Seeeeg

Hoppas jag kommer ikapp någon dag. Funderar på att fuska snart!


Femte januari

Vaknade hyffsat tidigt för att åka iväg till för att möta upp de andra. Vi skulle äta på Lai Thai. De som åt var Sandra, Basse, Majzzen, Johannes och jag. Helt underbart gott. Träffade även Johanna och Alexander på Åhléns taket. Efter det åkte vi hem till mig och tittade på filmen, Lilla Kycklingen. Den filmen är så sjukt rolig. Vi degade efter filmen tills det var dags att åka fram till Folkan. Det var världens mega kö och vi satt inte alls länge i biografen innan filmen började. Filmen var mycket bra men jag tyckte den var lite för föresägbar. Efter filmen åkte Majzzen och jag med Johannes där vi satt och tjöta och titta på tv. När jag kom hem fick jag sova på soffan p.g.a. att Sarah och Robin hade ockuperat min säng.
Inga kort idag tyvärr


malin♥


Segare än segast

Ge mig en ny kropp tack. En vältränad som älskar att stå upp i nio timmar i sträck och verkligen är arbetsnarkoman!


Fjärde januari

Vaknade vid elva för att göra mig klar inför jobbet. Började jobba klockan tolv och slutade halv fyra. Åkte direkt till Sandra och vi hämtade lite grejer hos Johannes föräldrar. Saker och ting Sandra hade lämnat där på nyår. Vi åkte sedan för att hämta Johanna och åkte hem till mig för att dega lite. Vi bestämde oss för att se film, Flickan som lekte med elden eftersom vi ska gå på Luftslottet som sprängdes. Vore bra att se tvåan före trean. Så vi traskade iväg till Maggan för att köpa lite godis till filmen, där vi även mötte upp Basse. När vi väl var påväg hem igen kom Freddie och skjutsa oss hem och åkte sedan hem med Johanna till Alexander. Vi andra satte på filmen och fick strax därefter besök av Majzzen som hade blivit utslängd av Johannes. När det var ca tio minuter kvar av filmen kom Britta. Vi var hemma hos mig hela kvällen och bl.a. planera femte och sjätte januari med Lai thai, Bio och pulkaåkning. Jag satte även upp min Elvis och Marilyn!
Tiden bara rullar iväg
malin♥
Degar istället för att städa

Oj oj vad jag skriver!!


Tredje januari

Vaknade yttligare en dag som jag vaknade sent och kände för att inte göra ett skit. Vilket jag inte heller gjorde. Egentligen behövde jag städa som en galning och diska som aldrig förr men det hände inte. Quyen kom förbi en sväng och sen skickade min syrra ett sms till Quyen. Det visade sig att min mobil fortfarande låg avstängd på laddning och alla har försökt att få tag i mig. Min pappa var helt förstörd då han inte hade hört från mig sedan nyårsafton. Fick smsa lite folk och ringa pappa för att säga att jag fortfarande lever och är okej. Förlåt allihop som blev lidande men jag kände väl att jag klarade mig utan hem- och mobiltelefon under de lediga dagarna. Behövde verkligen vara ledig också men kanske inte så ledig. Imorgon är det ett kortpass på jobbet som gällermalin♥  


PHILIPS 47"

Jag kanske kommer ikapp detta året!


Andra januari

Vaknade sent och kände mig som en deklump som var sugen på att hitta på något. Quyen drog då med mig på stan. Vi kollade runt och jag fastnade för en tv, en Philips 47". Resten av dagen tittade vi nog på film och mobilen låg på laddning, avstängd hemma. Jag är förbryllad över att jag inte reagerade att jag inte hade pratat eller skickat sms med någon än.


Skönt med lite ledigt men snart börjar arbetandet igenmalin♥


TVÅTUSENTIO

Jag klarade det!


Förste "nyårsdagen" januari tvåtusentio/tjugohundratio

Vaknade bakis såklart. Låg i sängen hyffsat länge tills Britta och Basse väckte mig. Vi tjötade ett tag tills Basse drog till sin bror. Britta och jag låg och dega framför tvn till klockan fem eller något på eftermiddagen. När Britta väl åkte hem låg jag och dega framför tvn/ sov hela dagen. Mobilen var död under hela denna dagen!Bakis men idag är det värt det.malin♥


NYÅR

Snart snart...


Trettioförste "nyårsafton" december

Vaknade ganska tidigt för att sätta mig vid datorn. Försökte få tag i någon som kunde gå på stan med mig. Hade ju inget nytt och roligt att ta på mig inför det nya året. Hade även några ärende att springa på stan. Sandra var min trogne vän och hängde med mig. Vi hade kul och sprang in på Gina två gånger. Jag hittade mig en klänning i vilket fall och kunde pusta ut. Hem igen för att slå in min brors present för att sedan åka till honom för att lämna den. Tanken var den att vi skulle fira honom men han hade tydligen spytt under natten och mamma fick inte tag i honom. Så jag tänkte bara slänga av presenten. När jag väl ringer på dörren har han nyss vaknat och säger, "nej men jag är inte sjuk". Jag får halv panik då jag inte alls har mycket tid till att göra mig klar inför kvällen. Jag säger att jag gör mig klar och får se vad klockan blir. Vi kan nog alla räkna ut att jag blev klar tills jag skulle bort. Allting där blev även kaos då jag först skulle cykla för att sedan få skjuts av Britta. Fast allt löste nog sig till det bättre. I vilket fall väl hos Johannes åt vi god mat och hade jättetrevligt. Vet inte vad vi gjorde för att få tiden att gå men plötsligt var klockan tjugo i tolv och vi åkte taxi in till stan. Vi betalade tjugo kronor var, jättebilligt enligt mig! Såg de fjuttiga fyverkerierna och skålade med champange (moserande vin). Var hemma sent och somna på direkten. Britta och Basse sov hos mig. Basse kom lite efter då han först råkade ut för en händelse, stackars pöjk.


GOTT NYTT ÅR PÅ ER!
malin♥


Lever jag om samma dag?

Snart inne på tvåtusentio!


Trettionde december

En dag till nyår och jag har inte köpt någon klänning än. Fast en sak i taget att oroa oss för. Denna dagen körde jag inte skift utan jobbade tolv till nio. Gött att släppa lite beskymmer. När jag kom hem kan jag inte påstå att jag gjorde något. Satt vid datorn och tog det lugnt. Var egentligen i stort behov att tvätta samt städa och diska. Jag kommer snart bli kvävd av dammråttor.Ge mig mer energi!


malin♥


Jobbet och mega stökigt hem!

Fem hela inlägg! Kanske kommer till 2010 idag.


Tjugonioende december

Nemen hejsan vad dagarna går och ja gör inte ett skit förutom jobbat. Yttligare en dag som inte blev som den skulle. Slutade med att jag jobbade över en timma och hade kramp i magen. När jag kom hem orkade jag inte ens inse hur mitt hem har förfallit. Barr totalt överallt som sätter sig i fötterna och dödar en långsamt men snabbt! Funderar på varför det fortfarande ligger en massa mat i frysen. Kan kanske bero på att jag har svårt och äta när jag stressar? Oroa er inte, jag har mycket att leva på så länge och när jag lugnat ner mer äter jag som en häst igen!Snart ledig och snart nytt år!


malin♥


Zombie

Nemen oj, fyra stycken inlägg! Vågar man hoppas på att man kommer ikapp någon gång i livet?


Tjugoåttonde december

Vaknade en timme tidigare idag, inte fan blev jag mer utvilad av det. Jobbade röva av mig och kom hem till krigszonen och somnade igen? Jag vet att jag får mycket gjort under dessa dagar, eller inte!
Jag behöver vara ledig innan jag får magsår!malin♥


Semester, ja tack!

Woho! Tredje idag!


Tjugosjunde december

Skulle egentligen jobbat halv tolv till åtta idag men det blev inte riktigt så. Jag började halv åtta på morgonen och slutade halv fem. Jag var utmattad som aldrig förr och när jag kom hem fick jag hjärnblödning på mitt stökiga hem och duscha och gick och la mig.Ge mig semster nu, tack!


malin♥


Annandag jul

Heja heja!

Tjugosjätte "annandag jul" december

Vaknade halv sju utsövd, haha, eller inte. Körde på dagen som aldrig förr och kom hem för att sova. Mitt hem ser ut som ett bombnedslag men vem har tid och lust. Inte jag i vilket fall. Bjuder på en fin bild på mitt pepparkakshus.
Behöver vara ledig!


malin♥


Juldagen

Knappa på Malin!!


Tjugofemte "juldagen" december

Jag vaknade som ett vrak. Somnade hyffsat tidigt men varken min kropp eller hjärna ville inte vara med. Jag skulle behöva en ligga-i-sägen-hela-dagen dag snart! Hade stort behov av det denna dagen men alla skulle till Majzzen och det får jag inte missa. Som tur blev jag på bättre humör då jag träffa alla. Det enda som sög var att jag ska jobba dagen efter och fick säga hej då till alla när jag släppte av dem vid Stadt. Roligt hann jag ha i vilket fall, även om kvällen blev lite bisarr med ögonsug hit och dit.

Nyår nästa!malin♥


DOPPAREDAGEN

Inte för att vi har "dopp i grytan" i min familj så heter det ändå dopparedagen!


Tjugofjärde "julafton" december

Jag vaknade som ett vrak då jag sovit dåligt. Mamma ringer i panik och säger att jag ska plocka upp mormor kvart i. Jag gör mig klar på ett stört och gör inte ens iordning håret. Kör som en galning och upptäcker att jag är en kvart sen och jag undrar vart mormor är, hon är alltid snabb ut och står på parkeringen i god tid. Ringer upp mamma då jag inte får tag i mormor. Då säger hon att hon ringer mormor för att be henne komma ut. När jag ser mormor fem minuter senare kollar jag på klockan och upptäcker att jag är en timme för tidigt. Jag kom officiellt förtidigt till en familjeevent! Det händer fanemig aldrig. Go Malin. Min mamma förstod hela situationen och sa inget då hon tyckte att jag kunde komma i tid för en gångsskull. Väl hemma hos mamma käkade vi oss gôr mätta och väntade på Kalle Ankas jul. Förlåt mig men detta årets "Arne Weise" sög brutalt. Hon var gôr stel och tråkig. Väl under Kalle Anka åt jag en förbannat mycket julgodis, alltid lika smaskigt och ger många hål i tänderna. Fast innan Kalle öppnade vi julklapparna då Sarah sitter och tjötar i soffan som en fyra åring som ska få en ny barbie i julklapp. Aja innan vi drog till pappa på kvällen åt vi ris a la malta.
Väl hos pappa blev det julklappsöppning på direkten. De var mer otåliga än Sarah, helt otroligt! Efter det blev det mer mat om man ville ha. Jag tackade då ömsesidigt nej då jag var sketa mätt. Efterrätten kunde jag däremot trycka ner. Ostkaka med sylt går alltid att trycka ner varesig man vill eller inte! Jag blev inte så långvarig då jag var super mega trött. Inget bättre än att sitta en stund framför en bra film hemma själv för att pusta ut efter denna super sociala dagen.Då var väntan över!malin♥


Dan före dopparedan

Ska nog plocka in min tvätt innan den möglar!


Tjugotredje december

Det är alltså dan före dopparedagen. Ikväll är det den traditionella uppesittarkvällen hos pappa men jag jobbar tyvärr. Missar även min kusins 25-års kalas idag, det suger att jobba idag! Kvällen blev inte så lugn på jobbet och min stressklump i magen hade inte försvunnit heller utan låg där och vred sig av smärta. Det var bara att bita ihop och köra räser. Var hemma sent och kunde inte sova i första taget, somna sent för att veta att man kommer vara som ett vrak på julafton, himla skojsigt!


En dag kvar.. vart är pirret av lycka och nyfikenhet i magen någonstans?malin♥


Sova och jobba

Min tvättid är nu slut och jag har varit och hämtat all min tvätt. Jag undra hur länge jag kommer att sitta här på röva och inte göra ett skit förutom uppdatera min blogg.


Tjugoandre december

Förslappad som jag är, sov jag länge och hittade inte alls på något roligt innan jag började jobbet klockan halv fyra på eftermiddagen. Denna dagen körde jag skift själv, ovanligt? Det gick som det gick. Denna dagen slutade det aldrig rulla! Vad jag menar med det är att det aldrig var en lugn stund på jobbet. Allting gick verkligen åt helvete och jag var irriterad som ett jävla bi när jag kom hem. Jag var även så uppe i varv att jag knappt kunde sitta still och jag hade världens magsmärtor också. Jag kommer innan jag fyller 21 år (4 decemer 2010) ha stressmage och magsår av all stress. Fast inget jag kan göra åt för tillfället, jag har andra problem jag behöver ta tag i innan det. Kanske mina fina sönder tvättade händer och underarmar, haha jävla problembarn jag är! Förresten räknas jag nog som vuxen nu, någon som vill tillverka en tidsmaskin? För att lugna ner mig och bli på gladare humör klädde jag min gran och lyssnade på lugnande härlig julmusik. Somnade VÄLDIGT sent!
Två dagar kvar..
malin♥


Julgranen

Nu har jag i vilket fall hämtat lite tvätt i tvättstugan.


Tjugoförsta december

Inte alls många dagar kvar till julafton, tre för att vara exakt. Jag har hittills inte skaffat mig någon gran. Min plan var att jag skulle sno en men sen så sa Robin att han hade jaktmark som jag kunde gå och ta mig en gran. Så jag ringde denna dagen och fråga vad de sysslade med. Tog med dem ut till Kållandsö. Detta var lite inpulsivt att vi bara åkte iväg för när vi var framme frågade vi varandra om hur vi skulle få hem granen. I vilket fall vi traskade iväg och hittade oss en gran som jag godtjände! Robin sågade av den och vi la den på taket och körde sakta, sakta hem till Robin. Robin fick hoppa ur bilen två gånger för att fixa till den för att den var på väg av. Väl hemma hos Robin fixade han fram rep och vi band granen runt taket. Det blev lite kallt att ha fönstrena lite uppe i bak men vad gör man inte för julgranen! Fick stanna vid kiosken mellan Kålland och Kållandsö för att flytta rätt granen. Väl i stan får Sarah för sig att lämna av en sak till vår bror som bor mittemot Birgers på Skaragatan. När vi svänger höger ner på Skaragatan vid Stadt möter vi polisen och de kör såklart efter mig. Jag börjar svära som aldrig förr. De stannar bakom mig när jag stannar för att möta upp min bror på gatan. Det bildade snabbt kö och jag skakade som aldrig förr i bilen. De kör då upp bredvid mig och ser mig inte riktigt eftersom jag hade på värmen på max och bakfönstret lite öppet, vilket gav resultatet igen immat framsidoruta. De avaktade lite och åkte sedan vidare. Vi hade gasen i bott hem till mig igen för att kasta av granen. Jag undrar lite om de hade tänkt och ge mig böter eller så. Tur som attans hade jag i vilket fall.
 

Väl hemma kom mamma och hämta Sarah och Robin. Jag gjorde mig klar inför måltiden med jobbet. Vi skulle ut och äta pizza, Lidköpings pizzeria. Strax innan sju åkte jag och hämtade Johanna och vi åkte vidare till pizzerian där vi Lisa och Sofia var de enda som hade kommit. De andra var lite sena och kom ca tio över sju. Vi beställde pizza och tjötade en massa, mycket trevligt. Vi åkte sedan hem allihopa och jag dega framför soffan, även om jag är i stortbehov av stortstädning.


Tre dagar kvar..malin♥


Inget annat att säga än jobba och sova

Klockan hinner nog bli så mycket att disken får lida för att jag måste hämta tvätten i tvättstugan i källaren.


Tjugonde december

Fjärde advent och det firar jag med att sova länge och sedan åka till jobbet för att köra mitt egna skift. Känner hur er avundsjuka rasar över mig. Hahah, eller inte! Hade gjort nästan vad som helst för att slippa jobba idag för att istället spendera dagen med min familj. Av en konstig anledning blir man extra familjesjuk över julen. Mamma, bror, syster med respektive plus mormor åkte till Falköpings julmarknad och skiet och jag kunde inte hänga med. Jaja, får väl säga den gamla frasen "det ger pengar". Hjälper den vid sådana här tillfällen?


Fyra dagar kvar..malin♥


Som sagt - sova&jobba

Ska alldeles strax ta tag i disken och planera morgondagens måltid.


Nittonde december

Jag sov helt klart ut denna dagen med. Finns det något bättre än att sova länge för att sedan ligga och dra sig i sängen!? Helt underbart och tyvärr började jag jobba klockan femton och trettio idag också. Fick köra skift själv idag med och det gick bra, vi blev lite sena men det är ju lördag så då är det mer gäster.Fem dagar kvar..malin♥


Sova och jobba är mitt liv

Ojdå, skiter nog i städningen idag. Har helt klart annat för mig.


Artonde december

Sov ut denna dagen och hann inte med så mycket mer än åka till jobbet klockan tre. Förberede mig för att köra skift helt själv. Ingen som kunde säga om jag gjorde fel eller rätt. Som tur är min chef ett telefonsamtal bort. Jag klarade det bra och bra trött efter jobbet.


Sex dagar kvar..malin♥


Mat, mat, mat

Yttligare ett inlägg istället för att fixa med tvätten och dylikt.


Sjuttonde december

Fick ställa klockan idag igen. Då jag skulle på arbetsledarmöte på jobbet. Det startade klockan nio och jag har nästan aldrig varit så trött. Vi hade lite genomgångar och läxförhör. Vi käkade frukost under mötet också, bageln är så förbaskat god. Efter mötet drog Quyen och jag runt på stan. Sen åkte vi hem och jag började göra mig klar inför julbordet på kvällen med jobbet. Quyen hämtade mig ungefär kvart i sex på kvällen. Vi skulle mötas klockan sex på Tempo på Majåker. Vi var på Lumber och Karle i Kvänum på julbord. Det var gigantiskt och otroligt gott men jag fick fanemig ett ben i köttbullen!! En aning skraj och öm i gommen blev jag. Hade trevligt och vi stannade inte där allt för länge efter att alla var klara. Shotade lite tequila rose istället för nubben till maten. Vi åkte hem till Cilla och Andreas efter maten. Där stannade jag inte så länge eftersom jag åkte med Quyen och han skulle öppna dagen efter. Jag var sket trött också då jag gått upp tidigt två dagar i rad och inte haft mina efterlängtade dagar som jag bara spenderar i sängen. Saknar de dagarna som in i bombsiken. I vilket fall så åkte vi en sväng till Johanna som jobbade. Snackade med henne då jag saknar sönder den människan. Hoppas någon av oss byter helger snart. Sen var det sängen som gällde!Sju dagar kvar..


malin♥


Klippning och julklappslek

Knappar som bara den här nu. Borde egentligen städa och tvätta men vad är roligast?!


Sextonde december

Fick ställa klockan och gå upp tidigt. Hade fått klipptid klockan tio på morgonen. Kom dit och sa att jag var trött på mitt långa slitna hår. Det tog kanske nästan en timme. Jag blev helt klart nöjd. Det är så gött att vara nyklippt men det är även svinläskigt att dra i håret och det bara helt plötsligt tar slut. Man brukar borsta i luften där de gamla topparna brukade vara i ca två dagar innan man inser att det är inte så långt längre.När jag kom hem såg jag att mitt hem såg ut som ett bombnedslag men jag hade ingen ork utan la mig och sov en liten stund och degade sönder hela eftermiddagen. Klockan sex vad jag hemma hos Cilla, en arbetskamrat. Vi skulle ha pepparkaksbak och julklappslek med de som ville och kunde från jobbet. Det kom nog ca sexton stycken. Vi började med att baka pepparkakor och dricka glögg. Efter de körde vi julklappsleken med tärning. Jätteroligt och jag vann en julklapp. En "skål" som ser ut som en stor "biopopcornlåda". Jag åkte hem ganska tidigt.

Åtta dagar kvar..malin♥


Möte, snabbträff och thai+wii

Hinner nog med ett innan jag åker till jobbet. Imorgon är jag äntligen ledig!


Femtonde december

Jag vaknade ganska sent och gjorde mig klar inför mötet på jobbet klockan två. Det tog en och en halv timme. Efter jobbet kom Johanna och Madde och hämta mig. Vi gick och strösa i en massa affärer, mycket trevligt. Vi skildes sedan åt och jag bokade klipptid, fick redan imorgon! På kvällen åkte jag hem till Quyen, vi käkade thai-mat och spelade wii.
Nio dagar kvar..malin♥


Senil

Wihiie, tre inlägg på en dag.


Fjortonde december

Denna dagen är som en dimma för mig. Jag har ingen aning om vad jag sysslade med. Det stod i kalendern att jag hade tvättid så det var nog det enda jag sysslade med. Det är ju en månad sen jag tvätta sist p.g.a. dåligt med tvättider. Jag blir galen! Jo jag ringde nog Telia denna dagen. Det som hände var att jag ringde kundtjänst och blev kopplad till support. Jag satt i telefonkö i 40 jävla minuter för att sedan bli bortkopplad! Jag ringde då upp kundtjänst igen och var redigt sur. Fick då nummer till support för att sedan knappa in mitt nummer så det sedan ringde upp. Men detta tog ju ytterligare 40 jävla minuter. Jag hatar fanemig telia och fattar inte vad de sysslade med. Fick sedan prata med en som kanske kunde lika mycket som mig. Jag fick gå igenom en massa steg jag redan hade gjort. D.v.s koppla in sladden från storarummet till datorn och sedan testa om kontakten i hallen funkar istället. Samtalet slutade med att han sa att han skulle göra en felanmälan och praktist taget la på telefonen. Ursäkta mig men jag fick inget svar hur länge det skulle ta, om någon skulle komma in till min lägenhet eller något sånt överhuvudtaget. Jävla skit telia!!!


Tio dagar kvar..


malin♥


Julpyssel på Lucia

Två på en dag i alla fall. Saknar att skriva om dagen som är.Trettonde december

Tredje andvent och det är även Lucia. Jag vaknade i min älskade säng och Elin låg på min soffa. Hon sov över från gårdagen. Vi degade fram till min mamma ringde vid klockan två och sa att hon hämtar upp mig alldeles strax. Vi ska nämligen ha den årliga pysseldagen hos mamma. Där vi bakar, pysslar, tittar på tomten är far till alla barnen och bara umgås. Det är en tradition som har kommit på tvåtusentalet till min familj. Tror det är sen mamma och pappa gick isär faktist, nu när jag tänker efter. I vilket fall väl hos mamma målade jag en tomte, bakade lussekatter, gjorde julkort, målande en smörkniv och åt en väldans mycket knäck. Vi tittade inte på tomten är far till alla barnen denna gången. Mycket besviken fast vi såg någon annan film som gick på tv. Senil som jag är kommer jag inte ihåg vilken det var men det var en gammal klassiker. Dagen var trevlig och avslutade med att vi åt potatisgratäng, fläskfile och sallad. Väl hemma igen gjorde jag absolut ingenting fast jag är i mega stort behov av att städa men har man ingen lust så händer det inget!Elva dagar kvar..malin♥


Bakis och mumma

Typiskt att det ska gå mer dagar än vad jag uppdaterar. Dessa kommer bli ultra korta så jag någonsin kommer ikapp.


Tolfte december

Jag vaknar hemma och är bra bakis. Hade världens smärta i fötterna. Mina nya skor plågar mig innerligen enda in i själen. Fast snart är de mjuka i skinnet och är helt underbara. Fast det värsta var att de gick sönder i spännet. Antagligen hände de när jag tog av och på mig dem under hemfärden. På förmiddagen pratade lite med Johanna och hon kom hem för att äta lite. Tror vi beställde mat men är inte helt hundra. Vi gick i vilket fall senare till Maggan för att köpa oss lite godis och dricka. Satte på en film och dega sönder. Helt underbart när man är lite bakis. Sen satt vi bara och tjöta lite och ungefär klockan sju kom hennes Alex och hämta henne. Jag får skjuts till Quyen där jag ska hämta min cykel. Då han hade lånat den igår natt. Min pappa ringde mig strax därefter och sa att han hade fixat delar till min bil och vi ska fixa den idag. Fast då kom dilemmat, vem ska köra då ingen av oss kan. Klockan nio ringer han mig och säger att Farfar kör. Han hämtar upp mig och min cykel hos Quyen. När jag öppnar ceva-vanen sitter Dick, Elin och Isa där. Cykeln åker in i bak och vi börjar våran färd till Götene. Vi kom till övergångsstället innan Skararondellen då Farfar sätter på helljuset och bilen dör, haha! Vi blir stående där och vi sitter i bilen i minst fem minuter och bara skrattar och skämtar om situationen. Elin säger då klassikern, jag är pissenördig. Jag vänder mig sedan om då jag får ljus i nacken, skrattar för mig själv och tänker, tänk om det är snuten. Plötsligt blir det inte bara vitt ljus utan blåljus. Såklart var det polisen. Vi kliver ur bilen och min pappa öppnar i bak för att leta efter startkablar och fäller kommentaren "Här ligger det en stulen cykel" när polisen är tre meter i från oss. Han tyckte han var jätterolig medan vi andra skämdes. Polisen undrar vad som har hänt och vi förklara läget, de gav oss en trasig varningstriangel och satte sig illakvickt i bilen och åkte iväg. Vi blev jättechockade att de bara drog. Efter en massa trassel med att min farbror inte hitta startkablar till att de gick sönder fick vi äntligen igång bilen och åkte till Götene. Vi klarade hela bilfärden som tur var och väl i garaget byte de batteri och fixade min bil. Så nu är den som ny och jag körde den hem. Vilken dag..Tolv dagar kvar..malin♥


Äntligen fri...eller?

Hajjemen ännu ett till.


Elfte december

Vaknade sent av anledningen... öm att jag är lat och var i väldigt stort behov av att sova. Det enda tråkiga är väl att man inte riktigt kan ta igen förlorad sömn. Det är fredag och jag är ledig, helt underbart. Det är den enda helgen Johanna och jag är ledig ihop. Det firas med att vi ska gå ut med jobbet, arrangerat av Sofia H och Annika. Förfesten ska vara hos Emelie N. Återkommer till detta dock. På dagen gjorde jag inte så mycket, degade sönder tills jag fick en bra idé. Ringde Quyen och frågade om han kunde hänga med mig till mitt ex. Jag hämtade de sista grejerna där som jag hade glömt. Klockan tjugo i fem blev jag upplockad av Johanna och Sandra, vi drog till bolaget och hemköp. Köpte lite inför kvällen och sen drog vi hem för att fixa i ordning oss. Panik över både mitt hem som ser ut som kriget och att jag inte har något fint att ta på mig. Lite katastrof-klädval märkte jaa nu när jag ser bilderna. Jajjemen denna gången fick jag kort. Vi var hos Emelie en bra stund innan vi gick till bowlingen för att spela lite bowling. Fast Johanna och jag spelade aldrig, undra om det var alkoholens fel? Roligt hade jag i vilket fall och var hemma runt två tror jag. Börjar bli gammal och går hem lite tidigare än alla andra barn. Är trotsallt tjugo nu, haha!Tretton dagar kvar..
malin♥


Sömnbrist

Dra mig baklänges, ytterligare ett inlägg.


