Så mycket har hänt!

Galet länge sedan jag skrev. Ni ska allt veta att det som allt finns i mina tankar. Orken och tiden finns inte. Det känns som jag har annat för mig. Skolan är nu äntligen över. Jag lyckades få till allting och det gör mig väldigt lycklig. Jag lyckades få ihop skolan och arbetet. Jag har sökt in till högskolan i höst och alla papper och de är fixade. Såklart i sista minut för att jag är så klantig och kollar upp fel information. Men men, jag lyckades att lösa det hela. Nu är det bara att vänta tills det blir 12 juli eftermiddag så jag kan få mitt svar. Inte bara det att jag får svar, jag få mitt svar när jag är i Tyskland. Flyger nämligen på morgonen den 12 juli. Jag längtar galet mycket!
 
Jobbet har ätit min tid det sista och vi har även haft ett "test" kan man säga. Jag fick äran att vara skiftledare de två dagarna. Jag kan säga att jag hade spänningshuvudvärk under dessa två dagarna. Vi klarade det och stenen från mina axlar släppte. När jag kom hem klockan sex på kvällen sista dagen av testet somnade jag med kläderna på och vaknade klockan sju på morgonen dagen efter. Väl behövligt och det kändes gött att få sova ut ordentligt.
 
Jag får inte glömma att berätta om midsommar. Den bästa midsommar någonsin. Vi hade hyrt stugor i Tanum Strand vid Grebbestad. Jag sov i tjejstugan tillsammans med Sandra och Ida. Killstugan var Basse, Ludvig och Andreas. I hundstugan sov Bella, Otto, Hoffa, Johan, Caroline med deras hundar Lovisa, Asta och Sickan. Vi var där tors-sön och hade så grymt roligt. Jag hoppas på att detta blir en tradition fr.o.m. nu! Hoppas fler kan hänga på nästa år. Britta och Gustav var minst sagt saknade!
 
För att inte glömma min träning. Den går framåt i vilket fall som är bra. Inte lika mycket framåt som jag vill men där är främst för att jobbet har tagit upp en hel del tid och energi. Så det ska helt klart bli ändring på det. Samma med maten... inte bra att bo hemma med en pappa som bakar goda kakor och köper hem massa godis.
 
 
Lever livet!
 
 
 
 
malin