LustigLördag


Vaknade upp av mitt alarm kvart över sju. Jag var inte pigg för fem öre men var inte så mycket att göra. Halloweenfesten är ikväll och jag måste ha en kostym. Jag var där när de öppna klockan åtta och vem öppnar inte dörren åt mig. Personen som slängde igen den igår kväll. Han sa glatt att de var öppna och fatta direkt att han kände igen mig. Log åt honom men ville egentligen ge honom mördarblicken. Jag köpte häxtillbehör. Det var enkelt och jag hade ingen fantasi så tidigt på morgonen. Jag kom hem, käkade en bagel snabbt och åkte iväg till skolan. Lektionen var idag från klockan tio på morgonen till tjugo över två. Jag fick tusen sms och samtal från Felicia under tiden. Vi hade inte riktigt räknat ut hur vi skulle få ihop dagen. För lite tid för allt vi behövde fixa innan vi skulle iväg till festen. Lektionen drog ut på tiden också då vi inte kunde sluta prata om allting. Drömmar och sånt är mycket intressant.



Jag drog hem och familjen väntade på mig. Det var dags för rengöring av pumporna och gräva ur dem. Det var roligt och klenigt att gräva ur dem! Felicia kom mitt i det också. Sparade några frön för att göra något gott med dem. Vet inte om jag klarar det, det är tydligen svårt. De har försökt och även de au pairerna före mig. Vi får väl se om jag klarar av det. Googla en massa innan jag försöker mig på det. Felicia och jag åkte vidare till affären för hon hade ännu inte fixat sin kostym. Hon valde att vara vampyr. Vi hade många idéer innan men det blev inte av det. Det finns sjukt mycket här och mycket grymma kostymer. Snabba ryck hem för att fixa iordning oss. Vi slängde iväg ett sms för att meddela att vi skulle bli sena. Tiden ticka iväg. Felicia fick inte sina huggtänder att fastna så blev hela två timmar sena. På halloweenfesten käkade vi en massa som de olika au pairerna hade tagit med sig. Mycket mexicanskt och sydamerikanska grejer. Vi tog med oss Swedishfish och chokladbollar.






Från Halloweenfest till clubben. Vi gick till en annan club denna gången och de ångrade vi. Vi hade inte lika kul där som de andra stället. Alla var utklädda och det var även en tävling. Tjejerna kunde jag inte påstå att de hade en kostym på sig. Det var BH och trosor de hade på sig. Vi var i chock om hur de gick klädda. Tjejen som vann hade på sig poisen ivy, vilket är en växt. Den hon hade var en kostym så den var gjord i plast men de var bara grenar som täckte det absolut viktigaste. Under tävligen blev det världens catfight mellan två tjejer också. Tävlingen gick ut på att de tjejer som ville vara med gick upp på scenen. De satte på en låt och de skulle dansa. Sen fick publiken skrika och den som fick mest applåder och skriv vann.  Ni kan ju gissa hur de dansade, det var som att vara inne på en strippklubb. Vilket fall , tio sekunder in i låten började två tjejer bråka. Det var inte nådligt heller. Hår och armar flög som attans. No mercy här inte! De drog dem ner från scenen och de fortsatte bara. De var helt galna, ilska som bin. Felicia drog hem med mig och vi sov över hos mig. Felicia somnade jättesnabbt, jag fick sysselsätta mig med datorn lite innan jag somnade.








BARA GE MIG!!!





malin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback