Äntligen gott folk.

Nu har jag tillfrisknat lite, jag orkar i vilket fall uppdatera någon dag av de hundra!


GREEN DAY, ett minne för livet. Jag ställde klockan på sju för att komma upp och packa inför Göteborgsresan. Fem i nio kom Basse, Sara och Sandra till mig. Vi tog pappas bil som jag hade hämtat dagen innan för att hämta upp Britta ute i Vinninga. På vägen kommer jag på att jag hade glömt något att ha på mig på söndagen samt något att sova i. Som tur åkte vi tillbaka till stan så jag kunde springa upp och hämta det lite snabbt. Vi tog oss sedan lite toast, milkshake och vatten på vägen från McDonald's. Det enda tråkiga var att vi inte hade några bra skivor, var är Gustavs roadtrips skivor när man behöver dem. Jag körde hela vägen och det gick bra inne i Göteborg även om både jag och de andra i bilen inte trodde det. Väl framme Göteborg parkerade vi bilen och götta oss en liten stund på hotellet












Sen var det dags att leta lunchställe som tog oss en bra stund. Väl mätta och belåtna tog vi oss en drink på hotellet. Ni ska bara veta hur förbannat snygg och sexig bartendern var. Han var lite blyg också så vi hade jättekul med att skämta lite med honom. Han blev lite smått generad men vågade skämta tillbaka lite.






Sen fick vi skutta vidare till Ullevi där kvällen skulle göras. Tyvärr var sexpartyt inställt och systemet stängt men det var ingen idé att ha sura miner. Det blir ju aldrig som man har planerat i alla fall. Konserten var helt otroligt och fan vad jag älskar Green day ännu mer nu. Var klantig och tog inte med mig kameran 









Efteråt ställde vi oss i en MEGA kö för att köpa en t-shirt. Såklart så var t-shirten man bestämt sig för slut när man kommer fram. Det var bara ta en annan och se glad ut.








Trötta som fan gick vi inte ut och festa utan vi gick till McDonald's för att ta oss något att äta...









..för att sedan gå tillbaka till hotellrummet för att dega och tjöta en massa skit! Underbar dag med mina tjejer!!








Vi vaknade ganska tidigt av Sandras alarm. Jag ska inte ljuga och säga att jag vakna av alarmet. Jag vet att jag låg och tänkte, fy vilken avslappnande musik! Vaknade inte för fem öre av den utan somna nästan bara in ännu djupare medan de andra vakna. Vi gick sedan ner för att äta den smaskiga hotellfrukosten. Jag tog till mig tre fulla tallrikar, gissa om jag var mätt sen. Pricken över it satt antingen Jenny eller Susanna Kallur bredvid och åt sin frukost. Vi gick upp igen för att packa ihop det mesta.













Efter utcheckningen var det fullrulle på stan.











Innan hemgången stannade vi såklart en sväng på älskade Ikea. Vi tog oss även en mega fika där.










Kommer inte riktigt ihåg när vi åkte men vi stannade såklart på Bögens och käkade. Det är så förbannat gott!!










Brittas grannar:








Green day<3




malin♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback