Julpynt

Vaknade sent vilket inte är ovanligt. Jag hann dock att handla lite smått, t.ex. lussekatter. Tyvärr är jag för glupsk och missade helt att ta kort på dem. Fast jag kan tillägga att de satt inte helt fel! Ska ta mig en ledig dag och baka en massa goda lussekatter. Jag köpte mig även en vit toblerone.. som halva för tillfället ligger i magen och nästan bubblar. Den är nästan för söt men va fan den finns ju nästan bara på taxfree. Så man äter den inte allt för ofta. Förutom pynta, vilket inte tar så långt tid då jag inte alls har mycket julpynt, jag har inte ens bytt gardiner eller duk, illa, har jag enbart jobbat. Fy vilket roligt liv jag har. Känns som jag spenderar all min tid på jobbet. Nu byter jag helg och jag börjar äntligen jobba samma helger som min Johanna!!! Henne saknar jag massor då jag knappt träffar henne längre.







(Måste tillägga att jag har gjort dessa änglar)



Ge mig jullov!!




malin


En dag kvar till en dags ledighet

Första advent allihopa. Det är så mysigt, jag har smygstartat med att lyssna på julmusik och knapprat pepparkakor. Idag, efter min härliga sömn ska jag köpa mig lussekatter (då jag själv inte hinner baka) och pynta min lägenhet. Förhoppningsvis slänger jag ut en bild på något av det.

Denna dagen påminner mycket om gårdagen. Jag vakna sent men denna gången gick jag till affären för att handla mig lite mat. Lagade mat, åt och åkte iväg till jobbet. Fy mig som inte cyklade idag. Fast mitt nyårslöfte kommer nog bli att börja träna. Hela min kropp skriker efter träning, speciellt ryggen som klagar konstant. Det var ovanligt lugnt på jobbet och vi alla blev galna. Som klart få vi äta upp det.. på slutet rullade det igår som faen och vi blev sena återigen. Imorgon ska jag fanemig komma hem i tid!! Nu är jag hemma i vilket fall. Jag har varit duktig och skrivit en matlista+handlarlistan. Just det ja, jag betalade räkningar på dagen! Så nu är det bara att studsa till affären och börja spendera mina pengar.

Min mobil är för tillfället stendö då jag glömde min mobilladdare hos Britta i Jönköping. Det var tyvärr inte det enda som jag glömde, glömde ett av mina baowta vinglas också.


Ha det bra.. nu ska jag sova!


malin♥


Lat

Idag har jag inte gjort något förutom att jobba. Jag vaknade verkligen jättesent. Gjorde mig klar och cyklade iväg till jobbet. Blev ändå lite halv sen för att jag var tvungen att slänga i mig något att äta samtidigt som jag skall göra lite annat. Dagen blev lite halv panik och är glad över att jag har Quyen vid min sida som hjälper mig otroligt mycket. Nu är jag hemma och är lite halv pigg. Imorgon ska jag göra matlista, handla och betala mina räkningar. Något jag har skjutit upp p.g.a. lathet... usch på mig!!
 


Denna klänning efterlyses då jag inte sett den på 3 månader! Ingen aning om den har hamnat i soporna eller är kvar hos mamma.


GODNATT

malin♥


Ville bara säga tack

Först tacka Johanna och Alexander för en trevlig bio vistelse!






Andra tacket är till Quyen som hade gjort en god fruktsallad med glass till. Även ett tack för att han "lät" mig vinna på wii sports!



Idag har jag inte gjort annat än suttit i möte och jobbat. Hann inte ens laga mat. Kom hem sent i natt och vakna otroligt sent.


En vecka kvar till min 20 årsdag!


malin♥


Dagarna rullar förbi

Yey, jag har varit lite duktigare på att uppdatera. Jag ska inte ropa hej eftersom jag inte har hoppat över bäcken ännu, eller hur är det ordspråket säger.

Igår tisdag började jag med att dammsuga och tvätta golven. Helt underbart skönt att få det gjort. Efter det lilla städandet lagade jag mat, Rådjurskött med potatis och sås. Verkligen smaskens. Klockan tjugo i sex kom Johanna och Alexander för att hämta mig. Vi åkte till Folkan och hämtade våra biljetter. Åkte vidare till Hjertberg och köpte godis. Klockan halv sju började filmen... NEW MOON. Den var bra, ettan var dock bättre men jisses vilken snygg överkropp sk. Jake hade. MUMMA, eller vad säger du Johanna? Filmen var inte så spännande som jag hoppas på men känslan över de filmerna är helt underbara. En film man måste se så folk börja gå till biograferna!


Vaknade
sent idag och började tvätta. Jag vet att det inte var länge sedan men tvättkorgen var full. Jag vet inte riktigt vad jag sysslar med men tvätt blir det. Så det var bara att sätta igång. Martin kom vid klockan sex och vi satte på en Scooby Doo film och drack glögg och pepparkakor. Jag har blivit en pepparkakoman det senaste? Hm, undra om det beror på Quyen och Britta? För de två är pepparkakomaner.. helt galet och Quyen lämnar alltid en burk här som jag knaprar i mig. Ne nu måste jag köpa mig lite pepparkaksdeg... degen är ju godare!! Äta degen istället för att knapra på Quyens pepparkakor. Ne nu måste jag skriva pepparkakor. Imorgon ska det jobbas för första gången på sju hela underbara lediga dagar! En timma innan jobbet startar klockan 15:30 ska jag på möte, så jag kommer att spedera hela elva timmar på mitt älskade jobb. Jag längtar verkligen..eller inte :) Ikväll ska jag kanske till Quyen för att spela lite wii. Det var otroligt länge sedan jag spelade det och det är verkligen jätteroligt. Om femton minuter ska jag ner för att hämta all tvätt. Då är jag äntligen klar för denna gången. Fårse när det finns en ledig tid nästa gång, man får verkligen ta det som finns över. Här handlar allting om tur när det gäller tvättstugan. Det finns aldrig tider och när man väl har den kan man bli av med den för att folk snor nycklarna. Jisses vad jag önskar mig en egen tvättmaskin. Fika med Basse på måndag, ska bli roligt då det var länge sedan jag träffade honom!



Snart är det första advent <3

 

malin♥


Soffan min

Äntligen har jag kommit till skott. Har plockat iordning på allting. Jag vet nu att jag ska köpa mig ett packe eller två med galgar nästa gång jag är på ikea. Jag stod och titta på min garderob som är smockad med kläder och funderade på hur jag ändå kan känna att jag inte har något att ta på mig. Speciellt när man ska på fest eller gå bort! Helt sanslöst men jag antar att jag inte är den enda som har det "problemet". Imorgon ska det dammsugas och tvättasgolv hemma hos mig.

Vill även tillägga att jag anmälde mig till Radiotjänsten idag. Hade totalt glömt bort det och fick en påminnelse i brevinkastet idag. Det kändes pinsamt men det kunde varit värre. Vid klockan två på eftermiddagen hörde jag hur det ringde på grannens dörr. Nyfiken som jag är tittar jag ut ur mitt titthål. Mystisk man i kostym men en lapp i handen står i trappuppgången. Grannen öppnar inte och gubben skriver lite på lappen och la i den i brevinkastet. Hm, jag började fundera på om det var information eller om gubben bara sålde något. Jag har tvn på i bott och står i pyjamas. Gubben ringer plötsligt på min dörr. Jag tänker inte öppna då jag är nyvaken i pyjamas. Han slängde ju ändå ner lappen i brevinkastet. Jag väntade ut det hela och lappen dunsta ner på mitt golv. På lappen stod det, Glömt tv-avgiften? Fan tänkte jag bara, tvn på i bott och inte öppna dörren när kontrollanten kom. Tur i oturen?! Surfade snabbt in på deras sida och anmälde mig.

Eftersom det är i ordningplockat tänkte jag slänga ut en bild på min underbara soffa.




Tända ljus och julmusik <3



malin♥


Herman

Antar att jag får skriva om Hermans öde. Jag är ingen bra mamma...



Tyvärr
blev han lite för gammal och vi hade annat för oss än att baka honom. Även om jag inte bakade honom så fick jag hans arv att leva vidare. Jag får kolla upp hur det går för Britta, Caroline, Sandra och Saras bebisar. Förhoppningsvis går det bättre för dem.


Vila i frid Herman


malin♥


Jönköping

Jag blev såklart lite försenad. Gå från mig till pappa med världens packning tar en aning längre tid än vad man tror, d.v.s. när man t.o.m. har glömt av att bilen ens står där. Jaja vi kom iväg i hyffsad tid och vägen dit är ju bra tråkig. Den tar ännu längre tid nu när det är 80-, 60- och 50 vägar. Säkerheten före snabbheten...



När vi väl var framme i Jönköping fick vi slänga in all packning hos Britta. Bilen var nämligen knökfull med packning och folk. Vi drog strax därefter för att hämta Sandra plus packning, till mataffären där all inköp av godis m.m. gjordes. Väl hemma hos Britta igen tog vi oss några glas vin och tjötade. Tänk dig fem tjejer som inte träffas på ett tag för att snacka en massa skit, finns det något roligare?





Vaknar dagen efter hyffsat tidigt men as sur. De hade satt på Håkan Hellström som jag fick lyssna på i min sömn. Jag klarar verkligen inte av Håkan Hellström...eller Kent för den delen som de satte på i bilen ner! Som tur gick vredet ur kroppen och vi dukade upp en underbar frukost. Vid klockan ett ungefär drog vi till Ikea och A6. Jag köpte mig lite grejer på ikea, lite sådär bra att ha grejer. För pengar jag inte har förän på onsdag, sånt är kanon bra. Vi åt ute och åkte sedan hem till Britta för att dricka mer vin, tjöta och spela spel. Hade otroligt roligt och tyvärr var jag tvungen att skjutsa hem Sandra klockan tolv på natten för att hon skulle hem och sova för att gå upp tidigt för att studa inför tenta. Vi andra somna sent hos Britta för att sedan vakna sent. Dega oss fram och åkte runt klockan två för att handla bromsok m.m. på biltema åt min pappa. Jag hittade i Jönköping utan Britta, det var fanemig bra! När jag kom hem fick jag följa med pappa till garaget för att hjälpa till. Väl hemma igen tog jag en lång dusch och deppa över att mitt hem ser ut som ett BOMBNEDSLAG! Jag är fan deprimerad över hur det ser ut. Något jag ska ta tag i dag måndag. Har börjat att vika tvätten i vilket fall, för att sedan sätta mig här och uppdatera bloggen. Mitt iq är tyvärr inte så högt. Åh, idag när jag vakna satte jag på julmusik och julkänslorna spirade inom mig. På söndag är det första advent och fan vad jag ska pynta och fika på lussekatter!

 


Tack för en supertrevlig helg tjejer♥




malin♥


Herman

Jag kom på att jag inte skrivit hur det gick med Herman. Kan meddela att han har överlevt hemma hos mig!




Lille Herman som bebis.



Herman som tonåring. Detta är när han fått mat för första gången.




Herman är nu fullvuxen, blivit matad för andra gången och har växt till sig rejält.




Hermans bebisar. Han har nu blivit uppdelad och har växt såpass att hans bebisar blev mycket större än sig själv när han var bebis.



Detta är Herman nummer fem, orginalet (det sista i bunken). Han ska nu bli bakad på!


Såhär ligger det till, jag ska ta med alla fem till Jönköping. Herman nummer ett till fyra ska Sandra, Caroline, Sara och Britta få och nummer fem ska vi baka ihop på! Så fortsättningen följer..



Jag kommer vara utan internet i Jönköping, fredag till söndag så ni vet!


malin


Slut planerat för min del

Jag förstår inte varför jag gång på gång planerar mina dagar? Det slutar aldrig som jag har planerat, som tur slutar det nog aldrig olyckligt. Som jag skrev skulle jag fixa i ordning såfort jag var klar. Jag blev inte ens klar med blogginlägget igår. Jag fick lite oväntat besök av Britta och Elin. Elin var här för att hämta hamsterburen som stod i källaren och Britta var sällskapsjuk, kanske man kan säga? Mycket trevligt, under kvällen kom även Quyen. Vid klockan elva drog vi tre till McDonald's och åt. Jag blev dunder mätt och ändå köpte jag mig en chokladkaka på OKQ8. Är man chokladsugen är man, eller är det bara jag som kan bli sån? Såklart blev det en Marabou Nonstop. De åkte hem senare på kvällen/natten! Jag stensomna och vakna vid nio, känn chocken som jag skrev till Sara i sms:et, när hon skicka för att väcka mig. Jag ska snart hoppa in i duschen för att göra mig klar. Vi ska gå på stan för att fixa det sista inför Jönköpings resan. Vill bara tillägga att jobbet ringde klockan nio och jag kunde tacka nej! Okej det kanske var för att jag inte kunde då jag skulle åka bort men ändå, jag räknar nog detta som ett nej. Eftersom jag inte diskade igår och inte orkar/hinner det idag blev jag tvungen att erbjuda min lillsyrra Elin pengar för att få det gjort. Jag kan inte åka ifrån disken. Ibland är det riktigt bra med småsyskon!

Det har hänt en liten olycka på min vägg i köket. Har dock ingen aning om hur eller när det hände?!



KLOCKAN HALV FEM NU I EFTERMIDDAG ÅKER VI!!



malin♥


Tappat läsare

Var inte meningen att vara SÅHÄR dålig på att uppdatera. När jag jobbar försvinner jag från internet men jag glömmer inte att dokumentera i huvudet... nästan i vilket fall.

Fredagen den trettonde november.

Jag skulle kunna slå vad om att jag vakna sent som stryk och gjorde ypperst lite innan jag åkte för att hämta Britta vid Statoil. Efter det lagade vi Tacosoppa samtidigt som Sara kom. Vi tjötade och hade trevligt. Vi drog en timme senare till Johannes där det var full rulle. Jag stannade inte så länge då jag skulle upp och jobba halv åtta på lördags morgonen. Britta kom runt halv ett på natten och sov hos mig som planerat.













Lördagen den fjortonde november.

Vaknade ganska pigg och cyklade iväg till jobbet. Jobbade mina timmar och lite mer. Så går det när man är seg på sina nya arbetsuppgifter. Det värsta med allt var att jag hade världens huvud-, nack- och ryggvärk. Ingen tablett mot smärtan hade jag inte heller. Jag såg t.o.m. suddigt på eftermiddagen. Den smärtan var så jävla plågsam. När jag kom hem efter jobbet läste jag Brittas lapp på mitt kylskåp och började leta. Jag hade fått tretton överraskningar (åtta likadana). Mycket roligt. Gjorde tyvärr inte så mycket mer då jag var as trött.  GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN JOHANNES!!!














Söndagen den femtonde november.

Vaknade med samma värk i hela ryggen, nacken och huvudet. Denna dagen tog jag mig en voltaren T. Vilket mildrade det hela men smärtan var ändå kvar. Jag råkade nysa och då exploderade huvudet? Jag funderar på om jag hade migrän men när jag har haft det innan har jag inte haft ont i nacken eller ryggen samt att jag har spytt. Yr och illamående har jag i för sig varit det också nu men jag tror illamåendet inte bara berodde på yrsel utan även berodde på att smärtan var så plågsam. Fan kunde inte ens böja ryggen eller vrida nacken. Dagen startade inte så bra, fyra stycken personer ringde och sjukanmälde sig på morgonen. Det är ganska många och det var mycket viktigt att få in folk så fort som möjligt. Raster och sånt blev förskjutit men det hela slutade bra i vilket fall. När jag kom hem hade jag inget annat val än att börja tvätta. Tack att ingen hade snott min nyckel för då hade jag fått krupp! Mer orkade jag inte göra den dagen kan jag säga.





Måndagen den sextonde november.

Vaknade med samma värk i dag igen. Började funderar på om det har något med min nya säng?! Jag tycker den är alldeles för mjuk men men.. Jag började denna dagen en timme tidigare, halv sju. Cyklade till jobbet i spöregn. Var varken torr eller lycklig när jag var framme. Jobbade mina timmar och lite mer som vanligt. Denna dagen var jag hemma tidigare än de andra som tur var. När jag kom hem satte jag på musik på datorn och la mig för att vila en stund på sängen. Jo men tjena, jag stensomnade och vaknade inte förän klockan tio på kvällen. Hoppade in i duschen, borstade tänderna och la mig igen. Man kan säga att jag var trött denna dagen. Jag är ingen morgon människa.




Tisdagen den sjuttonde november.

Vaknade hyffsat pigg, trodde jag skulle vara piggare men kroppen var fortfarande trött. När jag kom utanför porten spöregnade och jag vägrade cykla i spöregn denna dagen med så jag gick och hämtade min bil som står hos pappa. Jag blev lite tidigt fast gjorde inte mig något då jag satt kvar i bilen och halvsov innan Quyen kom. Jobbade mina timmar och lite till med min ömma rygg, nacke och huvud. Åkte hem till pappa för att umgås lite med familjen. Ringde Johan och bad honom möta upp mig i lägenheten för att hämta mina grejer. Kunde tyvärr inte hämta allt då allt i källaren inte var sorterat men har ÄNTLIGEN sagt hej då till lägenheten och allt som har med den att göra. Kom hem för att slänga in allt i lägenheten. Så nu ser den ännu värre ut!! Jag kommer aldrig att få den bra, jävla skit. Gjorde inte allt för mö mer den dagen. Somnade tyvärr ganska sent.




Onsdagen den artonde november.

Vaknade trött och ville verkligen inte gå upp. Som tur var det sista dagen jag jobbade innan min långledighet. Jobbade mina timmar och när jag skulle göra det sista brakar helvetet loss (nästan i vilket fall) på jobbet. Quyen och jag jobbade över 1½ timme innan det funkade någorlunda. När vi väl var klara klockan sex gick vi till mötet som varade till halv åtta. När jag kom hem fick jag total fnatt, antligen var jag så mycket upp i varv. Jag storstädade mitt badrum. Skrubbade och skurade med rengöringsmedel och klorin, så nu har inte några bakterier överlevt. Stinker klorin gör det också men hellre det än skit? Eller vad säger man. Jag ställde senare mig senare i duschen och varvade ner. Lagade mig lite korvstroganoff med matvete för att lägga mig för att börja glo på filmen Adventureland. Somnade hyffsat sent.




Torsdagen den nittonde november.

GRATTIS ROBIN OCH WALLGREN PÅ 19- respektive 20- ÅRSDAGEN! Vaknade vid elva och låg kvar i sängen för att dega lite. Klockan tolv sprang jag ner till tvättstugan för att hämta min nyckel. Mellan varven slängde jag ner lite kartonger till källaren. Lite mindre skit här uppe. Det jag ska göra såfort jag har skrivit klart detta inlägget ska jag lägga in den rena tvätten, diska och plocka i ordning. Om jag hinner vilket jag hoppas på innan klockan blir för sent är att dammsuga och tvätta golven. Senare på kvällen ska jag ta det lugnt, njuta av min ledighet och titta på en massa filmer hela natten!


IMORGON BÄR DET AV TILL JÖNKÖPING!!!

malin♥


Inte illa pinkat!

Äntligen har jag fått lite gjort. Idag vakna jag runt klockan ett och pratade med Sara. Vi hade bestämt att gå på stan men innan vi åkte fram drog jag hem till pappa för att ringa mina samtal. Gött att jag fick det gjort. Nu har jag t.o.m. ställt mig i garage-kö. Vilket jag skulle gjort direkt men jag hade verkligen andra tankar när jag flyttade in. Som ni kanske vet fick jag inte lägenheten i det bästa skicket. I vilket fall, Sara möte upp mig hos pappa och vi åkte fram till stan. Gick en runda och sen till Hjerbergs där jag fick mina burkar och flaskor pantade. Det behövdes verkligen då de tog upp hela underskåpet i köket, under vasken. Handlade de sista grejerna till Tacosoppan jag kommer att laga imorgon. Det kanske inte låter så gott men jisses vad gott det är. Jag ska även få en matgäst, BRITTA! Fick även slängt mina glasflaskor som låg hemma och skräpa. På tal om glasflaskorna, jag hade lagt alla flaskor och trasigt glas i en påse i köket och i morses när jag sov välte skiten med en jävla smäll, gissa om jag blev rädd!! Efter Hjertbergs åkte jag hem till min pappa och började tjata om att han skulle hjälpa mig. Vi sket i att fixa med bilen och pappa, Annelie, Elin, Isa och jag gick hem till mig för att sätta upp en massa saker samt bära ner sängen i källaren. Efter många om och men fixade sig allt och det slutade t.o.m. att jag fick pappas stora Elvis och Marilyn Monroe tavlor! Det har varit krig om de stackars tavlorna, hela syskonskalan är ute efter dem nämligen. Vi avslutade dagen med att köpa pizza och gotta oss framför tvn. Nu sitter jag är super pigg och borde egentligen sova nu!







En liten skymt av min soffa (& mitt stökiga hem)


malin♥


HERMAN

Jag glömde skriva att jag hade fått en Herman! Fick en Herman och ett brev av min lillasyster Elin.


Brevet
:

Hej, jag heter Herman!
 Jag är en naturlig surdegskaka. Jag ska stå på diskbänken i 10 dagar utan lock. Du får inte sätta mig i kylskåpet och om jag slutar bubbla har jag dött.

Dag 1 Du får Herman.

Dag 2 Rör i Herman 2-4 gånger.

Dag 3 Samma som igår.

Dag 4 Herman är hungrig! Ge honom 2 dl mjölk, 2 dl mjöl, 2½ dl socker.

Dag 5 Rör i Herman 2-4 gånger.

Dag 6 Samma som igår.

Dag 7 Samma som igår.

Dag 8 Samma som igår.

Dag 9 Herman är hungrig! Ge honom 2 dl mjölk, 2 dl mjöl, 2½ dl socker. Dela Herman i fem lika stora delar och ge fyra av dem tll dina vänner (Tillsammans med en kopia av detta brevet) Herman nummer fem får stanna hos dig.

Dag 10 Herman är jättehungrig! Ge honom 1½ dl matolja, 3 ägg, 3 tsk bakpulver, 100g hackade nötter, 2 rivna äpplen, 2½ dl socker, 3½ dl mjöl, 1 tsk salt, 100g hackad choklad, 2 tsk kanel. Blanda ihop allt och grädda i en stor form (26-28 cm i diameter) i 170 grader celsius i nedersta delen av ugnen, i 30 minuter.

LYCKA TILL!


Vi får väl se om min Herman överlever..


malin♥


Vill sova men kan inte!

Just nu sitter jag här och gör inte ett skit. Jag har fått ett av mina ryck men klockan är alldeles för mycket för att dammsuga osv. Jag är jättepigg och har inget att göra. Det värsta är att det är mörkt i halva min lägenhet. Anledningen till det är att en propp gick hos mig och jag har inga extra. Mycket klantigt så imorgon blir det affären som gäller och handla för en massa pengar jag inte har! Vilket påminner mig om att jag inte har betalat Johanna! Johanna hur mycket var det?

Jag kanske ska berätta om hur denna dagen såg ut. Kan börja med hur jag hade planerat denna dagen i huvudet när jag gick och la mig dagen innan. Jag skulle gå upp tidigt och börja diska för att sedan plocka in tvätten. Börja plocka i ordning på alla grejer samtidigt som jag fixa en hel del. Blogga lite i mitten av det hela. Laga mig en mycket god mat för att sedan dammsuga och tvätta mina golv med mitt nya medel som luktar super gott. Storstäda badrummet med klorin och skrubba varenda platta golv som vägg. Sen skulle det vara kväll och jag skulle gå till affären för att panta alla flaskor, släga alla glasflaskor och köpa mig lite gott. Komma hem för att sätta på en film och ta det lugnt och känna stoltheten svärma i min kropp.
  Jag vet nu att alla som känner mig och har läst allt detta ligger dubbel vikta av skratt. Som även ni vet gjorde jag inte allt detta. Såhär såg min dag ut...

Jag vaknade av ett sms (tidigare noterat) klockan kvart över två på eftermiddagen. Kände mig sleten som fan även om jag hade sovit ut. Satte på datorn och började blogga på ett inlägg som tog hela eftermiddagen. När jag väl var klar så satte jag på tre hela avsnitt av Greek. Klockan tickade iväg som skråååen och jag hade inte ens börjat med att städa. Något jag hann fixa innan jag satte på datorn var förgreningarna. Det var en som gick från hallen till storarummet, störande och fult. Men men.. jag började efter alla avsnitten att diska lite lätt. Har fortfarande disk kvar och det finns fortfarande tvätt att plocka in. Dammsugaren kom ut i garderoben för att någon timme senare åka in utan användning. Fy fan .. det enda som svärmar i min kropp nu är besvikelse. Fan imorgon måste jag verkligen ta tag i det. Det värsta är att jag har gjort planer med Sara. Vi ska gå en sväng på stan. Vilket jag inte har gjort på evigheter. Sara är inte den enda som jag gjort planer med kom jag på nu... Pappa ska komma hit för sätta upp lite grejer och kanske fixa med min bil också. Jag ska ringa två samtal imorgon ... viktiga samtal som jag är lite nervös över. Nu måste jag verkligen ta mig i kragen och sluta vara så lat och oeffektiv!!!!!! Det är såhär livet är när man lever själv, helt underbart när ingen annan än en själv som gnäller! :)


Imorgon har jag hundra saker som jag minst ska göra femtio av


malin♥


Sämst i världen på att uppdatera?

Tog en vecka och en dag för mig att sätta mig vid datorn för att uppdatera. Det konstiga är att jag inte har gjort så mycket och nu är det inte ens säkert jag kommer ihåg vad jag har gjort.

Onsdagen den fjärde november.

Det är nu en månad kvar till min 20-årsdag! Jag vaknade hyffsat sent för att klockan två åka iväg till jobbet för att gå på ett möte. Det skulle varit en timme men p.g.a. de senaste händelser och kommande planer drog vi över på tiden. Ingen jag hade ont av. Direkt efter mötet åkte jag till Johanna för att hänga med henne till Volvo. Hon skulle lämna in sin käraste på sk. kontroll eller vad man säger. Förstår att hon inte ville gå hem från Volvo i kylan. Fast hon fick inte skjuts hem utan jag tog med henne hem till mig istället. Sara kom efter en liten stund och jag började göra mos och grynkorv. Jag måste inskaffa mig kryddpeppar!!! Johanna och jag smaskade i oss det och vi alla tre till ÖB och kollade lite. Jag köpte potatissticka.. inte en utan två! Vi bestämde oss för att glo på film och hämtade lite filmer hos min pappa samtidigt som jag slängde in en tvätt hos dem. Fan jag har inte tvättid förän på fredag och jag ska jobba imorgon. Äger för tillfället bara ett par arbetsbyxor som var en aning kladdiga. Till film är man tvungen att ha gott till så vi åkte till Hjertberg också. Johanna åkte hem efter Hjertbergs men Sara och jag åkte hem till mitt och glodde på film. Sen var det sängen som gällde.. börjar klockan 06:30.




Torsdagen den femte november.

Dagen började halv segt klockan halv sex. Jobbade och när jag kom hem ungefär klockan fem så somnade jag. Jag vaknade vid åtta igen kanske och gick och la mig vid nio igen. Snacka om att jag var trött. Fråga mig inte riktigt vad jag har gjort men kroppen skriker sömn och semester!!



Fredagen den sjätte november.

Denna stressiga fredagen. Äh, jag är ganska van då jag är tidsoptimist och gör allt i sista sekunden. Jag började jobba klockan halv sju, slutade strax efter halv fem. Studsade hem för att ta en kärring på bar gärning.. hon höll i min tvättstugenyckel. Jag var ypperligt snäll och tog nyckeln och gick upp och hämta mina kläder medan hon bar ut sina. Orkade inte riktigt stå och gapa av någon anledning. Hade inte riktigt tid att "bråka" för den delen heller. Även om hon förtjänade att få en utskällning. Tycker det är så respektlöst att snå andras tvättider. Ska det vara så svårt att acceptera att det inte ens tid? Om man är så desperat att tvätta varför inte fixa en egen tvättmaskin. Jag tror jag kan skriva ett helt inlägg på en datasida om detta. Fast det ska jag inte göra. Slängde in en tvätt och sprang upp igen och började panik städa. Mitt uppe i det hela skriker min mage efter mat och jag slänger in lite pommes i ugnen samtidigt som jag kastar mig in i duschen. När jag står duschen kommer Sara och strax därefter Carro. Kommer ut ur duschen och äter lite snabbt samtidigt som jag tar på mig klänningen och springer ner till tvättstugan för att hämta allt. Nyduschad, smink i hela ansiktet, sneakers och klänning utan leggings eller strumpor möter jag Martin och Max i dörren. HAHA, bra pinsamt! Jag var skit stressad och inte så värst trevlig, hoppas de har överseende med det. De åkte ganska snabbt igen. Jättetack för brödet Martin. Jag sminkar mig i världens fart och ser därmed ut efter det också... börjar sedan häva i mig drickan. Kvällen slutar lyckad i vilket fall. Britta kom senare på kvällen och vi hade skit kul. Alla drog vid två. Detta måste göras om!!!










Lördagen den sjunde november.

Två dagar kvar till min mammas födelsedag men det hindrar inte henne från att ha kalas idag. Eftersom jag är hyffsat bakis hämtar hon upp mig strax innan två. Vi kommer dit och fikar lite smaskigt. Umgås och snackar då jag inte har träffat dem på ett tag. Klockan sju på kvällen började mamma med maten, potatisgratäng, fläskfilé och kantarellsås + sallad. Åh jag älskar verkligen potatisgratäng, funderar på varför jag inte har gjort det själv. Jag var nog hemma vid halv tio på kvällen kanske och gjorde inte så mycket mer den dagen.





Söndagen den åttonde november.

Farsdag! Klockan tre var det bestämt att vi skulle vara hemma hos pappa. Jag kom dit prick tre, helt otroligt annars brukar jag alltid vara försenad. Vi åt kycklingfilé med sås o det... jag åt så jag nästan sprack. Helt underbart gott och mättsamt. Dock hindrade det inte mig att två timmar sedan äta ugnsbakadbanan-sirap-choklad med glass. Smaskigt värre!! Vi gjorde inte så mycket, glodde på tv, tjöta och så.. umgicks helt enkelt. Mötte sedan upp Majzzen vid sju och vi gick till Roma, inte för att jag åt något eftersom min mage var överfylld. Han åt sallad och vi tittade på film. Efter filmen gick vi till mitt ex och hämtade min brödrost. Jag hade nämligen en hel limpa med rostebröd i frysen men hade glömt rosten hos honom, bra irriterande. Vi gick en liten promenad och tjöta, mycket trevligt. Hemma ganska sent för att kasta mig i sängen!!










Måndagen den nionde november.

Min mammas födelsedag och jag hinner inte skicka sms förän efter tolv på natten då det egentligen inte är hennes födelsedag längre. Jag jobbade nämligen eftermiddag och hade inte tillgång till min mobil. Före och efter jobbet gjorde jag inte ett skit. En sådan latmask jag är! :)




Tisdagen den tionde november.

Shiet vad tiden går... snart första advent!! Ge mig snö. Jag började på min stora storstädning. Fan vad dålig jag har varit men det känns inte riktigt som jag har haft tid. Det är nog mer så att jag inte har tagit mig tid för att städa. Jag måste även lägga ut en bild på min nya soffa som snart inte längre är ny. Denna den gjorde jag inget annat än jobba. Jag jobbade eftermiddag och jag övertalade Quyen att gå med mig till och från jobbet. Det är fan gött att gå, hade även tur med vädret.



Onsdagen den elfte november.

Ah, äntligen ikapp. Idag vaknade jag av ett sms klockan kvart över två på eftermiddagen! Nä jag var inte trött.. Idag ska jag verkligen stoorstäda!!! Måste jag verkligen. Om jag hade tid över ville Martin hitta på något. Det var ett tag sedan så jag får lägga på ett kol. Säger bara hur duktigt jag är nu när jag har lyckas att göra denna uppdateringen medan jag ska städa. En sak jag har fixat nu under denna dagen är faktist förlängningssladdarna, ingen är i vägen längre! Nu ska jag sätta igång med städning & diskningen!!



ÖNSKA MIG LYCKA TILL MED STÄDNINGEN, LÄR JAG BEHÖVA! :)


malin♥


Ullared - Gekås

Klockan sex på morgonen stod Johanna utanför mitt hus. Jag var helt klar förutom att jag hade slarvat bort alla mina nycklar och det tog fem minuter innan jag hitta dem. Jag satt rättare sagt fem över sex i Johannas bil. Vi rullade iväg mot Ullared. Såklart fastnar vi i Göteborgskön på morgonen och när vi var i Kungsbacka svängde vi av och köpte oss lite frukost. Vi byta även förare, så jag fick köra Johannas käraste S40. Vet inte riktigt när vi var framme men kanske runt halv tio där. Det tar nog cirka tre timmar dit ner. Det är helt otroligt vad roligt det kan vara att shoppa. Jag plockade på en massa saker, som jag fick se över sen när jag kom till kassan. Synd att man inte vann på lotto innan. Jag köpte faktist en tianlott men allt jag vann var en tia! Så jag ska lösa in en ny lott som förhoppningsvis ska ge mig lite mer! Jag är numera klar med julklapparna. Kanske kan köpa någon till lite här och var men jag behöver inte ha panik iår. Detta är ett nytt rekord och det är heeeelt underbart skönt att vara klar. Nu är det bara julen som fattas! Det kan börja med att snöa tycker jag.


Efter Ullared och Netonnet satte vi oss i bilen för att åka hem. Vi kände oss klara och helt slut i fötterna. Jag stensomnade på två sekunder och vaknade av att Johanna ropa till. Det låg skit över hela MOTORVÄGEN (:@), en massa grenar och kvistar och skit. Vi körde såklart på det då det var oundvikligt. Det small till typ och bilen lät konstigt. SÅ JÄVLA TYPISKT!! Det kan aldrig vara helt bra. Det var inte det enda som hände igår. Gårdagenskväll sög rätt så hårt för de flesta. Vi blev jävligt oroliga över bilen men vi kom hem som tur var! Det vi vet nu är att stänkskyddet lossnade och låg mot däcket. Det var lite svårt för oss att se när vi väl kunde kolla, det var kolsvart ute! Sen hade det hänt något med styrningen, Johanna kan ratta hon!! Väl hemma igen slog jag in julklapparna! Därmed kommer det inga bilder.. alldeles för många julklappar jag skulle behöva "sudda" ut i PS. Hade helt klart kunnat skriva mer ingående men jag är inte riktigt på humör. Idag ska jag tvätta, gå på möte och vara med Sara.


Alla mina tankar går till Sandra och A. familj


malin♥


Tiden står långt ifrån still

Vilket den borde göra lite då och då. Jag har inte uppdaterat på ett tag nu. Jag har verkligen inte tagit tid till det. Det enda jag har gjort de senaste dagarna är att jobba. Det värsta var att jag på onsdagen åkte på en jävla förkyldning med halsont. Nu är den däremot nästan borta, skönt det. Det är ganska påfrestande att jobba när kroppen är slö. Som tur fick jag en mycket trevlig överraskning på jobbet i fredags. Johanna kom med en present till mig. Filmen Scooby Doo, ettan den otecknade. Så som jag har letat efter den filmen! Åh det gjorde verkligen min dag! Halloween var ju denna helgen också.. vilket man missade helt. Jag har inte ens varit och satt ljus på min morfars eller Anitas grav. Vilket jag har dåligt samvete över nu. Får nog ta och göra det så fort som möjligt.


En annan sak jag behöver göra är att storstäda mitt hem. Fan vad det ser ut efter man har varit dålig, eftersom man inte orkar göra något förfaller det dubbelt så fort. Just det ja, jag har fått min soffa allihopa. Jag kommer att inom korta att lägga in kort på den. Såfort jag har städat antar jag. Vilket ska ske med ögonaböj! Q




Imorgon drar Johanna och jag till Ullared, GEKÅS!!!


malin♥