Fotboll och fint väder

Nu sitter man här igen och ska skriva lite vad som händer i mitt liv i USA samtidigt som jag knaprar på mina supergoda chocolate-chips-cookies! Det är supervarmt och känns som det är i början av augusti. Det är fredag kväll och jag har inga planer förutom att ta det lugnt och ladda inför the weekend.



Jag har tränat minst en timme varje dag på maskinerna denna veckan. Tro inte att det händer så mycket, jag äter en himla massa efterrätter. Jag har även skypat mycket med min mamma och syrran. Jag har även suttit ute och läst en hel del Harry. I onsdags när jag var på väg in tittade jag upp i taket ovanför altandörren och såg till min skräck världens äckligaste spindel. Den var mega stor, den var ca 8 cm i diameter. Den var orange och hade blingbling, ett kors. Såfort mamman kom hem berätta jag om spindel. T.o.m. hon tyckte den var äcklig och hon är inte rädd för spindlar. Det fick bli ett jobb för pappan när han kom hem. Som tur var jag inte med och såg detta. Det blev ett kort på den i vilket fall.




Det mesta jag har gjort är att köra barnen fram och tillbaka till skolan. Denna veckan tar jag bara hand om ett barn då den andra är på skolresa. Vi gjorde panncakes på torsdags morgonen då hon började sent. Vi har nu bestämt att varje torsdag ska jag göra pannkakor. De börjar alltid sent då så det är en bra idé. Jag får ingen sovmorgon men jag kan ju alltid gå och lägga mig igen när de är i skolan. Vi åt pannkakorna med maplesyrup såklart. Det var riktigt gott!








Sen på torsdags eftermiddagen åkte vi till swimteam. Jag satt där och vänta tills det var över. Därefter väntades det en middag på den fina restaurangen på träningsstället och jag beställde mig en burgare med pommes frites. Fy bubblans vad gott det var med en riktigt hamburgare som smakade så himlans gott. Den smälte riktigt i munnen! När vi var klara gick vi till stadiumet för att invänta matchen USA - CANADA i damfotboll. Det var en riktigt bra match, rolig att titta på. Det var verkligen en upplevelse att gå på en match omringad av amerikanare.






Idag har jag bara softat. Det har varit över 35 grader i luften och över 25 grader i poolen. Det roliga var att jag tyckte det var lite kallt i poolen. Jag har blivit bortskämd med de varma vädret. Det kommer nog inte hända så många gånger i mitt liv att jag badar och gottar mig i solen den 23 september. Rättare sagt svettas som en gris och måste ta på mig solskyddsfaktor 30 och dricka iskall lemonade för att inte torka ut. Det är riktigt härligt och jag får igen lite sommar som jag jobbat bort. Jag började i den fjärde Harry boken idag också. Jag har redan börjat fundera på vad jag ska läsa sen när jag är klar med de alla sju böckerna. Jag måste dock läsa teoriboken för körkortet också. Ska göra provet så snart som möjligt. Den är hela 115 sidor lång. Provet består av 15 frågor fattade jag det som. Ska kolla upp lite mer i veckan. Får väl ta det om två veckor så det blir gjort. Bakat lite mer kakor idag och snart ska jag baka rulltårta!








Här kommer en liten bild på mitt rum och min garderob. Färgerna gör sig inte rätt men ni får en liten idé om hur det ser ut.









Imorgon blir det shopping!!




malin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback