Mysig måndag

Denna måndag var helt underbar måndag. Jag vaknade hyffsat sent, gjorde mig klar och åkte till pappa för att byta bil. Min bil mår numera bra, tog en sväng förbi macken och tanka. Fy bubblan...åttahundrakronor för en fulltank. Hem igen för att vänta på min älskade Britta. Hon och jag åkte iväg till affären och systemet. Vi busparkera lite utanför systemet för att snabbt hoppa in där och hämta mina varor. När vi kom ut stod lapplisa där och ville prata med oss. Underbar som hon var och lite tur fick jag ingen p-böter. Vi drog direkt till affären och handla till lussekatts och pepparkaksbaket. På vägen hem insåg vi att vi hade glömt russinen, vet inte om mitt undermedvetna glömde det med flit. Vi fick där med hoppa in i ytterligare en affären. Där ballade det ur, vet inte om vi var extra trötta för vi skratta så vi fick ont i magen inne i affären. Fick de mest sjuka idéerna. Vidare hem till mig för att börja med bakandet. Majzzen hänkade på runt tjugo i sex. Då degen hade jäst första omgången. Jag var den som fick göra katterna. De blev väl lite si sådär snygga. Fast de var mycket goda. När alla bullar var klara bakade vi pepparkakor. Jag kavla och både Majzzen och jag tryckte formarna. Britta var duktig och diska under tiden. När allt var klart parkerade vi våra rumpor och myste i soffan framför tvn.





I ett tillfälle där man behöver stöd får man ett förhör. Som att det inte kändes skit innan? Det handlar inte om hur att ta det utan hur att agera.





Slippa tänka för en dag vore skönt..


malin♥


Fyra arbetsdagar avklarade

Första advent är över och den var helt okej. Jag vaknade sent, snoozade ett antal gånger. Det var härligt att vakna och se Britta ligga i soffan igen. Vi tjötade en hel del när vi vakna även om vi pratade massor när hon kom hem igår. Vi gick upp, satte oss vid datorn och skypade med Sandra. Brittas pappa kom senare och hämta henne. Jag började med maten - spagetti och rådjursköttfärssås. Sarah och Robin kom för att äta middag med mig. Vi fikade efter maten med lussekatter, pepparkakor och julmust. Självklart tände vi första ljuset i adventsljusstaken. Jag sprang nämligen och hämtade alla julgrejer i källaren precis innan vi började äta. När klockan blev fem i tre åkte jag iväg till jobbet. 3:15




HOPPAS HOPPAS!!!




malin♥


Mitt i natten

har man jobbat klart för idag, sitter här med världens huvudvärk. Har ett litet godissug så jag knaprar pepparkakor förbrylt. Jag ska om en stund åka och hämta Britta som är ute och festar. Hon ska sova här inatt och imorgon ska jag tvinga upp henne och julpynta med mig! Får även ta en sväng i affären och köpa nya pepparkakor och någon lussekatt. Det är trotsallt första advent! Åh, vad jag längtar till julen nu.




EN dag kvar!!





malin♥


Arbetar lördag

Nyvaken och mega trött. Jag har drömt mardrömmar hela natten så jag är helt slut i huvudet. För att inte tala om att gårdagen gav mig huvudvärk när jag väl hade slutat jobbet klockan två. Jag gick ut till bilen och till min besvikelse skulle jag få skrapa rutorna. Dock var det inte mitt största problem - bilhelvetet ville inte starta! Jag fick ringa upp Knutsson och säga att jag inte kommer om fem minuter och hämtar dem. Som tur står det folk parkerade utanför jobbet och hänger så jag fick snällt gå fram och fråga om lite starthjälp. Tur att jag hade snott pappas startkablar. Det var inte bara att koppla och starta utan först fick vi rulla ut min bil från parkeringsrutan. Sen tog det två hundra år innan batteriet fick tillräckligt med ström för att starta. Gissa om jag svor några gånger. När bilen väl var igång var det inte så farligt att få skrapa rutorna. Åkte iväg och hämta Knutsson, Wallgren och Dennis vid hamngatans livs. De skulle till donken och köpa lite mat för att sedan efterfesta. Jag skjutsade dem till Tommy. Tanken var väl att jag skulle hänga med in men jag skulle först skjutsa Dennis som ville hem, äta och sova. Då var klockan tre och helst ville jag ta en dusch innan man umgås med folk så jag gav upp tanken då klockan blev halv fyra och jag ska jobba dagen efter.


Snart ska jag iväg till pappa för att hämta hans bil, äta lite gott och hämta lite papper som ligger där. För att inte tala om hur mycket jag behöver ringa Britta senare!






Två dagar kvar




malin♥


Arbetar fredag

Sitter här och lyssnar på musik, borde väl göra något nyttigt men hur roligt är det när man kan sitta här. Pratar även med Basse för tillfället på msn. Jag är vääääldigt godissugen också, det är inte roligt och då menar jag på två sätt. Inatt kunde jag inte somna förän klockan fem eller något. När jag väl somna drömde jag om någon hawaiiö. Jag var där med någon stor kvinna som ville gå ut och skaffa lammkött. Vi gick in i en klädaffär och helt plötsligt satt jag där med hela Sex and the city-gänget och titta på kläder vi prova. Sen plötsligt var jag en rymling på ön och sprang som en idiot överallt och försökte gömma mig från polisen. Vaknade och somnade om, drömde då att min mamma var här och städa. Stod och prata med henne och sa att jag vet inte vad det är för fel. För det blir jättedammigt och lortigt på cirka en dag. För Britta hade tydligen städat dagen innan och jag dagen innan det. Vaknade och bestämde mig för att gå upp, för fy bubblan vad det är frustrerande att inte sova och bara drömma.




tre dagar kvar..




malin♥


Sängen ropar

Nu sitter man här efter första långa arbetspasset på myyyyycket länge. Jag tänkte att jag skulle göra lite nytta när jag kom hem men det orkar jag bannemig inte. Har babblat i telefon med Britta på båda mina raster och efter jobbet babblade jag med Johanna en massa också. Ska alldeles strax slänga mig i sängen för att förstöka få någon timme eller två bra sömn. Fast det får jag väl bara drömma om.. Bara tre dagar kvar till ledighet! Snackade även med min bror idag efter jobbet, mycket trevligt och lite ovanligt.




Onda planer smids....




malin♥


Arbetar torsdag

Alltid lika lustigt att man hamnar här. Jag hade nog aldrig kunnat klara mig utan min dator. Måste bara meddela att jag var duktig igår kväll. Jag ställde mig och diska, plockade in alla tvätt, bäddade rent i sängen och betalade alla räkningar. Det kändes skönt när det var gjort och jag hade kunnat fortsatt hela natten om jag inte hade jobbat dagen efter, vilket jag gör. I natt har jag sovit jättedåligt och drömt mycket om snö och skidor. Fast det värsta var nog att jag var instängd i backen/berget och kunde inte komma hem utan jag skulle troligtvis dö. Det var några onda människor som höll på med något i berget. De tänkte döda mig genom att jag skulle få köra fritt fall från Kebenekaise toppen, som tur var jag inte så dum och gick på det. Japp jag vet, jag drömmer underligt men förstår ni nu hur dåligt jag sover?! Maten ligger i ugnen och jag funderar på vad jag ska göra innan jag börjar jobbet.








Been there, done that!





malin♥


Snart torsdag

Nu sitter man här igen. Jag har tvättat idag och jag skulle som sagt städa också men jag fick besök istället. Britta och Sara har varit här. Vi har väl för det mesta legat i soffan och tittat på TV. Vad mer kan man göra när det är snöstorm ute - äger inget tefat för tillfället. Britta och jag fick ett akutsug efter en chokladtomte så vi fick kasta oss in i bilen och åka till ÖoB, där satt även en goding! Senare på kvällen lämnade Britta oss och Sara och jag gick till Maggan och köpte oss lite mat. Snart är klockan tolv och då ska jag betala mina räkningar för denna månaden.








Fyra dagar kvar..



malin♥


Ledig onsdag

Sitter här vid dumburken. Det är snöstorm idag igen. Jag håller för tillfället på att tvätta, fy bubblan vad tråkigt det är. Fast tråkigare är det nog att städa, borde nämligen göra det också. Jag har det inte så stökigt som jag har haft tidigare i mitt liv som tur är. Istället för att städa har jag suttit och begat på gamla kort. Det är bra roligt då man för den största delen sitter och skrattar.



Have a nice life..... with me?




malin♥





Ledig tisdag

Vaknade med panik, telefonen ringde dock svarade jag med lugnet i rösten. Snöstorm var ett faktum och det blev därmed inget ljusparty. Just nu sitter jag hemma hos pappa. Har varit med Robin och Sarah hela dagen. De kollade först in lite skit jag hade i källaren och sen blev det lite fix på stan. Snart ska jag ta och umgås lite med Sara.




Mina tankar går omkring men snart ska man få inse faktum




malin♥


Ännu en måndag

Sitter här vid datorn, Britta är i köket och pysslar. Idag har jag jobbat lite samt varit på möte. Efteråt fick jag besök av Basse, Sara och Britta. Vi käkade mat och tittade mesta dels på tv och datorn. Härligt att bara ligga och tjöta om allt och inget. Fick även ett helt radom samtal av min mamma. Första gången på länge hon bara ringde för att snacka. Hon brukar alltid ha något på hjärtat för att sedan snacka lite skit. Antar att det börjar bli liiiite ensamt nu när alla barnen har flyttat ut.



Får ta och fundera lite till..




malin♥


Bio!

Britta kommer vilken minut som helst. Vi ska klockan nio se filmen Harry Potter och dödsrelikerna del 1 på bio.



Vad långt tid det tar att vänta.




malin♥


Supertrevlig vecka!

Stockholm måndag till onsdag, Gekås torsdag, utekväll på fredag, lördagsmys med Britta. Jag har bara en sak att tillägga och det är att jag har massor med fjärilar i magen!!!




Är allt påväg att bli bra?




malin♥


Hm..

Jag har en klump i magen, ont i ryggen och har sovit jättedåligt. Jag undrar om jag skrapar på botten nu eller om det är en bite kvar. Jag vet inte vad som är fel och vart ska man vända sig? Jag vill sova bra. Känns som jag behöver gråta ut men jag har inget att gråta över. Fast det enda man kan tänka är efter regn kommer det solsken.





Bli hårdare eller bryt ihop!




malin♥


En vecka senare...

Jag kommer inte köra en uppdatering på det jag har gjort. Det får komma senare. Just nu behöver jag ta tag i min hälsa och sinne. Jag sover inget alls nu plus att det har hänt lite skit i helgen. Jag ska snart se framåt men för att jag ska kunna göra det måste jag fokusera på det viktiga i livet...




Nära och kära!



malin♥