Så var det måndag igen


Vaknar strax innan sju på morgonen av att det ringer på dörren. Det var Johanna som skulle sova på min soffa eftersom hon skulle vara i stan igen runt klockan tolv. Det var bra onödigt för henne att åka fram och tillbaka till Kållandsö. Vi sov vidare och vaknade av hennes väckarklocka runt halv tolv. Jag vaknar av att jag mår jättedåligt. Johanna åkte strax innan tolv men jag låg kvar en stund till i sängen. Hade världens värk i hela kroppen, mest i luftrören och lungorna. Har skaffat mig en jättejobbig hosta också. Såklart tvingade jag iväg mig till jobbet strax innan klockan tre. När jag kom hem kastade jag mig bara i sängen och somna nästan på direkten, hostan höll mig uppe ett litet tag.





Britta - Trodde det var jag som var med Sandra?!




malin♥


Familjemiddag och förhoppningsvis städning


Vaknade av ett sms från Elin. Hon frågade om hon kunde komma hem till mig snart. Hon kom ungefär klockan tolv. Jag var inte piggast på att gå upp men det var bara att dra mig ur sängen. Ungefär klockan tjugo i ett skjutsade jag iväg Elin och hennes kompisar till någon hundcenter. Istället för att åka hem hälsade jag på pappa. Där jag tittade på handbollen och åt middag med nästan hela familjen. Sarah och Robin kom nämligen också över, den enda som saknades var Elin. Annelie gjorde även chokladpudding som vi smaska på. Vid klockan sex gick jag hem för att börja med några av de tråkigaste sakerna jag vet. Nämligen tvätta och städa.





Ont i hela kroppen och jag MÅSTE städa!




malin♥


Lördagsmys!


Vaknade ungefär vid klockan nio, skulle jag tippa på att klockan var. Jag mådde inte så jättebra, hällde i mig lite vatten och somna om. Jag vaknade senare runt klockan tolv och kände mig mycket bättre. Jag flyttade mig från sängen till soffan. Jag tog fram mobilen och ringde till Britta och Sandra. Snackade med dem ett tag och sen satte jag på en film och låg soffan hela dagen. Tog mig en tupplur senare förkvällen. När jag vaknade till runt klockan nio snackade jag lite med Quyen på msn. När klockan var halv tio kände jag äntligen mig lite hungrig, så jag gick över till Roma och hämtade mig en calzone. Magen var inte så jättetaggad på att äta så jag åt inte allt för mycket av den stackars pizzan. Mätt och belåten satte jag på yttligare två filmer. En med min goding Channing Tatum! Imorgon ska jag tillbaka till verkligheten och göra alla måsten! Jag måste komma vidare..




Dagen var gott för sinnet mitt!



malin♥


För-förfest, förfest och stadt


Jag vaknade av min härliga ringsignal, Shake it med Metro station. Åkte till jobbet och var där cirka kvart över sex. Slutade min härliga pass ungefär tjugo över sex på kvällen. Åkte hem och började göra mig klar inför kvällens bravader. Jag var klar strax innan klockan sju och klockan sju satte jag mig på cykeln och cykla iväg till min syster. Där öppnade jag mig första cider och festen började för min del! Hos Sarah var det en massa folk, det var en inflyttningsfest inbakad med typ tre födelsedagsbarn som firades. Jag hade roligt och glömde av tiden lite. Fem i halv nio kastade jag mig på cykeln hem till Johanna B. Jag var inte först, vilket inte förvånar mig men jag var heller inte sist. Det var bara arbetskamrater och jag måste då säga att de är bäst! Man trivs så bra i deras sällskap och vi har alltid roligt. Vi drack, snacka och lyssna på musik samt dansa lite snyggt. Runt halv tolv drog vi oss mot stadt. Några av oss åkte hem men de flesta hängde med ut. Jag kan inte påstå att jag var så nykter där inne utan allt är små luddigt. Jag dansade och hade jättekul! Klockan två kom snälla Kajsa direkt från jobbet och skjutsade Moa och mig till McDonald's så vi fick oss lite käk. Det satt inte helt fel! Under måltiden plockade vi upp Viktor och en till. Kajsa skjutade oss alla hem. Väl hemma hann jag knappast in genom dörren förän jag somna. Drömde bl.a. att jag hade gifflar i skafferiet, gissa vilken besvikelse jag fick när jag vakna!





















TURN AROUND [5,4,3,2,1]




malin♥


Jobb och blogg..


Torsdagen den tjugosjunde januari

Spännande dag på jobbet idag. Johanna kom förbi och skulle hämta kartonger på jobbet. Slutade med att hon fick jobba två timmar, tackar så mycket för. Det hjälpte en hel del kan jag lugnt säga. Dagen på jobbet slutade halv sex. Nu sitter jag här och har äntligen kommit ikapp med bloggandet igen. Jag fattar inte att det alltid blir såhär och att jag ska envisas om att skriva om varje dag. Fast det ska bli roligt att kunna läsa om varje dag sen när man är ett russin. Nu ska jag göra något vettigt!




Om jag kunde vara lika envis i alla situationer!




malin♥


Jobb, Sandra och Johanna


Onsdagen den tjugosjätte januari

Jobbade från elva till tre och det gick bra. Väl hemma igen snackade jag med Sandra genom skype. Vi planerade Brittas present och tjöta allmänt. Jag saknar den tjejen väldigt mycket. Jag ska snart planera en resa ner. Vet inte vad klockan blev riktigt men jag fick senare på kvällen besök av Johanna. Vi prata väldigt mycket och det var länge sedan. Känns som vi bara går förbi varandra på jobbet och sen är vi aldrig lediga samtidigt eller något. Vi tog oss en måltid på donken och satt där i kylan och tjöta. Sen var det hem till sängen som gällde. Britta hade snott mina The O.C skivor och jag fick lite abstinesbesvär, jävligt illa!





Hur vill jag ha det egentligen?



malin♥


Brittas födelsedag


Tisdagen den tjugofemte januari

Idag fyller Britta tjugoett år gammal. Dagen startade med att jag försov mig och kom iväg jättesent och hann inte fixa klart Brittas present. Men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge. Kan inte påstå att hon är den lättaste att köpa till nu. Det är inte direkt som att hon kan ta med sig någon grej heller. I vilket fall, innan halv två hämtade Britta upp mig. Vi åkte iväg till Henrys och mötte Sara där. Vi åt kycklingtoast och massa tårta samt tjöta om allt från himmel och jord. Strax efter klockan fyra åkte vi iväg till Skövde för att gå på bio. P.g.a. en olycka på vägen satt vi i en bilkö, som tur stod den aldrig riktigt still. Vi kom en aning försent men det var inge fara som tur var. Köpte oss lite godis på Willy's och tittade på Love and other drogs. Filmen var inte som jag hade förväntat mig men helt klart okej. Hemma i Lidköping igen kastade vi oss i min soffa och låg där och titta på lite tv / The O.C.




Hoppas du hade en bra födelsedag Britta!



malin♥


Ledig måndag


Måndagen den tjugofjärde januari

Denna dagen sprang jag några ärenden och städa lite hemma. Behöver städa lite mer men vem orkar och bryr sig för tillfället. Jag är trött på allt och det enda jag vill göra är att ligga i soffan utan att behöva tänka eller röra mig. Fast tyvärr är jag tjugoett år och inte ett. Skönt att man plocka lite där hemma i vilket fall. Britta kom hem till mig runt sju. Vi drog hem till Sofia en sväng. Vi fick se hur hon bodde och snacka lite med henne. Det var inte igår direkt. Sen köpte vi oss lite godis och la oss framför tvn och tjöta. Kan tänka mig att vi titta lite på The O.C.





Att det är så roligt att göra absolut allting annat än det man bör göra, GAH!




malin♥


Enbart jobb


Söndagen den tjugotredje januari

Vaknar sent och gör mig klar inför jobbet och jobbar från klockan halv fyra till klockan ett.








I'm addicted to The O.C all over again!



malin♥


Kalas och jobb


Lördagen den tjugoandre januari

Robin
, Sarah och jag åkte fram till stan och sprang lite ärenden. Jag följde med dem hem och de gjorde sig klara inför kalaset. Vi åkte förbi mig och jag gjorde mig klar. Runt tjugo i sex var vi hemma hos pappa. Det var kalas för Annelie, Elin och pappa med "hela" släkten. Elin fyller 15 år denna dagen, grattis! Annelie har redan fyllt år och pappa fyller 42 år imorgon söndag, grattis! Det bjöds på smörgåstårta och vanlig tårta. Åke och jag satte oss och titta på handbollen innan jag var tvungen att åka iväg för att jobba. Jag började klockan åtta så jag missade de sista fyra minuterna av handbollen. Slutade kvart i två och då var det sängen som gällde!










Älskar min familj och släkt!




malin♥


Kvällsarbete


Torsdagen den tjugonde januari

Gjorde inte så mycket mer än att jobba från halv fyra till halv två.


Fredagen den tjugoförsta januari

Fredagen såg likadan ut som tordagen, roligt va?



Vinna på keno? - Ja tack!



malin♥


Tvätt, stress och marängsviss


Onsdagen den nittonde januari

Vaknade runt tolv och bara låg och sirra i taket. Britta låg och sov så sött i soffan. Jag orkade inte röra mig förän klockan var ett. Klockan två slängde jag in en maskin tvätt. Vi tittade på första avsnittet av The O.C - kan inte säga något annat än att jag var helt fast!! Gjorde mig iorning och runt halv fem skjutsade jag hem Britta och åkte vidare till Safaa i Skara. Vi gjorde oss VÄRLDENS godaste marängsviss- deluxe! Den hade tio ingredienser och var helt underbar. Vi satt i hennes kök och tjötade och kolla lite på datorn. Det var hur trevligt som helst och gött att ta igen lite förlorad tid.




Glass i stora lass!



malin♥


Privat chaufför och kalas


Tisdagen den artonde januari

Vaknade
av att mamma ringde. Klockan sju skulle hon befinna sig på sjukhuset. Hennes operation var bokad klockan kvart över sju. Det hon opererade var nervbanorna i handlederna. Åkte hem igen och la mig i min varma gosiga säng. Vet inte vd klockan var när Britta och jag gick upp. Vi gjorde oss i vilket fall en monster frukost och titta lite på tv. När vi vara klara åkte vi fram till stan och fixade lite ärenden. Äntligen säger jag bara! Klockan tio över sex befann vi oss hos pappa. Det var kalas för Annelie som fyller 40 år, Grattis! Vi fika och var det ett bra tag. Tittade på handbollen och Ghostrider.










Ett himlans kalasande i januari





malin♥


Jobb följt av bio


Måndagen den sjuttonde januari

Vaknade runt nio och drog mig hemåt. Klockan elva började jag jobba. Som tur jobbade jag bara fyra för att jag var verkligen jättetrött. Vet inte vad klockan var när Britta kom hem till mig men vi åkte till folkan och hämta biljetterna kvart över åtta på kvällen. Vi hade innan köpt lite godis för ikväll och frukost inför morgondagen. Bion skulle börja klockan nio men startade typ elva minuter i nio, lite underligt. Vi gick på the tourist, en mycket bra film. Hemma igen dega vi framför tvn och datorn. Låg och tjöta halva natten som vi brukar!







Bio är alltid trevligt.



malin♥


Hem mot Lidköping


Söndagen den sextonde januari

Vaknade på Wester soffa runt tio. Jag mådde kanoners! Jag satte mig vid datorn och bokade en tågbiljett hem. Det blev med direkttåget, härligt att slippa byta och hålla på. Jag packade ihop alla mina grejer och sa hej då till Wester. Jag har haft det super roligt och mysigt i Göteborg. Åkte spårvagn själv och allt. Känns bra att göra något själv, att växa lite som människa. Tågresan hem gick bra och pappa hämtade upp mig. Jag hängde med honom hem och fick lite mat i magen. Sarah och Robin gjorde oss sällskap lite senare. Vi åkte efter pappa hem till mamma för att det var kalas. Emeli fyller 20 år denna dagen. Vi fikade och pratade lite om framtiden. När kalaset var slut åkte jag med Sarah och Robin hem. Vi gjorde hemmagjord pizza och gotta oss framför tvn. Sov där över natten, dock inte själv, hade en kissemiss som tog upp mer halva sängen.











Myspys idag igen!




malin♥


Att vakna upp i Göteborg


Lördagen den femtonde januari

Vaknade klockan ett och kännde mig lite små seg. Wester och jag drog oss mot soffan och diskuterade vad vi skulle göra idag. När klockan var halv tre kastade vi oss mot Nordstan. Vi fick köa in till systemet. Första gången jag får köa in och det var precis att vi kom in. Jag köpte mig lite gott och efteråt fixa vi lite mat. Jag köpte mig en pizza och choklad. Wester köpte sig noblesse och fet-ing burgaren. När vi precis hade ätit upp kom Basse på besök. Vi satt framför tvn och slappa. Jag tog mig en liten tupplur och Basse åkte hem strax efter. Handbollen börjde och vi tog oss varsin drink och försökte tagga till. Wester spelade även lite tv-spel. Dock gick det inte utan jag stendäcka i soffan klockan ett.













Härlig slappar dag!





malin♥


GÖTEBORG!


Fredagen den fjortonde januari

Jag gjorde inte minsta möjliga igår. Jag bokade mig en tågbiljett till Göteborg och packade. Helt underbart att bara göra något man inte brukar göra. Jag bokade ingen hembiljett utan tänkte ta det lite som det kom. Innan jag åkte iväg tog Sara och jag en lunch på Henrys. Toasten sitter aldrig fel! Kvart över ett tror jag klockan var när tåget gick från Lidköping till Göteborg. Resan gick mycket bra och i Göteborg kom Basse och mötte upp mig. Det var mycket roligt att träffa Basse igen. Vi åkte till Frölundatorget och inhandla lite. Jag köpte mig ett linne och en t-shirt. Såklart blev det en sväng in på bolaget och när vi kom ut frågade en fullegubbe oss vart systemet låg. Vi skratta lite och peka bakom oss. Från Frölunda torg åkte vi hem till Basse. Jag fick äntligen se hur de bor och prata lite med Basse och Timmy. Vi började byta om och sen var det singstar och cider som gällde. Klockan tickade iväg och runt nio åkte vi till Wester. Jag fick stryka Wester skjorta när jag kom, vilket jag hade lovat. Vi festade vidare och senare mot natten gick vi ut i staden Göteborg. Jag såg Mikkey Dee! Vi gick in på Excet som var hur roligt som helst. Köpte mig såklart en rosa pantern från en superläcker bartender. Fast diskpojken var helt klart hetas i hela lokalen. Det roligaste på hela kvällen var när Wester skadade sitt finger och blodade ner hela hans ansikte och fick följa med en av de som jobbade in i bak och torka av sig. Han fick be vakterna ett flertal gånger efter plåster, för de blödde igenom konstant. Runt fyra gick vi till Burger King och käka. Sen fick det bli en kort promenad hem till Wester.















Livet leker!




malin♥


Möte, shopping och städ


Torsdagen den trettonde "Tjugondedag jul" januari

Vaknade av väckarklockan, Johanna hämtade upp mig kvart i åtta. Vi hämtade upp Emilia också på vägen, hihi. Mötet började klockan åtta och slutade runt klockan nio. Klockan halv elva åkte jag till ungdomsmottagningen för att hämta ut ett nytt recept. Såfort det var klart åkte Johanna, Alex och jag till Överby. Jag köpte mig ett par skor, ärtgröna, ÄNTLIGEN! Jag vet inte hur många år jag har suktat efter de ärtgröna. Det måste nästan varit sedan sjuan och nu måste vi inse att det var inte igår utan åtta år sedan, HERREGUD! I vilket fall, jag beställde mig även lite underkläder, som jag hoppas kommer snart! Vi åt även på pizzerian som ligger där och fy bubblan. Maten var kall men såsen var stark och god. Jag mådde en aning illa då alex fick ett hårstrå i sin mat. Det fick oss att bara dra. Det mesta kläderna där borta var vår och sommarkläder, okej men det är fortfarande minusgrader ute. Kan man inte lugna sig lite man är inte taggad på att titta på shorts när man inte har sett solen på hundra år.

Hemma i Lidköping igen köpte Johanna och jag mig lite gott. Satte oss framför filmen Dear John och började drömma. Det är vår MAN. Channing Tatum är så förbannad snygg att jag smälter, känns en aning töntigt men men. Att man kan fastna för någon på en film, att man lyckas bygga upp en sån känsla. Någon som spelar att vara någon annan. Säger mig bara en sak, fan vad lättlurad man är. När filmen var slut åkte Johanna hem och Elin kom hit. Jag började klippa ner den jävla granen som plågat mig ett tag nu. Jag kan säg att jag hade en tät gran för mitt i stammen hittade jag ett litet tomt fågelbo. När jag hade städad lite, satte jag mig vid datorn och gjorde minsta möjliga.











När en dag känns som tre.






malin♥


Spendera min tid på jobbet


Måndagen den tioende januari

Jobbade hela dagen, sista dagen med Kajsa. Efteråt vet jag inte vad jag gjorde. Elin kom till mig för att bo hos mig i några dagar.



Tisdagen den elfte januari

Jobbade hela dagen och idag startade min utbildning med Emilia. Efter jobbet umgick jag med Elin och tog det lugnt.



Onsdagen den tolfte januari

Jobbade hela dagen och runt tre kom Quyen förbi jobbet och lämnade av lite arbetskläder. Fick krama honom hej då och lycka till. Sen var det hem till datorn och sitta där och nöta. Runt halv tolv åkte Johanna och jag till McDonald's. Vi satt där ett bra tag, åt och tjöta.






Dagarna försvinner..





malin♥


Jobb - Quyens sista dag


Söndagen den nionde januari

Började halv sex och var ganska utvilad. Jag hade sovit länge men ändå inte så bra. Eftersom det var Quyens sista dag var vi tvungen att hitta på något roligt. Han jobbade dock kvällen idag så jag satte upp en fin lapp på personalrummet. Fast som tur träffas man en timme innan jag som jobbar dag slutar. Han fick en härlig torrlök innanför tröjan och bilen fick smaka på glass och milkshake. Haha! Väl hemma gjorde jag nog inte allt för mycket, vet inte ens om Britta hade åkt hem eller inte.









Inspiration till att bara dra!




malin♥


Jobb, kissemissar, middag och sova


Lördagen den åttonde januari

Vaknade strax innan klockan sex och drar till jobbet strax över. Jag kan säga att jag var lite som en zombie. Jag sov otroligt dålig under natten. När arbetsdagen var över hämtade jag upp Britta hos Hanna. Britta och jag åkte iväg till Sarah och Robin för att titta på deras kattungar. Supersöta var de och vi stannade väl ungefär en timme hos dem. Vi drog när Robin la världens rökare! Väl hemma hos mig lagade Britta middag till mig. Klockan åtta stendäckade jag i soffan.











Skönt att vara två ibland!




malin♥


Party like old times!


Fredagen den sjunde januari - del två

Hem
och satt vid datorn en sväng innan det blev kväll. Runt halv fem gick jag till pappa för att lämna termosen och tjöta lite. Runt halv sju gick jag hem för att invänta mina gäster. Klockan sju hade alla kommit, Sandra, Sara, Gustav och Britta. Vi förfesta hos mig och jag tog mig en cider eller två. Jag börjar klockan halv sju imorgonbitti så ingen smart idé att festa på. Vi tog en hel del kort och prata lite om framtiden. Främst pratade vi om det förflutna och jag saknar bara den tiden mer. Fast man kan inte sluta att tänka på att det är möjligt att vi alla bor på samma ställe igen om cirka tjugo år. Vi drog vidare till bowlingen där vi träffa en del vi kände. Vi träffade Pierre, en jag inte har träffat på flera månader. Fick även träffa Anton en sväng innan vi åkte vidare till Mc Donald's, för en nattkaffe och nattemat. När vi tjötat klart med alla åkte vi hem och kasta oss i sängen och soffan, Britta och jag.















Drömma kan man ALLTID göra!





malin♥


Pulkaåkning med arbetskamraterna


Fredagen den sjunde januari - del ett

Vaknade av väckarklockan, sov ungefär tre timmar. Inga bra tre timmar heller men inget att göra åt. Det var bara att palla sig iväg till pappa och affären. Fika skulle inhandlas till pulkabacken. Ungefär tio i tio kom Quyen och Emilia och hämta upp mig. Jag var i tid, helt otroligt.  Vi hämtade upp Evelina och mötte upp de andra utanför jobbet. Cirka en tjugofem minuter senare var vi framme i Kulhult. Vi åkte i u-backen och hade det hur kul som helst. Såklart fika vi en sväng, jag brände upp hela min mun och hals på min varmchoklad. Vet inte riktigt när vi åkte hem men vi stannade inte jättelänge! Jag krockade med Malin två gånger i backen, tur att man bara skrattar åt det i denna åldern.
















Barnasinnet sitter kvar!




malin♥


Tvätt och mys


Torsdagen den sjätte "Trettondedag jul" januari

Tvätt
i stora lass, under hela eftermiddagen tvättade jag. Senare på kvällen fick jag besök av Sara, Sandra, Britta och Gustav. Även Anton fick jag besök av en kort sväng. Vi spelade kort, åt kebab och allmänt tjöta om allt och inget. Jag vann på Chicago! Det var verkligen supermysigt att ha största delen av gänget samlat igen. Det är inte ofta det händer och det är dessa stunder man får leva på i framtiden. Jag saknar tiden då man gick i skolan och all tid spenderades med vännerna. För tillfället är det ens bästa år.









Tur i kärlek eller spel?





malin♥


Inom en snar framtid


Hajjemen, jag lever men jag kommer inte att uppdatera än. Har alldeles för lite fritid och alldeles för mycket i mitt huvud. Ska försöka dokumentera och ta mycket kort så jag kan skriva så mycket som möjligt.




Livet leker!




malin♥


Endast jobb


Tisdagen den fjärde januari

Började jobba klockan halv fyra, en aning trött då jag jobbade till fyra imorses och sover som en kratta.



Onsdagen den femte januari

Började jobba klockan halv fyra, lite piggare än gårdagen. Slutat klockan ett på natten.




Ibland hinner man inte mer..




malin♥


Thaibuffé och fika


Måndagen den tredje januari

Vaknade
av väckarklockan, jag skulle möta Britta, Sandra och Majzzen på Lai thai klockan halv ett. Strax innan halv ett hämtade jag upp Majzzen. Britta och Sandra hade hitttat oss ett bord som tur var. Vi satt där i lite mer än en timme och åt en himlans massa och prata som aldrig förr. Skrattade över hela restaurangen och vi skämde väl ut oss lite men men. Vi tog oss en sväng på stan efter middagen och senare på eftermiddagen gick vi till 3B och fika. Sandras lillasyster Ida hängde med, Ida och jag delade på en smaskig Bobby. Vi satt där till klockan fyra sen så åkte alla hemåt och klockan sju började jag jobba, till klockan fyra.











Alltid lika trevligt att äta och fika ute!




malin♥


Träffa lite kusinbarn m.m.


Söndagen den andra januari

Vaknade av att pappa ringde. Han kunde inte hänga med till Anna och inte heller Annelie. Jag fick därför åka själv men det var inga problem. Klockan tre åkte jag hem till min kusin Anna med familj. Jag kom äntligen iväg för att titta hur de bor samt träffa det nya tillskottet Noah. Vi fikade och jag fick leka lite med Thea och jag fick även hålla lilla Noah som sprattlade och skrek lite i början. Var väl där i cirka två och halv timme innan jag åkte hem. Var så himlans klantig och tog inga kort. Det var förbaskat surt! Hem kom jag aldrig utan åkte direkt till syrran som jag färgade håret på. Hon skämta med mig att hon skulle blondera sig, gissa om jag tappa hakan. Det visade sig att hon skulle göra en blondslinga i luggen bara och färga resten mörkbrunt. Det slutade med att även Robin fick mörkbrun färg i huvudet. När "frisörsalongen" var stängd drog jag vidare till Sara där även Basse och Britta var. Vet inte vad klockan var men strax alla åkte hem träffade jag Anton en sväng och därefter åkte Sara och jag till McDonald's för att käka lite.












Händer något hela tiden :)




malin♥


Nyårsdagen


Lördagen den första januari tvåtusenelva

Vaknade och ser Britta ligga på min soffa, lika roligt varje gång. Man avslutar och startar dagen med att tjöta en massa. Vi segade sönder och vi fick besök av Sandra och Sara. Vi ringde Majzzen för att vi skulle äta thai mat idag. Vilket Majzzen hade fattat helt fel och kunde inte vara med. Vi beställde thaimat i vilket fall och satt hemma hos mig och käka. Spelade lite kort och sen la vi framför tvn och degade sönder. Så det ska vara på nyårsdagen, vilket påminner mig att jag mådde otroligt bra! Alla åkte hem på kvällen och jag fick sova själv.








Myspys är alltid mysigt!




malin♥


NYÅRSAFTON!


Fredagen den trettioförste december

Vaknade
avväckarklockan runt elva, började sega mig klar. Jag väntade på att min mamma skulle ringa och säga när vi skulle åka för att fira min bror. Som denna dagen fyller 24 år. Jag vet inte vad som hände riktigt men Britta kom till mig innan vi skulle till Sara och jag blev klar i sista minuten. Jag hade inte ens på mig de kläderna jag skulle ha på mig eftersom min sömmerska Britta skulle sy in den hos Sara. Väl hos Sara började vi med fördrinken, bacardi mojito. Jag tyckte den var god så den kan det helt klart bli någon mer gång i framtiden. Klänning och smink på innan vi satte oss ner för att äta våran goda tre rätters middag. Förrätten var en kycklingtoast, verkligen super god. Varmrätten vad lövbiff med klyftpotatis och mega god bearnaisesås. Sen till efterrätt kunde vi inte bara ha en utan vi hade två stycken. En cheesecake och en passion- och limebrylé. Jag som älskar efterrätter svepte båda och var mycket mätt.













Torget som gällde klockan tolv och jag fick min efterlängtade nyårspuss! Vi träffade inte så jättemånga som vi kände på torget. Vi tappade mina jättetomtebloss på vägen till stan men det var inte det värsta utan det var att raketerna var försenade. Det blev väldigt fel och känslan om nytt år blev konstigt eftersom den inte kickade in bara för att klockan slog. Efter en del mingel gick vi hem till syrran som låg hemma sjuk, önskade henne och Robin ett gott nytt år. Vi fick även skjuts hem, vilket var underbart i det snorhala vädret. Britta och jag sov hemma hos mig vi somnade sent, låg och tjöta en hel del! Helt fantastisk mysig nyårsafton!














Då var år tvåtusentio över!





malin♥


Näst sista dagen på året


Torsdagen den trettionde december

Jag började klockan sex denna dagen och jobbade till halv sex på kvällen. Väl hemma tog jag det lugnt och fixade lite inför morgondagen som t.ex. ladda kamerabatteriet.




Detta året har gått skit fort!




malin♥


Det går att få mycket gjort!


Tisdagen den tjugoåttonde december

Dagen började med att jag vaknade tio minuter innan Sara skulle hämta mig. Vi blev tio minuter sena men det gjorde inget för Britta var ännu segare till Sandra. Vi skulle ta kort men vi hade lite problem med att hitta ett bra ställe. Det blev några stycken i vilket fall. Jag ska be Sandra skicka några till mig. Vi planerade nyårsmiddagen och det blev riktigt lyckat. Denna nyår blir vi bara fyra som ska äta nyårsmiddag och det ska bli riktigt mysigt och trevligt. När vi suttit och diskuterat mat blev vi väldrigt hungriga och bestämde oss för att äta pizza. Vi bestämde oss för att testa något nytt, dvs ett ställer där vi inte ätit ifrån på länge och det blev från Milano. Det var helt okej men kommer nog inte köpa där igen. Mättna och belåtna åkte vi till affären för att inhandla allt till nyårsmiddagen. Vi satt innan och kolla igenom alla reklamblad så vi kunde handla så billigt som möjligt, mycket smart. Vi blev klara rätt så snabbt och vi lämnade av maten hos Sara och snabbt hem till Sandra igen. Där satt vi och spela kort fram till natten. Det var helt underbart trevligt!!




V Ä N N E R N A  Ä R  G U L D  V Ä R D A!!



malin♥


Letar i minnet


Måndagen den tjugosjunde december

Vet inte riktigt vad jag gjorde denna dagen men jag håller på att rota i mobilen och försöker få svar. Jag skulle egentligen åkt pulka med Johanna och c/o men det blev inget för jag drog mig i sängen p.g.a. min jobbiga förkyldning/ feber. Runt halv fyra kom Sara till mig och jag gjorde mig klar. Fick ett sms av Annelie och sa att Abbe var hos dem och hälsa på. Vi kastade oss i bilen och åkte dit. Min lilla, lilla goding var ett stor lons! Han var gigantisk men jag kände allt igen min älskling. Det är härliga minnen nu att titta tillbaka på, när det fanns elva små hundliv i hallen som studsa och åt upp ens tår. Vidare åkte Sara och jag till Sandra för att hämta upp henne. Vi tre tog oss en runda på stan. Jag köpte mig en tunn bolero på rean. Sara och jag köpte oss en sallad på hemköp och åkte hem till Sandra och satt där och tjöta tills jag var tvungen att åka hem. Skulle börja jobba klockan nio till ett.









Vill man vrida tiden tillbaka eller framåt?





malin♥


Annandag jul


Söndagen den tjugosjätte (annandag jul) december

Vaknade bredvid Sandra i sängen. Mådde riktigt bra faktist, förutom jobbångesten som inträffade. Det hade inte varit helt fel att vara ledig denna dagen också. Sandra gick ganska tidigt, Knut och jag umgicks innan Kajsa kom och hämta mig före jobbet. Jobbade halv fyra till ett förra året också, dvs. jag missar farmors middag i år igen! Skit också för jag ville verkligen träffa mina kusiner och äta mycket god mat.



Gissa om folk ville ha bakismat idag!




malin♥


Juldagen - Johanna 25 år!


Lördagen den tjugofemte (juldagen) december

Vaknade av ett sms denna dagen, pappa undrade om jag ville ha middag. Det är inget man tackar nej till utan gör sig klar för att traska iväg för att få sig lite mat i magen. Där borta träffar jag även Robin och Sarah. Vi sitter och tjötar en stund och pappa somnar på soffan. Jag går då hem och får besök av Sandra, vi åker iväg för att hämta upp Britta hos Majzzen. Vi går självklart upp och blir fast där ett tag. Vi skjutsar iväg Majzzen och Calle till en fest och vi tre tjejer drar hem till mig och gör oss klara inför kvällens bravader.







Mamma kom och hämtade upp oss tre och Sara. Jag lyckades såklart krossa två förbaskade cider på golvet innan vi kom iväg, JÄVLA H&M-påse!! Vi var hos Johanna klockan sju. Firade henne under hela kvällen och det var hur trevligt som helst, kanske inte när jag var samtalsämnet för då satt jag som en röd tomat. Jag hoppas Johanna hade det bra och måste skriva, GRATTIS!












Tanken var att vi skulle gå ut men det blev inte så. Runt kvart i två åkte vi in till stan och gick på efterfest hos Kevin istället. Slutade med att Sandra och jag var de enda som var kvar. Vi stannade till klockan sex och gick därefter över gatan hem till mig och sov, Knutsson hängde på och fick gladerligen sova på soffan, haha.









GE MIG KILL, NU!





malin♥


På självaste julafton!


Fredagen den tjugofjärde (julafton) december

Fick ställa klockan idag så jag kom upp i tid. För man vet aldrig när jag vaknar eller om jag ligger i drömmarnas värld. Jag skulle vara hos mamma klockan ett men när klockan var fem över ett hade min syster fortfarande inte kommit och hämtat mig. Jag hade så många och stora julklappar att jag behövde lite hjälp. Min syster kom väl ungefär tio över och då skulle vi även hämta min bror, vilken soppa - vilken omväg. Fram kom vi i vilket fall och fy bubblans vad jag åt mat. Jag fattar inte varför man aldrig ska lära sig? Fast det ska väl vara så, så man firar jul genom att vara proppmätt. Julklapparna öppnade vi strax innan Kalle Anka och jag blev supernöjd. Det som var helt bäst var mitt presentkort på massage. Roligast var att min mamma hade köpt en porslinstomte till för att jag hade gått runt och tjötat om en i flera dagar. Fast det var inte förän dagen före julafton jag kläckte ur mig att det var en chokladtomte jag leta efter. 






Efter Kalle Anka skjutsade mamma mig till pappa. Där satt alla och studsa för att de ville öppna julklapparna. Jag har bannemig glömt av hur det var, när det enda man kunde tänka på var julklapparna under granen. När man var så liten att man inte ens var hungrig för den enda man koncentrerade sig på var de stora, roliga klapparna som bara låg där och väntades på att bli öppnade. När man flera gånger om dagen gick och klämma på dem för att lista ut var det var. Jag var jättebra på att klura ut klapparna, jag undrar varför man gjorde det. Jag hade i för sig inte så ont av att veta mina julklappar. Jag gick på klappjakt och försökte hitta alla mina föräldrars gömställen. I vilket fall är nog det viktigaste nu att jag får träffa alla mina familjemedlemar - som har blivit en hel del fler nu med åren. Sen att man får äta den mycket goda maten i mänger och ännu mer godis.

Runt sju kom Sarah och Robin samtidigt som Elin åkte iväg. Vi öppnade julklapparna och alla var glada. Det bästa här var helt klart cykelsadel, som jag saknar på min cykel. Då jävla skitungar har pajat min, gaah. Under kvällen satt vi och tjöta för det mesta dels och jag gick hem ganska sent.








Och så var julafton över..




malin♥


Da'n före doppareda'n 2010


Torsdagen den tjugotredje december

Vaknar av väcklockan, jag har lite svårt att förstå att det bara är en dag kvar till julafton. Detta året har gått så snabbt att det inte är sant. I vilket fall gjorde jag mig klar och åkte till pappa. Vi skulle äta en familjemiddag innan jag började jobba. Jobbar halv fyra till ett på natten detta året också, vilket är tråkigt. Missar uppesittarkvällen åter igen och den goda kvällsmaten. Vet vem, man kanske hade vunnit på bingolotto också. I vilket fall kastade jag mig i säng när jag kom hem sen på natten.









Tiden går lite för fort ibland..




malin♥


Pepparkaksbygge med Britta


Onsdagen den tjugoandre decemer

Jag vaknar och känner mig skit dålig. Förkyldningen har spritt sig och febern är ett faktum. Fast det hindrade inte mig från att tvätta. Jag var helt slut när jag hade gått i trapporna, det var hemskt. Fast jag lyckades tvätta allt men jag orkade inte lägga in allt. När jag äntligen var klar med tvättningen började Britta och jag med pepparkakshusbygget, innan hade vi bara degat i soffan eftersom jag inte orkade göra så mycket. Vi pytande jättefint! Jag orkade inte göra så hemskt mycket men Britta grejsa mycket med sitt. Alltid lika kul och se när folk blir som barn igen och kladdar och har sig med huset. Det blev riktigt bra men vi sket i väggarna, som sagt min energinivå var inte på högsta nivån. Vi degade resten av kvällen och kändes oss mycket nöjda med husbygget!












När allt bara känns rätt!




malin♥


Frisörska, stan och nattbesök


Tisdagen den tjugoförste december

Vaknade
av ett sms, Hej Malin! Kan du klippa mig idag? Det vara bara att gå upp och göra sig klar för att snylta lite mat samtidigt som jag skulle klippa min plastmorsa. Träffade även min syster hos pappa. Hon färgade håret på Annelie efter att jag hade klippt henne. Vilket påminner mig om idag att jag ska testa min nya sax snart.








När vi var klara med Annelies hår drog Sarah och jag fram till stan med Robin. Jag köpte min sista julklapp, till brorsan. Sen när vi vara klara åkte vi tillbaka till pappa och där var jag nästan hela kvällen. Elin och jag gick sedan hem till mig, hon skulle sova över hos mig. Vi satt uppe halva natten och tjöta.











Familjen är bäst vid jultiderna!




malin♥


Julfrukost, jobb och shopping


Måndagen den tjugonde december

Vaknade av väckarklockan, gjorde mig klar och gick ner och ställde mig. Emilia kom och hämtade mig klockan åtta och vi åkte iväg till jobbet. Quyen skulle egentligen med men orkade inte. Det var julfrukost på jobbet och det var mycket mer personer som kom detta året än förra. Det är alltid lika roligt att träffa arbetskamraterna på fritiden. Jag satt där hela tiden tills jag började jobba klockan elva.











Fick sluta lite tidigare och åkte iväg med Sarah, Elin och Sandra till Skövde för att shoppa lite. Jag kommer inte riktigt ihåg vad jag hittade förutom Johannas present. Det var trevligt att umgås lite med syskonen och även med Sandra som man inte har träffat på evigheter. Väl hemma igen vet jag inte riktigt vad jag gjorde.












Allting klart inför jul och nyår?





malin♥


JULGRANEN!


Söndagen den nittonde december

Jag vaknar av väckarklockan, tar upp telefonen och ringde Britta. Det är denna dagen Britta och jag ska ut på gran-jakt. Britta drog sig inåt mot stan och jakten börja. Vet inte hur länge vi stod där och leta i kylan. Vi var nära på att bli av med några tår. Fast efter ett last med nya granan fick jag min täta, fluffiga och stora gran. Vi hade en aning bekymmer att få in granen i min bil men det gick till slut. De på parkeringen skrattade nog bra åt oss. Nästa gång får jag nog ha en större bil eller en kärra. Hem och in med granen kom vi i vilket fall. Sandra och Sara kom förbi och medan granen tinade gick vi till affären och inhandlade till tacosoppa. Medan Sara lagade tacosoppa grejande vi andra med min gran och det var ett jävla jobb ska jag säga er. För det första var den för tjock för min granfot så jag fick hammra med en kniv för att få den smalare. När jag väl fått den tillräckligt smal var den för kort, så den nådde inte ner till "skålen" med vatten. Blev så förbannade eftersom min händer var helt ömma av allt hammrande. Jag tog en plastpåse runt om så att granen kunde få lite vatten. Kniven gick även av i slutet av allt hammrande. Tog en paus och åt den mumsiga tacosoppa. Pyntade därefter grannen och myste i soffan med mina godingar framför tvn.










Julen är snart här!




malin♥


Bakis och shopping


Lördagen den artonde december

Vaknar lite snyggt av Britta ringer. Hon kommer inte loss från Vinninga och vi har därmed ingen möjlighet att hämta Sandra i Skövde. Det kändes lite surt men inget att göra åt när vädret stoppar oss. Mamma ringde strax därefter och frågade om jag ville gå på stan med henne. Jag gjorde mig iordning och mamma kom och hämta mig. Vi gick en runda på stan och även affärena som ligger lite utanför centrum. På kvällen tror jag att jag var hos mamma och pappa en sväng. Hälsade på en sväng hos syrran under gårdagen också ..










Blir aldrig som man tänkts sig som sagt!




malin♥