Våren är på väg

Mer eller mindre början på vår ute nu, äntligen! Knoppar på buskar i vilket fall, solen lyser och vinden kyler. Skolan är snart därmed över. Jag har överlevt det mesta nu. Jag har gjort alla prov förutom ett nationellt prov i engelska. Ska komplitera medeltiden också så jag kan få lite högre betyg i slutbetyg. Väntar lite svar från andra prov jag redan har gjort. Träningen funkar, har kommit igång efter att ha varit sjuk i fem veckor. Det var mindre roligt och man tappade en hel del teknik och muskelmassa under tiden. I natt drömde jag om att jag tappa mina tänder. Vilket är ett tecken på att det händer mycket omkring en och att en stor förändring i vardagen händer.. om jag inte minns fel. Ska allt ta och kolla upp det. Vilket stämmer bra in på mitt liv just nu. Det har varit galet mycket med skolarbete, jobb, träning och försöka hinna med att vara social. Den stora förändringen är snart kommen, beskedet om man kommer in på universitet. Det blir att flytta till en ny stad och få en massa nya vänner. Ser grymt fram emot att göra något nytt. Hemma trampar man i gamla fotspår så att säga.
 
Tysklandsresan är bokad och tillbakaresan med Elena är också bokad. Jag ser fram emot det sjukt mycket. Jag umgicks med henne i princip varje dag och sen helt plötsligt är det bara skype som gäller, de få gångerna man har tid. Har skypat med min familj där borta i USA några gånger. Saknar dem jättemycket också! När ska man få kläm på allting egentligen? När allting har lugnat ner sig och man känner sig hemmastad igen. Behöver då inte förklara hur skönt det ska bli att få ett eget hem igen med alla sina egna grejer. Främst att bara få plats och att 90% inte ligger i flyttkartonger längre.
 
Måste tillägga att jag hade en grym helg i Göteborg med några av mina älsklingar. Vad skulle jag göra utan mina vänner. Ni är guldvärda!
 
Det finns så mycket att längta till!
 
 
 
malin