Tiden går på semestern

Vaknade sent denna dag med, onsdag siste juni. Jag har väldiga problem med att sova, vet inte riktigt varför. Fast vet jag någonsin varför jag inte sover bra? Tycker jag borde sova bra nu på semestern men icke sa nicke. Just nu för tillfället är det nog som värst. Har problem med att somna samt med att sova bra, usch inte kul. Vädret var lite mulet och min plan var att städa. Behöver jag skriva hur det gick? Jag cykla till pappa och åt spagetti & köttfärsås istället. Elin och jag cykla till ÖoB, shoppa lite nödvändiga grejer. Så som schampoo, campingstol och tvättmedel. På vägen såg vi en gullig liten skat-bebis som hade ramlat/ ner putt ifrån hemmet i trädet.






Väl hemma igen försökte jag på mig att sova lite, jag var lite trött och mådde väl si sådär. När jag vakna igen kurrade magen lite och hjärnen var sugen på lite socialtumgänge. Smsade Johanna och fråga om hon var sugen på lite mat. Vi åt på... McDonald's! Såklart åkte vi runt lite i stan och kolla läget för att sedan slänga oss i min soffa och titta på en dålig film. Vi brukar ha den oturen att titta på filmer som har mycket spänning och sen total suger i slutet. Det är som att de sliter och jobbar ihjäl sig med filmen och sedan tröttnar mot slutet och bara skriver dit, The end. Förlåt men vissa filmer är verkligen sådana.





När jag hade skjutsat hem Johanna, parkerat bilen och var på väg in såg jag en lite kotte. Han stannade, tittade på mig och sa med ögonen. Skynda dig och ta kort då, jag har bråttom. För så fort jag hade fått tre bilder och kände mig klar fick han fart på de små benen. Jisses, han sprang som en liten söt galning.






Hjärta och hjärna sams?! HAHA



malin♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback