Försök sex

Känner mig inte så trött än så det kanske blir ett eller två inlägg till denna dag. Jag ska bara försöka komma ihåg allting. Har knappt tagit några bilder, illa.


Nioende juli, fick ett sms om att jag skulle vara klar om en kvar. Fick rusa upp och göra mig klar. Sara och hennes mamma kom och hämta mig och Gustav utanför mig. Vi åkte sedan till Råda och plocka en massa jordgubbar. Jag plockade 2,5 kg till mig själv. Hade en aning ont i ryggen då jag valde att offra ryggen före mina halvdåliga knän. Såklart ville vi ha chokladdoppade jordgubbar så det fick bli en sväng in å Hjertbergs för att köpa choklad innan vi åkte hem.







Hann precis doppa klart jordgubbarna innan Sara kom hem till mig. Vi satt och funderar lite på vad vi ville äta innan vi kom fram till att vi ville ha sallad - med kebab. Det fick bli en Roma-sallad och ta aldrig sockerärtor i. De är jätteslemiga och slabbiga. Som tur var de lätta att plocka ur och salladen var god igen. Vi bestämde oss för att glo på en film och Johanna gjorde oss sällskap. Det blev New moon! Vi hann dock aldrig se klart den innan vi var tvungna att åka iväg till bion för att möta upp Sandra och Gustav. Johannas stereo i bilen hade gett upp, den ville inte stänga av sig och lät konstigt så hon fick rycka ur den innan hon åkte iväg. Vi plockade ut våra biljetter för Eclipse (Twillight 3) och tog oss en sväng till Hemköp för att köpa lite gott till bion. Satte oss i den nya biosalongen som får många plus, tycker speciellt om dryckhållaren jag fick leta efter varje gång, haha. Filmen var mycket bättre än tvåan och man kan inte sluta att dregla över "Jacob". När vi kom ut ifrån biografen hade jag fått ett sms från min pappa. Han ville att jag skulle köra lite Oldsmobile. Inget man tackar nej till utan Johanna och jag gick hem till min pappa. Det blev en lång sväng och vi hade väl skjutsat hemma alla gubbar vid kvart över två på natten.






Ge mig min alldeles egna Jacob utan varulvgrejen!




malin♥


Kommentarer
Postat av: Johanna

ja vill oxå ha en Jacob... muma!!!!

2010-07-16 @ 01:43:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback