Födelsedagsmiddag

Arbetsveckan igång igen. Idag står mycket körning på schemat. Jag skjutsade barnen till skolan. Kom hem och halvsov samtidigt som jag snacka med pappa genom skype. Klockan tickade och jag åkte till min sista boot camp lektion. Jag måste verkligen anmäla mig till nästa termin. Kom hem, duscha super snabbt och åkte iväg till skolan. Plockade upp dotterns bästis, ett av barnen som vi samåker med. Vi åkte till Burgerville för att köpa fyra milkshake. Herrejösses säger jag bara. Deras milkshakar smakar fluffig kall grädde med smak. Vet inte om jag tycker det är äckligt eller gott. Det är svårt att säga för man känner hur onyttigt det är. Vi två plockade upp sonen från basket. Direkt därifrån till swimteam för att plocka upp dottern. Vid swimteam hade de jultema. De hade fina körer som sjöng fina julsånger, sånt man ser på film. De hade en snökanon som spruta fakesnö. De hade även hyrt in renar som gick runt utanför i en inhängnad. Det var superkul, tyvärr hann vi inte se så mycket. Vi var tvungna att åka hem till middagen.


Middagen för mig. Dotterns bästis skulle vara med och fira också. Jag hade fått välja mat. Jag valde potatisgratäng, kyckling, broccoli och en äpplesallad. De vet inte vad potatisgratäng är så jag fick ta ett recept och översätta. Jag sa även att de fick gör hur de ville med resten av mitt val, alltså inget specifikt val av kycklingrecept osv. Barnen fick äran att bestämma vad jag skulle få för tårta. Maten var supergod och de blev smått förälskade i potatisgratängen.


Till efterrätt blev det något väldigt amerikanskt. Det blev en chokladtårta med chokladglasyr. En såndär chokladkaka som är med i nästan alla amerikanska serier och filmer. En sån man alltid har drömt om att få sätta tänderna. I vilket fall har jag det, så mycket tv och filmer jag har sett i mina dagar. De kom in med tårtan sjungande. Jag fick även tjugotvå stycken brinnande ljus i tårtan. Jag lyckades inte att blåsa ut alla på ett andetag. Eftersom mer än hälften av ljusen var sådana som självantänder, skämtljus som tar evigheter att blåsa ut. De filmade mig eftersom jag blåste och skratta som en galning. Barnen tjöt av skratt och tyckte det var jätteroligt. Mätta och belåtna vad det dags för presenterna. Jag fick gipsbokstäver i mitt namn som barnen har målat jättefint. Så fick jag en resa till San Diego med allting betalt. Ingen liten present så mungiporna sitter vid öronen och man känner sig lite bortskämd. Fick även kort av alla familjemedlemmar, supergulliga!


Ett värmande hjärta

malin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback