Brittas ord; effektiv


Klockan ringde sju och jag vaknade till lite lätt. Snoozade en gång och sen fick jag inse faktum att jag fick gå upp nu eller om sju timmar senare. Jag somnade runt klockan fyra inatt/morses. Jag gjorde mig klar och åkte iväg till jobbet. Jag hade två härliga mötet som var slut klockan halv elva. Iväg till stan för att leta present till Safaa. Jag hoppas hon blir nöjd. Trodde vi skulle spendera dagen ihop idag men icke sa nicke. Det var ju nästa vecka, det kan bli lite snurrigt ibland med alla datum. Istället för att åka iväg till Skara eller något sånt åkte jag hem. Jag satte mig vid min dator och började skriva på min Au pair ansökan. Jag satt under hela eftermiddagen och kvällen. Det blev ett litet upperhåll då Elin och Isa kom på besök. Min syster älskar mig så mycket att hon kom hit och diska lite åt mig. Det är så förbannat skönt att slippe det ibland. Vi gick även en sväng till affären. Jag blev så super sugen på chips och dipp. Köpte mig superchops för att smaka. För det första smakade chipsen skit och jag var inte längre sugen efter cirka femton chips med dipp. Det kändes bra onödigt och köpa allt det, ibland behöver man vara två. Det kändes skönt att få mycket gjort på ansökan.Att närma sig stora mål!

malin♥


Packåsna och påskharar


Varför inte vakna klockan halv ett och sätta sig som zombie vid datorn. Det var det jag gjorde fast jag inte sitta länge innan jag var tvungen att göra mig klar. Pappa har ryggskott eller ja, väldigt ont i ryggen i vilket fall. Så jag fick så snällt följa med honom och handla, för att kunna lägga ner i vagnen och bära kassarna. Jag plockade väl ner lite de jag ville ha som en snickers och en helt fantastisk underbart god chokladkanin. Pappa fick stå för maten idag, lite av varje! Men grillad, tjock, kryddig korv är inte fel. Snabbt som attan fick jag gå hem och sen cykla iväg till jobbet. Jag chockar mig själv med cyklingen.


Tomte är lite godare än hare!

malin♥


I drömmarnas land


Idag var det ännu jobbigare att gå upp. Jag drömde en väldigt jobbig dröm i natt. Allt börjde med att Sara, Sandra och jag var åp bowlinghallens parkering. Vet inte vad vi gjorde där men skulle tro att vi hade varit på bowlinghallen. Vi gick över till nästa parkering, andra sidan gatan där det ligger en massa stora hus i verkligheten. I vilket fall det var en parkering där nu och det stod cirka åtta bilar där parkerade. Jag gick fram till en bil och kolla hur den såg ut inuti. Sara och Sandra stod vid sidan av parkeringen. Bilarna stod med nosarna mot vägen. Jag tittar bort någon sekund för att Sandra och Sara pratar med mig. Helt plötsligt börjar bilarna rulla iväg, jag springer efter dem men stannar halvvägs. En av de åtta bilarna börjar volta och vi springer iväg för att gömma oss bakom ett hus. Bilen som började volta exploderar och börjar brinna. Sara och Sandra tycker att vi ska springa härifrån eftersom vi inte gjort något. Fast jag sa att det var lika bra att vi ringer polisen för att det finns kameror på husen omkring och när de kollar på dem upptäcker de att vi var här kommer de tro att vi är skyldiga till något brott eftersom vi inte ringde polisen. Oskyldiga människor ringer polisen och säger vad de har sett.


Men någon hann före oss med att ringa så polisen, brandkåren var på plats en minut senare vi hade diskutionen. Jag drog med Sara och Sandra fram till poliserna. Självklart hann jag uppfatta att de flesta poliserna på platsen var heta som fan. Jag går fram till en polisman och frågar vad som har hänt. Han berättar att de tror någon har lossat på bilarnas bromsar för att få detta resultatet. Jag får panik och skriker nej och berättar att vi var på platsen när det hände och att de helt plötsligt bara började rulla. Polisen verkar känna mig sen innan och att han inte heller ser den händelsen om att någon skulle lossa på bromserna särskilt trovärdig. Polisen ger oss en tecken, ett teckan att vi får möjligheten att springa ifrån och aldrig titta tillbaka. Det tar oss knappt en halv sekund innan vi börjar springa.


Vi springer ikapp en lyxbuss på vägen, de kör inte så fort. Den försöker preja oss in i en husvägg. Jag försöker stoppa bussen från att köra närmare huskanten och packar med min hand på bussen flera gånger. Busschauffören blir vansinig och stannar bussen. Han är en stor muskulös man, han lyfter upp mig och slänger in mig i bussen. Jag får sitta i en superskön skinnfotölj-säte. Han sätter på mig ett bälte och jag kan därmed inte fly. Han köra igång bussen och säger att jag får skylla mig själv. I bussensitter min brors gamla kompisar. De börjar prata gamla minnen om när jag var liten. Killen som sattt till vänster om mig var bra snygg. Jag börjar hångla med honom och lyckades mitt uppe i allt få av mig bältet och satte mig längre bort i bussen. Jag kunde inte hoppa av bussen då den körde i ca 150 km/h. Vi var på väg mot Stockholm. Vägen och busshållsplatserna har jag drömt om förut. Jag kände igen mig men visste att det var i mina drömmar och inte verkligheten jag sett landskapen i. Väckarklockan ringde..


Mina ögonen är smått röda och jag är godissugen som fan. Får nog bli att ta en god glass eller dylikt på jobbet. Till mat idag lagade jag mig chili con carne, matvete och rivna morötter. Snart ska jag sätta mig på cykeln och cykla iväg till jobbet.Borde jag bli filmmanusförfattare?


malin♥


Rutinlivet


Mobilen väckte mig från klockan elva till klockan tolv. Att jag ska ha så svårt för att gå upp. Jag var hur slö som helst och hade drömt hur mycket som helst. Ögonen värkte men det hindrade inte mig från att laga mig äcklig korvstroganoff. Tro mig inte fel, jag tycker om korvstroganoff men det blev inte god denna gången. Jag testade att ha i köttbuljong i, vilket jag aldrig kommer att göra om. Jag satte mig på cykeln och cyklade iväg till jobbet.Nu sitter man här, halvt dö och pratar lite med Knutsson genom facebook. Ska väl när som helst gå och lägga mig. Funderar lite på vad jag ska göra för mat imorgon. Jag måste få slut på allt som ligger i frysen innan flytten. Jag behöver även åka och handla men det får bli på min lediga dag då jag har lite mer ork i kroppen.
Lite bättre sömn i framtiden, tack!
malin♥


Mat, bilder och avsked


Jag vaknade första gången halv nio, eller rättare sagt halv tio eftersom det var numera sommartid. Jag är inte så förtjust i sommartid, är absolut ingen morgonmänniska. Jag förlorar en timmes sömn denna dagen. Jag fick sms av lilla Carro som sa att hon skulle komma förbi en sväng innan hon åkte hem igen. Jag somnade där emot om igen och vaknade några minuter efter klockan elva. En sekund efter jag slagit upp ögonen fick ja sms från Sandra, Vakna! Det snackar jag om bra tajmning. Jag gjorde mig klar och klockan tolv kom Sandra och Carro till mig. Vi pratade lite smått och Carro åkte strax där efter. Sandra och jag började dela lite bilder. Hon hade med sig sin hårddisk. Magen började kurra runt klockan ett så vi åkte iväg till Majåkers livs & pizzeria. Vi hade nämligen bestämt oss för att testa därifrån. Jag tog mig en kebabrulle och Sandra en kebabtallrik. Såsen var mycket god men jag fick lök i min rulle även om det inte stod med. Det var inte uppskattat men det gick att äta, kebaben var god. Vi tittade på filmen Tron medan vi åt och flytta bilder. Fast vi hann tyvärr inte riktigt klart för jag var tvungen att köra Sandra till Resecentrumet, hon skulle hem till Jönköping.Kramade henne hej då och sen åkte jag hem för att titta klart på filmen. Satte mig framför datorn och kolla lite på de gamla bilderna. Det är verkligen jätteroligt att glo igenom en massa gamla kort, en massa bra minnen. Kvällen flög förbi, jag lagade mig lite mat och titta lite på tv samtidigt som jag satt vid datorn.

Om det vore dåtid för en stund!

malin♥


Bilmässa och lite chill


Vaknade första gången klockan halv åtta men orkade inte riktigt hålla ögonen öppna. Det blev att jag tog mig en klunk av min goda Loka och somna om. En hypernervös pappa ringde klockan tio och kolla hur jag mådde. Jag hade tydligen skickat lite sms när jag gick hem igår. Ringde även Robin och prata lite skit. Min syster hade inte svarat. Jag borde nog inte ha mobilen med mig ut. Jag vaknade till lite efter pappas samtal och hängde med dem till bilmässan. Gick omkring där halv bakis och hungrig. När vi hade kollat runt i arenan blev det cruising runt stan. Det blev en fikapaus under dagen och jag somnade i soffan. Jag orkade verkligen inte hålla ögonen öppna. Sov tills klockan blev sju på kvällen. Skulle egentligen åkt med pappa men var inte så sugen på det och det blev så att Annelie och jag gick till Roma och tog oss en pizza. Jag tog en riktigt flötig pizza och gotta mig eftersom jag inte hade ätit på hela dagen och var svinhungrig. Vi tog oss en promenad hem till pappsen igen och tittade på tv. Såg på filmen National treasure med den gubbsnygge Nicolas Cage. När filmen var slut gick jag hem och satte mig en stund framför datorn och gick sedan mycket trött och la mig.


Alltid lika seg dagen efter!

malin♥


Arbete och Sandra!


Som sagt började jag klockan tre på natten. När klockan äntligen var nio minuter över fyra på eftermiddagen slutade jag jobbet. Jag tog mig en sväng på systembolaget innan jag åkte hem för att göra mig iordning inför kvällen. Sandra kom hem till mig och jag fortsatte med att göra mig klar. Vi hade våra klockrena för-förfester. Vi brukar inte vara så snabba iväg till förfesten men denna gången var vi faktiskt detta. Vi hann även med en sväng förbi affären. Sandra behövde köpa lite mera slödricka. Förfesten var hos Wallgren och vi var inprincip bara gamla elare. Vi försökte köra lite spel/lekar men det gick inte så bra, lyssna på musik och snacka.Vi lyckades trampa iväg till bowlingen. Vi tappade även bort lille Wallgren. Festade på bowlingen, träffa en massa folk och det var mycket trevligt. Hittade även Carro och Lucy! Det var inte igår och det var bara att ta igen en massa tjöt. Hittade självklart lite av mina arbetskamrater som jag tjöta med.Jag vet inte riktigt vad som hände med Sandra sprang ut före mig strax innan det stängde och jag fick kasta mig ut. Vi stannade dock utanför bowlingen en riktigt bra stund för att prata med lite nyfunnet och gammalt folk. Jag hade tänkt att gå in på stadt men så blev det inte utan klockan blev för mycket. Jag råkade även fastna utanför KK's med Anna och snacka en massa gamla minnen. Såklart sprang jag förbi Stadt och prata med lite älskfolk som var där. När hon var tio i två fick det bli att gå hemåt då jag hade varit uppe alldeles för länge för att orka efterfesta. Satte på en film när jag kom hem men stensomna på tre sekunder. Fast inte ens denna natten kunde jag undan gå mina drömmar. Fast denna gången var jag full i mina drömmar, var på firmafest på bowlingen. Vilket även mina föräldrar och mina kusiner också var med deras jobb, haha.
GAH! Har jag funnit min Ryan?!
malin♥


När man inte gör något annat


Vaknade av min härliga ringsignal lite försent och kunde där med inte cykla till jobbet. Blev en stressig morgon och allt sluta med att jag fick förlängt arbetspass under morgondagen. Så när jag slutade klockan fem åkte jag hem till pappa, fick lite mat i magen och åkte hem till sängen. Jag somnade runt klockan åtta. Skulle börja jobbet igen klockan tre på natten/morgonen.
Vad gör man inte?
malin♥


Överraskar mig själv


Jag vet inte hur jag vaknade idag för att min mobil fick fnatt i morses och sluta låta och vibrera. Jag hade väl lite tur och vakna åtta och gjorde mig klar. Satte mig på cykeln fem i halv nio. Började jobba klockan nio, slipade lite grillblad och hade frukost mellan klockan tio och elva. Skulle sedan jobba från klockan elva till klockan tre men jag höll på att somna. Jag mådde så fruktansvärt dåligt för att jag var så tröt. Jag lyckades byta med Amanda så jag fick sluta klockan två istället. Jag satte mig i personalrummet och laddade upp för att orka cykla hem. Jag tog mig en donat och en liten kaffe med massa mjölk och socker. Kom iväg på cykeln klockan tre och cyklade hem med Amanda, haha. OKQ8 har fortfarande inte lagat sin cykelpump vilket de borde få skäll för. När jag kom hem slog jag till mig själv och började städa. Jag tvingade mig själv städa klart och aldrig sätta mig. För om jag hade satt mig ner hade jag somnat på stört och inte rest på mig. Jag är stolt över mig själv att jag lyckades plocka iordning, diska, damma, dammsuga, städa toaletten och moppa golvet. När jag var klar tände jag en massa ljus och ska snart slå mig ner i soffan och titta på en film. Tror däremot att jag måste ställa klockan då chansen att jag somnar är stor. Borde egentligen gå en sväng till affären och bl.a. panta flaskor men jag orkar inte. Pappa vill även att jag ska komma förbi en sväng. Mest av allt vill han väl att jag ska köpa med ett påskägg till godisgrisen. Har även fixat lite inför fredagen, den kommer att bli KANON!


Hittade mitt USB-minne som har varit borta i ett år!

malin♥


Långa promenader


Jag klarade inte av att gå upp tidigare än halv två på eftermiddagen. Jag somnade så sent och drömde jobbiga drömmar. Jag gjorde mig klar och gick en sväng till mamma, där även Sarah var. Jag ville egentligen ut på promenad i det fina vädret men ingen av de två latmaskarna ville det, så vi satt inne och tjöta. När klockan rullade iväg mot halv fyra åkte Sarah hem och mamma och jag till Fazer. Jag fick mig två påsar bröd och en müsli. En av brödpåsarna fick jag gratis av han som stod i kassan, varför vet jag inte. Det kommer ta mig evigheter att äta upp allt det, eftersom jag inte är någon frukostmänniska. Jag har inte ens smör hemma för tillfället. Vidare till stan, köpte mig en hemköpssallad till middag och beställde mig en bok. Hem till mamma för att äta salladen och fixa lite på hennes dator. När jag var klar tog jag mig en promenad hem och träffade Johanna på gatan. Vi stod och tjöta en liten stund innan hon var tvungen att åka iväg till jobbet. Jag satte mig vid datorn och skrev lite på min ansökan. Magen började kurra lite runt klockan åtta så jag laga mig mat, ugnslagad sötpotatis, morot och kassler med ananas på. Det smakade helt okej, jag tycker att sötpotatis i ugn är supergott.

Tog bilen till Basse runt klockan tio i nio. Vi tog oss en jättelång promenad runt i stenhammar. Vi gick ner till sjön och titta. Sen kollade vi bland de nybyggda husen och jisses säger jag bara. Vilka hus, man blev kär i några stycken. Lidköping har utökat en del de sista åren. Fast jag tycker det är dåligt att det inte kommer upp några hyreshus och/eller bostadsrätter med normala lägenheter, som de flesta har råd att bo i. De lägenheter de bygger, fixar nu är svindyra. Vi värmde oss lite i Basses soffan framför Bigbrother (som jag inte följer för fem öre) och Plastikdoktorn 90210. Klockan tjugo i tolv satte jag mig i bilen och åkte hem. Slängde mig framför tvn i sängen och försökte somna.

Man kan alltid drömma!

malin♥


Underbara människor


Klockan ringde första gången klockan tio men drömde så förskräckliga drömmar inatt med att jag inte orkade att gå upp. Klockan halv elva gick jag upp och ringde Britta. Tanken var att vi skulle promenera på Kinnekulle och njuta. Fast vädret var inget att ha så det fick blev en megalång lunch/fika på Henrys. Det var hur mysigt som helst och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Det känns som man kunde ta igen lite. Vi fick i vilket fall en inblick i varandras nuvarande liv. Det är lite sorgligt men jag är glad för Brittas skull. Allting börjar falla på plats och det är snart min tur att lämna landet Sverige för ett tag. Jag måste verkligen ta tag i detta. Imorgon får det bli att städa lite då dammråttorna snart äter upp mig och en massa skrivande på ansökan. Jag har skrivit det mesta, förutom det stora brevet på papper. Allting ska bara in på datorn.

Jag blev avsläppt av Britta och jag tog mig en promenad till pappsen. Där satt jag och prata med min familj. Jag måste vänja mig att vara där ofta då det snart är mitt hem. Tanken var att pappa och jag skulle baka en morotskaka, då han fick smak på min men han dissa mig. Så det var Annelie och jag som fick ta tag i bakandet. Mitt i allt får jag panik då jag kom på att jag hade tvättid. Det slår aldrig fel att jag glömmer av skiten. Som tur hann jag tvätta all smutstvätt. När jag var klar kom Basse förbi. Det var ett bra tag sedan man träffa den underbara killen. Vi satt hemma hos mig och prata en hel del. Jag hade inte ätit på hela dagen så runt klockan elva åkte vi till det enda som var öppet, McDonald's. När jag hade ätit upp tog vi oss en varv i stan och kolla läget. Vissa affärer som har lagt ner och nytt som har dykt upp. Klockan rullade iväg och Basse skjutsade hem mig. Nu sitter jag här och ska nog sätta på en film och gosa ner mig i soffan. Det ska bli skönt med lite egen tid. Någon som vet en bra film?
Ni betyder!
malin♥


En vanlig-ovanlig söndag


Alarmet gick av klockan ett och jag traskade upp. Var skit seg efter mina mardrömmar. Åt rester från gårdagens spagetti och köttfärssås. Gjorde mig klar och tog bilen till jobbet. Pratade med min älskade Britta i telefonen innan jag började jobba. Sen fick jag även besök av Britta och Anna-Karin på jobbet. Jag blev otroligt chockad och det kopplade inte riktigt att det var Britta. Det värmde riktigt i kroppen och när hon hade gått hade jag världens leende på läpparna. Då hade jag verkligen fattat att hon är här igen. Tog bilen hem och ställde mig och diska min stora diskhög. Det känns skönt att jag tog tag i det. Nu får det bli sängen och ultrasova, klockan ringer tidigt imorgon bitti.

Hjärtat klappar!
malin♥


Dagens överraskningar


Skickade sms med Knutsson innan jag gick och la mig igårkväll. Han somna antar jag eftersom han helt plötsligt sluta svara. Jag somnade väl runt kvart över tre och vaknade igen klockan sex. Det var Knutsson som hade vaknat och slängt iväg ett sms. Några sms senare tog han bilen till mig för han var rastlös. Klockan sju var han hos mig och jag gjorde inte många knop. Vi pratade och lyssnade på musik. Han tog sig en sväng till maggan för att köpa sig lite snus och en macka. Jag passade på att få lite sömn under tiden men det blev inte mycket. När jag sedan skulle dra mig iväg till jobbet drog han sig vidare. Jag tog cykeln till jobbet idag med och träffade även lillasyster Sandra på vägen. Pratade lite snabbt med henne innan jag cykla vidare. Väl hemma igen satte jag mig vid datorn en liten stund och läste på aftonbladet att det var supermåne inatt. Det menas med att det är fullmåne och den är så närma jorden den kan vara i sin bana. Jag sprang såklart ut och såg att den lös mycket starkare än vanligt men större såg den inte ut att vara. Jag trodde jag skulle ha svårt med att somna men det hade jag inte. Fast det beror väl på att jag hade sovit så lite dagen innan. Jag somna fort och drömde många mardrömmar, vilket är extremt jobbigt.

