Uddevalla och grillning


Vaknade upp tidigt och skulle iväg till läkaren om min rygg. Blev inte som jag tänkte mig utan det var för lång kö. Åkte iväg till jobbet och vi vidare till Uddevalla för att checka läget där. Vi fick lite utbildning av deras chef. Sen var det bara hem för att göra sig i ordning för kvällens aktiviteter. Det var grillning med kubb, jätteplockepinn och brändboll tillsammans med arbetskollegorna. Det var super mysigt och det var korv vi grillade. Jag skadade såklart låret men jag var inte den enda om det. Avslut på McDonald's för lite snacks och fika. Sen var det sängen som gällde.



















Alltid lika trevligt!






malin♥


Morsdag


Men först kommer det lite bilder från gårdagen. Jag älskar mina arbetskompisar!









Vaknade upp. åkte iväg och jobba lite. Var lite smått kaos på jobbet så jag blev lite sen till mamma. Vi åt tacopaj och marängsviss. Underbart gott och jag gottade mig rejält. Mamma fick lite jordgubbsplantor som hon hade önskat sig. Mormor var även där och det var trevligt att träffa henne igen. Jag säger nästan varje dag till mig själv att jag ska antingen hitta på något med mormor, gå ut och äta eller bara åk och hälsa på henne. Fast jag har inte fått kläm på att få tid till allting än. Om jag ändå kunde klyva mig själv i en vecka, så kunde jga få massor gjort. Sen var det bara hem för att fira min styvmamma/plastmamma. Hon fick en fin uteväxt och det passar henne bra tyckte jag. Det bjöds på fika men jag orkade tyvärr inget. Åt alldeles för mycket hemma hos mamma. Blev lite mys med alla innan sängen väntade.















Lyckligt lottad med två mammor!





malin♥


Mysdag med mamma


Vaknade runt klockan tio idag. Jag var bara seg, inget bakis. Det värsta av allt var att jag var hungrig och ingen mat i min närhet. Resten av familjen ska ut till stugan och äta middag med farmor. Jag var inte så sugen på det. Satte mig vid datorn och vem är inte inloggad om inte min mamma. Hon var självhemma så det var perfekt. Jag gjorde mig iordning och åkte hem till henne. Vi beställde mat ifrån Roma, jag tog mig en sallad. Visatte på en film från Telias hyrfilmgrej genom boxern. Det var inte det största utbudet av filmer direkt men vi hittade en. En skitfilm om jag får säga så. Vi trodde den skulle vara riktigt spännande men ren besvikelse. När filmen var slut planerade vi lite inför morsdags middagen imorgon. Vi åkte till affären och shoppa lite. Vi mötte Quyen i hyllorna och pratade lite. Det som bjuds på imogon är tacopaj och marangsviss, längtar! En sväng förbi McDonald's för att få mig en dricka innan jag svimmade och mamma tog sig en glass. Sen skiljdes vi åt och jag fick lite ensamtid hemma.

Fy bubblans vad skönt det var. Sitta själv vid datorn, det enda man hör är låg ljuv musik och mitt knapprande från tangentbordet. Jag kunde höra mina egna tankar och kunde fundera lite hur jag själv mår. Kanske ska tillägga vad vårdcentralen sa, på tal om hur jag mår. Den första sjuksköterskan jag prata med blev jättenervös och sa att jag skulle ta det lugnt och ringa upp sjukupplysningen för eventuellt åka in akut nu på helgtid. Eftersom de ringde så sent fanns det ingen möjlighet att undersökas hos dem. Hon sa även om jag fick mista strålningar ut i armar eller känselbortfall var det akuten som gällde. Jag blev lite nervös och ringde upp sjukupplysningen. Där var kvinnan helt tvärtom. Hon tyckte jag skulle ta det på måndag för att jag ändå hade gått med det så länge nu. Hon tyckte att det var lite konstigt att det inte hade försvunnit någon smärta ännu men ändå ingen fara. Lite roligt att de var motsatsen till varandra. Så nu klockan åtta på måndag morgon ska jag till guldvingen och troligtvis vidare till sjukhuset för att röntgas. Vad läskigt, jag har aldrig blivit rötgad förut. Såfall blir jag en erfarenhet rikare. Ikväll blir det mys/fest med arbetskollegorna.



Ge mig massa mys!





malin♥


Äntligen fredag!


Vaknade upp av Annelie som sa att vårdcentralen ringer snart. Jag behövde gå upp för att öva rösten lite innan jag kunde prata ordentligt. Ni som har ringt mig när jag sover/nyvaken förstår. Jag satte mig och dega lite i soffan och prata lite med Annlie innan de ringde. Såklart hade jag råkat slå fel nummer så jag hade kommit till mödrarvården. Lite pinsamt när jag berätta vad som hade hänt och hon fråga om jag var gravid. Mitt svar blev såklart chockad och ett lätt skrik nej. Så förklarade hon så snällt att jag hade ringt fel, en aning pinsamt. Fick ringa guldvingen igen och denna gången blev det rätt. Såklart kunde de inte ringa upp förän vid klockan fyra. Förstodd direkt att jag inte kunde åka in idag och kolla på ryggen. Skit också men det är inget jag kan göra åt.



Jag hoppade in i duschen och gjode mig klar. Annelie och jag åkte ut på lite ärenden. Jag köpte mig lite värktabletter, schampoo, balsam och deo. Köpte även en morsdagpresent till min mamma. Vi plockade upp Sandra vid skolan. Tog en sväng till systemet. Jag var tvungen att köpa kvällens intag. Det fick bli några cider, alltid ett säkert kort. Hem igen för att göra sig iordning inför kvällen röj. Drickande började runt klockan sec då Emma kom. Vi körde lite jag har aldrig. Det har jag inte gjort på evigheter så det var lite roligt. Det är konstigt hur ärlig man är ändå. Johanna kom strax innan klockan sju. Efter kom även Sara och Moa. Vi var hos oss en stund, satt och tjöta med lite musik. Det var jättetrevligt, aldrig fel med lite tjejsnack på en förfest.







 Vi drog vidare till Johanna för att spela lite wii. Vi spilltrades en stund då Emma, Moa och Sandra drog till en fest. Resten av oss drog di lite senare. Kanske inte kan säga att det var en fest men men. Strax innan vi skulle gå blev det lite bråk, så jävla tråkigt och onödigt. Bråk kanske man inte kan sägqa att det var, var mest en kille som exploderade av ilska riktat mot en person. Vidare till stadt för att skaka lite rumpa dock pajade min rygg lite då den började värka rejält. Vi var kvar till ungefär halv två. Då blev det mat på torggrillen. Självklart blev det lite bråka på bron också. Vet inte vilka det var men pågick inte så länge, polisen var även på plats. Vidare hem för att lägga sig. På vägen he upptäcker jag två killkompisar som bråkar, rejält. Vad är det för dag idag? Alla verkar bråka. Det var bar att försöka skaka av sig allt och krypa ner i sängen och få lite sömn.




Tagga till för inget






malin♥


Jobb och... ja och vadå?


Jag jobbade denna dagen ett kortpass. Vilket var skönt. Jag har varje dag denna veckan cyklat till jobbet och det gör mig väldigt glad att jag har kommit igång med det. Det har även varit dåligt väder så jag har verkligen överträffat mig själv. Det är en bra start på ett lite aktivare liv. Sen måste jag erkänna att jag inte kommer ihåg vad jag gjorde mera. Jag vet att jag städade lite i rummet och var hemma. Jag måste tagit det lugnt och försökt lugna ner mig. Jag är fortfarande på högvarv. Jag ringde även till vårdcentralen för att boka en tid. De skulle ringa tillbaka till mig imorgon runt klockan tio tiden.




Tiden bara försvinner..






malin♥


Godis och jag

 
Jobbade ett lite längre pass idag än vanligt men det funkade fint som tur var. Jag skulle nog kunna spendera ett helt dygn på jobbet om det vore så. I vilket fall, när jag kom hem så var jag så jävla godissugen. Det fick bli att Elin och jag fick gå till affären. Hon köpte sig en kladdkaka och jag köpte mig lösgodis. Fantastiskt gott och ångestväckande. Skit också, jag vill gå ner i vikt men tar aldrig tag i det. Jag får damp på mig själv. Jaja, sattt mest och förökte lugna ner mig själv efter allt arbete. Satte mig vid datorn och videosamtala med Sandra. Det var mycket roligt, vi pratade i flera timmar om allt och inget. Älskar att prata med mina flickor! Ska bli gött när Sandra kommer hem till Lidköping igen.





Saknad i smärta





malin♥


Att vara trött


Idag har jag jobbat en hel del. När jag kom hem orkade jag inte göra så mycket. Låg mest och filosofera och tänka på min onda rygg. Det får bli att kolla upp den, är inte så bra att ramla av en häst utan "ryggskydd". Jag är född klantig så jag får hoppas på att det inte är något allvarligt jag får leva med resten av livet. Fast allting löser sig på ett eller annat sätt. Det enda jag kan tänka på nu är något jag inte ska tänka på. Det är mina fjärillar i magen. Varför finns de där. Jag har inte tid med det. Jag ska alltid ha det omöjliga. Fast i detta fallet tror jag inte att det är helt omöjligt. Fast för stunden är det omöjligt då jag snart ska flytta och jag inte kan ha mina tankar på annat än det jag har framför mig. Att det alltid slår fel i mitt huvud och hjärta, förbannat.




Snälla säg mig varför.





malin♥


Äntligen!


Idag har jobbat under dagen. När jag kom hem fick jag hjälpa mina småsyskon med deras läxor. De är lite svårstartade de små liven. Jag passade på medan de satt så snäll bredvid och studa att skriva klart min au pair ansökan. Vilket jag blev klar med och hoppade av lycka. Det enda som saknas är lite bilder sen kan jag skicka in det. Det är då det verkliga börjar med tester hit och dit, samtal från familjer och planering. Jag längtar så mycket att jag snart spricker. Jag vill verkligen göra detta och jag vill verkligen komma iväg. Jag vill träffa nya människor och uppleva nya saker. Jag vill utöka min familj och förhoppningsvis sova bättre om nätterna.









Älsklings Sandras födelsedag, GRATTIS!




 

malin♥


Familjedag med grillning


Vaknade runt klockan tolv, halv ett. Jag var en aning små seg. Jag spenderade denna dagen med min syskon som bor under samma tak som mig. Vi grillade god mat och efterrätt. För att sedan kolla på lite film.










Mysigt med familjedag





malin♥


Älvaslaget


Vaknar av väckarklockan klockan sju, FAN! Det var då jag skulle vara hos Sandra för att göra oss fina. Det var bara att göra sig klar fort och ta bilen till henne. Vi började klena in oss i färg, jag i blå och Sandra i vit. Vi blev sket snygga och grannen fick nästan hjärtattack när han såg oss. Vi blev även sena till gruppsamligen. Fast vi kom som tur inte sent till matchen. Vi spelade lika första matchen och vi fick verkligen känna på hur det var. Lite tråkigt då banorna var jätte stora. Alla lagen blev utebrände någon gång. Det var mest utelaget som tog poäng. Ska det inte vara tvärtom? Vi hade kul i vilket fall, hur nu det låter. Vi satt på filten och umgicks i väntan på de andra matcherna. Jag startade reda klockan halv tio med några cider, varför inte liksom. Vissa var redan packade runt klockan tio på morgonen. Vi förlorade de två andra och gick därmed inte vidare. Vi hade inte orkat spela mer matcher ändå. Jag kände mig verkligen super otränad. Jag måste ta tag i det snart. När matcherna var slut åkte vi till Lidköpingspizzeria och käka mat. Jag tog mig en rulle med starksås. Jag kan verkligen säga att de var starkt! Mätta och belåtna åkte vi hem för att göra oss klar inför den ordentliga festen på kvällen.


















Jag var lite frusen och skulle hoppa in i duschen för att skrubba bort all färg. Tro fan inte det blivit något fel på vattnet och all varmvatten var slut. Jag fick duscha i svinkallt vatten och blev ännu mer frusen och as irriteratd. Det blev en liten fika med Sandra och Elins morföräldrar då de var här för att fira Sandra som fyllt år. Jag fick tagga till och göra mig klar. Sandra kom till mig ungefär klockan halv sju, bara en halvtimme efter vi skulle varit hos Johanna. Men jag funderade kort på när vi någonsin är i tid till en fest, aldrig. Vi var hos Johanna runt klockan sju. Vi hade jätterevligt och drack en hel del. Vi drog senare till bowlingen och röjde. Vi dansade och skrattade hysteriskt. Efterfest hos Tommy var ett faktum för Sandra, Moa och jag men innan köpte vi oss lite mat på McDonal's. Sandra och jag stannade till cirka klockan fyra.  Sen fick det bli att åka hem till sina kära säng.













Älskar mina nära och kära!






malin♥


Jobb och bio med Sandra


Äntligen är det fredag. Jag spendare mina första timmar på jobbet och sen fick det bli att åka hem snabbt som attans. Jag hoppade in i duschen och Elin lagade lite mat till mig. Sprang förbi lillasyster Sandras (19 år idag!) fest en snabbis innan jag åkte till Sandra för att hämta upp henne. Fick mig en stor kram av henne. Kändes skönt att ha henne hemma igen. Ska bli riktigt kul när hon har sommarlov sen och spenderar sin tid här. Undra om man äntligen ska få träffa den berömde Andreas snart. Vi drog vidare till bion och ställde oss i en mega kö. Vi hann som tur till hemköp och köpa massa godis. Såklart gick vi på Pirate of the Caribbean och den var bra. Kanske inte riktigt lika bra som de andra men ändå bra. Jag saknade karatärerna Elisabeth och Will. Några varv runt staden för att kolla läget innan vi drog hem till våra älskade sängar. Älvaslaget väntar imorgonbitti.




Alltid lika roligt med bio




malin♥


Jobb och Britta


Börjde jobba klockan halv sju denna ljuva dag. När jag hade jobbat klart åkte jag hem och stekte mig lite kroppkakor. Det är degklumpar med kött i som man äter med lingon, riktigt gott. Jag satte mig vid datorn och vem är inte inloggad om inte Britta. Det blev att vi videosamtalade, hela kvällen. Det var riktigt trevligt att få se henne, lägenheten och höra hur hon har det. För att inte tala om det viktigaste prata med henne om alla i-landsproblem man har. jag gjorde inget mer denna dagen men det var mer än jag kunnat begära.









Att sakna och älska.





malin♥


Jobb och Älvaslagsfix


Jobbade största delen av dagen. Slutade klockan tio över fe på eftermiddagen. Då tog Johanna B och jag bilen fram till stan och fixa lite. Jag köpte mig en t-shirt och lite alkohol till lördagens aktivitet.´Jag är numera klar med min utstyssel och dricka. Det känns bra och jag spendare resten av kvällen att skrvia på min älskade ansökan och leta en massa bilder.





Nu kan det bli fredag eller lördag!




malin♥


Stan och personalfest


Vaknade av mig själv och var väl hyffsat pigg, jag tror inte jag kan vara pigg. Jag drog med Johanna på stan och vi käka på Henry. Det är lite konstigt att man inte tröttnar på den. En sväng på stan blev det allt innan jag åkte hem för att vila upp mig inför kvällens händelser. Kommer inte ihåg vad klockan var när Johanna hämta upp mig men vi var i alla fall i tid. Vi mötte upp resten av alla kollegor utanför jobbet. Strax efter klockan sex var vi på Källby äventyrsgård. Jag blev lagledare för grupp 3 - Moa, Viktor, Denise och jag. Vi var bäst och det menar jag verkligen. Vi vann nämligen över ALLA! Några gladar och några sura miner men det var värt det. Vi fick t.o.m. visa om en bana för att de inte trodde på oss. Men vi piska på det och ingen kunde säga något mer sen, haha. Det var ritkigt kul, självklart grillade vi lite korv och hade det trevligt.













Mina arbetskamrater är bäst!





malin♥


Avramling och Älvaslagsmöte


Fick äntligen sova ut ordentligt. Jag vaknade ändå hyffsat tidigt och kunde sega lite innan syster kom och hämta mig. Vi åkte ut till Lasse för att rida lite. Jag fick lite mer smak av det förra gången. Fast inte så mycket mer smak efter denna gången ska jag säga. Jag travade otroligt fort, lite för fort. För det sluta med att Lasse tvärnita och svängde och jag därmed ramla av. Jag ramla på ryggen och knäckte till den rejält. Det ekade i hela min bröstkorg så hårt tryck blev det. Jag slog även i huvudet lite och började strax efter må illa. Antar att det blev en liten hjärnskakning. Ryggen värkte också väldigt mycket. Chocken var nog värst, tog ett tag innan jag slutade skrika, haha syrran trodde jag bröt armen. Hem igen efter all trauma. Ladda inför Älvaslaget träningen/möte. Blev inte så myceket spel för min då ryggen och huvudet inte var på topp. Vi bestämde i vilket fall vad vi skulle klä ut oss till, FÄRGER! Sen blev det att ta det lite lugnt hemma innan sängen väntar.









Jag blev färgen blå!





malin♥


Vila och jobb

 
Mina senaste två dagar har nog inte varit så mycket mer än jobba och ta det lugnt. Behöver vila upp mig så det inte blir för mycket. Jag vill så mycket och jag hoppas jag får kläm på allting.




Vill ha mera tid!




malin♥


Middag och FEST!


Vaknade tidigt av någon konstig anledning. Jag har väl vant mig lite vid att gå upp tidigt nu när mitt schema bestå mest av tidtider. Det ska väl bli en aning skönt för sinnet men mindre roligt för plånboken. Jag var en aning hungrig när jag vakna men inte bara det, var sugen på den berömda kycklingtoasten. Det fick bli att slå en pling till min mamma jag inte har träffat på ett bra tag. Det sluta med att syrran hänge med också. Satt där ett bra tag och prata en massa. Det var mycket trevligt coh gott. Fick bli en sväng på stan själv innan jag mötte upp Moa och Johanna. Vi köpte present till Kajsa som vi ska till senare på kvällen. När vi hittat present åkte jag hem för att göra mig klar inför kvällens bravader.






Runt klockan sju kom Johannao och Moa för att hämta upp mig. Vi åkte ut till Blomberg för att fira Kajsa som har fyllt 20 år. Det var mycket trevligt och vi fick mycket god mat och tårta. Vi stannade till cirka klockan tolv för att dra in till stan för att kolla läget. Det var hyffsat bra drag i stan. Moa och jag träffade klockan två upp Knut, Wallgren och Jens. Vi drog förbi folkan och festa lite där. Efterfest hos Wallgren blev ett faktum men jag orkade inte stanna allt för länge. Var hemma runt klockan fyra.














Alltid lika roligt!





malin♥


Inget annat än jobbx2


Det enda jag har gjort de senaste två dagarna är att arbeta och fixa lite med min ansökan



Vill bli klar!



malin♥


Rättegång och jobb


Jag blev upplockad av syrran klockan fem i åtta på morgonen. Vi drog förbi apoteket innan resan till Skövde. Jag har blivit förkyld och behövde lite nässpray. Väl i skövde satte vi oss ner utanför rättsalen och väntade. Jag var en aning nyfiken på hur det skulle gå till. Man har ju haft en o annan tanke på att bli advokat. Skulle de ge ett sug efter att börja läsa eller skulle man börja tänka om. Det var en av killarna i juryn som var het. Det kan man inte klaga om. Rättagången kändes att gå bra, målsägandet eller vad man säger och vittnet sa inte samma saker. Då känns det inte så trovärdigt något av dem. Det blev att åka hem sväng sen innan jobbet för att ta det lite lugnt och ta en tupplur.




Vad vill man bli i framtiden?




malin♥


Ridtur på hästen Lasse


Jobbade en sväng under dagen sen hämtade jag upp syrran och Robin för att åka ut till Lasse. Vi gjorde i orning honom och sen fick jag rida en rundtur. Jag lyckades få den lata tjockisen att galopera. Jisses vad snabbt det gick och det var riktigt härligt att sitta på en hästrygg återigen. Mer på kvällen gjorde jag inte, vad jag vet!









En frihetskänsla





malin


Sians


Jag vaknade upp hos Tommy med resten av alla efterfestare. Vi umgicks till ungefär klockan halv ett. Det var trevligt och mysigt. Att känna att det är hos dessa pöjkar man mår som bäst med. Man känner sig som 16, 17 år igen, när livet lekte som bäst. Det enda som saknades bland mina elpöjkar var såklart mina elbrudar! Det fick bli en promenix hem i det otroliga vädret. Det var helunderbart skönt väder med skinande sol. Det var även någon springtävling i stan som jag mådde dåligt över att se. Bakfull och se folk springa runt som huliganer! Jag var ändå impad, hurtigbullar. Jag slöade mig fram till klockan halv fem då jag åkte ut med Sandra, Simon och Annelie till Hasslösa byggdegård för att vara med på en sians. Det var mycket spännande fast tråkigt att ignen kom fram för att "prata" med mig. Ska nog gå nästa gång med för att se om det kommer fram någon då. Det är intressant samtidigt som man får vara jävligt skeptisk mot det. Kvällen bestod sedan av att de det lugnt. Jag kan säga att jag behöver vila upp, semester vore inte fel.




Att tro eller inte!




malin♥


Från kalas till fest


Vaknade hyffsat sent men hade spenderat hela natten i mina konstiga drömmar. Jag har även utvecklat en liten känsla av hemlängtan till min lägenhet. Min lägenhet som numera inte är min. Fast det är bara att gilla läget och ta tag i sin framtid. Klockan halv tre körde jag Oldsmobilen till Rogers 60 årskalas. Det blev smaskig smörgåstårta och daimtårta, inget man tackar nej till. Jag var duktig och hade med mig kameran för att ta tag i min fotografering. Rolig som jag är hade jag inte laddat kamerabatteriet så det blev inga bilder i alla fall. Mina söta kusiner som växer så det knakar vill man ju ha bilder på.

Väl hemma tog jag det lugnt i en timme innan jag blev rastlös. Det sluta med att Moa och jag sms:a och kom fram till att vi skulle dra ut och festa. Jag gjorde mig i ordning och började dricka. Pappa var ute och cruisa så vi fick skjuts i Oldsmobilen till bowlingen. Vi tog oss en hel del cider och träffade en massa elpöjkar. Det var roligt att träffa Tommy som hade permis från lumpenförberedelsen. Vidare från bowlingen gick vi till stadt. Dansade och hade oss. Träffa lite badasses som inte var't. Vi hade skit kul och sedan blev det efterfest hos Tommy med Nin, Knutsson, Moa och Crispo. Jag hade skit kul och somnade hos Tommy vid cirka klockan sju på morgonen.




Göteborgs- och Lidköpingstutten!





malin♥


Flera dagar i en smäll


För att jag ska kunna komma ikapp skriver jag lite om flera dagar samtidigt. Jag kan säga att de såg ungefär likadana ut också.

Trettionde april till sjätte maj

Jag jobbade en hel del och försöker bli klar med mina projekt. Jobbet blir lite roligare nu när man gör lite annat och ser att personalen ser positivt till allting.Väl hemma försökte man få tid till att se Pirates of the Caribbean filmerna med min yngsta syster Elin som jag numera delar rum med. Än så länge funkar det fint. Jag är nog inte den lättaste att bo med men hon lär bli världsmästare i att diskutera och kunna anpassa sig efter våra månader ihop. Det blir nog även så att hon inte saknar mig lika mycket när jag åker utan tycker att det är lite skönt till en början. Köpte mig en hel del olika Ben & Jerrys glassar, vilket jag nu har fått en peak av Elin. Jag måste börja träna snart och måste cykla till jobbet! Jag har sattsat så mycket på jobbet att jag kommer i andra hand med mat och träning. Fast snart ska jag allt få en bra balans på det.



Att brinna för något!




malin♥


Sista maj


Vad händer med tiden? Den försvinner bara fortare och fortare. Idag jobbade jag men mitt uppe i allt åkte jag in till Guldvingen för min rygg. Nu när armar domnar bort och den fortfarande gör ont. Fast det var inget enligt sjuksköterskan. Det ar bara musklerna som hade dragit ihop sig av fallet och smällen. Tror jag inte ett jävla skit på, hon satt där och babbla på om allt möjligt. Hon tittade inte ens på ryggen eller något. Jag gick där ifrån as irriterad. Vilket hon märkte och frågade innan jag gick, känns det bra så? Jag gav henne svaret, vad mer finns det jag kan göra. Min tanke var mer då stämma dig när jag har fått reda på varför min arm domnarbort och att efter två veckor värken är fortfarande lika olidlig. Fast kunde jag sitta där var det inget fel på min rygg enligt henne. Jag fick några nummer till sjukgymnast så jag kunde mjuka upp mina muskler. Sen skulle jag äta en himlans massa smärtstillade. Ja för det är jättebra för levern och jag hatar att knappra piller. Gah, blir irriterad bara jag skriver om detta. 




Älskade solsken till väder, inte humör!





malin♥