Tionde december

Jag väcktes tidigt idag av min hatade väckarklocka. Julfrukost på jobbet stod på schemat. Det var bara att palla sig upp klockan halv åtta. Frukosten höll på mellan klockan halv sju till nio på morgonen. Tyckte att åtta skulle bli en bra tid. Jag var så förbannat trött så snooze är min vän. Gårdagen blev sen och jag har sömnbrist så det bara skriker om det. Jag ringde och kollade med Quyen om jag kunde få åka med honom istället för att cykla i -6 gradigt snöoväder. Som tur för honom fick jag åka med. Tackar, tackar Quyen. Frukosten var trevlig och vi satt och tjöta länge, kan säga att den inte sluta vid nio. Efter frukosten hängde jag med Quyen till komvux eller nästan, jag satt i bilen medan han gick in. Finns några anledningar till att jag inte visar mig där inne, endast Sandra förstår! I vilket fall efter vi hade varit där handla vi lite på Hjertberg och dega hela dagen framför tvn. Det är så man tar igen sen. Det finns nog inte bättre än att ligga och päsa i soffan. Det jag egentligen borde ha gjort var att storstäda mitt hem men men. Kalla mig dum men jag fick fan inga kort ifrån julfrukosten. Jag har varit hopplös med att ta med mig kameran samt att ta kort när jag väl har med mig den. Johanna jobbade under frukosten men fick komma ut och hälsa på. Då fick hon en present av mig, bl.a. pengarna jag var skyldig henne.

Fjorton dagar kvar..malin♥


Tur i oturen

TADA! Ett inlägg till..

Nionde december

Vaknade som ett vrak, vilket jag brukar göra då jag har öppnat fyra dagar i rad för att sedan öppna den femte och sista dagen. Jag är verkligen, verkligen ingen morgon människa. Det är fan tortyr att gå upp tidigt. Jag tycker därmed att dagen blir så otroligt långt samt att man då behöver sova middag! Någon som instämmer? Det var bara att palla sig iväg till jobbet, på cykel då jag har pajat bilen. Jobbade mina underbara nio timmar plus tjugo minuters övertid. Sånt tycker vi om eller inte. Kom hem till en svinstia och fick bara panik. Jag hatar att ha det så men orken och tiden finns aldrig känns det som. Jag tog en sopsäck med glasflaskor och gick till återvinningen vid stallet. Gissa om jag hade kramp i alla muskler jag har i min kropp. Inga hantag eller så, splitter glas i säcken osv. Efter det fick jag sätta mig i pappas bil och hämta honom i Götene. Han hade kört min bil dit för att kolla på hur stora skador det fanns på den. Väl framme får jag halv goda nyheter. Jag hade tur i oturen. Vissa grejer hade pappa och skulle kolla runt efter de andra. Bra att äga en volvo som det finns tillgång på bra och billiga reservdelar. Tog lite bilder på bilen och så. T.ex. Bild tre, "armen" som är böjd skall vara rak.


Femton dagar kvar..
malin♥


Tillbaka.. hahah?

Tagit mig åter igen lite smått i kragen. Tur att jag har antecknat lite i min almanacka som hänger i köket, annars hade jag varit körd. Sen får vi inte glömma bilderna i min kamera, bilder säger ju mer än tusen ord.

Åttonde december

Vaknade tidigt idag, p.g.a. att jag började jobba klockan halv sju.. vad trodde ni? Jag cyklade denna dagen med. Jag vet inte riktigt om jag har slagit i huvudet, återstår att se. Jag arbetade mina underbara nio timmar och sen åkte jag hem till min pappa och dega där. Jag hade behövt städa men vem fan orkar det när man är trött, grinig och hungrig? Jag orkade i vilket fall åka med min mamma till affären och köpte mig en smörgåstårta till pappsen och mig. Jag kommer inte riktigt ihåg varför mamma kom och hämta mig men har för mig att hon lämnade av något och jag hängde på till affären. Det spelar ju inte så stor roll nu. Jag stannade ganska länge hos pappa (kanske beror på att jag somnade en lång stund på soffan) När jag väl var hemma igen vid elva på kvällen kastade jag mig i sängen.


Sexton dagar kvar..malin♥