In my dreamland!

Haha, tänkte skriva ner detta innan jag glömmer av det. Hade min egna Avatarfilm i min dröm i morses. Mamma ringde dock och förstörde den. Det var lite konstigt. Människorna skulle kriga ute i skogen med både modern och gammal teknik mot dessa varelser. Jag var på varelsernas sida men förstod människorna och förstod vad som skulle ske. Anledningen till att denna amazonas-, dinosaurivärld fanns var för att den låg så hiskeligt långt in i skogen att ingen hade varit där förut. En del träd hade dött och en hel del granar hade växt upp för att det skulle bli som den skog vi har i dagsläget. Men ändå sprang det runt en massa konstiga djur och varelser!

Denna drömmen sög otroligt mycket energi, så idag är jag lite seg men jag är konstigt nog på bra humör! Detta var inte heller den enda drömmen jag drömde!


HAHAHAHAHAHA, ja, jag är konstig!


malin♥


Vilken dag, vilket kväll!

Gårdagen var så att jag aldrig träffa Majzzen, jag tog mig extra sovmorgon! Jobbade från halv fyra till tjugo över ett, kom hem och somna gött i min säng. Jag blev sedan väckt av min kära Britta runt halv ett på dagen. Hon meddelade att hon skulle komma förbi med frukost! Jag studsade upp och gjorde mig halvklar. Birtta kom strax över ett och vi gjorde i ordning den ultimata frukosten som numera är en tradition. Sandra brukar i för sig vara med också men hon är för tillfället i Jönköping. Under frukosten tog vi igen en massa och fy bubblad vad sånt är trevligt. Sen fick vi runda av när klockan blev halv tre. Tog våra grejer och gick tillsammans till Volvo där vi sedan gick våra egna vägar. Jag till jobbet och Britta till sin syster. Jobbet gick väl skit till en börja för att få ett bra avslut! Snart ledig för att sova ...
 Morsdag imorgon!


malin♥ 


Jobb(ig) helg

Dag ett på jobbet idag. Det gick inte så jättebra även om vi kom ikapp i slutet. Jag är verkligen ur balans och det blir bara värre och värre. Jag tror det har med min sömn att göra. Inatt är det fullmåne och då vet jag att jag har svårt för att somna. Har ingen aning om varför men så har det alltid varit. Jag hoppas att jag snart kan få tillbaka min älskade sömn. Under högstadiet- och gymnasiumtiden var jag bäst på att sova. Jag kunde somna när som helst, hur länge som helst och hur bra som helst. Imorgon ska jag nog träffa Majzzen innan jobbet. Behöver även ta mig ett litet snack med en person som är okontaktbar för min del.Ångest i högsta hugg!malin♥


Godafton i natten

Nu sitter man här efter en händelserik dag. Jag vaknade ganska tidigt av sömnbrist, studsa ner i tvättstugan och snodde båda tvättrummen i en timme. Var snäll och använde bara det rum jag hade bokat senare. Jag lyckades bli klar med allt klockan två. Då åkte Sara och jag till stan. Jag handlade lite presenter till båda mamma och Sarah. Köpte mig även ett linne.

Sara och jag tog oss en fika på Henrys. Det blev en halvtorr, god och mättsam kladdkaka med grädde, chokladkulor, melon och jordgubbe.

Sen fick vi köra land och rike för att jag skulle storhandla och ta middagspaus hos min pappa. Vi var sedan hemma hos mig runt åtta och börja titta på Sex and the city boxen. Käka jordgubbar som vi handlat utanför Hjertbergs. De var ifrån Belgien men var helt klart godkända. Runt elva bokade vi biljetter till Sex and the city 2, tisdag kl. 19:30 i Skara. Sara åkte hem för en stund sedan och jag sitter här och förbereder mig inför morgondagens arbete.

Hoppas på en god natts sömn!

malin♥


Från Överby till Torp

- KOLLA! BAMBI! Malin

- NEJ! INTE TITTA BAMBI NÄR MAN SVÄNGER!! Johanna

PANIK!

Jag får panik på mig själv. Jag vet inte vad felet är. Jag känner bara att jag inte mår bra och denna natten var inget undantag från mitt drömmande. Jag känner mig som ett jävla spöke..


Hoppas allt känns bra snart!!


malin♥


Överby & Torp

Vaknade av larmet vid åtta, snoozade till kvart i nio. Johanna hämtade upp mig tre minuter över nio. Vi åkte till Donken i stan och tog oss en frukost. Åkte senare vidare till Överby i Trollhättan. Handlade på mig en massa grejer som jag var mer eller mindre i behov av. Vi tog oss en taco-lunch och åkte vidare till Torp där vi handlade ännu mer. Tog sedan en glass på Donken i Torp och åkte hem. Vi var hemma sent och jag satte på en film. Tack för en trevlig dag Johanna!


Ångest till en helt ny nivå!!malin♥


Kommer jag någonsin bli bra på att uppdatera?

Jag ska försöka hinna med allt. Just nu snurrar mitt huvud runt, jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag drömmer mer än någonsin och konstigare. Någon som vet vad man kan göra? Gå till en psykolog och få söka i sitt undermedvetna? Ta reda på vad det är som ligger och gror. Kanske det har med min utbildning att göra, mitt framtida jobb. Vad vill man syssla med? Jag måste börja leta i kryphålen efter det perfekta yrket. Om det nu ens existerar, först blir det nog ett au pair jobb kanske? Nog babblat om skit problem.


Onsdagen den nittonde maj.

Blev inget inlines åkande med Majzzen. Jag fick dra mig fram på min cykel till stan, möta upp syrran och köpa en present till plastsyrran Sandra som fyller hela 18 år den tjugonde maj. Sarah och jag cyklade sen hem till mamma för att få lite mat i magen. Satt där och tjöta en hel del och sen fick man ta cykeln hem för att dega lite. När jag kommer ut till cykeln märker jag att skitungarna i mammas kvarter har förstört min växel på cykeln. De har slitit loss överdelen så jag inte ser vilken växel jag har i.Väl hemma hann jag inte dega allt för länge innan pappa ringde och fråga om man skulle med och cruisa lite i bilen. Vi hämtade upp Sarah och drog några varv runt i stan i det fina vädret.
Klockan blev mycket och jag satte på en film och somna!


Torsdagen den tjugonde maj.

Jag vaknade med panik i kroppen, klockan var tio i nio och mötet på jobbet började nio. Borstade tänderna och tog på mig kläderna samtidigt, typ! Från bilen ringde jag och beställde frukost. Helt otroligt nog hann jag i tid, hann t.o.m. att byta om till arbetskläder och sätta mig vid bordet pick klockan nio. Jag kan allt ha eld i röven ibland.. men det kan gå ut över dagen sen som jag märkte. Jobbade till halv tre, åkte hem och gjorde mig klar inför personalfesten. Kvällen blev sen och när jag kom hem somna jag som en stock, missade min syrras kalas.


Fredagen den tjugoförsta maj.

Vaknade tidigt på min lediga dag. Sega mig under morgonen och runt två cyklade jag fram till stan för att möta upp Majzzen. Vi tog en runda på stan och mötte sedan upp Gustav, Basse, Carro och Sara. Vi planerade kvällen och handlade därefter. Det blev mat och present till Sandra och Basse. Körde runt hej vildt i stan och strax över fem var man hemma för att göra sig klar inför grillningen. Strax efter sex kom Sara och hämtade mig och Gustav. Vi åkte hem till Basse och hade världens trevligaste kväll med grillning, snack, singstar och vattenpipsrökning.


Lördagen den tjugoandra maj.

Jag vaknade tidigt av någon konstig anledning. Jag kan säga att jag mådde inte så jättebra så jag tog mig en liten promenad. Mötte senare upp Quyen och tog mig en ännu länge promenad. Vi tog oss även en glass på birgers. Skulle ta ett kort på två nyckelpiggor som upplevde våren men misslyckades stort att få en bra bild. Sen var tanken att jag skulle med min pappa till min faster men jag fick inte plats i bilen och jag kunde inte dirket köra själv så jag fick ta en lugnkväll som jag behövde..

Söndagen den tjugotredje maj.

Vaknade ganska sent för jag var jäkligt seg plus att jag knappt kunde öppna mina ögon. Jag hade inte använt solglasögon under gårdagen och där med fått en allergiskreaktion av solen. Så det såg ut som jag ill-lipat samt inte sovit på 72 timmar, så svullna var mina ögon. Har fått detta en gång tidigare i mitt liv och detta händer enbart av vårsolen för min del. I vilket fall hindrade det mig inte från att umgås med några mina käraste. Det blev först på hälsning av Robin som hade tråkigt. Vi lagade lite mat och städa lite. Sen fick jag besök av Gustav, Sara och Basse. Vi åkte snabbt och hämta mitt lönespec. och tog oss en glass.

Mötte upp Majzzen hemma hos mig, vi tog med oss två filtar och satte oss i solen och gotta oss. Denna gången fick det bli med solglasögon för min del, skit i solbrännan!

Basse skrek till av skräck, något petade honom på foten.. denna mask!
Solen gick tyvärr i moln och vi fick skutta in innan det blev en regnskur. Väl inne kurrade våra magar så vi tog oss en sväng till affären för att köpa oss lite gott.

Vi krånglade helt otroligt mycket och det slutade med att Majzzen köpte sig en baguette medan vi andra beställde mat från Roma pizzeria. Solen tittade fram igen så vi satte oss ute och käkade maten.När klockan var nio på kvällen drog Basse och Gustav hem. Sara, Majzzen och jag satte på en film och efter filmen åkte Sara hem. Majzzen och jag drog hem till min mamma och hämta lite tvätt som min mamma tvättat åt mig då jag inte har tvättid förän på onsdag. Efter mammsen åkte Majzzen och jag hem till mig och igen och myste lite framför datorn och tvn, haha!


Måndagen den tjugofjärde maj.

Snoozade sönder mitt alarm idag. Tog bilen och var super seg på jobbet, jag behöver några nätters bra sömn. Efter jobbet var jag en stund med Johanna. Vi tog oss en sväng på stan och efter det cyklade jag hem till pappsen. Där satt jag mest och tjöta, syrran kom och prova student klänningen och jag hängde sedan med hem till mammsen. Där jag fick prova den nya ploppglassen. Det var kanske lite väl söt men helt okej. Blev lite tv tittade och en trevlig måndagskväll med familjen. Spöade även Robin i en omgång med skitgubbe. Kom hem och satte mig vid datorn och printa här. Snart kommer lönen in på kontot och då ska räkningarna betalas. Så jag vet hur mycket jag kan handla imorgon med Johanna på Överby.Varför är det lättare att förlåta andra än sig själv?malin♥


Förr i tiden

Fredagen den fjortonde maj var jag ledig. Det jag gjorde var att gå till min pappa och åt grillat! Sen på kvällen var jag bjuden hem till Lisa på förfest. Majzzen, Sara och jag var väl där vid åtta. Det blev inte så långvarigt för Majzzen och mig eftersom jag skulle jobba morgondagen och Majzzen var trött. Majzzen och jag gick istället till maggan och köpte oss lite gott, gick hem till mig och satte på filmen 16 blocks.Lördagen den femtonde maj var det jobbet som gällde och det var mycket att göra då det var Elvaslaget. Dagen gick ändå hyffsat fort och mina kära kompisar Sara, Basse och Gustav satt och väntade på mig när jag sluta. Vi drog hem till mig där det blev en liten städning och spa kväll. Vi tog oss ett glas, vaxade, hårinpackningar, ansiktsmask, spela kort och gick till Maggan och köpte lite mat och godis.
Söndagen den sextonde maj jobbade jag till halv sex för att sedan åka hem för att duscha lite snabbt. Johanna kom till mig och vi satt och dega ett tag. Vi tog oss sedan en sväng till McDonald's och åt lite mat och en glass. Vi satt sedan i soffan och tjöta en massa. Vi tittade på Mc fusk co och efter det tog vi oss en sväng till Troja för att hämta Alex. Det blev så att Johanna fick köra runt V50 en sväng och sen fick Alex för sig att jag skulle köra bilen. Chockad och nervös satte jag mig i förarsätet och körde en lite sväng. Kan ju säga att det gjort en mycket mer sugen till att köpa en.. men än så länge behöver jag mig ingen familjebil. Min färg heter Flamenco röd!
Måndagen den sjuttonde maj, jag börjar bli seg som ett as. Inte sovit bra på flera dagar och började denna dagen en timme tidigare än de andra. Efter jobbet käkade jag en efterlängtad kebabtallrik med Quyen. När vi käkat upp drog han hem och jag fick besök av Johanna. Vi tittade på film och tjöta.


Tisdagen den åttonde maj. Seg som fan drar jag mig igenom dagen. Ont i huvudet, illamående  och yr. Egentligen ville jag bara hem och sova men man vill inte vara en mes. När jag slutade klockan fem åkte jag hem och la mig i badet. Så himlas skönt och när jag badat klart satte jag mig på cykeln hem till mamma och tog mig något att äta. Så förbannat trött och hungrig finns det inget bättre. Fick sedan lite besök av Basse, Sara och Carro men jag var inte så roligt. Mådde as och var skit trött fick ja tacka nej till deras erbjudande om glass och sällskap. Jag åkte hem och satte på en film och kasta mig i sängen. Vaknade 12 timmar sedan och kände mig mer utvilad än jag känt mig på över en vecka. Det känns som jag har sovit sex timmar eftersom jag ligger och drömmer som en galning men vad mer kan jag begära. Idag är det planerat att jag ska åka inlines med Majzzen och sedan hem på middag hos mammsen.Personalfest imorgon!malin♥


Förlåt

Mycket har hänt och jag hinner tyvärr inte skriva förän imorgon.. jobbet kallar imorgon klockan halv sex.


Ledig snart!malin♥


Tvätt i stora lass

Vaknade runt halv två idag och tvinga mig upp. Hade egentligen behövt sova någon timme eller två till. Jag drömmer som aldrig förr och det känns som jag aldrig får sova. Jag kommer aldrig in i den djupa sömnen som jag behöver. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Runt två började jag tvätta och kort därefter ringde Gustav och vi bestämde att Gustav och Basse kunde komma hem till mig runt fyra, fem tiden. Vi spelade lite spel, titta på Greveholm och gick till affären. Runt åtta kom Sara på besök också. Jag höll på med tvätten under hela dagen. Pojkarna var mycket bråkiga och ändå lyckades jag somna en stund på soffan. En powernap jag var i stort behov av.Snart ska jag plocka in tvätten och kanske ta mig orken till att antigen städa toaletten eller diska. Imorgon ska jag vara med Majzzen, vilket jag inte vart på evigheter och i helgen har jag bestämt mig för att vara med min Johanna!


Om man ändå kunde vara ledig i helgen!


malin♥


Glömsk och trött

Missat att uppdaterat men det har inte hänt något världshistorisk. I måndags drog Quyen med mig till stan. Vi käkade på Lai Thai och jag hittade mig ett par skor. Rena kapet, hela 49 kronor kostade de. Efter stan var det jobbet som gällde. Dagens dag såg lite tråkigare, det enda jag gjort är stekt pannkakor och jobbat.
Slänga min in i duschen för att slänga mig snabbare i sängen!malin♥


Uppdatering om glömda dagar..

Har hittat lite kort på mobilen och insett att jag har missat två kvällar jag vill dela med mig av. Första är när jag grillade hos pappsen i onsdags och såklart gårdagen!


Kommer inte ihåg så mycket av onsdagen men jag vet att jag jobbade ett kortpass och bloggade lite innan jag tog mig en promenad till honom. Vi segade och sen tog vi oss en sväng till Hjertbergs och köpte god potatissallad och kycklingspett. Det var först på tal om tjock, kryddig korv men slutade med att vi valde kyckling och potatissalladen i sista minut inuti affären. Lite typiskt oss att halvbestämma oss och sedan ändra planerna i sista minut. Elin fick leka lite grillmästare och tända grillen. Till efterrätt blev det de två nya marabou sorterna, marabou polka och marabou passion/chili. Polkan var mycket god men passion/chili var mindre god. Varken god eller äcklig men ingen jag skulle köpa för att tugga i mig flitigt. Pappa och jag slängde oss framför soffan och titta på Transporter 2.

Gårdagen var mycket trevlig. Basse och Sara kom till mig vid sex tiden på kvällen. Vi satte på en film och dega sönder. Efter filmen blev vi godissugna och åkte till Hjertberg. Jag köpte mig två stycken ½ liters glass, sorbet mango och choklad (sia glass). I matväg köpte vi baguette och sallad för att göra en smaskig kyckling&curry baguette! Vi kom hem till mig och käka, satte på Saw genom Voddler. När filmen var slut skjutsade Sara och jag hem Basse för att åka och hämta min pappa, Annelie och Isa hos Annelies föräldrar. Skutta hem och satte på filmen/serien The last templar. Somnade ifrån filmen och fick bli ett dagen efter projekt!Nu får det bli mango sorbet till en film.malin♥


Familjedag

Jag har knappt varit hemma något idag. Först cyklade jag iväg till pappa för att lämna lite grejer. Slängde bara in grejerna och cyklade iväg till mamma. Där var maten precis klar, så jag tog mig lite. De lånade min borr som tyvärr inte var till så mycket hjälp. Väggarna var stenhårda. Det sluta med att jag busa med Mauwii och glodde på tv med Sarah och Robin. Fick med mig lite saker som jag glömt vid min flytt.

Istället för att cykla hem cyklade jag till pappa. Där hände det inte allt för mycket så jag tog Isa på en långpromenad i spåret. Det var mycket härligt och när jag kom tillbaka fick jag en hundralapp och pappas bilnyckel. Åkte till Donken och köpte tio stycken cheeseburgare. Tryckte i mig en men mådde inte så bra, jag har nämligen ätit en massa godis och glass idag. Jag vet inte riktigt varför jag tröst äter?!Rastlös som aldrig förr!malin♥


En sorglig dag

Nu har man lipat en liten skvätt. Trodde inte jag skulle reagera så hårt men nu vet jag verkligen hur mycket han betyder för mig, min lilla bebis. Hur fort man fäster sig vid de små liven. Jag vaknade sent idag och tittade på en film. Tio i tre åkte Annelie och jag med lille Merlin till zoo. Han fick en egen plats i hyllan, så om ni vill hälsa på honom finns han där. Han kommer få en bra familj det vet jag, det är detta jag intalar mig själv för att det ska kännas bättre. Jag hatar min kropp för att den reagerar mot min lilla älskling. Nu är jag hemma igen och saknar honom, vart är hans lilla tjut efter mat och sällskap?


Saknaden är stor för ett litet marsvin!malin♥merlin


Jag är tråkig

Jag har aldrig känt mig så tråkig som jag känner mig nu. Jag är trött och har ingen ork eller lust att hitta på något. De senaste dagarna har jag jobbat och inte gjort ett skit efteråt. Igår kom jag hem klockan sex på kvällen efter att ha jobbat mer än tio timmar. Var mega hungrig så det var bara att laga lite mat även om fötterna värkte. Sen fick man under tiden köttfärsåsen koka hoppa in i duschen för att klockan nio hade vi en bokad bowlingbana. När jag väl duschat, ätit, tagit mig ett glas och valt kläder satte jag mig framför datorn och kände att jag orkade fanemig inte gå utanför min dörr. Det fick bli att stanna hemma och kanske försöka sig ut lite senare för att möta upp de andra. Det blev så att jag somna och var allmänt tråkig hela kvällen.

Idag har jag plockat pyttelite och diskat allt förutom fyra glas, som inte får plats i diskstället. Samtidigt har jag tryckt godis hela morgonen och undrat när känslan i kroppen ska bli bra och sockerkicken ska hoppa igång. Idag ska jag dega med Sara och Basse. Så jag får lite socialtumgänge som jag behöver.

Min svenska är heller inte på topp...haha!


Ge mig styrkan, viljan och energi!!


malin♥


Kompisar ♥

Tänkte printa lite om gårdagen. Jag vaknade av hundra samtal och sms under morgonen. Mötte upp Gustav och Basse på torget klockan ett. Vi tog oss en rundtur på stan och sen cyklade jag hem till min tvätt. Käkade upp pizzan från igår och hann slänga in en tvätt och plocka pyttelite innan jag fick besök av Basse, Gustav och Quyen. Basse och Gustav hade med sig fika, så jag satte på kaffet och några minuter satt vi och njöt av det goda i mitt kök. Vi spelade lite kort under fika och man kan lugnt säga att Quyen suger på 7:an.


Sen fick vi ta en liten paus framför tvn i väntan på Sara. Vi hade bestämt att spela monopol så fort Sara kom. Vi hann slå två omgångar innan min syster ringde. De var och grejade i deras nya lägenhet. Det var bara att ta på sig skorna och trava iväg för att få första glimten av lägenheten. Min syster hade börjar måla lite i hennes rum. Vi stannade inte länge innan vi gick till maggan för att köpa lite gott till monopolspelandet. Jag gav upp först eftersom jag hade hamnat i fängelse under första varvet och lyckades sedan bara få köpa en sketen gata. De andra höll på i timmar och jag satt vid datorn och titta på tv. När väl Basse hade åkt ut satte vi på en film och vi fick senare besök av de andra. Filmen var inte så uppskattad så fler och fler gick hem. Sluta med att det enbart var Quyen och jag så vi tog oss en sväng till McDonald's, hälsa på Johanna lite och åt lite.

Jag
har även en tråkig nyhet. Jag har blivit allergisk mot min lilla bebis, Merlin. Jag ser ut som att ha gosat med en brännässla varje gång och det kliar som in i bomben. Så han ska få flytta tillbaka hem till min pappa. Han flyttar till helgen.. 
 Imorses snooze:ade jag tills klockan var två minuter över elva, skulle börja halv tolv. Jag hoppade sedan upp och gjorde mig klar, packade, åkte bil till jobbet, tog mig en cheeseburgare och pratade lite med chefen och allt detta på mindre en halvtimme. Alla som känner mig sitter för tillfället i chocktillstånd och tänker, det var som faen! Jag kan allt ibland. Nu är jag hemma igen och planerar en promenad till pappsen.

Imorgon blir det Första hjälpen utbildning!malin♥


Magen kurrar i takt med musiken

Jag är mega hungrig och gör inte ett skit åt det.. nästan. Tog mig en sväng till maggan och köpte mig en kexchoklad som jag sedan fick slänga för att den smaka bränt, jävla illa. Jag ska nog snart laga mat om det inte blir så att jag hälsar på grannen, ROMA PIZZERIA! Det var länge sedan jag åt pizza och jag har fanemig ingen ork till något. Ska man inte ta igen allting när man är ledig, dvs. inte göra ett skit.Puss på er!


malin♥


ÄNTLIGEN!!

Jisses, jag kan knappt tro det. Jag överlevde hela dagen och nu sitter jag här med en öm armbåge och pigga ögon. Slog i min arbåge så förbaskat hårt på jobbet, enkelstöt så det bara tjöt om det. Att jag alltid ska vara så klantig. Om jag ändå ska hoppa in lite snabbt i duschen för att försöka få lite sömn. Funderar på om jag ska sätta mobilen på ljudlöst så jag slipper bli väckt. Jag måste verkligen sova ut, även om det tar hela dagen.
Jobbat sju dagar i sträck, om man ändå kunde vara ledig lika länge!


malin


Nya rekord i trötthet

Jag blir galen! Jag vill sova.. bara sova helt vanligt. Jag får panik när jag bara ligger och drömmer. Inatt har jag bara drömt, inte sovit något, eller jo jag sover men det känns inte så när jag vaknar. Idag tar det stopp känns det som, ögonen är t.o.m. svullna och jag ska jobba sista dagen idag innan ledigheten på två dagar. Jag kommer vara helt slut när jag kommer hem inatt. Jag hoppas det blir en lugn kväll på jobbet och en god natts sömn!!Inne på jobbdag nummer sju av sju!malin♥


Ge mig mer sömn

Sitter här som en degklump. Jag har legat och drömt hela natten och där med kunde jag inte ens vakna när det ringde i min telefon. Mina ögonlock är svintunga och jag är verkligen mega trött. Tyvärr går det inte göra något åt det och snart ska jag till jobbet igen. Som tur är det bara två dagar kvar. Ska blir super gött att vara ledig. På måndag ska jag nog fixa en massa i min lägenhet fast en sak är säker och det är att jag ska sova ut. Igår och förrgår hände det inte mer än att jag jobbade. Hinner dessvärre inte med mer. Tråkigt att man missade valborgsfirande igår.. Hoppas ni andra hade kul!Fem jobbardagar utav sju.malin♥