OmtycktOnsdag


En onsdag som jag fick mycket gjort på. Jag startade dagen med att snacka med mamma. Vi har numera bestämt för att åka till Miami beach under nästa år. Det ska bli så förbannat gött och roligt. Jag får nog börja träna rejält nu om jag vill må gott i en bikini. Fast iv är trotsallt i USA, säger inget mer. När mamma skulle iväg sprang jag iväg till träningsrummet. Jag tränade rumpan av mig, även om träningsvärken skrek av ondska. Snabbt in i duschen och precis innan jag skulle åka ringde pappa på skype. Fick bli att snacka med honom en stund, sluta med att jag la på. Åkte iväg till posten för att köpa speciella frimärken så jag äntligen kan posta mina vykort till folk utan internet - mormor och farmor. Jag köpte på mig några extra också. För vem orkar åka till posten varje gång man ska ha frimärken. Från posten till en skoaffären. Där de hade för mycket! Jag ville ha hela affären. De hade allt man kunde önska sig. Jag fick panik och slutade med att jag BARA fick med mig ett par skor. Ett par grapewine färgade Converse. Är rädd att jag kommer utveckla ett till beroende - converseskor. Varför inte handla på sig tusen färger? De kostar knappt en tredjedel här av de kostar i Sverige.
Fick ett sms av mamman och det blev ändrade planer. Fick åka hem snabbt och packa fotbollsväskan. Plockade upp barnen och lämna av alla förutom sonen. Läxor gjordes och vi började diskutera om vad vi skulle göra. Det sluta med att sonen och jag drog till affären för att köpa smör. Undra vem som hade gjort slut på det.. Det vi köpte smör till var kanelbullar. De är helt tokiga i bullar. Tanken var nu att jag skulle lära upp sonen att göra kanelbullar. Så vi bakade ihop och hade superroligt. Medan degen jäste satte pappan, sonen och jag på filmen CAPTAIN AMERICA! Jag kunde inte sluta dregla över Chris Evans. Herregud vilken kropp han har pumpat upp. Filmen var bra och bullarna blev kanongoda. Vi testade även ett annan mjöl, läs att vi inte hitta något annat först. Bullarna blev lite nyttigare men ingen smakskillnad som tur var.
Testade en ny godis häromdagen. Snacka om att jag blev lurad. Trodde det skulle smaka som center men icke sa nicke. Det var som att tugga på en gummiboll av socker eller något.

Mysfaktor 10000

malin

Kommentarer
Postat av: storasyrran

Hej och hå vad du bakar! De måste vara helnöjda med dig och ditt fixande! =) Pumpan blev ju supersöt!Jag vet att det finns "fuskblommor" till orkidéen! Kanske får investera i en sån.Jag har aldrig ägt ett par converse men de som du hade köpt var ju grymt snygga! Kanske vore nåt fram i vår sen! =)Farmor (mormor!) kommer bli superglad för vykort!Hörs snart igen!

Kram

2011-10-28 @ 10:49:44
URL: http://storasyrran.blogg.se/
Postat av: Josefin

Sv; Portland hoppas jag kunna klämma in någon gång! :D Och niagra fallet får vi försöka klämma in det med :). Hoppas allt är bra.

2011-10-31 @ 04:01:32
URL: http://jossanhansson.blogg.se/
Postat av: Victorias Jul

Miami beach lät inte helt fel, skulle inte ha nåt emot att åka dit.

2011-10-31 @ 20:00:14
URL: http://victoriajul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback