Skottdagen - Bil i diket!

Min väckarklocka ringde men jag tryckte antingen på snooze eller av knappen utan att jag själv vet om det. Jag vaknade av att pappan kom in till mitt rum och sa att vi ska åka nu. Tog på mig mjukisbyxor och gick ner. Jag skulle köra pappan och hans kompis till flygplatsen. Klockan var sex på morgonen och jag visste knappt vad jag hette. Jag hade däremot vaknat upp lite i all paniktankar om att försova sig. Pappan erbjöd sig att köra dit så jag kunde vakna till. Det hade även snöat lite under natten. Så jag satte mig skönt i baksätet. Vi åkte vidare till kompisen. Det var lite snö på vägen så vi funderade på att ringa kompisen och be honom knalla upp från deras uppfart. Fast när vi anlände till deras uppfart var det ingen snö så vi körde ner. När vi kom till sista svängen i nerförsbacken var det snö. Bilen rullade knappt så sakta körde vi. Ändå började vi glida sakta men säkert av vägen. Jag satt där och titta på björnbärsbuskarna som vi mer eller mindre närmade oss. Strax där efter låg vi i diket, i björnbärsbuskarna. Jag ska då tacka att de buskar var där. Annars hade vi rullade ner för backen, voltandes. Vi hade alltså tur i oturen. Jag fick klättra ur bilen och springa ner till kompisen för berätta att vi var här fast i diket. Smått panik blev det, då de inte vill missa flyget. Pappan försökte få upp bilen men det gick inte. Det fryser inte här som hemma i Sverige. Så det var geggamoja, lergräsmattan. Bilen kom ingenstans och vi fick ta kompisen bil. Det är en stor Volvo. Det kändes lite extra gött att köra lite svenskt. Vi kom fram i tid till flygplatsen som tur.

Jag fick åka tillbaka till olycksplatsen. Jag fick ringa efter bärgning. Det skulle ta dem 45 minuter innan de kom fram. Som tur hade jag nyckeln till kompisens hus. Jag gick in och tog mig en tupplur. När de hade gått en timme blev jag lite orolig. De hade hört fel på adressen så jag fick ringa och trassla. De var tvungen att sätta på snökedjorna på bärgningsbilen och allt var det var. De kom fram en halvtimme senare. Han fick ur bilen ur busken men de fick inte upp på vägen. Den satt i princip fast i leran. Jag stod ute i kylan och titta på. En och en halvtimme, förfrusna tår och röd näsa fick han äntligen upp bilen på vägen. Jag kunde ta bilen och åka hem. Det var rena lerbadet i bilen. Han hade klenat ner hela förarsidan och ratten. Snön var som borta när jag åkte hem klockan halv tolv på förmiddagen. Käkade frukost/lunch och kröp ner under täcket. Jag var djupfryst. Skypade med lilla Leah tills jag var tvungen att plocka upp barnen från skolan. Hände inte så mycket mer än att jag skjutsade till och från fotbollen. Missade även min älskade zumba idag, jävla snökaos!
Extra dag bjuder på extra!

malin

För mycket gott!

Skjutsade iväg barnen till skolan. Väl hemma igen gjorde jag mina kakor. Jag var så godissugen och jag kan inte sluta att exprimentera med mitt egna recept. Resultatet blev inte bra! De blev så himlans goda att jag åt alldeles för många. Jag fick kramp i magen och var supermätt. Jag klarade inte av att åka till stability ball. Det fick bli att vila magen lite och sen ta ett träningspass hemma i stället. När magen hade bearbetat maten i magen. Usch, vilket ångest jag fick. Som tur är de nyttiga så det var ingen fara så sett. Men att jag missa träningen och den äckliga känslan i magen. Resten av dagen spenderade jag med familjen. Plockade upp barnen från skolan och skjutsade dem till fotbollen. Mot kvällen blev det Supernatural och jag.
Respektera!


malin

Boot camp and The Mac

var det måndag igen. Helgen går i turbofart. Denna måndagen var en seg måndag. Jag skjutsade iväg barnen till skolan. Väl hemma degade jag sönder och orkade verkligen ingenting. Var inte så värst taggad inför Boot camp. Fast det var bara att klä på sig träningskläderna och åka iväg. Fick mig ett rejält träningspass. Det var bra men dessvärre tog det bara på krafterna. Jag var verkligen jätteseg. Fick skynda mig hemma för att plocka upp dottern från skolan. Det var swimteam som gällde. Jag hade som tur med Harry och fick en hel del läst. När swimteam var slut gick vi ut och åt. Jag åt en supermegadunder god tacosallad med kyckling. Det var bara dottern och jag. De andra hade ett möte eller så med sonen på skolan och skulle äta någon annanstans, en annan tidpunkt. Det var riktigt roligt och mysigt. Det är roligt att göra något annat. Mätta och belåtna var det hemfärd och sängen som gällde. Jag var helt slut.Seg måndag, seg vecka?


malin

Bakeri på högnivå

Vaknade upp seg som attans. Jag var trött i kroppen men det hindrade inte mig från att träna. Det blev inte så hårt pass men fick röra på lite fläsk i vilket fall. Jag fick världens kaksug och med tid på nacken bakade jag. Jag håller fortfarande att exprimentera med mina nyttiga kakor. De är riktigt goda man det går inte riktigt äta för många. De mättar en aning bättre än vanliga kakor. De smakar inte sött heller så det blir inte samma känsla om att man vill och kan trycka en till. Ni kanske fattar hur jag menar? De satt för himla fint och jag gjorde inte mer denna söndagen förutom att glo på supernatural. Någon som vill ha mitt recept på "kakorna", haha?
Nytteri AB?

malin

Träning och socialtumgänge

Bästa med lördagen var att jag vakna upp utan magont och tränings sugen. Jag körde till med milen och slappade resten av förmiddagen. Ja, jag vaknar tidigt numera! Vi skulle ha besök av sonens kompis och hans föräldrar ikväll men jag hade andra planer. Elena kom och plocka upp mig. Vi drog till Washington square och kolla. Vi käkade på cheesecake factory. Jag åt en jättegod sallad! Dessvärre blev det ingen efterrätt även om det inte hade suttit fel. Det är numera inte många dagar kvar av challengen. Jag ska klara detta! Mätta och belåtna drog vi en runda på target. jag hittade lite grejer till lilla Leah. Vi drog till biografen och såg filmen This means war. Filmen var helt okej. Det var en sån film man kunde lista ut vad som händer. Klassiker då kanske? Det var rolig humor i filmen i vilket fall. Tuggade nog upp ett helt paket med tuggummi under filmen. Vad gör man inte för att bota vanor och sockerberoende. Någon annan som har samma beroende är hundarna..
Superkväll med Elena!malin

Gött med fredag

Jag skjutsade barnen fram och tillbaka från skolan. Det var inte mycket mer jag behövde göra. Jag var ensam hemma under kvällen också. De var på något möte eller var det var. Jag spenderade min kväll med att gå bilen, snacka med folk på internet och titta på min älskade serie Supernatural. Det var en riktigt skön fredag. Jag fick vara för mig själv. Jag tränade och gotta mig med tuggummi framför tvn. La mig tidigt för en fredag kväll men vem bryr sig?!Behövande dag!


malin

Magträning med slötid

Finns inget bättre än sovmorgon. Skjutsade iväg ungarna och gottade mig där hemma ett tag innan jag skulle iväg. Det var stability ball som står på schemat. Det är så lugnt och gött men samtidigt jobbigt för magmusklerna. När jag kom hem var det bara att kasta i sig maten. Studsa in i duschen för att hämta upp ungarna från skolan. Väl hemma gjorde jag inget annat än att skjutsa dottern till fotbollen fram och tillbaka. Spendera kvällen med mina killar i supernatural. Jag har blivit grymt beroende av serien, inte bra.Beroende av det mesta..


malin

Kicka igång! - THE FRAY!

Spenderat dagarna med nära och kära i skype och verklighet. Jag mår numera bättre. Slöheten finns kvar men jag är inte så orolig. Jag hade sovit lite de här dagarna. Bebis som kommit till världen och brandalarm mitt i natten. Jag var in princip ledig idag också. Behövde bara se till att ungarna kom upp och kom med skjutsen till skolan. Jag hade zumba idag och det var riktigt skoj. När jag kom hem käkade jag lunch och skypade lite med gullungen. Jag fick lite rycket och körde ett träningspass till här hemma. Eftersom jag inte tränade igår så kändes det skönt att köra dubbla idag. Jag umgicks lite med mamman som stod och klena i köket. Hon lagade middagar och efterrätter till deras kompisar som också nyss fick deras bebis. Jag gjorde mig senare klar inför konserten. Jag ska gå på The Fray med Elena. Jag visste inte vad jag skulle förvänta mig. Jag var coollugn som att jag brukar gå på spelningar. Jag borde egentligen vara helt till mig och studsa av lycka och tycka det är svinballt. Fast istället var jag svinlugn. Elena plockade upp mig och jag glömde nästan biljetterna. Tänk den missen, herregud. Som tur kom vi bara en meter i bilen innan jag kom på det och sprang in igen. Jag bytte väska, så det var anledningen till att de inte kom med. Jag bytte till en pytteliten väska. Parkering var lite knökigt att hitta då första parkeringshuset inte hade någon anställd på plats. Vi fick ingen biljett och kunde därmed inte stå där för då hade vi fått böter. Vi fick dåliga platser i kön in. Kön gick runt kvarteret! Som tur behövde vi inte stå i kön länge. Det rörde sig ganska fort och väl inne, ja där fick vi bra platser. Det är bara att knö sig lite fram. Jag hade lite dåligt samvete för dem som stod bakom mig. Eftersom Elena var under 21 år fick vi vara på underage sidan. Så de var inte så värst långa. Aja man får anpassa sig efter världen och inte tvärtom. Konserten var helt underbar. Förbandet var bra och The Fray var helt underbart bra. Han hoppade ut i pupliken och de bjöd på en bra show. Jag njuter när jag hörde dem spela och sjunga. Får ni tillfälle att se dem live, gör det. Efteråt mådde man sådär jättebra och inget kan hindra en. Det går inte beskriva känslan efter något sånt här. Man känner sig fri, ostoppbar och oövervinnlig.

The Fray!
malin

No sleep - Firealarm

PANIK! Vaknade klockan halv fem av att brandalarmet gick. Jag satte mig upp i sängen, tittade runt och luktade lite. Det var inte i mitt rum det brann. Brandalarmet slutade tjuta så jag la mig igen. Första tanken var att batteriet började ta slut i den. Man vill absolut inte tänka på att det kan brinna. Alarmet gick av ytterligare två gånger innan jag klev ur sängen och funderade på om det var en brand i huset. Det visade sig att alla brandalarm i hela huset gick. I de amerikanska husen finns det minst ett alarm i varje sovrum och lite här och var. Alarmen är även sammankopplande så går ett, går alla. Fy vad dum jag kände mig då jag egentligen borde studsat upp ur sängen och kollat läget. Vi alla sprang runt och kolla med hittade ingen brand eller rök. Pappan gjorde allt han kunde för att få tyst på alarmen men ingenting funka. Vi fick ringa hit brandkåren. De kom på stört och det tog ett litet tag men tillslut fick de tyst på alarmet. Jag låg i puffen och tittade på när brandmännen gick runt och gjorde sitt jobb. De var mycket trevliga och finns det något bättre än män i uniform. Jag är otroligt glad över att de var falskalarm och jag fick se dem under dessa omständigheterna. Vi kröp tillbaka till sängs klockan sex. Som tur behövde jag inte jobba på morgonen utan hade sovmorgon. Innan jag somna igen fick jag se en underbar bild på systerdottern min.

Vaknade lite senare och bestämde mig för att träna hemma istället för att åka till stabilityball. Jag visste inte heller om instruktören var frisk än. Jag skypade med min familj under hela dagen och jag hann inte med att träna. Jag var ledig hela dagen så jag kunde slöa. Det var inte förän sent på kvällen jag fick se bebisen i skype. Hon är så liten och söt.
Gullungen!

malin

Dagen vi väntat på

Jag ställde klockan för att komma upp i någorlunda tid. Jag fick logga in på datorn och kolla om jag hade boot camp. Det är presidents day idag. Många är lediga denna dagen. Min familj var fortfarande i bergen och åkte skidor. Det var bara grisen och jag hemma. Idag hade han gått upp på övervåningen och lagt sig i sackosäcken. Det var verkligen supergulligt. Det nuffade lite när jag gick förbi och fick lite panik över att han var på övervåningen. Fast jag lät såklart honom att sova klart. Han är allt en sjusovare. Jag fick även reda på att syrran hade blivit inskjutsad till sjukhuset. Det var alltså på g. Jag skulle inom en snar framtid bli moster. Tanken är lite skrämmande. Jag känner mig fortfarande som femton och när jag tänker på syrran är hon bara ca elva år gammal. Tiden går lite för fort för mig. Fast det gör inget ändå, det ska bli spännande roligt att bli moster. Jag fick väcka grisen runt kvart över elva för att jag skulle iväg till boot camp. Mega jobbig träning och det behövde jag efter förra veckan. Jag kom hem och snacka lite med mamman och sonen som var hemma. De åkte hem lite tidigare för att sonen hade blivit sjuk. Jag berätta att min syster hade fått värkar. Alla blev super glada och uppspelta. Det enda jag kunde göra nu var att vänta. Jag fick lite uppdateringar av mammsen och pappsen. Klockan fyra, precis när jag hade hämtat en handduk för att hoppa in i duschen kom smset jag väntat på. Det stod "Hej Moster! Jag är en liten sessa på 3025 gram o 49 cm lång!". Kunde jag göra något annat än att springa ner och skrika det blev en tjej. Pappan och dottern kom precis innanför dörren. Alla blev jätteglada och det blev lite tårfyllda ögon. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra. Jag gick tillbaka till datorn och började skypa med pappa och skicka sms med syrran. Familjen sa att jag skulle använda hemtelefonen och ringa min syrra. Fick aldrig tag i dem, de hade stängt av telefonerna. Så jag fick gott vänta tills de kommer hem imorgon. Jag var däremot uppe sent och pratade med mina kära familjemedlemmar.


Växande familj i hjärtat!


malin

Moster Malin

Vilken lycka! Idag 20 februari klockan 21:59 (GMT+1)blev jag moster till en underbar liten tjej. Än så länge vet jag inte så mycket, väntar på att jag kan slå en pling till syrran och Robin.Moster Malin


malin

Film och fotboll

Kliver upp klockan åtta för att sitta lite i g+. Jag var varken pigg eller trött. Jag sov totalt fem timmar, två och en halv timme per gång. Som tur finns det inte så mycket på schemat så det finns tillfället till powernaps. Jag gjorde svenska pannkakor till Felicia och dottern. För min del gjorde jag min egna variant av Quinoa pannkakor. De smakar helt okej. Det är i vilket fall pannkakor. Jag testade med blåbär och blåbär med grekiskyoghurt. Det funkar riktigt bra. Frukosten är det enda jag känner okej med. Det är inte så mycket man ger upp. Det är värre vid kvällsmaten, där är den stora offringen tycker jag. Felicia och jag skjutsade iväg dottern och hennes kompis till en fotbollsmatch. Fille och jag drog tillbaka hem efter att ha lämnat dem. Matchen började inte förän 45 minuter senare. Vi segade och gjorde oss klara. Fille tog en dusch osv. Vi blev alldeles försena och såg bara de sista fem minuterna av matchen. Skjutsade hem barnen och åkte vidare till Target. Vi handlade lite gott och Fille köpte hårfärg. Dottern och mamman åkte tillbaka till bergen så Fille och jag blev själva hemma hos mig. Vi tittade på film och färgade håret på Fille. Hon gjorde blonda slingor. Det blev inte världsbäst men det blev inte fult heller. Vi glodde på alla möjliga filmen, en del var riktigt dåliga. Detta är för att Fille och jag inte hade samma filmsmak. Passade på att snacka med lite folk under tiden på min surfplatta. Fille drog hem senare på dagen och jag kröp ner i soffan och titta på tv. Ghostrider gick på tvn, ettan alltså. Jag ska snart gå på 2an på bio med pappan här. Jag hade lite ångest över denna veckan. Så lite som jag har tränat och så lite motivation jag har haft. Hoppas att det kommer tillbaka till nästa vecka. Syrran logga in på skype och skrev till mig. Slemproppen hade släpt och hon trodde förlossningen var på g. Ingenting var säkert med nu är det bara att vänta att se. Jag blev inget mindre än super chockad samtidigt som jag inte riktigt trodde att det skulle starta förtidigt. Jag har hela tiden haft inställningen att jag kommer få vänta ihjäl mig. Att bebisen skulle gå över en massa dagar.


Att behöva förändring?!


malin

Möte, Downtown och taxi

Var tvungen att ställa klockan så jag kom upp. Mötet var klockan ett nere i downtown. Vi skulle mötas utanför Voodoo doughnuts. Hade stor lust att inte gå, kan ändå inte äta godligheterna. Våran kontaktperson var försenad men det gjorde inte så mycket. Det var världens kö. Då kan vi verkligen snacka kö. Kön gick ut på gatan, rena Lisebergskön. När vår kontaktperson väl kom fick jag äran att gå. Jag berätta att allting var bra och sen slapp jag titta på alla när de åt. Jag ringde Fille och vi möte upp i downtown. Vi gick runt i downtown. Det är vackert och så himla stort. Vi gick i över en timme, ändå såg vi bara en liten del av det. Vi letade ihjäl oss efter en restaurang som båda ville äta på. Det var inte det lättaste. Tillslut hamna vi på Chipotle, en mexicansk restaurang. Han jag beställde av bara titta på mig och min mat och fråga om det verkligen var allt jag skulle ha. Hungriga jag fick nöja mig med de lilla och sa ja tack. Vi tog en sväng i köpcentrumet. Jag köpte mig ett par beige chinos. Äntligen hittade jag ett par. Har letat ett tag nu. Vi satte oss på en bänk och bara glodde på folk. Att det kan vara så underhållande. Vi planerade kvällen. Det fick bli gotta oss framför film hemma hos mig. Vi drog till Target för att köpa lite gott. Jag hittade lite roliga Jell-o och tuggummi. Vi kom hem, käka lite kvällsmat och myste ner i soffan och hyrde filmen Whats my number. En rolig, söt film man vet vad som kommer att hända. Jag somnade sent och klockan halv tre ringde Josh. Han och hans kompis var fast i downtown. De hade varit ute och festat. Efter cirka tre samtal gick vi med på att hämta upp dem. Hängde med en sväng in till dem. Vi var väl hemma runt klockan fem. Sängen var efterlängtad!'
Roligt spontant!


malin

Degarnas dag

Sovmorgon! Pappan såg till att sonen kom upp och tog pojkarna till skolan. Dottern var ledig från skolan denna dag med. Mamman var också ledig så tanken var att vi skulle åka till O.M.S.I och titta på bodyworld. Fast dottern tyckte det såg äckligt ut så det blev inget med det. Jag blev lite besviken. Jag var grymt taggat för att gå på det. Istället blev det en hemma dag. Det var såklart förstårligt att hon ville vara hemma och ta det lugnt. Hon gör ju aldrig det. Hon har alltid något att göra och varit på massa cuper och tävlingar de senaste. Vi spelade lite spel, gjorde halsband, armband och örhängen med pärlorna vi köpte igår. De gjorde lite expriment med deras senaste inredningsidé. De ska göra en tavelvägg i trappan. Det kommer att bli svincoolt. Senare på eftermiddagen plockade jag upp killarna från Dodgeball. De hängde med hem till oss och spela lite tv-spel. Jag försökte övertala något till att gå på filmen Ghostrider 2 med mig. Fast utan resultat. Jag var fortfarande sådär trött och slö utan att veta anledning. Jag slängde mig framför den stora tvn och titta på Supernatural. Jag mådde gott att myspysa i soffan. Fixade mig lite choklad JELL-O att smaska på också. Jag hade hört flera gånger under dagen att jag såg trött ut. Usch, det börjar synas på mig. De kom även och fråga hur det var med mig när jag låg i soffan. De är så gulliga min familj, de bryr sig verkligen. Det är tur att jag mår bra. Ska nog bli av med detta humöret. Ge mig lite energi så ska bli bäst igen. Slarvat lite med träningen denna veckan också. Det kanske är det. Pilates grejen var iställd igår och jag tog mig aldrig tiden till att träna denna degiga fredag. Fick även reda på att vi hade Quinoamjöl, så imorgon ska det bakas pannkakor på det.


Känner mig tråkigt, seg och tyst!

malin

Tjejdag på stan

Fick väcka sonen och se till att han kom iväg till skolan. Dottern och jag hade en hel dag ihop för att hon var ledig från skolan. Vi hade en Adele-morgon ihop. Jag lagade pannkakor medan vi lyssnade på Adele. Sen tittade vi på hennes uppträdande från Grammisgalan som vi spelade in. Det var roligt och gött att bara ta det lugnt. Vi gjorde oss senare klar för att dra iväg till 23 Avenue. Där fick vi leta parkering i all evighet. Pedikyr som stod först på schemat. Denna gången valde jag rött. Jag ville ha en fräsh färg. Så det blev väldigt rött och jag gillar det halft som halft. Det känns lite klysché att ta rött. Dottern tog såklart rosa. Hon fick en liten blomma målad också. Det blev riktigt bra. Med nymålade tår käkade vi på en pizzeria. Illtråkig, helt okej sallad fick det bli för mig. Ska bli så skönt att kunna äta vad man vill. Fast nu känns det lite som jag inte vill. Jag har börjat få in tänket. Jag gör detta för min egna skull, för min egna kropp. Det är detta den mår bäst av. Sen vad jag tror att jag mår bäst av psykiskt är att äta skit mat, haha. Ska nog hitta en bra balans på det hela i slutändan, hoppas jag. Vi parkerade om efter lunchen och gick mot pärlaffären. Det är en affär med en massa pärlor och dylikt för att göra egna halsband, armband, örhängen osv. Man får sitta där och fixa det. Super billigt var det också. Såklart ska det sitta en fyllegubbe som lukta apa där. Så vi valde att köpa pärlorna och ta en fika på Starbucks istället. Jag fick ta mig vatten och frukt medan dottern tog varm choklad och en kaka. Tiden flög lite förbi, vi satt där och snacka om allt möjligt. Hon fixade även med sina pärlor. Sen var det dags för swimteam. Jag hade glömt Harry men det gick bra ändå. Tiden försvann hyffsat snabbt och vi var hemma igen för att äta god middag. Blev inte så mycket mer gjort än mysa framför Supernatural.Trött med leende på läpparna
malin

Onsdag bjuder på ?

Skjutsade iväg barnen till skolan, gjorde mig klar inför Zumban. Jag kände mig fortfarande seg. Har drömt lite drömmar nu också. Ska ta och tolka dem så jag kan får reda på vad det är som pågår. Jag hade kul på zumban och lektionen gick fort. Ändå var mungiporna neråt. Jag är inte ledsen eller så. Jag mår bra men jag är trött och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Tar det lite som det kommer nu. Jag var ledig resten av dagen. Hade ett gott samtal med mamman här. Det känns skönt att man kan prata om allt. Det känns skönt att man kan prata och diskutera på engelska också. Jag satt större delen av dagen framför datorn och tvn. Jag skjutsade dottern till fotbollsträningen och städa mitt rum lite. Dagen flöt förbi.Imorgon är det Malin & dottern tid!


malin

Alla hjärtans dag

Dagen då man inte vill vara singel, eller? För mig är det dagen jag inte vill vara utan choklad. Usch, alla går runt och äter godis. Energin hade inte kommit ikapp denna dagen heller. Sa hej då till ungarna i dörren. Tog mig en tupplur eftersom det bra humöret och energin saknades. Dottern hade med sig en lunch till en i klassen. De fick skriva på en lapp vad de ville ha till lunch. Sen lotta de ut lapparna och så skulle man fixa en Valentines lunch till personen. Tyckte det var supergulligt. Sen var de tvungna att göra alla hjärtans dag kort till alla i klassen. Det är bra så alla får ett. Man skriver olika mycket på det, så det spelar inte så stor roll. Valentines day är verkligen ruggigt stort här. Jag studsade till Stability ball med noll motivation. Gjorde allting fast inte alls lika bra som jag vet att jag kan. Vad är detta? Jag blir arg på mig själv. Fast jag orkar inte ens bli arg utan bara suckar. Jag plockade upp flickorna på skolan. Vi åkte hem till oss. De visade upp alla kort, blommor och godis de fått under dagen. De gjorde sedan läxor medan jag lagade mat. Jag gjorde potatisgratäng, kyckling och lax. Eftersom dottern är vegetarian (som äter fisk) får det bli två val av protein. Jag var så seg att jag inte brydde mig om att jag inte fick äta potatisgratängen. Jag brydde mig inte om den. Flickorna åt och jag skjutsade dem till fotbollsträningen. Kom hem och hemma var sonen från basketmatchen. Vi åt ihop och föräldrarna åkte iväg för att ha middag på en romantisk restaurang. Sonen och jag spelade lite spel och fördrev tiden. Dottern kom hem och jag såg till att de kom till sängs med allt fixat inför morgondagen. La mig i sängen och tittade på lite Supernatural.

Måste tillägga att det är tre år sedan jag växlade ringar med mina bästa vänner, mina godingar Sandra och Britta!Be my Valentine!malin

Ny vecka utan motivation

Tack Anna för din gulliga kommentar! Det värmer alltid.

var det måndag igen. Så kände jag verkligen och det tog emot. För det första vill jag inte att tiden ska gå så fort. Fast fick en känsla av att jag orkade inte med vardag. Jag ville ha lite ledig och inte göra ett skit. Rättare sagt ha lite mer ledigt. Känns fel att säga det. För jag har hur mycket egentid och ledig tid som helst. Fast det har blivit rutin på det nu. Det är tråkigt att vakna upp samma tid varje dag och skjutsa iväg ungarna. Jobbet i sig är inte tråkigt och en dag ser aldrig likadan ut. Fast det har med rutiner. Jag mår hur bra som helst av det, kroppsmässigt men pyskiskt sätt vill jag ha crazy bananas varje dag. Fast skulle jag ha det skulle jag skrika om rutiner. Kan jag inte bara nöja mig. Känns som jag börjar känna en helt ny sida av mig själv. Det är därför jag är här. Växa och lära känna mig själv. Jag har snart varit här i sex månader. Man kanske hamnar lite i en svaka nu. Fast det känns konstigt när jag trivs så bra. Det går nog över, kanske har med att jag snart blir moster också. Fast hur kan det? Jag har inte ens fattat att jag ska bli det. Det är lite konstigt hur man funkar ibland. Dagen flöt på som vanligt och jag åkte till boot camp. Där jag inte hade samma motivation. Usch vad tråkigt det är. Jag hade inte den kämpar glöden jag brukar. Jag gjorde allting men jag gav inte det lilla extra. Jag åkte med dottern till swimteam och hade med min Harry. Jag läste som attans. Jag fastnade helt i boken. Har plågat mig igenom boken hittills. Den är inte min favorit men den är fortfarande bra. Kan det ha med att jag ville bort från vardagen och fick läsa om andras bekymmer eller handlande om att jag hade mer energi över eftersom jag inte gav allt och lite till på träningen. Umgicks med familjen och mådde gott. Missade tjugo minuter av Heart of Dixie för att jag glömde av tiden när jag busade med barnen. Åt lite Jell-o under dagen.
Det går trögt nu!
malin

Söndags svett och skratt

Vaknade runt nio och sprang ner för att äta. Magen kurrar förbaskat mycket och jag blir alltid uppspelt av tanken frukost. Mätt och surfat klart på internet tog jag på mig träningskläderna. Jag powerwalka, jogga och sprang milen. Pressade mig själv och det kändes underbart. Kan jag inte få sån motivation varje gång jag tränar. Lunchen väntade när jag var klar. Satte mig vid datorn och snackade lite med Andreas undertiden. Alltid roligt att ha sällskap vid matbordet. Duschade och umgicks med sonen hela kvällen. Vi spela spel och snackade. Klockan sju började Grammis galan. Det är ett måste att se så vi satt bänkade vid den stora tvn. Dottern och mamman kom hem från deras resa. Dottern hade en fotbollscup i Arizona. Hela familjen satt ihop och tittade på Grammis galan. Det var supermysigt. Pappan hade gjort chokladjello som vi kunde mumsa på också. Åh, jag älskar sådana här stunder!Panik om tid..malin

Shopping and The Vow

Vaknar numera av mig själv tidigt. Det känns lite konstigt men skönt att komma upp. Jag brukar annars kunna ligga och dra mig, sova tills klockan tre på eftermiddagen eller något. Fast nu har jag magen som kurrar och drar mig upp också. Det jag längtar efter mest nu är frukosten faktiskt. Jag tycker om den och den mättar gott också. De andra måltiderna är inte lika tillfredsställande och jag vill oftast ha något sött efter. Jag drog till stan runt ett tiden då Fille var klar med sitt Au pair möte. Vi mötes upp på The Mac och körde ner från uptown till downtown. Vi gick runt i Pioneer sqaure mall och kollade lite. Jag hittade en grön tröja, en väldigt grön tröja! Vi köpte biljetter till The Vow och fick hyffsat bra platser. Det suger lite att de inte har plast systemet. Vem orkar sitta och titta på reklam i 40 minuter för att få bra platser, gaah! Filmen var underbar och Channing är för go. Han är killen man vill ha. Jag dör lite inombords när jag tänker på honom. Fille grät och jag kan inte sluta skratta åt det. Usch vad hemsk jag låter. Min ursäkt är väl att jag blev väl inte omtumlad av filmen och Fille grät för minsta lilla. Jag kom hem och åt middag med sonen och pappan. Vi tre är de enda som är hemma över helgen. Vi gosade ner oss framför tv och tittade på filmen Planets of the apes. Må säga att det var en seg film. De gottade sig med popcorn och jag levde på mina tuggummi. Blev några Supernatural avsnitt innan jag somnade gott i gosesängen. Bjuder på en bild på mig själv också. Med bilden vill jag säga, titta flätan Sandra Brandt! Gjorden den alldeles själv.


Må gott i sällskap och film!


malin

Ledig fredag med planer som andra

Skjutsade iväg barnen till skolan. Skypade en hel del med pappsen och c/o. Chattade lite med Andreas också. Det kan inte bli bättre början på en dag. Jag tog mig ett träningspass här hemma. Kör väl mest fettförbränning när jag tränar hemma. Tog mig en lång varm dusch och mådde allmänt gott. Tills jag rakade benen. För jag rakade verkligen benen. Skar upp världens bit vid fotknölen och det slutade verkligen aldrig att blöda. Super irriterande och sved som attans. Med ingen tid att passa segade jag som tusan. Det var verkligen skönt och jag fick även lite tvätt tvättad också. När Fille hade jobbat klart bestämde vi oss för att åka till Bridge port för att se filmen The Vow. Jag plockade upp henne och köpte lite gott på vägen. Jag köpte mig efterrättstuggummi. Sockerfria tuggummi som smakar som efterrätter. Jag köpte Key lemon pie och strawberry shortcake. De smakar verkligen som det fast bara i 1 minut typ sen är smaken urtuggad. Jag tugga några hundra stycken. Filmen skulle alla se också så det var fullt. Det sluta med att vi såg Safehouse. Jättebra film med många svenskar i. Det pissiga var att vi hade dåliga platser och jag hade ont i nacken under och efter filmen. Det var verkligen en biokväll för Portlands invånare.


Sweden rules!


malin

Snabb genomgång

Tisdagen: Pilatesgrejen , stabilityball. Var ledig på eftermiddagen och chillade.

Onsdagen: Zumba, skjutsa till och hämta dottern från fotbollen.

Torsdagen: Pilatesgrejen, stabilityball. Hämtade killarna från basket och dog över tränaren. De har förbannat snygg baskettränare!
Dåligt minne ?


malin

Jello for the people

Ska jag minnas allt, usch hatar att ligga efter med bloggningen. Tänker varje natt när jag går och lägga mig att jag ska printa lite. Inte för att det blir så utan jag har börjat att glo på Supernatural istället. Jag somnar tidigt också. Tror det har med dieten och träningen. Sover så mycket bättre för den delen. Ingen vanlig måndag denna dagen utan det har nu gått tre veckor på dieten. Så från och med nu får jag äta Jello. Det är typ vatten blandat med smak som blir gelé. Det är inget socker och ca 10 kalorier i det. Det är min efterrätt och jag ska njuta av det. Tyvärr tar det långt tid att stelna så det blev inget denna kväll. Den fick stå och stelna över natten. Boot camp som vanligt och det tog nästan kol på mig, underbart! Swimteam som gällde på eftermiddagen. Hände nog inte så mycket mer, var helt slut efter boot camp.Dagen i oordning!malin

SUPERBOWL!

Vaknade sent och segade lite. Jag skypade med pappa under morgonen och chatta lite med Andreas. Runt klockan elva plockade jag upp sonen hos en kompis. Kom hem för att prata lite mer med folk. Jag skulle träna lite innan Superbowl började. Såklart när jag springer ner för att fylla på mitt glas med vatten till träningen. Upptäcker jag att hunden har hoppat upp på bänken och slitit tag i påsen med kompostavfall. Hunden satt och tugga på ett grapeskal. Fick slita och dra i det stackars skalet innan hunden släppte det. Hur gott kan det vara med grapeskal egentligen? Istället för träning fick jag städa köket. Var inte det roligaste direkt, bra äckligt. När jag var klar med städningen var det dags för den efterlängtade SUPERBOWL. Alla amerikanare tittar på detta. Det är en familjetradition. Familjen samlas och har fest med god mat och alkohol. Eftersom det är de som har mest tittare på hela året är reklamerna helt galna. Det gäller att få en bra reklam som alla kommer ihåg och det ger bra med pengar. I vilket fall var det tydligen det sämsta utbudet av reklamer detta året. Vi fann bara någon eller några bra. Sonen och jag satt på övervåningen. Mamman och dottern tittade där nere när de kom. Anledningen till de var vi hejade på olika lag. Maftchen var bra och jag förstår mig på fotbollen mycket mer. Det hängde på de sista två minuterna och vi hoppade nästan i soffan, så spännande var det.
Underbart familjeevent!

malin

Uptown och rollerskating

Fint fint väder idag också. Känns verkligen som våren är på väg men vi ska inte ha för stora forhoppniingar. Det är trotsallt bara februari. Jag mötte upp Fille på The Mac. Vi tog en promenad i det fina vädret, runt i uptown som det heter. Portland är en helt otroligt vacker stad. Det är svårt att få bild på det. Alltså vet inte hur jag ska förklara men jag har för dålig kamera för att få med djupet i allt. Vi hamnade på ett Starbucks och Fille fika lite. Jag fick sitta och titta på. Som tur var jag inte vrålhungrig och hade mina tuggummin. Klockan sprang iväg och vi promenerade tillbaka till The Mac. Tog en tur till Sweet tomatoes och åt. Det var en salladsbar med massa tillbehör, en buffé med allt möjligt faktiskt. Det fanns pasta och efterrätt. Jag gick inte runt så mycket eftersom jag inte kan äta så mycket. Vidare från middagen drog vi till Oaks parks för att åka rullskridskor. Det var superkul. det var jättelänge jag stod på ett par rullskridskor. Det är lite svårare än inlines faktiskt. Jag skrattade hysteriskt åt Fille, det var verkligen inte hennes grej. Hon tyckte det var lite töntigt men jag är glad att hon åkte med. Vi hade roligt! Hem för att mysa lite med familjen innan nanedags.


Underbar lördag!


malin

Girly friday!

Såg till att ungarna kom iväg till skolan. Gjorde något som jag har kommit underfund med mig själv att inte göra. Jag gick tillbaka till sängen och sov en stund. Jag behövde det kände jag. Gick upp runt halv nio när magen kurrar sönder. Åt frukost och prata med en massa godingar. Fredag är goa då jag inte behöver ta mig någonstans. Jag skypade lite med familjen. Sen skuttade jag upp i träningsrummet och körde en runda. Även om jag tycker det skönt är det inte bra att jag tränar själv. Jag kör inte alls lika hårt som jag skulle kunna göra. Jag behöver någon som gör upp ett schema för passet och driver mig igenom det och pushar mig. När jag kommer hem till Sverige ska jag ha en personligtränare. Ge mig lite inspiration och motivering. Skuttade in i duschen och gjorde mig klar. Kunde inget annat än att sega lite och prata med folk. Jag plockade upp tjejerna på skolan. Denna gången var det dottern med två kompisar. De skulle komma hem till oss och umgås innan fotbollsmatchen. Jag lagade mat till dem, burritos. Det var sallad, ris, bönor, kyckling, salsa m.m. Det var mycket uppskattat. Jag kunde inget annat än att drömma mig bort om svensk tacos. Jag längtar brutalt tills mina 60 days challenge är över. För såklart stannade vi på Sesame donuts på vägen hem. Sitta och titta på och dregla är min grej. Fast det går bara bättre och bättre. Jag ska klara detta. Det ger mig styrka på något väster, en maktkänsla. I vilket fall, fredagen rullade på. Jag skjutsade iväg tjejerna till fotbollsmatchen. Fredagskvällen var min, hade inget mer att göra. Slängde iväg ett sms till Fille för att kolla läget. Hon skulle vara hemma och ta det lugnt. Jag slängde mig framför datorn och två sekunder senare frågade Alina om jag ville med till Lloyd center. Jag satte mig i bilen och åkte iväg. Vi gick på bio, extremely loud & incredibly close. Det var en bra film som gav stor impakt på en. Jag måste allt erkänna att jag fick några tårar i ögonen. Bra skådespeleri och bra film. Jag kom hem sent och sov gott.Underbart väder, våren på g?


malin

Doften av donuts

Torsdag betyder sovmorgon och pannkakor. Det var lite totyr att göra pannkakor men inte få äta dem själv. Jag börjar vänja mig vid att inte få äta vissa saker framför mig. Det går bättre och bättre för varje gång. Det som är värst är nog doften. Det gör mig lite galen. När jag kom hem höll jag mig sysselsatt så jag inte skulle somna. Vet inte varför jag har fått för mig att sluta sova efter jag lämnat ungarna. Det känns som jag borde lära mig att vara vaken, så man är om man har ett vanligt jobb. Det är ju inte som att jag inte får tillräckligt med sömn. Jag går och lägger mig i tid. Vilket fall, drog iväg till Stability ball och tränade RUMPAN av mig, haha. Plockade upp ungarna efter skolan och de tjatade till sig att äta på Sesame donuts. Det var ännu mer totyr som gick bra. Den doften är så ljuv. Min mamma vet om hur galen jag är i nyfriterade donuts. Enda sen jag var liten. Jag fick alltid köpa en sockermunk på köpstaden när vi var där. Det var min favorit grej där. Det är så underbart gott. Fast denna gången fick jag bara lukta och titta på. Det känns bra efteråt och är bra för självförtroendet. Detta gör mig bannemig bara starkare. Sonen och jag var själva hemma ett tag. Han gjorde sina läxor och sen spelade vi lite basket på basketplanen i trädgården. Det var underbart väder. Han hade lite tid över och han spelade lite Xbox medan jag förberedde middagen. Vet inte riktigt vad tiden tog vägen men sängdags blev det.Underbara fredag imorgon!

malin

Flygande onsdag

Kan inget annat säga än att tiden flyger förbi. Ligger alltid på kvällen och undrar vart dagen förvann. Jag måste då tillägga att det är förbannat skönt att jag inte har två miljonen måste som ligger och skrapar efter. Så man inte ligger på kvällen och undrar vart dagen försann och har ångest över saker man skulle ha hunnit med. Så var det hela tiden förut. Jag skjutsade iväg barnen, höll mig vaken och sen drog till Zumban. Lektionen gick hur fort som helst. Hon visade en massa nya steg och nya låter. Det är massa shaka rumpa alltså. Hem snabbt för att duscha och göra mig klar. Plockade upp killarna på basketen och hem igen. Jag var hemma i tio minuter innan jag skjutsade dottern till fotbollsträningen. Hem för att äta och spendera lite tid vid min käraste dator. Usch, jag vill inte veta hur många timmar jag lägger på den. Fick äran att plocka upp dottern från fotbollsträningen. Spendare lite tid med familjen innan jag kröp in under täcket för att sova gott.Redan februari!


malin