Snabbt, enkelt och gott - spagetti&köttfärssås!

malin♥


Mamma, matlagning och jobb


Klockan ringde klockan elva idag med. Jag vill hinna göra lite på dagen innan man åker för att jobba. Jag gjorde mig klar och prata lite med Martin. När klockan blev tolv var jag klar och bestämde mig för att gå en promenad. Det blev en promenad till mamma. Jag hade tänkt att gå en längre promenad men jag fastna hemma hos mamma och tjöta där en stund. Jag hängde med henne till hemmakväll och hjälpte henne välja ut tre filmer. Märks att jag har sett en del. Jag gick och packa på henne massa filmer. Jag fick tre jätteklubbor för besväret. Hon skjutsade hem mig och jag började med maten. Idag var det egengjord klyftpotatis, kycklingkebab och kebabsås med lite isbergssallad som stod på menyn. Det var snuskigt gott och tryckte väl i mig lite mer än vad jag borde. Var klar halv tre med allting, tittade ut och sa till mig själv; Malin, vi tar cykeln idag med. Så, så fick det bli. Kvart i tre satte jag mig på den opumpade cykeln och cykla iväg till jobbet. Det känns så skönt att jag har börjat cykla. Ska försöka hålla i den här trenden nu. Det värsta är väl när jag börjar tidigt. Kvällen gick hyffsat fort på jobbet. Jag var en aning trött och borta idag. Fick för mig att det var torsdag ett tag där. Väl hemma igen satte jag mig här och ska alldeles strax gå och lägga mig. Ögonlocken är hyffsat tunga. Något som skrämde mig förut när jag cykla hem var en gatulampa som höll på att blinka vid mitt cykelställ. När jag parkera cykeln började den låta. Den började helt plötsligt lysa starkt och när jag tittade upp på den såg jag att det var fullmåne. Skit också, hoppas jag somnar snabbt och sover bra inatt samt vaknar pigg, vilket jag dock inte brukar få göra under fullmåne.
Roliga händelser inom familjen!

malin♥


Promenad, matlagning och jobb


Klockan ringde runt elva men jag hade redan vakna till några gånger. Så det var inte så farligt att gå upp. Jag gjorde mig klar och klockan tolv gick jag ut på en promenad. Det var jättefint väder och riktigt gött att gå omkring i den lilla staden. Tankarna omtumlades i hjärnan och det är nyttigt att göra det ibland. Får helt klart bli lite mer promenader i mitt liv. Solen hade lämnat lite spår i mitt ansikte, hade fått en hel del fräknar på näsan. När jag kom hem började jag med maten. Det blev fisk med sås i ugn, matvete och ärton. Det var gott, jag är inget fan av fisk men med den såsen funkar det mer än okej. När klockan blev kvart i tre satte jag mig på cykeln och cykla iväg till jobbet. Ja, ni läste rätt, cykel! Solen sken och allt var bra förutom mina däck som behöver pumpas. Tänkte att jag skulle pumpa på OKQ8 när jag kom fram men såklart var den ur funktion. Snacka om frustration. Det var inget att göra åt, kan säga att det inte var det värsta för när jag skulle cykla hem var det snöstorm! Jag var en snögubbe när jag kom innanför dörren. Kastade mig trött i sängen och somna gott.


Från vår till vinter!
malin♥


Middag, bakning, promenad och Britta!


Jag tvingade upp mig klockan elva. Jag drömde en aning konstigt och intensivt. Satte mig framför datorn en sväng och började bli lite smått hungrig. Jag hade tagit fram en köttfärs ur frysen, som jag hade tänkt att göra köttfärsås på. Fast innan jag somna igår tänkte jag på hur gott det skulle vara med köttfärslimpa. Det tyckte även min syster Sarah och skulle göra mig sällskap. Jag fick springa iväg till affären och handla lite till limpan. Jag har aldrig ägg eller dylikt hemma. Köpte även ingredienser till morotskaka. Tänkte att jag skulle passa på att baka när jag ändå står och klenar. Allting blev en aning försenat och Robin kom aldrig men istället kom Elin. Tanken var att jag efter maten skulle gå en promenad med Johanna, fast det hann vi inte innan hon skulle iväg på sin dans. Elin, Sarah och jag satte oss framför tvn och gotta oss i maten och morotskakan. När det var skit på TVn satte vi oss och titta på gamla bilder. De låg på hårddisken så vi titta genom TVn. Jag har nämligen äntligen säkerhetskopierat, var si sådär 50 GB med bilder. Annelie kom även förbi en sväng och valde lite möbler ur min samling. Det är inte långt kvar tills jag inte längre har ett eget hem. No time to look back. Jag har helt klart gjort det rätta valet och ångrar inget.


Eftersom det inte blev någon promenix med Johanna tog Elin och jag en. Promenaden slutade hemma hos pappa och där var maten precis klar. Det vara bara att slå ner röva i soffan, titta på tv och äta lite god risotto. Härlig familjekväll. Elin och jag tjötade vidare och försökte lösa våra möbelproblem. Antingen är rummet för litet eller så har vi för mycket möbler. Sen fick jag det mest underbaraste telefonsamtalet, från Britta. Jag kommer knappt ihåg vad vi prata om men fy bubblans vad glad man var. Det kändes som man hade hundra saker att berätta men man ville även höra vad hon hade att berätta. Det blev så mycket adrenalin i kroppen. Hemma igen satte jag på ett eller två, okej, tre avsnitt av Greys anatomy. Ska snart ta tag i den sista disken. Funderar på en promenix imorgon igen.
Sista hyran kom på posten idag!

malin♥


Träning (städning) skrivning


Mobilen ringde klockan halv nio, jag gick upp klockan kvart över nio. Jag ångrade lite att jag hade bestämt så tidigt med Johanna. Fast det skulle bli skönt att få det överstökat och komma upp tidigt. Klockan halv tio var jag klar och gick ut. Johanna satt redan i sin bil och plockade upp mig. Vi åkte till McDonald's och käkade frukost. Det blev en god bagel och o'boy med lite tidningsläsning. Vidare till badhuset där jag fick skämmas. Mitt 10-kort hade gått ut. Jag hade tre gånger kvar. Jag har alltså använt den sju gånger på två hela år. Det ska verkligen bli ändring på detta nu i vilket fall. Jag tog ut mig i gymmet och jag kommer nog ha världens träningsvärk imorgon. Fast då vet man att man har tränat mycket och stretchat dåligt. Blev även några länger i bassängen. Nästa gång får det bli lite bastning. Jag har ett svagt minne av att det är bra att basta med balsam, är detta sant? När vi var klara var klockan redan ett och vi åkte till Wokhouse och käka buffé. Det satt mycket fint i magen. Det måste vara nyttigare än pizza i vilket fall. Tog oss en runda på stan och jag köpte mig en t-shirt att träna i. Jag vill ha jättestora svarta t-shirtar att träna i och jag har slängt alla mina gamla som inte längre är svarta. Gottegrisen som jag är tog vi oss en fika. Jag borde inte men kunde inte hålla mig. Jag tog mig faktist en morotskaka som borde vara liiiiiiiite nyttigare fika.

Hemma igen tänkte jag börja städa lite men det blev att jag tittade på ett avsnitt av The O.C. och somna i soffan. Vaknade runt klockan sju och började diska lite och ha mig. Jag hittade ett gammalt häfte med papper. Det var en observation av mig när jag var fyra år. Det var en kille som praktiserade på mitt dagis som höll på att utbilda sig till lärare som hade skrivit den. Det var en av hans uppgift och han hade valt mig av alla barnen på dagiset. Det är lite rolig att läsa den nu arton år senare. Pappret är jättegammalt och är skrivit på skrivmaskin så man ser knappt texten längre. Så nu har jag suttit under en stark lampa och skrivit in den på datorn. Det tog sin lilla tid kan jag säga, sju sidor lång och knappt synligtext. Imorgon ska mamma få orginalet och ett nyutskrivet. 
Storstädning väntar imorgon!

malin♥


Jobb, middag och bio


Vaknade av den sketna jävla mobilen vid klockan nio. Jag fick dra mig ur sängen och göra mig klar inför jobbet. Började jobba klockan tio och tanken var att jag skulle sluta klockan halv tre. Fast så blev det inte utan jag slutade klockan fem över halv fem. Så kan det vara ibland. När jag kom hem hann jag knappt komma in i duschen innan Johanna kom. Jag gjorde mig klar och vi åkte iväg till Hjertbergs för att köpa lite gott till filmen. Såklart glömde jag min biocheck som jag fick av brorsan i julklapp, så det fick bli att åka hem för att hämta den snabbt. Vi satte oss på Rhodos och tog oss varsin kebabtallrik, jag käkade kycklingkebab. Jag har fått en liten noja på det. Jag borde dock inte äta pommes frites. Måste verkligen tänka på min figur och hälsa nu. Jag har bestämt mig för att cykla till jobbet torsdag till söndag. Jag har frikort om det regnar. Jag måste försöka mjuka upp min stenhårda gelésadel. Klockan halv nio startade bion, Min låtsas fru. Det var mycket rolig och sevärd film. Den får en att bli en ännu större hopplösromantiker. Drömma kan man allt! Jag tyckte om den, jag skratta hysterisk många gånger. Hemma igen satte man sig här igen. Pratade lite med Quyen, det var ett tag sedan. Jag sitter här och funderar på om jag snart ska köpa mig en bärbar dator. Får väl börja kolla lite i reklambladen som dimper ner i min postlåda. Ska nog alldeles strax kasta mig i soffan och titta på något avsnitt av The O.C. Jag behöver lite Ryan kärlek. Fast den största kärleken i mitt liv är Cappie. Det får bli att dra igenom den serien igen någon gång, sista avsnitten sändes i tisdags, stor sorg!!
Kul - Försäkring OCH skatten på bilen!
malin♥


Promenix, planering och film


Idag har jag varit lite halv duktig, har varit på en lång promenad med Elin. Det var skönt att komma ut en sväng. Jag ska försöka komma igång med att motionera mer. Ska jag vara helt ärlig har jag lagt på mig en del det senaste och det får inte en att må bättre direkt. Jag har accepterat det och förstår varför också. Jag ska inte gnälla förän jag har tagit tag i det. Jag har fixat cykeln nu så det ska helt klart bli mer cykelturer till jobbet, snön har äntligen smällt också. Promenaden slutade hemma hos pappa och där blev det middag. Det blev en mycket smarrig kycklinggryta med ris. Jag började även göra upp en planering över alla mina ägodelar. Jag har nu portionerat ut alla mina möbler och delat upp lite hur många kartonger jag kan packa i och vart de kan stå. Elin och jag har planerat hur det kommer att se ut när hennes rum blir vårat. Jag är lite rädd över att bo ihop med människor igen. Jag har bott själv nu i ett par år. Fast jag tror allt detta kommer att gå bra och jag kommer att lära mig otroligt mycket. Det kommer bli en ny spännande epok i mitt liv. Runt klockan sex gick jag hem och Elin kom kort därefter. Vi satte på filmen Brothers. När filmen var slut gick jag igenom lite kläder och Elin gick hem strax därefter. Jag satte mig här och sneglade då och då på kanal5 som visade Pretty woman. Filmen är slut för länge sedan, jag borde sova men jag sitter och snackar med Dennis istället.


Taggar till och lyssnar på gammal musik!
malin♥


Melodifestivalen


fyllan kan man göra sina misstag. Mitt var att vi bestämde att vi skulle titta på Melodifestivalen. Fast det är faktiskt final, så man är lite tvingad att titta på den. Man har ett litet behov av att veta vem som kommer att representera Sverige. Det mest spännande är egentligen hur Sverige röstar. Man blir lika överraskad varje gång över hur det slutar och man undrar hur fan folk har tänkt. Jag ska inte klaga för alla får ha sin åsikt och jag är inte ens med och röstar. Jag bryr mig inte tillräckligt mycket om Melodifestivalen för att slösa tankekraft. Jag vaknade runt klockan tio i elva, blev överraskad att jag inte sov längre. Jag la mig i soffan och titta på The O.C. tills klockan två. Jag spenderade resten av eftermiddagen i en videokonverstion med Sandra. Klockan fem kom Sara hem till mig. Jag gav henne mina bilnycklar och sa att hon får köra oss till McDonald's. Jag var av någon konstig anledning sugen på tasty. Vi satt där inne ett bra tag och päste. Vidare till min syster för att hämta min kamera jag hade lämnat till henne innan jag gick in Stadt igår. Snabbt till affären för att möta upp Sofia. Vi handla lite gott inför Melodifestivalen. Jag köpte mig en påse kinapuffar (de stora, röda påsen) När Melodifestivalen var slut gick Sofia hem, fast innan hon gick hem hann Zäta pissa på min matta. Rätt låt vann inte men det fanns i försig inte någon rätt låt. Jag var bara lycklig över att det inte var Linda Bengtzing inte var den som vann. Jag kunde inte skratta mer hysteriskt än när man såg hur besviken hon blev över sina röster/poäng från Svenskafolket. Sara och jag satt mestadels framför tvn och datorn. Jag tittade på lite hunkar och spelade lite musik. Runt klockan halv ett började vi titta på Demolition man, Kanal5. Älskar gamla klassiker. Vet inte riktigt vad klockan var när Sara gick hem. Jag gick och la mig framför filmen i vilket fall och somna.

Skenet kan bedra!


malin♥


Vinkväll hos Sofia


När jag kom hem från stan satt jag och hade en videokonversation med Sandra. Det behövs att se och prata samtidigt ibland. Det räcker inte med text genom sms och msn eller prata genom telefonen. Strax innan klockan sju cyklade jag iväg till Sofia med två vinflaskor. Där var även Sara. Vi satt framför tvn, lyssna på musik, drack alkohol och prata. Lille Zäta var hemma så runt klockan nio gick vi på en promenad så han kunde få pissa. Vi drog förbi min pappa, så jag fick lite mat i magen. Vi satt där en stund och tjöta med pappa, Annelie och Danni. De är för härliga. Vidare till affären, jag köpte mig en pöse med gifflar. Tillbaka till Sofia och drack upp vinet. Jag var sugen på att dra ut så Sara och jag cyklade iväg till Stadt. Det visade sig vara hundra dagar kvar till studenten så det var enbart småbarn ute. Jag kände mig gammal men ställde mig i kön ändå. Sara ångrade sig efter vi stått i den långa kön och cykla hem. Inget stoppade mig utan jag gick in ändå. På väg upp för trappan träffade jag min goding, Majzzen! Jag hade ingen aning om att han skulle vara ute idag, så det blev en mycket trevlig överraskning. Vi umgicks in princip hela kvällen/natten. När stadt stängde drog jag hem, prata i telefon med Knut och sen stensomna jag. Jag mådde lite illa när jag gick och la mig, så jag satte upp håret och förberedde en hink. Som tur behövde jag aldrig använda den. Jag tänkte att ifall jag hade behövt spy vore det skönt att slippa kasta sig ur sängen och springa mot toan. Jag var bra dragen och jävligt trött vilket inte hade gått så bra.Att inte kunna förstå..


malin♥


Cykling och shopping


Slog upp ögonen runt klockan nio första gången men för att klara av kvällen slöt jag dem en stund till. Jag gick upp vid klockan elva, om jag inte minns fel. Jag ringde lite samtal till min pappa, han skulle byta sadel på min cykel. Anledningen till detta är för att några skitungar slet sönder min sköna sadel i höstas. Jag hade bestämt mig för att cykla till stan. Sadelbytet blev varken bra eller dåligt, sadeln var stenhård. Det hindrade inte mig från att cykla med Sara till stan. Träffade på Quyen vid början av gågatan. Tjöta lite innan Sara och jag sprang vidare. Jag hittade mig ett par jeans. Jag blev även sugen på ett par beigefärgade chinos fast jag kunde inte bestämma mig om jag tyckte om dem på mig eller inte. Får bli att klura på de ett tag. I för sig behöver jag inte shoppa mer denna månaden. Det känns som att det är det enda jag har gjort, köpt nya saker. Jag kanske har bytt tröstsätt. Slutat att tröstäta och börjat att tröstshoppa. Det finns däremot en sak till jag måste köpa snarast, fast det är en bok och det handlar jag aldrig så det får jag. Britta kommer bli stolt över mig när hon ser mitt bok-inköp. Vilket påminner mig att hon snart är inom en tvåmilsradie, på fredag/lördag. Det är bara att hoppas att tiden tillåter oss träffas. Veckan efter kommer Sandra, tiden kommer att flyga förbi. Jag kommer vara hemlös fortare än vad jag tror. Någon som vet en möblerad andrahandslägenhet eller någon som vill ha en inneboende ett litet tag? Haha. Jag har som tur mina föräldrar.
Vill ha förmågan att se in i framtiden, kunna frysa tid och flytta saker med tankekraft.

malin♥


Möte och shopping


Drömde en mardröm inatt, det var tur att Johanna sms:ade mig på morgonen. Annars hade jag aldrig vaknat oh då hade vi kommit försent till mötet allihopa. Eftersom jag var den som stod för skjutsen. Klockan åtta var det arbetsledarmöte. Det gick hyffsat snabbt men ändå satt vi kvar på jobbet en stund. Vi satt och läste NLT samtidigt som vi prata om allt möjligt. Jag har så underbara arbetskamrater. Innan klockan blev för mycket skjutsade vi hem Malin B. Johanna och jag åkte till Skövde för att glo lite i affärer. Jag hittade mig ett par skor och ett par mjukisar. Det finns inget bättre än stora, nya mjukisbyxor. Sara kom förbi på kvällen, vi bänkade oss framför CSI (Las:Vegas, New:York, Miami). Fick bli att stilla hungern med en Big One, Gradiosa.
Vilken stil blir det i slutänden?
malin♥


Serviceleadership och framtidsmöte


Sista dagen klockan ringer tio över fem. Ni ska veta att jag inte går upp förän tio i sex. Jag är snoozarN nummer ett. Jag måste snooza för att komma upp. Klockan halv sju stämplande jag in. Startade lite smått att lära Johanna inventering och dylikt på morgonen. Klockan tio började jag med Serviceleadership. Det var mycket givade och man får lära sig att intergrera med gäster och kommunerica med medarbetare på ett bättre och lättare sätt. När jag var klar med den runt klockan fem hade jag möte med chefen. Vi diskuterade min framtid lite. Nu ska jag bara suga på några idéer i någon vecka till sen får jag bestämma mig fullt ut när saker och ting ska ske. Hemma igen och det enda jag gjorde var att äta upp mina chokladbollar och dricka lite Ramlösa smultron, som numera finns på 1½ litersflaska. Gick förbi en kartong idag på jobbet och fick världens "pappercut", någon som vet vad det heter på svenska?
Äta kakan och ha kakan kvar! JA TACK!

malin♥


Fettisdagen och Int. kvinnodagen


Nu sitter man här, inte gjort så mycket under dagen. Det jag har gjort är att jobba nio och en halv timme. Vart hemma hos pappa för att äta semla med varm mjölk. Jag är inte så förtjust i semlor, det är alltid överdrivet med mandelmassa och grädde i dem. Fast det känns som ett litet måste med en semla på semeldagen. Jag äter inprincip bara en semla om året så det är inte hela världen. Min mamma däremot älskar semlor men vi har inte alls samma smak på fika, förutom morotskaka. Sprang in på ÖoB på vägen hem, köpte mig lite sköljmedel, handtvål och en två liters Coca-Cola (Coca-Colan kosta bara 10:-). Hemma igen har jag inte gjort annat än att sitta vid datorn och inte göra någonting. Tittat på en hel del serier, gråter en skvätt nu när jag kommer tänka på Greek. Verkar lite som att det är sista avsnittet. Någon som vet om det har lagts ner? Jag har ännu inte orkat eller velat forska i detta. Får väl göra det imorgon när jag är ledig. Fast jag har en del planerade att göra om det nu blir så att jag åker ner till Gustav i Grimslöv en sväng. Jag är aldrig hemma längre när jag är långledig eller helgledig för den delen. I vilket fall blev jag lite väl godissugen och gjorde mig lite chokladbollar. Har sparat lite kaffe till morgondagen för att se om jag lyckas göra en islatte till frukost, återkommer om detta funkar!?! Såklart blir det väl att ta med en eller två bollar till jobbet, eftermiddagsfika är aldrig fel.

Serviceleadership OCH möte imorgon!

malin♥


Jobb och städ


Jobbade från halv sju till cirka klockan fem på eftermiddagen. Väl hemma var det bara att sätta igång med städningen. Det var i behov och jag var så trött på att ha det så. Diskade och plockade hej vildt, bloggade även lite. Lagade mig lite mat runt klockan åtta snåret. Det blev potatis, bacon och egengjord löksås. Det var verkligen supergott, jag fick verkligen till såsen. Klockan nio var det CSI NY på tvn så jag kröp ner i sängen och tittade på det. När det var slut började Ballar av stål vilket jag också ville se men det orkade inte min kropp, jag somnade. Äntligen somnade jag tidigt för en gångs skull. Antar att det var väntat så lite jag sovit de senaste nätterna.

Är måndagar värst av alla dagar?
malin♥


Jobb och tacos hos Sarah&Robin


Klockan ringer ljuvligt, eller inte klockan kvart över fem. Jag börjar jobba halv sju och det finns inget som hindrar mig. Det är bara att tuta och köra. När jobbet var slut ungefär vid klockan sex, åkte jag förbi Annelie och pappa för att lämna av deras bilnyckel. Snabbt iväg till Sarah igen för att äta tacos med Sarah, Robin och Elin. Vi åt maten framför tvn och prata lite smått. Jag stannade inte länge eftersom jag ska upp tidigt imorgon bitti.
Alltid lika gott med tacos!
malin♥


Jobb och familjemiddag


Klockan kvart över sex befann jag mig på jobbet och började jobba halv sju. Jag var hemma runt halv sex på kvällen. Fixade i ordning mig och cyklade iväg till affären. Jag skulle köpa med mig potatisgratängen och en mjölk. Såklart blir jag pisseblöt i röva av min "sadel". Får gå in och skämmas i affären. Jag hoppas alla förstår, det måste väl ändå ha hänt alla någon gång? Cyklade till pappa och diskutionen om middagen kom upp. Fläskfilén saknades för att Sarah inte hade kommit ännu. Ingen kunde riktigt bestämma sig vad vi skulle äta, först skulle vi äta kyckling men icke. Sarah kom och pappa gnällde på att vi inte hade något grönt till. Annelie och jag offrade oss, tog oss en promenad till affären. Vi tog svängen förbi mig för att hämta kameran på vägen hem. Såklart hade de inte börjat med maten medan vi var borta. Jag körde ut alla ur soffan och alla hjälpte till mer eller mindre. MATDAGS! Myspys och vi hade det jättetrevligt. Efter maten blev det heta diskutioner om familjelivet.


Att prata eller gråta ut...
malin♥


Ledig trotsallt med lite shopping


Vaknar upp av larmet klockan halv åtta, får verkligen tvinga mig upp. Kunde inte somna förän halv fem på morgonen. Gjorde mig klar och strax innan jag ska åka får jag sms av chefen. Hon var dålig och mötet var inställt. Typiskt säger jag bara, kastade mig i sängen för att sova en liten stund till. Min hjärna var helt slut och jag stensov till klockan halv ett på dagen. Jag som skulle upp tidigt och fixa alla mina ärenden. Jag hade stängt av alarmet i sömnen. Ringde mamma supersnabbt när jag såg var klockan var. Stressade mig iväg till pappa för att skjutsa de till stugan. Vilket min syster också skulle göra, fast i själva verket skulle hon flytta sina lådor från mammas till hennes källare. Såklart blev det ett bråk och det förenklade inte situtationen. Jag skjutsade i vilket fall Annelie och pappa till stugan. Direkt efter var det fifflersmacka hos mamma. Mätt och belåtna åkte vi iväg till Överby, Trollhättan. Jag fick äntligen en bra BH. Det var inte det enda jag hitta. När jag är med mamma hittar jag en hel del, konstigt nog. Jag köpte mig en skinnjacka, ÄNTLIGEN. Jag köpte även mig ett par svarta byxor, vilket alltid är bra att ha. Jag saknar dock mina cheap monday som jag ska erkänna är för små. Det problemet ska jag snart ta tag i. På tal om det, självklart blev den en fika i Trollhättan, smaskig mega-morotskaka. Hem igen efter shoppingrundan, satte mig framför tvn och hade lite egentid.Spendera pengar och äta godis.. ?!

malin♥


Extra pass


Nu är hon mitt i natten och jag sitter här, lite smått hungrig och städsugen. Jag borde egentligen sova eftersom jag har möte imorgon klockan halv nio. Idag skulle jag egentligen varit ledig men det är jättemånga sjuka på jobbet så vi får ställa upp och hjälpa varandra. Det blir mer i plånboken så man kan inte bara gnälla även man blir lite mör. Jag gjorde ingen annat än att sitta framför datorn idag innan jobbet kallade. Jag hade t.o.m. matlådor så jag behövde varken laga mat för att äta innan eller under jobbet. Det är superskönt. På rasten gick Mikael och jag över till OKQ8 och köpte oss lite gott. Vi köpte oss var sin vit-toblerone, riktigt smaskigt. Jag är så sugen på allt för tillfället, speciellt choklad. Nej, jag är inte gravid har bara ovanligt mycket cravings. Jag är mitt i ett vägskäl gällande mitt liv och där med vill kroppen tröstäta. Nu gäller det bara att stå emot. Tur att jag tycker det är lite smått skämmit att gå till affären själv och bara köpa godis, så det händer inte ofta. När jag stor handlar går jag och tänker mycket på budgeten och hur nyttigt saker är. Vilket resulterar att jag springer igenom godishyllan. Jag har aldrig godis hemma, bunkrar aldrig upp ett förråd. Ibland tycker man om det och ibland inte. Sängen får det allt bli nu med lite The O.C. Imorgon får det bli lite frukost på jobbet, bagel sitter alltid fint. Imorgon är jag äntligen ledig men är uppbokad med en massa ärenden och måsten, suck!
Krig mellan hjärnan och hjärtat
malin♥


Pyttestäd och jobbet


Onsdagen den andra mars

Vaknade hyffsat tidigt, runt klockan tio över tio. Jag fick även ett telefonsamtal runt elva. Vilekt gjorde att jag vakna till ordentligt. Jag började städa och diska lite smått. Magen började kurra, dagens hos Malin var matvete, kassler och béarnaissås. Jag kan säga att det inte satt helt fel, smaskigt värre. Klockan fem över tre kom Emilia och hämta mig, jobbet väntade. Dagen gick hyffsat fort och när jag äntligen var hemma igen satte jag mig en stund vid datorn för att sedan lägga mig framför The O.C. Anledningen till att jag satte på det var för att det var skit på tvn och jag var inte trött för fem öre. Somnade väl runt halv fem på morgonen, hej sömnsvårigheter!
Offrar jag mig för fel sak?
malin♥


Många händelser på en och samma dag


Tisdagen den första mars

Idag fyller min farmor hel 65 år och blir där med pensionär. Jag hade ställt klockan på sju och gick upp strax där efter för att gå ner i tvättstugan. Jag hade tvättid från klockan sju till klockan tolv. Jag tog tillfälle och sov mellan tvättarna, jag hade ju trotsallt jobbat till klockan ett igår kväll. Runt klockan halv elva ringde jobbet och frågade om jag kunde jobba från klockan tolv till två.  Självklart ställde man upp, fixade klart tvätten och gjorde mig klar. Innan jag åkte till jobbet bytte jag bil med pappa. Han skulle fixa med min bil då bromserna inte gick igenom besiktningen. Tiden flög förbi och jag slutade jobbet, mötte pappa på vägen ut. Han hade fixat mina bromsar och även åkt igenom den på besiktningen, blankt papper! Så nu rullar den ett år till. Hem snabbt för att duscha och åka iväg till stan. Klockan tre hade jag tid på kopparsalongen, helkroppsmassage i en timme. Vilket jag hade fått i julklapp men har fått boka om två gånger då jag har varit sjuk vid de båda tillfällena. Massagen var helt underbar och det kommer bli flera gånger. Gick en sväng på stan och hitta mig ett par solglasögon. Jag längtar lite smått till våren och sommaren.


Hem till pappa en sväng och prata med alla. Snabbt hem till mig och gjorde mig klar inför kvällens bravader. Jag hämtade upp Sarah klockan tio över sex. Klockan halv sju var vi i Götene och hämta upp vår kusin Anna. Vi tre mötte upp Bima, Carina och farmor på restaurangen. Farmor visste inte att Sarah och jag skulle med så hon blev glatt överraskad. Vi åt en god middag och faster Carina betalade kalaset, en mycket trevlig överraskning. Hon smet iväg och ingen fatta något. Vi tog självklart en fika hemma hos farmor efteråt och pratade vidare. Det var super trevligt att gå ut med släkten, en tjejkväll. De blev hyffsat sent hos farmor men det stoppade inte Sarah och mig att stanna en stund hos pappa på vägen hem. Vi satt i soffan och tjöta samt skämta, jag skratta ett tag så jag började gråta.


Fullspäckat schema!

malin♥


Eftermiddags pass


Måndagen den tjugoåttonde februari

Jaha, då var hela februari förbi och jag har inte hinnit med. Tiden flyger förbi och ångesten smyger på en. Jag borde ha skrivit mycket mer på min au pair ansökan än vad jag har gjort. Jag har däremot städat mycket mer denna månaden. Men det blir så att när man måste göra något blir t.o.m. städning ett alternativ. Usch, jag blir så förbannad på mig själv. Jag fick ett ryck en kväll då jag insåg att Britta hade flyttat och jag var kvar här. Jag vill ut i världen. Fast för att det ska hända, MÅSTE jag skriva på min ansökan.


Jag ska vara ärlig och säga att jag gjorde inte så mycket mer än att jobba denna dagen. Tiden rusade förbi i början av passet för att sedan sega av lite.
Det finns ingen tid - skapa dig!
malin♥


Kalas och filmmaraton


Söndagen den tjugosjunde februari

Vaknade runt klocka tio och drack min goda Loka, vilket är ett måste. Satte mig lite snyggt vid datorn och åt lite yoghurt. Loka och yoghurt, det kan inte bli annat än en bra start på dagen. Sarah och pappa telefon-terra mig under förmiddagen. De var rädda att jag inte skulle vakna eller ha skjuts till farmor. Allting löste sig och runt klockan halv två kom pappsen och hämta mig. Klockan två var det kalas hos farmor. Det bjöds på tacos och en massa fika. Det var roligt att träffa alla släktningar igen. Jag brukar oftast missa alla kalas då jag jobbar både kvällar och helger, när de flesta är lediga. Vill bara skriva att jag älskar min släkt otroligt mycket! Runt halv sex åkte vi runt i byggden och leta möbler i allas lager och hus. Vi byter lite med varandra, denna gången var det Sarah som leta efter lite "nytt". Pappa var även och titta till sin lilla bebis, som han för tillfället håller på att byta cabbe på.


Hemma igen placerade Robin, Sarah och jag rumpan i min soffa och titta på X-men filmerna (ettan, tvåan och trean). Jag är just nu inne i en action-films period. När klockan närmade sig halv tio hämtade vi oss lite pizza och mumsade på. Vi var lite nyttiga och inte hade något godis till filmerna. Runt klockan tjugo över ett på natten var den tredje filmen slut och de åkte hem. Jag somnade snabbt och skönt i min säng.Kameran hänger med i väskan men aldrig ur!
malin♥