Tiden står still


Nu skriver jag detta inlägget tre och en halv månad efteråt. Jag vet i vilket fall att jag möte upp min älskade Britta på stan. Vi gick till Henrys och åt supergottit. Vi satt på uteserveringen och satt där i flera timmar. Vi pratade om allting som hade hänt och allting som kommer att hända. Såklart gick vi igenom alla våra ilandsproblem som framstår som de största. Jag brände mig i nacken även om himlen var täckt med moln. Det bevisar bara hur länge vi egentligen satt där. Det finns inget mysigare än att sitta där uppe och umgås. Kommer inte ihåg om vi gjorde något efteråt men det gjorde vi säkert. Återkommer nog kanske.



Är som att tiden står still





malin

Som sagt, jobbet!


Kort och enkelt inlägg, denna dagen såg precis ut som gårdagen, sov, åt och jobba – wiho!

 

Imorgon träffar jag Britta!

malin

Ingenting


Jag vaknade sent och gjorde mig i ordning inför jobbet. Jag jobbar från klockan tre på eftermiddagen till klockan ett på natten. Inte det roligaste passet men det passet jag är mest vaken. Jag kan säga att jag gjorde ingenting annat än att sitta vid datorn efter jobbet.

 

Inget liv bara jobb



malin


Final match!


Klockan åtta började jag jobba. Som tur jobbade jag bara cirka två och en halv timme. Jag skulle egentligen inte ha jobbat men plikten kallar. Efteråt gick jag hem och sov en liten stund till. Jag är ingen morgonmänniska men hoppas att bli det någon dag snart. I vilket fall i framtiden. Jag är nattmänniska och när jag får barn ska jag utnyttja den skillen. Sen vet jag inte riktigt vad jag har gjort, jag har inga anteckningar i kalendern.  Jag ringde i vilket fall till agenturen och nu är processen igång, för att få mig att åka iväg.

 

Framtidsplanering



malin


Liseberg & Universeum & USA


Vaknade upp bredvid Moa, inte så farligt bakis som tur var. Jag var bra seg och det regnade som attans ute. Tanken var att vi skulle gå på Liseberg men jag var inte så sugen i regnet. Vi segade oss klara och åkte in till Göteborg centrum. Vi gick in på Liseberg, det var ganska lite folk. Inte så konstigt p.g.a. det dåliga vädret. Vi började med att äta mat, pizza. Det var helt okej och sen blev det femkamp. Behöver jag säga vem som vann? Säger det ändå, det var jag. Moa vann på en gren och det var den kanonkula grejen med att få ner burkar. Det tog ett tag innan jag kom in i det. Fast behöver ingen bortförklaring då jag vann allt, haha. Vi bestämde oss en för att gå in på Universeum istället då vädret inte var på topp. Vi hade verkligen skit kul där, gick runt och fotade och hade oss. Vi såg däremot inga apor vilket var en liten besvikelse, de gömde sig. Vi sa sen hej då och jag åkte hem till Lidköping igen. Det var verkligen en helg att minnas, jag hade verkligen jätteroligt. När jag kom hem hade jag fått ett mejl om att familjen vill ha mig och att jag får tacka ja eller nej. Jag skrek av lycka, allt känns helt underbart. Imorgon blir det att ringa till agenturen och tacka ja. Snart befinner jag mig i USA.

 

Tack för en underbar helg Moa!

malin

Fest i Göteborg med Moa


Jag vaknade upp och började packa inför Göteborgsresan. Sarah och Robin med Brolle skjutsade mig till tågstationen. Jag gick på tåget och kände mig väldigt lycklig. Ska få se hur Moa bor, ut och festa i Göteborg plus att jag hade fått ett mejl från familjen. De skulle ha ett familjemöte snart och bestämma om jag ska bli deras nya Au Pair. Väl framme fick jag ta mig till Angered och möta upp Moa på jobbet. Stod där och tjöta tills hos slutade. Vi köpte med oss lite gott och sen åkte vi hem till henne. Vi slappa lite framför TVn och tog det lugnt. Sen var det bara att göra sig klar och köra all in. Det gjorde vi minst sagt. Vi hade jättekul och vi festa hela natten lång. Vi gick in på Excet i Göteborg. Vi dansa och drack en massa drinkar. Peter och Marcus, säger inget mer. Vid klockan sex tog vi spårvagnen hem och somna. Som tur blev vi väckta av en kille, tack till honom verkligen! Det var lite läskigt att verkligen stensomna på spårvagnen.

 

The best time of my life

malin

Skypesamtalet!


Idag händer det, klockan nio ikväll ska jag prata med en familj från USA. Då klockan är nio hos mig är klockan tolv på förmiddagen hos dem. Idag fyller även min kusin 22 år, grattis. Jag fick under dagen jobba lite, eller lite, tio härliga timmar. Sen var det bara att ha en massa fråga beredda och göra sig lite finare eftersom man har jobbat. Jag kanske inte påstå att man känner sig så pigg ,fräsch och snygg efter jobbet. Klockan nio loggade pappan i familjen in. Jag var verkligen super nervös. Fast det gick jättebra och han var supertrevlig. Jag fick verkligen en bra känsla. Sen fick jag prata med mamma. Tanken var att barnen skulle vara med också fast de hade fått lov att göra annat sedan innan vi bestämde skypesamtalet. Så klart att de ska få göra det. Jag pratade en lång stund med mamman och allt kändes jättebra. När vi lagt på hade jag en massa adrenalin i kroppen. Det fick bli att gå av sig lite. Sara kom till mig och vi tog en lång promenad i staden.  Sen var det hem till sängen för att tänka en massa.

 

 

Det känns helt rätt.

malin

Mys och miss


Kronprinsessans födelsedag, inget jag firar direkt. Jag jobbade mina nio och en halv timme. Sen var det Majsen, Sandra och kinamat som gällde. Vi var hemma hos Majsen och gotta oss. Det var trevligt och är vår lilla tradition. Att man får så mycket mat, hur ska man orka allt. Det fick bli en matlåda till jobbet också. Jag tror vi titta på film eller tv också. Super mysigt var det och det kommer bli flera sådana här tillfällen i framtiden. Vi åkte hem ganska tidigt då alla var trötta och jobb för alla vänta under morgondagen. När jag kom hem hade jag fått ett mejl. Det hade blivit ett litet missförstånd p.g.a. tidsskillnaden. De ville skypa idag inte fredag. Jag hade lite smått ångest men de skulle sitta vid datorn imorgon med.

 

Myspys med massa kinamat


malin

Ingen film men en matchning


Jobbade ett kortpass på jobbet, fy bubblans vad skönt! Efteråt skulle jag spela in en Au Pair film om mig med min bror Andreas. Fast det hände inte, jag fick inte tag i honom. Om jag känner honom rätt hade han massa att göra på jobbet. Fast fegisen kunde svarat i telefonen och sagt det också. Jag slappade hela dagen och gick någon sväng med Elin till affären. Jag har även fått en matchning med en familj, så på fredag ska jag skypa med dem, HELT ÖVERLYCKLIG.

 

Panik över filmen..

malin

Fixande och segande


Jobbade väntade så det var bara att palla sig dit. Jag kan helt ärligt säga att jag längtar sjukt mycket efter min semester nu. Under dagen åkte jag iväg till UM. När jag slutade jobbet, ja då gjorde jag nog inte så mycket mer, skulle tro att jag var kanske trött och spenderade de med familjen.



Tiden rinner ur händerna på mig




malin



Jobb, hår och familjen


Jobbade mina fantastiska timmar och sen kom jag hem för att vila upp mig lite. Istället för att vila bestämde vi för att äntligen klippa Elin. Han har bestämt sig för att sidecut också så det var bara att ta fram rakapparaten. Jag toppade först allt hår. Sen tog vi ut de som skulle rakas bort. Det fick bli att klippa av det först och sen blev det två millimeter med rakapparaten. Det blev riktigt bra och både Elin och jag blev nöjda. Spenderade resten av dagen med familjen.

 

Jag borde nog blivit hårfrisörska!




malin


Mammas stuga


En aning bakfull när jag vaknade några timmar senare i min säng. Jag kastade på mig min loka och väntar. Hann inte vänta på bättre tider utan blev upplockad av syrran. Vi skulle iväg till mamma i hennes stuga och grilla. Andreas, Emmélie, Robin och Brolle hängde även med. Vi var där ute ett bra atg och vi grilla, prata och åt en massa. Jag somnade på filten i trädgården. Det var skönt att få igen lite sömn och ladda kroppen för imorgon väntar jobbet igen.

 

Familjen i sitt esse.

malin

Ost&vin kväll


Jag vaknade upp med lite sovmorgon. Fy bubblans vad skönt och konstigt det känns, jobbar till klockan tre. Jag segade lite efter jobbet tills klockan blev tillräckligt för att åka iväg för att handla inför vin och ost kvällen med de bästa. Vi köpte en hel del ostar, massa kex, melon och vindruvor. Det ska bli gott. Jag köpte mig en bag-in-box , vin. Jag hoppas det är gott. Det var ett tag sedan jag drack vin. Vet inte vad klockan var när Gustav plockade upp Majsen och mig, kanske sju? Vi åkte vidare till Sandra och där satte vi oss på altanen och gotta oss. Vi grillade lite ost och sen var det bara att hugga in. De som var med var Gustav, Sandra, Ida, Sara, Majsen och jag. Det var super trevligt och under kvällen bjöds det på en massa musik, lite singstar och mycket alkohol. Vi blev sen hungriga runt klockan två snåret och gick vidare till McDonald’s. Vi satt på uteserveringen och gotta oss. Sen blev alla trött och de flesta gick hem. Vi träffade även Tommy där så det sluta med att Tommy och jag gick hem till Tommy och fortsatte att festa. Jag somnade dock i hans säng och vaknade runt klockan halv sju på morgonen. Det var bara att ta på sig jackan med luvan på och traska hem, haha.

 

Älskar er, jag hoppas ni vet det!


malin

Filmmys med Tommyboy


Sova gör susen, jag mådde mycket bättre och pallade mig iväg till jobbet. Inget stoppar mig utan man får gå på extra växeln. Jobbade klart mina timmar, åkte hem och slappa. Jag låg och vänta på att Tommy skulle komma till resecentrumet. Han var nämligen på väg hem från Boden. Men han åkte med SJ och därmed blev det lite förseningar. Jag plockade upp honom på resecentrumet kanske runt klockan tio. Vi åkte hem till honom och började titta på film, transformer 2. Jag tycker om de filmerna och kunde gotta mig i trevligt sällkap. Runt klockan ett började våra ögon att säcka och vi sa hej då till varandra och jag åkte hem. När jag skulle sätta nyckeln i låset fick jag ett sms, gå ut till parkeringen. Det var Alessandro med Julia och William. Jag gick ut och snackade med dem ett litet tag. Jag stod dock och frös samtidigt som jag var jävligt trött. Det var trevligt men jag fick avvika till sängen.

 

Skönt att ha Tommy hemma igen!



malin


Sjukling bara sådär!


Jag jobbade ett åtta sjuttonpass som vi säger på jobbet. Det betyder från klockan åtta till klockan sjutton, om nu någon inte hängde med. Under min rast kom mamma och vi åt ihop. Vi satt ute, åt och pratade en hel del. Hon var i stan och skulle senare till frissan. Det var trevligt och klockan tolv fick jag glatt gå in och jobba igen. När jag kom hem började jag känna mig lite hängig. Jag tog mig en liten tupplur och vaknade upp dålig. Hejsan sjukdom, usch! Elin ville gå till affären och hon ville även bli klippt men det fick vänta. Jag fick gå och lägga mig igen för att försöka bli frisk. För imorgon väntar ett tio nitton pass på jobbet.

 

Det sa bara pang!




malin


Mys med mina pöjka!


Äntligen får jag sova ut och är ledig, nästan. Ska på kvällen åka ner en sväng. Men det fick bli en sväng på stan med Basse och Gustav. Super mysigt och roligt att träffa dem igen. Det jag älskar med sommaren mest, att de som är härifrån men inte längre bor här kommer tillbaka. Vi åkte tillbaka till mig efter stan och tog det lugnt. Satt mest och tjöta. Sen hängde de med till jobbet och jag fixade med mitt och sen åkte vi tillbaka till mig.

 

Myspys med några av pöjka





malin


Lyckat jobbesök!


Jätterolig dag för den enda jag gjorde var att jobba från klockan halv sju på morgonen till klockan sex på kvällen. Jag var helt slut efter å och tog det bara lugnt. Jag var även en lycklig tjej då jobbets högsta VD kom och allting gick jättebra, de var nöjda.

 

Puh efter en veckas slit!




malin


Jobbet istället för måndax

Andra veckan som ansvarig och vi ska få finbesök på jobbet. Vilket resulterade att jag spenderade en väldigt lång dag på jobbet och orkade inte dra till jobbfesten hos Kajsa. Det var surt att missa den men jag orkade verkligen, det blev så sent också och börjar tidigt imorgonbitti.

 

Vill också till måndax

malin

Familjesöndag


Där var helgen över och det är söndag, då är det vilodag och det var det. Jag sov till klockan två eller något på eftermiddagen. Det kallar jag att ta igen lite i vilket fall. Jag gjorde inte så mycket förutom att umgås lite med min familj. Det är inte så ofta jag gör det nu för tiden.

 

Snart finns det ingen tid till det

malin

Grill, jobb och sladda


Vakande tidigt klockan halv elva, elva. Sov inte alls många timmar men jag var fortfarande pigg. Jätteskumt. Tror min kropp går på en massa energi den egentligen inte har. Alla var lite smått bakis denna dag i vår familj. Vi gick runt och bråka lite smått med varandra. Det var mest om vem som skulle göra maten. Jag grillade i vilket fall, gjorde min del av det hela. Knutsson åkte hem innan maten ens var klar. Han var tvungen att dra snabbt till Wallgren för att hämta sina nycklar innan Wallgren drog någon annanstans. Jag slöade lite innan Alessandro ringde och sa att han var i stan. Drog ut en sväng med honom och tjöta lite. Sen fick det bli att dega framför datorn ett tag. Jag fick dock dra ner till jobbet en sväng och jobba i cirka en och en halv timme. När klockan blev ett på natten ringde Alessandro igen och fråga om jag ville med ut. Varför inte, hade fortfarande lite efterskottsenergi att göra av mig. Hängde med honom ut och kände mig som 16 år igen. Han åkte runt och sladda med sin bil och jag satt där bredvid och tänkte, snart smäller det. Fast det gjorde det inte som tur var. Tiden rann i väg och solen gick upp, då var det dags att åka hem igen.

 

Så mycket att göra, så lite tid

malin

Uppesittarfestande!


Äntligen fredag. Dagen startade klockan fem på morgonen med veckoinventering. Finns det något bättre med att börja dagen jättetidigt och räkna? Inget hindrar mig och dagen flöt på. Vi klarade även vårat hemliga besök. Jag var lite små sleten efter jobbet men det stoppade inte mig från att åka till systemet och hämta mitt goda Somersby päron flak. Den cidern är så himla god att jag nästan dreglar när jag tänker på den. Gjorde mig i ordning inför kvällen och Sandra kom till mig. Vi mötte upp Sara vid Maggan och cyklade vidare till Wallgren. Där lekte vi en massa drickarlekar och jag hade skit kul, skrattar åt vissa saker än (en månad senare). Mitt i allt får vi för oss att åka ut. Sara åkte hem tidigt då hon skulle upp och jobba dagen efter. Sandra och jag blev upplockade av Alessandro som var supersnäll och körde runt oss i stan. Han hade dock inga fjädrar så ryggen mådde inte så bra. Inte heller magen som blir som en centrifug av helgalen körning. Vi var på campingen tills det stängde runt klockan halv två. Vi drog förbi McDonald’s för att införskaffa oss lite käk. Rättare sagt, Alessandro körde oss förbi McDonald’s. Vi åkte sedan till efterfesten hos Kevin. Var kvar där en stund sen drog vi vidare till en annan efterfest och i samma veva gick Sandra hem. Jag var kvar och gick för att möta upp Knutsson. Klockan började närma sig halv fem och mina ögon började svika mig. Inte varje dag man är uppe i tjugofyra timmar i sträck. Fast jag fortsatte festande och Knutsson hängde med mig hem för att ha någonstans att sova. Vi låg och tjöta ett tag, vilket gjorde att jag var uppe i tjugonio timmar i sträck. NIN?

 

 

Det går bara man vill, underbar kväll.



malin