Oduktiga Malin

Fan vad arg jag är på mig själv.. fast först kanske vi kan ta det bra. Jag satte mig på cykeln igår för att cykla till och från jobbet. Äntligen säger jag bara och fy vad skönt det kändes. När jag satt där och cykla kände jag verkligen att jag hade saknat det. Kan man verkligen sakna att cykla? I försig cyklade vi jämt förut och varje dag. Anledningen till att man var några kilo lättare? Det hjälper dock inte att man drömmer i det förflutna. Jag ska banne mig ta tag i mitt liv, i vilket fall en del av det. Jag ska börja träna så man kanske kan få lite bättre självkänsla.

När jag kom hem igår möttes jag av Gustav. Vi hade det trevligt, snackade en hel del sex. Undra varför det alltid kommer upp? Jag ska väl vara helt ärlig här och säga att jag tycker det är roligt att prata om sex. Det finns hundra miljoner frågor att diskutera. I det ämnet kanske jag inte är så himlas blyg. Frågan till er som läser då, vilket ämne diskuterar du mest?

Gustav gick hem vid elva och då var min tanke att jag skulle ta tag i min städning men det hände bara i önskeland. Helvetes jävla piss, varför ska det vara så svårt och så förbannat tråkigt? Merlins bur är det enda jag sköter på pricken, varför kan jag inte vara lika aktiv med mitt hem. Jag är så arg eller snarare förbannad på mig själv att jag inte tar mig i kragen. Det kan inte vara så svårt och det är inte så mycket att göra ändå. Jag har en hyffsad stor etta och mina pappersarbeten är en annan femma. Måste till ikea så jag kan köpa något att ha mina papper i. GE MIG EN MASSA FÖRVARING. Jag vet dock hur det slutar och det blir att man slänger in allt och aldrig mer hittar det. Det var som jag sa till Gustav, jag mår dåligt av hur det ser ut här och därmed inte får någon energi till att fixa det. Hur löser man det? Om jag hade varit mig själv för några år sedan eller t.o.m. månader sedan hade jag bara, ÄH sluta vara så mesig och gör det bara. Varför ska det ta emot, kanske för att jag har hundra andra grejer jag hellre vill göra. Fan, Sandra är i stan också, har ett stort begär att umgås med henne innan hon åker igen. Klona mig vore en bra idé. Nej nu ska jag skynda mig att städa innan jag ska möta Gustav och Basse på stan klockan halv fyra. Förlåt för mina utbrott men nu känns det lite bättre. Musik på högsta volym så ska allt lösa sig. Puss på er!


Varför blir det aldrig som jag vill! MASSAGE TACK! ;)



malin♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback