All tid i världen till allt annat

Har ingen ursäkt till mitt dåliga bloggande. Jag har så sjukt mycket dötid men jag vet inte vad jag gör av den.tter av tiden på ett sätt. Längtar till andra saker. Sitter och väntar på att träningen ska börja eller babblar i telefon. Måste säga att det är tur att jag har fria samtals minuter för de sista har jag bott i telefonen. Jag saknar mina vänner så otroligt mycket. Jag har ännu inte fått kläm på vardagen. Jag vill bara att jag ska börja skolan och få starta ett nytt kapitel i mitt liv.
 
Måste säga att träningen har hållt i bra nu. Jag blir sjukt rastlös om jag inte ska till gymmet. Jag kämpar inte lika hårt som jag skulle vilja men det kommer. Jag har lite problem med ankeln och jag är så himla stel i kroppen. Byxorna börjar att sitta mycket bättre och det känns bra. Jag SKA komma i mina gamla goda jeans igen. Helst ska de bli förstora men en sak i taget. Jag önskar att jag hade någon som stod vid min sida och heja. Det blir lite lättre då men man kan inte få allt.
 
Sen det här med att bo hemma hos pappa igen är sjukt påfrestande. Ibland undrar jag hur jag ska överleva åtta och en halv månad till. Ingen egentid eller göra vad man vill, när man vill. Att bara ha ett ynka rum som sitt eget. Det känns så litet. Jag saknar min lägenhet mer än någonsin för tillfället. Det känns inte som att jag har ett hem längre. Det är inte som att komma hem till sitt egna hem. Den känslan har jag inte haft på 1,5 år. Det är alltid någon annans hem jag kommer hem till. Jag trodde inte det skulle vara så svårt att komma hem till Sverige och känna sig bekväm.Det är tydligen väldigt vanligt att känna sig såhär när man kommer hem igen. Ska nog läsa lite i boken från Cultural Care som ger lite tips om hur man ska "hitta tillbaka".
 
Har ännu inte hört något från Komvux om jag har kommit in på de kurser jag ansökte. Skickade ett mejl som skulle svaras på inom två arbetsdagar. Fårse om jag får något svar.Annars blir det att slå en pling i min väl använda telefon. Ska även ta mig i kragen och titta på intagningspoäng för de program jag har tänkt att söka till hösten. För att veta hur mycket ont i magen jag behöver ha.. haha!
 
 
Idag såg jag sista Twilight filmen på bio. Lyckligt slut och de var nog bra. Tänk vilket liv de skulle ha blivit på de små tjejfansen! Kan man annat än drömma om äkta kärlek som håller livet ut när man tittar på den? Imorgon är det jobbet som gäller. Önskar att jag kunnat återuppleva lördagen istället, dvs. julpyssel och julbakning. Det var supermysigt hemma hos syrran. En årlig tradition som uppstod de året mina föräldrar gick isär. Såklart avslutar vi dagen med filmen Tomten är far till alla barnen. Måste säga att jag älskar den filmen!
 
 
 
 
Lovar att uppdatera snart igen!
 
 
 
 
 
 
malin♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback