Jobb plus extra och en massa fika


Måndagen den tjugosjunde

Vaknade av att telefonen ringde klockan nio på morgonen. Jag blir så himlas lycklig av sånt men det är i för sig min vardag. Det var Sofia från jobbet, hon mådde inte så bra. Så det fick bli att jobba lite extra. Jag fick som tur börja klockan elva och inte tidigare. Jag var klar runt klockan fem på eftermiddagen. Åkte turbo hem för att duscha och sen turbo till Skara. Plockade upp Safaa på McDonald's, åkte in till lilla mini staden Skara och fika på ett Café. Vi båda tog oss en jättegod morotskaka. Tjötade en hel del men det märktes att vi båda var trötta för ibland hängde vi inte med och bara skratta, underbart! Vi tog oss en sväng till Ica, som är ett måste när det gäller oss två. Väl hemma igen hann jag nog bara sitta vid datorn i femton minuter innan Johanna kom och plocka upp mig. Vi åkte till Donken och tog oss en fika, haha. Det blev en paj och milkshake fast jag fick hälla ut milkshaken för den var bra äcklig. Jag tog mig en fanta exotic istället. Vi tjötade och hade det allmänt trevligt. Sen fick det bli att åka hem och sätta sig lite vid datorn.



Kan det inte finnas mer timmar på ett dygn?




malin♥


Pirrig söndag


Söndagen den tjugosjätte september

Dagen jag har väntat på ett tag nu, när det gäller om min framtid. Vi vaknade och började packa i ordning allting som hade med kläder och madrasser. Någon som saknar en svart BH? Sara och jag blev upphämtade av min mamma och Sandra gick hem till sin familj för att umgås. Allting hände i Skövde och när allt var över kändes det bra. Jag lovar att jag kommer återkomma med allting, ni får hållas lite på sträckbänken ett tag till. Vi tog en liten shoppingrunda på Elins esplanad och tog oss en middag på Alpino. Det var det också sprickkänsla efter maten eftersom man åt så mycket. Väl hemma i stan igen hälsade jag på Annelie och pappa en sväng. Tills jag kom på att jag hade tvättid och sprang hem. Jag hade tur att jag hann tvätta allting. Jag kan inte missa mer tvättider. Jag parkerade min rumpa på stolen vid datorn. Pratade ut med Quyen efter våra tvister? Vi tog en promenad på detta och det känns lite bättre. Sängen som gällde efter jag ska jobba imorgon klockan elva!




Tänk vad mycket som kan hända bara man tar tag i det!




malin♥


Tjejhelg!


Lördagen den tjugofemte september

Vaknade ganska tidigt och mådde bra. Inte vad jag hade räknat med men jag var trotsallt inte så full. Vi åkte fram till stan för att köpa fifflersmacka och gotta oss. Sandra tog tjuren vid hornen och tog hål i örat, där uppe. Hon hade pratat om det länge och nu blev det av. Jag blev en aning avundsjuk då jag också vill göra det. Anledningen är att jag inte gör det är p.g.a. jobbet, vi får inte ha örhängen. Efter mackan vid mitt köksbord och en Bobby från 3B åkte Carro hem. Hon var sjuk och behövde kunna vara i körskick då hon åker en bra bite. Vi andra som var kvar satte på en film. När filmen var slut gick vi till Magasinet för handla kvällsmat. Det blev kyckling med philadelphia inlindat i bacon, potatisgratäng, béarnaisesås och vitlöksbröd. Innan och medan maten lagades i ugnen spelade vi spel och skrattade hysteriskt. Vi körde spelet vilda charader. Sandra och jag spöade skiten ur Sara och Sofia. Maten var underbart god och jag var verkligen proppmätt, nästan så jag inte orkade andast. Det blev en film efter middagen och den var väl mindre fräsh, tur att man åt innan och inte efter. För efter hade man inte viljat att äta. Klämde in en till film efter den äckliga filmen. En romantiskfilm som gjorde att man vill ut i världen och leta efter den rätte om han nu existerar. Mitt i natten var hon när filmen var slut så det fick bli sängen..




Mer sådana här helger!




malin♥


Shopping och fest!

Halkat efter lite men helgen har jag haft fullt upp!

Fredagen den tjugofjärde september

Denna dagen dimper lönen in, alltid lika trevligt. Den här månaden har varit rolig, inte så mycket räkningar. Jag hade ställt klockan för att gå upp och tvätta. Till min förtjusning hade jag tvättid igår. Det blev en hel del svordommar på vägen upp till lägenheten igen. Träffade på min granne med svordommar och världen morgonruffs i håret. Kan säga att han knappt våga hälsa. Klockan var ju för guds skulle någon minut i sju, man kan inte begära så mycket då. Sur som jag var gick jag och la mig igen för att sova lite till. Vaknade runt elva och smsbombningen började. Vet inte riktigt hur många sms jag skickade mellan elva och kvart i tolv, runt sextio stycken kanske? Jag hämtade upp Sandra för att möta Sara, Sofia och Johanna på Åhléns klockan tolv. Så började presentjakten. Det var inte lätt att hitta presenter till två tjugoettåringar. Vi hann bli klara i sista minuten och självfallet klämde vi in en fika. Jag akut städa när jag kom hem. Hann precis bli klart med allt och mig själv tills vi skulle till Stadt. Puh, jag är då tidsoptimist till max. Jag lever lite för att bli klar i sista minuten, ge mig en massa adrenalinkickar för att sedan skicka ut lite endorfin i kroppen när man klarat av allt.






Sara, Sandra, Sofia, Carro och jag befann oss på Stadt klockan sex för att äta afterwork buffé. Allting var jättegott det enda jag har att säga är att de snåla med fläskfilén! Hem igen efter mat och drinkar för att ta lite mer drinkar. Vi tjötade sönder och vi hade verkligen hur trevligt som helst. Som gamla goda tider igen och man kände sig som sexton år igen. I sista minuten åkte vi till Bowlinghallen för att träffa lite folk. Majzzen, Johannes, Calle och Louise var där bla. Jag gick även fram till en främmande kille som chockade mig totalt genom att hälsa "Hej Malin". När klockan slog tolv åkte vi tjejer hem igen och jag somnade på tre sekunder.




Jag älskar mina tjejer!!



malin♥


Mötex2, jobb, tacos och shopping

Idag hade jag sovmorgon och jag snoozade extra länge. Jag drömde så konstigt i morses. Jag var på en färja och ägde en iphone. Som jag tappade i Lidan då den kraschade in i Rörstrandsbron, haha! Jag åkte med Johanna till möte nummer ett som började klockan nio på morgonen. Det varade i en och halvtimme. Direkt efter började möte nummer två. Som tur varade det bara i en halv timme. Segade i en halvtimme innan jag började jobba. Var inte tänkt att jag skulle jobba idag men extra pass är bra när man har varit hemma sjuk.


Efter jobbet cyklade jag hem på min cykel. Utanför stod Johanna och väntade på mig. Vi åkte till Willy's och handla grejer till tacos. Vi lagade tacos hemma hos mig och åt framför tvn. Vid kvart över fyra åkte vi till jobbet för att hämta lönespecifikation och schema. Inga ändringar på schemat. Jag som trodde jag skulle byta helger och ha samma som Johanna och Safaa, aja. Stan var det som gällde, tog en sväng på Gina tricot innan vi gick på VIP kvällen hos Vero Moda. Jag hittade mig en klänning och ett par leggings. Vi åkte tillbaka till mig och gjorde lite popcorn och satte på en film. Myspys är alltid uppskattat. Fick även ett telefonsamtal som rörde om lite i grytan, så att säga. Jag kommer att återkomma om allt detta, när tiden är rätt. Johanna åkte hem efter filmen och sen dess har jag suttit här. Undvikit att städa samt försöka hålla mig vaken. Jag är mega trött då jag gått upp tidigt i sex dagar. Morgondagen är inget undantag då jag ska tvätta klockan sju imorgon. Känner jag mig rätt så kommer jag snooza en hel del. Måste dammsuga och tvätta golven imorgon innan mina gäster kommer.








Mina ögonlock väger bly!!!



malin♥


Jobb och åter mys


Onsdagen den tjugoandre september

Var duktig denna dagen också då jag tog cykeln till jobbet. Efter jobbet åkte jag däremot med Johanna hem. Vi satt och tjöta om allt möjligt. Vi fick besök av Basse och Sara lite senare. Basse fick visa sina körskills och körde oss till Hjertbergs där vi handlade lite mat och gott. Johanna hängde inte med upp efter affären utan åkte hem. Vi tre som blev kvar åt mat och titta på film. Jag var mega hungrig och när min pizza väl var klar och jag skulle bära in den till storarummet med min kebabsås tappade jag skiten. Burken exploderade och jag hade kebabsås överallt. Det var bara att börja torka även om magen krampande sönder. Pizzan var nästan kall när jag åt men god var den. Filmen såg vi väl inte så mycket av. Den första kvarten pratade vi bort och sista kvarten somna jag, haha. Åh älskar myskvällar...dock utan kebabsåsspill.







Allting bara explodera - vad hände?




malin♥


Jobb och lite städ


Tisdagen den tjugoförsta september.

Tiden rullar på som bara den. Jag har inte gjort allting som jag ska göra denna månaden. Tror inte ens att alla mina räkningar har kommit. Denna dagen jobbade jag och efteråt dega jag för att plocka lite i lägenheten. Finns nog inte så mycket mer att säga än att jag längtar till fredag då alla i tjejgänget kommer tillbaka till vår lilla stad.




Framtiden är här men det enda jag tänker på är det förflutna



malin♥


Jobb och mys!


Måndagen den tjugonde september

Vaknade tidigt och tog cykeln denna dagen med. Helt chockad av mig själv att jag inte har fallit för latheten och tagit bilen. Efter jobbet åkte jag hem och fick besök av min älskade Britta. Vi dega lite och tjötade en hel del. Det behövde jag verkligen. Prata om min frustrationer ect. Vi gick till Roma och köpte oss en smaskig sallad, Sara mötte upp oss där. Vi gick hem till mig och tittade på film samtidigt som vi åt. Det var verkligen ur mysigt och jag älskar sådana kvällar när man bara är med varandra. Kvällen avslutades dock med bröstsmärtor. Vi tittade på en dokumentär om bröstoperationer och det var verkligen inga trevliga syner. Kommer aldrig glömma kroken!!




Vad sa vi Britta, HÅLL UPP HÄNDER OCH ARMAR FÖR GUDS SKULL!!



malin♥


Jobb och 3D-bio!


Nittonde september

Tog cykeln till jobbet denna dagen också. Fy vad duktig jag känner mig. Arbetsdagen var väl mer än lyckad och jag jobbade väl över nästan en och halv timme. Jag blev jätteförsenad till att hämta biljetterna till bion. Sara lyckade ringa ett samtal för att få dem att lägga undan biljetterna. Sara hämtade upp mig och körde lagligt räser till Skövde. Vi tittade på Resident evil - afterlife 3D. Super coolt och den var värd att se. Jag tycker verkligen om Resident evil filmerna och spelet. Spelet får mig att minnas om min barndom, på ett bra sätt. När hela familjen satt samlad för att spela, lite udda kanske. Jag tyckte verkligen om att sitta där och titta på när antingen Andreas eller pappa spelade. Min mamma fick vara tolken och vi alla hjälpte till att lösa gåtorna. Vi döpte vissa monster, en hette klippklappare! Min lillasyster Sarah var en aning rädd för spelet, det var ju trotsallt zombiesar med i spelet och hon var inte så gammal. Jag kanske borde förklara min familj lite här, så ni har förstålse för vilka som är vilka. Tror i för sig att det bara är folk jag känner bra som läser min blogg. Jag kan i vilket säga att min familj är inte den vanliga kärnfamiljen. Jag kan säga som de säger i filmen Tomten är far till alla barnen, vi är det moderna familjen. Finns det en bättre film till julen?! Efter bion tog vi oss en glass på McDonald's och sen for vi hemåt mot sängen.



Första 3D filmen i mitt liv!




malin♥


Jobb och sömn!


Lördagen den artonde september

Vaknade tidigt och cyklade till jobbet med Quyen. Det kände gött att cykla men jag var inte så pigg. Dagen flöt på och efter jobbet gjorde jag absolut ingenting. Det var så skönt. Jag somnade en stund i soffan och vaknade av födelsedagslsången. Min granne fyllde tydligen år och hennes kompisar stod i trappuppgången och sjöng, klyftigt! 




Min hjärna funderar över på vad din hjärna funderar över!



malin♥

 


Fest hos Sarah

Nu ligger jag efter igen men jag känner inte panik över det. Ska egentligen städa nu istället för att sitta här men men!

Fredagen den sjuttonde september.

När middagen var över med Sara åkte jag hem och panik tvätta lite. Väntade på att klockan skulle gå och Quyen kom hem till mig. Vi cyklade iväg för att möte Fille. Vi cyklade vilse på vägen men hittade tillslut och väl framme var jag pisseblöt av regnet! Så trevligt att träffa alla igen, alla som lämnat oss på jobbet. Det var även en massa främmande folk, förutom Johannes som ploppade fram i mängden. Det var en trevlig överraskning då jag varken har pratat med honom eller träffat honom på ett bra tag. Jag hade jättekul och det var tråkigt att jag skulle upp och jobba tidigt och fick åka hem tidigt från festen. Tack Sarah och återigen grattis!!















Det sägs att man aldrig ska ångra något som fått en att le..?




malin♥


Födelsedagsmiddag på "Hos Mimmi"

Vaknade sent idag, hade ställt klockan men jag valde att stänga av den. Jag vaknade inatt av en mardröm. Jag drömde om en spindel på min vägg. Det var inte bara i drömmen jag skrek och tände lampan! Jag var så rädd när jag vaknade sittandes med halsont och en tänd lampa tittande på väggen. Spindel var lika stor som en fullvuxen katt!!

Gjorde mig klar i snigeltakt, åkte fram till stan och mötte Sara. Vi gick och käka mat på Hos Mimmi. Eftersom jag har klantat till mig fick det bara bli en middag idag med min Sara som fyller 21 år! GRATTIS!! Firar henne och Carro nästa vecka och troligtvis bio imorgon med Sara (och kanske Britta?). Maten var god i vilket fall och det var mycket trevligt att sitta och snacka i cirka en timme.







Hur mår jag egentligen? - Har inte tid att tänka efter..




malin♥


Träning, paketfix, tvättning och deg.

I sista stund loggade Johanna in på msn. Hennes "straff" blev att följa med mig till badhuset. Jag åkte och hämta henne och vi tränade som aldrig förr. Simmade lite för att mest ligga och päsa i varmvattenbassängen. Avslutade visiten med en stund i bastun. Det är så härligt att träna igen, även om kroppen lider lite nu i början. Lite små stressade hämtade vi upp Sofia på jobbet och möte strax därefter Fille på Åhlénsparkeringen. Vi gick en runda på stan för att hitta en present till Sarah. Jag hoppas hon blir nöjd. Med kurrande magar satte vi oss på Rhodos och tog oss var sin kebabtallrik. Sen var det dags för hemfärd.








Jag kom knappt innan för dörren innan jag fick springa ner i tvättstugan och slänga in en tvätt. Självfallet hade jag glömt bort min tvättid och fick stå och svära en hel del. Jag har ett berg med tvätt som behöver tvättas. Som tur hann jag tvätta arbetskläderna som är det viktigaste. Fick besök av Sara också, släppte min atombomb. Inga glada miner men det hade jag inte förväntat mig. Just nu gnager det i mig och det får det göra. Jag gjorde rätt, tror jag? Lovar man något först är det väl det som gäller även om det andra är klart? Så jävla klantigt av mig. Jag lär ju aldrig göra om detta misstaget. Vi tittade mest på tvn och resor. Jag glömde av min tvätt och fick svära lite till. Halva tvätthögen är åtminstone tvättad. Ska nog slänga in en tvätt till imorgon från fyra till fem om jag kommer ihåg. Ska nog sätta ett alarm. Ska snart diska det jag lova mig själv att diska igår.





Vem står på och vem står bakom?




malin♥


Mätt och belåten..

Idag ställde jag till klockan på kvart i tio. Jag kom upp cirka fem över tio. Jobbigaste morgonen på länge. Jag var verkligen jättekissenördig och fick inte gå på toa då jag skulle göra ett pisseprov. Verkligen störande och det krävdes djup koncentration från min del då det första jag gör på morgonen är att gå på toaletten. Allt gick fint och jag kissade inte ner mig, haha. Efteråt belönade jag mig med två bagel, hade dock varit bra med bara en. Megamätt och halvbelåten ska jag snart packa inför träningen. Jag sitter här nu och försöker smälta maten samtidigt som jag kollar om någon är sugen på att hänga med mig. Ser lite mörkt ut.










Snart måste jag ta tag i den jobbiga delen också.



malin♥


Utvärdering

Hur gick min dag idag egentligen på tanke av mitt dåliga humör. Jag var nära på att explodera på jobbet, anledning var att jag kokade nästan över av ilska. Jag kunde då sätta ord på mina känslor. Som tur gick det ut över kartongerna i korridoren och kyldörren jag smällde i lite extra hårt. Efter det gick det tillbaka till den känslan jag inte kan beskriva. Det är nästan så att jag är arg på mig själv för att jag känner som jag gör, för jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vem ska jag prata med och vad ska jag prata om såfall?


Imorgon ska jag fixa en sak jag skulle gjort förra veckan för att sedan dra mig mot gymmet om tiden tillåter. Jag ska nämligen gå på stan med Johanna imorgon också. Sofia ska möta upp oss senare och vi ska inhandla lite roligt inför fredagen.


Sen måste jag fixa den viktigaste saken av allt. Jag får lägga mig på bänken och vänta på yxan. Känna skuldkänslorna överta min kropp och må dåligt i all framtid...


Kan inte heller sluta tänka på min kusin som lyste upp en stund i min mörka dag. Det enda jag vill göra nu är att släppa allt och bara umgås med dem, beskymmerfritt!



LÅT MIG VA!?!



malin♥


Ny dag

Jag vaknar upp och märker att jag inte lyckas sova bort mitt humör. Solen skiner, varför kan inte mitt humör skina också? Jag har inte lust med något förutom att ligga i sängen och förstöra dagen. Jag vet inte vad det är med mig och det är otroligt jobbigt.


Jag vet att det finns en sak jag har tabbat mig med och det har jag inte ens börjat tänka på än. Jag ska fixa det på ett eller annat sätt. Gäller att få det så bra som möjligt, även om det någonsin inte kommer att kunna bli bra.



Måste även tillägga att jag fick en logginlägg av min kusin för några timmar sedan och gissa om jag blev glad över det. En avbrytning i vardagen.




Kan det vara så att jag bara är trött på mig?




malin♥


Fika och jobb

Har inget att säga..


Dagen började med att jag vaknade och tjötade med Johanna på msn. Vi bestämde att ta en fika på Henrys, hon kom strax därefter och hämta upp mig. Vi satt där en bra stund och efteråt blev det en tripp på stan för att hitta en present till Sarah men det enda vi hitta var Sofia. Får bli "stan" på torsdag igen. Jobbet väntade klockan halv fyra så det var bara att dissa mina vänner och åka dit. Nu sitter jag efter jobbet och mår, ja vet inte hur. Trött är jag inte men jag får nog lägga mig i sängen snart och försöka sova. Det är en dag imorgon också, en jobbdag t.o.m.






Ja, så kan det gå!



malin♥


Återigen måndag

Sur? Ledsen? Irriterad? Förvirrad? Frustrerad? Ilsken?



Den trettonde september

var det måndag igen, jag gjorde inte så himlans mycket förutom laga spagetti och köttfärssås samt jobbade. När jag kom hem från jobbet diskade jag lite och gick sedan och la mig.




Vad kan man mer säga om en måndag?



malin♥


Träna och städa

Tänkte skriva av mig men jag känner inte för det. Min hjärna vill inte gå igenom de tankarna så den låter de ligga kvar och bubbla. Kommer att få lida för det sen men det skiter jag verkligen i för tillfället. Orkar inte tänka på något och jag känner mig bara frustrerad.


Den tolfte september

Jag vaknade halv elva utan väckarklocka. Helt otroligt! I för sig somnade jag hemma hos Majzzen lite i soffan och var en aning trött igår på kvällen. Jag gjorde mig klar inför träning. Åkte hem till pappa och hämtade Elin, skulle även hämtat Sandra men det blev inte riktigt så. Vi åkte vid halv tolv och var i gymmet kvart i ett. Det var gött att stå där inne igen och göra sig trött och svettig. Men jag har inte pustat ut för det gäller att man fortsätter att åka dit. Simma gjorde jag efteråt och det fick jag göra själv, Elin övergav mig och gick hem. Nyduschad åkte jag hem till mamma och åt. Efter middagen åkte vi hem till mig och total städade min lägenhet. Fy faen om jag får säga det så, vad skönt det kändes. Torkade luckor, putsade fönstrena och verkligen storstäda. Fick även ett kort lite besök av mormor, roligt att träffa henne igen. Det var ett tag sen och jag får verkligen se till att hälsa på henne oftare. När vi var klara åkte vi till Hjertbergs och panta mina flaskor. Vi handla lite smått och åkte hemåt. Jag satte mig vid datorn tills klockan blev tjugo i tolv på kvällen/natten. Då var det dags att åka till McDonald's och tjöta med Johanna. Jag kände att det behövdes, inte träffat henne på miljoner år..nästan!




Lyckad dag!!




malin♥


Jobb och lite extra jobb plus mys


Åttonde septemer.

Dagen startade klockan nio med brandövning på Anticimex. Det var mycket intressant fakta och roligt att släcka bränder. Cyklade vidare till jobbet, då min bil inte var fixad. Inser när jag är hos pappa att jag aldrig skulle hinna i tid då det drog över på tiden på brandövning. Går in och snor nyckeln från pappsen och lånar hans bil i (lite) smyg. När jag var framme och ombytt var det två minter kvar tills jag började. Jag är glad över att jag tog bilen så jag slapp komma försent. Efter jobbet var det tänkt att jag skulle vara med Tommy men det var en person som var sjuk på kvällspasset. Så jag ställde upp och jobba. Fick rast på två timmar och under tiden fixade pappa och jag min bil. Jobbade till tjugo över nio och när jag kom hem var jag mega trött så jag kastade mig på direkten i sängen.



Nionde september

Jobbade denna dagen och efter jobbet fick jag besök av Quyen. Vi lagade mat och tjöta, trevligt!


Tionde september

Jobbade denna dagen också och efter jobbet satt jag en stund vid datorn. Gjorde mig i ordning, tog mig en cider och promenerade iväg till pappa. Där hela familjen förutom Sandra samlades och umgicks. En del beställde pizza och gotta sig. Jag var nyttigare och tog en sallad efter en lång diskution med mig själv. Hade förbannat svårt att bestämma mig vad jag ville ha. Jag gick hem vid tolv då jag började bli lite trött. Hade tackat ja till ett extra pass på jobbet imorgon också. När jag väl la mig klockan halv ett började telefonen ringa. Jag fick sex samtal från klockan halv ett till halv fyra på morgonen. Så kan det gå när ens kompisar är ute och ränner!



Elfte september

Vi vet alla vad som hände nio år sedan, tog mig halva dagen innan jag kom på det. Jag började klockan tolv och var bra trött. Det var hur mycket som helst på jobbet och det slutade med att jag fick jobba över en halvtimme. Åkte sedan hem för att dega lite. Somnade framför en film och vaknade av sms från Sara. Vi skulle hitta på något. Det blev så att vi åkte hem till Majzzen och tittade på tv med en massa godis. Hur mysigt som helst, roligt att träffa bruna Majzzen som har kommit hem igen efter en vecka utomlands.




Mys är aldrig fel!




malin♥


Fika och umgänge


Sjunde september.

En vecka in i september och jag tror fortfarande att det är augusti. Vet inte riktigt vart den månaden tog vägen, kommer knappast veta vart september försvinner heller. Jag måste snart börja studa inför nästa kurs också. Denna dagen fick jag ställa klockan för att komma iväg. Blev inte riktigt som jag tänkt mig och jag försov mig lite. Fast det var inte det värsta, jag hade tänkt att cykla men jag blev så sen att jag fick ta bilen. Jag kommer ut till bilen och den startar fanemig inte. Det var bara att lugna nerverna och springa till pappa. Jag skickade snabbt iväg ett sms till Emelie att bilen inte startade och att jag kom snart. Jag skulle plocka upp henne innan vi möte Safaa på resecentrumet. Väl hemma hos pappa kastar jag mig på nyckeln och tar hans bil. Hämtar upp Emelie, vi hämtar upp Safaa på resecentrumet och åkter till stan. Vi sätter oss på Söderströms och fikar. Tjötar om allt möjligt men det som kommer upp mest på tal var nog Stockholm och jobbet.









Blev en sväng på stan dock utan Emelie som åkte iväg till sin svärmor och -far. Jag hittade mig en skinnjacka jag vill ha, dock vet jag inte om jag ska lägga de pengar på ett nytt batteri till bilen istället. Känns lite som det vore en bra idé, det värsta är att det kan vara fel på generatorn också och då snackar vi tusenlappar istället för hundralappar. Får nog avvakta med den snygga jackan. Jag har som tur en hel del jackor. Köpte på mig några stycken förra och detta året. Vi satte oss utanför mig efter stan och bara tjöta. Safaa "pallade" lite frukt från min gård också. Mycket goda päron som jag kommer att låna med mig hem.








När solen gick ner gick vi till affären för att köpa något gott till tvn. Vi titta på lite scrubs och gotta oss. Vi pratade inte så mycket men det var härligt att bara ha varandra där, utan att säga något men ändå känna den där känslan av att man är social. Klockan tickade iväg och vi gick till busshållsplatsen men innan hon åkte hem gick vi en kort sväng på ÖB. Jag skulle köpa kokosmjölk till min mat men det blev godis och duschtvål istället, haha. Jag var så klantig och missa * Muskler också. På hemvägen lånade jag mammas toalett och tjöta med henne. Gick därifrån till pappa för att äta familjemiddag.












Ge mig fler sådana här dagar!




malin♥


Thaimat och Tv med Quyen


Fortsättning på sjätte september.

Jag satt vid datorn och gjorde inte allt för mycket. Kvällen kom och magen började kurra. Hade inte direkt ätit något förutom fikat på Kinnekulle och en yoghurt. Slängde iväg ett sms till Quyen och fråga om han ville äta med mig. Vi bestämde oss för att äta från Lai Thai, tre små rätter. Vi köpte dricka på hemköp och jag köpte mig även den nya daimen. Thai maten var verkligen jättegott och daimen var okej. Vi satt och tittade på tvn hela kvällen. Quyen åkte hem vid ett och då slängde jag mig i sängen. Tittade såklart på lite mer tv innan jag somnade.












Perfekt avslut på en underbar dag!




malin♥


Kinnekulle med Britta


Sjätte september.

Telefonen ringde, det var Britta. Hon sa till mig att gå upp och göra mig klar. Hon skulle komma och hämta mig om ca 20 min. Det var bara att lägga på ett kol. Hon plockade upp mig och vi åkte iväg till Kinnekulle. Tog oss en sväng upp till utsiktstornet där vi satt och snacka om allting mellan himmel och jord. Känns så skönt att ha henne hemma igen. Man känner sig trygg att hon finns inom tio minuters bilfärd (fem om det är kris). Vi prata även lite om framtiden då vi har världen vid våra fötter (eller hur säger man?). Jag har just nu några val i livet som kommer att avgöra rätt så redikalt. Jag kommer så snart det är klar skriva ut det här. Man ska inte ropa hej förän man är över bäcken, så att säga. Återgår till Kinnekulle. När vi suttit på den kalla, fuktiga och hårda bänken lite för länge åkte vi vidare till munkängarna. Blev inte så att vi gick in i skogen utan vi satte oss på bänken vid parkeringen och fika. Vi fika på gifflar och kitkat, helt undebart. Det är något med elbrudarna och gifflarna. Britta och jag slutade aldrig att prata och det var hur trevligt som helst. På hemvägen stannade vi vid stenbrottet och tittade över "pölen". Klockan tickade iväg och det var efter det dags för hemfärd.



#1

#2














Älskar min Britta och hennes äventyr!



malin♥


Jobb!

Jag måste lära mig att skriva ner vad jag har gjort när jag halkar efter.


Fjärde och femte september.

Jag tror inte jag gjorde så mycket mer än att jobba. Man hinner dessvärre inte göra så mycket när man jobbar kväll. Skulle gått på promenad med Britta i söndags men så blev det inte. Fick bli att slöa lite innan jobbet. Jag mådde inte så jättebra de dagarna men det gick. Någon annan som vet om jag gjorde något mer lördag och söndag?



Tiden bara rinner iväg utan förvarning!



malin♥


Sjuk - är aldrig roligt

Andra och tredje september

Spenderade hela dagarna i sängen. Jag tittade på en massa filmer och sov en hel del. Det fanns inte så mycket mer jag orkade. Var lite jobbigt att inte vara med någon människa på två dagar men som tur ringde Quyen båda dagarna och kollade till mig hur jag mådde.



Att man inte kan njuta av att inte göra någonting när man är sjuk, illa!



malin♥


Fika och insjukning

Onsdagen den första september

Tiden tickar och jag blir knappast yngre, snart får jag åldersnoja också! Jag vaknade av ett samtal, det var Quyen. Jag undrar om folk njuter av att ringa och väcka mig, eftersom det händer så ofta. Deras hämnd på att jag sover så länge kanske. Han ville fram till stan och fixa lite. Jag övertalade honom att ta en fika. Vädret var helt underbart och jag kände mig bara lite trött när vi satt på torget. Jag blev bjuden på fika, vilket man aldrig tackar nej till. Jag tog mig en god coca-cola med en hederlig sockerbulle med vaniljkräm. Vi satt där ett tag och bara tjöta, jag tog även en massa kort på både Quyen och fåglarna. Det blev en liten promenix på stan innan vi åkte hem till Quyen igen. Där jag somnade i soffan och blev riktigt dålig. Jag blev jättesnuvig, frös samtidigt som jag svettades och kunde inte röra kroppen för att den var så öm i lederna och orkeslös. Jag mådde verkligen rumpa och kunde förän senare på kvällen bli hemskjutsad med vinterjacka för att lägga mig i min säng och försöka bli frisk igen. Aldrig har jag varit med om i mitt liv att bli sjuk så snabbt, gick på ett fingerknäpp!
















Ena studen frisk - andra stunden sjuk!




malin♥


Lunch och shopping

Tisdagen den trettioförsta augusti

Sista augusti och har inte riktigt hunnit att reflektera detta. Jag skulle äta lunch med Johanna men fem minuter innan vi skulle åka till stan ringde Quyen. Han hade varit och lämnat in sin bil och behövde bli hämtad. Tanken var att vi skulle skjutsa hem honom till sina föräldrar men han hängde på Johanna och min lunchdejt istället. Det blev en lunch på Henrys, alltid lika uppskattat. Vi satt där ett tag och tjöta allt möjligt. Alltid lika härligt när man sitter på ett fik med några av sina bästa kompisar. Med mätta magar gick vi på stan, jag kunde inte riktigt hålla i min plånbok. Jag köpte mig en tröja, ett par skor och en mascara. Jag åkte hem och fick senare på kvällen besök av Quyen. Jag vet inte riktigt vad vi gjorde men vi titta säkert på film och dega, inget ovanligt!















Varför ska spendera vara roligare än att spara?





malin♥


Jobb, möte och storsamling på pizzeria

Måndagen den trettionde augusti.

Snart slut på augusti och jag hinner inte med tiden. Vaknade av väckarklockan då jag skulle befinna mig på jobbet och jobba lite. Lite ovant då jag har haft semester och sedan varit på kurs. Kortpass var det också så det blir inte riktigt samma sak. Dagen på jobbet avslutades med att möte. Väl hemma satt jag en stund vid datorn och fick sedan besök av Johanna och Sandra. Magarna började kurra och vi försökte få ihop alla. Jag hade bestämt med Sofia att umgås denna kvällen så vi fick vänta på henne. Ringde även till Sara som kom till mig och vänta med Johanna, Sandra och mig. När väl Sofia dök upp skrev Quyen att han också var hungrig så vi fick ta och vänta på honom också. Alla var vrålhungriga så när Quyen kom gick vi till Pizzeria Miami och käka. Jag beställde en Calzone och fick ett hårstrå i min mat. Bra äcklad fick jag en ny tack vare att alla andra. Han i kassan glömde av Johannas sås två gånger också, tvn var mycket viktigare tydligen! Efter pizzan drog alla hem förutom Quyen, Sofia och jag. Vi drog hem till mig och titta på lite tv.












Lär inte äta på Miami på ett tag...




malin♥


Kalas och hästridning

Fortsättning på söndagen.

Jag var inte hemma länge innan jag åkte vidare på kalas hos mamma för att fira Sarah. Vi åt hemmagjorda vårrullar, till min besvikelse - vegetariska. Jag var sugen på kött, rejäla vårrullar. Istället fick jag tugga på glasnudlar och massa grönt. Det var som tur gott och jag åt mig mätt. Självfallet blev det tårta till efterätt, man mår som man förtjänar.








Något konstigt med denna bilden?




Vi stannde väl inte så jättelänge innan vi åkte iväg till stallet. Där vi gjorde iordning hästarna och tog oss en liten tur. Det var år sedan jag satt på en häst och det var riktigt kul. Det får helt klart bli fler gånger att hänga med syrran ut till stallet för att ta sig en tur på Lasse. Lasse är en lat häst som behöver kommer ut!









YE-HA!




malin♥


Familjedag på Läckö med Sara

Söndagen den tjugonionde augusti


Vaknade
en aning sent denna dagen, hade ställt klockan men snooze knappen är som sagt min bäste vän. Blev upplockad av Sara och vi åkte iväg till Läckö där det var familjedag för kommunens anställda. Jag är Saras familjemedlem. Det började i vilket fall spöregna på vägen dit men som tur var det fint väder på Läckö. Vi gick runt där och kolla lite, tog oss en måltid och satt vid sjökanten. Gick runt i Läcköslott och glodde, jag tog inga kort då det var förbjudet. Det fanns inte så mycket att titta på, mest stolar. Det fanns en hel del snygga skåp som stod i vissa rum. Sängramarna var mäktiga även om de såg väldigt små ut. Jag som brukar vara intresserad av de förflutna var inte så hemskt intresserad men med en guide är det nog annorlunda. Det fanns även coola utställningar. Synd att man inte har några extra tusen för att köpa fina dekorationer för... Tog oss en fika ute i Läcköträdgård, ur mysigt.















Utflykter i all ära!



malin♥


Cruising

Ska vi öppna minnesboken i huvudet..


Lördagen den tjugoåttonde augusti

Vaknade av telefonsamtal. Min syster undra om jag var klar, jo tjena vakna av samtalet. Hon fyller nämligen nitton år denna dagen (GRATTIS). Jag gjorde mig klar och åkte till pappa. Där satt nyvakna Sandra och Bella, de andra var och hämta Elin i Örslösa. Strax därefter hämtade de upp mig och jag fick där med vara chauffören. Vi åkte runt lite i stan och kikade in i parken på bilarna.









Kurrande magar tog vi oss en familjemiddag på en pizzeria. Jag skulle nog säga att vi är en ganska enkel familj, fina restauranger är inte våran grej. Även om det hade varit kul så ska det verkligen vara något speciellt, nitton år är inte riktigt kvalificerat för min del. Det var mycket trevligt och synd att syster-Sandra fattades.










Brummade vidare hem och var där en kort stund. Vi lämnade några stycken och hämtade upp min farbror Hans och Sofia för en lång sväng istan och även en visit ute hos Janne. På vägen hittade Hans och pappa mega kantareller, de var helt till sig. Sofia och jag satt chockade och bara skratta i bilen. Fy vad härligt det var att umgås med Sofia igen, nästan som gamla goda tider. Senare på kvällen skjutsade vi ut Elin till Örslösa, där blev det kaos, ingen hade någon nyckel till huset. Det hela sluta med att den minsta fick klättra in genom takfönstret. Hemma igen åkte Sofia och jag till McDonald's vi tog båda en Mc Chicken JR, en cheeseburgare och en vatten, haha. Sofia åkte hem och jag åkte till Quyen för att spela lite Super Mario Bros.













Familj och vänner är guld värt!!





malin♥


Väl hemma igen

När man väl var hemma i stan igen träffade man Sarah och Robin i min lägenhet. Vi prata lite och sen cyklade jag till Quyen för att prata lite med honom, vi såg en film innan jag åkte hem.


Fredagen den tjugosjunde augusti

Jag vaknade av alarmet. Jag skulle iväg till ett möte med Karoline för att prata om Stockholm. När mötet var över åkte jag till tandläkaren för att skriva under mina papper jag skulle gjort vecka trettiotre. Åkte hem till Quyen för att väcka honom. Vi åkte sedan för spåret för att motionera lite. Det började ösregna och vi var genomsura när vi var framme vid bilen igen. Vi åkte hem och byte om för att äta bufé på Lai Thai.





Hämtade upp min syrra och vi åkte till Skövde för att shoppa lite. Det blev en del för min del. Köpte mig två tröjor, ett linne, ett par byxor och ett par stövlar. Vi alla hade jättekul och Quyen sprang väl mest runt och var bärhjälp, stackaren. Quyen shoppade allt lite kläder han med. Han retade min syster en hel del också och slog henne. Testa och slå min syster, hon måste ALLTID ha sista slaget också. Vi tog oss även en fika/måltid på Mcdonald's innan vi åkte hem. Väl hemma igen segade jag.










Lön in, lön ut?




malin♥


Nästan frisk

Varit sjuk de senaste dagarn, där av inga uppdateringar. Jag lovar att de kommer snart men först ska jag jobba kväll lördag och söndag.






Om man ändå kunde sluta snora!




malin♥


STOCKHOLM!

Blir väl en snabb skrivning om Stockholmsresan.

Jag körde hela vägen upp till Stockholm på en islatte och två "bars" (som består av choklad och flingor). En aning stolt över att jag orkade, utan farthållare. Vi som åkte ihop var Emelie och jag från Lidköping, Safaa från Skara och Michael från Mariestad. Vi stannade några gånger under färden för att gå på toa. Väl framme på hotellet fick vi reda på att vi tjejer inte ska dela rum utan vi fick tre olika rum med tre olika tjejer som också ska gå kursen. Vi blev en aning chockade och det kändes lite läskigt. Jag var först till mitt rum och vi gick ner för att ta oss en måltid på hotellet. Efter middagen gick vi en liten promenad runt stället. När klockan ticka iväg gick vi upp och gjorde oss klara. Jag träffade min rumskamrat precis innan jag somna. Gissa om jag vaknade varje timma!











Måndagen började klockan åtta med frukost på hotellet, smaskens. Min tallrik bestod väl mest av melon, inget ovanligt. Tog bussen kvart i nio till huvudkontoret, skolan. Vi slutade vid klockan fem efter en mycket intressant dag. Bussen till hotellet för att snabbt göra sig klar inför middagen på Hard rock café med gänget och lärarna. Mycket god mat med trevligt sällskap. Vi fick även ett Hard rock café- glas innan vi gick. Såklart åkte vi inte hem på direkten utan tog oss en promenad på stan. Vi hamnade på Stureplan en sväng för att sedan ta taxi tillbaka till hotellet. Sov bättre denna natten.















Tisdagen startade tidigare och det fick bli frukost fem i sju. Frukosten såg nu likadan ut för mig denna dagen, för att vara specifik såg den likadan ut alla dagar på hotellet. Fem över halv åtta gick bussen till skolan. Denna dagen var det lite mer grupparbete och presentationer. Roligt var det men jag mådde lite dåligt över att prata inför klassen, även om man nu visste vilka alla vara och så. Som tur gick denna dagen en aning snabbare än gårdagen. När vi kom hem gick några stycken av oss till köpcentrumet bredvid oss. Jag köpte mig lite smycken. Safaa, Emelie och jag köpte likadana örhängen som ska påminna oss om Stockholmsresan. Middagen var klockan sju och efteråt gick vi upp på Emelies rum. Hon fick sova själv då hennes rumskamrat inte längre skulle gå kursen. Vi låg i hennes dubbelsäng och tjöta nästan hela natten. Helt otroligt roligt och oförglömligt. Kan säga att jag sov bra men kort.

















Onsdagen bjöd på illamående och trötthet på morgonen vid frukosten. Jag orkade väl hälften av de jag brukade äta. Som tur hade vi bara en lektion innan vi åkte till en restaurang i stan för att se lite hur det fungerar och träna praktiskt. Den restaurangen jag var på hade en helt otroligt underbar skiftledare/andra assistent. Mitt hjärta kanske slog ett litet extra slag när jag såg honom. Väl hemma igen gick vi till Ikea, Sveriges första till och med. Snurrigt värre var det där inne. Byggnaden var rund och det tog oss ett tag innan vi förstod hur våningarna och de var indelat. Jag kom ut med ganska lite grejer men jag var så trött att jag var nära på att somna i en soffa jag "testa". Middagen var i lagom tid när vi kom tillbaka och efteråt gick vi upp till Emelies rum och studa inför provet. Vi sov hos Emelie denna natten också.











Torsdagen var så nervöst. Provdagen och det var det enda jag kunde tänka på. Vi checkade ut på morgonen och tog bilen till skolan. Det var lektioner innan lunch och efter lunch var provet. Jag har nog aldrig känt mitt hjärta slå så hårt förut. När vi fick provet slog mitt hjärta fort och när jag lämna in det slog det så hårt att det nästan hoppade ut genom bröstet på mig. Vi gick igenom provet och jag kunde lugna ner mig lite. Det gick jättebra och det kändes kanonbra. Jag var så nervös i onödan. Veckan hade varit jätterolig och man har träffat massa nytt folk och provet gick ju bra.














BSM 143 !





malin♥