Vad är tid?

Jösses vad tiden har sprungit på. Jag har frågat mig själv de senaste dagarna om jag ska återuppta bloggningen eller inte. Jag vet ju hur roligt det är att gå tillbaka och läsa om vad som har hänt. Nu kunde jag inte hålla mig längre. Jag behöver skriva av mig och fundera över mina dagar. Det har hänt så sjukt mycket i mitt liv för tilfället. Britta och jag var ute och reste i dryga månaden i USA. Allting har varit helt fantastiskt och det finns bara en sak som jag mår dålig över. Det är att minneskortet med stor del av alla mina kort inte fungerar. Jag har sån fruktansvär ångest över det att jag kan inte ens prata om det. Jag kan inte tänka på det utan undviker det. Som tur har Britta lite kort men det finns mycket vi skulle byta. Man kan inte köra bil och ta kort samtidigt. ÅNGEST!
 
För er som inte vet bilade vi från Portland, Oregon till Mt Rushmore, Salt Lake City, Las Vegas, Grand Canyon, Los Angeles, San Francisco och därefter flög vi till Honolulu, Hawaii. Hur ska jag beskriva allt? Fråga på för jag vet inte hur jag ska börja? Det finns så sjukt mycket att berätta om. Favorit historienörden stället var då Alcatraz och Pearl Habor. Hur mäktigt som helst. Partybruden var då Las Vegas. Filmnörden var självklart Los Angeles med Hollywood. Att må bra och ett perfekt vardagsliv med guldkant är San Francisco. Allt var så otroligt bra och jag vill LÄTT göra om allt igen. Leva livet! 
 
Hur var det nu att komma hem efter 13 månader? Tiden hade stått still fast ändå inte. Jag överraskade mina föräldrar som trodde att jag skulle komma hem dagen efter. Det var otroligt roligt och deras reaktioner var guldvärda. Jag mådde så otroligt bra när de flesta av mina närmaste kompisar kom hem till mig på kvällen. Då kände jag mig hemma igen. Jag var i sjunde himlen. Att få träffa min systerdotter, fadderbarn för första gången var helt obeskrivligt. Det kändes overkligt!!
 
Numera har jag börjat jobba igen. Man är inte riktigt tillbaka i vardagen men det kommer. Jag var ledig i en månad och då var det fest och åka landet runt för att hälsa på mina älsklingar som har flyttat från stan. Jag har äntligen lyckas att ta tag i mitt tränande också. Har skaffat mig ett träningskort och en PT. Kan också meddela att jag har bestämt mitt framtida yrke, Hem och konsumentkunskap-, historie- och geografilärare för årskurs 7-9 så kallad Ämneslärare. Nu till våren börjar jag komvux för att läsa Engelska A eller Engelska 6 som det så fint heter nu och Historia A rättare sagt Historia 1. Får veta 1:a december om jag har kommit in och till hösten hoppas jag på att komma in på Universitet eller Högskola.
 
 
Snart ska jag iväg till affären för att skicka iväg ett paket till mina älskade barn i USA. Saknar de grymt mycket!
 
 
 
malin♥