunde inte riktigt somna om så jag började plocka iordning på mina kläder i storarummet, diskade min disk och städa Merlins bur. Nu sitter jag här och pustar ut lite innan matlagningen. Imorgon och fredag är jag ledig och det ska bli skönt. Jag ska äta en massa glass och slappa i solen OM jag har de turen att vädret håller i sig. Jag ska även hämta min megabyrå i Vinninga, tvätta bilen och SOVA!

Tack för de trevliga kommentarena!! ♥


Inte ett moln på himeln



malin♥


HALLÅ I STUGAN!

Sitter här och tittar på Au pair sidor. Frågar mig själv vad jag väntar på. Jag måste själv ta tag i det, annars händer det inget med livet. Kommer man någonsin ångra saker man gjort i livet, skulle inte tro det. Vad väntar vi på? Vad är det man ska tänka på, jag älskar att vara impulsiv och kasta in mig i saker. Även om jag inte gör det ofta så brukar det bli roligt när man väl gör det. Vissa personer hade man inte ens känt om man hade funderat en extra gång. Vad har vi och förlora, vad är vi rädda för, att allt kan bli bra eller att allt går åt helvete. Låt det gå åt helvete såfall men tänk om vi får det bra. Sluta fundera och bara lev!



Det fina vädret inspirerar mig till det galna!



malin♥


Huvudet exploderar

Nu sitter man här efter en massa timmars sömn men varför känns det som man enbart sovit ca tre fjuttiga timmar. Jag är så trött på detta och jag måste sluta drömma, eller ska jag försöka tyda dem? Jag vaknade flera gånger och när jag öppnade ögonen så bestämde jag mig för att snart gå upp för att plocka lite innan jag började med maten. Det första man gör är att sätta sig vid datorn och känna att man inte orkar ta tag i något. Varför ska det vara så förbannat svårt för mig att komma igång. Jag hoppas allt blir bra när sömnen sedan fungerar som den ska. Just nu är det faktist inte så stökigt här. Det ligger lite kläder i storarummet som jag rev ut igår och i köket finns det lite disk. Golven är dammsugna och det enda som fattas är att jag ska tvätta dem lite lätt. Tvätten är en annan femma då det aldrig finns lediga tider, så förbannat hopplöst. Jag har fått arbetskläderna tvättade hos pappa men resten ligger i en stor blå ikeapåse, proppfull. Jag tror jag har tvättid den 28:e, evigheter dit.

Vädret är kanonfint idag med och då får man verkligen ingen lust att arbeta för fem öre. Det enda jag vill är att få lön och börja spendera den på roliga saker. Ta en fika i solen, ta promenader och grilla som aldrig förr. Allting kostar pengar och för tillfället är jag inte gjord av pengar. Allting ska snart bli skit bra då jag snart har lön och senare framöver får jag tillbaka 1500 kr på skatten, helt underbart! Mitt mål är att åka till Ikea snart och sen ska man kanske dra en sistaminutenresa, låter inte det fint? Man lever bara en gång och jag är lite trött på att sitta i min lägenhet och jobba konstant!


Nu kurrar min mage!



malin♥


Tankar och funderingar

När vet man om man förtjänar lycka?


Otur

malin♥


Fika, möte och middag.

Idag vaknade jag hyffsat sent, sov ganska dåligt i natt. Jag drömmer fortfarande och jag måste nog gräva djupare i mina problem. För tillfället vet jag inte riktigt vad det är jag grubblar på. Quyen tog med mig på en sväng till McDonald's där han tog sig en kaffe och jag köpte mig en glass, McFlurry smarties med extra daim. Vi satt där en bra stund i solväggen och gotta oss. Nu har jag ännu mer fräknar. Efteråt åkte vi båda hem och gjorde oss klara inför mötet med jobbet. Jag hade världens panik över vad jag skulle ha på mig. Ett möte med middag efteråt på stadt. Jag visste inte riktigt vad för intryck jag ville göra. Det blev bra i vilket fall, jag kände mig nöjd med valet och nu i efterhand tänkte jag inte ens på vad folk eller jag hade på mig. Mötet gick fint och middagen efter var god. Det var kockens tost, som inte längre heter det och efter maten var det allmänquiz. Det var verkligen jättesvåra frågor och det var fanemig tråkigt. Vårt lag kom i vilket fall inte sist. Nu sitter man här hemma och är jätterastlös. Den händer inget roligt men jag har en hel del tänkande att göra, så jag i framtiden kan sova gott.




Fick frågan, hur är din drömkille. Är det meningen att man ska veta det. Jag tycker ändå det slutar med att man aldrig fångar honom eller är det då man slår sig ner och bildar familj. Ska man sträva efter en viss smak eller humör ect. Jag vet inte vad jag vill ha än, utan jag ska nog testa mig fram. Sen är ingen perfekt, ska man då nöja sig med det man har för att man har känslor för personen. Sen är frågan vart gränsen går för vad ska man nöja sig med om man nu ska det. Ta personen för den är, fast ska man älska hela personen eller ska man älska det mesta och acceptera resten? Ska man ha många tankar om den rätte eller ska man vara öppen med att han ska vara snäll med humör. Är man för öppen kanske man får en halvsnäll och bra humör ibland. Beror väl på vad man är för person och vad de accpeterar. Spelar karma in och man får ta det man förtjänar. Finns ens den rätte för någon. Finns drömkillen egentligen, är det något man drömmer om att ha men egentligen inte vill ha när man väl får det. Är drömkillen som ett hopp, ett hopp man kan leva med livet ur. Att man vaknar upp men en bra kille och hoppas att drömkillen kommer och räddar en ur en tråkig vardag. Hur mycket är ens kärleken värd i dagens läge. Allting runt min omgivning har lärt mig att allting har ett slut, positivt eller negativt. Hur hårt ska man gå in och sattsa på ett förhållande. Vill man ha hus, villa, hund, barn och ett vanligt jobb eller kommer det bli som jag drömt om. Jag, själv i en lägenhet utan några barn eller man...


Hoppas på en god nattssömn!

malin♥


Årets första grillning

Jag tog mig en promenad till min pappa igår. Det är inte så långt och det var otroligt gött väder. Jag satt i deras trädgård och titta på när Annelie grejade. Jag kan säga att jag halvt brände mig och ser numera ut som en prickekorv. Vi åkte senare till affären och köpte kött, potatissallad och vitlöksbröd. Tände grillen och ca 25 minuter käkade vi underbart god mat. Jag blev kanoners mätt. Stannade en stund och tittade lite på tv. Gick hem och var jättetråkig, jag somnade och vaknade dagen efter.







Snart sommar!


malin♥


Dåtid till nutid

Nu ska vi försöka friska upp minnen och skriva lite om det som har hänt så man snart igen kan skriva lite om vad som händer. Onsdagen den 31:onde var riktigt trevlig. Britta och jag gick och handla lite på stan och köpte med oss till tacogömma. Vi åkte sedan hem till Johannes och började laga mat. Rättare sagt var det Britta som började laga maten. Vi insåg sedan att Johannes inte hade någon ugnsform så Johannes och jag åkte till Maggan och köpte en. Majzzen kom under tiden vi var i affären. Det var vi fyra som smaskade på tacogömman och efter tittade vi på film och bara umgicks. Britta och jag gick hem ganska sent.








torsdagen vaknade vi hyffsat tidigt och bestämde oss för att ta en glass på birgers för första gången på året. Det var kanon väder och det var riktigt trevligt tills vi satte och började äta glassen. Då började det spöregna för att strax därefter gå över till hagel. Vi åt upp våran glass hyffsat segt för att missa regn och hagel på vägen hem men det fick vi lida för det fick oss nämligen till att börja frysa. På vägen köpte vi ketchup till Brittas berömda köttfärssås. Jag kunde däremot inte vara hemma med Britta då jobbet kallade. Britta var så snäll och kom med min mat till jobbet. Äkta lyx att få hemmalagad mat som man inte gjort själv och sedan få det levererat till en.







Fredagen vaknade jag sent och Britta åkte hem till sin syster. Jag åkte sedan till jobbet och kom hem sent.
Lördagen bjöd på mat och fika hos mamma för att sedan åka till jobbet för att jobba.









Söndagen bjöd enbart på jobb. Måndagen bjöd på jobbet och en film med Quyen.
Tisdagen var jag ledig och jag gjorde inte ett piss, umgicks med Gustav, Basse och Sara. Vi spelade lite wii och tittade på film. Vi firade Gustav lite i förtid och käka lite glass och så.






Onsdagen så jobbade jag ett kortpass och bytte däck med pappa. Sen gjorde jag inte så mycket mer. På torsdagen så jobbade jag och efteråt så umgicks jag lite med Quyen och sen blev det sängen tidigt. Fredagen så arbetate jag och direkt efter jobbet åkte jag hem till min mamma för att äta lite thaimat. Umgick lite med familjen och åkte sedan hem för att få besök av Basse och Gustav. Vi spelade wii, tittade på tv, film och tjötade en hel del.



Ställde klockan på elva men jag vaknade innan det, helt otroligt! Jag gjorde mig klar och drog fram till stan för att möta Jessica, Sara och Gustav. Vi gick en runda på stan och tog sedan en fika. Jessica var dock tvungen att gå hem innan fikat. Åkte efter stan till pappsen för att äta lite samt slänga in en tvätt. Fick även leka lite frisör och klippte Annelie. Sen fick jag sätta mig på cykeln hem för att städa innan mitt främmat kom. Basse och Gustav kom runt halv sju och vi började direkt med alkohol intaget. Vi satt vid datorn och prata med Sandra, spelade twister, rökte vattenpipa och berätta hemligheter. Fick även ett kortbesök av Annelie och Elin. Några minuter över tolv åkte vi med Quyen till McDonald's och köpte lite mat. När vi kom hem till mig igen satte vi på Greveholm och alla somna nästan. Gustav var den enda som hade orken till att gå hem.








Nu
sitter jag här och solen skiner. I eftermiddag ska det grillas hos pappsen! Jag skulle vilja träffa Johanna lite men hon jobbar för tillfället, skit! Saknar även Britta, jag känner på mig att vi har mycket att prata om!!




Hajjemen, det var min vecka!



malin♥


förlåt

Dagarna har rullar på och jag har varken hunnit eller orkat blogga. Jag är ledig i helgen men det blir nog uppdatering på söndag!


Nu måste jag sova..börjar halv sju imorgonbitti



 

malin


BODA BORG

Efter två timmars sömn som känns som tjugo minuter. Av någon konstig anledning har jag har svårigheter med att få en bra sömn. I flera dagar nu har jag sovit massor men har bara kommit in i det sömnstadiet där man drömmer. Jag drömmer massa konstiga drömmar och när det väl är morgon igen känns det inte som jag har sovit någonting. Så jävla tråkigt och jobbigt. Britta har dock kommit underfund vad felet är. Ska försöka fixas snarast, ni alla kommer få veta vad det är när jag har fixat det.

Johanna kom ca tjugo över sju på morgonen och hämta upp Britta och mig. Britta lämnade vi av på tågstationen och vi körde vidare till Albin. Därefter åkte vi till jobbet och käka lite frukost innan vi drog iväg mot Boda Borg i Karlskoga. Vi åkte åtta och var framme tre minuter över tio. Vi var tre lag, två stycken med tre personer och ett lag med fyra personer. Jag var med i det laget med fyra personer. Det var Sofia H, Albin, Johanna och jag. Det var helt hysteriskt roligt och vi klarade tolv stycket av tjugofem. Det var vad vi hann med om man säger så. Vi vann!!! Detta måste göras om och jag rekommenderar helt klart att åka dit. Det enda dåliga var att de gjorde världens reklam om deras tacobuffé men inte hade någon. De tyckte att det var för få men personen så de gjorde ingen om man inte bokade. Fast de sa det då vi frågade om tacobuffén, inte när vi väl kom dit, strax innan lunch. De kunde ju kollat läget lite och inte antyda. I vilket fall vi åkte in till stan för att äta, på King! Vi fick nog världens suraste och otrevligaste servitris, ILLA! Hon var gôr trevlig mot tre killar som var där och tog en dricka, anledningen var att de jobbade där. Maten var i vilket fall god, tur det. Vi åkte tillbaka efter maten och körde några banor till. Vi åkte hem när det stängde. En rolig sak hände då under bilresan. Det var Johanna, Albin, Sofia H, Kajsa och jag som åkte med i Johannas bil. På vägen dit säger Kajsa att hon aldrig har sett en älg i verkligenheten. Alla blir chockade då hon bor i Kjällby, en liten bit ifrån själva Kjällby. På vägen hem sitter jag i fram och alla är as trötta, plötsligt får jag syn på en älg och blir helt hysterisk. Sitter och hoppar och skriker älg tjugo gånger om. Kajsa blir ännu mer exalterad och skriker hej vildt. När vi väl åkt förbi den sitter hon och andas snabbt. Alla frågade i kör, såg du? Helt till sig säger hon, ja! Sen när vi var i Götene säger Kajsa helt lugnt, är det tre älgar som står det. Alla vänder sig om i bilen och svarar öm aa. Kajsa blev helt stum. Vi åkte hem klockan fem och var på jobbet igen strax efter sju på kvällen. Alla hade slagit sig och var ömma, i vilket fall Johanna och jag. När jag kom hem efter en glass på jobbet såg jag att mina knän var röda/blåa. Jag kan säga att man kryper en hel del. Britta kom hem någon timme senare och det vi gjorde var att tycka synd om oss själva och glodde på tv. Vi hade var sina anledningar till att tycka synd om oss själva. Tur att vi trivs i varandras sällskap, haha!








Tackar för en rolig och smärtsam dag!


malin♥


Mera uppdateringar..

Måndagen vaknade jag av flera telefonsamtal samt sms. Jobbet ville att jag skulle jobba lite extra men jag har inte tid, ska spendera tid med min älskade Britta och Sara. Vi tog oss fram till stan och fikade och hade oss. Verkligen jättemysigt och trevligt. Det var ett tag sedan jag fika på Henrys och ett jättebra tag sedan jag fikade med Britta överhuvudtaget. Jag drog sedan till jobbet för att få mitt kortpass överstökat. Britta och Sara glodde på film och allmänt dega. Jag kom hem till dem både med en McFlurry daim, extra daim. Det var mycket uppskattat. Inte för att det kan någonsin kan gottgöra 4,5 h frånvarande. Slappade sedan framför tvn med en massa tjöt.






Ni ska bara se min mega flaska med Licor 43 jag fick av Britta!



malin♥


En update!

Söndagen var jag nog nästan bakfull, kändes nästan så. Jag var lite duktig, diska lite och tvättade som aldrig förr. Sen blev deg framför hundra dåliga komedifilmer från Voddler. Tog mig ca fem timmar att få igång skiten. Lite mindre då jag emellan åt sprang upp och ner i tvättstugan! Sara kom senare på kvällen sen för att invänta Britta samt titta på film med mig. Britta kom runt halv elva och slog ner sin rumpa på soffan och deltog i vårat slappande framför filmerna. Mer hände inte den dagen! Fy fasiken vad skönt det är att ha hemma Britta igen!!!



Har två bilder men fick inte bjuda på dem för Britta! :)


malin♥


Bilder

Nemen ojsan, vad ovanligt att jag har halkat efter lite fast det har sina orsaker. Britta har bott här och då är det klart man vill spendera tiden med henne!!

Här kommer i vilket fall bilder från i fredags:







Faen vad kul vi hade och de andra korten är lite FÖR roliga!


malin♥