Google+ med älsklingar

Idag behövde jag bara se till att ungarna gjorde sig klara. Jag laddade upp frukosten och satt hela dagen framför datorn och hängde i Google+ hangout med Sandra och Britta. Tiden springer verkligen iväg när jag får "umgås" med dem. Man har så mycket att prata om men det går ändå inte att prata klart. Ska bli så underbart att få träffa dem igen. Britta kommer jag redan få träffa i augusti. Sandra får jag däremed inte träffa förän i slutet av september, början av oktober. Kramkalas! Fast nu ska jag verkligen inte tänka på det. Jag är glad över att skype och google+ hangout finns. Plockade upp sonen från skolan och åkte hem. Det nya systemet på skolan verkar väl funka sådär. Jag ska inte dissa det än, ska verkligen ge det en chans. Var hemma och åt sen drog jag till Washington square för att möta upp Fille. Vi tog en sväng i affärena och sen satte oss på Starbucks. Jag fick p.g.a. min diet bara titta på när Fille mumsade på kaffe och macka. Ska bli så skönt när det är över. Drog senare hem och bädda ner mig i min goa säng. Så var januari över..




Go och härlig socialt!







malin

No more naps

Skjutsade iväg barnen till skolan. Jag gjorde i ordning min frukost som ser ut ungefär likadan ut varje dag. Det gör mig inget för att jag tycker om den. Jag varierar frukten. Annars finns det inte så mycket val som jag vill ta, gällande frukosten. Jag borde ta kort och visa vad jag äter på en hel dag. Det är en hel del faktiskt, i vilket fall ofta. Det värsta är att jag börjar bli hungrigare och hungrigare. Till en början var jag konstant mätt men inte nu längre. Jag gick inte tillbaka och sov utan höll mig sysselsatt och drog vidare till boot camp. Tog min tid och skulle egentligen plocka upp ungarna men eftersom de var så trötta hade de inga aktiviter och åkte med carpool hem. Umgicks med dem medan de gjorde läxorna. Sonen och jag spelade lite pingis. Jag såg även mamman fuska idag genom att smaka på pastan. Hon skulle kolla om den var klar. Jag såg allt och hon fick lite dåligt samvete. Vi skulle stötta varandra i detta. Jag ska klara detta, även om de fuskar!



Trötthet upp och ner!






malin

Ble inge me de!

Ingen annan än grisen väckte mig idag, mycket tidigare än vanligt också. Hann höll på att demolera badrummet. Jag fick illakvickt springa ner, mata honom och låta honom gå ut. Jag gick såklart tillbaka till mitt rum och kröp ner i sängen bredvid en sussande Fille. Jag vaknade runt nio och var hungrig som vanligt. Fille låg kvar i sängen och jag gick ner för att äta frukost. Jag satte mig vid datorn och tjötade lite med folk. Tanken var att Fille och jag skulle dra till kusten idag för att träffa Josh. Fast vädret var skit och hur kul är det att utforska i regnet, plus resan hem och dit i regn. Nej, det fick bli en annan dag. Vi spenderade stora delar av dagen och glodde på film som vi hyra. Ja, allt går att göra hemifrån i USA. Perfekt när det är skitväder som denna. Skjutsade hem Fille senare på dagen och spenderade större delen av att njuta av min ensamtid. Jag låste alla dörrar då det stod sex polisbilar, en brandbil och en ambulans vid hörnet av vårat kvarter. Inte för att jag var rädd men man vet aldrig. Familjen kom hem sent på kvällen. De hade haft det bra och det var roligt att ha dem hemma igen.







Imorgon är det måndag igen!







malin

Strö pengar och softa

Grisen väckte mig denna dagen. Vilket gör mig mindre glad. Fast jag får betalt så jag ska inte gnälla. Satte mig där nere i köket med datorn och åt min frukost. Skypade med lite folk och mådde gott. Planerade lite med Fille hur dagen skulle se ut. Hon hade annat för sig under eftermiddagen. Hennes värdbarn hade fyllt år nu i veckan så de skulle hitta på något roligt. Jag passade då på att ta mig till det stora shoppingstället utanför stan. Jag var verkligen på shopping humör. Jag köpte mig ett par converse skor som jag blev kär i förra gången jag var där. Tre Converse t-shirtar. Inne på Quicksilver hittade jag mig ett Roxy linne. På addidas köpte jag ett par träningsbyxor, ett par likadana som jag redan har och en träningströja. Sprang in på Pacsun och hittade mig en jätteskön svart kjol. Fille ringde och berätta att hon var klar. Så jag åkte för att plocka upp henne och vi drog vidare till Washington square mall. Där köpte jag lite mer grejer. På H&M köpte jag mig tre längre linnen, två paket med toffsar och ett 7-pack med sockar. Tiden rann iväg men jag hittade mig även tre par trosor inne på Victorias secret. Vi käkade middag på Cheesecake facory. Det gick bra med min diet, fick bara ta bort en massa grejer. Hon trodde jag var dum i huvudet eller något. Jag ska bannemig klara detta. Det är svårt men nu har jag redan offrat så mycket att det vore dumt att ge upp. Vi hann knappt innanför dörren innan vi drog igen. Vi bestämde oss för att gå på bio och den vi ville se gick om femton minuter. Det fick bli räser till bion, tur att det har reklam i typ tjugo minuter innan filmen börjar. Skit irriterande att de säger att filmen börjar t.ex. halv åtta fast då är det reklam som börjar i tjugo minuter. Vi såg filmen one for the money, rolig film. Var på bäst humör för att se den. Vi drog hem till mig och softade framför tvn. Det blev en lång och rolig natt! Föresten gav jag 240 dollar för allting idag, ca 1680 sek. Det kallar jag BILLIGT!






Massor för lite!






malin

Getting lost

Dagen vi alla längtar till, fredag. Jag vakna tidigt faktiskt, lite var grisens fel. Han väckte mig halv tre och kvart över sju. Somnade som tur om väldigt snabbt. Gick och la mig hungrig och vakna hungrig. Gick ganska snabbt ner och gjorde i ordning frukost. Jag hade med mig datorn ner och snackade med pappsen i skype. Snackade med Andreas en stund också. Sen var det träning som gällde. Tittade på filmen S.W.A.T. under tiden. Fick se om lite då det var lite svårt att hänga med samtidigt som man träna. Segade och precis när jag skulle hoppa in i duschen ringde det på dörren. Det var rörmokaren. Han sa inte ens förlåt att han kom en dag sen. Han hade tur att jag var hemma. Som tur var han trevlig och var ganska snabb. Han gjorde ingenting dock. Han skulle mejla pappan och sen se vad de kunde göra och när. Jag hoppade in i duschen och gjorde mig iordning. Lagade mat och smsade med Fille. Tanken var att vi skulle dra på bio men Fille var för trött. Jag drog istället iväg till affären för att handla lite grejer. Såklart glömde jag svänga och körde helt vilse. Tur att jag har min gps och kom till affären efter 40 minuter istället för 15 minuter. Det är bra störande. Hoppade först in på New Seasons och köpte lite frukost och cottage cheese. Sen på vägen hem hoppade jag in på Fred Meyers. Köpte mig örhängen och lite smink! Kom hem gosa ner mig i soffan och satte på en svenskfilm, The girl with the dragon tattoo (Män som hatar kvinnor). Blir bra övning med att läsa, Svensktal med engelsktext.







Vill ut och röja!






malin

Ledighet i all ära

Ställde klockan på nio idag men dumma vovve ska såklart börja skälla kvart över sju. Det var som att han inte visste att vi var lediga utan väckte oss när vi brukar gå upp på torsdagar. Gandalf väckte mig flera gånger med hans skall. Tror jag blev så arg att jag gapa på honom. Helt meningslös men jag kände mig tvungen. När jag väl vakna till vid halv tio tiden. Gick jag ner och gjorde iordning min frukost. Sprang snabbt upp igen för att skypa med Sandra. Det var alldeles för länge sen jag prata med henne nu. Alltid lika roligt! Jag sa hej då till familjen som åker till Kanada, skidsemester. Denna gången stannar jag hemma. Ska ta hand om djuren. Tiden rann iväg med Sandra i skype och jag fick stressa mig iväg till stability ball. Som tur hitta jag parkering. Denna gången betala jag bara fem dollar för en timme. Lektionen gick snabbt och jag fick kramp i mina ben. Så många jobbiga benövningar idag. Hem för att äta lite lunch. Jag skypade med Moa under tiden. Sen var det bara att invänta rörmokaren som skulle komma klockan tre. Jag kunde inte riktigt hoppa in i duschen förän han hade kommit. Ville inte stå i duschen när han kom. Klockan halv sju hoppade jag i duschen och gav upp hoppet om att han skulle komma. Ja, han förstörde mer eller mindre min dag. Satt fast hemma. Kunde ju lika gärna åkt i väg och gjort något roligt istället för vänta på puckot som aldrig kom. Satte på inte en film utan två. Första filmen var twelve som jag önskar att jag inte såg. Trodde den skulle vara svingrymm. Det var en sket film rent ut sagt. Efter den satte jag på G.I Joe rise of the Cobra. Där kan vi snacka om en bättre film. Den var helt okej och mumsiga Channing var med i den. Då kan det inte bli bättre. Detta året kommer tvåan ut också. Så den ska jag helt klart se.



Soft dag UTAN godis...





malin

Zumba och fotbollsfix

Klockan ringde försent. Helt underbart. Som tur var det bara fem minuter försent. Sonen blev sur på mig. Jag förstörde hela hans snooze schema. Ja, det var hela världen för han är tvungen att ligga i sängen i femton minuter. Fick göra det hela morgonen men det gjorde mig inget. Han blev klar i tid i alla fall. Jag kunde krypa tillbaka i sängen. Sov någon timme eller två. Klev upp ur sängen och gjorde mig klar inför Zumban. Skypade lite med pappsen också. Zumba är verkligen jätteroligt och jobbigt. Det känns att man rör på sig, underbart! Hem för att dega lite innan jag plockade upp barnen från skolan. Hem snabbt för att göra middag till dottern innan vi åkte iväg till fotbollen. Hem för att hjälpa till lite med middagen. Det var en riktigt god kött måltid. Mamman och pappan fuskade efter middagen. Jag är den enda som inte har fuskat ännu, peppar peppar! Det var hemst se dem äta kakor. De ska ju vara min förebild till detta. Äh, nu är jag tjugotvå och ska stå emot äta skit. Plockade upp dottern från fotbollen, kom hem och slängde mig framför datorn. Sonen kom in hoppandes i min säng och sa att vi skulle spela. Han var klar med allt han behövde göra. Så vi spelade lite krigsspel. Han har blivit mycket bättre nu, inte roligt. Jag ägde honom första gången vi spela. Han får sluta spela xbox så jag kan vinna lite, hihi.



GE MIG EN KAKA, BARA EN!







malin

Stabilityball och pojkarna

Tisdag igen, såg till att barnen kom iväg til skolan. Gick och la mig igen, så skönt. Timmarna springer iväg lite när man sover, inget positivt. Gick upp runt halv tio och gjorde mig i ordning. Snacka lite med mamma om vår resa. Jag längtar lite till att gotta mig på Miami beach. Ska blir roligt att träffa mamma också. Undra hur hemlängtan slår en då. Den slår väl säkert när man säger hej då och sitter på planet hem, till Portland. Fast när vi ses är det mindre än halva tiden kvar. Så det ska nog vara lugnt. Vidare till tisdagen. Klockan tolv var det stability ball som gällde. Det enda tråkiga var att jag fick parkera i ett parkeringshus. De gjorde om vägen utanför och jag fick betala 70 sek för att parkera i en timme och tio minuter. Det var inte roligt fast man har vant sig lite vid de extremt höga parkeringspriserna. Det kommer kännas billigt att komma hem och betala sju kronor i timmen, haha. Plockade bara upp pojkarna från skolan. Tjejerna hade andra aktiviteter osv. Sonen och jag åt middag själva. Han gjorde sina läxor och jag läste lite Harry. Kvällen rullade på som vanligt. Jag springer och gömmer mig på mitt rum så fort jag känner godissuget. Det är min enda lösning för tillfället.



Jag ska klara det!






malin

Nya tag på en måndag såklart

Måndag igen, jag kan nog aldrig sluta skriva. Vart tar tiden vägen? Näsan är inte riktigt helt okej men det skiter jag i. Idag är det Cardio boot camp som gäller. Skjutsade iväg barnen till skolan. Tog mig en liten tupplur och åt min frukost. Ja mat är väl inte min bästa vän för tillfället. Det är att jag INTE FÅR äta det jag helst vill ha. Alltså det blir så mycket jobbigare bara för att man säger orden i huvudet. Så fort man hör, nej det får du inte göra. Det första är då att man gör det. Ren psykologi för mig i vilket fall. Fast jag tragglar på och det har gått bra hittills. Boot campet gick jättebra. Mycket bättre än vad jag trodde. Kom hem och kunde ta det lugnt för en gångs skull. Jag duschade och softade tills jag skulle plocka upp dottern på swimteam. Middagen var klar när vi kom hem. Det blev en god kycklingchiligryta. Efter maten bakade mamman kakor till barnen. Jag gick upp och gömde mig på mitt rum. Jag klarade inte riktigt av det, lukten och synen. Det skulle bli alldeles för svårt för mig. Ska gömma mig tills de är slut i kakburken. Som tur blev det något fel på dem och de ser inte alls lika goda ut som vanligt. Mamman föll och kunde inte hålla emot, hon åt en kaka och mådde dåligt av allt socker. Pappan har också fuskat med ett glas vin. Det är bara jag kvar men jag SKA klara det. Får inte glömma av lilla pappsen hemma i Sverige som fyller år idag, grattis!



ÄNTLIGEN, Heart of Dixie på tvn igen!






malin

Spöregns söndag

Vaknar sent och är lite små seg. Ligger mesta dels framför datorn. Jag ska åka ner till downtown för att möta upp Fille. Vi ska titta på filmen The sitter. Såklart när vi kommer ner där så är det en pub och bio. Så för det första får inte Fille komma in eftersom det är åldersgräns 21. För det andra gick inte filmen halv tre på eftermiddagen utan inatt klockan halv tre. Så kan det gå! Vi promenerade runt i staden lite, i det fina området The pearl district. Det slutade aldrig regna utan det blev bara värre. Vi gick inte runt så länge och såklart hade jag inte fått med mig kameran. Till våren sen ska det bli många promenader i stan för att fota en massa. Nu har jag även minnen att lagra på dem. Har varit livrädd att tappa bort kameran med alla bilder i. Hem för hoppa ur de blöta byxorna in i mysa mjukisbyxor. Familjen drog ut en sväng och jag stannade kvar och fördrev tiden. Den bara flyger bort här. Efter maten spelade sonen och jag lite Xbox kinect. Det är riktigt roligt, mindre roligt är väl bilderna på en själv man får se efteråt, haha.


Regniga dagar framför en!





malin

Datorn, BH och Fille

Vaknade hyffsat tidigt. Drog till mig datorn och var lite social på internet. Det är gött att ligga och lyssna på lite musik och vakna till. Innan man drar av sig de gosiga täckena och kliver upp ur sängen. Jag gjorde inte många knop under förmiddagen. Runt halv ett snåret åkte jag äntligen till underklädesbutiken. Där jag hade beställt en BH sedan jordens begynnelse. Jag har inte riktigt tagit mig tiden till det men nu gjorde jag det. Hon hade beställt två olika storlekar så jag fick prova mig fram. Jag köpte en av dem, den kostade 60 dollar (ca 420 sek). Mycket billigare hemma, så jag är nöjd. Skulle mött upp Fille men det regnade som skråen och jag hade inte ätit lunch. Hon skulle klippa sig och parkering är svårt att hitta. Vi bestämde att ses senare ikväll istället. Jag åkte hem, åt och satte mig framför datorn igen. Jag vågar inte fundera på hur många timmar jag spenderar framför den nu för tiden. Eftersom jag inte jobbar lika mycket som förut har jag mer tid att lägga på datorn, illa! Efter middagen med familjen drog jag iväg till Fille. Det tog emot lite eftersom det känns inte som jag har sett dem på hela veckan. Har för det mesta dels legat och sovit. Jag hade skit kul hos Fille ändå. Vi snackade för det mesta, hängde framför tvn. Vi hade VÄRLDENS diskution om vart downtown låg. Tur att vi bara skratta åt det och fick lite rycket på hur vi tänkte. Vi tänkte inte likadant. Vi löste det efter en timme. Sen satt vi och tänkte vad som gjorde att vi ens kom in på ämnet i typ tio minuter. Vi fick ett himlans stor skratt av det i vilket fall. Vi planerade morgondagen, bio! Visst var det ovanligt men det finns så mycket filmer man vill se. Det är svårt att hitta på Portland aktiviteter för tillfället, regnar alldeles för mycket. Vänta till den underbara våren är här.





Må gott med allting






malin

Fredagsfix och bio

Förkyldningen eller vad det nu är har börjat släppa. Jag var mycket piggare men har fått en hosta och är fortfarande jättetät i näsan. Såklart ska man ha rinnsnuva också. Det är så irriterande att ha det. Jag skjutsade iväg barnen till skolan. De fixar fortfarande sin frukost själva eftersom de inte vill bli sjuka. Det är lite soft faktiskt. När jag hade lämnat av barnen i skolan mötte jag upp pappan på bilverkstaden. Vi skulle lämna in bilen jag körde. Den behövde fixa bromserna, för de tog lite ojämnt och byta oljan igen. Anledningen var för att de hade inte klistrat på när de bytte eller återställt oljekvalitémätaren i bilen. Vi åkte till Costco för att inhandla en massa grejer. Jag skulle bl.a. köpa mig usb minnen så jag kan lagra alla mina bilder. Min minneskort till kameran börjar bli fullt. Det är några tusen bilder på där nu. Såklart skulle det inte öppna förän klockan tio så vi åkte hem. Jag la mig framför datorn. Snackade med massa folk och tog det lugnt. Jag vill bli frisk så fort som möjligt. Pappan och jag gjorde även frukost tillsammans. Vi kämpar på med dieten. Den går bra, även om jag inte har ätit mycket alls de senaste dagarna. Pappan drog till affären själv och var så gullig och köpte usbminnena till mig. Runt klockan fem matade jag djuren och drog till Brigdeport Village för att möta upp Fille. Vi gled runt i affärena och satte och sedan på en pizzeria. Jag fick glatt beställa mig en sallad och ta bort hur mycket som helst. Det gick bra och den var väl si sådär god. Jag fick alldeles för lite kyckling tyckte jag. I vilket fall, klarade av att titta på Fille när hon åt pasta med sås och en efterrätt. Jag ska klara 60 dagar, det är inte så långt! Vi gick sedan på bio, filmen Haywire. Den var väl okej. Köpte inte riktigt huvudrollerskans skådespeleri. Hon skulle vara en rå agent men ja, hon var grymm i vissa lägen. Men Channing älsklingen var lika bra och snygg som vanligt!





Bio, jag och pistagenötter!






malin

Äkta sjukling

Vaknar upp mitt i natten och får gå till toa för att spy. Det var mindre trevligt. Jobbigt var att jag knappt hade något att spy upp så magen krampade sönder. Efter att ha fått upp lite kunde jag gå tillbaka och gå och lägga mig igen. Jag bara önskade att ingen hade hört mig och att jag väckte någon klockan tre på natten med ulkning. Sov en stund tid och skjutsade sedan barnen till skolan. Det gick helt okej. Jag kom hem och sen däckade i sängen. Jag sov hela dagen! Vaknade runt middagsdags och drack lite vatten och så men gick direkt och la mig igen. Det var inte många knop jag orkade att göra.


Ligga pall hela dagen





malin

KAOS!

Snöade ännu mera. En av bilarna var insnöad. Skolan var försenad två timmar p.g.a.  snön. Fast föräldrarna behövde komma till jobbet och vi hade inte alla bilar. Jag fick gott ligga kvar i sängen, insnöad. Jag vaknade upp lite senare och kände hur min hals var åt helvete och min energinivå var låg som attans. Nu var det ett faktum att jag var på väg att bli sjuk. Jag vilade och fick gott missa zumban. Fast jag hade ju ändå inte kunnat ta mig dit. Titta på massa film och väntade på svar om vad som skulle hända. Efter många om och men. Pappan kom hem under lunchen och snön började smälta smått. Så jag fick en bil och kunde hämta dottern och ta henne till swimteam. Under swimteam började mardrömmen. Febern kicka in. Jag satt där och blev riktigt, riktigt dålig. Jag somnade där i min bok. Orkade ingenting, satt verkligen och sov. Det var tur att jag sov lite så jag orkade köra hem. Jag däckade i soffan och sov ett bra tag. Det värsta av allt var att jag inte fick säga hej då till Karla. Det var hennes sista dag i Portland idag. Det tog emot men jag kunde verkligen inte göra något åt saken. Jag var supersjuk och orkade ingenting.


Så kan det gå!





malin

VITT VITT VITT

Det helt plötsligt öste ner snö från himlen. Vi blev mer eller mindre insnöade. Vinterdäck är inget måste. Däremot måste du ha kedjor på däcken på vissa vägar. Ja det är lite knas det där tycker jag. De skottar heller inte över allt. Det blir kaos här. Jag behövde inte göra någonting förutom få upp dem ur sängen. De fick skjuts från och till skolan. Alla aktiviter var inställda. Det blev en innesittar dag. Barnen lekte ute i snön och vad gjorde jag. Jag satt inne för att jag inte hade några termobyxor. På kvällen sa jag till Fille i skype att jag att det känns som jag börjar bli sjuk.


Ja, just det ja! Anledningen till att jag var ledig igår var för att det var Martin Luther King JR day igår. Det är en ledigdag för alla (nästan alla). Skolor och de flesta saker är stängda, en helgdag helt enkelt. Hedra honom!







Vänta bara!







malin

60 days challenge

Vaknar upp av klockan. Drömmer väldigt konstigt. Som jag ska analysera lite senare. Det var tyvärr inget jag ville dela med mig om. Kanske kan dela med mig om vad det betyder lite senare framöver. Jag går ner och gör i ordning min frukost. Det var sjukt mycket. Det var mer än jag brukar. Vi blev lite fundersamma om jag ska gå ner en grupp. Jag är numera i C gruppen men ska nog gå ner till B gruppen. Då blir det ännu mindre mat fast nu känns det som jag äter för mycket. 60 dagars utmaning går ut på att äta rätt, rätt balans med kolhydrater, fett, protein osv. Det ska få en att må bra och bli av med sockerberoende och småätandet. Jag har aldrig gjort något sånt här förut så det ska bli roligt och utmanande att göra det. Jag gör det med båda föräldrarna. Det är ingen bantning som gör att du tar bort vissa saker utan att man äter som man ska göra. Innan jag började äta tog jag lite mått och vägde mig. Ska se hur mycket skit jag stoppar i mig och vad det gör för skillnad. Allvarligt så mycket jag har gått upp sedan jag sluta nio, sinnessjukt! Någonting måste jag göra, vilket jag har nu. Börjat träna igen och nu ska jag äta rätt. Jag gör allt för mitt egna bästa. Snöande som attans under hela dagen. Jag tränade lite i gymmet och tittade på Die Hard (för typ 100000 gången) under tiden. Känns så amerikanskt att titta på tv under tiden man tränar. Fick avbryta min träning för att äta mitt snack, haha. Fortsatte sedan med min träning. Annars har man bara slöat och ätit en massa snack lunch och allt nu vad det är. Suttit en hel del framför datorn, inget ovanligt. Prata med Karla och fick reda på att hon har fått en ny familj i Maryland. Så nu blir det att sörja lite. Det blir en stor förlust. Kommer sakna henne massor. Jag får helt enkelt boka in en resa till henne någon helg. Ska nog sätta på en film och fördriva tiden lite. Har 59 dagar kvar nu och jag ska bannemig klara det!





You go girl!





malin

Släktsöndag

Ställde klockan men det gick inge bra. Det var svårt att gå upp. Jag var sliten av någon konstig anledning. Jag gjorde inte många knop under dagen. Skype lite med folk och titta på lite mer fel. Runt klockan fyra tiden drog vi till deras släktningar här i Portland. Vi var bjudna på middag. Det var kåldolmsliknade grejer. Jag blev så glad, det smaka otroligt gott. Jag saknar den svenska maten. Gottig choklad till efterrätt och en massa lekar. När vi kom hem igen åt jag de sista godiset på väldigt länge. Vi bestämde för att börja med 60 days challenge imorgon. Så jag passade på att äta upp mitt lager. Det ska bli kul och spännande. Jag ska klara av detta. Tittade på en massa film innan jag somnade. Just det ja, tanken var att jag skulle åka till Seattle idag med en massa au pairer. Fast pga snön fick vissa inte åka. Lite töntigt för så mycket var det inte och det var inte ens kallt.







Last day of the old life





malin

Au pair meeting #5

Klockan ringde en massa innan Fille och jag rörde på oss. Vi gick ner och åt frukost. Planerade dagen och fick såklart en massa förhinder. Vi skulle åka tillsammans till affären men så blev det inte. Hon var tvungen att dra hem. Jag fick dra själv till affären och fixa present och grejer till baket. Vi skulle ha au pair möte, prata om viktiga grejer, fika på gott från ditt hemland och leka presentleken white elephant. Jag bakade kärleksmums. Det är så smaskigt! Alla blev som skogstokiga i dem. Haha, alltid lika roligt att se. Mötet var helt okej och jag drog hem för att sova en stund. Tanken var sen att jag skulle vara med Karla och några till. Äta på en spanskrestaurang och ha kul. Jag somna så hårt, blev väckt av barnen att maten var klar. Kunde inte riktigt strunta i att äta den då. Så sms Karla att hon skulle höra av sig när de var klara på restaurangen. Tänkte inte sitta där med dem och inte äta. Klockan blev mycket och sen började det snöa! Så jag var hemma hela kvällen, ner gosad och titta på en massa filmer. Jag älskar Jason Statham. Som jag redan sagt till min mamma, detta är min blivande man.





Massa mys, vart är du?





malin

Fredag bjuder alltid på något

Skjutsade iväg ungarna till skolan och jag åkte hem igen. Jag snackade lite med mamma genom skype. Vi skulle fixa med hennes resa till Miami. Det gick inte som vi ville, hennes hemresa har nämligen blivit inställt. Så vi får vänta tills hon har fått den nya flyget. Vi la på och jag pratade även en sväng med Andreas innan jag skulle börja jobba igen. Jag plockade upp dottern och åkte iväg till swimteam. Där satt jag och läste Harry. Träningen gick hyffsat fort. Sen blev det trassel om vart vi skulle äta och vart alla var. Det sluta med att vi åkte hem och åt. Mätt och belåten åkte jag iväg till Starbucks för att möta upp Fille. Jag tog mig en kaffe. De har dock slutat med min goding, det var trydligen en holiday drink. Äh, ha den året runt istället. Vi drog till target och köpte lite godis. Okej, inte lite godis utan mycket godis. Vi drog över till bion och såg filmen Joyful noise. Inte min sorts film men den var okej. Man blev sådär glad och tror på kärleken. Jag skulle egentligen dra ut med Karla men det blev inte så. Vet inte vad som hände men vi fick aldrig fram vad vi skulle göra. Så Fille och jag drog hem till mig och jag tog mig ett par kalla istället. Vi hade skit kul och mitt i natten skypade vi med folk från Sverige. Då det var dag hos dem där hemma. Kvällen bjöd på många skratt och skrik. Sonens mat till ödlan hade rymt, syrsor. Såklart ska vi hitta en i mitt rum. Jag slog ihjäl den, trodde jag. Den försvann nämligen. Han var skadad men spelade bara död. Vi somnade gott i min säng vid fem eller sex tiden på morgonen.





Allt sammansmällt i en fredag





malin

Stability ball & trevlig post

Late school start idag! Det kan inte bli bättre eller? Jag går upp klockan sju för att fixa i ordning pannkakssmeten och dylikt. De kommer ner efter lite tjöt på sonen. Jag serverar goda pannkakor. Fast sonen var fortfarande grinig. Verkar inte riktigt som han hade sovit, ingenting passade till honom nämligen. De gjorde sig klara och väntade på skjutsen. Jag vinkade hej då i dörren och gick sedan upp och la mig igen. Trodde jag skulle få mig någon timmes mer blund men inte. Syrran Sandra ringde på skype. Så snacka lite med henne och pappa. Mamma ringde mitt upp i allt och fick snacka med henne en stund. Sen snackade jag lite med Andreas genom facebook. Så det blev en social morgon. Gjorde mig klar och studsade iväg till downtown där pilates-, corepasset skulle vara. Jag lyckades hitta en parkering överraskande fort så jag fick vänta ett bra tag. Passet var jobbigt men roligt. Jag blev inbjuden på tisdagar också. Ska fundera lite på den. Beror på hur mycket träningsvärk jag har från boot camp på måndagar. Ska nog i vilket fall gå nu på tisdag för på måndag är det Martin Luther King day och då är alla lediga. Vilket betyder inget boot camp och jag går miste om träning. Jag är överlycklig att jag tycker träning är roligt igen. Snart börjar 60 days challenge också, det kommer jag nog inte tycka är lika roligt. Tillbaka till dagen, jag åkte hem och hoppa in i duschen. Fixade snacks och åkte till skolan. Plockade upp dottern från skolan och åkte vidare till swimteam. Där satt jag och titta samtidigt som jag läste Harry. Började i bok nummer fem idag. Det tar på det. Jag har massa böcker som familjen tycker jag ska läsa efteråt. Vi får väl se hur det går. Jag är inte riktigt den som läser böcker. Hem igen för att se ett grönt paket och ett brev liggandes på bänken. Det var det efterlängtade paketet från mamma och brev från banken. Det från banken var med mitt saldo osv. Ja, den var överraskande trevlig, hade mycket mer än vad jag trodde. Sen fick jag hjälp med att öppna paketet av barnen. Det var ett par gina tricot leggings och en paradisask. Att man kan bli så glad över ett par leggings. Finns inga bra här borta så. Barnen blev som huliganer när de såg chokladen. Fast fick hålla dem borta, vi hade ännu inte ätit middag. Till middag blev det pizza. Pappan och jag passar på nu innan de 60 dagarna börjar, haha. Åt lite choklad till efterrätt och bjöd familjen. De är som tokiga i den svenska chokladen. Satte mig framför datorn och prata lite med folk. Tanken var att jag skulle dra på bio med Karla men den gick klockan tio ikväll och var nästan tre timmar lång. Det blev lite för sent, jag ska upp halv sju imorgon och köra. Det är ingen bra kombo för morgontrötta Malin. Så hemmakväll i min säng, jag klagar inte.






Träning VS Choklad




malin

Zumba

Vaknar första gången ungefär klockan fem. Vet inte riktigt varför jag vakna upp. Jag har svaga minnen av att jag drömde något. Har haft drömmar om att åka hem förtidigt från USA och drömmar om att åka hem när jag var klar. Första drömmen var jag panikslagen för att jag åkte hem förtidigt och den andra drömmen om att komma hem i rätt tidpunkt var jag lycklig. Inget jag behöver tänka på än som tur är. Det är bara drömma mer om det så jag vet vad jag egentligen vill. Jag vet att jag inte kommer åka hem före mitt hela året här i USA är gjort.

Vidare till dagen, jag somnade gott om igen. Vaknade igen när klockan ringde. Väckte sonen som skulle hoppa in i duschen. Som tur tryckte jag på snooze och vakna tio minuter senare. Sonen somnade nämligen om så jag fick gå in och dra honom ur sängen. Han hoppa in i duschen och jag somnade om. Vaknade tio minuter senare och väckte dottern. Vi gick ner och jag gjorde i ordning frukost till dem båda. Det blev en massa prat vid frukostbordet. De sitter på barstolarna till köksön och äter frukost. Det blev nästan lite för mycket prat. Fast de han precis bli klara innan skjutsen kom. Jag hann t.o.m. att springa ut i pyjamas, barfota och hämta sonen skor i min bil som han hade lämnat där. Jag sa hej då till de små liven och gick upp för att lägga mig igen.


Jag sov i två och halv timme till. Var så himlans trött när jag vaknade. Ville bara ligga kvar där i min mysiga säng. Inget jag kunde göra dock. Jag gick ner och åt lite frukost. Pappan var hemma och han fråga med om jag ville gå på en fotbollsmatch i mars med barnen. Det visade sig vara Portlandslag The Timbers mot Allsvenskans AIK. Sedär ja! Så vad ska man heja på? Det ska bli en rolig upplevelse ska jag säga. Älskar att pappan har koll på allt! Degade framför datorn så länge jag kunde innan jag fick åka iväg till skolan. Idag var det zumba som gällde. Jag visste inte riktigt hur det skulle gå. Jag har aldrig testat det innan och jag har fortfarande världens träningsvärk från Boot camp i måndags. Jag kan fortfarande inte riktigt gå normalt. Det var jätteroligt. Shakade ass och boops extremt mycket. Fullt tempo och en bra tränare. Detta kommer jag verkligen att fortsätta med. Det blir nog bara roligare ju mer danssteg man lär sig. Hem för att skypa med Moa! Det var underbart att snacka med henne igen. Har bara skrivit med henne sen jag kom hit. Hon är numera också Au Pair fast i Norge. Plockade upp barnen vid klockan fyra utanför skolan. Skjutsade hem alla till sina hem. Gjorde lite sallader och sen skjutsade jag dottern till fotbollen. Hem för att äta middag med sonen och pappan. Bråkade på skoj med sonen innan han fortsatte med sina läxor. Satte mig vid datorn för att döda lite tid. Jag fick sedan rycket och började städa mitt rum. Imorgon kommer städerskan och då gäller det att ha sina saker på ett bra ställe så hon inte städar bort det. Bytte även väska till den jag hade köpt. Slängde mig framför datorn igen och började blogga.



PILATES-, COREPASS IMORGON!!





malin

Trök, kör och Starbucks med godingar

Äntligen ikapp, trodde inte det skulle ske så snabbt. Fast nu kan man lägga sig vid datorn på kvällen och skriva om dagen som varit. Det blir att man får med lite mer då. Minnet blir ju knappast bättre med tiden. Vaknade upp och gjorde barnen klara. Det var min tur att köra till skolan så ingen sömn för mig på direkten. Fast såklart kom jag hem såpass tidigt att jag la mig igen en liten stund. Gick upp och satte mig vid datorn. Idag har nog varit en av de segaste dagarna på riktigt länge. Det var inte mycket folk online och jag hade bara allmänt tråkigt. Jag var även rastlös med världens träningsvärk. Innan jag drog iväg på alla mina äventyr lagade jag dottern och hennes kompis middag. Jag har inte tid senare utan den måste vara klar när vi kommer hem. Fixa iordning den medan jag pratade med Elin genom skype. Drog iväg till skolan för att plocka upp sonen. Skjutsade honom till en basketmatch i Vancouver. Han skulle egentligen åkt buss men någon hade varit lite ond på gympan så det fick bli skjutsa av Au pair Malin. Från Vancouver tillbaka skolan, som tur gick det fortare än planerat så jag dödade lite tid på Fred Meyers. Köpte mig tackkort som jag ska skriva imorgon. Jag vet att jag är sent ute nu efter jul men bättre sent än aldrig. Jag har inte det inprentat att skriva det varje gång så vi får leva med det nu. Från skolan hem till kompisarna för att släppa av deras son. Hem till oss för att värma maten och äta snabbt. Snabbt iväg till fotbollsträningen. De var för söta i bilen. Prata om läxor och läxångest. Jag berätta hur duktiga de var, speciellt om man jämför med mig. Fast det sa jag förstås inte utan gav dem bara massa beröm. De sköter sina läxor utmärkt och gör tusen aktiviteter plus att de tycker om läxor. Tillbaka hem för att vara ledig! Pappan gjorde maten och jag plockade undan. Åt någon kaka och smsa med Karla. Det var alldeles för lång tid sedan jag såg henne. Det kan även vara hennes sista vecka här i USA också. Återkommer lite om det framöver. Vi bestämde för att mötas upp på starbucks. Jag drog iväg klockan åtta. Criss hängde med också. Jag tog mig varmchoklad och en kaka. Vilket jag verkligen inte behövde men gottar mig till max. Criss drog hem klockan nio. Karla och jag satt kvar till klockan tio och bara prata. Det kändes skönt. Jag behövde det efter förmiddagens trökigheter. Vi planerade lite helgen. Ingenting är spikat men det verkar som vi festar på fredag, shopping lördag dag och möte på lördagkväll. På söndag drar vi till Seattle för att kolla läget! Ska kolla hur mitt schema ser ut också men jag har inte hört något om helgen så den är nog free!


Så lite gör så mycket!





malin

Hello pain!

var det måndag igen. Ingen vanlig måndag heller. Utan idag startar cardio boot camp. Jag vaknade upp och fick iväg ungarna. Gick såklart och la mig en stund till. Gick upp två timmare senare och gjorde mig klar. Förberede mig mentalt och åkte till skolan. Såklart var det ingen mjukstart utan vi körde på ordentligt. Lite väl ordentligt. När vi var klara hade jag verkligen kört slut på mig själv. Jag mådde illa och trodde att jag skulle spy vilken sekund som helst. Jag var totalt knallröd i ansiktet och var yr. Det var knappt så jag kom till bilen. Fick sitta en stund i bilen innan jag kunde köra iväg. Jag mådde verkligen dåligt. Var tvungen att tanka på vägen också. Lite mot min vilja eftersom jag var svettig, röd, mådde dåligt och kände mig allmänt äckligt. Vad händer om inte att en kille flörtar med mig när jag kör in på macken. Jag kunde inget annat än att skratta och skämmas. Förstår mig inte riktigt på hur det kunde hända. Jag kunde ju inte vara annat än super Osexig och äcklig. Hem snabbt för att duscha, direkt iväg till skolan för att plocka upp dottern. Vi drog iväg till swimteam. Jag läste äntligen ut Harry Potter den flammande bägaren, bok nummer fyra. Det satt för himla gött. Nästa swimteam blir det att börja på bok nummer fem. Den jag minst tyckte om, tycker den är seg. Får se om den är bättre på engelska. Hemma åt jag middag med familjen. Precis när jag ställt undan allt efter middagen tittar dottern på mig. Malin, snälla kan inte du baka chocolatechipcookies. Med de puppyeyes och mitt bakberoende kan man INTE säga nej. Det går så himlans fort i deras mixer också. Så jag gjorde lite kakor. Jag passar på nu medan jag fortfarande får äta det. Snart är det stopp för allting gottit. Funderar på om jag ska baka till barnen under mina 60 dagar. För att öva på frestelsen lite, fast den kanske blir för stor. Det blir lite att fundera på. Hade ni pallat det?





