Korkat

Hur kunde jag vara så dum? Sväljer allt med hull och hår..


Fan också


malin♥


Solen skiner

Vaknade denna morgonen med en positiv syn på livet. Jag har en egen lägenhet och lever själv. Jag har ingen som gnäller på mig om det ena efter det andra. Jag har ingen att anpassa mig efter och jag gör precis som jag vill när jag vill. Jag ska i försig testa på sambolivet nu när Britta kommer. Henne älskar jag av hela mitt kompishjärta och då vet jag att allt kommer funka fint. Gjorde även något nu på eftermiddagen som jag borde ha gjort för länge sedan. Jag får svar inom 72 timmar. Snart ska jag sätta igång med mitt tvättande eftersom tyvärr så tvättar sig inte mina kläder av sig självt.

Med de orden ska ni veta att jag inte är en person som är förhållande-kär och aggar förtillfället.

Ser här nu att jag inte skrivit om fredagen helt. Jag städade en hel del faktiskt fast sen efter stan hade Sara, Basse och jag förfest här och nu är det väl inte lika fint som det var innan. Fast det gör inget för vi hade roligt. Vi drog även en sväng till stadt, av någon konstig anledning! Vaknade på lördagen utan världens baksmälla. Hade dock förväntat mig det eftersom jag var rätt dragen när jag somnade. Degade sönder dagen med pizza, tv och tv-spel med Sara och Gustav. Bilder kommer..


Inatt stängde jag dörren, vred om nyckeln och slängde den sedan åt helvetet.


malin♥


Inget mer att säga

Nu sitter man här mitt i natten. Jag har precis avslutat ett kapitel i mitt liv. Imorgon kommer Britta och då blir det nya tag. Inga mer tårar. Varför blir det aldrig som man tänkt sig? Frågan till mig själv är varför ska jag alltid förstöra bra saker som händer mig.


SOMMARTID :(


malin♥ 



Oduktiga Malin

Fan vad arg jag är på mig själv.. fast först kanske vi kan ta det bra. Jag satte mig på cykeln igår för att cykla till och från jobbet. Äntligen säger jag bara och fy vad skönt det kändes. När jag satt där och cykla kände jag verkligen att jag hade saknat det. Kan man verkligen sakna att cykla? I försig cyklade vi jämt förut och varje dag. Anledningen till att man var några kilo lättare? Det hjälper dock inte att man drömmer i det förflutna. Jag ska banne mig ta tag i mitt liv, i vilket fall en del av det. Jag ska börja träna så man kanske kan få lite bättre självkänsla.

När jag kom hem igår möttes jag av Gustav. Vi hade det trevligt, snackade en hel del sex. Undra varför det alltid kommer upp? Jag ska väl vara helt ärlig här och säga att jag tycker det är roligt att prata om sex. Det finns hundra miljoner frågor att diskutera. I det ämnet kanske jag inte är så himlas blyg. Frågan till er som läser då, vilket ämne diskuterar du mest?

Gustav gick hem vid elva och då var min tanke att jag skulle ta tag i min städning men det hände bara i önskeland. Helvetes jävla piss, varför ska det vara så svårt och så förbannat tråkigt? Merlins bur är det enda jag sköter på pricken, varför kan jag inte vara lika aktiv med mitt hem. Jag är så arg eller snarare förbannad på mig själv att jag inte tar mig i kragen. Det kan inte vara så svårt och det är inte så mycket att göra ändå. Jag har en hyffsad stor etta och mina pappersarbeten är en annan femma. Måste till ikea så jag kan köpa något att ha mina papper i. GE MIG EN MASSA FÖRVARING. Jag vet dock hur det slutar och det blir att man slänger in allt och aldrig mer hittar det. Det var som jag sa till Gustav, jag mår dåligt av hur det ser ut här och därmed inte får någon energi till att fixa det. Hur löser man det? Om jag hade varit mig själv för några år sedan eller t.o.m. månader sedan hade jag bara, ÄH sluta vara så mesig och gör det bara. Varför ska det ta emot, kanske för att jag har hundra andra grejer jag hellre vill göra. Fan, Sandra är i stan också, har ett stort begär att umgås med henne innan hon åker igen. Klona mig vore en bra idé. Nej nu ska jag skynda mig att städa innan jag ska möta Gustav och Basse på stan klockan halv fyra. Förlåt för mina utbrott men nu känns det lite bättre. Musik på högsta volym så ska allt lösa sig. Puss på er!


Varför blir det aldrig som jag vill! MASSAGE TACK! ;)



malin♥


Tillägga

Eftersom jag är så in-i-bomben uttråkad kan jag tillägga att jag är super godissugen och det enda som går på tv-reklamerna är marabou. Det är riktigt taskigt och det kommer sluta med att jag rullar till jobbet istället för att cykla.


Mycket jävla illa


malin♥


VÅR

Nu har jag bestämt att det ÄR vår och snart ska sommardäcken på! Jag tycker om vintern men nu får det vara nog. Kärleken kommer även med våren eller är det sexlusten? Haha! Nog pratat om det tycker jag. Snart ska jag sätta mig på cykeln och njuta av solen. För övrigt kan jag inte bestämma mig om jag ska äta hemma eller på jobbet. Jag har för tillfället ingen ork i kroppen för att ställa mig vid spisen och laga mat. Det är även så att jag får panikångest om jag går in i köket, det står nämligen en fiiin diskhög och väntar på mig där. Jag har bestämt att ta tag i allt när jag kommer hem efter jobbet. Jag måste verkligen fixa och dona här nu när Britta kommer. Jag får se om jag klarar av att ta upp min gamla säng från källaren själv. Annars får jag ringa några stora, starka, snygga, heta, underbara riktiga karlar...som jag inga känner? Vad sa vi om kärleken..sexlusten? HAHA ILLA!

Nej nu får jag nog ta mig något "litet" att äta..




Perfect lips... remember Britta?



malin♥


Klockan tickar


Nu sitter man här efter jobbet. Hjärnan är pigg men kroppen är mega trött. Ska bli skönt med ett kortpass imorgon och inte köra skift. Idag var det mycket, inte med gäster och så utan mer med pappersarbeten och dylikt. Fick lite extra då han från Mariestad inte riktigt visste vart de skulle sitta och så. Jag tog på mig allt och ångrade det senare. Slutade med att min femton minuters rast blev en nio-minutare. Idag vaknade jag klockan halv två och fick lite panik. Hur skulle jag hinna med allt innan jag började klockan halv fyra. Tanken var att jag skulle cykla till jobbet samt laga mat. Det fick bli laga mat och åka bil. Fast imorgon ska jag banne mig sätta mig på cykeln och cykla till jobbet. Här ska fettet brännas samt pengar sparas!



Vill ha sommarlov och studiebidrag, visst är det livet?!


malin♥


Snygga till det lite...



Tyckte
det var dags att göra om bloggen lite..



Bättre eller sämre?


malin♥


Mitt efternamn är halka-efter

Nu sitter man här igen och knappar på tangenterna. Jag har halkat efter lite med bloggen de senaste dagarna. I fredags var jag ledig och som jag kommer ihåg det städade jag lite och på kvällen åkte jag till Majzzen för att ha en trevlig spelkväll. Det var Gustav, Sara, Majzzen och även Sandra som hade kommit hem på dagen. Sjukt länge sedan jag träffade henne, helt underbart skoj! Inga kort blev det dess värre eftersom kameran är död och jag inte fått tummen ur för att ladda batteriet.

Lördagen bestod av jobb och sedan besök av Gustav, Sara och Sandra. Vi tittade på körslaget och tjötade, hade det allmänt trevligt och mysigt. Jag skjutsade min pappa, Annelie och Elin till Götene för att sedan hämta dem mitt i natten.

söndagen vaknade jag kvart i sju och var mega trött. Några timmars mer sömn hade inte varit fel. Hade världens tandvärk och ville inget annat än att gå hem. Dagen på jobbet var helt kaotisk och jag stannade men som tur var Jessica snäll och körde skiftet. Jag åkte hem och sov hela dagen!

Vaknade på måndagen och kände mig nästan utvilad. Vet inte riktigt hur det funkar men jag skulle nog kunna sova hur mycket som helst. Usch, jag måste verkligen började träna, tror det har lite med det att göra. Måndagen flöt på och när jag slutade åkte jag till Zoo fritid för att köpa sågspån och hö till lille Merlin. Inget stopp hemma utan jag åkte till min mamma där jag åt chokladpuddig med grädde. Förbannat gott är det och det var evigheter sedan jag åt det. Hemma hos mamma hämtade jag en massa barndomsgrejer och studentgrejer. De ska flytta in till stan och har där med ingen plats över till mina grejer. Jag kan säga att det är en hel del. Väl hemma igen installerade jag Voddler. Jag har äntligen fått en invite, ska bara se om jag får igång det. Det var så dumt att det krånglade, det enda jag kunde se var reklamen.

Idag tisdag softade jag lite tills jag började jobba klockan tre. Jag fick hoppa in tidigare och fixa en hel del då skiftledaren på dagen hade blivit sjuk. Allt blev lite vimsigt men dagen gick ändå ganska bra. Nu sitter jag här med lille Merlin i knät, fy bubblan vad han pratar. Ska alldeles strax plocka upp något i frysen som jag ska laga imorgon samt hoppa in i duschen för att sedan slänga mig i sängen för att sova en massa timmar. Två dagar kvar till helg eller kan man säga en och en halv då ena dagen är ett kortpass? På torsdag jobbar jag med Johanna, ska bli jävligt roligt. Saknar den tjejen mycket då vi aldrig jobbar ihop eller knappt är lediga ihop. På tal om att sakna folk så kommer Britta på söndag. Rena återträff veckan denna veckan! Helt underbart!



Jisses vad jag babblade på ... sängen snarast!



malin♥


Blir aldrig som man har tänkt..

Tycker verkligen rubiken talar för min dag. Det är inte alltid det är en dålig sak för den delen heller. Idag vaknade jag sent, min kropp bestämde sig för att ta en rejäl sovmorgon. Vågar jag ens säg att jag vakna halv två på eftermiddagen? Johanna ringde i vilket fall såfort jag visade att jag levde. Hon ville umgås lite med mig och även ha med mig till besiktningen. Min plan var att verkligen städa min lägenhet till perfektion. Fast så blev det inte utan Johanna kom hit och jag gjorde mig klar och hann som tur slänga in två maskiner tvätt. Vi satt sedan i ca trettio minuter i kön om jag kommer ihåg rätt, utanför besiktningen. Allt gick bra och det var härligt det. Med kurrande magar drog vi till Henrys och åt. Deras smörgåsar är helt otroligt goda! Mätta och belåtna gick vi en kort sväng på stan och åkte några varv runt stan. Såklart fick det även bli en sväng på jobbet, tog oss en god glass. Efter det fick vi dra oss hemåt och Gustav kom strax därefter hem till mig. Jag försökte ta tag i mitt städande och jag fick i vilket fall all tvätt tvättad samt lite disk diskad. Vi pratade och hade det jättetrevligt, vi började även titta på serien Förhäxad. Han gick hem strax innan tolv och jag diskade lite till innan jag gick och satte mig här med lille Merlin. Han är en riktigt skitunge, bokstavligt talat! Jag städade hans bur och på mindre än två timmar hade han bajsat hela 25 jävla bajskorvar. Otacksamma jävel? Nu får jag nog sova om jag ska komma upp är solen är uppe.



Vore kul om det funka..


malin♥


Kommer inom kort

Trött som faen och orkar inte uppdatera två dagar så jag återkommer nog på torsdag då jag är ledig.


puss på er



malin♥


Taco-mys-kväll

Vaknade hyffsat tidigtigår och drog vid halv två till systemet med Sara och Gustav. Jag handlade lite cider och efteråt åkte vi och handla till tacosen. Sen blev det att åka till Quyen för att hämta lite grejer som jag hade glömt där. Glömde dock min skål. Vidare till pappa för att hämta upp lille Merlin. Snabbt hem igen för att få honom på plats. Några minuter senare kom Gustav, Sara, Basse och Majzzen. Alla gosa lite med lille Merlin. Vi började senare med maten. Var mest Sara som lagade maten och vi andra titta på. Majzzen var nog tråkigast som låg i soffan och titta på tv. Tacosen smakade helt underbar, lite extra stark. Efter maten var det finalen av Melodifestivalen som gällde. Visst var det Björn Gustafsson som var med Salem al fakir? Vet inte vad jag ska säga om låten som vann men jag tyckte inte om någon direkt. Vi spelade spel efter finalen och vi fick även lite besök av Annelie och Danni, haha! Kvällen avslutades ganska tidigt då jag blev mega trött!!










Snart är helgen över då, jävla piss!



malin♥merlin


tomt

Finns inga ord..

Trött och seg

Sitter här och ska vilken minut som helst gå och lägga mig. Är super trött och jag ska upp tidigt imorgon igen. Ska jobba sista dagen innan helg. Ska bli underbart skönt att vara ledig lite och denna gången ska jag tacka nej när jobbet ringer. På lördag ska jag umgås med lite folk och ha det trevligt. Idag har jag enbart jobbat och segat hemma, borde egentligen diskat men har skjutit upp det till helgen. Ska man inte göra saker man än bra på? Jag är superbra på att skjuta upp saker.
 


Ge mig helg och massage tack!


malin♥


Glad

Vaknade runt kvart över fem av att klockan ringde, var inte pigg någonstans. Kvart över sex åkte jag till jobbet och jobbade till tio i fem. Dagen flöt på bra och det var gött att komma hem för att vila fötterna lite. Mötte sedan upp Quyen för att ta två cheese på donken för att sedan ta en sväng inne på Hjertbergs. Köpte något jag inte borde köpt.. godis. Jag måste verkligen dra ner på godiset och samtidigt börja träna men faen vad svårt det ska vara.

Måste korrigera mitt datum för Britta.. hon kommer förstås den 28:e mars! Snart ska jag göra mig lite tonfisksallad, mumsigt med lite rhode islandssås.


Helkroppsmassage vore inte fel..


malin♥


Megafika

Vaknade (o)fint av mobilen, Sara undra om jag var vaken. Svarade med att inte svara vilket betyder att jag sover, sorry Sara. Gjorde mig klar och fick fint hämta bilen hos pappa då jag var klantig och parkerade där igår. På vägen till stan hamnade jag bakom en velig gammal, gammal tant som var nära på att krocka flera gånger. När hon väl svänger av hamnar jag bakom en köra-max-tjugo-km/h-tant. Borde inte man bli pensionerad från körkortet vid 65 års ålder också? På stan köpte jag mig ett par skor, vanliga svarta tennisskor till sommaren. Hade ett par sådana förra året också, helt underbara men håller bara en säsong. Vi fikade en megafika på 3B, vilket fall Sara och jag, Gustav tog sig en kopp te och ett äpple.

Åkte sedan hem för att sätta igång med mitt tvättande. Snart ska jag ta tag i disken och efter det blir det mys med Gustav och Sara. Måste nog även tvinga med dem till affären då det nästan är tomt i mitt kylskåp OCH frys, mycket illa.

Britta och jag sitter och snackar på msn, längtar så sjukt mycket efter henne nu. Vi planerar lite om hennes ankomst och boende oss mig. Den 29:e ska jag plocka upp henne på resecentrumet.







Längtar till semestern..



malin♥


Trött

Någon som trodde att jag skulle ha en ledig dag? Jag var dum nog att tro det. Det blev ingen film utan fastnade framför Oscarsgalan, klantigt om jag hade vetat att jobbet ringer kl.10 på morgonen och frågar halvt panik om jag kan jobba 12-15. Trött som faen svarar jag ja, av någon anledning jag ännu inte funnit. Efter jobbet åkte jag till mamma i Vinninga och klippte håret på min syster. Åkte sedan hem till min pappa för att hämta min lille kille, Merlin. Dock hade han blivit sjuk igen och flytten hit får vänta ytterligare någon dag eller två. Pappsen och jag åt pizza / sallad. Annelie och jag tittade sedan på Hollywoodfruar och efter det var det en dokumentär om tjejer i porrbranchen. Vi blev förbryllade och många frågor ställdes men inga svar gavs! HAHA

Nu sitter jag här hemma och borde sova. Ska möta upp Sara och Gustav på stan imorgon klockan halv ett. Dock är jag fortfarande pigg och jag funderar på en bra film då det bara är skit på tvn.



Arg, ledsen, prata med mig människa! Jag vet inte vad du tänker och det enda du gör är att stöta bort mig..


malin♥


Äntligen lite ledigt

Inte skrivit på länge nu men anledningen är att mina dagar har sett ut såhär:

Sova, äta, jobba, äta, jobba, sova!

Imorgon ska jag kanske åka träna med Sara eller så blir det på tisdag. Sen har jag faktist inte så mycket planerat, får väl ta ett snack med Gustav. Jag kanske blir sambo imorgon, fårse om jag hinner plocka upp lille pöjken.


, nu ska jag nog sätta på en film och försöka varva ner. Är super pigg men det beror nog lite på att jag tog mig en kaffe-cool på jobbet! Disken väntar iförsig också men jag tror jag skippar det klockan tjugo i två på natten.


Början på en förkyldning?


malin♥


Fixardag

Fått en hel del gjort idag, känns skönt! Vaknade av telefonen idag, inte av larmet utan av att jobbet ringde. Klockan ringde inte och jag blev försenad till mötet. Det var mycket illa fast inte hela världen som tur var. Jag åkte sedan fram till stan för att möta upp Sara. Vi lunchade på Sönderströms då det var fullt och slut på maten på Henrys. Studsade och hämtade biljetterna strax efter två och drog en snabbsväng på Gina, hittade inget roligt. Sara åkte sedan iväg för att skjutsa sin bror och jag åkte till Jysk. Träffade Quyen och tjöta lite. Jag köpte mig en matta. Quyen åkte till jobbet och jag åkte hem. Jag började städa lite smått och pausade med att titta på en film. Sandra denna måste du se om du inte redan har gjort det, The Collector. Efter filmen målade jag under diskbänken och delar av mig, bra störande då det är oljefärg. Hela kvällen bestod av diskande, dammsugande och fixande med tvätten. En del småplock är kvar men det ska nog hinnas med under veckan, förhoppningvis.




Sara på Söderströms med en kyckling/bacon/avokado-smörgås.




Mitt nya inköp på Gekås, tavlor och Sov Gott-"skylt".




Slängde ut den andra byrån från klädkammaren till hallen.




Mitt kap på Netto häromdagen, skoförvar för 30 kronor.




Sista penseldraget, nu ska det bara torka i sju dagar.




Sista diskhögen för idag, imorgon tillkommer det nytt, suck!




Kommer bild på min nya matta inom kort!


malin♥


GREEN DAY

Biljetterna blev bokade igår och idag hämtade vi ut dem!!!






Längtar till den femte juni..


malin♥


Seg som kola

Halkat efter lite men det får vi alla ta. Blev sjuk i torsdags och låg för det mesta i min säng. Spydde som en gris och hade ingen ork till att varken äta, titta på tv eller svara på sms. Fredagen spenderade jag med Gustav och Sara. Vi tog en fika/lunch och en sväng på stan. Lördagen käkade jag lunch hos farfar, hämtade Sarahs balklänning och på kvällen åkte jag hem till min mamma. Vi käkade indiskkycklinggryta med naanbröd och titta på melodifestivalen. Söndagen bestod av att måla under min diskbänk, plocka lite och invänta Gustav och Sara. Klockan sex på kvällen kom dem. Vi käkade pizza, tittade på film med massa godis och tjötade en hel del. De sov över hos mig och det var jättemysigt och roligt. Vi vaknade sedan tidigt för att skjutsa hem Gustav och hämta Johanna för att åka iväg till Ullared, i snöstormen. Min mobil hade cpat sig och jag fick inga sms men om jag hade fått det hade vi inte åkt. Johanna hade nämligen skickat att det inte var en så bra idé att åka fast när vi ändå var ute och rullde så drog vi. Det var bara här det var skitväder för ju längre ner i Sverige vi kom desto finare väder och väglag var det, solen sken t.o.m.! Tidagen har bestått av tvättning, titta på film med Sara och fixat en massa i mitt storarum med Sara. Sara bokade även GREEN DAY biljetterna!!!! Mer bilder om fixet i storarum och målningen kommer inom kort... eller långt.








Imorgon står städning och hämta ut biljetterna på schemat+måla



malin♥