GOTT NYTT ÅR!

Snart är det år 2011, tänk vad fort tiden går. Nytt år, nya utmaningar och en ny syn på en ljusare framtid. Jag längtar till ikväll på torget, alltid lika mysigt! Jag återkommer om det sista på 2010 och det nya på 2011




GOTT NYTT ÅR!!



malin♥


FEST!


Fredagen den sjuttonde december

Vaknade upp och mår bra. Det kändes fantastiskt och jag gjorde nog inte så mycket på dagen förutom att städa lite granna. Tror jag tog en sväng hem till min pappa för att äta lite. Jag knäppte första cidern runt fem och Emilia kom väl runt sju, tror jag. Vi förfesta och tjöta en hel del innan Viktor döck upp. Runt tio fick vi besöka av Matilda, Linda, Carl och Carls kompisar. Majzzen och Johan kom förbi en sväng runt tolv och vid halv ett åkte Emilia, Viktor och jag till stadt. Inne på stadt träffade vi bl.a. Moa. En helt otroligt trevlig kväll!
WHO'S THAT CHICK?
















Ibland vill öronen inte höra för att det får magen att må illa!





malin♥


Möte, Julshopping och Julbord


Torsdagen den sextonde december

Vaknade
av att klockan ringde kvart i åtta. Jag hade fått ett sms av Johanna, jag står utanför. Det var bara att ta på sig och borsta tänderna samtidigt. Vi kom inte försent i vilket fall. Mötet var över strax innan nio. Johanna och jag åkte iväg till Skövde för att shoppa lite. Jag kommer inte ihåg ifall jag hittade något men helt tomhänt kom jag nog inte hem?! Någon julklapp eller så hittade jag nog. Väl hemma igen gjorde jag mig klar inför julbordet. Quyen kom och hämta mig och vi hämtade upp Emelie och Johanna. Möte upp Carina på torget och blev hänvisade till Bakgår'n vilket vi från Lidköping hade listat ut. Maten var god och vi hade det mycket trevligt. Det var lite quiz och prisutdelning. Runt klockan elva drog vi vidare till Karoline och vi från stan åkte väl hem runt ett eller två.













Vinner man inget - dricker man!!




malin♥


GOD JUL!

God jul allihopa! Jag återkommer efter allt julstök!




PUSS OCH KRAM!



malin♥


Full fart i backen!


Onsdagen den femtonde december

Jag
jobbade till ungefär tio i fem på eftermiddagen. Åkte hem med Johanna till mig och bytte om till full utrustning inför pulkabacken på fem minuter. Det måste vara ett slags rekord?! Strax efter fem var vi framme vid Rådaskolan och upptäckte att Emilia var den enda som hade taggat inför pulkaåkning av alla som jobbar på jobbet - mycket dåligt. I vilket fall hade vi jätteroligt! Vi åkte många backar och jag pajade mitt nya tefat. Jag ramlade även rätt gött några gånger, tappade luften en gång och har numera ont i kroppen samt ett blåmärke på röven. När vi väl åkte ett bra tag drog vi förbi jobbet och plockade upp Karro, Cilla och Quyen. Vi alla åkte till Elan och käkade pizza. Jag kan säga att den satt inte helt fel efter allt åkande. Jag var verkligen vrål hungrig.


Efter pizzan åkte alla hemåt förutom Johanna och jag. Vi åkte hem till mig och tittade på den senaste Shrek filmen, som jag hade vunnit i en tävling hos Pågen. När filmen var slut var det läggdags och Johanna åkte hem.




LÅNGLEDIG - AH!




malin♥


Ibland går det som det går


Lördagen den elfte december

Vaknade och mådde inte alls bra. Kände mig helt borta och ögonen orkade jag knappt hålla öppna. När jag hade jobbat fyra timmar fick jag sjukskriva mig och gå hem och sova. Jag sov hela dagen!



Söndagen den tolfte december

Jag mådde lite bättre men inte helt okej, jobbade till tolv och gick sedan hem och sov. Mysigt värre!



Måndagen den trettonde december

Jag jobbade hela mitt pass och efteråt vet jag inte riktigt vad jag gjorde, gick till pappa kanske?



Tisdagen den fjortonde december

Jag jobbade hela mitt pass och efteråt åkte jag hem till pappa och åt plättar!




Hoppas det bara kan bli bättre!




malin♥


Ute och flänger


Fredagen den tionde december

Min namnsdag faktist. Jag vaknade klockan halv tolv av att mamma ringde. Jag fick i vilket fall sova två och en halv timme. Fast jag kan inte kalla det sova det jag gör. Lever i en annan värld rättare sagt och är vaken konstant. Halv ett hämtade min mamma upp mig, vi åkte till Henrys och åt. Det var jättelänge sedan jag åt toasten, fy bubblans vad den är god. Vi satt där och tjöta en hel timme om inte mer. Min syster ringde och smsa oss miljoner gånger under hela lunchen. Hon var väl lite för ivrig med att ställa in sin påkörda bil i mammas garage och börja flytta. När vi väl låtit Sarah parkera sin bil i garaget får vi hänga med Sarah till kvinnan som hennes bildörr blev påkörd av. Klockan tickade iväg men mamma och jag hann till Skara för att leta BH, utan resultat, BLÖ! När jag kom hem tog jag mig ett behövande bad, tänkte igenom mitt liv och mina kommande planer. Sängen ropade tidigt när jag då ska upp och jobba tidigt imorgonbitti. Självfallet hade grannen fest och det var nästan så jag trodde att det var jag själv som hade på musik. Somnade bra men vaknade av ett x antal samtal under fredagsnatten..




Allt kommer att bli så bra!




malin♥


"Sova" och städa


Torsdagen den nionde december

Jag vaknade av pappa ringde. Han sa att han kommer om tio minuter och hämtar min bil. Han skulle byta däck då ett av mina var dåligt. Rena lyxen att slippa göra det själv. Halv tre på eftermiddagen kom Elin hem till mig, hon väckte faktist mig. Jag var bra seg, hon hjälpte mig städa lite och jag lagade mat till oss båda. Vi gjorde inte så mycket mer, tog en sväng hem till pappa för att umgås lite med resten av familjen. Jag gick hem runt tolv och var jättepigg. När klockan var två var jag yberpigg. Jag visste inte vart jag skulle göra av all energi. Svaret fick jag av Knutsson, jag åkte till honom och höll honom sällskap tills han sluta klockan fem på morgonen. Väl hemma igen var jag fortfarande pigg, låg i sängen och stirra i taket tills klockan blev nio. Det var bra frustrerande men inget att göra åt.




Sova - , ja tack!



malin♥


Sova och jobba.


Sjätte, sjunde och åttonde december


Såhär är det att jag kan förklara måndag, tisdag och onsdag med två ord - sova och jobba. Jag sov så länge som möjligt och sen åkte till jobbet. Jag åt inte ens innan jobbet så trött var jag.




Jag vill ha tillbaka min djupa sömn!



malin♥


Städ och kalas #2


Femte december

Vaknade en aning seg då jag aldrig brukar att "hålla igång" två dagar i rad. Fast det var bara att göra sig klar och traska iväg till affären med Britta. Vi handlade inför middagen, tacopaj och kladdkaka. Som tur var det inte så mycket att städa då vi var super duktiga och plockade i allt när vi kom hem efter stadt i fredags. Runt klockan ett, kvart över ett kom alla från pappas sida. Jag fick ett jättefint silverhalsband med mitt stjärntecken på. Kalaset var inte långvarit och det var tur det för jag var superseg. Tror inte Britta och jag gjorde så mycket mer än bara dega framför tvn. Senare på kvällen åkte hon hem.









VILKEN FÖDELSEDAGSHELG!!!!





malin♥


Min födelsedag!


Fjärde deceber

Alltså denna dagen jag föddes på, helt otroligt att det har gått tjugoen år sedan. Jag hoppas att jag har mer år än så kvar. Jag har knappt börjat min resa om man säger så. Jag vill så mycket men just nu sitter jag fast. Vet inte hur jag sa förklara hur jag känner men jag måste ta tag i mitt liv. Det ser inte ut som jag ville för fem öre. Jag hade mina planer, som var riktigt bra planer men nu sitter jag här och ångrar faktist inte mina beslut. Även om orginalplanen var en skitbra plan. Jag tar det som det kommer och ska bara skaffa mig lite mer ork. Jag behöver en liten spark i baken, vilket jag tror kommer vilken dag som helst. I vilket fall, jag vaknade ganska sent. Britta och jag gjorde oss klara och blev upphämtade av min mamma cirka kvart i fyra. För att inte tala om att Sara kom förbi någon gång under morgonen, jag var inte så medveten. Fika hos mamma klockan fyra för mammas sida. Det blev tårta som min mamma hade fixat åt mig. Detta kallar jag lyx att inte behöva fixa något, utan bara att betala. Min mamma ville alltså inte komma på kalas dagen efter jag hade haft fest. Lite förstårligt när man inte vet riktigt vad som går sönder eller vad som spills vart, haha. Eftersom vi stanna ett tag hos min mamma blev det lite kvällsmat också. Vi tittade självfallet på Tomten är far till alla barnen. Jag tror bannemig inte det finns någon bättre kultfilm, allvarligt. Den kan jag aldrig tröttna på. Runt åtta tror jag att Britta och jag åkte hem.








Vi var dock inte hemma länge utan skuttade iväg till Hanna som hade inflyttningsfest. Britta och jag tog oss en återställare och hängde även med ut. Det blev bowlinghallen och Krog&kompani. Det blev helt enkelt en chill-kväll vilket var mycket trevligt. Det var även lite roligt att gå till ett ställe där man aldrig går till annars. När klockan blev två gick vi hem till min mamma för att hämta min mobil som jag hade glömt. Hon blev inte så jätteglad över det men det var tur att jag hämtade den. För runt klockan fyra ringde Knutsson och undra om det blev lite efterfest. Det blev ingen då Knut somnade ungefär femton minuter in i telefonsamtalet. Fy bubblans vad jag skratta!!!












Helt fantastisk födelsedag!





malin♥


Jobb och FEST!


Tredje december

En
dag kvar tills jag blir tjugoett år gammal och idag ska det firas. Jag vaknade av ett telefonsamtal, det var Quyen som inte sa mer än hej. Jag förstod då att jag hade försovit mig. Jag hatar att försova mig, jag hatar att bli störd i min dåliga sömn. Just det ja, det var den jag skulle ta tag i också! Jag tror nog på mirakel skulle jag säga, då jag hoppas att det löser av sig själv. Problemet finns inte om man inte ser det som ett problem, eller? I vilket fall, jag rusade till jobbet. Jobbade mina timmar och detta var inte vilken dag som helst utan det blev lite action! Klockan fem slutade jag och det var raka vägen hem för att moppa golvet. Jag var uppe i varv så det stod härliga till så det fick bli en jättevarm dusch för att jag skulle kunna lugna ner mig lite. Klockan sex började folk strömma in, vi som skulle äta pizza. En del var lite sena så det sluta med att vi satt klockan sju och åt pizza, då resten av alla andra skulle komma. Carl var den som var först och han fick titta på när vi åt, tur att han redan hade ätit! Väl klara började alla andra att droppa in. Det var en härlig blandning på folk och allt som gick sönder var nog min hängare och kapsylöppnaren. Jag hade jättekul och runt tio, halv elva gick alla ut till bowlingen eller hem till Majzzen. Ett par handskar, en tröja och en kavaj saknar sina ägare. Jag tror vi var tjugofyra personer i min lägenhet, skulle lätt kunna säga att det går in lite till! Stadt blev det efter bowligen och sen blev det sängen som jag däcka i. Självfallet fick jag ett telefonsamtal från lille Knut som ville ha efterfest dock blev det ingen då Britta och jag var i pyjamas. Måste tacka alla för presenterna och att ni kom!














TACK, för en härlig födelsedagsfest!!





malin♥


Arbete och massa städ


Andra december

Vaknade tidigt då jag började jobba klockan halv sju på morgonen. Jobbade mina härliga nio timmar och åkte sedan hem till pappa för att få lite mat i magen. Umgicks med dem ett tag och fick sedan med mig pappa hem. Han skulle kolla lite på min dator och se om han kunde få igång skiten men icke sa nicke. Under tiden kom min dåvarande sambo hem, Britta! Pappa gick hem, Britta och jag började städa som två galningar. Vi tog igen lite tjöt och planerade för morgondagen.










Stor idé att försöka när det inte går ändå?




malin♥


Sitt aldrig still!!

Första december


Fixar onsdag för att vara helt ärlig. Jag vaknade tidigt av att pappa skickade sms för att väcka mig. Vi skulle åka iväg till misco för att köpa ett nytt grafikkort till mig. Jag gick upp och gjorde mig klar till klockan nio. Jag skickar då ett sms till pappa och frågar vart han är. Då han svarar, misco öppnar inte förän klockan tio. Jag slängde mig i sängen och sov en timme till. Väl på misco fick jag mig ett grafikkort och vi fick skynda oss hem för att jag inte skulle komma försent till jobbet. Jag började klockan elva och hann precis. Jobbade mina timmar och när jag sluta åkte jag hem i turbofart och duscha. Mamma kom och hämta mig och Sara Frick för att vi skulle till Skövde och shoppa lite. Jag var den som inhandlade mest, ett par stövlar, lösögonfransar (som åkte i papperskorgen), en klänning och lite julklappar. Jag tror bara att jag har två saker till att inhandla och sen är jag helt klar med alla julklappar. När jag kom hem senare på kvällen provade jag mitt nya grafikkort. Vilket gav mig resultatet att det är moderkortet som är trasigt. Vilket suger hästpung då jag köpt det helt i onödan, förbannat!




Allt eller inget?!




malin♥


Uppdaterar snart igen!

Haft några stressiga dagar och jag kommer snart skriva om min födelsedagshelg!




Tackar alla!




malin♥


Mystisdag!

Snoozade i cirka 1½ timme idag. Det blir bara värre och värre. Inatt somna jag runt halv fem. Halv ett gick jag upp för att göra mig klar. Plockade upp Safaa på resecetrumet klockan tjugo över ett. Vi åkte hem till mig och tjöta lite. Vi planerade inför julbaket och traska iväg i kylan till ICA. Kom tillbaka och började baka. Det värsta var att jag inte hade några formar, bakplåtspapper eller folie. Vi gjorde helt enkelt det bästa av allt förutom knäcken. Den våga vi inte oss på utan några formar. Vi gjorde chokladdoppadekokosgojs, femminuterskola och Flinggodis.. visst har jag bra namn på det. Kan förklara allt med att det var FANTASTISKT GOTT! Jag fick även en födelsedags/julklapp av Safaa också. En parfym, bodylotion och shower gel i Naomis nya doft, TACK!! När vi väl var klara med allt godis och ätandet tog vi oss en promenad. Vi gick till Quyen och drog med honom ut. Det var bra kallt ute och mina lår förfrös. När promenaden var över gick vi in en sväng på ICA igen och jag köpte mig lite bakplåtspapper etc. Quyen gick hem, Safaa och jag gick hem till mig och blega på tv innan hon skulle med bussen hem. Jag skjutsade henne till bussen och drog vidare till pappa och satt det tills klockan blev elva. Nu sitter man här vid datorn, har ångest och är hur pigg som helst. Jag vill bara att det ska vara fredag kväll..














Ta tjuren vid hornen!






malin♥