Hela kroppen skriker av träningsvärk!





malin

In time

Vaknade upp runt klockan elva, efter cirka fyra timmars sömn. Ja nu var det fullmåne igen, jippi. Spenderade största delen av natten att prata med lite godingar. Först pratade jag med Britta i några timmar. När hon drog snackade jag med Felicia i några timmar och sen pratade jag med Andreas i några timmar. Ja timmarna flög förbi. Förstår inte hur snabbt tiden går i skype. Till en början startade jag dagen halv pigg. Jag åt lite frukost och segade lite. Pappa ringde på skype och snacka lite med honom. Gjorde mig iordning för att åka iväg till en skrutten biograf med Fille. Vi skulle se på filmen In time med Justin Timberlake. Den hade slutat gå på de stora biograferna för länge sedan så vi fick leta upp en skrutten biograf. Den var verkligen skrutten fast det kostade bara 35 sek att se filmen så skiter i vilket. Filmen var riktigt bra faktiskt. Jag tyckte om den och Justin är en bra skådespelare. Denna gången var det Filles tur att dregla. Ja, Justin är inte riktigt min smak men han ser inte dålig ut. Vi sa hej då till varandra och jag åkte hem. Skjutsade pappan till verkstaden där mammans bil stod. Hem igen för att ta mig en tupplur. Jag var riktigt seg och orkade inte göra någonting. Dottern kom upp och sa till när det var middag. Åt middag och sen var det upp till sängen / datorn igen. Tog det lugnt innan jag la mig för kvällen.


Bioberoende, hajjemen!





malin

Blir aldrig som man tänkt sig

Vaknar upp av att sonen spelar Xbox och dottern ligger där nere och läser på sin nook. Planen var att vi skulle äta frukost och sen åka iväg till en park med lite åkattraktioner och en inlinesbana. Ja såklart ska det bli tajkon och sonen ville inte hänga. Så jag tog ett problem i taget, frukost först. Efter många om och men blev det bestämt att jag skulle göra biscuits, vilket jag ALDRIG gjort. Det gick bra, hittade ett hyffsat lätt recept. Barnen blev nöjda som tur var. Då började sedan diskutionen om hur dagen skulle se ut. Även om bestämde igår att vi skulle åka inlines. Tillslut blev det att dottern och jag bestämde oss för att åka själva. Precis innan vi skulle åka sa sonen att om han fick spela lite mer Xbox kunde vi åka inlines. Vi bokade upp dagen med först inlines, middag ute och sen Tintin 3D på bio. Det kunde bli mer än lyckad dag. Vi skulle åka klockan tre och vi hade mycket tid över så dottern tvingade mig baka undertiden. Vi snackade med Andreas under tiden på facebook. Dottern hade jättekul att skriva med mina kompisar. Jag bakade en lite tjockare version av chokladsnittar. Klockan började närma sig tre och så skriker dottern ut NO. Jag frågar vad som är fel, så säger hon att hon har ju fotbollsmatch klockan halv sju. Hon blir upplockad klockan halv sex. Så vi fick ropa ner sonen och göra om våra planer. Det blev middag ute och sen fick sonen och jag ha filmkväll här hemma. Det blir bannemig aldrig som man planerat. Vi gjorde oss iordning och drog iväg till The old spagetti factory och åt ute. Vi diskutera massa roliga saker, skratta högt och allmänt skämde ut oss. Det är väl då man vet att man har en "good time". Hem för att bunkra upp sonen och min filmkväll. Det blev filmen Thor och jag dregla över hans muskler hela filmen, haha. Filmen var väl helt okej men inte bra direkt.



 




Varför planera, ta det som det kommer!





malin

Skype-mys-dag

Jag var chauffören på morgonen. När jag kom hem gick jag inte och la mig som jag brukade. Pappa, syrran och mamma ringde på skype. Tjötade med dem i över en timme och under tiden bakade jag en kladdkaka. Vilket jag hade fått en order av dottern. Hon var för söt när hon sa det. Hon var helt uppe i atomer när hon prata om kakan. Sa hej då till mamma, pappa och syrran och jag skypa vidare med Andreas. Han fick se grisen, hundarna och mig paja ett vinglas. Där kan vi snacka om ångest. Fan alltså, finns det något värre än att paja saker för någon. Som tur tillhörde de inte de fina kristallglasen som hängde ett steg till vänster. Fast jag kände på mig att det var ett dyrt glas ändå. Jag fick bara mer och mer ångest om glaset. Hämtade upp barnen på skolan, vi stannade på donutskaféet och fika lite. Jag berättade om glaset och om min ångest. Sonen bredde på allt möjligt att de var ingraverad och svindyra. Klumpen i magen växte. Jag vågade inte skicka sms för det verkade så opersonligt. Vi kom hem och mamman var hemma. Jag skrek nästan så fort jag kom hem att jag råka göra sönder ett vinglas. De skratta åt mig, det var ju ingenting. De drev vidare med mig för att de var roligt att jag fick sån panik över inget. Jag hämtade upp dottern från swimteam i snövädret. Det snöade som tusan. Försökte ta kort på det men det endas om syns är dimman. När jag kom tillbaka hitta jag vinglaset i min sallad. Det var sonen som skämtade med mig. De skratta och mobba mig lite mer. Det är då man känner vilken härlig familj man har! Jag kan bara skratta åt allting nu. Vi gottade oss på kladdkakan till efterrätt med vispad grädde. Den kakan är så uppskattad! Tänkte dra ut men jobbet väntar imorgonbitti så det blev fredagsmys med familjen. Vi tittade på en gammal film, Flitch.


'



Älska min am.familj!





malin

Lock of love

Väckte ungarna, såg till att de gjorde sig i ordning, laga pannkakor och körde dem till skolan. När jag kom hem gjorde jag resten av pannkaksmeten till mig själv. Jag skulle prova min nya kanadensiska lönnsirap. Jag må ju säga att den var supergod. Den passa perfekt till pannkakorna. Att jag inte köpte en större flaska, typiskt! Segade lite vid datorn tills jag var tvungen att dra till frisören. Jag snackade med mina älsklingar Sandra och Britta på google+. Så roligt att ha gruppvideosamtal. En i USA, en i Norge och en i Sverige. Tänk vad internet och program gör det möjligt. Det gör så mycket ska jag säga. Kom till frisören och började bli smått nervös. Jag hade inte riktigt bestämt mig vad jag skulle göra ännu. När jag satte mig i stolen sa jag typ, gör lite vad du vill. Jag sa att jag ville klippa av ganska mycket. Så frågade hon mig om jag ville donera till lock of love. De gör peruker till sjuka barn. Det var väl inte så mycket att tänka på. Jag sa ja och hon klippte av hela 30 cm. Var inte riktigt beredd på det. Hon klippte snabbt av det och la toffsen framför mig. Det tog en och en halv timme att klippa mitt hår. Det var nog tur, det tog lite tid att vänja sig vid längden. Jag var fortfarande i chocktillstånd när jag lämnade salongen. Jag var nöjd men det kändes så konsigt. Alla i familjen tyckte om det och var stolt över mig. Jag plockade upp dottern och åkte till swimteam. Hade med mig Harry så jag kunde läsa lite. Snart klar med boken. Satt väl och kände på håret hela tiden. Det var så ovant.





En god gärning!





malin

Skype och boka klipptid

Spenderade största delen av dagen i pyjamas. Jag fastnade framför skype och prata med massa godingar. Jag gjorde även någon under tiden. Något jag borde gjort för länge sedan. Jag bokade mig en klipptid. Trodde jag skulle få vänta en vecka men det blev dagen efter. Jag fick lite minipanik men det fick gå. Plockade upp ungarna från skolan och fick lite "skäll" att jag inte hade bakat något, haha. Myste på kvällen och la mig tidigt.


Den som väntar på något gott...





malin

Rulltårta och fotboll

Skolan kicka igång. Jag måste säga att det var lite skönt. Mer ensamtid till mig själv, hihi. Jag är bortskämd med att ha mycket egentid. Det är skönt och jag kan göra lite som jag vill. Idag slog jag till med att baka drömrulltårta. Jag får passa på nu innan mina 60 dagar börjar. Såg till att fixa maten till tjejerna när det kom hem från skolan. De fick smaska lite på kakan. Kompisen sa att det var den godaste kakan hon någonsin hade ätit. Ändå har hon varit i Sverige! Svenskarna vet hur man gör efterrätter helt enkelt. Sen körde jag dem till fotbollsträningen. Hem för att äta lite middag med sonen och pappan, mamman jobbade. Vi tar efter middagen fram kakan och smaskar lite på den. Jag råkar gå ifrån den EN minut och där står hunden och mumsar i den. Pappan satt alltså fyra meter därifrån och kom på honom. Gandalf fick massa skäll och skämdes jättemycket. Han sprang in och gömde sig i mitt rum. Jag körde däremot ut honom. Jag var inte heller glad på honom. Han la sig utanför mitt rum och stannade där hela natten. Han brukar annars sova i föräldrarnas säng.





Gottegrisar hela högen!





malin

Lata lediga Malin ?

Skulle skjutsa sonen till basket men när vi skulle åka ringde det på dörren. Det var en från hans lag. De skulle tydligen skjutsa till träningen. Jag blev därmed ledig och segade sönder. Jag låg framför datorn större delen av dagen. Skulle hitta på något med Fille men hon var inte ledig. När halva dagen hade gått fick jag damp på mig själv och gick till gymet och träna lite. Snart börjar mina träningsveckor och det ska bli skönt. Under middagen pratade vi om det nya året och våra nyårslöften. Det sluta med att jag gick med mammans nyårslöfte, lika så gjorde pappan. 60 days challenge. Det går ut på att äta nyttigt, rätt mängd mat m.m. För att bli av med matberoende och leva nyttigt. Vi ska starta i slutet av januari. Jag vill så gärna klara av detta men vi får väl se hur det kommer att gå. Jag är en stor gottegris. Fast det är väl därför jag vill göra det också, bli av med det förbannade godissuget. Leva ett nyttigare liv och känna skillnaden. Jag mår så mycket bättre när jag tränar så det kommer säkert bara bli bättre med nyttigare mat. Fast vi äter ändå nyttigare mat här än hemma. Äter mycket mer fisk och skaldjur. Äter även sallad och grönsaker varje dag. Har lärt mig äta lite mer grejer som t.ex. lax och cottage cheese. Måste tillägga att jag har inte ätit McDonald´s på över fyra månader. Åt det ganska mycket det sista innan jag drog till USA.


Nyttigare liv åt Malin!





malin

Nyårsdagen 2012

Väckarklockan ringde äckligt tidigt. Vi hade bestämt att dra hem tidigt. Parkeringen gick ut klockan åtta. Så Fille plockade upp frukost och jag hämtade bilen klockan åtta. Sen satt vi halvsega på väg hem igen. Solen gick upp bakom bergen och det var otroligt vackert. Värre vackert var det vid gränsen. De amerikanska är snäppet läskigare. Det gick bra som tur var och det kändes otroligt bra att vara på amerikanskmark igen. Fille somnade en stund och efter ett tag kände jag hur jag behövde kaffe. Behövde bli lite pigg och alert. Så vi stannade i liten stad och satte oss på Starbucks. Det verkade som alla kände alla i denna lilla stad. Jag körde hela vägen hem och när vi tio minuter från Filles hus fick jag ett sms från min värdmamma. Hon hade fått ledigt från jobbet och att jag därmed kunde stanna en dag till i Vancouver. Det var lite försent och det gjorde inget. Det skulle bli skönt att komma hem igen. Jag var hemma strax därefter och la mig i sängen och sov. Det var superskönt. Familjen hade besök av en annan familj, deras bästa kompisar från Seattle. Jag kom ner efter fyra timmars sovande. De spelade lite spel och ville att jag skulle vara med. Fast min hjärna kändes som chokladpuddig så jag satt och titta på. När vi hade suttit där i cirka tio minuter går strömmen. Första gången jag var med om det här i USA. Vi tände brasan och en massa ljus, supermysigt. Strömmen var bruten för hela kvarteret och lagades någon gång under natten. Vi gick och la oss utan ström. Nästa i vilket fall. De har en back-up grej som går på gas. Så vissa saker fungerar som kyl och dylikt.





Toalettbesök utan lampa - INTE jippi! (Tur man är tjej ändå)





malin